‘Gallery play’ van Ajax valt verkeerd: ‘Ik had zin om een schop te geven’

Maandag, 21 september 2020 om

Ajax was zondag met 3-0 te sterk voor RKC Waalwijk, dat op voorhand wist dat het een lastig karwei zou worden in de Johan Cruijff ArenA. Dusan Tadic en Zakaria Labyad scoorden in de eerste helft en Lisandro Martínez gooide het duel zeventien minuten voor tijd in het slot. In het restant van de tweede helft was er soms sprake van gallery play bij Ajax; met name Mohamed Kudus koos voor enkele kunstige hakjes.

Dat was te veel van het goede voor RKC, al probeerde er men professioneel mee om te gaan. “Het is nu niet aan mij om daarover iets te vinden”, benadrukte Fred Grim in gesprek met FOX Sports. De trainer van de Brabantse club gaf desondanks toch zijn voorzichtige mening. “Als dat mijn speler zou zijn geweest, had ik dat niet goed gevonden.”

Voor de voetballers van RKC was het lastig om op het veld niet erop te reageren. “Ik had aan het einde van de wedstrijd zin om iemand een schop te geven”, gaf Anas Tahiri eerlijk toe. “Maar je moet gewoon slim zijn en rustig blijven, zo is voetbal nou eenmaal. Irritant is het sowieso. Maar je moet er schijt aan hebben en gewoon verder gaan.”

RKC heeft vooralsnog geen enkel punt gepakt; het openingsduel met Vitesse ging met 0-1 verloren. Het team van Grim kwam niet tot scoren in zeven van de tien Eredivisie-duels in 2020 en dat is samen met ADO Den Haag het hoogste aantal van alle ploegen. Positief is dat de passnauwkeurigheid van RKC (79,1%) de hoogste was voor een team in een uitduel met Ajax in de Eredivisie sinds sc Heerenveen op 14 september 2019 (80,4%).Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door hoogindeconcen)

Natuurlijk Grim, als jouw ploeg überhaupt in staat zou zijn om een hakje te geven zou je een gat in de lucht springen. Voetbal is ook vermaak, ik had ook liever een hoger tempo gezien dan met hakjes in loop tempo spelen maar goed, ik ben dan niet zo intens simpel in mijn brein dat ik dan een ander een schop wil geven.

21 september 2020 om 08:16

Exact! Wat een kansloze opmerking van Grim en die speler van RKC. Voetbal is (ook) vermaak dus prima toch dat die jongens van Ajax, bij een 3-0 voorsprong, beetje gallery play doen. Alsof dit onrespectvol is jegens de tegenstander🙄 Dan vond ik het tijdrekken van Onana vorige week veel irritanter!

21 september 2020 om 08:33

Tahiri was gewoon geïrriteerd, hij is de beste speler en aanvoerder van RKC en baalde gewoon dat hij ook een paar keer zeer knullig de bal verspeelde en er dus niet aan te pas kwam. Wel vond ik, ondanks het vroege doelpunt, dapper van Grim dat ze zo hoog druk zetten op Ajax. Met een beter team bezorg je AJAX toch snel wat problemen als je hoog druk zet. Alleen verzaakt je verdediging dan ben je wel de pisang. Want als ze er een keer doorheen zijn kunnen ze behoorlijk combineren voorin. Daarnaast is Kudus nieuw en jong en wil zich graag laten gelden en zien, vind ik persoonlijk niet verkeerd.

21 september 2020 om 08:55

Je bent Ajax, je verdient het 20-voudige als speler, alleen de aankoop van Kudus is al net zoveel als de hele begroting van RKC (bij wijze van spreke) en je staat 3-0 voor tegen 10 man.als je respect wilt opbrengen, breng je dat tot uiting in de score en niet via gallery play.3-0 + gallery play of 8-0 à 10-0 winnen. Welk vermaak is groter voor de supporters van Ajax?

21 september 2020 om 09:05

Wat maakt het nou weer uit wat je verdient 4fRedondo? Wat kunnen die Ajax spelers daaraan doen? Zoals ik hieronder al zeg, Kudus is een jonge, nieuwe aankoop die voor het eerst in een serieuze wedstrijd in de Arena voor publiek speelt. Die mag toch best laten zien wat hij in huis heeft?

21 september 2020 om 12:15

Zou ik vooral doen, vroeg druk zetten. Je wordt echt helemaal scheel getikt als he dat doet. Sparta tactiek is beter. Lekker op eigen helft opvangen. Ajax presteert bar weinig met hoge voorzetten en afstandschoten. Niet in de laatste plaats door de keuze voor voetballende spitsen ipv pure afmakers. Ook zijn de meeste aanvallers relatief klein. Dat wordt dus gepiel van de bovenste plan tegen telkens dubbele dekking. Verwacht ook echt dat Ajax de nodige problemen kan verwachten tegen de inzakteams, ze zijn namelijk veel minder geworden in de snelle korte combinaties. Promes is vooral een eindstation. Gravenberch en kudus hebben net iets meer tijd nodig. Neres die nog lang niet terug is op niveau. Dat korte tikwerk gaan we echt veel minder terug zien en ook minder spectaculair, dieptepasses daarentegen gaan we echt meer en meer terug zien.

21 september 2020 om 08:47

Ik kan wel begrijpen dat ze hem een schop willen geven. Dit is overduidelijk arrogantie en de tegenstander proberen voor schut te zetten. Als je beter bent en je wil het publiek iets moois laten zien, doe dan iets Ronaldinho-achtigs of een effectieve Vanenburg. Niet een hakje, wat op zich niks bijzonders is en alleen werkt omdat Ajax in een veel hoger tempo speelt.

21 september 2020 om 08:54

Dit is geen arrogantie. Kudus is een nieuwe aankoop die voor het eerst voor publiek in de Arena speelt, laat hem dan lekker laten zien wat hij in huis heeft.

21 september 2020 om 09:29

Ik kan het niet begrijpen om iemand een schop te geven omdat iemand een hakje doet. Maar leg jij dat eens uit

21 september 2020 om 11:21

Als een hakje op zich niks bijzonders is hoeft niemand zich daar druk om te maken toch... Ronaldinho maakt(e) ook vaak hakjes, is hij dan ook arrogant?

21 september 2020 om 09:24

De achterliggende gedachte is dat RKC totaal kansloos is en ze gefrustreerd zijn. Ik vraag me af of je als Ajax-supporter juichend voor de televisie zit als ze van clubs met een amateurbegroting zoals Emmen, ADO of RKC winnen? Kan me toch haast niet voorstellen dat zo een pot je warm kan maken. Ik als neutrale kijker kan namelijk niet genieten van zo een wedstrijd. Kijk ik liever naar Arsenal-West Ham of Real Madrid-Real Sociedad oid waar de “kleine” ploeg als nog namen als David Silva, Isak, Felipe Anderson, Antonio etc. in de gelederen heeft. Ik kan van het rechterrijtje in de ED mede door de constante in en uitstroom van huurlingen nauwelijks een leuke speler opnoemen. Willen jullie Ajacieden dan niet liever een Bene-Liga dan deze onzin?

21 september 2020 om 10:42

Ik inmiddels wel gezien de stagnatie van bijna alle Nederlandse clubs. Fuseren met Belgie is niet ideaal maar er is in ieder geval opschudding nodig.

21 september 2020 om 12:22

Nope ik wil een Ajax 2, Ajax 3 en Ajax 4 zien. Sterker nog, als club kun je echt een leuke samenwerking met Ajax, maar ook bv PSV opzetten. Daar lopen hele leuke talenten rond die minuten nodig hebben. Twente heeft dat bv ook niet slim gedaan met lang. Huren voor anderhalf seizoen ipv half seizoen had er toen echt wel ingezeten.

21 september 2020 om 09:24

De achterliggende gedachte is dat RKC totaal kansloos is en ze gefrustreerd zijn. Ik vraag me af of je als Ajax-supporter juichend voor de televisie zit als ze van clubs met een amateurbegroting zoals Emmen, ADO of RKC winnen? Kan me toch haast niet voorstellen dat zo een pot je warm kan maken. Ik als neutrale kijker kan namelijk niet genieten van zo een wedstrijd. Kijk ik liever naar Arsenal-West Ham of Real Madrid-Real Sociedad oid waar de “kleine” ploeg als nog namen als David Silva, Isak, Felipe Anderson, Antonio etc. in de gelederen heeft. Ik kan van het rechterrijtje in de ED mede door de constante in en uitstroom van huurlingen nauwelijks een leuke speler opnoemen. Willen jullie Ajacieden dan niet liever een Bene-Liga dan deze onzin?

21 september 2020 om 09:54

ik snap je punt, heel spectaculair zijn deze wedstrijden niet vaak. maar uiteindelijk juich je voor de punten, die zo belangrijk zijn. ook hoop je ontwikkelingen in het team te zien die je geruststellen voor de toekomst. dus uiteindelijk kijk ik ook naar deze wedstrijden graag. winnen is mega belangrijk en zorgt dus toch voor kleine juichmomentjes. maar uiteindelijk zijn er maar een aantal wedstrijden per jaar waar je echt op het puntje van je stoel zit, maar geldt dat niet voor iedereen?

21 september 2020 om 10:37

Dat geldt niet voor iedereen. Als PEC, RKC etc. supporter zit je buiten de wedstrijden tegen Ajax altijd op het puntje van de stoel lijkt mij? Elke goal begroet je als een CL doelpunt als je supporter van zulke clubs bent.

21 september 2020 om 10:44

In een niet spannende pot kun je nog wel genieten van een een goed voetballende ploeg. Maar liever zie je er twee.

Ja eh, kan je vervelend vinden en ik snap dat het frustrerend is om zo een enorm kansloze middag te hebben maar ik vind het wel mooi. Beter dan tijdrekken in elk geval. Als je beter gespeeld had en het had bijvoorbeeld 2-1 gestaan had je dit ook niet gehad. Heeft verder ook niks met respect te maken trouwens vind ik, je moet gewoon kunnen doen wat je wilt op het veld. Toen Neymar bijvoorbeeld geel kreeg voor die Sombrero sloeg helemaal nergens op.

21 september 2020 om 09:01

@ajaxf1 het is toch wel een beetje hetzelfde als tijdrekken. Je houd de bal in bezit omdat je tegen een kansloos team van 10 man speelt.ik zelf hou er ook niet van. Als je beter ben is prima maar voetbal lekker door en laat de score oplopen.je zou straks eind van het seizoen 3 doelpunten te kort hebben omdat je gallery play belangrijker vond.ik train een klein team en totaal niet vergelijkbaar als dit maar ik verlies liever met 15-0 dan dat ik dat tegenover me heb,

21 september 2020 om 09:03

Balbezit houden is nu dus tijdrekken? Dat slaat echt helemaal nergens op joh. Barcelona was in haar hoogtij dagen dus ook aan het tijdrekken? Kan je wel liever met 15-0 verliezen maar als RKC met 15-0 verliest hier gaan ze op doelsaldo natuurlijk niemand meer verslaan deze competitie. Voor hen is dit juist beter dan dat het 6/7-0 wordt.

21 september 2020 om 09:53

@ajaxf1 Het ligt eraan wat je doel van balbezit houden is toch?als je de bal rond laat gaan en daar trucjes doorheen laat komen met als doel de tegenstander de vernederen vind ik van wel ja.\als je balbezit speelt met als uiteindelijk doel een doelpunt te maken dan niet. Je speelt volgens mij om 1 te winnen en 2 zoveel mogelijk doelpunten te maken omdat je die weleens nodig zou kunnen hebben mbt doelsaldo.

21 september 2020 om 13:01

Want ajax speelde met als "doel" om rkc te vernederen?

Irritant he als je verliest. Tjongejonge wat een onzin dit. Het gebeurde gewoon binnen de lijnen. Het was niet zoals bij Lukoki die De Cler vernederd buiten de lijnen. Dit was gewoon amusement! Sorry maar bij die pirouette ging ik echt stuk! 😀

Dus je bent kwaad op iemand omdat die iemand veel beter is. Voor mij hoeft het ook niet, maar om iemand dan een schop te willen geven vind ik toch wel kinderachtig. Ten Hag kennende zal hij Kudus daar zeker op aanspreken.

21 september 2020 om 10:18

@rochus ,Ik weet niet of je zelf ook voetbalt? Ik heb een medespeler die de bal altijd lang vast houd en tegenstanders gek maakt. Hij heeft die kunde hoor. ,maar als ik op een training tegenover hem sta dan krijgt idd weleens schop. Zo gaat dat dan moet je de bal maar eerder spelen.ik kan der helemaal gek van worden. Ik kan het dus ook wel begrijpen.

21 september 2020 om 10:30

Ik heb gevoetbald, maar heb me daar nooit aan gestoord. Sterker nog we zijn eens een keer volledig afgeslacht met dubbele cijfers door een team wat veel beter was. Kan gebeuren, maar dan had ik liever gehad dat ze bij 3-0 wat onschuldige trucjes uithaalden. Het biertje na die slachtpartij smaakte verschrikkelijk en de derde helft was al over voordat hij was gestart.

21 september 2020 om 10:35

Haha tja zo zie je maar dat iedereen daar een ander gevoel bij heb.ik ben trainer van een jeugd team. Het team werd een keer weggespeeld toen zei de trainer van de tegenstander hard op. Ga de bal maar rondspelen.ik vond dat verschrikkelijk. Ik had liever gehad dat ze doorgingen en doelpunten maken. Daar is ook waar je voor speel. Maar wat ik aangeef zo zie je dat iedereen daar een andere gedachte bij heb.

Nou had het zelf ook wel gehad met dat gallery-play en liever gezien dat ze er een stuk of 5 bijgemaakt hadden. Zeker nu ze de afgelopen periode ervaren hebben hoe belangrijk het doelsaldo wel niet kan zijn, maar ja typisch Ajax zullen we maar zeggen....

21 september 2020 om 09:08

Inderdaad. Het was ook niet echt geweldig wat ze op de mat legden. Denk dat Ajax toch een stukkie minder is dan voorgaande jaren.

Erg droevige reactie van zowel Grim als Tahiri. Het hoort niet om zo maar een schop uit te gaan delen, want het was niet alsof Ajax ze bewust vernederde. Ajax is gewoon 20 klassen beter dan RKC en er werden hier wat functionele technische hoogstandjes uit de kast gehaald. Heel sneu om dan zo te reageren, vrij onsympathiek.

tja...die jongens staan er om het publiek te vermaken, niet om RKC te vermaken.

Dat heen en weer passen over twee meter dat hoeft ook niet zo van mij, ik had sowieso liever gehad dat Ajax nog ff serieus had aangezet en een paar mooie goals erbij had gemaakt. Dan had je trouwens ook eerste gestaan nu, en aan je doelsaldo gewerkt. We missen een Thomas Müller die dan ff ‘weiter, weiter!!’ gaat blèren en iedereen weer op scherp zet.

21 september 2020 om 11:36

Zo keek ik er eigenlijk ook naar. Het was niet functioneel en als ze in plaats van dat gepiel over 1 of 2 meter echt even hadden aangezet dan hadden ze er nog veel meer kunnen maken. Het stond ook pas 2-0 op dat moment.

21 september 2020 om 13:13

Ja zonde toch, ik vind een beetje gallery play best leuk als Ajacied, maar er gaat niets boven dominant aanvallen en goals, uiteindelijk zie ik dat veel liever 90 minuten lang dan dat gedraai en getik rond de middencirkel.

Je komt toch juist naar het stadion voor dit soort acties? Wat een gezeik zeg.

21 september 2020 om 09:39

Ja, sowieso mensen die zeggen dat trucjes provocerend zijn, ben ik niet mee eens.

21 september 2020 om 11:26

Misschien zijn ze ook wel provocerend, maar wat dan nog? Heerlijk toch om je tegenstander op de kast te krijgen op die manier. Beter dat dan met fysiek gemeen spel of schelden oid.

21 september 2020 om 12:49

@ Ruiz_fctmee eens hoor, en daarnaast is voetbal ook wel een sport van egootjes. Wat is er mooier om te zien dan twee ego's die het tegen elkaar opnemen.

21 september 2020 om 13:14

Haha nou die RKC-spelers komen daar niet voor naar de Arena hoor... Ik trouwens ook niet, ik zie liever dat we a la Bayern vol door gaan als het 2-0 of 3-0 staat, en nog 4 a 5 mooie goals maken, in plaats van dat heen en weer passen over 3 meter, daar vind ik echt geen reet aan.

Ik snap de opmerking wel. Ondanks dat het niet sportief is, vind ik wel dat je als speler een hardere aanpak kan verwachten wanneer je het op gallery-play gooit. Tegenstanders voelen dit als vernedering. Geen enkele topsporter is sportief genoeg om dit tijdens een wedstrijd te waarderen en ervan te genieten. Grim is in dit geval te eerlijk en zegt wat iedere topsporter denkt.

Vorige week stonden de haters vooraan over het tijdrekken van Ajax. Gelukkig kan het stokje worden overgenomen door de haat over het "gallery play" van Ajax. Volgende week gaat het over de schoenen van de spelers van Ajax of over het feit dat ze de bal naar teamgenoten blijven spelen?haters gonna haat. Zeker bij Ajax en zeker wanneer ze winnen. Ik zag ook een halve schaar op de middencirkel voorbij komen zonder een tegenstander in het camerashot. Ik dacht ook van "tja..."; zelfs Kudus zag de onnodigheid van zijn actie in meende ik. Maar het is toch vermakelijk.

21 september 2020 om 10:59

Wat ik wel grappig vind is dat het altijd onder de noemer haat word geschaard. Niemand mag iets vinden. Niemand mag ergens kritiek op hebben het is altijd gelijk haat.ik zelf vind het pas vermakelijk als acties zin hebben om een tegenstander uit te spelen en tot een goal te komen. Als er hakjes worden gemaakt op het middenveld die totaal nergens over gaan en daar totaal geen doel heeft vind ik het persoonlijk niet vermakelijk.

21 september 2020 om 11:20

Je mag vinden wat je wil. Maar je klan niet ontkennen dat het grappig is dat wanneer Ajax tijd rekt, er heel veel kritiek is. Wanneer Ajax dat niet doet maar technische hoogstandjes laat zien, is er weer kritiek. Als Ajax volgende week vol doortrekt en voor heel veel goals gaat, dan noemt men dat vast het vernederen van de tegenstander. Soms lijktk het of het nooit goed is.

21 september 2020 om 11:49

Ik had persoonlijk liever gezien dat ze vol voor de goals zouden gaan. Volgens mij kan je Gallery play prima combineren met het op zoek gaan naar goals dan word het zelfs nog functioneel. Ik zie liever een vloeiende aanval combinatiespel met daarin functionele hakkies waar uiteindelijk geprobeerd word om deze af te ronden. Maar misschien is dat in deze fase nog teveel gevraagd.als ik supporter van de club was zou ik graag zoveel mogelijk doelpunten gezien.dit jaar wel bewezen dat doelsaldo belangrijk is.

21 september 2020 om 12:48

Ik gebruik haat in een bredere zin van het woord hoor. De term haters laat zich niet direct associëren met mensen die in een wit gewaad kruizen in de fik steken toch? Ik sluit me verder aan bij Speedy, dat het opvallend was dat beide uitersten van het spel (van Ajax) dezelfde laag kritiek krijgen, vaak nog van dezelfde personen. Ajax kan gewoon niet degelijk spelen. En wil dat volgens mij ook niet. Het is of Lucky Ajax offf de Godenzonen

Sja, als tegenstander snap ik dat gallary play irritant is en dat je je dan een beetje gekleineerd voelt, maar trucjes en hakjes horen ook bij voetbal. Het wordt door niemand gewaardeerd als je dat doet op momenten dat het niet kan, maar als je 3-0 voorstaat en er letterlijk niets aan de hand is, laten de spelers al hun tactische plannen en discipline een beetje lopen en gaan ze beetje lopen pielen met de bal. Vanuit Ajax perspectief kan ik dit dus prima begrijpen.

Nu heb ik helaas de wedstrijd niet kunnen zien en heb ik ook nog geen samenvatting kunnen bekijken, maar als men hier serieus verontwaardigt over is, dan is de vertrutting in het voetbal wel helemaal compleet. Overigens vind ik het ook hypocriet, want ik hoor mensen nooit klagen (en terecht overigens) wanneer Ajax een dramatische uitwedstrijd speelt en de thuisclub er een leuke show van maakt om het eigen publiek te vermaken. Persoonlijk vind ik dit van hetzelfde ongein niveau als dat het PSV verweten werd dat ze Feyenoord toen des tijds met 10-0 naar huis stuurde (de enige keer in mijn leven dat ik jaloers op PSV was ), dan hadden ze bij RKC maar meer arbeid in de wedstrijd moeten leggen om de grenzen op te zoeken van wat toelaatbaar is. Dat is de manier voor ploegen die kwalitatief lager ingeschat worden om Ajax te ontregelen en eventueel twee of drie punten van ons af te snoepen. Overigens zou ik het gênanter vinden als mijn teamleden publiek een "pity party" zoeken omdat wij het niet konden opbrengen om een portie gezonde agressie in de wedstrijd te leggen.

21 september 2020 om 11:31

Ik zou dan misschien de tweede helf toch even kijken. Ik stoorde mij er eigenlijk als fan ook aan. Als het functioneel zou zijn geweest had het me allemaal niet zo veel uitgemaakt. Maar het stond 2-0 en toen liepen ze minuten achter elkaar te pielen op het middenveld zonder dat het echt ergens toe bij droeg. Als je dat bij 6-0 doet kan ik het begrijpen, en als ze even aan hadden gezet dan was die score ook gewoon mogelijk geweest tegen dit Rkc.

21 september 2020 om 12:43

@ London Callingdat ga ik ook zeker vanavond doen wanneer ik daar eindelijk de tijd voor heb . Ook op basis van hetgeen wat jij gezien hebt, heb ik er nog steeds geen enkele probleem mee. Diezelfde mening zou ik zijn toe bedaan als het andersom zou zijn geweest, of dit nou gebeurd bij een 3-0 stand of 8-0 is mij om het even. Sterker nog; internationaal is dit Ajax ook weleens overkomen. Daar klaagde wij en supporters van andere clubs terecht ook toch ook niet over; zo van goh "arm Ajax". Persoonlijk vind ik het geklaag van Grim en Tahiri tekenend voor de belabberde prof instelling in het Nederlandse club voetbal, waar veel spelers zich alleen maar kunnen opladen als zij thuis tegen een traditionele top drie club spelen. Persoonlijk vind ik dat beschamender tegenover hun eigen werkgever en supporters om ze vaak in de steek te laten dan een paar hakballetjes van een tegenstander.

Voetbal is vermaak toch? Dus waarom zou het spel van Ajax niet mogen? Omdat het niet voor iedereen even vermakelijk is? En hoe dom ben je om te zeggen dat je iemand die beter is gewoon een schop zou willen geven. 'irritant is het sowieso'. Tja accepteren dat we niet allemaal even goed zijn als Messi of Ronaldo is schijnbaar ook lastig voor hem.

Wat een rare reactie van RKC. Dus omdat de ander beter is, zou je dan een schop moeten uitdelen om uitweg te bieden aan je eigen frustratie? Ooit wel eens nagedacht waarom Ajax gallery play gaat spelen? Misschien wel omdat er voor die jongens te weinig uitdaging zit in het spelen tegen met alle respect het gehele team van RKC? Niet om arrogant te zijn, maar als je tegen een tegenstander speelt als RKC is het niveau verschil vaak gewoon erg groot. Dan krijg je de neiging om het publiek te entertainen met hakjes en mooie passjes... soms loop je dan alsnog tegen een tegendoelpunt aan door concentratieverlies. Maar galleryplay is nog geen excuus om er dan maar als een houthakker in te gaan. Daar moet je als je bij RKC speelt gewoon mee om kunnen gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

RKC Waalwijk

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. LamprouKeeper40
A. ToubaVerdediger40
L. WoutersVerdediger40
V. AnitaMiddenvelder40
N. OlsakMiddenvelder40
A. TahiriMiddenvelder40
S. BakariAanvaller41
Voor de complete selectie: Clubpagina RKC Waalwijk.

55 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 4 1 0 0
2019/2020 Ajax 2 1 0 0
2018/2019 Ajax 12 1 1 0
2017/2018 FC Utrecht 32 15 8 0
2016/2017 Sporting Portugal 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ten Hag legt wijzigingen in basiself Ajax uit: ‘Dat is de emotie van het volk'

Davy Klaassen viert zondag als basisspeler zijn officiële rentree in het shirt van Ajax. De middenvelder krijgt tegen sc Heerenveen direct het vertrouwen van Erik ten Hag, die zijn basisploeg op...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 21 oktober
Frank Lampard is bereid om in januari de bezem door zijn selectie te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren