‘Eerste cijfers uit Amsterdam maken weinig indruk op Grêmio’

Woensdag, 23 september 2020 om 22:05Dominic Mostert • Laatste update: 22:08

Ajax heeft nog altijd belangstelling voor Matheus Henrique. De Amsterdammers hebben zich volgens Gremistas, een Braziliaanse nieuwswebsite over Grêmio, gemeld voor de 22-jarige middenvelder van de topclub uit de Série A. De eerste toenadering maakte echter weinig indruk bij de clubleiding van Grêmio.

Volgens de berichtgeving heeft Ajax geïnformeerd naar de controlerende middenvelder en zijn 'de eerste cijfers' die zijn genoemd vanuit Amsterdam niet naar de wensen van Grêmio. De onderhandelingen zijn echter 'verre van gesloten'. De waarde van Henrique, wiens contract nog drie jaar doorloopt, wordt door Transfermarkt geschat op twintig miljoen euro.

De ‘nieuwe Arthur Melo’ die geknipt lijkt voor de ‘Frenkie-rol’ bij Ajax

Wie is Matheus Henrique, die in zijn spel lijkt op Frenkie de Jong en interesse geniet van Ajax? Lees artikel

In mei werd de enkelvoudig international van Brazilië door het Braziliaanse medium BolaVIP voor het eerst aan Ajax gelinkt. Voorzitter Romildo Bolzan Junior liet begin mei al weten dat er interesse vanuit de Serie A was voor Henrique, die in 2019 werd aangemerkt als opvolger van de naar Barcelona vertrokken Arthur Melo. Grêmio heeft negentig procent van de transferrechten van Henrique in handen.

Henrique debuteerde in oktober 2019 in de nationale ploeg van Brazilië, in de vriendschappelijke ontmoeting met Senegal. De jonge middenvelder loste Arthur Melo twintig minuten voor tijd af. Bovendien heeft hij veertien duels voor Brazilië Onder-23 op zijn palmares staan. Namens Gremio kwam Henrique tot dusver tot 3 doelpunten en 1 assist in 55 officiële wedstrijden.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door constant kante)

Worden op deze manier wel erg veel Zuid Amerikanen... Ik heb liever Veerman (de jonge al zou de oude ook cult zijn)

23 september 2020 om 22:19

Deze jongen heeft zijn debuut voor Brazilië al gemaakt. Ik zie Veerman niet vaak live dus ken hem niet goed genoeg maar is die jongen nou echt zo goed dat hij zich bij Ajax de basis in speelt? Als je ziet wat voor controleurs we bij oranje hebben kan ik me niet voorstellen dat Veerman zijn debuut nog niet gemaakt had als hij dezelfde kwaliteiten had als deze Matheus.

23 september 2020 om 22:52

Nee Veerman wordt overhyped omdat het een Nederlander is. Veerman zou met Feyenoord meekunnen maar Ajax is te snel voor die jongen.

23 september 2020 om 22:54

Wanneer wordt er nu een speler van Heerenveen opgeroepen? Laatste keer was met van Basten als bondscoach. Ik vind Veerman een heel groot talent. De plaatsjes zijn duur op het middenveld van Ajax, maar ik denk dat hij als 1 van de weinige spelers van een niet-topclub uit de eredivisie meekan bij Ajax.

23 september 2020 om 23:46

@heidihallo, Beerens werd bij Heerenveen opgeroepen. Narsingh ook onder van Marwijk

23 september 2020 om 22:19

Er spelen 4 Zuid Amerikanen bij Ajax, Tagliafico gaat dit jaar of volgend jaar vertrekken en ook Neres zal er geen jaren meer zitten waarschijnlijk. "Erg veel" lijkt me dus sowieso wat overdreven eerlijk gezegd, ik heb er geen probleem mee als 5 selectiespelers uit continent X (in dit geval Zuid Amerika) komen hoor, zeker niet als het kwalitatief goede spelers zijn. En alle 4 onze Zuid Amerikanen zijn momenteel een duidelijke meerwaarde binnen de selectie. Geen enkel probleem dus!

23 september 2020 om 22:25

Alles beter dan grof geld uitgeven aan middelmaat uit de eredivisie. Bovendien hebben een aantal van onze Zuid-Amerikaanse aankopen ervaring in de Zuid-Amerikaanse CL of EL. Dan weet je meteen uit wat voor hout ze zijn gesneden.

23 september 2020 om 23:17

Sanderk91, voor velen vallen Mexicanen ook onder Zuid Amerikanen, misschien maken ze daar de fout?

24 september 2020 om 00:48

@Sander. Mexico is Noord-Amerika. Als sommigen hun topo niet op orde hebben.. denk dat het wel mee valt.

24 september 2020 om 07:38

@Formus/Iseldieoed: Ja, gek genoeg zijn er inderdaad mensen die Mexico als Zuid-Amerika beschouwen maar enfin, dan verandert mijn verhaal niet zo super veel, we hebben namelijk 1 Mexicaan onder contract: Alvarez. Het totaal Latijns-Amerikaanse spelers komt dan op 5 i.p.v. 4, waarvan Nico nog maximaal een jaar blijft vrees ik. Nog altijd zie ik geen problemen

24 september 2020 om 07:59

Dat is helemaal niet gek.. Vs/canada = Noord Amerika, de rest is Zuid Amerika. Logisch dat mensen dat zo zien, dat het feitelijk anders ligt doet er niet toe. Niet zo wijsneuzerig doen. Of had men misschien moeten zeggen 'Latijns-Amerika'..

24 september 2020 om 20:19

Wat is hier nou weer wijsneuzerig aan zeg? Canada plus VS is niet Noord-Amerika, alles tot en met Panama en alle Caraïbische eilanden horen ook gewoon bij Noord-Amerika. Centraal- of Midden-Amerika wordt in de volksmond vaak gebruikt maar dat is niet echt een continent, het is een onderdeel van Noord-Amerika.

24 september 2020 om 22:09

Niets 'wijsneuzerigs' aan Sander. Dat het logisch is dat mensen dingen fout zien is als argument natuurlijk kul. Mexico ligt niet in Zuid Amerika, en klaar. Latijns Amerika is wel een goede term. Daar vallen ook landen als Costa Rica en Panama onder. Dat er 'erg veel' Latijns Amerikaanse spelers bij Ajax rondlopen vind ik ook al zo'n vaag begrip. Wat is veel? Het blijken toch nuttige spelers te zijn. Zoals ook Sanchez en Suarez dat waren. Recentelijk heeft Ajax een gelukkiger hand in het halen van spelers uit die regio.

23 september 2020 om 22:24

Tja.... Het gaat mij als fan uiteindelijk om kwaliteit. Stel je voor dat je in plaats van Tagliafico haps had gehaald vanwege de nationaliteit. Dat scheelt wel een aantal slokken op de borrel. Als deze Henrique op dit moment 2 klasses beter is en meer potentie wordt toegedicht dan zou je gek zijn om veerman te halen.

23 september 2020 om 22:38

Ik vind als Ajax fan dat je Haps hier wel echt tekort doet. Dat is mits fit een van de beste backs van de Eredivisie.

23 september 2020 om 22:48

Zegt meer over het niveau in de eredivisie. Nico is echt stukken beter en consistenter. Fitheid is ook een kwaliteit

23 september 2020 om 23:54

Ik zeg ook niet dat haps per se heel slecht is, maar dat Tagliafico gewoon simpelweg een hoger niveau haalt dat haps nooit gaat halen. Er zijn genoeg prima Nederlandse voetballers, maar er zijn gewoon een aantal buitenlanders sterker. Cillessen was ook een prima keeper voor ons. Neemt niet weg dat Onana een paar niveaus hoger aantikt. Kijk zo kunnen we langzaam aan weer terug gaan naar de Gudeljs, Van der Hoorns, Klaassens en Cillessens, maar doe mij toch maar dan de Sanchez', Onana's en Antony's. Ja het zijn geen Nederlanders, maar ze zijn wel gewoon talentvoller dan de Nederlanders.

23 september 2020 om 22:26

Achja, ik zie liever Ajax groeien dan dalen omdat we meer Nederlanders willen zien. Dat is toch van de zotte. Wat is er in principe mis met een aantal Zuid Amerikanen dan? Jaren geleden droomden we ervan om het maar zo te zeggen.

23 september 2020 om 22:30

Om nog maar te zwijgen van de mentaliteit die ze aan Ajax toevoegen. Je kunt nooit genoeg strijders zoals Nico en Martinez hebben wat mij betreft.

23 september 2020 om 22:46

Pfff daar zeg je me wat. Wat hou ik daarvan zeg! Hoe Alvarez al ooit zei: zal spelen alsof mijn leven ervan afhangt. Nu weet ik dat Alvarez zich nog moet laten zien dit seizoen, maar momenteel zijn Tagliafico en Martinez die gasten die een speler een schop geven als ze doorbreken. Dat heb je gewoon nodig. Hopelijk gaan we zulke gasten ook zien vanuit de Ajax jeugdopleiding, want daar heb je er te weinig van lopen. Je moet gewoon die gasten hebben met pit in het spelletje en die af en toe ook een donderstraal kunnen zijn.

23 september 2020 om 23:12

Martinez ben ik nog niet helemaal van overtuigd. Als linksback geen waardige vervanger voor wanneer Tagliafico vertrekt. Centraal in de verdediging vind ik Blind vooral voor het voetbal veel beter (en van Blind verwacht ik inmiddels dat hij hij net als zijn vader zn carriere bij Ajax gaat afsluiten). Op het middenveld vind ik hem ook net wat te weinig brengen. Hij kan over en alles best ok, maar niets echt super goed.

23 september 2020 om 23:19

Grappig, ik ben echt Martinez fan. Vind zijn werkethiek bijna ongeëvenaard (uitgezonderd Nico) en is voor een verdediger/verdedigende middenvelder best wel technisch.

23 september 2020 om 23:20

Nou allereerst vind ik Martinez goed spelen bij Ajax en zal die bij elke Nederlandse topclub in de basis staan. Ten tweede hoeft hij niet exceptioneel talent te hebben, ik denk dat het nu ging over de mentaliteit. Ik heb zat Nederlandse voetballers gezien die veel talent hadden, maar mentaal niet voor elke meter gingen vechten. Dat doen die 2 wel. Dat is vaak nog belangrijker dan gasten met exceptionele kwaliteiten, maar voor rest behoorlijk laks spelen. Daar kan je gewoonweg niet op bouwen.

23 september 2020 om 22:30

Ik niet want veel spelers uit de eredivisie vallen door de mand als ze Europees moeten spelen. Die leerschool is Ajax allang voorbij.

23 september 2020 om 22:37

Zolang de zuid Amerikanen goedkoper en minstens net zo goed/of beter zijn dan de Nederlandse variant dan maak ik me er ook niet zo druk om. Ik denk dat een Koopmeiners (zo heet die controleur toch van Az) niet goedkoper zal zijn en daar ben ik ook nog niet 100% van overtuigd. Een Veerman heeft verlengd en is Ajax dus te laat mee om echt goedkoop op te halen. Ik ken deze jongen niet maar een controleur is echt nog nodig en dus laat maar komen slechter dan Alvarez kan het niet worden.

23 september 2020 om 23:21

Koopmeiners zou het best aardig doen in een Frenky/Pirlo rol denk ik, echter moet zijn handelingssnelheid echt omhoog. Maar daar kom je pas achter of ie het kan als ie er al is. Misschien huur met optie tot koop, maar dat zie ik AZ niet snel doen.

23 september 2020 om 23:59

Van az moet je sowieso niks meer halen. Bijna alle jaarlijkse az aankopen hebben niet gebracht wat we verwacht hadden. Als ik dan lees dat ze voor wijndal 20 miljoen zouden moeten hebben, tja.... Leuke back hoor, maar een gelijkwaardige speler vind je in het buitenland voor 10 miljoen.

23 september 2020 om 23:03

Ik zou ook graag een nederlandse speler zien. Maar hoeveel spelers uit de Nederlandse middenmoot hebben Ajax de afgelopen 10 jaar sterker gemaakt? Ik denk alleen Ziyech.de andere spelers waren halve jeugdspelers die zich bij Jong aansloten.als je dan als alternatief een jongen hebt die tegen het Braziliaanse nationale elftal aan zit dan zou ik altijd die halen. Zels als hij een stuk meer moet kosten.

23 september 2020 om 23:18

Ik vind het prima hoor. Erg tevreden met Tagliafico, Neres en Anthony. Maar Ajax moet ook niet doorslaan en zich blind gaan staren op zuid-amerika. Ben geen fan van Alvarez en van Martinez ben ik ook nog niet ondersteboven. Er mag ook best nog in Nederland gescout worden. Stengs en Veerman bijvoorbeeld.

23 september 2020 om 23:24

Alvarez is een Midden Amerikaan 😉. En Stengs is echt geen Ajax materiaal imo, want leuke voetballer maar mentaal niet sterk genoeg denk ik voor de echte top. In ieder geval nog niet en ik twijfel of ie daar nog echt stappen in gaat maken (of wil maken in zijn geval).

24 september 2020 om 00:53

Alvarez komt uit Noord-Amerika. Hij is namelijk mexicaan..

24 september 2020 om 07:43

Stengs?! Hahah kom op zeg, dan kijk je echt nooit wedstrijden van AZ lijkt me. De Alkmaarders zullen een enorm hoog bedrag voor hem willen en hij is zo inconsistent als wat. Komt niet eens in de buurt bij Neres, Antony, Tadic of Promes. Ook Lang hebben we nog als talent (en nog meer jonge jongens), interesse in Stengs zou echt helemaal nergens op slaan.

Zou er dan toch nog een controleur komen?! Zou echt fantastisch zijn als dit lukt.

23 september 2020 om 22:17

Als Ajax potten wil breken in de CL zou dit echt een welkome versterking zijn.

23 september 2020 om 22:22

Met deze selectie kan dat ook prima hoor. Wel moeten we dan minder blessures hebben dan afgelopen jaar want in de breedte is het minder geworden. Vooral achterin. Met potten breken bedoel je hopelijk kwalificeren voor KO fase? Alles daarna zullen we toch altijd de underdog zijn, zelfs met deze jongen erbij.

24 september 2020 om 00:23

Ik vind het middenveld wel erg licht hoor. Gravenberch is een goed talent en kan in de eredivisie wel mee maar tegen een ervaren speler zie ik het hem vrij lastig krijgen. Kudus lijkt me ook meer aanvallend, hetzelfde geldt voor Promes waardoor ik toch denk dat het middenveld wat balans mist voor dat niveau. Maar als je de mindere uit pot 3 en 4 loot dan is het alweer een ander verhaal.

23 september 2020 om 23:58

Vooral omdat hij veel meer een type Frenkie is dan wat er nu rondloopt. Zou echt een stunt zijn als Ajax dit voor elkaar zou krijgen

3 doelpunten en 1 assist in 55 wedstrijden.... Die kun je d’r wel bij hebben!

23 september 2020 om 22:18

De statistieken van Frenkie de Jong waren ongeveer hetzelfde, ook niet echt een koekenbakker dacht ik...

23 september 2020 om 22:21

Frenkie maakte bij Ajax in 53 eredivisie duels 4 doelpunten en gaf 13 assists.

23 september 2020 om 23:28

Vergelijkbaar denk ik toch? En de Braziliaanse competitie is echt niet te vergelijken met de eredivisie verder. Veel harder. En de eredivisie is frivool en heerlijk scoren voor veel spelers. Ik noem een Vlemminx, Dessert, Jahanbakhsh, Janssen, Bony, Finbogasson en zelfs Berghuis. Die hebben t (nog) niet gered in sterkere buitenlandse competities. Zelfs Luuk de Jong heeft veel moeite in t buitenland, alhoewel hij als balvaste spits het aardig doet bij Sevilla. Maar niet veel goals.

23 september 2020 om 22:18

En dan zeggen dat de cijfers uit Amsterdam weinig indruk maken.

23 september 2020 om 22:20

Sinds wanneer zijn doelpunten of assists relevent voor een defensieve middenvelder?

23 september 2020 om 22:22

Sinds je AFC Ajax bent en aanvallend voetbal wilt spelen. Dan is het wel zo prettig als je 6, zoals een Schöne, er ook eens n balletje in legt.

23 september 2020 om 22:22

@Sander91; precies heb liever eentje die weet wat verdedigen is en de bal weer in snelle tempo kan doorspelen. Een fleugje baltovenaar ala Frenkie en ik ben helemaal blij hoor. Het wordt anders wel erg aanvallend .

23 september 2020 om 22:25

Nou, laten we het doelpunten maken maar aan Gravenberch, Promes, Neres, Tadic en Antony over laten. Ik zie echt niet in waarom we een 6 nodig hebben die doelpunten kan maken. Een speler die voor de defensie waakt en de ballen naar de 5 spelers voor hem speelt lijkt me meer dan prima.

23 september 2020 om 22:27

Onana maar wisselen voor the hunter dan. Die scoort tenminste nog wel eens.

23 september 2020 om 22:30

Ja idd Jerommeke, want een voorwaarde voor aanvallend voetbal is dat je controleur veel scoort.Ik herriner me nog een tijd van barca onder guardiola waarin barca prachtig aanvallend voetbal speelde. Busquets scoorde nooit, gaf nooit een assist en was toch de beste controleur ter wereld.

23 september 2020 om 22:31

Schöne pikte met name zijn goals mee omdat hij een erg goede vrije trap/afstandsschot had. Dat is natuurlijk niet heel relevant op die positie. Wat Alvarez nu (steeds beter naar mijn idee) doet is waar een 6 voor staat. Ballen afpakken, tegenaanvallen in de kiem smoren en inleveren bij jongens die wél kunnen aanvallen. Pik je dan soms nog een goaltje mee a la Schöne? Leuk! Maar absoluut geen must op die positie. Een sterke 6 met Kudus en Gravenberch/Promes erbij is een prima middenveld. Laat scoren maar aan laatstgenoemde twee plus Tadic, Neres, Antony, Lang, Hunter, Traoré over. De 6 staat er om andere redenen.

23 september 2020 om 23:36

Schone was oorspronkelijk een aanvallende middenvelder volgens mij. (Heeft ie in ieder geval bij Nec veel gespeeld). Of in ieder geval meer in een aanvallende rol. Bij Ajax kwam ie per ongeluk een keer als noodgreep op DM te staan en dat was de gouden oplossing bleek achteraf. Had trouwens ervoor op alle posities al gespeeld bij Ajax, van linksachter tot spits.

@heidihallo begrijp je punt maar hierdoor word de eredivisie wel interessanter; wat ik liever heb is dat psv ook op zo n manier gaat scouten; wat wij hebben gezien afgelopen jaren is dat ze "makkelijk" ook transfersommen kunnen overmaken van ong 15 mio als psv ook ong dezelfde weg gaat bewandelen wordt de eredivisie alleeb meer interessanter ook europees gezien kijk maar naar de coëfficiëntenlijst nr 9 dacht ik is niks bijzonders België staat er beter voor terwijl ik denk ik de eredivisie toch wel hoger inschat

23 september 2020 om 22:27

PSV makkelijk transfersommen van 15 miljoen? PSV speelt al jaren geen Champions League meer en van EL/Eredivisie inkomsten moet je het ook niet hebben. PSV kan totaal niet in de vijver Matheus, Antony etc. vissen.

23 september 2020 om 22:31

Nee dat klopt maar die zijn ook wat duurder desbetreffende spelers; psv heeft bv voor bruma een transfersom betaald wat niet eerder is betaald zonder champions league en psv begroot nooit op de cl

23 september 2020 om 22:48

Psv kocht de afgelopen jaren wel gewoon Bruma, Baumgartl, Lozano, Gutierrez, Doan en Max. Helaas is dat bij 3 van de 6 niet zo goed uitgepakt, maar het is absoluut niet alsof ze niks (kunnen) uitgeven.

23 september 2020 om 23:46

Ik zeg ook niet dat ze niks kunnen uitgeven. Alleen die spelers zijn allemaal goedkoper dan deze Braziliaanse talenten. Voor Bruma hadden ze beter Neres of Anthony kunnen halen. Echter heeft Ajax gewoon veel meer te besteden waardoor miskopen als Magallan of Marin minder opvallen. Ajax kan veel vaker gokjes van 15-20 miljoen wagen.

23 september 2020 om 22:33

De hoogte van de transfersom zegt niet altijd wat over kwaliteit. Zo'n Max is een uitstekend koopje van rond de 8m bijvoorbeeld. Daar staat dan weer clubrecord Bruma van 15m tegenover. (Bedragen van transfermarkt.)

23 september 2020 om 22:45

@jd026 nee klopt niet altijd maar meestal is dat wel het geval zo

23 september 2020 om 23:40

ajacied34, dat België hoger staat komt toch echt omdat wij een naïeve manier van voetballen hebben. Daarom hebben wij enorme dalen. Echter zijn de enkele uitschieters dan ook hoger, omdat alles een keertje goed valt. Maar wij kunnen niet met 8 man verdedigen, zit niet in onze aard. Volgens mij speelde Willem II ooit met Adriaanse met 8 aanvallend ingestelde spelers!!! Maar daarom redden wij het Europees dus vaak niet, itt tot de Belgen.

Volgens mij heb je dat altijd met die zuid amerikaanse landen. Zodra er interesse getoond word in een speler word een bod als “belachelijk” of “respectloos” bestempeld, hun manier van de prijs opkrikken. Geloof dat er gewoon een nette bod neergelegd is, mark netto is nog niet uitgeshopt.

23 september 2020 om 23:07

Marc Netto heet natuurlijk ook niet helemaal voor niets Marc Netto, het zal ook niet de hoofdprijs zijn...

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van deze jongen gehoord. Iemand die mij misschien wat meer kan vertellen over zijn speelstijl en sterke en zwakke punten?

Zou leuk zijn, toch zou ik liever Veerman zien komen. Weet iemand hoe het met die andere Braziliaanse speler zit die Ajax gehaald heeft? Giovanni is zijn naam volgens mij?

23 september 2020 om 22:51

Giovanni maakt voorlopig minuten bij Jong Ajax. Hij moet wel nog echt de Ajax stijl leren, maar lijkt aan de bal wel al vrij vaardig. Of hij Ajax 1 gaat halen weet ik niet. Eerst maar eens kijken wat zijn rendement dit jaar is.

23 september 2020 om 22:58

Waarom liever Veerman om hij NL is ? Heeft Veerman zo'n top niveau laten zien dan alles viel bijna Door de mand wat Ajax afgelopen jaren haalde van de subtop behalve Ziyech.

Weer een Zuid Amerikaan. Probeer ook de beste jongens van AZ of Utrecht weg te halen. Of een goede NL speler uit het buitenland. Wat is er bv mis met Pröpper? Dan ben je net zo veel kwijt. Te veel Zuid Amerikanen moet je ook niet willen

23 september 2020 om 22:59

Az doet er standaard +10 miljoen bij als Ajax aanklopt. De beste spelers van Utrecht zijn niet goed genoeg voor Ajax meestal. Allemaal leuk en aardig dat dit weer een zuid Amerikaan is, die Zuid Amerikanen maken Ajax wel stuk voor stuk zoveel sterker. Liever een argentijse pitbull voor 20 miljoen dan een Nederlandse primadonna van 20 miljoen.

23 september 2020 om 23:00

Ohjjaa want de spelers van Az en Utrecht zijn zo succes gebleken afgelopen jaren ... en dan voor zulke spelers 20+ miljoen betalen voor spelers wie alles nog moeten bewijzen nee danku

23 september 2020 om 23:15

een 22 jarige braziliaans international of Teun Koopmeiners... die waarschijnlijk net zo veel moet kosten. Dat lijkt me niet een hele moeilijke keuze als Td.pröpper is niet echt een verdedigende middenvelder, en zeker niet een middenvelder die het spel gaat verdelen. Voor die rol heb je Gravenberch en Kudus al.en daarmee haal je ook een speler met een beperkte restwaarde op. Een is niet erg, maar met blind en Tadic en promes lopen er daar al 3 van in de basis.

24 september 2020 om 00:08

Nou Propper wil niet naar Nederland. Zijn gezin voelt zich thuis in Engeland en zijn kind is volgens hem al bijna Engeland.

Zonder te gekken, kan je voor dat geld niet een Ihattaren, Kokcu of Madueke halen? Zijn allemaal jonger en kunnen later weer voor aardig wat geld verkocht worden, mocht het talent er echt uit komen, dan kan zo'n gok van 20 of 25 miljoen het wel waard zijn toch?

24 september 2020 om 00:10

Compleet verschillende posities. Vooral Madueke. Voorin loopt bij Ajax wel genoeg rond. middenveld een stuk minder uitgezonderd de 10 positie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1321
2.PSV127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger50
N. MazraouiVerdediger52
J. TimberVerdediger51
E. ÁlvarezMiddenvelder51
R. GravenberchMiddenvelder51
S. BerghuisAanvaller51
S. HallerAanvaller55
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren