Ihattaren had ‘draai om oren’ nodig: ‘Hij blijft niet altijd een groot talent’

Vrijdag, 18 september 2020 om

Mohamed Ihattaren werd onlangs van de training gestuurd door trainer Roger Schmidt, die zich nogal ergerde aan de houding van de pas achttienjarige aanvallende middenvelder. Hij werd afgelopen zondag tegen FC Groningen (1-3) prompt op de bank gezet door de Duitse coach. Oud-speler Björn van der Doelen snapt dat Schmidt soms moeite heeft met Ihattaren, maar hij neemt het aan de andere kant ook op voor de jonge spelmaker.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

36 reacties (laatste reactie door andres13)

Ihattaren gaat Messi nog inhalen met voetbalzone artikelen, en misschien tikt hij Frenkie de Jong nog wel aan 😉 Maar serieus afgelopen seizoen is Ihattaren wat teveel opgehemeld, en nu is er even een harde landing in de realiteit van een terugval waar elk talent mee geconfronteerd wordt. Komt wel weer in orde, heeft het ook privé moeilijk gehad.

18 september 2020 om 10:28

En hij is nog niet eens voor een miljoenenbedrag verkocht aan een topclub.... Die gaat de aantallen van Frenkie hier op VZ dus makkelijk voorbij in de komende jaren 😂 OT: Ik hoop voor Ihattaren dat hij met dit vergrootglas kan omgaan. Dit zal nog wel veel vaker gebeuren en hij zou niet de eerste voetballer zijn die daardoor naast z'n schoenen gaat lopen of zijn carrière verpest

18 september 2020 om 11:26

Verchil is wel dat Goldenboy Frenkie alleen maar positieve stukken krijgt, en Mo een draai om de oren nodig heeft, of mensen irriteert omdat hij zich niet vermaakt op de bank.

18 september 2020 om 11:44

Never de stukken over Frenkie en de Ligt waren letterlijk tien op een dag. Maar ben het wel mee eens, dat het genoeg is geweest... over en uit. En nu die jongen met rust laten...

18 september 2020 om 12:40

Spelen met vuur wat Schmidt en PSV doen. Hij heeft nog niet bijgetekend. Als je hem in zijn eergevoel aantast gaat dat ook niet meer gebeuren.

18 september 2020 om 12:46

@woutersl Het team is nog altijd belangrijker dan een speler. Ihatarren is nog erg jong en moet wel worden teruggefloten als de complimenten naar zijn hoofd stijgen. De kantjes er vanaf lopen op de training kan gewoon niet en dan moet je als trainer een signaal afgeven en hem van de training sturen. Anders gaat de rest het ook overnemen.

18 september 2020 om 13:07

Dit is de omgekeerde wereld. Het gaat om het team en als hij er de kantjes vanaf loopt dat moet hij even op zijn plaats gezet worden. Het probleem wordt hier groter gemaakt dan het is. Die staat zo weer in de basis en dan wordt hij weer belangrijk. Daarbij heeft hij nog 2 jaar contract.

Mijn hemel man, gaat letterlijk alles wat Ihattaren doet nu geanalyseerd worden door iedereen binnen de Nederlandse voetbalwereld? Laat die jongen toch gewoon met rust man, hij heeft slecht getraind en is daarvoor gestraft om later een goed antwoord te geven volgens z’n eigen trainer. Dan is zo’n kwestie klaar en kijk je naar de toekomst. Dat hij voor de wedstrijd tegen Groningen stoer probeerde te doen is ook complete onzin, hij genoot simpelweg van de muziek en was wat aan het dollen met Madueke. Als dat al niet meer mag, wat dan wel?

18 september 2020 om 10:41

Als de naam Robben hier zou prijken dan hadden we een andere discussie gehad. Het ging letterlijk 16x per dag over robben dus dan valt dit nog reuze mee.

18 september 2020 om 12:16

Robben is de beste Nederlandse voetballer die nog actief is en daarbij een man van glas. Dat hij de meeste artikelen krijgt vind ik zo gek nog niet

18 september 2020 om 13:43

Daarnaast zie je ook bij artikelen over Robben negatieve reacties van mensen die geen artikelen meer over Robben willen hebben.

Geen talent meer ? Die jongen is 18 jaar jonge jonge natuurlijk is het nog een groot talent laat die jongen eens met rust heeft al heel wat voor zijn kiezen gekregen , en dat is heftig genoeg schijnbaar wordt dat makkelijk vergeten .

Ihattaren wordt echt wereldtop als hij op de juiste manier wordt begeleidt en mentaal volwassener wordt.

18 september 2020 om 11:18

Dit vind ik zo'n onzin. Ja hij heeft talent, maar of hij het gaat redden in de top weet niemand. Er zijn voldoende 'toptalenten' geweest die uiteindelijk blij mochten zijn dat ze nog bij een profclub aan de bank konden. Ik moet het nog maar zien, hij heeft nog voldoende te leren in ieder geval (wat ook helemaal niet raar is op je 18e).

18 september 2020 om 12:27

Ik vind hem al redelijk volwassen overkomen voor zijn leeftijd. Komt niet heel veel onzin uit zijn mond. Echter, hij heeft ook aangegeven dat hij gevoelig was om aan te komen in zijn gewicht en hij had volgens mij problemen in de voorbereiding daarmee. Daar moet even goed op gelet worden dat hij afgetraind van vakantie komt. Maar jongen moet wel begeleid worden, en gelukkig heeft hij een goeie familie waar die op kan bouwen. Nou op voetballend gebied. Van Ibi kan hij denk ik veel steun krijgen en met Van Bommel zal hij ook veel gedachtes uitwisselen. Prima jongens die weten hoe het is om topvoetbal te spelen en te bereiken.

Die podcast is echt geweldig, die humor van vd Doelen mag ik wel. Daarnaast heerlijk relativerend

18 september 2020 om 12:09

Maar vraag me wel af wat er verandert is, hij stopte op hele jonge leeftijd omdat ie liever muziek ging maken. Nu laatste tijd heeft hij over alle voetballer een mening. Mag hoor, maar wel beetje apart. Die heeft blijkbaar spijt dat hij eruit is gestapt.

18 september 2020 om 12:26

@champmanus, ken hem niet maar ik wil wel een gokje wagen. Ik denk dat er door Corona gewoon niet zoveel te doen is voor hem als muzikant. Optredens zijn nu een lastig verhaal natuurlijk

18 september 2020 om 12:42

Hij komt uit een van de rijkste de families uit Nederland. Zijn leven is een vakantie. Kan doen wat hij wil. Hij geniet en heeft zeker geen spijt.

18 september 2020 om 12:48

Denk dat je m met een andere ex PSVer verward.

18 september 2020 om 13:44

Dat is Tommy van der Leegte waar je aan denkt volgens mij?

18 september 2020 om 16:01

Ja idd dat is tommy vd leegte. Vd doelen speelde oa bij Nec en psv.

Met afstand grootste talent op de Nederlandse voetbalvelden. Is pas 18 jaar, laat hem lekker leren. Toen wij 18 waren deden we ook wel eens domme dingen of waren we ook niet altijd even serieus. Dan kreeg je een standje, daar leer je van en je gaat gewoon lekker verder.gewoon kop op, hard werken en over 3 a 4 jaar naar de europese top, want die potentie heeft hij zeker. Net als Malen en Madueke overigens. Dan heeft PSV ook nog Gakpo, dus talent genoeg voorin.

" Als we een beetje geluk hebben, heeft PSV wat jongens in de selectie die die jonge gasten ook een beetje kunnen corrigeren." Dumfries misschien? Of zou Rosario op de training vaak zijn mond open trekken waardoor hij reservecaptain is. Na Luuk de Jong, die de natuurlijke leider was, is niemand echt in dat gat gesprongen. Nick Viergever heeft het qua ervaring en leeftijd, maar die heeft de persoonlijkheid niet. Zo'n leider is wel belangrijk, want niet iedere speler is een Seedorf, die op zijn 16e mentaal al 34 was. Feyenoord heeft Berghuis en Fer, Ajax heeft Tadic... zulke spelers horen gewoon bij een volwaardige selectie als je wil meestrijden om de prijzen. De goede PSV teams hebben ook altijd zulke leiders gehad.

18 september 2020 om 12:21

Las laatst een stukje van een journalist (naam even kwijt) die zei dat hij hoorde en zag dat Dumfries een tijdje geleden nog Ihattaren bij zich riep na de training en zei dat hij de kantjes er vanaf liep. Ihattaren probeerde het nog weg te lachen maar Dumfries herhaalde het daarna nog een keer serieus. Denk wel dat Dumfries iemand is die dat soort jongens daarop kan aanspreken

18 september 2020 om 12:40

Mooi om te horen. Heb echt enorm respect voor de groei die Dumfries heeft gemaakt, zowel als voetballer als persoonlijkheid en leider. 5 jaar geleden pas echt doorgebroken bij Sparta. Vergeten mensen nog wel eens als ze hem beoordelen met welke reuzensprongen zijn carrière vooruit is gegaan. En er zit nog steeds rek in. We mogen van geluk spreken dat hij net vader is geworden, want eigenlijk is hij dé Psver die klaar is voor de volgende stap. Had het hem ook heel erg gegund, maar we kunnen hem niet missen. Denk wel dat die kleine meeweegt, plus het EK wellicht. Gelukkig zijn de geruchten omtrent een transfer van hem weer een beetje verstomd.

18 september 2020 om 12:44

Dumfries is echt een topper. Speelde bij Barendrecht en leefde toen al als een prof. Iedereen vond hem raar. En kijk nu eens. Wat een mentaliteit. Op en top prof.

18 september 2020 om 13:50

Dat is ook bevestigd in het interview met Madueke en Dumfries waar Madueke nogal duidelijk was over hoe streng Dumfries. Iets té streng leek het wel volgens Noni! Verder denk ik dat spelers als Malen ook wel invloed hebben maar meer op een non-verbale manier. Geen gekke fratsen, hard werken, kwaliteit leveren. Het juiste voorbeeld zijn is soms effectiever dan alles verbaal willen corrigeren.

Tot nu toe heeft Bakal meer prijzen gewonnen 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MaduekeAanvaller62
D. MalenAanvaller63
J. PiroeAanvaller20
E. ZahaviAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper60
M. DelangheKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

15 fans
18 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 5 0 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
2018/2019 PSV 12 0 0 0
2018/2019 PSV U19 12 5 0 0
2018/2019 Jong PSV 2 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Grote verbazing om gedrag van Mohamed Ihattaren op het veld

Mohamed Ihattaren maakte deze week geen goede beurt in de wedstrijden van PSV tegen Granada (1-2 nederlaag) en Vitesse (2-1 nederlaag), oordelen de analisten van Rondo zondagavond. De aanvallende middenvelder kreeg...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren