EasyToys mag dit seizoen tóch op shirt van FC Emmen staan

Donderdag, 24 september 2020 om

FC Emmen mag dit seizoen toch met EasyToys als shirtsponsor spelen, zo bevestigt de KNVB donderdagavond. Na een sommatie en door de dreiging van een kort geding ging de voetbalbond alsnog door de knieën, concludeert De Telegraaf. Aanvankelijk verbood de KNVB de sponsoring door het erotiekbedrijf, omdat de samenwerking in strijd zou zijn met de goede zeden.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

71 reacties (laatste reactie door binny)

Mooi, het sloeg ook nergens op dat dat tegen werd gehouden. Het gaat om een naam, het productassortiment staat verder niet op de shirts dus wat maakt het dan uit.

24 september 2020 om 20:24

Niet mee eens. Los van het feit dat ik persoonlijk vind dat deze sponsor gewoon moet kunnen moet je als knvb wel ergens de lijn trekken tussen wat wel en niet mag. Dit gaan ze blijkbaar in december doen.

24 september 2020 om 21:04

Dat dit nog in 2020 een discussie moet zijn. Seks is normaal en goed voor je. Je hoeft er echt niet zo moeilijk over doen.

Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen 3 jaar en en 1 + 2 jaar? Verder laat de KNVB zich weer van zijn beste kant zien. 0 ruggengraat en ze doen maar wat daar... Wordt tijd dat daar een echte leider komt in plaats van dat zooitje ongeregeld wat er nu zit.

24 september 2020 om 19:57

Als de ledenvergadering besluit dat het artikel niet aangepast wordt, mag Emmen alleen dit seizoen met Easytoys spelen. Althans, dat is mijn intrepretatie.

24 september 2020 om 21:44

Fcg95 Ik stikte bijna in mijn drinken door een stukje uit je tekst 'mag Emmen alleen dit seizoen met Easytoys spelen'. A dirty mind is a joy forever. :P

24 september 2020 om 23:44

Haha @droppie ik zag m vlak voor ik postte ook, toen ging ik hem natuurlijk niet meer veranderen.

24 september 2020 om 21:30

De Knvb heeft dit, voorlopig en in afwachting van een statutenaanpassing, toegestaan voor alleen dit seizoen. Zodra de statuten aangepast zijn in de vergadering, mag Emmen alsnog ook het restant van de contract periode effectueren. Vandaar dat dit contract met Easytoys is aangepast van 3 naar 1+2. De som bijft dus drie, inderdaad. Wiskundig bestaat geen verschil. Juridisch dus wel.

Heel drama, hele land kent het bedrijf inmiddels en nu pas keuren ze het goed. Heeft flink averechts gewerkt en EasyToys lacht zich rot met de gratis publiciteit. 😂

24 september 2020 om 19:59

Ach, Easytoys liep al als een tierelier, Corona heeft ze geen windeireren gelegd. Al is voor hun natuurlijk alle publiciteit mooi meegenomen.

In de tussentijd is Easytoys het bekendste bedrijf van Nederland geworden, nog voordat ze een enkele euro hebben uitgegeven aan sponsoring. Ik heb daarnaast al van meerdere mensen gehoord dat ze nu zeker een shirt gaan kopen van Fc,emmen, de marketingafdeling van Easytoys gaat een grote bonus krijgen dit jaar.

Easytoys had met alle media aandacht het geld er al wel uit waarschijnlijk. Fijn voor FC Emmen dat de deal door kan gaan.

Hoe weloverwogen is de keuze van de KNVB geweest als ze bij een dreigement van een kort geding al direct overstag gaan? Wat een amateuristische bende is die organisatie

Handig! Die sponsor heeft vast wel wat poppen over die je op de lege plekken in het stadion kunt zetten met een shirtje aan natuurlijk. Ze hebben hun mond open maar schreeuwen niet. Perfect in deze tijd.

beste marketing ooit voor deze zaak!

Easy toys heeft zoveel aandacht gekregen, netjes. Nu heeft dit verhaal dus toch een happy ending!

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

FC Emmen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.FC Emmen3-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. AraujoVerdediger50
N. BakkerVerdediger50
G. BijlVerdediger50
C. CavlanVerdediger50
S. PeñaMiddenvelder50
S. TibblingMiddenvelder50
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Emmen.

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren