Feyenoord slaat wederom slag in buitenland en strikt verdediger

Donderdag, 17 september 2020 om 13:58Rian Rosendaal • Laatste update: 14:01

Feyenoord doet wederom zaken op de internationale transfermarkt. De club maakt donderdag namelijk melding van de komst van de Noorse verdediger Sondre Skogen, die aansluit bij het Onder 21-elftal van de Rotterdammers. Nog niet zolang geleden haalde Feyenoord Mikael Törset Johnsen, de broer van voormalig Ajacied Dennis Johnsen, op uit Noorwegen. Skogen heeft in De Kuip een contract getekend tot het einde van de eerste seizoenshelft.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

42 reacties (laatste reactie door gloryunited)

Ook als is dit dan een speler voor onder 21, is het toch goed om te zien dat er uit een ander vijver gevist wordt inmiddels! Kan alleen maar beter worden zou je zeggen.

16 september 2020 om 11:15

Is dat zo? Een andere vijver is niet per definitie 'goed om te zien'. Ik kan ook bij de amateurs van Costa Rica een speler weghalen. Feit is dat deze speler niet eens aan de bak is gekomen bij Rosenborg, en dat ze niet eens de moeite hebben genomen om tijdig zijn contract te verlengen...

16 september 2020 om 11:43

Feit is ook dat Rini Coolen bij Rosenborg heeft gewerkt als hoofd jeugdopleiding en deze jongen dus goed kent. Hij denkt dat deze jongen van toegevoegde waarde zou zijn en op basis daarvan is hij gehaald.

16 september 2020 om 15:18

Ik ben wel benieuwd wat het niveau van deze speler is maar idem voor benny en johnson. Ben benieuwd of deze jongens nou ook zijn gehaald met oog op feyenoord 1. Zo ja gaat het best een dingetje worden aangezien el bouchataoui, Wehrmann en Burger ook al dicht tegen t eerste zijn. Verder is het niet interessant met oog op de piramide om een aantal sterkhouders die bij jong voldendam/jong sparta ect zitten om weg te halen?

17 september 2020 om 18:01

Waar zitten El Bouchatoui en Wehrmann dicht tegen aan ? Ziet er niet echt goed uit voor ze , zullen waarschijnlijk dit jaar wederom buiten de boot vallen , maar zou mooi zijn als ze doorbreken (maar zie het niet gebeuren helaas!)

Moet nog maar zien dat het allemaal wat gaat worden bij Feyenoord, maar voorlopig levert Arnesen met minimale middelen wel echt puik werk, petje af.

16 september 2020 om 10:58

Met Advocaat als coach en zolang Berghuis en Senesi blijven, gaat Feyenoord gewoon een prima seizoen tegemoet. Misschien geen titel maar ze gaan in ieder geval vechten voor de 2e plek, ben ik van overtuigd. Zo’n wedstrijd als afgelopen weekend spelen ze niet groots maar ze slepen hem wel vrij makkelijk over de streep. Is de afgelopen jaren wel eens anders geweest.

16 september 2020 om 11:07

Groots spelen is een Nederlandse ziekte die in het verleden uit pure verwennerij is ontstaan (Ajax jaren 90, Feyenoord en Ajax tussen 1969-1976, PSV 88, Oranje).
Winnen is niet altijd mooi. Pec spelers wisten te vertellen dat ze veel beter speelden, maar ze hebben nauwelijks echte kansen gecreëerd. Wat is goed veldspel waard als het niks oplevert?
Advocaat begrijpt de beperkingen van Feyenoord en daarom spelen we zo. Ondertussen investeert arnesen in jonge spelers die over een jaar of 2 belangrijk kunnen worden en geld opleveren. Ik ben erg blij met het huidige beleid. Nu resultaatvoetbal met een resultaatcoach en over een paar jaar leuker voetbal en veel geld uit uitgaande transfers.

16 september 2020 om 11:22

Niks mis mee inderdaad. Jaap Stam probeerde ouderwets vol op de aanval, dat kan gewoon niet met het materiaal wat Feyenoord heeft. Spelen naar je kunnen is het beste wat een coach kan doen, dat begrijpt Advocaat als geen ander. Je moet je spel aanpassen aan de beschikbare spelers, niet andersom.

16 september 2020 om 12:04

ehhhh misschien waar het om gaat. Vermaakt worden met mooi voetbal ipv 90 minuten lang ergeren aan rot voetbal. Voetbal gaat voor mij niet om het winnen, maar om een leuke tijd te hebben.

16 september 2020 om 13:43

@musi26 ja maar zie met het budget van Feyenoord maar een aantal creatieve spelers te halen die het elke week kunnen brengen. Berghuis is er dan zo 1 maar die kostte Feyenoord al 7 miljoen

17 september 2020 om 14:58

@musi26daar gaat het dus niet om. het ultieme doel van een sportman is het beste zijn en het winnen van prijzen. Als dat met mooi spel kan zijn dan is dat mooi meegenomen. Voetbal is oprecht als een spel met als doel om meer punten te scoren dan je tegenstander. het doel is niet: 90 minuten lang zorgen dat het publiek zich vermaakt. Het vermaakt worden van publiek is zo'n luxe product dat erbij gekomen is.

16 september 2020 om 11:01

Ik snap dit echt niet zo goed, waarom wordt dit meteen als puik werk bestempeld? Ik vraag me af of iemand op dit forum ooit van deze speler gehoord heeft.

16 september 2020 om 11:06

Hij haalt spelers voor miniem geld voor jong feyenoord zodat ze waarschijnlijk een goede selectie op de been kunnen leggen die jupiler league waardig is dat is al een heel goed begin.

16 september 2020 om 11:07

Je moet toch iets? Iedereen weet dat er in Rotterdam geen geldbomen staan op dit moment. Met minimale investeringen onbekende spelers binnenhalen die je voor het 10voudige zou kunnen verkopen als het goed loopt, vind ik leuk om naar te kijken. Een Senesi of Sinisterra, als het goed uitpakt kan Feyenoord doorklimmen en doorselecteren, brengt het het niveau van de ED omhoog. win-win.

16 september 2020 om 11:08

Johnsen staat te boek als een aardig groot talent. Als we vanuit de 3 of 4 spelers die we hebben aangekocht voor Jong 1 klapper maken van 15 miljoen maak je dikke winst. Dan is dit toch puik werk?

16 september 2020 om 11:17

Van Geel had waarschijnlijk bij Guyon Fernandez uitgekomen ipv Bozenik , en Theo Lucius voor de cv. Arnesen kijkt overal en nergens en komt met creatieve oplossingen , zie bijvoorbeeld Senesi. Er zullen ongetwijfeld meer missers tussen zitten dan klappers , maar ik heb er vertrouwen in dat ie weet wat ie doet.

16 september 2020 om 11:28

Ik begrijp dat inderdaad ook niet. Ik moet nog maar zien dat dit betere spelers zijn dan ze in de jeugd hebben rondlopen en of Spajic waardevoller is dan Sven van Beek of Jan Arie van der Heijden. Het kunnen ook uitgaven zijn in de categorie Ie Johnston of Kelly zijn en daarvan kan Feyenoord er niet te veel van permitteren.

16 september 2020 om 11:34

Nou schijnt Johnston het aardig op te pakken bij jo21.maar ik vermoed maar is een aanname dat Arnessen het wat beter voor elkaar heeft dan Gudde en van Geel en dat er wat beter word om gegaan met de aankopen.maar we zullen het moeten afwachten

17 september 2020 om 14:08

Weet je wat er betaald is voor die spelers dan? En hoeveel salaris ze verdienen? Feyenoord zou toch gewoon met hun eigen jeugdspelers de Onder 21 competitie moeten domineren. Ze spelen in dezelfde competitie als bijvoorbeeld NAC O21, waar ze de keeper van hebben gehaald die nu bij Feyenoord O21 staat te keepen. Je mag verwachten dat als je in staat bent geweest de betere spelers van de andere clubs te halen, je kampioen moet kunnen worden.

17 september 2020 om 14:06

De paradox van een jeugd e/o O-21 elftal is dat er slechts een beperkt aantal zullen doorstromen naar je eerste elftal, maar dat je wel een selectie van 18-21 spelers er op na moet houden.dat kost geld en dat moet georganiseerd worden.echt niet iedereen zal een topaankoop zijn, maar asl dit bijdraagt aan een betere doorstroming, is het het waard.

Verdedigend kan O21 wel versterking gebruiken. Alleen Hall, Owusu en Hendriks hebben potentie. Johnsen lijkt tot dusver ook een voltreffer voor O21, dus hoop dat deze jongen dat ook blijkt te zijn.

17 september 2020 om 14:05

Eigenlijk zie ik alleen in Owusu echt potentie, Hendriks vind ik toch uiteindelijk lengte tekort komen om het centraal echt te gaan redden.hall misschien omdat een rechtsback altijd welkom kan zijn maar dan moet die dit seizoen ook wel stappen gaan zetten.

Feyenoord haalt een Serviër die bij Krasnodar wordt weggestuurd omdat hij niet bij de beste 8 buitenlanders zit. Nu halen ze een Noor waar niemand ooit van gehoord heeft. Helemaal niks mis mee, maar waarom schreeuwt iedereen moord en brand hier over AZ na gisteren? Stengs, Boadu etc. gaan “gewoon” weer vlammen in de Eredivisie omdat de concurrenten er ook geen klote van kunnen. AZ eindigt sowieso wel weer top 4 dit jaar, niks aan de hand voor die club. Mensen moeten uitblinkers in de Eredivisie gewoon niet afserveren door CL-wedstrijden. Niks laten zien tegen een CL-ploeg wilt niet zeggen dat je Erik Botteghin niet voorbij kan lopen dit seizoen.

16 september 2020 om 11:15

Die Serviër speelde voor zijn zware blessure iedere wedstrijd 90 minuten. Daarbij snap ik de link met AZ niet. Feyenoord vindt dat het niveau van O21 selectie niet op het gewenste niveau zit en daarom halen zij spelers om het niveau op te krikken.

16 september 2020 om 11:37

Omdat ik supporters van vooral Ajax hier moord en brand hoor schreeuwen dat AZ niet mee kan doen met de top dit jaar. Echter is de concurrentie van AZ ook een gemankeerde bedoeling in Nederland getuige het transferbeleid van Feyenoord/PSV deze zomer. Ik vind het onterecht dat supporters van andere clubs AZ wegzetten als een matige ploeg, terwijl ze zelf met dit soort vage Noorse C-garnituur of geblesseerde Krasnodar spelers aankomen.

16 september 2020 om 11:40

De vage Noorse C-garnituur is puur voor de O21 selectie. En vorig seizoen speelde Spajic alles bij Krasnodar. Hij was zelfs een paar wedstrijden aanvoerder. Alleen liep een zware blessure op maar is momenteel weer fit.

16 september 2020 om 12:01

Helemaal geen vaag noors c garnituur. Je stelt vooral je eigen onwetendheid tentoon. Lees je een beetje in, dan kom je wat beter over.

16 september 2020 om 12:44

Waarom afgeven op Feyenoord terwijl jij je blijkbaar irriteert aan een aantal uitspraken van Ajax supporters. Ik vind het wel terecht dat Az wat kritiek kreeg. Je wil meedoen met het grote mannen toernooi dan mag je ook wel wat mannelijker voetballen. Gisteren was het slappe hap en dat mag dan toch best gezegd worden. Ik sluit ook niet uit dat Az gewoon mee gaat doen voor de bovenste plaatsen maar dat is in Nederland niet heel erg moeilijk

16 september 2020 om 15:32

Heeft helemaal geen link met deze topic maat. Zowel ajax als az heeft geen rol van betekenis in dit artikel ik snap niet waarom je dat aanhaalt. Dit is een speler voor U-21 team om een goed tweede team te hebben.

16 september 2020 om 11:27

het vijvertje van Feyenoord is wat kleiner en gevuld en met gehandicapte vissen maar heeft met Doc Dick wel een meester die de school vissen heerlijk samen kan laten zwemmen. Als het meeste goed valt kunnen ze gewoon voor het kampioenschap gaan. AZ gaat vechten tegen de verwachtingen, PSV moet zich herscholen naar Duitse stijl en Ajax is totaal uit balans ondanks de dure selectie.

16 september 2020 om 11:32

Die Serviër is niet gehaald als basisspeler, slechts voor in de breedte na het wegvallen van v Beek. Deze Noor is slechts voor het O21 elftal. Natuurlijk staat AZ er gewoon in de competitie. Dynamo Kiev is gewoon andere koek.

16 september 2020 om 22:59

Dynamo was helemaal geen andere koek. Je was gewoon beter tot die blunder van mitsjo. Daarna 10 achter de bal en counteren maar. Ik zag de 1e helft eindelijk weer wat vertrouwd AZ spel.

17 september 2020 om 14:05

Bijzondere link die je legt...eigenlijk lachwekkend. Eerst zeg je dat het raar is dat Feyenoord een speler haalt bij een club die niet bij de top8 buitenlanders hoort...en daarna zeg je dat CL niveau anders is dan de Nederlandse competitie. Wist je dat Krasnodar vorig jaar CL speelde? En ook nog steeds in de race is om ook dit jaar zich te kwalificeren. Dus, als we jou beredenatie doortrekken, haalt Feyenoord een CL speler weg. In vergelijking met Botteghin misschien toch wel goed?

Ach, het blijft voetbal toch? In het jaar dat Ajax kon vlammen in de CL tegen Madrid en Juve kregen ze in de kuip ook met 6-2 klop. Ook bij AZ kan er best wat moois groeien, net als bij Feyenoord of Psv.

O21 watchers die mij wat meer over de nieuwelingen kan informeren? Begreep dat die jongen van Willem II die op proef kwam het wel aardig deed, maar kan nu nergens z’n naam meer vinden. Die Silva en Johnsen stonden ook geen basis zaterdag. Zijn die niet goed genoeg?

16 september 2020 om 11:41

De eerste competitiewedstrijd heb ik van O21 gezien en toen was Johnsen als invaller 1 van de betere, misschien zelfs de beste.

16 september 2020 om 11:53

Johnsen was tegen NAC als invaller de beste aan de kant van Feyenoord. Silva speelde matig, erg onwennig nog. Nu speelde veel spelers die wedstrijd dramatisch, dus lastig te bepalen hoeveel dat echt zegt over deze jongens.

Dat is wel een kort contract tot het einde van het eerste seizoenshelft. Dus hij mag zich tot de winterstop bewijzen en dan ?

17 september 2020 om 17:33

Correct me if I’m wrong, maar ik heb gelezen dat de beste man een aflopend contract heeft. Aangezien er geen geld meer is om transfersommen voor spelers neer te leggen, doen ze het op deze manier. Mooie mogelijkheid om te kijken of deze speler wat is, zo niet, dan is hij binnen no time weer weg zonder dat hij veel heeft gekost. Gewoon een verstandige zet mijn inziens. Overigens gebeuren dergelijke constructies vaker, zoals Verdonk met een aflopend contract verhuurd werd aan Twente.

17 september 2020 om 19:21

Dan hoop ik voor Feijenoord dat als hij het goed doet bij hun wil blijven. Anders is het voor hem ook een mogelijkheid om zich in de kijker te spelen , want waarschijnlijk zullen er meer scouts bij Feijenoord zitten dan bij zijn oude club en een mooie transfer maken . Transfervrij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. SzymańskiMiddenvelder10
Q. TimberMiddenvelder10
J. BijlowKeeper10
J. ToornstraMiddenvelder10
P. WålemarkMiddenvelder11
L. GeertruidaVerdediger11
O. IdrissiAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Verdediger, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 0 0 0 0
2020/2021 Excelsior 7 1 2 0
2020 Rosenborg II 10 4 2 0
2020 Rosenborg BK 0 0 0 0
2019 Rosenborg BK 0 0 0 0

In de wandelgangen

Maandag 8 augustus
Manchester United ziet in Guido Rodríguez een goed alternatief als Adrien Rabiot niet haalbaar blijkt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren