Ibrahimovic komt met karakteristieke reactie op coronabesmetting

Donderdag, 24 september 2020 om

Zlatan Ibrahimovic heeft donderdagmiddag voor het eerst gereageerd op zijn coronabesmetting. De 38-jarige spits van AC Milan, die donderdag positief testte op het virus, komt op Twitter met een voor hem typerende respons.

"Ik testte gisteren (woensdag, red.) negatief op Covid-19 en vandaag (donderdag, red.) positief", zo schrijft Ibrahimovic. "Ik heb geen symptomen of iets dergelijks. Corona had het lef om mij uit te dagen. Slecht idee", grapt hij. Ibrahimovic mist door de besmetting in ieder geval het voorrondeduel donderdagavond in de Europa League met FK Bodo/Glimt.

De Zweedse centrumspits zit in quarantaine en moet vermoedelijk ook de competitiewedstrijden tegen Crotone (27 september) en Spezia (4 oktober) aan zich voorbij laten gaan. Overigens heeft ook verdediger Léo Duarte van AC Milan positief getest op het virus. Milan mist tegen FK Bodo/Glimt ook Ante Rebic vanwege een langdurige schorsing.Gerelateerd

Meer sportnieuws

65 reacties (laatste reactie door carlo35)

Wie denkt corona wel niet dat hij is.... Wel balen voor Milan om Zlatan 2 competitiewedstrijden te moeten missen.

24 september 2020 om 17:16

Zucht... na reeds 56x een soortgelijk bericht van VZ bezoekers te hebben gelezen, komt Zlatan nu zelf ook met een soortgelijke opmerking. Toont aan hoe origineel het ‘typetje’ dat hij speelt wel niet is...🙄

24 september 2020 om 17:27

Ja he want hij kent de bezoekers VZ echt

24 september 2020 om 17:33

Alsof alleen bezoekers van Voetbalzone zoiets hebben gereageerd. Dat doen ze overal en dat zegt precies hoe weinig grappig dit is.

24 september 2020 om 18:37

Waar maak je je druk om man... Iedereen kent Zlatan, dus iedereen weet hoe hij reageert op de dingen. Gewoon herkenbare persoonlijkheid.

Ik vind die branded Chuck Norris personality van Zlatan weinig grappig. Maar gezien de reacties op het vorige topic ben ik de enige. 40 keer dezelfde, voorspelbare grap in een thread. Lachen.

24 september 2020 om 17:11

Ikzie het gwn als een typetje, kijk er gwn voorbij want op de trainingen en Milan interviews op hun app zie je gwn dat het een normaal persoon is, dit typetje is meer voor zn branding zoals je aangeeft en marketing.

24 september 2020 om 17:20

Nou ouwe zuurpruim, sla die berichten over de 'branded Chuck Norris personality' van Ibra dan lekke rover. Lees je ze gewoon niet meer. Zo, heb je weer een probleem minder.

24 september 2020 om 17:21

Er zijn er meer hoor. Onderhand is het ook wel een keer leuk geweest. De beste man gaat richting de veertig en profileert zich als een tiener die op het schoolplein de stoerste wil zijn. Ik vind er niks lolligs aan. Gelukkig laat hij zijn voeten nog spreken, anders zou het helemaal triest zijn.

24 september 2020 om 17:26

Ach, voor jongens tussen de 10 en 16 is het waarschijnlijk helemaal top. Van mij hoeft het ook niet zo, maar misschien zijn wij dan ouwe zuurpruimen die niet op deze topics dienen te reageren.

24 september 2020 om 17:32

Waarschijnlijk zijn het vooral kinderen die niet met Norris (en de bijbehorende grappen) zijn opgegroeid die dit grappig vinden.

24 september 2020 om 17:45

Maar natuurlijk mag je op dit soort topics reageren. Snap dan alleen niet zo goed wanneer je iets negatiefs met de titel associeert, je dan op de betreffende link klikt. En het topic gaat lezen. Ik bedoel, de titel 'ibrahimovic komt met karakteristieke reactie op coronabesmetting' laat weinig te wensen over lijkt mij. Helemaal wanneer je het al 40 keer eerder hebt gezien.

24 september 2020 om 18:09

Ik associeer aanslagen ook met iets negatiefs, maar lees toch redelijk vaak die artikelen als ik ze tegenkom.

24 september 2020 om 18:10

In zijn periode bij Ajax won die elke luchtduel met een elleboog in de gezicht. Hij was echt een wereldspeler, dat Ajax-generatie was echt fenominaal met Trabelsi, Galasek en Chivu. Soortgelijke CL uitschakeling toen door Milan in de laatste minuut. Jeugdig enthousiastme zou ik zeggen. Deze Ajax generatie met Frenkie Ligt en Ziyech wel de beste generatie die ik heb meegemaakt. In de tijd van Ibra had Jong Ajax ook de halve finale KNVB gehaald. Bij deze generatie waren ze kampioen van de keuken kampioen. Wanneer Jong Ajax draait dan komen er hele grote talenten voort uit Ajax. Nu weer afwachten wanneer Jong Ajax iets presteert

24 september 2020 om 18:25

Ik mag toch hopen voor ons allen, dat jij het verschil in nieuwswaarde van topics over aanslagen en topics over dat 'zlatan op karakteristieke wijze reageert op coronabesmetting' kunt maken. Mocht het zo zijn dat wanneer dat deze topics dezelfde reacties bij jou oproepen, het wellicht tijd wordt voor een gesprek met een professional.

24 september 2020 om 19:01

Ik bedoel alleen maar dat enkel omdat een nieuwsbericht emoties bij me oproept die ik liever niet heb, dat me niet stopt een artikel te lezen en er eventueel op te reageren. Een vergelijking met een extreem voorbeeld is enkel goed om het duidelijk te krijgen, maar dat mag helder zijn.

24 september 2020 om 19:59

Het stopt je ook zeer zeker nergens van. Maar waarom dan die moeite nemen om te lezen c.q. reageren? Maar het kan natuurlijk zijn dat als een zuurpruim te interpreteren / reageren voor jou oplucht. Als dat zo is, dan heb jij daar gelukkig ook alle vrijheid voor. Drink lekker nog een glaasje azijn, proost!

24 september 2020 om 17:36

Same, al is het bij Zlatan vaak met een lach bedoeld en zo hij gaat eigenlijk altijd speels om met de media.

24 september 2020 om 18:25

Eerlijk gezegd vind ik deze reactie uiterst pijnlijk voor mensen die een (gezond) familielid hebben verloren aan Covid. Niemand weet nog het precieze verloop van het virus en de reacties van het lichaam daarop. Moet je dan hiermee de stoere jongen uithangen? Gewoon asociaal en bijzonder onnadenkend voor iemand van die leeftijd.

24 september 2020 om 19:11

Kom nou Carlo, ik ben ook geen fan van Ibra maar dit gaat wel diep hoor. Omdat mensen naasten verliezen aan Covid mogen anderen niet met gerechte rug naar hun gevecht met het virus toewerken?

24 september 2020 om 19:13

@carlo35.....niemand weet het verloop? Ho ho. Al onze bijzonder intelligente complot denkers en " wij zijn bang voor de regering en gebruiken corona om meer schaapjes naar ons toe te lokken "clubjes die weten precies hoe corona werkt he. Corona is nep namelijk er gaan geen mensen aan dood, tis maar een verkoudheid. Ook al liggen Gezonde mensen op hun buik aan de beademing en lopen zorgverleners huilend over de gangen...nee het is maar een griepje. Zij weten precies hoe het zit, zij zijn viroloog...*proest*

25 september 2020 om 15:17

@john met rechte rug naar het gevecht met het virus toewerken is iets anders dan een beetje "flexen" op de social media. Doe dat gevecht dan maar samen met je familie.en dan een beetje stoer lopen doen in het openbaar terwijl je zelf niet eens weet waar je bent op de tijdlijn van het verloop van dit virus. Er zit regelmatig een vertraging van 2 weken op. Misselijkmakend bericht in mijn ogen. Je zou bijna gaan wensen dat ie over 2 weken echte problemen gaat krijgen.hoewel dat weer een belasting zou zijn voor de mensen in de zorg, de echte helden van deze crisis.

25 september 2020 om 15:19

@soccerfan inderdaad: zie ook mijn reactie op John Terry

24 september 2020 om 18:56

Ik heb als United supporter hetzelfde met Lingard. Zodra die jongen ergens genoemd wordt komen die zelfde standaard al 60x uitgemolken grapjes weer langs. Originaliteit is ver te zoeken helaas.

Met minder praatjes had ie de internationale top kunnen halen en een keer een Europese finale kunnen spelen maar helaas...

24 september 2020 om 17:12

haha, alsof dat geholpen had. Denk dat die praatjes van hem juist geholpen hebben zo goed te zijn geworden, dat zelf vertrouwen en de drang om te daad bij zn woord te voegen.

24 september 2020 om 17:15

Internationale top kunnen halen? Speelde in het beste Barcelona ooit. En bij de gehele Italiaanse top was hij een van, zo niet de beste speler.

24 september 2020 om 17:22

Weet niet wat jij als internationale top ziet, maar 9 titels in landen als Spanje, Frankrijk en Italië bij clubs als AC Milan, Inter, FC Barcelona en PSG is in mijn ogen toch wel redelijk internationale top. Dan komen daarbij nog clubs als Ajax, Juventus en Manchester United waar hij heeft gespeeld, en waar hij ook meerdere prijzen heeft gepakt. Het blijft inderdaad wel een smetje dat hij nooit écht ver gekomen is in de Champions League.

24 september 2020 om 17:27

Haha wat is dit voor reactie dan? Gozer is zowat overal kampioen geworden en is nu met zijn 39 jaar nog steeds consequent bepalend in een topcompetitie. Geen internationale top? Was je mond snel alsjeblieft

24 september 2020 om 18:55

Snap wel Derek Jeter bedoelt. Zlatan heeft in zijn hele carrière slechts 1 seizoen bij een team gespeeld dat op dat moment absolute wereldtop was (Barca). Dat is gezien zijn kwaliteiten en statistieken jammer.

24 september 2020 om 19:07

Des te knapper dat hij zo vaak kampioen is geworden in teams die niet "absolute wereldtop" zijn. Kijk alleen al hoe hij van AC Milan een club van winnaars maakt. Na de winterstop is het winstpercentage van wedstrijden verdubbeld en dat is geen toeval. Zlatan is wereldtop.

24 september 2020 om 18:13

Met meer praatjes heeft hij meer bereikt dan jij en ik. Wij geven commentaar op een voetbalforum, terwijl we misschien wel wat nuttigers kunnen doen....

24 september 2020 om 18:55

In die ‘logica’ zijn er weinig voetballers internationale top. Jammer dat mensen tegenwoordig niet meer nadenken of onderzoek doen voordat ze iets roepen.. Bergkamp, Buffon, Ronaldo, Patrick Viera. Zomaar een handje namen die geen CL gewonnen hebben, waar Ronaldo en Bergkamp (zat op de bank) geen finale hebben gespeeld.

24 september 2020 om 21:39

Hahahahaha! Oh heerlijk dit! Ibra heeft de top niet gehaald inderdaad. Bijna in elke competitie kampioen en met de club waar hij geen kampioen mee is geworden een Europese titel gewonnen. Dus die Europese finale heeft die gespeeld!

25 september 2020 om 01:10

https://www.transfermarkt.com/zlatan-ibrahimovic/erfolge/spieler/3455 Misschien eens kijken voor je reageert. Deze man heeft alles gewonnen wat hij kon en ook internationale finales.

Best leuk hoor, de rol van "kijk mij eens". Maar hier ziet hij over het hoofd A. Dat hij Milan hiermee dupeert (al was het zijn bedoeling is) B. Dat er nu een of meerderen kunnen zijn die door hem zijn aangestoken. Om dat gevoel zou ik me rottig voelen, maar misschien hoort het wel bij zijn imago om daar niet om te geven.

24 september 2020 om 18:17

Hmm, ja.... je hebt gelijk! Hij had beter een spjjtbetuiging op nationale televisie kunnen uiten, zijn salaris tijdens zijn afwezigheid moeten delen met zijn teamgenoten wegens geleden schade en eigenlijk, eigenlijk had hij zijn ontslag in moeten dienen! Kom op kerel, serieus? Denk jij echt zo?

24 september 2020 om 18:41

75 % van Nederland denkt: 'kijk mij eens', als ze positief zijn getest op Corona. Ik heb al genoeg mensen gezien die er stoer mee doen. Dat ligt niet eens aan Zlatan.

Haha dit is toch Zlatan ten voeten uit. Ik kan er wel om lachen. De man heeft, vind ik terecht, enorm veel vertrouwen in zichzelf. Maar dit soort teksten zijn voor hem ook gewoon een grap. Toch heerlijk als de hele wereld zo toe hapt.

Nou ben 34 jaar en wordt al moe als ik naar zolder moet lopen en deze man speelt nog op top niveau respect

24 september 2020 om 18:20

Haha, een comment op voetbalzone bezorgt mij al kramp in de vingers en een oogvirus vanwege sommige zure reacties. Ik weet precies hoe je je voelt!

Dit is toch wel stiekem een meevaller voor Besiktas. Milan is namelijk zeer vermoedelijk de tegenstander in de playoffronde van de Europa League, als Besiktas van Rio Ave wint en Milan Bodo/Glimt uitschakelt vandaag (wat ik vanwege de machtsverhoudingen wel verwacht, maar je weet het nooit). Milan met of zonder Ibrahimovic is toch wel even een verschil. Get well soon king (not too soon though 😜).

24 september 2020 om 21:50

Maar uiteraard wordt Besiktas zojuist geëlimineerd door Rio Ave, wat zijn we toch afgedaald als club zeg. Schaam me diep om zo’n vertoning te moeten zien.

Maar moet dit grappig zijn? Dit is bijzonder pijnlijk voor mensen die er mee in aanraking zijn geweest. Humor ok maar kom op zeg

Hoe iedereen ook over zijn reacties denkt, ik vind het wel genieten. Dit is Zlatan maximaal. Altijd al zo geweest en dat gaat ook nooit veranderen. Nu weer zo’n typische reactie. Lekker man!

Stel hij wordt over 5 dagen negatief getest, mag hij dan de 1st volgende wedstrijd gewoon spelen of moet hij koste wat kost 2 weken in quarantaine?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1678 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Napoli88
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. CalabriaVerdediger40
T. HernándezVerdediger41
A. SaelemaekersVerdediger40
S. KjærVerdediger40
I. BennacerMiddenvelder40
H. ÇalhanoğluMiddenvelder40
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

2231 fans
Aanvaller, 39 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 AC Milan 2 4 1 0
2019/2020 AC Milan 18 10 1 0
2019 Los Angeles Galaxy 31 31 8 0
2018 Los Angeles Galaxy 27 22 5 1
2017/2018 Manchester United 5 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Zlatan Ibrahimovic keert ijzersterk terug en beslist Milanese derby

De Derby della Madonnina is zaterdagavond een prooi geworden voor AC Milan. I Rossoneri namen tegen Internazionale vroeg in de wedstrijd een dubbele voorsprong dankzij twee treffers van Zlatan Ibrahimovic, die...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Verschillende verdedigers worden gelinkt aan Liverpool nu Virgil van Dijk lange tijd is uitgeschakeld. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren