‘Koeman maakt ommezwaai en heeft boodschap voor Suárez’

Woensdag, 16 september 2020 om 09:18Tim Siekman • Laatste update: 10:27

Luis Suárez is nog altijd speler van Barcelona. De 33-jarige spits heeft van trainer Ronald Koeman en de leiding van de Catalaanse topclub te horen gekregen dat hij mag vertrekken, maar vooralsnog is er van een transfer geen sprake. Suárez mag volgens Ovación Digital zeker rekenen op speelminuten onder Koeman als de spits geen nieuwe club vindt.

Koeman had vlak na zijn aanstelling bij Barcelona aan Suárez kenbaar gemaakt dat de spits mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. De Uruguayaan maakte geen deel uit van de plannen van Koeman en mocht dus een nieuw avontuur aangaan. Juventus was in de markt voor Suárez, maar volgens de laatste berichten lijkt een overstap naar de topclub uit Turijn inmiddels onwaarschijnlijk.

Is Depay en Wijnaldum naar Barcelona halen verstandig?

In de afgelopen tijd kwamen onder meer Atlético Madrid, Inter Miami en zijn ex-werkgever Ajax langs als mogelijke gegadigden, maar vooralsnog ligt Suárez nog een jaar vast bij Barcelona. De aanvaller traint gewoon mee bij de Catalanen, maar ontbrak zaterdag bij de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd tegen Gimnàstic uit de Segunda División B. Koeman is echter bereid Suárez een nieuwe kans te bieden als de grootverdiener geen nieuwe werkgever kan vinden.

TV3 meldde al dat Koeman Suárez niet heeft afgeschreven en nu geeft ook het Uruguayaanse Ovación Digital aan dat de Nederlander de routinier weer in de armen wil sluiten. 'Koeman heeft aan Suárez verteld dat hij weer een rol van betekenis kan spelen als een transfer uitblijft', zo klinkt het. Suárez is naar verluidt achter de schermen bezig om Koeman te overtuigen dat hij nog van waarde kan zijn voor Barcelona. Marca meldt dat de spits woensdagavond weer van de partij is als Barcelona het opneemt tegen Girona.


Poll

Verwacht jij dat Luis Suárez Barcelona binnenkort gaat verlaten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door fer62)

Ik denk dat je als Barca zijnde goed moet kijken naar wat je wil qua opstelling. Tuurlijk, als er geen concrete interesse is moet je wel en Suarez is naar mijn mening nogsteeds een wereldspits, maar je hebt ook Griezmann en als die op zijn favoriete positie gaat spelen en zijn vorm van Atletico terugvind dan heb je daar misschien nog wel meer aan, maar dat is altijd afwachten natuurlijk. Suarez voor de bank houden is gewoon te duur.

En de Barca soap gaat vrolijk door. Depay blijkt een Telegraaf roddel te zijn en Suarez blijft waarschijnlijk gewoon, want wie gaat er nu zo'n mega salaris betalen?

16 september 2020 om 11:35

Ik denk dat Depay wel in de pipeline zit of zat maar als ik dan de laatste week lees dat Barcelona Depay enkel en alleen hem kan halen voor 30 miljoen als ze tov de Spaanse overheid kunnen bewijzen dat ze 60 miljoen euro hebben binnengekregen omdat er overheidssteun is verleend en dat de afspraak is. Dan betekent dat, dat je eigenlijk weinig kunt doen qua transfers. Want als 30 miljoen euro al niet lukt dan gebeurt er verder heel weinig om je ploeg beter te maken. Ik krijg echt het gevoel dat Koeman hier heel slecht gaat uitkomen. De rommel opruimen, transfers willen maken en dan blijkt dat er het niet kan enzovoort. Komt zoiets niet ter sprake bij de onderhandelingen?en ook hoe er zaken lekken en gecommuniceerd wordt vanuit Barcelona, lijntjes met de pers, connecties hier en daar en vage info maar wel met een tikkeltje waarheid in. Dat is zo triest.

16 september 2020 om 12:25

Lyon heeft nog niets van Barcelona gehoord. Officeel statement van die club. Alle geruchten komen uit Catelaanse kranten die elke dag verkocht moeten worden. Zo ook Suarez die weg moet van Koeman, die nu mag blijven van Koeman, die elders moest trainen van Koeman maar die we vervolgens gewoon zien trainen met Koeman.

Op deze manier wordt je als Koeman natuurlijk wel een beetje in je hemd gezet. Het lijkt erop dat hij voor het bestuur de kolen uit het vuur moest halen met zijn "je bent niet meer nodig" en nu wordt hij met een dure, oude, ongemotiveerde speler opescheept.als Suarez blijft, is hij te duur om op de bank te zetten, hij zal dus best wel minuten gaan maken. De sleet zat er echter al wel enigszins op en samen met Messi heb je dan wederom twee spelers die verdedigend niets doen. Anders spelers (griezmann, Coutinho) worden wel wederom gedwongen op een manier te spelen waarop ze niet optimaal functioneren.kortom, dit lijkt me niet heel goed nieuws voor Koeman.

16 september 2020 om 10:20

En belangrijker: kan Koeman zijn vriendje Depay niet halen ook want er zal geen plek voor hem zijn. Nu, voor Barca is dat niet slecht natuurlijk dat Depay daardoor niet komen. Is weer een deadwood player minder die ze moeten verkopen van zodra Koeman weg is.

16 september 2020 om 10:25

Pff wat een negativiteit en stelligheid. Misschien is Koeman juist gehaald om het deadwood weg te halen. Zoals je misschien ook meegekregen hebt is Barcelona de laatste jaren niet meer zo goed.en waarom Depay en Koeman vantevoren al zo pertinent afschrijven? Ben je Belg ofzo?

16 september 2020 om 10:48

Ik ben geen groot fan van Depay maar het is natuurlijk geen middelmatige speler. Ik zie hier op VZ een hoop gebash op een eventuele transfer van hem naar Barca want hij zou niet goed genoeg zijn.heeft iemand hier zicht op de financiele situatie bij Barcelona en hoeveel ze te besteden hebben? Als je de berichten mag geloven zit de club flink in zwaar weer. Aankopen van 100 miljoen plus hebben weinig tot niet geredeneerd en hoef je ook even niet te verwachten lijkt me. Kortom: de verwachting moet omlaag. Qua namen en qua transfersom. In dat licht is Depay voor 25 miljoen geen verkeerde verversing voor Barca als zij inschatten dat er een aanvaller bij moet.

16 september 2020 om 11:01

@Heidi: dat is nu al de tweede keer dat je me vraagt of ik Belg ben. Heb je daar een probleem mee? Want ja ik ben Belg en ja ik vind Depay tekort komen voor Barca. En zelfs onnodig nu Suarez lijkt te blijven. Maar dat is een mening jou blijkbaar niet mag hebben.

16 september 2020 om 11:02

@Ijsmuts: in welke mate is Depay nodig als Suarez blijft?

16 september 2020 om 11:11

Het is een beetje flauw wat je doet. Koeman moet een gevallen topclub renoveren met weinig geld. Elke speler die hij haalt ga jij toch als dood hout bestempelen, want Koeman zit er toch maar een jaar, daar ben jij nu al heel stellig zeker van. Dus hij doet het toch nooit goed bij jou. Als hij geen spelers haalt dan verandert er niets en heeft hij straks gefaald volgens jou. Gaat hij renoveren met beperkte middelen dan zul jij altijd zeggen dat de nieuwe aankopen minder zijn dan de spelers die volgens Koeman weg moesten. Jij draait er dus altijd wel een twist aan om Koeman te bashen. En tegelijkertijd de Nederlandse spelers in kwestie natuurlijk. Ik vroeg je nationaliteit omdat ik dat gedrag dan beter kan plaatsen. Een Belg die het over Nederlandse spelers/trainers heeft is toch al snel een Feyenoord-supporter die het over Ajax heeft (of andersom). Kunnen uitonderingen tussen zitten, maar die zijn schaars in mijn beleving. Begrijp je.

16 september 2020 om 11:25

@henry; waarschijnlijk wordt depay in dat geval als overbodig geschat maar jouw stelling dat depay een deadwood speler is ben ik per definitie niet met je eens. Los daarvan was ik al niet meer erg onder de indruk van de fysieke gesteldheid van suarez en kan depay daar wel een toevoeging in zijn.

16 september 2020 om 11:26

@Heidi: ik ga af op feiten. Er zijn al verschillende presidentskandidaten die gezegd hebben dat ze een andere trainer willen en het zijn binnen enkele maanden presidentsverkiezingen bij Barca... Daarnaast vind ik dat hij zich moet focussen op waar het bij Barca mank loopt: vooral defensief en op het middenveld. Zo zou ik de transfer van Wijnaldum wel snappen. En een verdediger als De Vrij of García zeker ook. Maar in het aanvallende compartiment, waar zoveel talent rondloopt, een jongen als Depay bijzetten vind ik onnodig. 1/ omdat er voldoende talent is en 2/ Depay, wat MIJ betreft, tekort komt voor Barca omdat hij simpelweg minder is dan de jongens die er nu rondlopen. Mijn nationaliteit vind ik dan ook irrelevant in deze discussie. Want als Koeman morgen pakweg komt aanzetten met Divock Origi, dan zal mijn reactie niet anders zijn omdat Origi ook tekort komt voor Barca. ( om maar een voorbeeld te geven want Depay is uiteraard beter dan Origi😀)

16 september 2020 om 11:57

Nee.jij draait er nu omheen. Jij bent tegen Koeman bij Barcelona. En alles wat er nu gebeurt geef jij een twist aan om Koeman te bashen. Een Kevin de Bruyne kunnen ze niet betalen. Dan komen ze bij een andere categorie spelers uit. Dan kun je wel Depay gaan bashen. Ook omdat het - om in jouw woorden te spreken - zijn "vriendje" is. Maar Koeman kent Depay. Koeman moest het Nederlands elftal dat op een dieptepunt zat renoveren (net als hij Barcelona nu moet renoveren) en dat is hem gelukt. Depay had daar een belangrijke rol in. Koeman weet dat hij Depay kan raken en laten renderen. Nou, als Koeman dan bij een gevalen topclub komt dat moet renoveren en weinig geld heeft en hij weet dat Depay vanwege zijn contractduur voor een prikkie op te halen is, dan is het toch niet onlogisch dat hij bij Depay uitkomt? Het enige wat jij doet is bashen. Op Koeman. Op Depay. En je nationaliteit is in deze voor mij wel van belang. Dan weet ik wie het zegt en waarom.

16 september 2020 om 12:54

fysiek is Depay natuurlijk topfit. Suarez is dat op dit moment niet en lijkt op Van der Vaart qua fysiek maar Suarez is hongeriger als Depay. Depay loopt de kantjes er vanaf als het even niet lukt, dat is wel een verschil...

16 september 2020 om 13:32

Maar Depay is (in mijn ogen) niet de speler die ze nodig hebben. Hij is wederom een speler die het best is als hij een vrije rol rond de spitspositie krijgt (net als Messi en Griezmann). Ik zie dat samen niet werken

16 september 2020 om 14:46

Volgens mij is Depay juist ontlopft bij Lyon en Oranje toen hij in de spits werd gezet. Dus de perfecte vervaner voor Suarez in mijn ogen, met Messi erachter. En Frenkie die dan weer Messi aanspeelt.

16 september 2020 om 11:08

Vind dat Koeman best overeind blijft hierin. Geeft duidelijk signaal af aan het begin. Als een speler uiteindelijk toch blijft omdat hij niet weg wil en gewoon een contract heeft, maak je er toch gewoon het beste van. Juist sterke eigenschap als je met nieuwe omstandigheden weet te dealen. En als Suarez hierdoor geprikkeld is om zich weer te bewijzen, kun je nog veel plezier aan hem beleven. Is nog steeds een uitstekende spits.

16 september 2020 om 11:15

Dan zal hij wel in een omslag moeten maken en een beetje meer verdedigend werk moeten gaan doen en wat meer vuile meters moeten maken. Twee spelers in een team die geen verdedigend werk opknappen kan niet meer in het hedendaagse voetbal. Dan win je geen prijzen.

16 september 2020 om 12:25

Heel Barça is geen goed nieuws voor Koeman. En Koeman is geen goed nieuws voor Barça. Dit wordt een heel kort huwelijk.

Eerst Messi, nu Suarez. Zometeen blijft Vidal ook nog eens. Leuk voor Suarez als hij toch mag blijven. Zal het er mee te maken hebben dat de transfer van Depay is afgeketst? Zonde als Suarez moet gaan banken bij Barca.

16 september 2020 om 09:39

Denk dat ermee te maken heeft dat Juventus niet vol voor Suarez ging. Nu blijft de beste man en zal Barcelona hem ook ‘moeten’ gebruiken.

16 september 2020 om 09:46

Denk ook omdat messi is gebleven. Zijn toch beste vrienden en de gezinnen zijn ook altijd samen.

16 september 2020 om 10:28

Denk dat Suarez minder afhankelijk is van Messi dan andersom.

16 september 2020 om 11:00

Afgeketst? Barca heeft helemaal geen bod gedaan op Depay.

Pardon? Eerst niet mee laten trainen, vervolgens hem dan erbij halen? Kom op? Welke revolutie? Alles blijft hetzelfde hoor. Hooguit dat Koeman de poppetjes wat gaat verschuiven, maar het fundament is hetzelfde en daarom zal Barcelona nog steeds blijven waar ze zijn. Ze moesten echt afscheid nemen van Messi en Suarez. Desnoods speelde je een seizoen met Fati - Griezmann - Dembele

16 september 2020 om 09:44

Dat Messi blijft vind ik prima. Dat is een speler die je niet zomaar afschrijft. Het vertrek van Rakitic en mogelijk Vidal is goed op te vangen met Puig en Alena. In mijn ogen moet Barca nog afscheid nemen van Suarez, Alba, Firpo, Braithwaite en in mindere mate Pique. Haal daar leuke, frivole vervangers voor terug en dan heb je echt een mooie revolutie gehad, met hopelijk spelers die zich nog willen bewijzen tegenover de coach.

16 september 2020 om 10:33

Alba kun je nog behouden, maar Piqué is wel aan vervanging toe. Barca heeft 1 a 2 verdedigers nodig. Het middenveld en aanval is momenteel wel goed bezet. Met Coutinho heb je ook gewoon een 10 in huis. Als Koeman nu alle poppetjes op de juiste plek weet te zetten dan denk ik dat extra aankopen overbodig zullen zijn.

16 september 2020 om 09:50

Ik ben het met je eens. Suarez moet echt weg. Zolang dat Zuid amerikaanse blok daar zit vernadert er niets. Daarvoor is de macht van Messi in Barcelona te groot. Of Messi weg kan ook. Of alle twee weg. Het blok moet gebroken worden. Ik begrijp dat Barcelona met haar onderhandelingspositie zit en die niet wil verzwakken, maar op deze manier gebeurt er ook niets. Soms maar beter zo snel mogelijk door de zure appel heen bijten.

16 september 2020 om 10:01

Dan begin je er toch mee? En hoezo duurt dat jaren? Vraag is even aan Guardiola hoelang dat duurde? Koeman is er niet eens aan begonnen.

16 september 2020 om 10:15

Kun je toch niet vergelijken man. Hadden beide coaches dezelfde (financiele)middelen, Pep stapt halverwege Laporta in en Koeman eind Barto. Wereld van verschil!

16 september 2020 om 10:26

Rustig Eric, Koeman zit er net twee weken, wat verwacht je nou precies? Omdat Koeman er nu is kan en moet alles binnen een dag anders door even met de ogen te knipperen? Knappe jongen ben je dan.

16 september 2020 om 10:06

Dat niet mee laten trainen heb ik al vaker gelezen, maar op de filmpjes van de trainingen kun je gewoon zien dat hij vanaf dag 1 'gewoon' heeft mee getraind

16 september 2020 om 11:03

En nog eens een vrolijke Suarez ook.

16 september 2020 om 10:14

Messi? Messi is nog steeds de beste speler in de wereld. De beste speler ooit hou jij je bezig met Madrid en stop met zulke ontiegelijk domme dingen te typen.

16 september 2020 om 10:24

Bij Real Madrid loopt alles perfect, dus hoef ik eigenlijk weinig te schrijven over Real Madrid. Wat betreft Messi de beste ooit is en de beste speler ter wereld, dat is een ander onderwerp. Volgens mij wou de Argentijn zelf vertrekken hé, dus moest Barcelona hem laten gaan. Met dat geld + vrije salaris kon je nieuwe spelers halen.

16 september 2020 om 10:31

Ik weet niet wat er perfekt is bij Real. Je weet ook wel hoe real kampioen is geworden op het einde, elke wedstrijd de scheids mee, anders waren ze niet eens kampioen geworden.

16 september 2020 om 12:56

Asjeblieft stop met dat ja geknik en mee praten met de rest en de media. Messi wou weg maar zijn hart niet. Er is daar een probleem en hij heeft de probleem aangewezen. Als real fan begrijp ik waarom je graag wilt dat een Suarez en Messi vertrekken maar dat zal niet gebeuren je zal dit seizoen ook last van ze krijgen weer zoals gewoonlijk.

16 september 2020 om 10:16

Niet mee laten trainen? Hij heeft gewoon meegetraind. Zag er vrolijk uit ook nog op de fotos. Dat waren volstrekte onzin berichten

16 september 2020 om 11:02

Hohoho. Jij gaat blind af op wat er hier geschreven is. Niet mee laten trainen? Als je ff goed kijkt zie je al de hele tijd een vrolijke Suarez tussen z’n medespelers staan op de training van barca. Ga nooit blind af op wat je leest. Dat was een groot onzinverhaal.

16 september 2020 om 12:54

Als je zijn naam ziet dan weet je al Hoelaat het is. Het klopt inderdaad niet want hij deed mee aan alle sessies letterlijk. Ik volg die trainingen ook dan heb ik het over de samenvattingen ervan en dan zie je Suarez altijd mee doen. Toen Koeman er net was had Suarez wel apart van de groep getraind maar daar zat niks achter dan een paar mankementjes

16 september 2020 om 12:52

Dat over niet mee trainen klopt totaal niet. Had wat mankementen en daarna deed hij gewoon mee aan alle sessies. Ik volg die trainingen en bij elke training zag ik hem gewoon meedoen terwijl ik eerst ook dacht wat jij zei van hij mag niet mee trainen want dat kwam in de media.

De revolutie die iedereen dacht die ging gebeuren laat nog maar is voor de 3de seizoen op rij wachten. Na de nederlaag tegen Roma was het juist rond die periode waar je als Barcelona zijnde dringende maatregelen moest nemen. Zelfs Griezmann is gewoon niet nodig bij Barcelona op het moment.

Snap ik wel. Die gozer kost teveel salaris om hem op de tribune te zetten. Daarnaast laat een fitte Luis Suarez op een goede dag nog steeds dingen van wereldklasse zien, dus zolang hij geen onrust gaat creëren als 'ie geen basisspeler meer is kun je hem prima erbij hebben.

16 september 2020 om 09:52

Het probleem is dat Suarez niet weg wilt en zonder een transfer heeft Barcelona geen geld om een nieuwe spits aan te trekken. Dan kan je hem maar beter gebruiken ook komend seizoen. Zoals je zegt een fitte Suarez is gewoon een topspits.

16 september 2020 om 10:02

"een fitte Suarez", die heb ik al drie jaar lang niet meer gezien.

16 september 2020 om 11:46

Ja, precies dat. Zelfde verhaal met zo'n Bale bij Real Madrid. Je kunt beter proberen het beste uit zo'n gozer te halen dan dat je tientallen miljoenen per jaar (boekhoudkundig gezien moet je immers de afschrijving ook nog meetellen) laat verpieteren op de tribune.

AUB geen moeite meer in Suarez stoppen. De beste man is gewoon flink aan het aftakelen, wat gezien zijn leeftijd gewoon logisch is. Met Griezmann heb je al een peperdure spits van 29 die je moet zien te kunnen laten renderen.

16 september 2020 om 10:21

Ja maar Suarez is zelfs nu nog altijd beter dan Griezman als spits. Ik vind zelfs braithwaite beter dan Griezman spelen op iedere positie in de aanval. Griezman is gewoon geen speler voor Barca.

16 september 2020 om 11:00

Dat Griezmann geen ideale speler is klopt helemaal. Echter zit je nu toch gewoon met hem opgescheept en kan je er enkel het beste van maken. Suarez is gewoon te oud geworden. Tegen laagvliegers zal hij nog wel kunnen scoren, maar tegen de topper in laliga of de CL is het echt gewoon pijnlijk om te zien. Daarnaast word je ook gewoon misselijk van die absolute gunfactor tussen hem en Messi bij het scoren van goals.

16 september 2020 om 11:17

Ja hij wordt ouder, maar je moet ook naar het spel zien.Je praat over topmatchen, kijk naar de aanvoer, krijgt amper een goede bal in top matchen omdat Barca zwak speelt.Vroeger speelde Barca veel hoger en speelde Suarez heel dicht tegen de 16m of vaak in de 16m, en kreeg hij goede aanvoer.Vorig jaar speelde Barca veel lager, met als gevolg slechte aanvoer voor de aanvallers, en vaak dat Suarez teveel moest uitwijken voor aan de bal te komen.Van mij mag Suarez ook echt weg, maar met goede aanvoer kan hij veel wedstrijden beslissen.En hij mag weg als ze een topper kunnen halen, maar niet voor Griezman.Ik word helemaal gek van Griezman, kan echt niks, niet normaal, Braithwaite brengt zelfs meer.Een topper halen inpl van Suarez, of Messi valse spits zetten, en flanken demebele fati.Maar echt geen Griezman in de spits

16 september 2020 om 11:33

Suarez was tegen Bayern één van de zeer weinige spelers die hun niveau haalden. Hij geeft altijd alles. Zelfs nu hij iets minder snel is heeft hij een hoog rendement.

16 september 2020 om 11:43

Welk niveau haalde hij dan, of baseer je dat enkel op zijn goal? Het meest opvallende wat hij die wedstrijd deed was de arme Ansu Fati de volle laag geven omdat hij niet snel genoeg de diepte zocht.

Een beter spits hebben ze niet

Zo grappig dat al die kranten iedere dag precies weten war er gebeurt en/of gezegd wordt, maar ze beweren allemaal iets anders. Dus zit er altijd wel een bij die het goed heeft. Er wordt zo toch een hoop onzin geschreven en dan nemen andere kranten dat weer over. Wat hebben we toch weer flink wat soaps deze zomer. We komen er nog wel achter wie de sprookjes vertellers zijn en wie echt bronnen hebben, maar voor nu weet ik echt niet meer wat te geloven als het om Barcelona gaat.

16 september 2020 om 12:28

Lyon zegt geen bod van Barcelona gehad te hebben er is dus niet geboden op Depay. Aangezien Lyon en Barcelona er helemaal niet uit zijn, kan la Liga de transfer niet verboden hebben want er is geen transfer. Suarez zou niet mee mogen trainen van Koeman echter we zien foto's van Suarez op het trainingsveld met de rest van de selectie. Het is duidelijk, er wordt alleen maar onzin geschreven door de kranten.

Revolutie. Welke revolutie? Ben een Barcelona-fan in hart en nieren en kan me hier behoorlijk kwaad om maken. Nog een jaar met Suarez kan echt niet. Die jongen is al drie jaar lang over zijn piek heen. Bovendien vind ik het een aanfluiting dat Suarez steevast met overgewicht rondloopt, gebrek aan respect richting de club en fans. Ik snap dat buitenstaanders nog steeds denken dat Suarez een topspits is gezien zijn goals tegen Inter, Sevilla en Mallorca. Bedenk wel, binnen de 16 kan hij dodelijk zijn met wereldgoals (al mist hij ook gigantisch veel open kansen). Maar op het moment dat je tegen een sterke ploeg speelt (zoals afgelopen jaren in Cl), dan geef je de tegenstander de kans om de defensie heel hoog te houden, simpelweg omdat Suarez het niet meer kan belopen en je dus elke countermogelijkheid uit het spel haalt. Iets wat in 2015 anders was. De kracht van Suarez was altijd het dreigende, het agressieve jagen. Wanneer dat er niet meer in zit, blijft er weinig van over.

16 september 2020 om 10:10

"nog een jaar met Suarez kan echt niet". Sorry maar dat kan wel. Je zal wel haast moeten als hij enige medewerking weigert, of alleen zijn contract wil laten afkopen voor het volle pond. Dat hij over zijn top is etc snap ik. Maar de realiteit is dat Barcelona zijn oren veel te lang heeft laten hangen naar een kern van oudere spelers die nu allemaal met peperdure contracten zitten en zich niet zomaar de deur laten wijzen. Ik vermoed dat Suarez gewoon lekker blijft zitten waar hij zit en hopelijk krijgt Koeman hem nog enigszins aan de praat. Als mensen denken dat dit hele gedoe met Barcelona in 1 transferzomer opgelost kan worden zitten ze er flink naast. Je zit sowieso nog wel even opgezadeld met een aantal oudere spelers die over the hill zijn maar zich niet weg laten sturen. Hopelijk overleeft Koeman dit seizoen en kan hij daarna wel meer doorselecteren want het ziet er momenteel allemaal niet heel positief uit bij Barcelona, ze hebben volgens mij echt heel weinig bewegingsruimte qua transfers, zolang een aantal grootverdieners weigert te vertrekken.

16 september 2020 om 12:27

Contracttechnisch kan het inderdaad. Doelde op mijn visie als supporter.

16 september 2020 om 13:21

Oké. Ja daar heeft Barcelona het zichzelf als bestuur wel onmogelijk gemaakt. Eerst je oudjes gigantische contracten en veel invloed op zaken binnen de club en trainingen geven (naar het schijnt) en dan van het één op het andere moment zeggen: nu moet je weg. Ze hebben zelf dit 'monster' gecreëerd door een te grote groep spelers te lang en teveel in de watten te leggen, die jongens kennen niet anders meer en voelen zich nu aangetast in hun trots nu de club ze dat wil afnemen. Ik snap jou/de supporters wel dat je er vanaf wil maar ik vrees dat dit nog wel eens heel moeilijk kan worden.

16 september 2020 om 10:28

Hoe dat je veranderingen te kunnen doen als ze niemand weg krijgen door hun hoge lonen. Dit is het resultaat van hun jaren lange wanbeleid. Maar al goed dat ze niks kunnen veranderen, want ze maken het gewoon erger. De enige die nu veranderingen kan maken is Koeman, door die jonge mannen veel meer te laten spelen. An wat grote nieuwe spelers betreft, is het beter dat het nieuwe bestuur dat kan doen volgend jaar.

16 september 2020 om 11:08

Is al 3 jaar over z’n piek heen? In de competitie nog steeds prima cijfers hoor. 2017/18 33 25 2018/19 30 20 2019/20 30 19

16 september 2020 om 12:28

Ik zie je punt. Maar laat je niet enkel leiden door scorebordjournalistiek. Suarez is voetballend echt beduidend minder geworden de afgelopen jaren.

Koeman moet hem altijd houden, kom op.. een fitte suarez is van goud waard. Depay mag komen als back up& zal het goed doen denk ik

16 september 2020 om 10:43

Probleem 1 is dat Memphis is dat hij zichzelf en het team gaat tegenwerken als hij op de bank komt. Probleem 2 is Suarez is dat hij superveel invloed heeft op de groep en met een reserverol ook geen genoegen neemt. Probleem 3 is dat Koeman goed is met zijn belangrijke spelers maar vaak slecht met de vaste reserves en probleemgevallen. De grootste reden dat hij een grote schoonmaak wenste is dat de spelersgroep zoveel macht had dat het met al die invloedrijke vedettes sowieso een mislukking zou worden. Nu moet hij door de Spaanse bond geïmplementeerde structuur alsnog bepaalde types houden die zijn selectie in stand zullen houden. Het is zo een catch 22 voor Koeman en het enige waarmee hij wat kon doen was de verkoop van Messi en nu als laatste uitweg de tweede meest waardevolle speler, Griezmann verkopen als hij verversing van de selectie wil. Hopelijk kan Schreuder het voor Koeman doen want anders is hij nu al ten dode opgeschreven.

16 september 2020 om 10:43

Als je Suarez behoudt lijkt de komst van Depay me overbodig.

Ik wist wel dat ze geen grote verandereingen zouden kunnen doen, puur door de hoge lonen die de spelers hebben.Ben al blij dat Rakitic weg is, en Vidal normaal gezien ook.Voor al de rest is het wachten naar volgend seizoen, Suarez is dan einde kontrakt, Pique stopt dan zelf wel, en Griezman zie ik dan ook vertrekken aangezien hij weinig gaat spelen, ik zie hem weeral een zwak jaar draaien.En het is beter zo dat dit bestuur geen veranderigen kan maken, want de spelers die ze willen halen zijn geen verbeteringen

weg geloofwaardigheid van Koeman

16 september 2020 om 11:09

Want we geloven alles wat we lezen he

16 september 2020 om 11:47

vaak kan ik niet geloven wat mensen hier allemaal uitkramen, maar ik geloof niet dat dat is wat je bedoelt

16 september 2020 om 12:31

Weg geloofwaardigheid van jou als jij er nog altijd in trapt. Lyon is duidelijk, er is niet geboden op Depay. Alle verhalen zijn dus onzin inclusief een transferverbod van Laliga. Suarez zien we al vanaf dag 1 trainen met het eerste elftal, overal zien we de foto's en filmpjes. Koeman heeft hem dus nimmer verbannen uit het eerste elftal. Allemaal verzonnen nieuws. Dus de geloofwaardigheid van Koeman is op geen enkele wijze aangetast.

Ik merk dat heel wat mensen een bericht gemist hebben. Koeman had volgens dat bericht gezegd dat hij suarez er wel bij wilde hebben maar dat het bestuur hem(suarez) kwijt wilde. Daarnaast snap ik dat suarez afwezig was de afgelopen tijd (lees de wedstrijd). Als hij bezig is met een transfer dan geef je diegene daar de ruimte voor. Opties afwegen en door. Suarez voor de laatste 30 minuten zou perfect zijn als hij zijn gretigheid terug weet te vinden. Pratende over een stormram van de hoogste categorie.

Koeman is een speelbal in Catalonië. Straks komt Xavi. Ronald mag enkel puinruimen. Wordt wakker Koeman!!!

16 september 2020 om 11:50

Eerst maar eens zien wie de presidentsverkiezingen wint. Als Victor Font wint, dan is het einde verhaal voor Koeman. Die man heeft op voorhand al besloten dat hij Koeman niet op zijn prestaties gaat beoordelen, maar hem ongeacht het verloop van het aanstaande seizoen bij het grofvuil zet zodat Xavi kan trainen.maar als iemand anders wint, bijvoorbeeld Joan Laporta, dan zou Koeman best nog wel eens kunnen aanblijven als de resultaten en het spel goed zijn.

Wat ik niet ga missen is wanneer de buurmannen elkaar opzichtig gaan opzoeken in het veld. Vooral wanneer er betere afspeelmogelijkheden zijn.

Het bestuur bepaalt en Koeman heeft maar uit te voeren. Zo sta je dus al een paar keer in je hemd, want Messi vaart gewoon zijn eigen koers en was al niet gediend van een vertrek van Suarez. Nu de financiã«le (on)mogelijkheden Barcelona beperken welke wens van Koeman ook maar in te willigen, is dit de zware prijs die hij moet betalen voor zijn geilheid om Barcelona hoe dan ook eens te mogen coachen. Resultaat: volkomen ongeloofwaardig. Was maar mooi bij Oranje gebleven. Xavi heeft het goed gezien. Laat een ander eerst maar puinruimen, dan kom ik in een mooi gespreid bedje terecht. Dus moet je vooral voor die rol passen!

Hij heeft hem wederom niet geselecteerd. Dit maal voor de oefenwedstrijd van vanavond tegen Girona.

koeman voelt de bui hangen, met messi. vindt het belachelijk hoe hij omgaat met suarez.maar zal een andere rol betekenen

Koeman moet hem wel weer een kans geven, anders wordt de buurman van Suarez boos.. 😀😀 . Die bepaalt nog steeds heel veel bij Barca.. u weer wel.. de grote kleine Messi..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4928 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Sevilla4818
4.Barcelona4728
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder243
PedriAanvaller242
A. GriezmannAanvaller226
L. MessiAanvaller2216
M. BraithwaiteAanvaller202
TrincãoAanvaller203
Jordi AlbaVerdediger211
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
West Ham United heeft een gigantisch prijskaartje om de nek van Declan Rice gehangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren