PSV verwelkomt gedroomde aanwinst vandaag op het vliegveld

Vrijdag, 18 september 2020 om

PSV hoopt spits Eran Zahavi dit weekend al vast te leggen, zo meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag. Volgens de laatste berichtgeving stapt de aanvaller vrijdag in het vliegtuig naar Nederland om de formaliteiten af te ronden. De 33-jarige Zahavi moet in Eindhoven de opvolger van Sam Lammers worden. De Eindhovense club kwam donderdag tot een principe-akkoord met Atalanta over een transfersom voor de tien jaar jongere aanvaller.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

101 reacties (laatste reactie door geluk bestaat)

Pure kapitaalvernietiging dit. Een 33-jarige spits binnenhengelen op basis van zijn statistieken in Israël en China? Dacht dat PSV zulke ambities had om in Europa hoge ogen te gooien? Laat me graag verrassen hoor, want dat Zahavi een neusje voor de goal heeft, is wel bekend. Maar ik vind het zeer opvallend, was er geen andere optie mogelijk waar je wellicht nog op kan verdienen?

18 september 2020 om 07:29

Aanvallers waar PSV kapitaal aan kan verdienen zitten genoeg in de selectie. Ihattaren, madueke, Gakpo en Malen. Deze spelers gaan allemaal (indien ze de stijgende lijn voortzetten) voor tientallen miljoenen euro's weg. Het enige dat PSV mist in de voorhoede is ervaring. Want wat ga je nu doen als deze jonkies de oh zo bekende talenten dip krijgen? Het is al jaren bekend dat spelers van 18/19/20 niet 40 wedstrijden in een jaar constant kunnen spelen. Vandaar deze ervaren goalgetter die bijvoorbeeld i.t.t. mitroglou recentelijk nog heeft laten zien in topvorm te zijn.

18 september 2020 om 07:34

Als Mo zijn contract niet verlengd zal het transfer bedrag niet hoog zijn. Gapko moeten we ook nog maar zien. Malen en Madueke hebben wel waarde. Ik ben ook voorstander van een ervaren spits. Je ziet hoe goed Huntelaar nog is bij Ajax.

18 september 2020 om 07:34

@RomBomCu, Ervaring is geen overbodige luxe, maar waarom moet de man dan de best betaalde speler worden? Ik vind zijn niveau ook lastig te pijlen gezien zijn clubs en afgelopen jaren in China. Heeft het nog nooit echt op het hoogste niveau laten zien.

18 september 2020 om 07:40

Ik zie persoonlijk geen verschil tussen een speler 3 miljoen tekengeld geven of een club 3 miljoen betalen om hem over te nemen. Zahavi komt als het goed is gewoon transfervrij binnen dus mocht je hem 3 miljoen tekengeld geven en een jaarsalaris van 1 miljoen (wat het ED dus meldt) dan ben je in totaal 5 miljoen kwijt voor 2 jaar. Ik vraag me af of je ergens een vergelijkbare ervaren spits kan halen die minder zou moeten kosten en dezelfde cijfers kan overleggen. Zahavi is ook een bekende van de conditietrainer dus hij zal wel goed kunnen inschatten of hij het nog fysiek aan kan.

18 september 2020 om 07:42

@RomBomCu, Jij ziet dat probleem misschien niet. Maar ik kan me best voorstellen dat een Dumfries daar heel anders over denkt. Deze man moet echt goed presteren andere krijgt PSV bakken met kritiek over zich heen.

18 september 2020 om 07:47

RomBomCu ik begrijp dat de jeugd wisselvallig is, maar de vraag is of dit de beste investering is. Gaat hij zijn (ongeveer) 5 miljoen en, het mislopen van verkoop transfer geld, terugverdienen? Ik vindt dit best een korte termijn gedachte. Ajax heeft juist financieel echt stappen gemaakt door dit soort spelers niet te halen.

18 september 2020 om 07:53

Ik snap niet waarom Ajax erbij gehaald moet worden maar Ajax heeft toch ook juist een ervaren spits gehaald in de vorm van Huntelaar? Huntelaar die volgens geruchten bijna 4 miljoen per jaar verdiende bij Ajax. Je zag het ook bij Ajax wat het aantrekken van een ervaren speler (tadic) kan doen met een jong elftal.

18 september 2020 om 08:05

Het blijft een gokje hoe hij gaat presteren, maar als hij het een beetje laat zien in de Eredivisie, dan is dit gewoon een goudmijn voor Psv. Hoe dichter in de buurt je bij Ajax eindigt, hoe meer je ook kan vragen voor je spelers. Daarnaast kunnen alle talenten die voorin lopen ook van hem leren en een hogere transferwaarde ontwikkelen dankzij zijn aanwezigheid.

18 september 2020 om 08:09

@RomBomCu, ik begrijp ook niet waarom hij Ajax erbij haalt, maar je kan Tadic (PL) niet vergelijken met iemand uit de Chinese competitie.

18 september 2020 om 08:10

Rombom, Zahavi is een erg goede speler voor jullie denk ik. Is geen spits die het van snelheid en fysiek moet hebben maar meer op techniek. Denk een hele goede partner voor Malen. Hoop dat jullie nog een klasse cvm kunnen halen en wellicht een cv.

18 september 2020 om 09:03

absurd dit een speler die buiten Israel en China om niets heeft gepresteerd, hij krijg gelijk een jaar salaris van 2,5 Mio, 5 mio tekengeld een twee jarige ovk met andere woorden je ruilt Lammers in (10 Mio opbrengst) voor een 33 jarige speler en bent hetzelfde geld weer kwijt. Lammers had ook nog geld opgebracht over twee jaar en het zeker niet minder gedaan dan Zahavi. Dit is echt absurd beleid. Ze laten weer hun beleid afhangen van de trainer gezien de aankopen. Men deed dat ook bij Bommeltje en we weten allemaal waar dat toe geleid heeft. Wanneer krijgt die voorzitter die liever boeken verkoopt dan een wedstrijd van PSV bijwoont zijn ontslag? Laat hem lekker terug naar Volleybal gaan. toen hij zijn laatste boek uitbracht ging hij boeken signeren ipv europa wedstrijd van PSV bezoeken, zegt toch genoeg waar zijn prio's liggen?

18 september 2020 om 09:11

@XAjacfa, welke bron heb jij voor die 2,5 miljoen salaris en 5 miljoen tekengeld? En Lammers had over 2 jaar nog geld opgebracht? Je weet dat zijn contract over jaar afliep en hij niet wilde verlengen omdat hij naar Atalanta wilde? 😅 Het is niet zo dat PSV hem graag kwijtwilde he?

18 september 2020 om 09:14

@xajacfa kun jij wel lezen of ben je gewoon expres de verkeerde getalletjes aan het noemen? Als ide al 2.5 miljoen salaris krijgt dan wordt dit verwerkt in het tekengeld. Deze speler gaat geen 10 miljoen voor 2 jaar kosten. 5 miljoen voor 2 jaar is veel realistischer.

18 september 2020 om 09:26

En dan verbeet je de pensionado Maarten Stekelenburg nog, Rombomcu.

18 september 2020 om 09:36

@messibazoer Zijn bij Ajax de ervaren spelers ook niet de best betaalde?

18 september 2020 om 11:36

Tadic, Blind en Huntelaar waren idd investeringen voor de toekomst 🤔

19 september 2020 om 08:54

Hij houdt de bank inderdaad lekker warm

18 september 2020 om 07:57

Kapitaal vernietiging op basis van wat? Mocht deze jongen het goed doen, dan is het juist een goede investering geweest. Natuurlijk is het leuk om een jonge knaap te kopen met potentie, maar ook dat levert geen garanties op, zie bijvoorbeeld Romero. Nu koop je op basis van prestaties en ervaring doelpunten, iets wat PSV goed kan gebruiken. En ook nu geen garantie, maar bij welke speler heb je dat wel? Zonder dat je Zahavi heb zien spelen oordeel je niet alleen over deze speler, maar ook over de ambities van PSV terwijl als hij er voldoende inschiet het misschien wel de beste aankoop sinds tijden wordt en alle ambities waar maakt. Ik zou niet zo negatief doen voor 5 miljoen euro in 2 jaar.

18 september 2020 om 08:23

Blijkbaar is deze kerel fenomenaal. Kan iemand mij dan uitleggen waarom hij transfervrij weg mag en niemand anders geinteresseerd is?

18 september 2020 om 08:30

Opvallend is ook dat PSV hem nu plots haalt. Lijkt mij weinig getuigen van intensieve scouting, maar meer van je oren laten hangen naar je nieuwe trainer die ergens nog een pareltje kent, net zoals bij die keeper. Als dit maar geen Bruma twee wordt dan.

19 september 2020 om 08:54

Bedankt voor je oprechte (lol) zorgen

18 september 2020 om 08:49

Soms kun je het ook echt nooit goed doen. Of het is afgunst naar de tegenstander, laten we t daar maar op houden. Zon spits voor zo weinig geld, moet je natuurlijk altijd doen. Ik dacht dat Huntelaar 38 is? Dan kan deze nog 5 jaar mee. Romero koste al 10 miljoen alleen in aanschaf en had nog maar weinig waargemaakt.. dit is gewoon een hele goede transfer

18 september 2020 om 09:01

Huntelaar vergelijken met deze gast😅 hij mag de schoenen van Huntelaar niet eens poetsen die heeft het op verschillende niveaus laten zien

18 september 2020 om 13:42

Hahha huntelaar is bijna overal mislukt op ajax en schalke na.

18 september 2020 om 08:56

Hoezo kan je een spits niet binnenhalen op basis van zijn statistieken in Israël en China? Die gozer scoorde ook nog eens 12 goals tijdens de EK-kwalificatie, o.a. een hattrick tegen Oostenrijk. Mensen doen hier net alsof de Eredivisie zo een hoog niveau is. Afgelopen weekend geen Eredivisie gekeken? Als je in de EK kwalificatie zoveel scoort dan lukt dat ook wel tegen PEC, ADO, RKC en al die andere waardeloze ploegen. Tuurlijk is het een gokje, maar dat zijn alle aankopen in de Eredivisie. Dat is het nadeel maar misschien ook het interessante van een competitie met vrijwel alleen maar lege portemonnees.

18 september 2020 om 11:48

Waarom willen supporters van Nlse clubs toch altijd alleen maar talenten in de selectie hebben.iedereen heeft kunnen zien toen Ajax een aantal ervaren spelers haalde met een mix van talenten en jonge jongens er resultaten geboekt werden.zahavi heeft misschien geen grote club/competitie op zijn cv staan waaruit je kunt halen dat hij hier gaat presteren, maar dat had een Pelle toen hij naar Feyenoord ging alles behalve (om maar een voorbeeld te noemen).zahavi heeft tenminste overal als een bezetene doelpunten gemaakt. Behalve bij Palermo waar hij langdurig geblesseerd was en meer als linksbuiten/linkermiddenvelder speelde.voor de rest heeft hij ook doelpunten voor Maccabi en Hapoel in de CL (voorrondes) gescoord.nationale team scoort hij de laatste jaren aan de lopende band in kwalificatiewedstrijden.

18 september 2020 om 12:29

@soulmate, je selectie kan niet bestaan uit alleen maar spelers die in de toekomst geld opleveren, je hebt de nodige ervaring in je selectie nodig, om het pure kapitaalvernietiging te noemen slaat nergens op.

Toch raar dat je in principe een back up spits je best betaalde speler gaat maken. Er van uit gaande dat ze het liefst met Romero(blijft een dure aankoop) en Malen gaan spelen. En ook als hij 1e spits wordt naast Malen vind ik het onverstandig. Dit moet echt een succes worden wil hij zijn salaris waard zijn imo.

18 september 2020 om 07:30

Maxi is alleen maar geblesseerd. En met Malen alleen red je het niet. Benieuwd naar deze topscoorder. PSV is eindelijk goed bezig. Het blijft een matig team maar misschien komt er nog wat meer bij en kunnen ze met AZ en Feyenoord en Ajax meedoen.

18 september 2020 om 07:35

‘PSV is eindelijk goed bezig’ omdat ze een 33 jarige spits grootverdiener maken die het alleen maar heeft laten zien in Israël en China? Ik hoop van harte dat je gelijk hebt, maar ik waag het te betwijfelen.

18 september 2020 om 07:45

MessiBazour, 9 miljoen voor Lammers die toch niet veel beter gaat worden. Krijg je ervaring voor terug. Zijn moyenne in Israël en China 1 op 1. Mocht je dat niks zeggen, de recente EK kwalificatiereeks 12 of 13 goals, ook 1 op 1. Hattrick uit bij Oostenrijk. Psv heeft een jonge selectie, deze gozer kost 5 miljoen in 2 jaar, haalt druk weg bij Malen Madueke Gakpo. Er zijn ook heel veel voordelen.

18 september 2020 om 07:53

Hij haalt inderdaad druk weg en zijn ervaring helpt natuurlijk enorm. Wil ook niet alleen maar negatief zijn, maar om het je best betaalde speler te maken vind ik op zijn minst opmerkelijk te noemen.

18 september 2020 om 08:19

MessiBazour, 't zal in tekengelden hem ten gunste komen. Geen paniek. Ik denk dat de competitie er sterker op wordt. Psv moet innovatief zijn. Schmidt heeft op een of andere manier aantrekkingskracht, lijkt me een zeer intelligente man die ook sociaal emotioneel heel sterk ontwikkeld is. Ik verwacht veel van PSV dit seizoen. Gakpo Madueke die een stijgende lijn hebben. Teze heel sterk, Max voegt wat toe. Misschien nog 1 of 2 jongens erbij en het kan een spannende competitie worden.

18 september 2020 om 07:37

@MessiBazoer, ik denk dat dit sowieso een heel gek seizoen gaat worden. Met in ieder geval in oktober en november al twee keer een reeks van zes wedstrijden in drie weken tijd. En bij Europese overwintering volgt in het nieuwe jaar nog eens een heel druk programma met allerlei topwedstrijden. Ik denk dat alleen Malen echt onomstreden is, daarnaast heb je voorin Gakpo en Madueke. Maxi lijkt wederom niet aan te haken, dus Zahavi gaat meer dan geregeld basis staan verwacht ik.

18 september 2020 om 08:21

Maxi en Piroe verhuren of verkopen idd. Wordt 'm niet. Verlies nemen en door.

18 september 2020 om 08:30

Komop hey. Romero? Die gast zijn fysiek is zoooo onebtrouwbaar. Als die gast eens twee maanden achter elkaar fit is en 6 keer kan invallen moeten we al blij zijn. Een ervaren spits erbij is zeker geen overbodige luxe. Malen (21?), Gakpo (20), Madueke (18) en Ihattaran (18)/mauro (21) is gewoon extreem jong. Als die Zahavi in het veld dan een beetje de lijnen uit kan zetten voorin is dat gewoon erg welkom. Ken de speler verder niet, dus geen idee hoe goed die is. Zie wel dat die er voor Israel ook op los scoort.

18 september 2020 om 08:57

Ze spelen toch met 2 spitsen? Deden ze tegen Groningen wel. Dan lijkt het me dat Malen en Zahavi gewoon beide beginnen.

18 september 2020 om 09:46

Ik denk ook basis samen met Malen. Een van de twee spitsen (vermoedelijk zahavi) zal denk ik regelmatig afwisselen met Madueke, die klopt ook wel op de deur.

18 september 2020 om 12:38

Madueke zal denk ik meer van op de flanken gaan spelen

Jammer dat z'n EK kwalificatiereeks nooit aan bod komt in de stukken van VZ over deze topspits . Liep ook daar 1 op 1. Achter Harry Kane topscorer geworden met 12 of 13 goals. Hattrick in en tegen Oostenrijk. Denk dat velen zich gaan verbazen.Komt bij dat ie druk bij Malen Madueke Gakpo Ihattaren weghaalt, die de vruchten van zijn ervaring plukken en rustig gedijen kunnen. Lammers werd het niet, Madueke nu al een klasse beter. Prima deal.

18 september 2020 om 07:43

Dat kan best zijn, maar in het verleden behaald succes is geen garantie voor de toekomst.

18 september 2020 om 08:24

Hij scoort al 4 jaar 1 op 1. Zegt wel iets. Als ie dezelfde discipline en lichaam als Ronaldo heeft kan ie hier nog makkelijk 2 jaar mee. Ik proef links rechts toch wat angst of zuurheid. Lamme Sam met 8 maanden contract voor 9 miljoen versleten. Werd 'm toch niet. Goalgetter met ervaring terug gehaald plus nog wat centjes van die 9 miljoen over. Als het doorgaat tenminste.

18 september 2020 om 08:58

Als dit de insteek is, dan is geen enkele speler geld waard. Je weet namelijk nooit wat hij gaat brengen. Dus je beoordeeld altijd op het verleden en de verwachting.

18 september 2020 om 09:05

1x scoort die een hattrick tegen Oostenrijk en Letland en gelijk moeten we die statistieken erbij halen Oostenrijk is opzich wel een aardige statistiek maar heeft voor de rest tegen nietszeggende landen gescoord in de kwalificatie tegen België en Wales geen goals

18 september 2020 om 11:52

Hoeveel spelers van het Nederlands elftal hebben een hattrick gemaakt tegen al die toplanden waar we tegen in de kwalificatie spelen? Die gast scoort voor een kwalitatief minder sterk land dan Nederland meer doelpunten in de kwalificatie dan elke aanvaller van Oranje. Je kunt ook alles naar beneden praten.

Onzin, dit is een slechte zaak ongeacht wat je argument is. Zal vast een vriendje zijn van de nieuwe trainer, maar om die gaat nu 1,5m te betalen?! Het is niet eens basisspeler en je gaat er ook niks voor terugkrijgen. Waarom verkoop je lammers? Die jongen kan nog echt wel hoge ogen gaan gooien als die een goed seizoen draait bij PSV

18 september 2020 om 07:43

Omdat Lammer weg wilde en nog maar een 1 jarig contract had. Goed gehandeld van PSV.

18 september 2020 om 07:44

Zou die ook weggaan als die het salaris aangeboden kreeg wat die ene zavevi krijgt?

18 september 2020 om 07:51

Op basis van wat moet je Lammers dat salaris betalen? Zijn prestaties? Of omdat het zo'n loyale jongen is?

18 september 2020 om 07:53

Maar op basis waarvan moet je deze jongen dat betalen? Op basis van zijn prestaties in China?

18 september 2020 om 08:12

Messi, naar de selectie kan je dit nog uitleggen als verkapt tekengeld. Maar als je Lammers die 2,5 geeft kan je dat op geen enkele manier uitleggen aan Malen, Gakpo etc. Zit dus wel verschil in.

18 september 2020 om 10:36

Messibazoer, mischien op basis van de 260 doelpunten die hij gemaakt heeft in zijn carrière ? Deze jongen is toch veel beter dan Lammers op het moment. Afgelopen 5 seizoenen 184 doelpunten en 37 assists in 213 wedstrijden. Bizarre statistieken als je het mij vraagt. Nou schat ik de Eredivisie wel iets hoger in dan de competitie waar hij nu actief is, maar hij kan zomaar topscorer worden komend seizoen.

18 september 2020 om 11:04

Maar maakt lammers dan zo n indruk ? Hij heeft een geweldige techniek maar ik vind hem heel slap in duels.

PSV is los... ben wel benieuwd zeg naar deze gast. We kunnen weer allemaal naar cijfers grijpen (logisch) maar we weten allemaal dat dat niks zegt hier in de eredivisie. Kijkend naar alles miskopen van PSV en Ajax de afgelopen 10 jaar. Het maakt de eredivisie wel weer leuker om naar te kijken met allerlei nieuwe pareltjes

Lekker hoor Mitroglu 2.0! Of kan deze wel voetballen? Als PSV slim was geweest hadden ze een jongere potentieel goede spits gehaald. Misschien een Boadu ofzo.. en ook Joey Veerman voor het middenveld en dan gewoon Hendrix verkopen.. Dit alles in plaats van deze Zahavi te halen.. Met die Roger Schmidt gaat het 'm ook niet worden bij PSV..

18 september 2020 om 08:32

Blijf maar lekker onderschatten/provoceren jongens. Ik zie louter positivisme rond Schmidt. Z'n hand was de eerste helft uit bij Groningen duidelijk zichtbaar. Had 0-3 moeten staan. Pleurt Mootje op de bank, haalt een back die vorig jaar nog als breedte aankoop werd begeert door diverse Europese topclubs. Gakpo, Teze, Madueke ontwikkelen zich razendsnel, Malen de beste spits van Nederland. Komt een ervaren spits bij om de jonkies te ondersteunen die al 4 jaar 1 op 1 loopt en bij de EK kwalificatiereeks er 12 of 13 ingeschoten heeft voor Israël. Uit bij Oostenrijk een hattrick. Daarbij brengt Schmidt spelvreugde en vertrouwen terug wat onder van Bommel volkomen weg was. Dat was een zielig, verkrampt elftal.

18 september 2020 om 08:49

Amen, ben ook veel positiever over dit seizoen dan andere hier. Schmidt heeft in korte tijd al veel voor elkaar gekregen, ben benieuwt na een heel seizoen.

18 september 2020 om 09:00

Malen nu al de beste spits van Nederland noemen vind ik een beetje voorbarig.

18 september 2020 om 09:16

ajax1812 ik ben idd wat over enthousiast. Persoonlijk vind ik 'm beter dan Memphis. Zullen zien als ie weer volledig fit is. In de eredivisie hebben we Berghuis Boadu Huntelaar Tadic. De eerste 2 vind ik minder en vind ik Huntelaar en Tadic een dalende lijn te pakken hebben. Malen moet eerst nog maar 's bewijzen zo'n mooie loopbaan als Huntelaar te zien maken, maar moge duidelijk zijn dat Malen nu wel beter is. Tadic z'n loopbaan is niet zo bijzonder, uitstekend jaar bij Ajax gedraaid, maar het beste lijkt daar ook van af. Met alle respect. Heeft Tadic niet heel lang contract bij jullie?

18 september 2020 om 08:37

Ook ik heb/had mijn bedenkingen bij deze transfer. Maar een jongere en betaalbare speler gaat simpelweg niet lukken met de opbrengst van Lammers. Wat dat betreft heeft AZ met Stengs, Boadu, Idrissi, Koopmeiners, Wijndal en toch ook Midtsjo minimaal net zo veel kapitaal op het veld staan als PSV met Malen, Gakpo, Madueke, Ihattaren, Teze, Dumfries en Rosario. AZ gaat Boadu nooit voor minder dan 20 miljoen verkopen aan Psv. Dat geld lijkt PSV niet te besteden te hebben op dit moment. JdJ zal echt wel de juiste afwegingen maken en dus uitkomen bij mijnheer Zahavi. Of dat goed uitpakt zal de tijd leren. Doelpunten en ervaring zijn duur en als je die voor 5 miljoen binnenhaalt, is dat wellicht toch niet zo'n slechte deal als velen hier doen voorkomen.

18 september 2020 om 08:52

Psv gaat nooit minder dan 30 krijgen voor malen, plus je noemt er ook meer op van psv, dus wel degelijk een verschil. Ook gaat az een stuk minder presteren dit jaar, dat gaat de prijzen doen kelderen.

18 september 2020 om 14:16

Ik noem er inderdaad één meer van Psv. Ik heb het niet over verschil: denk alleen dat de 6 spelers van AZ die ik opnoem, minimaal dezelfde waarde hebben als de 7 van Psv. AZ speelt een matige voorbereiding en nu is de conclusie dat AZ een slecht seizoen gaat spelen en de waarde van spelers daalt. PSV speelt eveneens een matige voorbereiding en een redelijke wedstrijd tegen Groningen, waarin we Rosario voor het eerst in anderhalf jaar een voldoende zien halen en Teze en Madueke voor het eerst een acceptabel Eredivisie-niveau zien halen. Wat is je punt nu eigenlijk als ik zeg dat AZ Boadu niet voor een fooi gaat verkopen en dat Zahavi dus het voordeel van de twijfel verdient?

18 september 2020 om 08:43

Ja hoor. AZ laat Boadu natuurlijk nooit voor minder dan de hoofdprijs binnen de Eredivisie verkassen. En terecht natuurlijk ook.we missen momenteel een goede balans qua ervaring en deze man brengt dat natuurlijk wel zeker met zich mee.het is mooi om al dat negatieve hier te lezen, maar er zijn er hier natuurlijk maar weinig die wekelijks de Chinese competitie volgen.geef de beste man maar commentaar na een maandje spelen ofzo, in plaats van iemand ongefundeerd vooral al af te branden. Dat staat wat intelligenter...daarbij mag je zelf ook weinig zeggen met een Babel in je naam 😉

18 september 2020 om 12:34

Wat denk je dat az vraagt voor boadu? Dan heb je nog een jonge speler terwijl dit team wat ervaring erbij nodig heeft

Hij heeft een aardig schot maar er wordt echt heel slecht verdedigd in China nog een veel lager niveau dan de eredivisie beetje hetzelfde niveau als Sneijder bij al gharafa die scoorde daar ook heel veel nog.

18 september 2020 om 12:37

Nee in de eredivisie wordt er zo geweldig verdedigd 😂

Ben hier geen fan van. Heeft zich bewezen in China en Israel, maar dat zijn derderangs competities en zijn prestaties daar, bieden geen garantie dat hij het in Nederland goed gaat doen. Dit lijkt me geen speler die je de titel brengt of verder knalt in de Europa League, om daar nou een exorbitant salaris aan toe te kennen...

Waarom is iedereen zo negatief over deze mogelijke versterking? Als je zoveel scoort, ook al is het in China, dan kan je echt wel wat. We moeten niet doen alsof de Nederlandse competitie zo goed is... Bjorn Vlemincx of een Dalmau... is ook topscoorder geweest! Op basis van wat beelden durf ik te zeggen dat deze man, ondanks zijn leeftijd, veel goals gaat maken voor PSV! Technisch vaardig, goed zonder bal en doelgericht.

18 september 2020 om 08:51

Waarom mag hij transfervrij weg? Waarom is zelfs dan niemand geinteresseerd? Dat zijn ook vragen die je je kunt stellen. Ik weet gewoon niet wat deze jongen gaat brengen. Hoe dan ook is het alweer een onvermogen van de TD want deze man is net als de keeper overduidelijk gehaald op voorspraak van de nieuwe trainer en niet na intensieve scouting.

18 september 2020 om 08:53

Hoe weet jij dat er verder niemand geinteresseerd is? Fenerbahce wilde hem bijvoorbeeld ook hebben. Dat hij op voorspraak van de nieuwe trainer gehaald is, is ook maar een aanname. Zahavi staat als het goed is al jarenlang op de lijstjes bij alle clubs in Europa. Schmidt heeft nooit met hem gewerkt, alleen de fysiek trainer. Via hem is het wellicht makkelijker contact leggen maar dat het geen resultaat is van 'intensieve scouting' (nogmaals, hij was echt allang bekend natuurlijk) is te makkelijk.

18 september 2020 om 09:15

Het is juist te makkelijk, of eerder naief, om de signalen te negeren. Ik denk dat die keeper en deze spits zelfs nooit de wandelgangen hadden gehaald in combinatie met PSV als ze niet deze trainer hadden. Het is een mening, waar deze site voor bedoeld is. En met interesse in deze fenomenale spits denk ik niet aan in de media gelinkt worden aan Basaksehir en Tel Aviv, maar meer aan concrete interesse van de middenmoot bundesliga. Robinho010 vraagt zich af waarom de negativiteit en ik stel enkel dat je ook kunt vragen waarom je positief zou zijn. Ik laat mij graag verrassen maar vooralsnog ben ik sceptisch.

18 september 2020 om 09:22

Mvogo en Zahavi staan al jarenlang op alle lijstjes bij PSV. Jaren terug was er al een gerucht dat PSV bijvoorbeeld Mvogo wilde halen. Met netwerk van deze staf is het makkelijker om ze nu te benaderen maar dat ze puur en alleen komen omdat Schmidt ze wil hebben is onzin. Overigens scheen Tottenham hem vorig jaar winter nog te willen huren. Al vind ik het wel of niet aanwezig zijn van interesse van andere clubs niet zo heel relevant over iemands kwaliteiten.

18 september 2020 om 09:53

Kijk dat is dus al betere info. Idd wilde Spurs hem huren blijkbaar. Als een PL club hem wil, dan moet hij normaal gezien goed genoeg zijn voor de eredivisie. Interesse van bepaalde clubs zegt wel degelijk iets over iemands mogelijke kwaliteiten (en uiteraard slaan ook grote clubs wel eens de plank volledig mis, maar toch).

Dit is wel een klasbak hoor, killer in de 16 net als Huntelaar! Knalt er gewoon 20 plus goals in voor PSV

18 september 2020 om 08:49

Vandaar dat hij transfervrij weg mag en niemand geintereseerd is. Intensief gescout (ahum) ook op voorspraak van de nieuwe trainer, net als die keeper. Dit riekt naar een Brumaatje. Maar het kan ook goed uitpakken. We laten ons verrassen. Ik schrijf overigens Ajax niet naar het kampioenschap. Daarvoor is de competitie te zwak waardoor de concurenten ook gewoon 90% van hun wedstrijden wint. PSV zie ik ook zomaar kampioen worden. Blinken meestal uit als je het niet verwacht. Overigens denk ik dat de club kampioen wordt die in Januari in vorm is. Dan worden in een kleine periode de toppers gespeeld.ben je dan uit vorm, lig je er gewoon uit.

18 september 2020 om 08:54

heb je het artikel wel gelezen? Psv is niet als enige geïnteresseerd.

18 september 2020 om 09:01

Oihatinha, 12 of 13 goals in de afgelopen EK kwalificatiereeks voor Israël. Hattrick uit bij Oostenrijk. En als je jaren 1 op 1 loopt in 2 competities kan dat ook 1 op 2 in deze eredivisie. Gezien de spelers die er lopen is de Chinese competitie niks minder dan de keukenkampioendivisie 😜.

18 september 2020 om 09:01

oigatinha heeft nu al 3/4 keer bijna dezelfde negatieve reactie geplaatst maar dan net in iets andere woorden. Die moet wel heel bang zijn voor PSV 😂

18 september 2020 om 09:21

@skede. Ik vind het niet echt negatief, eerder sceptisch met argumenten die helaas niet echt beantwoord worden met valide tegenargumenten. Ja, goede EK kwali, maar nooit geplaatst en de tegenstanders in die kwali's worden, op Oostenrijk na, ook niet genoemd. Tja. En idd ben ik, anders dan de rest, wel degelijk "bang" voor Psv. Ik vind ze slim spelen met 2 snelle spitsen (naar hun mogelijkgheden dus, zouden meer clubs moeten doen) en ze hebben voorin kwaliteit te over. Dat geneuzel over budgetten en met maart al kampioen zijn is pertinente onzin. Daarvoor is de competitie te zwak. De top wint 90 van hun wedstrijden. PSV is gewoon titelkandidaat en de geschiedenis leert dat ze dat zeker zijn als niemand er veel van verwacht.

18 september 2020 om 09:26

Ik zeg dan ook niks over het feit of je hem wel of geen goede spits vindt of wat je an sich van deze aankoop vindt. Daar kun je wat mij betreft van alles van vinden. Ik heb zelf namelijk ook geen idee hoe hij het gaat doen. Ik reageer alleen op argumenten die gewoon niet kloppen of gebaseeerd zijn op wishfull thinking/onderbuikgevoel of gewoon verzonnen zijn, niet alleen van jou overigens. Daar staat VZ doorgaans vol mee namelijk.

18 september 2020 om 12:22

@oigatinha: Transfervrij is in dit geval niet hetzelfde als gratis. Deze speler verdient in China 10 miljoen per jaar. Je betaalt misschien geen transfersom voor hem, maar je zult wel met een heel erg riant salaris of anders een flinke som tekengeld moeten komen.

Heeft PSV geen jeugdspeler klaar, die door kan stromen naar het 1e elftal??? Je gaat toch geen oude spits halen, Had dan Huntelaar gehaald

18 september 2020 om 09:29

Ervaring is gwn nodig voorin, als de talenten, zoals madueke, een dip hebben dan heb je een probleem. Zeker bij blessures, aangezien Romero jammer genoeg een man van glas lijkt.

18 september 2020 om 12:40

Aub huntelaar niet, dat is pas kapitaal vernietiging

Het blijft toch bijzonder hoe het beleid bij een club kennelijk bepaald wordt door een nieuwe trainer en fysiek trainer, beide passanten. Ze kunnen het scoutingsapparaat wel opdoeken in Eindhoven.

18 september 2020 om 12:20

PSV heeft dit seizoen tot nu toe welgeteld één speler gekocht (voor een positie waar ze letterlijk nog niemand voor hadden) en er één gehuurd. Als dat al reden is om je scoutingsapparaat op te doeken...

Even los van het salaris van deze speler, ben ik meer benieuwd naar het type. Ik ken hem helemaal niet, maar is het een snelle speler, even technische, een kopsterke, juist meer afmaker of voorbereider? En als ik naar de bedoeling kijk van Schmidt, dan zou deze aanvaller van 33 jaar ook nog eens eens belangrijke spil zijn in het druk zetten? Op de een of andere manier associeer ik dat laatste niet met zijn leeftijd. Maar zoals gezegd, geen idee wie deze man is.

18 september 2020 om 12:41

Een technische afmaker met een goed schot, vooral in de 16m

Ik ben heel benieuwd. Ik schat de competities van Israel en China niet heel hoog in, maar al zeven seizoenen op rij bijna 1 op 1 lopen is hoe dan ook indrukwekkend. En clubs geven doorgaans niet elke koekenbakker zomaar een jaarsalaris van 10 miljoen.

Wat een stelletje azijnzeikers ook altijd hier. Deze man gaat gewoon de komende 2 jaar topscorer van Nederland worden. Als hij na dit seizoen niet al weer weg is tenminste...

18 september 2020 om 23:01

Dat zou mooi zijn, en ook wel volgens verwachting als ik dit salaris moet geloven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV138
2.Ajax128
3.Vitesse127
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller53
N. MaduekeAanvaller52
D. MalenAanvaller53
J. PiroeAanvaller20
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper50
E. ZahaviAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Aanvaller, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Atalanta 4 2 0 0
2020/2021 PSV 1 0 0 0
2019/2020 PSV 7 2 0 0
2018/2019 sc Heerenveen 31 16 3 0
2017/2018 Jong PSV 16 11 0 0
Laatste voetbalnieuws

Johan Derksen neemt risico: ‘Ik denk dat Ajax moeiteloos van Atalanta wint’

Johan Derksen verwacht dat Ajax volgende week de eerste drie punten in de Champions League bijschrijft. Twee dagen na de 0-1 nederlaag van het team van Erik ten Hag tegen Liverpool...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren