PSV heeft Eran Zahavi officieel binnen: ‘Een geweldig trackrecord’

Zondag, 20 september 2020 om

PSV heeft Eran Zahavi definitief binnen, zo meldt de Eindhovense club zondag via de officiële kanalen. De 33-jarige aanvaller tekende na de succesvol verlopen medische keuring in het Philips Stadion een tweejarig contract. Zahavi is afkomstig van het Chinese Guangzhou R&F, waar zijn tot december lopende verbintenis met wederzijds goedvinden werd ontbonden. De kersverse aanwinst is de beoogde vervanger van Sam Lammers, die op weg is naar Atalanta.

'Eran is een echte goalgetter met een geweldig trackrecord en voegt ervaring aan onze jonge selectie toe', reageert technisch manager John de Jong op de clubsite. PSV hoopt in de komende dagen alle benodigde formaliteiten af te ronden, zodat Zahavi zo snel mogelijk bij de wedstrijdselectie kan aansluiten. “Wij hebben een aantal hele goede, maar ook nog steeds erg jonge aanvallers. We staan aan de vooravond van hopelijk een heel druk seizoen, met veel internationale wedstrijden."

"Een brede selectie met meerdere opties zijn absoluut noodzakelijk om onze doelstellingen te bereiken", benadrukt De Jong. Zahavi werd in de afgelopen periode gelinkt aan Fenerbahçe, Istanbul Basaksehir en Maccabi Tel Aviv, maar zijn keuze is nu dus op PSV gevallen. De geroutineerde aanvaller is een bekende van PSV’s nieuwe fysieke coach Yann-Benjamin Kugel, die afgelopen jaar bij de nationale ploeg van Israël werkte. Daarnaast kent trainer Roger Schmidt Zahavi van hun gezamenlijke periode in de Chinese Super League. De Duitse coach was tussen 2017 en 2019 werkzaam bij Beijing Guoan.

Zahavi staat sinds de zomer van 2016 onder contract bij Guangzhou R&F en was eerder in zijn loopbaan actief voor Maccabi Tel Aviv, Palermo, Hapoel Tel Aviv en Ramat haSharon. De PSV-aanwinst sluit zijn Chinese periode af met 103 doelpunten en 31 assists in 117 wedstrijden. In 2019 kroonde Zahavi zich tot topscorer in de Super League met 29 doelpunten. De ervaren spits is na Philipp Max (FC Augsburg) en Yvon Mvogo (RB Leipzig) de derde aanwinst van PSV in deze transferperiode.


Poll

Zie jij Eran Zahavi slagen bij PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

146 reacties (laatste reactie door xstream)

Hebben ze niet genoeg aanvallers?

20 september 2020 om 13:06

Doelpunten machine is binnen

20 september 2020 om 13:12

Doelpunten machine ? Een oude vedette uit de Chinese competitie, die op zijn retour is bedoel je.

20 september 2020 om 13:15

Jij als Fener en fey supporter moet toch weten dat leeftijd helemaal niks zegt....

20 september 2020 om 13:16

Als je in Israel en China veel goals maakt, moet dat zeker lukken in de Eredivisie. Kost een hoog salaris, maar geen transfersom. Met zijn doelpunten kan hij zijn salaris misschien wel terugverdienen door kwalificatie voor de CL.

20 september 2020 om 13:17

Zeker in de Eredivisie? Jij denkt dat dat een niveau lager is dan Israël en China?

20 september 2020 om 13:18

Als een Fener of een Basaksehir wel Zahavi binnen had gehaald kreeg je reacties als “hij is op zijn retour” of “ hij gaat alleen maar voor het geld” gebeurd dit in de Nederlandse competitie is het een aanwinst. Yeah right.

20 september 2020 om 13:19

Israel en China is van hoger niveau toch?

20 september 2020 om 13:20

Dat weet ik wel zeker

20 september 2020 om 13:24

De Eredivisie is echt wel beter dan de competities van China en Israël.

20 september 2020 om 13:25

Verdedigend vind ik de Eredivisie geen hoog niveau. Aanvallend is het een ander verhaal. Daarom verwacht ik dat Zavari wel op zijn plek zit in Nederland

20 september 2020 om 13:26

Haha, Sheva, wat laat jij je kennen zeg. Allereerst staan de Turkse clubs nou eenmaal bekend om hun dure, oude spelers die ze van buitenaf halen. Nederland daarentegen heeft niet zoveel spelers; wij kiezen voor talent. Echter is talent alleen niet genoeg, dus zal je ervaren spelers moeten halen. Zahavi is dat voor PSV, Tadic nu en Poulsen voorheen voor Ajax en Feyenoord deed dit in de vorm van Kuyt, Van Persie en El Ahmadi. Als je serieus het verschil niet kan zien..

20 september 2020 om 13:34

@040vaart andres13 Lucasandersen. Het is wel vreemd dat leeftijd wel iets zegt als dit soort spelers in turkije spelen. Dan zijn het namelijk spelers op retour. En over het terug verdienen gesproken. Clubs in turkije verdienen ook een hele grote deel terug als ze grote spelers aantrekken. Door sponsors meer seizoenkaarten shirtverkoop etc. Daarbij heb ik het alleen maar bij feiten gehouden. Hij is oud. En een vedette uit de chinese competitie. En komt met pas 33-34 jaar naar de eredivisie. Dus op zijn retour. Veel plezier met Zahavi. Maar laten we ophouden met hypocriete gedrag wanneer andere clubs veddetes op leeftijd aantrekken.

20 september 2020 om 13:38

Romanempire En nederlandse clubs staan bekend om het goed opleiden/scouten en doorverkopen. Nu waait de wind vanuit een andere richting en zeggen we dat ervaring ook nodig is. Hij heeft 0 ervaring in de eredivisie en Europese competities. Tadic El ahmadi en de rest hebben voordat ze terug kwamen naar de eredivisie. In de eredivisie gespeeld en ervaring opgedaan. Dus die vergelijking gaat niet op.

20 september 2020 om 13:41

Volgens mij zegt het al genoeg dat hij, ondanks dst hij bijna 1 op 1 loopt, maar 1x topscorer van de CSL is geworden. Spelers scoren daar gewoon meer dan in de Eredivisie.

20 september 2020 om 13:44

Ik zou daar niet zo zeker van zijn. Je ziet veel topspelers naar China gaan die beter zijn dan het niveau eredivisie en vergeet ook niet de toptrainers die daar al jaren werkzaam zijn. Het staat daar echt niet stil!

20 september 2020 om 13:46

Vergeet niet dat ze in China met 8 Chinezen moeten spelen en dat de 3 buitenlanders vaak aanvallers zijn. Heb jij ooit een goede voetballer gezien uit China? Geen haat, maar ik denk dat China verdedigend gezien nog wel een heel stukje zwakker is dan de Eredivisie zeker tactisch gezien. Daarmee wil ik niet zeggen dat wij wereldverdedigers hebben, maar in China stelt het voetbal helemaal niks voor.

20 september 2020 om 13:50

ehvvoetbalstad, in China mogen ze maar 3 buitenlanders hebben. Dat ze veel geld investeren in een Paulinho of Hulk is leuk natuurlijk, maar dat haalt het niveau van de Chinezen niet omhoog en daar moet je er nog steeds 8 van opstellen.

20 september 2020 om 13:53

Haha serieus mensen? China en Israel beter dan de eredivisie? Allemachtig wat hebben mensen toch een blinde vlek voor buitenlandse competities. Israel is gelukkig qua competitie coefficienten te vergelijken. Israel staat qua competitie coefficienten op plek 21, maar liefst 12 plekken lager dan de eredivisie, dat op plek 9 staat. China is helaas niet op die manier te vergelijken, maar is ook van een afgrijselijk niveau. Die paar topspelers en coaches die er rondlopen wegen niet op tegen ook de zware (Chinese) middelmaat dat er rondloopt. Houdt eens op om elke competitie buiten de eredivisie te overschatten.

20 september 2020 om 14:06

Jawel dat je er niet mee vooruit komt ,dat zie je bij feyenoord

20 september 2020 om 14:19

Haha, RomanEmire010, Zahavi is compleet mislukt in Europa, heeft alleen in eigen land en in China zichzelf bewezen, Totaal niet vergelijkbaar met de Eredivisie, dat is toch echt 4 niveautjes hoger, en spelers als v Persie, Kuyt, Ahmadi en Tadic hadden al naam gemaakt voor dat zij uberhaupt terug kwamen naar de Eredivisie, best een domme vergelijking eigenlijk maar goed.

20 september 2020 om 14:47

Sheva, compleet mislukt? 2 zware blessures gehad. Ajax wou 'm hebben met Peter Bosz, maar ging naar China. EK kwalificatiereeks 12 goals gemaakt. Zegt mij wel iets meer.

20 september 2020 om 15:46

Ik denk dat het er ook vooral om gaat welke spelers precies.een uitgebluste 30er is een ander verhaal dan een gretige dertiger die zijn statistieken niet tegen heeft de laatste twee seizoenen. Als je als Turkse club een versleten grote naam aantrekt krijg je inderdaad kritiek. Maar mocht een Fener nu bijvoorbeeld met Cavani aankomen, ook een redelijk op leeftijd zijnde speler, denk ik niet dat er kritiek is hoor. Cavani presteerde afgelopen seizoen nog gewoon.

20 september 2020 om 13:06

Aanvallers wel, maar niet genoeg echte spitsen. Ze spelen nu ook met een buitenspeler in de spits. Zahavi is wel een garantie voor 15-20 goals in de Eredivisie, prima aankoop ook al is hij al op leeftijd.

20 september 2020 om 13:10

Na Lammers niet nee. Met Zahavi nu 4 spitsen die kunnen strijden voor 2 posities. Lijkt me voor een topclub toch wel een minimum om alles dubbel bezet te hebben

20 september 2020 om 13:11

Mwah valt mee toch? Schmidt speelt met twee spitsen en als Lammers vertrekt blijven er met Malen, Romero en Piroe nog maar drie echte spitsen over, waarvan de laatste twee natuurlijk geen zekerheidjes zijn. En natuurlijk kan Madueke er evt. ook spelen, maar komst van Zahavi geeft juist ruimte om hem voor de vleugel te gebruiken.

20 september 2020 om 13:32

Precies! En ik hoorde afgelopen seizoen vooral de klacht dat PSV met het vertrek van Luuk de Jong en Lozano enorm veel goals had ingeleverd. Nu worden er dan weer goals ingekocht (afgaande op het moyenne van Zahavi) en dan zou het weer niet goed zijn? Nee, ik denk dat dit een prima aankoop is voor Psv. Zeker ook gezien de jeugdigheid en lage gemiddelde leeftijd is het prima een oudere ervarener speler erbij te hebben die ook nog een reputatie heeft als goaltjesdief. Het enige nadeel dat ik zou kunnen bedenken is dat Zahavi anders dan Lammers niet echt een aanspeelpunt is. Maar voor het overige denk ik dat PSV veel plezier kan beleven aan deze aankoop.

20 september 2020 om 14:23

@Kante, al moet ik zeggen dat Lammers nou ook niet echt een aanspeelpunt was. Kon de bal niet goed vasthouden en z’n doorspeelpass was ook niet altijd even goed.

20 september 2020 om 15:33

Oh, okay, prima, dus dan gaat PSV er met deze speler zelfs niet op achteruit en ze houden nog geld over ook! Alleen maar goed dus voor Psv.

20 september 2020 om 16:14

Zeker!

117 duels, 103 goals en 31 assists... Dat klinkt veelbelovend! Het is goed dat PSV een ervaren speler erbij haalt. Malen en hij kunnen een koningskoppel vormen met spelers als Gakpo en Ihattaran erachter. Het wordt echt een leuk seizoen in NL, de top is breed en kwalitatief sterk. Ajax is de favoriet, maar PSV, Feyenoord en AZ zijn allemaal sterke outsiders.

20 september 2020 om 13:19

En dan ook nog eens voor een lage prijs. Iedereen heeft het wel over zijn hoge salaris, maar daar staat dan geen transfersom tegenover. En waar haal je tegenwoordig een ervaren veel scorende spits vandaan voor een totaal van pakweg 4 a 5 miljoen voor 2 jaar? Niet iedereen hoeft restwaarde te hebben, hij kan met zijn ervaring zeer belangrijk zijn voor de jonkies voorin, en je bovendien zo maar eens de CL inschieten. Restwaarde op een speler is leuk, maar niet altijd van belang. Mooie deal J. De Jong!

20 september 2020 om 13:40

Geen transfersom, maar wat dacht je van tekengeld ? Maar goed, als hij zijn reputatie als veel scorende spits in de ED waar kan maken is het dat geld meer dan waard..

20 september 2020 om 13:59

Ja ... in China ... In de Serie A was 't gemiddelde 23 wedstrijden, 2 goals. En dat was in z'n prime. Verder heeft hij het alleen in Israel goed gedaan, ook zo'n top competitie. Maargoed, kan me hem nog wel herinneren, vooral in EL en voorronde CL, vond het destijds best een leuke voetballer en vroeg me al af waarom een NL club 'm nooit eerder hier heeft gekregen. Was best haalbaar destijds ... Blijft toch een beetje raar dat die op z'n 33e na jaren China dan hier beland. Ik ben niet zo positief als jij, maar als die inderdaad nog scherp is, dan hebben ze er nog een goeie aan. Al met al kan het best een goede deal blijken. Ik neem aan dat Gio dat ook wel kon beoordelen. Ik denk niet dat je er slechter mee af bent dan pannenkoek Lammers.

20 september 2020 om 15:47

Hoe bepaal jij dat de periode bij Palermo zijn prime was? Blijkbaar heeft deze speler op een latere leeftijd zijn prime.

21 september 2020 om 00:04

Dat bepaal ik niet. Tussen 25 - 30 jaar ben je nu eenmaal fysiek het sterkst, daar doelde ik op. Dat er meer bij komt kijken snap ik, maar wat is je punt precies? Zomaar even iets eruit trekken omdat .... ? Ik zeg toch meer dan alleen dat? Of moet ik nu denken dat omdat hij ze er in China in schiet dat dit nu inderdaad werkelijk z'n prime is? Of bepaal jij dat bij deze? Ik reageer op een hele positieve post. Ik ben wat gematigder, das alles.

20 september 2020 om 16:33

Wat moet ik hiervan vinden? Schiet hij je de cl in dan is het een meesterzet. Zo niet dan lijkt het wanbeleid. Want of je laat Romero spelen om je investering van 10M te laten renderen of je laat Zahavi spelen om je forse tekengeld\salaris te verantwoorden. Beidde kan niet, want een Malen moet ook in de vitrine staan. Ik ben benieuwd wat hij gaat brengen. Ik lees topscoorder en ook gebrek aan tegenstand in China.

Ben heel benieuwd wat Zahavi weet te presteren in Eindhoven. Geeft in ieder geval de mogelijkheid om Madueke verder te laten groeien en haalt wellicht ook wat druk weg bij Romero. Hij heeft genoeg ervaring en goede statistieken, maar uiteraard wel in kleine competities. Nou is de Eredivisie ook niet bepaald een topcompetitie, waardoor ik wel vertrouwen heb in deze spits.

20 september 2020 om 13:08

Zorgt dit niet juist voor extra druk bij Romero? Staat nu al niet in de basis en nu komt er ook nog een grootverdiener bij op zijn positie die zeker niet op de bank plaats zal nemen.

20 september 2020 om 13:10

Ik denk dat Romero hier juist van baalt. Voor hem is 10 miljoen betaald, en was nu dicht bij een basisplaats

20 september 2020 om 13:10

Hoezo neemt het druk weg bij Romero? Die komt nu alleen maar meer op het 2e plan nu.

20 september 2020 om 13:21

Mocht Romero fit zijn gaat hij echt wel aan zijn minuten komen hoor. Zeker nu er zoveel gewisseld mag worden, en er een vol programma is met competitie, beker en -hopelijk- Europees voetbal.

20 september 2020 om 13:25

Daar heb ik het niet over. Ik vraag me af wat @DieGelbeReds bedoelt met dat Zahavi druk weg neemt bij Romero.

20 september 2020 om 13:30

@messibazoer de druk om te presteren bij een club als psv. Als je niet scoort en het team niet wint word je als niet renderende spits vaak aangepakt door de media. Als deze zahavi nou wedstrijden wint voor psv dan staat er dus minder druk op de andere aanvallers. Zo moeilijk is dat niet.

20 september 2020 om 13:32

Snap je dit echt niet? Lijkt me nogal een inkoppertje namelijk. PSV heeft drie jonge spitsen over. Je kan niet een heel seizoen teren op drie jonge spitsen; er is een constante factor nodig. Dat is vaak de oude, ervaren speler en in dit geval dus Zahavi. Dit verlicht de druk dus op de jonkies, aangezien de aanvalsleider - Zahavi dus - als eerst wordt aangekeken.

20 september 2020 om 14:14

Uiteindelijk willen we een Romero zien die duidelijk beter is dan Zahavi. Als hij dat niet kan opbrengen, dan is het dus goed dat we Zahavi hebben. Het gaat uiteindelijk om het belang van PSV en niet van individuele spelers. De situatie met Lammers toont ook maar weer aan dat je aan de prestaties van de club moet denken. Overigens hoop ik uiteraard dat Romero gaat overtuigen en basis komt te staan. Hij heeft echter nog niks laten zien, tot aan gisteren.

20 september 2020 om 14:44

@MessiBazoer, ik verwijs graag naar de reactie van RomanEmpire010. Sluit me volledig aan bij zijn woorden, exact wat ik bedoelde.

20 september 2020 om 15:35

Ja precies. PSV is niet opgericht en instand gehouden om Romero's carriere de juiste vorm te geven. PSV moet als club presteren én prijzen pakken. En de rest is van secundair belang. Daarnaast, Romero komt op het plan waar bij Ajax Neres, Kudus, Huntelaar en Labyad ook staan. In die breedte die je als topclub nodig hebt om landskampioen te worden.

Uitstekende versterking voor PSV. De man is een ware doelpuntenmachine. Wellicht een mooi koppel met Malen en anders is het alsnog fijn om een spits met zulke statistieken op de bank te hebben. Samen met Max is dit toch een behoorlijke kwaliteitsinjectie en zal PSV het mijn club weer erg lastig maken verwacht ik.

20 september 2020 om 13:36

Toch moet er nog echt een cm en cv komen hoor. Thomas was overal te vinden, maar ook by far het meeste balverlie. Het duo teze boscagli is bij standaardsituaties wel kwetsbaar gezien de lengte, of baumgartl moet een kans op de plek van boscagli krijgen. En Mauro lijkt niet als een optie op cm te worden gezien jammer genoeg. Als die 2 posities worden opgelost kan psv idd concureren voor de titel, anders moeilijk

20 september 2020 om 13:42

Eigenlijk wel mee eens. Teze/boscagli zien er in de duels tegen Groningen en Emmen goed uit. Ze bouwen keurig op van achteren uit (want hey, dát willen we toch allemaal zien, dat er een zorgvuldige en goede opbouw is van achteren uit!) en komen nauwelijks in gevaar. Maar laten we ook niet blind zijn. De tegenstand was twee keer heel erg pover en matig. Hoe houden die twee zich in de topduels? Dat zullen we in feite pas in de EL en in december weten, als de echte wedstrijden eraan komen. En ook op het middenveld ligt een grote vacature voor een creatieveling, een controlerene passer, een echte leider. Thomas aardig en technisch vaardige speler. Maar net niet die regisseur/tempo bepaler. Heel stiekum hoop ik nog steeds dat PSV vlak voor het einde van de transferperiode nog Van Ginkel binnenhaalt. Die zou een groot deel van de problemen op het PSV middenveld kunnen oplossen. Dan heb je in feite inderdaad alleen nog een goede CV nodig. Al vraag ik me af of die betaalbaar is. De echte toppers zijn peperduur.

20 september 2020 om 14:18

Is Veerman misschien een goede optie als CM? Verder heb je gelijk over Teze/Boscagli, waar Teze minder zwakke punten lijkt te hebben dan Boscagli die sowieso snelheid en kracht tekort komt voor op een hoger niveau. Met Teze langs hem (snel en sterk) kan je dat wel vaak corrigeren als ze goed op elkaar afgesteld staan. Voetballend voegt Boscagli wel veel toe vind ik. Uiteindelijk hoop ik dat Obispo snel fit wordt en een verrassing gaat zijn. Prima pass in de voeten (in jeugd iig, Vitesse niet zo vaak gekeken) en heeft ook leiderschapskwaliteiten.

20 september 2020 om 14:38

Veerman zou een goed kunnen zijn idd, alleen is het afvragen hoe die op een hoger niveau en in een andere rol zal functioneren. En zeker voor de prijs die hij moet kosten. Het vreemde is dat er bijna niks van namen lijkt uit te lekken. Sinds thijs sleger voor psv werkt ipv watcher lekt er bijna niks meer uit, wel jammer want nu weten we niks van wat er afspeel.

20 september 2020 om 15:39

Het feit dat er bij PSV nog maar heel weinig uitlekt is een zegen en een uitstekende zaak. Want inderdaad, je krijgt dan wel dat mensen constant roepen dat ze het maar niet snappen dat PSV nergens mee bezig is en het lijkt alsof JdJ alleen maar af zit te wachten en dat hij een kluns is en zo, terwijl er dus achter de schermen druk gewerkt wordt en er wel degelijk met veel spelers gesproken en onderhandeld wordt. Ik vind het een uitstekende zaak. Het is niet in het belang van PSV als alles maar uitlekt en zo.

20 september 2020 om 16:04

Dat klopt ook wel, als er maar wel iemand nog wordt gehaald. We hebben het eerder meegemaakt dat uiteindelijk niemand meer kwam terwijl een transfer toch echt nodig was. In dat opzicht is het fijn dat je doormiddel van die paar dingen die gelekt worden iig wat je kunt verwachten en de bevestiging dat ze met spelers bezig zijn. Vanuit psv oogpunt natuurlijk een goede zaak.

Eran Zahavi is nu precies de speler die PSV gisteren voorin heeft gemist. Talent zat bij PSV en aanvallers zat. Maar een ervaren speler voorin die ook goals maakt, was hard nodig. Met alleen talentvolle jongens kom je er ook niet.

20 september 2020 om 13:23

Vorige week was gakpo nog heel dodelijk voor de goal. Ik vind het lastig om iets van psv te zeggen na deze twee wedstrijden. Het enige dat je kunt zeggen is dat ze de slechtste keeper hebben die ik ooit gezien heb

20 september 2020 om 13:38

Dit is echt geen slechte keeper, ondanks z'n grote blunders. Liet gisteren zien goede reflexen te hebben, zoals die bal uit de kruising en bij de vrije trap.

20 september 2020 om 13:48

Ach, die keeper. Slechts weinigen weten dat Gomes destijds ook een paar blunders maakte bij zijn eerste wedstrijden en men zich ook afvroeg wat die man bij PSV deed. En de beste doelman van de eredivisie, Onana, had nog veel meer capriolen dan Mvogo in zijn eerste periode. Die bijnaam 'circus Onana' die hij toen had kreeg hij niet omdat hij leeuwentemmer was he! En yep, daar hebben we met zijn allen destijds ook erg smakelijk om gelachen. Zoals er nu veel te lachen valt omdat een hoog aangeschreven doelman nu twee weken op rij een lachwekkende blunder maakt. Terecht! Maar om nu alweer over 'de slechtste ooit' te beginnen en alweer stontkarren voor John de Jong van stal te halen, dat gaat echt behoorlijk te ver. Wacht nog even af, zou ik zeggen.

20 september 2020 om 14:41

Dat is een aantal jaar geleden dan, laatste tijd kon die bijna geen bal stoppen. Zal een combinatie van onzekerheid en ontbrekende vorm zijn. Maar het maakte ook in de voorbereiding niet uit of zoet erin stond of geen keep, hoe sneu dat voor hem is.

20 september 2020 om 15:43

Joh, neem jij mensen die na zes jaar Zoet nu roepen: 'ach, hij was toch een prima keeper, waarom moesten ze hem zo nodig wegdoen' nog serieus? Ik niet. En yep, Mvogo maakt de slechts denkbare start met die twee ketsers maar om daarmee opeens de geschiedenis te vervalsen en net te doen alsof Zoet wel een prima doelman voor PSV was dat gaat mij echt veel en veel te ver. Zoet was, is en zal altijd gewoon een A2 doelman zijn en blijven. Oftewel: niet goed genoeg voor Psv. Het is gewoon Gefundenes Fressen om die Mvogo alweer heerlijk af te serveren na twee duels. We gaan het zien.

20 september 2020 om 14:15

Vind dat ze die ervaring meer nodig hebben achterin. Een dijk van een verdediger die leiding geeft of een ervaren 6 die het ritme kan bepalen. Goals lopen er voorin sowieso genoeg, daar lag niet de primaire behoefte.

De Chinese competitie stelt weinig voor maar dat doet de Eredivisie ook. Ik denk dat deze jongen er met gemak 20 inschiet in Nederland.sportief ga je er zeer zeker op vooruit vergeleken met Lammers.goede aankoop dan ook van PSV en een aanwint voor de Eredivisie.

Naarmate de interesse vorderde werd ik steeds enthousiaster voor deze jongen. Op sofifa forums meldde israeliers en volgers van de chinese competitie dat hij de afgelopen 2 jaar fitter en zelfverzerder speelt en scoort dan ooit tevoren. Dus hoge verwachtingen. Erg benieuwd wat we nog kunnen verwachten in het elftal, maar tot noch toe staat het vrij goed. Ik heb het idee dat Schmidt nog twee backs zal willen halen in plaats van centrale jongens teze en Boscagli lijken definitief centrale jongens te worden

Ik kies er verder geen kant in, maar jammer dat er allemaal Israel vs Palestina discussies gaande zijn op PSV’s social media.

20 september 2020 om 13:23

Zolang die nieuwe spits zelf geen racist is/ de apartheid ondersteund moet er geen probleem zijn.

20 september 2020 om 13:32

Viel wel te verwachten moet ik zeggen, vind het wel jammer. Dat hij Israëlisch is zegt niet dat hij Palestijnen haat.

20 september 2020 om 13:41

Inderdaad bijzonder dat bij het land Israel de lijntjes tussen de persoon en het land van afkomst zo veel moeilijker uit elkaar te houden zijn dan bij bijvoorbeeld Amerikanen, Russen, of Iranezen. Ik heb ook een zeer duidelijke mening over het Israel Palestina conflict wat niet bepaald in het voordeel van een Israelier zou kunnen vallen. Maar deze jongen heeft, tot zo ver ik weet, nog geen problematische statements naar buiten gebracht die ook maar iets met naties, landen of religie te maken heeft. Ik hoop ook echt dat hier niks mee gaat gebeuren op het veld of iets, want dan wakker je echt alleen maar iets aan bij iemand. Laten we blij zijn dat een internationaal bekende spits met ervaring naar de club komt en de politieke aspiraties in de debatten over politiek houden. En dat zeg ik als iemand met zelf ook o.a. politieke ambities

20 september 2020 om 14:20

De Fener fans worden ook helemaal leip.. vooral erg trots op hun aantal volgers. Ach ja.

Zou mij niet verbazen als dit de topscorer van de competitie wordt dit seizoen. Hij scoort zo makkelijk, dat moet in de eredivisie ook lukken. Het hoeft ook niet altijd maar 20 jaar te zijn wat je aantrekt. Als hij er 20+ in schiet 2 jaar achter elkaar is het een top aankoop.

20 september 2020 om 14:13

Alleen als hij je kampioen maakt ,wat heb je aan een topscorer, als je 2de word

20 september 2020 om 16:47

Dan heeft hij in ieder geval gedaan waar hij voor gehaald is, goals maken.

Heel erg leuke reacties zie ik voorbij komen met dat hij er minima 20 inschiet en koningskoppel wordt met Malen. Laat deze jongen eerst maar eens fit zien te blijven. Ik vraag mijzelf dan ook af hoe de gezichten van de Psv spelers staan met zijn komst.

20 september 2020 om 13:26

Ik zie erg leuke reacties voorbij komen van mensen die vinden dat 'ie eerst maar fit moet zien te blijven (beetje van duh, dat geld voor alle top atleten) en mensen zonder kennis die zich afvragen hoe de gezichten binnen psv staan wanneer het slechts een dubbele bezetting is, speler weg, speler d'r bij is een redelijk simpele oplossing. Bovendien, er hoeft slechts 3 miljoen uitgegeven te worden van de 10 de ze binnenhalen met Sam, betekent dat ze dus op andere posities kunnen investeren. Ik hoor graag een alternatieve oplossing van al de criticasters.

Als je naar zijn statistieken kijkt, denk je: Psv heeft een goede slag geslagen. Maar als ik zie dat hij in 2 vrij droevige competities (Israël en China) bij lange na niet 1 op 1 loopt en bij Palermo in een sterke competitie 2x scoorde in de 23 wedstrijden, dan ben ik er toch niet zo bang voor. Daarbij is Zahavi inmiddels al 33 jaar!

20 september 2020 om 13:28

Er wordt dan ook niet verwacht dat ie 68 wedstrijden gaat spelen maar binnen een systeem van dubbele bezetting gaat functioneren. Hoor graag een beter alternatief?

20 september 2020 om 13:32

Dicht bij huis Boadu bijvoorbeeld? Een stap van AZ naar Psv of Ajax is mijn inziens nog steeds een stap omhoog.

20 september 2020 om 13:33

We hebben meer ervaring nodig voorin, Boadu is dan zeker niet de juiste man. Bovendien vind ik Boadu tot dusver niet zo goed spelen, laat hem eerst maar een goed seizoen draaien bij AZ.

20 september 2020 om 13:41

Dus liever een miljoentje of 10-15 steken in nog een talent, dan een fractie daarvan in een ervaren rot die wellicht positief kan bijdragen aan de ontwikkeling van bestaande talenten, en bovendien ook nog geld overlaat voor investeringen in andere (broodnodige) posities?

20 september 2020 om 14:08

Een fractie? Ik noem zo'n 5 miljoen tekengeld + salaris geen fractie. Een fractie zou een paar ton zijn.

20 september 2020 om 14:21

5 miljoen tekengeld, waar zie je dat? Nogmaals, ik hoor nog steeds geen alternatief voor de kwestie.

20 september 2020 om 15:47

Kyle, ken jouw bron niet, maar het gaat (volgens mijn bronnen) om 2.5 miljoen per jaar in totaal. Dat is dus niet 5 miljoen tekengeld plus salaris, maar salaris (conform salarisgebouw) plus tekengeld. Dat is geen fractie inderdaad. Maar het is zonder transfersom een prima bedrag voor de, hoopt Psv, doelpunten die men koopt.

20 september 2020 om 18:52

Ik neem aan dat hij alles gaat spelen , anders zou hij wel die 10 mil per jaar in China blijven cashen

20 september 2020 om 13:40

Blijkbaar speelde hij bij Palermo niet in de spits en dat was ook letterlijk 10 jaar geleden. Misschien is hij een laatbloeier???

20 september 2020 om 14:09

Je weet dat je in de voetbalwereld dan geen laatbloeier bent, maar bijna te oud?

20 september 2020 om 18:51

Bij Palermo was hij zwaargeblesseeerd 2 x en speelde hij vanaf 10 en rechts dus stop met die statistiekenjournalistiek , hij is nu al de beste bij psv

Toptransfer. Gratis, een echte goalgetter en kan al die jonge jongens voorin enorm veel leren.

20 september 2020 om 13:38

Noem 5 miljoen salaris de komende twee jaar maar gratis.

20 september 2020 om 14:36

Je geeft uiteindelijk ook maar 5 mil uit van de 10 mil die je binnen krijgt voor Lammers. Als deze jongen dan psv helpt om de cl in te komen dan heeft hij zijn salaris al terug verdient.

Toptransfer met een hoog afbreukrisico, zo zou je dit kunnen noemen. Hoe het ook uitpakt, ik blijf het jammer en vooral kapitaalsvernietiging vinden dat Madueke en Romero niet gewoon het vertrouwen krijgen in het vacuüm dat Lammers achterlaat. Gisteren bewezen ze waarom.

20 september 2020 om 13:41

Gisteren werd toch duidelijk dat je met alleen grillig talent er niet komt. Waren veel te onrustig voorin. En dadelijk heeft madueke of gakpo een talenten dip en heb je een probleem

20 september 2020 om 13:53

Kapitaalvernietiging? Beetje makkelijk geconcludeerd. Wat nu als Zahavi het aardig doet en paar goaltjes maakt waardoor PSV het goed doet en ook Europees van zich doet spreken. Madueke is 17, die gaat voldoende speeltijd krijgen. En dan gaat zijn waarde toch ook omhoog. Zelfde geldt voor andere spelers. Dan heb je geen kapitaal vernietigd maar gecreerd dus. Je gaat uit van doemscenario's. Dat is je goede recht. Maar waarom dan?

20 september 2020 om 20:33

Ik kijk zeker uit naar de speler Zahavi hoor. Maar ik vind Psv's technisch beleid de afgelopen twee jaren zo belabberd en constateer dat er verliesgevende keuzes worden gemaakt. Ten eerste door de matige spelers die John de Jong naar Eindhoven heeft gehaald, maar bovenal omdat sommige keuzes het streven om jonge spelers op te leiden of aan te trekken, door te ontwikkelen en met een vette winst te verkopen - de enige strategie om Ajax financieel nog een beetje te kunnen volgen - wordt ondermijnt. Als je ziet welke jonge spelers die PSV geen drol hebben gekost nu hun gehaalde concurrenten voorbij zijn gestreefd kun je stellen dat Gakpo (want Bruma) PSV 15 miljoen heeft gekost, Teze (baumgartl) 10 miljoen, Ihattaren (doan) 8 miljoen en ook met Mauro kun je je afvragen hoe veel minder die nu is of was om Gutierrez en Thomas te moeten halen. Volgens mij is het voor een club als PSV het gunstigst als iemand als Madueke zo vroeg mogelijk in zijn contracttermijn tot wasdom komt en zelfs schittert; bij eventuele interesse van een andere club is de verkoopsom dan hoger dan wanneer je hem weer een jaar naar de achtergrond parkeert. En voor Romero dringt de tijd onderhand, wanneer Zahavi Malens vaste partner wordt is zijn kans op speeltijd nog kleiner. En schrijf je weer een jaar af. Intussen strijkt Zahavi 5 miljoen op in twee jaar tijd; bovenop de 37 miljoen die De Jong vorig jaar al door de plee spoelde is verdien je dat wederom niet terug aan deze speler.

20 september 2020 om 18:50

Zahavi is echt een topspits geloof me , hij gaat psv dragen

Geweldige aankoop! Een super goalgetter van 30+ met revanche gevoelens. Hij wil zich meer dan waar maken en beschikt over heel veel kwaliteit. Daar gaat men in NL nog veel van horen. En misschien ook in Europa als PSV zo ver komt. Ik vind de aankopen van PSV heel goed. En dan geef ik Mvogo het voordeel van de twijfel. Maar deze jongen en Max : top. Max heeft in 2 wedstrijden al 3 assists achter zijn naam staan. Dat is o gekend.

Ik als Gala-fan kan het Twitter-bericht van PSV wel waarderen, hehe. On: uitstekende spits. Zijn statistieken zeggen genoeg.

Lees net via het ED dat Ajax hem ook graag wilde, als 'ie daarheen ging was het natuurlijk en uiteraard een garantie voor succes geweest, dat weten we natuurlijk allemaal onderhand wel?

Lees nu net dat Ajax zich op het laatste moment ook gemeld had... ik weet niet wat ik ervan moet verwachten, maar het komt belovend over.

Kan iemand mij vertellen waar hij gaat spelen? Malen gaat toch gewoon starten neem ik aan?

20 september 2020 om 14:06

PSV speelt nu met twee spitsen, dus hij zal nu Lammers vertrokken is gewoon naast Malen starten.

20 september 2020 om 14:06

Zahavi gaat in de spits spelen. En het is te verwachten dat Malen naast hem start. Mooi koppel. Een supersnelle behendige en beweeglijke speler gekoppeld aan een slimme doelpuntenmachine.

Machlas scoorde ook 34 doelpunten in 32 wedstrijden en werd Europees topscoorder. Daarna bij Ajax scoorde hij in 30 wedstrijden 12 keer en dat werd steeds minder. We kunnen blijven kijken naar statistiek van voetballers maar dat zegt niets als hij naar een ander land en competitie gaat. We wachten af.

Prima “aankoop”! Voor 5 miljoen over 2 jaar een dergelijke speler binnenhalen is gewoon geweldig! Hij kan de jonkies veel leren en ook de nodige goals maken. Was gisteren namelijk wel duidelijk dat een elftal met enkel talent nog niet de stabiliteit garandeert die we nodig hebben. Ben erg tevreden met de aankopen tot nu toe. Een back die al 3 assists op z’n naam heeft in de eerste 2 wedstrijden is natuurlijk ook erg prettig. Die heeft gisteren nog wel een paar aardige voorzetten gegeven. Mvogo moet duidelijk nog wennen, maar die geniet voorlopig het voordek van de twijfel

Zoveel Psvers die Zahavi hier afkraken , ik ben Ajacied en dit was een van de beste spelers uit China ,gaat van 10 miljoen naar 1,5 bij psv . En laten we niet vergeten dat in China veel grote namen zijn neergestrand waar we niks meer van horen deze man is 33 en scoort ongeveer elke wedstrijd ook bij de nationale ploeg ... En ja China is echt niet veel lager niveau dan de eredivisie , net zoals de mls

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.FC Twente1410
4.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller62
D. MalenAanvaller63
J. PiroeAanvaller20
E. ZahaviAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper60
M. DelangheKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 2 0 0 0
2020 Guangzhou R&F 7 4 1 0
2019 Guangzhou R&F 28 29 2 1
2018 Guangzhou R&F 26 20 3 0
2017 Guangzhou R&F 30 27 4 0
Laatste voetbalnieuws

PSV uit bij UEFA ongenoegen over gang van zaken op Cyprus

PSV heeft met een formele brief bij de UEFA melding gemaakt van de handelswijze van de Cypriotische autoriteiten. Eran Zahavi en Jordan Teze werden in eerste instantie de toegang tot Cyprus...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 31 oktober
Manchester City bereidt een bod van veertig miljoen euro op Denis Zakaria voor. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren