Genadeloze Koeman maakt volgend slachtoffer: ‘Ik raad hem een vertrek aan’

Zondag, 20 september 2020 om 10:13Demen Bulbul • Laatste update: 00:13

Ronald Koeman heeft bevestigd dat Riqui Puig dit seizoen niet voorkomt in zijn plannen bij Barcelona. De 21-jarige middenvelder ontbrak zaterdagavond in de wedstrijdselectie van Koeman voor het oefenduel met Elche (1-0 overwinning) en mag van de Nederlandse oefenmeester voorlopig uitkijken naar een nieuwe club.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

101 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Op zich kan ik de redenatie van Koeman wel begrijpen. Barcelona is geen opleidingsclub en moet spelers hebben die er gelijk staan. Vraagt blijft wel of dat van toepassing is met huidige selectie. Misschien dat er toch nog wat transfers aanstaande zijn.

19 september 2020 om 22:14

Puig was een van de beste presterende middenvelders na de corona stop. Welke redenatie heeft Koeman, behalve dat hij hem geen speeltijd durft te geven.

19 september 2020 om 23:04

Verandering van het systeem je hebt typische 4231 spelers en typische 4123 spelers puig is duidelijk het laatste.. get is een centrale middenvelder die iemand in zijn rug nodig heeft en in 4231 heeft hij dat niet. Het is geen nummer 10 en geen cvm en ook geeb buitenspeler.

19 september 2020 om 22:54

Wat is er mis aan hem een jaartje verhuren? Komt die aan spelen toe en wordt die alleen maar beter. Vindt het juist sterk van Koeman. Verwacht niet dat ze hem verkopen namelijk, heeft toch veel talent. Maar hij moet gewoon voetballen bij een leuke club op huurbasis een jaartje👍

19 september 2020 om 23:25

Barca heeft hem gewoon nodig. Na de coronastop met afstand de beste middenvelder vAn barca. En nee zelfs de terugkomst van cruijf hemzelf (frenkie) was niet even goed. Dan gaat het al minder snel om wat puig zogenaamd nodig heeft maar dat barca hem gewoon nodig heeft. Ik zie frenkie echt niet doen wat puig kan hoor. Puig kan vanuit het middenveld het spel verdelen. Dat kan frenkie niet. Busquets is over the top en coutinho is daar veel te aanvallend voor ingesteld. Enorme fout van koeman.

20 september 2020 om 00:12

Makkelijk praten. Noem me eens een 'leuke club' waar hij op dit moment iedere wedstrijd speelt en tegelijkertijd bereid is om hem te huren van Barcelona. Een type als Riqui Puig is totaal ongeschikt voor degradatievoetbal en is bijna gemaakt voor een club die in een soortgelijke spelopvatting speelt als Barcelona. Dus ik ben eigenlijk wel benieuwd. Noem me maar eens een club.

20 september 2020 om 00:30

@guaporta heb dit idee ook wel. Als puig bij zo een team komt waar er vecht voetbal gespeeld gaat worden dan sneeuwt hij makkelijk onder denk ik.

20 september 2020 om 00:54

Ajax. En dan speelt hij ook nog eens minimaal 6 wedstrijden CL.

20 september 2020 om 02:13

@guaporta Wat dacht je van een jaartje Ajax? Er is met het vertrek van van de Beek wel wat ruimte gekomen op het middenveld. Minimaal zes CL wedstrijden erbij plus een jaartje eredivisie plus Knvb beker.

20 september 2020 om 04:19

@SpeedyAFC en Garrincha. Waarom zou Ajax Puig gaan huren, onzin deal. Niet nodig en gelukkig past Ajax ervoor om een beetje te gaan zitten opleiden voor Barca. Voor een zacht prijsje overnemen misschien. Hebben ze ook weer een paar dubbeltjes om om te draaien.

20 september 2020 om 09:41

Ajax gaat niet huren. Heel misschien een linksback omdat er in salah-edine een zeer talentvolle back langdurig geblesseerd is. Maar een cm gaan ze never nooit huren. Kudus, Gravenberch, Taylor en ook Ekkelenkamp kunnen allemaal op die positie spelen, waarom dan een tallentvolle cm van Barca huren. Kopen is een ander verhaal.

20 september 2020 om 10:00

Omdat ekkelenkamp vooral geroemd word door het neer gooien van Ronaldo en voor de rest eigenlijk niet geweldigs heeft.

20 september 2020 om 11:39

Daar gaan ze weer met hun Ajax. Puig moet juist gaan spelen in een topcompetitie en niet bij Ajax. Ik zou eerder zeggen Arsenal. Ik zou hem zelfs aan een PSG verhuren waar er een plekje voor hem is. Hij heeft niks te zoeken bij Ajax.

20 september 2020 om 12:46

De vraag is natuurlijk of Ajax bereid is om te investeren in Riqui Puig zonder daar een financiële incentive voor te hebben. Geloof niet dat Overmars daar in geïnteresseerd is.

Ik mag hopen dat dit een grap is. Puig heeft veel talent, en is typisch een Barca speler.

19 september 2020 om 21:55

Inderdaad, alle trainers bij Barca hebben het verkeerd gezien.

19 september 2020 om 23:26

Want trainers maken geen fouten? Dit past precies bij het wanbeleid van de afgelopen 5 jaar en we gaan er gegarandeerd nog om treuren. Om dan te zeggen “we hadden puig beter kunnen houden”

Echt bizar dit, ik dacht dat er een revolutie ging komen met meer jeugd? Maar zou zeggen Overmars kom maar door

19 september 2020 om 21:48

Barca zal hem niet willen verkopen, en ajax moet geen spelers huren om ze op te leiden voor andere clubs.

19 september 2020 om 21:51

Normaal gesproken wel eens, maar als je onder gunstige voorwaarden een speler als Puig kunt huren... zeker in het komende seizoen heeft dat best nog wel waarde denk ik, kalender is zo vol dat je echt een brede selectie nodig gaat hebben. Middenveld is zeker na het vertrek van Eiting niet heel ruim bezet. Kan ie mooi afwisselen met Gravenberch ofzo, die kan moeilijk in een keer 50 wedstrijden gaan spelen

19 september 2020 om 21:50

Waarom? Een leenspeler op de positie waar we juist veel talent hebben lopen? Tenzij je voor een definitieve overname kan gaan, wat me niet haalbaar blijkt, hoop ik toch echt niet dat hij komt.

19 september 2020 om 21:57

Ajax zou het alleen moeten doen als het om een koopdeal met terugkoopoptie gaat.

19 september 2020 om 21:57

Koeman denk maar aan 1 ding en dat zijn prijzen.

20 september 2020 om 10:03

Volgens mij geeft Koeman toch aan dat die begaan is met de speler en het voor zijn ontwikkeling beter is om veel wedstrijden te spelen en hij dat moe ziet gebeuren bij Barça. Volgens mij denkt die dan toch aan de ontwikkeling van de speler of begrijp ik dat verkeerd?

Wow hij was juist een van de spelers die mijn opviel na de corona break,een van de weinig lichtpuntjes bij Barcelona afgelopen seizoen..

Je raad hem een tijdelijk vertrek aan om de uitgebluste slome Busquets te laten spelen die aan alle kanten voorbij werd gelopen tegen Bayern. Niet serieus te nemen deze Koeman. Hoop dat ze hem snel ontslaan, mag hij lekker bij het Nederlands elftal de clown uithangen.

19 september 2020 om 22:07

Alsof busquets zn basisplaats houdt

19 september 2020 om 22:24

Wie werd er niet voorbij gelopen tegen Bayern?tegen Bayern kan je niet slechts 1 speler uitlichten (messi was die ene speler) , het was een collectief falen.

19 september 2020 om 22:28

Iedereen kan toch zien dat Busquets gewoon passé is?

19 september 2020 om 22:32

Dat dachten 95% van de kenners ook over Muller... guess what.nee maar , ik denk inderdaad dat het over is voor Busquets. Het enige wat hij kon was passen , en dat kon hij als de beste , maar als je fysiek al niet best was in je topjaren dan zal het in je najaren al helemaal niet meevallen.

20 september 2020 om 00:07

Messi was de enige? De enige die 6km liep en door deze lachwekkende statistiek weet ik dat hij speelde want voor de rest was hij een stuk onzichtbaarder dan de helft van die andere heikneuters

Komt Barca niet eigenlijk middenvelders te kort? Of gaat alena wel speeltijd krijgen?

20 september 2020 om 02:14

Ze hebben meer dan genoeg middenvelders. Zeker nu Koeman met de punt naar voren wil spelen, kan ook een aanvaller als tien gaan spelen.

Lekkere revolutie. Tot nu toe alleen Rakitic vertrokken en dezelfde verdomde verdediging en centrale middenvelders als bij de afslachting tegen Bayern. En dan interesse in fucking Wijnaldum en Memphis.

Op zich heeft Koeman natuurlijk gelijk dat dit soort spelers veel aan speeltijd moeten komen maar dit is ook de toekomst van de club en je moet ze dat gevoel ook geven, denk dus dat ze aankomend seizoen heus wel de nodige minuten zouden kunnen maken in het eerst elftal maar goed we gaan zien wat er gaat gebeuren en welke club zich eventueel zal melden hopelijk een goede club en het liefst europees voetbal

19 september 2020 om 23:42

Dit gaat wel om veel meer dan speelminuten maken. We hebben puig gewoon nodig. Hij kan het spel verdelen vanuit het middenveld. Dat kunne frenkie en busquets niet dat zijn brekers, wel brekers met subtiele techniek maar nog steeds hun eerste taak is om te breken. Courtinho is dan weer veel te aanvallend ingesteld om dat te doen. Gaat nergens over dit. Nieuwe trainer en het vreselijke wanbeleid gaat gewoon door

Nou Arsenal probeer maar. Snap Koeman trouwens niet. Lekker doorgaan waar ze vorig seizoen mee gebleven waren. Niks veranderd dus.

NU heb je het al voor me verpest Ronald. Puig was (samen met Fati) de enige speler die nog een glimlach bij mij heeft weten te krijgen in het afgelopen zaadseizoen. Wat een verademing was die kleine toch ten opzichte van al die volgevreten vedettes. Ondanks zijn kleine fysiek ging deze strijder zonder enige angsten de fysieke duels aan. Ook in voetballend opzicht bracht hij de gewenste durf met zich mee. Dat dit kind van de club die altijd voor zijn kans bleef vechten nu als grof vuil door een laffe behoudende coach wordt buiten gezet gaat er bij mij echt niet in. Zeker als je bedenkt dat Frenkie letterlijk nog niks heeft laten zien wat die 80 miljoen ook maar een beetje rechtvaardigt. IK vind dit echt zo sneu voor Riqui. IK heb nu al geen zin meer in komend seizoen.

20 september 2020 om 10:26

Hoe kan je hier Koeman de schuld van geven? Als er door het wanbeleid geen geld is om versterkingen aan te trekken, dan moet je als coach simpelweg kijken hoe je het beste haalt uit de beschikbare spelers. In dit geval probeert Koeman dat door op het middenveld met de punt naar voren te spelen waardoor er minder kans op speeltijd voor Puig komt. Verhuur hem en jaar zodat de speler zich kan doorontwikkelen en met wat geluk is er weer wat geld om een complementair middenveld neer te zetten met Puig en de Jong.

20 september 2020 om 11:24

Hoezo verhuur je Puig die echt wel je beste en talentvolle middenvelder is. Zowel Frenkie als Busquets bakken er niks van. Je haalt pjanic die 30 is en doet nu dus een talent weg? Totaal niet logisch toch?

20 september 2020 om 11:51

Het ziet ervoor mij juist gigantisch logisch uit. Als Koeman erf je een belabberde defensie die extra steun nodig heeft vanaf het middenveld. Vandaar dat de punt ook naar voren is gezet op het middenveld. Puig is een goede middenvelder, maar zijn kwaliteiten liggen niet bij het verdedigende aspect. Het lijkt me dan ook logisch dat hij verhuurt wordt zodat de speler zich kan doorontwikkelen. Verder kan Koeman er toch niets aan doen dat Pjanic is aangetrokken en dat de club financieel aan de afgrond zit, of zie ik iets verkeerd?

20 september 2020 om 11:57

Koeman moet opstelling maken op basis van de spelers die hij heeft wat je nu allemaal zegt klopt voor geen meter doe je oranje bril af van mij morgen ze eerder frenkie wegsturen die helemaal niks heeft laten zien dan riqui

20 september 2020 om 12:06

Leer jij eerst maar eens fatsoenlijk Nederlands. Dan kan je vervolgens rustig terugkomen om uit te leggen wat er niet klopt en wat in jouw ogen de beste opstelling is voor Barcelona.

20 september 2020 om 14:56

@viswoestijn, weet je wat het is. Puig is wel een speler die alles zal doen wat de coach hem opdraagt. Dus als Koeman tegen hem zegt dat hij 90 minuten lang de bal moet afjagen, dan ben ik er 100 procent van overtuigd dat hij dat doet. Hij is gewoon nog een jonge speler met de nodige energie. Ik zie spelers als Busquets, Coutinho en Pjanic dat gewoon niet doen, aangezien ze te aanvallend of te oud zijn om dat vol te houden. Puig heeft bewezen dat hij ook defensief zijn mannetje kan staan omdat die zich gewoon moet bewijzen. Je stuurt nu dus als Koeman zijnde gewoon een gezonde dosis concurrentie weg. Dat is juist waar het afgelopen seizoen aan ontbrak. Bovendien is het signaal dat je naar de jeugdopleiding geeft ook allesbehalve ideaal, waardoor meer jeugdspelers sneller eieren voor hun geld zullen kiezen.

Ik snap de hevige reacties hier niet helemaal. Hij wordt toch alleen maar verhuurd? Hij zegt letterlijk dat Puig nog altijd toekomst heeft bij Barca? Koeman wil waarschijnlijk een ander systeem waar hij niet helemaal in past. En daarbij zou Puig zich nu ergens geweldig kunnen ontwikkelen met behulp van een vaste basisplaats.

19 september 2020 om 22:07

Noem eens 3 spelers die bij Barca uitgeleend zijn geweest en vervolgens een goede carrière hebben gehad bij Barca? Je maakt het zelfvertrouwen kapot van zo een jongen. Barca is gewoon een rotclub geworden met blinden en doven in het bestuur en blijkbaar ook een idioot als coach

19 september 2020 om 22:29

Ik snap wat je bedoeld, maar weinig speeltijd is toch ook niet goed voor het zelfvertrouwen en de ontwikkeling van een jonge speler? Het is uiteraard wel belangrijk met wat voor verhaal en welke club Barcelona en Koeman komen aanzetten bij hem. Als hij echt zo’n groot talent is zou hij het ook bij een andere club moeten kunnen laten zien.

19 september 2020 om 22:42

Het is überhaupt een enorme fout dat hij geen belangrijke rol voor Puig voorziet.

20 september 2020 om 15:48

maar ben je wel geschikt voor de de wereldtop op het moment dat 1 huurperiode je carriere al de das om doet?

19 september 2020 om 22:43

@Feast, Puig heeft al meerdere keren een verhuur afgewezen omdat hij volop voor zijn kansen wilden gaan. Ook vorig seizoen mocht hij in januari op huurbasis weggaan, maar weigerde hij dit. Dat bleek dus een verstandige keuze aangezien hij gewoon door Setien steevast werd gebruikt. Kortom hard werken werd dus beloond. Daarom is het dus onbegrijpelijk dat Koeman Braithwaite om diens arbeidsethos prijst, maar een Puig zonder pardon mag vertrekken. Daarnaast spreekt het als club zijnde ook niet echt veel vertrouwen uit aan zo’n speler om na zo’n goed debuutseizoen ineens op huurbasis te moeten vertrekken. Spelers als Samper, Munir, Cucurella zijn er alleszins niet beter geworden. Laatste twee hebben zich weliswaar goed ontwikkeld maar mochten ook uiteindelijk vrij gemakkelijk weg.

De selectie die er nu staat is zwaar over the Hill. Koeman heeft juist nieuw bloed nodig als een Puig

Ongelofelijk als koeman dit doet. Vwat een talent! Zo deed barca met thiago. Man man man. Ik zal balen als puig weg gaat.. Geef hem tenminste minuten in de copa dan

Onbegrijpelijk dat je dit talent geen kansen wilt geven. Je kan die frisheid en het technische vernuft dat hij heeft juist heel goed gebruiken komend seizoen. Niet perse als basisspeler, maar voor de breedte en in een roulatiesysteem met een zeer druk programma is het echt geen overbodige luxe hem erbij te houden. Dan komt ie echt wel aan 25+ wedstrijden.

Koeman mag samen met Barto zijn biezen pakken. Die man wilt een revolutie starten met Pjanic en een uitgebluste Busquets (hoe pijnlijk het ook is), terwijl Puig het afgelopen seizoen liet zien dat hij alles in zich heeft een wereldtopper te worden. Dat Todibo ook geen kansen krijgt en verkocht lijkt te worden is een schande, zeker als je naar het duo Pique-Lenglet ziet. Hopelijk blijven beiden spelers, want met een nieuwe bestuur volgend seizoen, zie ik beiden spelers een kans krijgen.

19 september 2020 om 22:22

Niet te vergeten Sergi Roberto die hij maar blijft opstellen die op alle fronten te kort komt als het er op aan komt. Koeman is de weg kwijt en begrijp nu ook waarom ze zo graag van hem af wilde bij Valencia en Everton.

Waar is die grote schoonmaak gebleven in de selectie? En daarmee bedoel ik de oude garde die eruit moet. Dat je uitgerekend een groot talent als Rique dit seizoen links laat liggen is zeer discutabel. Je zou op basis van de minuten die hij afgelopen seizoen heeft gemaakt, denken dat juist dit nieuwe seizoen zijn absolute doorbraak moest zijn. Bijzondere keus van Koeman.

Nou Monchi grijp je kans, zou een leuke vervanger van Banega zijn.

Koeman wordt gebruikt. Koeman heeft zijn ziel allang verkocht...trieste club is dit geworden. Snel opgerot met die Clown Barto.

Een jaartje verhuren is toch niet zo erg. Kan hij elke wedstrijd aan spelen toekomen en groeien.

WOW de berichten waren toch wel waar.pfff dit is toch echt niet te geloven.de enige jonge middenvelder die altijd met veel toewijding en energie speelt als hij de kans kreeg moet weg,maar de oude bejaarde trage schildpadden middenvelders met weing tot geen energie mogen natuurlijk wel blijven.koeman is niet alleen een domme trainer,maar ook een leugenaar. Hij sprak mooie woorden dat hij de jeugd,als ze goed waren,bijna altijd zou preferen boven de oudere spelers.nou ik kan je zeggen dat net als vandaag staan volgende week dezelfde pique,sergi roberto,busquets en alba gewoon in de basis.je zou denken dat die koeman na zo'n vernederende seizoen actie onderneemt en wat meer jeugdigheid,energie en snelheid zou gebruiken in zijn opstelling. Nee hoor we gaan door waar we gebleven waren.het is zoals victor font al zei.het maakt niet uit wie de trainer is,zolang dit bestuur er nog is en zonder een duidelijke sportieve project is het een en al chaos.hopen dat de motie bartomeu en zijn gang eruitgooit en we zo snel mogelijk koeman terugsturen naar nederland.

19 september 2020 om 22:38

Precies het probleem licht niet bij de trainers maar bij dat klote bestuur ach ja we zullen wel zien wat er gaat gebeuren misschien pakt een verhuur op één of andere manier goed uit ik ga me er in ieder geval niet meer zo druk om maken, ik zou wel willen maar het heeft toch geen zin

20 september 2020 om 10:01

Nog voor de kerst... De fans zijn nu al klaar met hem

Seizoen is nog niet eens begonnen en die gast heeft nu al de fans tegen zich ahahahah. Ik snap totaal niets van deze besluit. Alleen op basis van Puig's invalbeurten vorig seizoen was hij een van de weinig positieve aan het hele seizoen. Nu komt Koeman met bejaarden als Pjanic en Busquets beetje het middenveld bepalen. Ze komen met moeite langs clubs als Elche en willen hiermee straks de CL winnen lol. Terwijl je juist nu gretige spelers als Puig nodig hebt.

Totale waanzin. Met schoon schip maken werd bedoeld dat Koeman de oudjes moest vervangen en de volgende generatie in moest bouwen, niet dat hij Puig voor een jaar de deur moest wijzen... Voor mij is hij met Fati het grootste talent en bezit hij alles wat een Barca-middenvelder moet hebben. Ik zie in hem een type Iniesta die we jaren gemist hebben. Ja, hij moet speeltijd krijgen op deze leeftijd, maar als backup achter Pjanic, Frenkie en Coutinho is er echt nog wel plek om Puig hier en daar zijn wedstrijden te laten pakken hoor. Sowieso is er met het vertrek van Rakitic en nu ook Vidal ruimte op het middenveld.

De rest moet de etalage in die vertegenwoordigen marktwaarde. Puig nog niks. Tijdelijke verhuur aan Ajax is de beste optie. Mogen zij Dest hebben. Heeft Ajax een vervanger voor vd Beek.

20 september 2020 om 04:22

Haha mooie deal ja. Misschien betere deal om Puig voor vrienden prijsje te verkopen, Suarez drbij te doen met doorbetaling van salaris en dan mag Barca Dest huren voor een jaartje.

Nog voordat de eerste officiële wedstrijd gespeeld is heeft Ronald Koeman het al voor elkaar gekregen om de achterban tegen zich in het harnas te jagen. Eerst Valencia, daarna Everton en nu Barcelona. Daarmee maakt hij het zichzelf onnodig lastig zonder er direct enorme voordelen uit te halen. Riqui Puig is een typische Barça-speler, dus door hem te stallen bij een ploeg die niet soortgelijk voetbal speelt zorg je er juist voor dat hij stagneert in zijn ontwikkeling. Nou Ronald, leg me maar eens uit bij welke club Riqui Puig op huurbasis moet gaan spelen zonder dat ze zich blind staren op zijn beperkte fysiek? Werkelijk, hoe krijg je het voor elkaar om de beste middenvelder na de Corona-break al na drie wedstrijden aan de kant te zetten? Begin langzamerhand te geloven in een weddenschap die ik onlangs heb afgesloten. Ronald Koeman is gewoon weer bondscoach tijdens het Europees Kampioenschap.

20 september 2020 om 00:16

Het is een beetje te vergelijken met de verhuur van Sergi Samper aan Granada destijds. Onder Paco Jemez had hij de ideale coach om zich te ontwikkelen. De resultaten van Granada bleven echter uit waardoor Jemez de laan werd uitgestuurd wat ook meteen impact had op Samper zelf aangezien er meteen anders (veel verdedigender) werd gespeeld. Ik ben het daarom ook helemaal met je eens. Puig heeft pure Barca dna. Aan welke ploeg ga je hem in hemelsnaam verhuren?

20 september 2020 om 00:19

Exact! Wilde zelf ook al het vergelijk trekken met Sergi Samper, die na uitleenbeurten aan Las Palmas en Granada niet in staat was om aan te haken bij Barcelona. Dit is echt een achterlijke beslissing van Ronald Koeman. En vrees dat dit niet de eerste en enige is.

20 september 2020 om 02:47

Ik kan maar 1 club bedenken. Dat is villareal. Dat is wel een club die mooi aanvallend voetbal wil spelen. Dat is enige club waarvan je nog ok kan zeggen. Voor de rest is hij niet geschikt. Ongelofelijk dit

20 september 2020 om 11:08

Of met Xavi. Xavi was op een haar na vetrokken naar AC Milan toen Van Gaal hem teruggezet had. Zijn moeder is de enige reden dat Xavi bleef.

Dit besluit van Koeman snap je dus werkelijk niks van. En hij heeft het die arme jongen al medegedeeld . Na de Corona stop heeft puig laten zien dat hij makkelijk mee kan. In de wedstrijden die hij meedeed viel hij continue op. Werd al de nieuwe Xavi genoemd. En dan krijgt die jongen dit ..

Omgekeerde wereld als je het mij vraagt. Hoe kan je een jeugdige speler die al de nodige indruk heeft gemaakt nou niet gebruiken in het neerzetten van een nieuw elftal! Het talent spat er vanaf. Ik begrijp en niks van en hoop ergens dat dit een fabeltje is.

Hou deze jongen nou. Binnen een paar potjes wordt duidelijk dat Busquets écht niet meer kan. Dan is het heerlijk om een jongen als Puig te hebben. Kan het niveau echt prima aan en ik zie hem het wel gewoon oke doen als controleur. Het is niet zijn optimale positie maar hij kan dat echt wel.

Letterlijk gewogen en te licht bevonden. Maar waarom dan niet verhuren of op zijn minst tot februari er iets aan laten doen bij Barcelona zelf?

20 september 2020 om 10:28

Puig is nodig op het middenveld. Verhuur of verkoop, het gaat erom dat koeman geen plannen met hem heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4938 fans
Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7947
4.Sevilla7720
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3530
TrincãoAanvaller283
NetoKeeper70
Iñaki PeñaKeeper00
M. ter StegenKeeper310
Jordi AlbaVerdediger353
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

0 fans
Verdediger, 36 jaar
SeizoenClubW
2016/2017 Girona 1 0 0 0
2015/2016 Girona 20 0 2 0
2014/2015 Girona 41 4 9 1
2013/2014 Girona 34 0 5 0
2012/2013 Girona 23 2 4 0

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren