Niemand in Engeland praat over het doelpunt van Donny van de Beek

Zondag, 20 september 2020 om 07:12Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 07:31

Donny van de Beek ging zaterdag in zijn eerste officiële wedstrijd voor Manchester United meteen onderuit. De middenvelder, die in de 67e minuut inviel voor Paul Pogba, maakte in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace de enige goal: 1-3. Een klein kwartier na zijn entree kreeg Van de Beek de bal via een verdediger voor zijn voeten, waarna de van Ajax overgekomen middenvelder beheerst raak schoot. Vrijwel niemand sprak na afloop over de treffer van de Oranje-international op Old Trafford.

Het deed oud-voetballer Gary Neville pijn aan zijn ogen om ‘zijn’ Manchester United op een dergelijke manier aan het nieuwe seizoen in de Premier League te zien beginnen. “Je kan nog maanden over de komst van bijvoorbeeld Jadon Sancho praten, maar als je geen centrumverdediger haalt die snelheid heeft en één op één kan verdedigen, ga je de titel nooit winnen in de Premier League”, benadrukte de analist van Sky Sports na afloop. Neville zette grote vraagtekens achter het technische beleid van directeur Ed Woodward. “Waarom heeft hij niet meer spelers vastgelegd?”

De Manchester Evening News deelt Van de Beek een zeven uit voor zijn eerste officiële verrichtingen in het tenue van the Mancunians. “Hij maakte de 1-2. Hij had in de basis moeten staan”, zo luidt het summiere commentaar van het dagblad, dat met onvoldoendes strooit. Van alle basiskrachten krijgt alleen David de Gea een voldoende, een zes. Victor Lindelöf kreeg een twee, hoofdzakelijk omdat hij bij alle tegentreffers betrokken was. Scott McTominay kreeg een vijf: “Hij kreeg de voorkeur boven Van de Beek. McTominay gebruikte zijn gezond verstand in de wedstrijd, al sorteerde dat weinig effect. Hij oogt in ieder geval fit.” En over Paul Pogba, die een vier kreeg: “Hij was niet helemaal fit en leverde vaak de bal in. Geen verrassing dat hij na een uur moest plaatsmaken voor Van de Beek.”

DONNY VAN DE BEEK SCOORT BIJ ZIJN DEBUUT ??????????????????

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 19 september 2020

Ole Gunnar Solskjaer kreeg een drie voor zijn keuzes in de wedstrijd. “Hij heeft duidelijk verkeerde keuzes gemaakt. Dat zag hij zelf ook in toen hij Daniel James in de rust naar de kant haalde. Zijn wissels hadden een positief effect, maar de schade was al toegebracht”, zo luidde het oordeel van journalist Samuel Luckhurst. “Crystal Palace verdiende de zege”, vertelde Solskjaer zelf na afloop. “We kwamen tekort en zij waren scherper in de duels om de bal. We speelden traag in de openingsfase en dat had a knock-on effect op de rest van de wedstrijd toen Crystal Palace het eerste doelpunt maakte. Het vorige seizoen was lang en eindigde pas op 16 augustus. We hebben niet voldoende tijd gehad in de voorbereiding om scherper te kunnen zijn. We hebben hard gewerkt met degenen die er waren, maar er zijn ook voetballers geweest die interlandverplichtingen hadden.”

“We lopen nu al achter de feiten aan, dat is jammer. We zullen snel verbetering tonen, hopelijk sneller dan we vandaag hebben kunnen zien. Dit was een ongebruikelijke prestatie, deze spelers kunnen veel beter. En dat weten ze ook.” Solskjaer weet niet of Manchester United zich nog gaat versterken. “We proberen altijd een zo sterk mogelijke selectie te hebben. Als er een mogelijkheid is tegen de juiste prijs, dan is dat een optie. We willen altijd sterker worden. Maar we kunnen na vandaag ook zelf in de spiegel kijken.” Over het optreden van Van de Beek werden amper vragen gesteld. “Donny gaf ons een beetje hoop. Hij is slim, ziet waar de ruimte ligt en voelt precies aan waar hij moet staan in het strafschopgebied”, reageerde de Noor op een vraag over de Nederlander.

In 1995 verloor Manchester United voor het laatst het eerste competitieduel met een marge van twee of meer. In 1992 gebeurde dat voor het laatst op eigen veld. Beide keren veroverde Manchester United later dat seizoen wel de titel. Oliver Holt, chef voetbal van de Mail on Sunday, ziet dat deze voetbaljaargang niet gebeuren. “De verrichtingen van Van de Beek, de enige aankoop tot dusver, bewijzen dat Manchester United meer versterkingen nodig heeft, met name achterin. We wisten van tevoren reeds dat Manchester United niet goed genoeg is om voor het kampioenschap te gaan, maar zonder versterkingen zullen ze niet eens in de top vier eindigen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door heidihallo)

Al die mensen die VD Beek al die tijd vergeleken met Klaassen kunnen beter naar wielrennen gaan kijken. VD beek heeft meer techniek geblinddoekt dan dat werkertje van een Klaassen. Donny gaat gewoon uitgroeien tot een internationale topper als die dat al niet is. Hij bezit zo'n beetje alles.

20 september 2020 om 07:48

Helemaal mee eens, alleen omdat het allemaal niet zo spectaculair oogt lijkt het allemaal niet zo bijzonder maar makkelijk spelen is juist moeilijk en daar is hij nou net heel goed in, kijk alleen al naar Pogba, een hele grote naam maar laat bij United sporadisch wat zien

20 september 2020 om 07:52

Ik vind donny juist wel spectaculair. Werkt zich altijd kapot, heeft een goed loopvermogen, prachtig schot, functionele techniek, goed in de kleine ruimtes en combinatie en wordt steeds koelbloediger bij het afmaken.

20 september 2020 om 08:12

Bedoel meer dat een Ziyech spectaculairder oogt om hem als voorbeeld te nemen, Donny is net als Müller, heel erg functioneel en goed maar voor het oog is het niet spectaculair

20 september 2020 om 08:06

Donny doet mij denken aan Lampard. Hij was ook niet de meest elegante, talentvolle speler van zijn tijd, maar door winnersmentaliteit en tomeloze inzet toch één van de beste middenvelders ooit in PL geworden. Zijn andere typen voetballers, maar Donny kan nog wel iets van hem afkijken. Denk dat hij ook zijn spel kan verbeteren door zich iets meer te laten terugzakken in de opbouw, door in aanvallen niet altijd de 16 in te stormen maar soms ook op rand 16 te blijven hangen en meer van afstand te schieten. Verder is het bij Donny qua techniek, natuurlijk instinct, loopvermogen en afmaken in de box al prima in orde.

20 september 2020 om 09:51

Precies. Ik heb Lampard altijd heel graag zien spelen en hij is ook een van mijn favoriete voetballers. Niet alleen om zijn stijl, maar ook door zijn instelling, intelligentie en volwassenheid. Donny heeft dat ook. Dus is het niet vreemd dat ik ook Donny graag zie spelen. Je ziet gewoon aan alles dat hij echt een ongelofelijk potentieel heeft om gewoon een grote naam te worden in het voetbal. Ik zie hem gewoon slagen bij Man U.ik ben het echt totaal niet eens in de kritiek die Donny krijgt, al moet ik wel zeggen dat hij zich af en toe beter nog wel eens wilt verstoppen en zich niet aanpast aan het spel dat er gespeeld wordt. Dat wat dan juist wel gevraagd wordt. Perfect voorbeeld is de wedstrijd van Oranje tegen Italië. Dat terugzakken om de bal op te halen, dat ligt meer aan wat er van hem gevraagd wordt. Als hij op 10 staat is dat haast niet te doen. Met zijn type spel is dat haast niet te doen. Je haalt zo de angel uit zijn spel. Het is dus keuzes maken. Zijn probleem is inderdaad wel dat hij wel eens te diep staat en daar blijft hangen, maar dat is eigenlijk alleen als hij op 10 speelt. In zijn beste wedstrijden twee seizoenen geleden zie je dat hij dit juist niet doet (zoals bijv. de wedstrijden tegen Juve en Real). Vorig seizoen speelde hij ook meer in een andere rol. Ik denk dat hij ook zo gescout is en dat Man U hem juist in die rol willen zien. Daar zal hij denk ik niet met dit probleem komen te staan, aangezien hij meer box-to-box zal spelen. Dus het is afwachten hoe hij zich gaat ontwikkelen, want ik verwacht wel dat hij als speler de nodige aanpassingen gaat maken de komende jaren.

20 september 2020 om 10:47

Ik wil me niet aansluiten bij de eindeloze Donny-haat trein, maar Lampard nam duidelijk zichtbaar zijn iq van 150 mee naar het veld waardoor hij het spel ook nog eens goed en onder druk kon verdelen en zo nu en dan een fijne assist op zijn naam zette. Ballen van de eigen 16 panklaar op de stropdas bij Drogba aan de overkant die hem zo kan afmaken. Dat zie ik bij Donny totaal niet terug, die loopt zich nog best vaak vast of weet het even niet meer als er veel druk op hem wordt gezet. Op zich geen probleem want als 10 worden dat soort opbouwende kwaliteiten minder van je gevraagd, maar daar kan hij zelf nog wel aan werken. Stel bijvoorbeeld dat je de skillset van Jorginho toevoegt aan Donny en verder niks weghaalt, dan krijg je een blueprint van Lampard.

20 september 2020 om 13:23

Leuk wat je over Lampard vertelt, maar kun je ook zijn begin periode nog herinneren? Heb het vermoeden, zonder lullig te willen doen, dat je daar nog te jong voor was. Was ook niet altijd meteen een even groot succes overal op het veld ondanks zijn grote IQ. En Donny wordt misschien geen Lampard, maar zou nog even afwachten. Daarnaast vind ik dat Donny vaak wel goed onder druk kan voetballen maar dat is mijn mening.

20 september 2020 om 08:29

Je doet alsof Van de Beek een geweldige wedstrijd heeft gespeeld. Zijn goal na (lucky goal bestaat niet) heeft hij niets laten zien. overigens had hij ook veel fouten passes gegeven maar natuurlijk kijken jullie niet naar. Nu ga je iedereen doen geloven alsof hij een geweldenaar is terwijl hij niets toevoegde aan het spel toen hij erin kwam bovendien lag het middenveld en verdediging helemaal open voor CP. Fysiek en snelheid zwaar te kort.

20 september 2020 om 08:59

Welke wedstrijd heb jij gekeken ? Snelheid ging gelijk omhoog. Fysiek is hij gewoon in orde en is nooit bang een duel aan te gaan. Die goal was technisch perfect ingeschoten. Tuurlijk maakte hij fouten maar je hebt mij nergens zien zeggen dat hij een perfecte westrijd speelde. In het algemeen is het gewoon een topper. Gefrustreerde hatertjes zoals jou die veranderen daar niks aan.

20 september 2020 om 09:36

Lekker je reactie knippen en plakken in de hoop wat los te maken? Donny speelde de tijd die hij in het veld zat prima, zeker voor een debuut en hoe kort hij bij het team zit. Hij was vocaal ook aanwezig en coachte de spelers om hem heen, dat het achterin dan zo lek als een mandje is en ze eruit gecounterd worden kun je een aanvallend ingestelde middenvelder niet kwalijk nemen. Daarnaast werd er nog een middenvelder gewisseld voor een aanvaller in de hoop wat te forceren.

20 september 2020 om 09:46

Haat is een grote woord. Ga nog eens de wedstijd terug kijken. Want voor sommige mensen (zoals jij) hoeft hij de bal maar één keer aan te raken dan springen jullie het lucht in om hem te prijzen hoe goed hij is/was. Wat een onzin dat de snelheid/tempo omhoog ging. Voor en na zijn goal was het gewoon slecht bij Manu hij voegde niets toe en er veranderde ook niks aan het spel. Dat hij gescoord heeft is goed voor zijn zelfvertrouwen.

20 september 2020 om 09:49

@majesticmaze Achterin kwamen ze in de problemen omdat toen Donny erin kwam Crystal Palace gratis mocht oversteken op het middenveld. Ja gek dat ze dan achterin in de problemen komen.

20 september 2020 om 10:00

@holland8wat een ongelofelijke onzin. Ik zie jou wel vaker dit soort onzin berichten posten. Dit is gewoon dingen verzinnen om te kunnen bashen. Het probleem van Man U is gewoon de verdediging. Dan heb ik het niet alleen over de verdedigers zelf, maar over het hele team. Bij balverlies is de omschakeling dramatisch en de andere 6 spelers (niet alleen Donny) laat het dan gewoon lopen. Logisch dat de verdedigers dan in de problemen komen. De tactiek klopt gewoon niet en de spelers lijken niet de juiste instelling/motivatie te hebben. Om dit af te schuiven op Donny is gewoon toegeven dat je of een slechte kijk hebt op het voetbal, of dat je gewoon Donny wilt bashen.

20 september 2020 om 10:45

Waarom krijgt hij een rapport cijfer 7 dan?

20 september 2020 om 09:21

Heeft net 20min gespeeld bij united. Dat zeide we ook van klaassen en kijk waar die nu speeld

20 september 2020 om 09:29

Wat zeiden we ook over Klaassen? Dat die kan uitgroeien tot een internationale topper? Dat heb ik letterlijk nog nooit iemand zien beweren in die tijd (en ook bij Van de Beek zie ik dat niet veel mensen zeggen - veel meer mensen, incl. ikzelf, die twijfelen of hij de absolute top aan zou kunnen). En schrijf je nou serieus speelt met een -d? Hahah, dat is wel echt nieuw voor mij

20 september 2020 om 07:59

Ja omdat de rest zijn rattehol is in gekropen. Dagen bashen, bagitalisseren en misgunnen en de eerste minuten die hij maakt zijn veelbelovend.

20 september 2020 om 08:10

Zoals wij in Rotterdam weten 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Logisch dat niemand over die goal praat toch? Van de Beek is niet groter dan ManU. Ze hebben verloren met 3-1 met slecht voetbal. Die ene goal is dan echt niet belangrijk. Leuk dat hij een goal meepakt maar voorlopig zegt dat nog niet zoveel.

20 september 2020 om 08:11

Ben de trend hier op VZ dat niet lyrisch zijn over een speler synoniem is voor bashen en haten wel wat beu aan het worden. Wat is er mis met VD Beek niet goed genoeg vinden voor Utd? Of Depay voor Barcelona? Die meningen zijn toch evenveel waard als diegenen die VD Beek wel goed genoeg vinden voor Utd? Waarmee ik niet zeg dat VD Beek niet goed genoeg, voor ik als ‘hater’ weggezet wordt...

20 september 2020 om 08:15

Zo gaat het met elke NL speler, de Ligt was niet goed genoeg voor Juve, Frenkie niet voor Barça, Depay en Wijnaldum niet voor Barça terwijl wat er nu bij Barça rondloopt niet veel beter of zelfs slechter is dan deze spelers.. Als Suárez weggaat heb je geen eens een spits achter Grizzie.. Als je dan Depay voor redelijk goedkoop haalt heb je een meer dan prima speler in huis

20 september 2020 om 08:16

Een nieuw paar schoenen kopen zal vast moeilijk zijn met zulke lange tenen. Ik ben het echt zat dat iedereen die bedenkingen of een speler een hoger niveau aankan wordt weggezet als hater. Leer toch eens met andere meningen omgaan.

20 september 2020 om 08:17

@THenry, ik ben het helemaal met je eens. Haalt ook direct de lol uit de discussie. Ik kan me herinneren dat wij een prima discussie hadden over Depay. Jij vindt hem niet goed genoeg voor Barca, ik denk dat hij wel wat kan toevoegen. Dat maakt jou nog geen hater en maakt mij nog geen fanboy. Laten we met zijn allen openstaan voor elkaars mening en verwerp die mening niet direct als die niet aansluit op je eigen voorkeuren.

20 september 2020 om 08:30

Gelbe, ik ben het in essentie met je eens hoor. Een discussie bestaat niet altijd uit een hater en een fanboy; kunnen ook gewoon twee verschillende visies of meningen zijn. Dat vind ik in dit geval niet daarentegen; er werd enorm veel gezeken op Van de Beek tot in den treure toe. Dat had niks meer te maken met een discussie, dat was echt puur afzeiken op van alles. Tot zijn gezicht aan toe, heb ik zelfs voorbij zien komen. Desondanks zijn er ook leden die wel kunnen onderbouwen waarom ze speler A geen goede speler vinden en dat is maar goed ook, dat maakt dit forum een toegevoegde waarde voor mij

20 september 2020 om 08:37

@deogeblereds --------------- Punrt is dat hier veel mensen een mening verkondigen over een speler naar gelang hun club of afkomst. Komt een speler van Ajax, dan kunnen veel Feyenoorders of PSV-ers niet anders dan negatief over een speler praten (of andersom) Gaat het om een Nederlander die een transfer gaat maken naar een grote buitenlandse club? Dan gaan alle Belgen hier die speler afkraken.

20 september 2020 om 08:51

@Heidi, je spreek jezelf tegen. Een talentvolle Nederlander die voor Oranje heeft gekozen en nog geen officiële wedstrijd heeft gespeeld loop je ook te bashen.

20 september 2020 om 08:56

ah, jij doelt met je cryptische opmerkingop Ihattaren waarschijnlijk. Maar dat vind k juist een schitterend talent. Ik ageer tegen de Marokkaanse bond die al die talentjes uit Europa met Marokkaanse roots - die ze zelf niet hebben opgeleid - het hoofd helemaal gek maken.

20 september 2020 om 09:41

@kokkieafc0341 Ben ik niet met je eens. Ik heb geen berichten gelezen dat Mathijs De Ligt niet goed genoeg zou zijn voor Juve. Er werd hier juist aangegeven dat hij beter voor een Barca of PSG zou kunnen kiezen waar hij ook naartoe kon. Niemand twijfelde aan zijn kwaliteiten of misgunde het die jongen. Dat komt omdat De Ligt een transfer maakte vanwege echte topprestaties en op basis van echte kwaliteit. Heel Europa wilde die jongen. Hetzelfde geldt voor Frenky de Jong. De entourage van Donny wil ons echter laten geloven dat Donny een vergelijkbaar niveau is als De Ligt of Frenky maar mensen (en clubs) zijn niet gek. Het is niet voor niets dat de bijnaam van Donny bij Ajax de Valsspeler is. Hij laat het amper op het veld zien maar moet het hebben van gehype gecreeerd door zijn marketingteam op tv en in de media om mensen te beinvloeden. En kritische fans, die verstand van voetbal hebben, prikken daar door heen. Die zien alle (grote) tekortkomingen die door zijn marketingteam worden weggepoetst en omgezet in Messiaanse kwaliteiten. Weet je, dat is nog niet eens zo erg, het slechte eraan is (en dat vinden zijn collegas bij Ajax waar hij werd uitgekotst, ja dat is helaas de waarheid) dat datzelfde marketingteam vooral andere spelers, met name zijn concurrenten bij Ajax en in Oranje, keihard de grond in boorde (ook al speelden ze de pannen van het dak) om zo Donny beter te laten lijken. Dat hebben ze gedaan met Ziyech, Promes, Neres, Wijnaldum, Bergwijn, Ihatarren, Noa Lang, De Roon, Dest etc. En dat is een kwalijk proces en de reden dat hij geen vrienden heeft bij Ajax behalve een aanvoerder (tadic) die zich door diezelfde entourage voor het karretje laat spannen.

20 september 2020 om 09:55

Jeetje wat een puberaal gedrag weer. Een speler heeft zijn eerste 25 minuten gemaakt bij zijn nieuwe club. 25 minuten!!! En daar gaan mensen dan alweer allerlei conclusies uit trekken en vingers naar elkaar wijzen. Man man man. Ik heb persoonlijk mijn twijfels of vdBeek het gaat redden in de top, maar ik gun het hem van harte. Deze paar speelminuten zeggen echter precies helemaal niks.

20 september 2020 om 09:39

Niet alleen Ajacieden praten over het doelpunt van VD beek Bayek.... ik vermoed dat jij jezelf niet als Ajacied bestempeld 😜. Gewoon lekker voor Donny om bij het debuut een goaltje mee te pakken. Lijkt me voor hem als individu toch een prettigere binnenkomer dan de doelman van PSV.

Van de Beek is een prima voetballer, maar ook ik heb mijn bedenkingen of hij de Premier League over langere tijd aankan. Ik laat me graag positief verrassen. En dat het niet over het doelpunt gaat.. Man U verliest met 1-3 op eigen veld en zo bijzonder was het doelpunt niet toch?

20 september 2020 om 08:11

Hij bracht wel veel meer energie dan Pogba. Ook Fernandes was heel erg matig. Waar eerder over Donny als back up voor beide werd gezien, was gisteren een wedstrijd waarbij de vraag eerder is wie de backup vam Donny wordt.

20 september 2020 om 08:14

@MiltonKeynes, Man United is wederom door het ijs gezakt. Van de Beek kan zijn plekje op het middenveld gaan veroveren, al verwacht ik dat alleen Bruno Fernandes verzekerd is van een basisplaats. Gezien het grote aantal wedstrijden in korte tijd zal daaromheen veel gerouleerd worden. Op basis van één wedstrijd kunnen we nog geen enkele conclusie trekken. En Bruno Fernandes gaat echt geen back-up voor van de Beek worden. Heb je Bruno zien spelen het afgelopen seizoen? Dé man bij Man U.

20 september 2020 om 09:23

Brun Fernandes, fantastische speler daar niet van, maar ik verwacht dat Donny dit seizoen evenveel goals gaat maken als Fernandes vorig seizoen, alleen dan zonder dat penalty-doelpunten zijn. De beweging zonder bal is exceptioneel van Donny van de Beek.

20 september 2020 om 09:56

Uiteindelijk zal Donny toch Pogba eruit moeten spelen. Op basis van van de laatste wedstrijd is dat natuurlijk een no-brainer. Maar ik vraag me af of Solskjaer dat aandurft op de lange termijn.

20 september 2020 om 10:02

Waarom? Een middenveld met van de Beek, Pogba en Fernandes is ook heel goed mogelijk. Dat show-pony Pogba kind van de rekening gaat worden is wel goed mogelijk. Die zouden ze eigenlijk gewoon moeten verkopen.

20 september 2020 om 10:10

Te aanvallend. Ze denken allemaal teveel aanvallend. De defensieve loopactie van Van De Beek vlak voor de 1-3 van Palace (waar hij trouwens niet verantwoordelijk voor was) is daarvoor tekenend.

20 september 2020 om 10:23

Jij maakt altijd een karikatuur van Donny van de Beek. Alsof hij alleen op 10 kan spelen. Onzin is dat. Donny is juist een hele multifunctionele middenvelder. Iets naar achteren zal hij zn infiltraties iets meer moeten doseren, maar dat kan hij prima.

20 september 2020 om 13:30

Pogba is mits fit gewoon zeker van een basisplaats. Probleem was dat jij nog niet fit is. Heeft natuurlijk Corona gehad en is, net als Bruno overigens, pas net weet aangesloten bij United. United heeft sowieso zo goed als geen voorbereiding gehad. Het was bar slecht maar er worden wel overhaast conclusies getrokken zeg. Meest zorgwekkende voor mij waren enkele keuzes van Solskjaer. James laten starten bijvoorbeeld gaat nergens over. Dat spelers nog niet topfit of in vorm zijn is gezien de situatie vrij logisch.

Solskjaer geeft toch een korte reactie over van de Beek? Wat moet hij er nog meer over zeggen dan? Het lijkt mij dat er een aantal belangrijkere aandachtspunten zijn na deze wedstrijd...

20 september 2020 om 08:26

De titel suggereert dat de media nauwelijks het heeft over het doelpunt van van de Beek

Tuurlijk, Man U was dramatisch maar de inbreng van hen was een kleine verademing. Bood zich constant aan en durfde iig de combinatie aan te gaan. Veelbelovend begin. Het is nog te vroeg om te zeggen dat hij dit constant gaat houden maar laat me graag verrassen.

Manchester United ging in eigen huis kansloos onderuit tegen Crystal Palace. Had de redactie van vz nou echt gedacht dat ze daar dan toch de polonaise zouden lopen over het debuut van Van de Beek, die een prima goal maakte maar ook niet in staat bleek het verschil te maken (wat hem overigens ook niet kwalijk valt te nemen)?

Hoe kun je Donny niet in de basis laten beginnen als tijdens zijn debuut zo lovent over hem praat. Solskjaer moet je dus niet serieus nemen...

Leuk dat ie scoort, verder liep hij er wat verloren bij. Moet duidelijk wennen aan de veel minder frivole manier van spelen tov Ajax. Als United zo blijft spelen, gaan ze weinig plezjer aan elkaar beleven.

20 september 2020 om 09:43

Opzich logisch dat ie er wat verloren bij liep gister. Hij komt van een voetbalclub maar stond gisteren op het veld tussen allemaal postbodes.. snelheid, de bal het werk laten doen, beweging zonder bal, positiespel etc ik heb het allemaal niet gezien gisteren. 1 wedstrijd zegt wellicht nog niet zoveel maar goed, ik zie dit niet 123 veranderen met de spelers die daar rondlopen.

Van de Beek speelt Pogba wel uit de basis. Pogba laat al zo lang weinig zien. Onbegrijpelijk dat hij nog steeds zo'n grote naam is. Onbegrijpelijk overigens dat United Reguilon heeft laten lopen. Achterin is het echt pover bij United.

20 september 2020 om 13:33

Pogba heeft vorig seizoen vooral in de lappenmand gezeten. Maar zodra hij er weer bij was zag je zijn kwaliteit direct. Een fitte Pogba gaat nooit uit de basis. Hij is logischerwijs momenteel nog niet fit, dus hopelijk weet hij die status zsm te bereiken

Werkelijk ongelofelijk dat onze rechterflank uit Mensah en James bestaat. Lindelof valt voor de zoveelste keer door de maand, Maguire was ook slecht. Ik zei al dat top 4 moelijk ging worden en als er geen versterkingen bijkomen kunnen we dat vergeten.

20 september 2020 om 08:54

Was Greenwood overigens niet helemaal fit of? Waarom starte James op rechtsbuiten?

20 september 2020 om 08:55

Fosu Mensah was juist een van de betere aan Man utd kant, mijn inziens. De centrale verdedigers van United, die waren drama. Zo slecht dat het komisch werd op een gegeven moment.

Nee, bij United moet je namelijk gewoon winnen. Leuk dat je er een bal inschiet bij je debuut, maar je hebt er niets aan als je de wedstrijd tamelijk kansloos verliest. Het leek nergens op bij United vandaag, dus ze hebben genoeg andere dingen om over te praten.

Wel raar dat niemand dus over van de Beek praat in Engeland, maar hij wel een cijfer krijgt en zijn coach en anderen over hem praten. Vz moet haar titels toch echt eens aanpassen, ik vind dit echt een niveau Valentijn Driessen "nieuws weergeven"

Dit utd is echt slecht. Begint al achterin met shaw, Maguire en Lindelöf. Dan Pogba en als verbinding tussen verdediging en aanval, nou dat gaat nooit werken of ze moeten begrijpen dat je 1 a 2 keer moet raken, spel verplaatsen etc, zie ik niet gebeuren zijn andere types. Dan die James, nee echt voetbal ga je nooit met dit team spelen. Top 4 zal lastig worden, op dit moment verwacht ik meer van Liverpool, city, Chelsea en zelfs Arsenal!

Gaat helemaal goed komen met VDB, ga eerst wat aan dat bestuur doen anders eindigt man utd als een middenmoter of degradatie klant

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Chelsea6423
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. DialloAanvaller00
N. BishopKeeper00
David de GeaKeeper240
L. GrantKeeper00
D. HendersonKeeper110
S. RomeroKeeper00
E. BaillyVerdediger80
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

75 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 16 1 1 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
2017/2018 Ajax 34 11 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Hij oogde als een verlegen jongen die met zijn mond vol tanden stond’

Donny van de Beek kreeg donderdagavond de kans op het middenveld van Manchester United in de return van de halve finale van de Europa League tegen AS Roma. De Oranje-international maakte...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 8 mei
De naam van Mohamed Salah prijkt op het verlanglijstje van Chelsea en Thomas Tuchel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren