‘Tottenham steekt Man United voorbij en is dicht bij akkoord met Real Madrid’

Dinsdag, 15 september 2020 om

Sergio Reguilón was volgens berichten uit Engeland en Spanje al zo goed als rond met Manchester United. Tottenham Hotspur lijkt zich nu echter op het laatste moment in de strijd gemengd te hebben en zou uiteindelijk weleens met de buit aan de haal kunnen gaan. De doorgaans goed ingevoerde journalist David Ornstein van The Athletic meldt dinsdagavond namelijk dat the Spurs dicht bij een akkoord met Real Madrid zijn.

Volgens Ornstein is de transfer nog niet rond, maar is een overgang van Reguilón naar Noord-Londen ‘zeer goed mogelijk’. Het zou hierbij om een permanente overstap van de 23-jarige vleugelverdediger gaan. Reguilón werd vorig seizoen door de Koninklijke nog verhuurd aan Sevilla en lijkt voor aankomend seizoen niet in de plannen van Zinédine Zidane voor te komen.

Manchester United heeft volgens Ornstein ook met Reguilón gesproken, maar heeft geen akkoord met de speler zelf of met Real Madrid op tafel liggen. In de eerdere geruchten over de interesse van the Red Devils werd ook gemeld dat Real-voorzitter Florentino Pérez graag een terugkoopoptie in een eventuele deal op zou willen laten nemen. Het is echter nog niet duidelijk of Tottenham hiermee akkoord is gegaan.

José Mourinho heeft bij Tottenham met Ben Davies, Danny Rose en Ryan Sessegnon al een aantal spelers tot zijn beschikking die links achterin uit de voeten kunnen. Rose lijkt echter nog te gaan vertrekken, terwijl Sessegnon door zijn manager nog niet rijp wordt geacht voor een basisplaats in de defensie. Reguilón zal, als hij inderdaad naar Londen verhuist, de strijd aan moeten gaan met Welsh international Davies. Zowel Tottenham als Manchester United wordt overigens ook genoemd als mogelijke bestemming voor de bij Real Madrid overbodige Gareth Bale.


Poll

Zou jij Sergio Reguilón een goede aanwinst vinden voor Tottenham Hotspur?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door t. alavez)

Als ze Bale ook nemen krijgen ze Reguilon er gratis bij wat mij betreft

15 september 2020 om 19:29

Sala / Lol hahah Bale zal ook spoedig vertrekken, misschien wel een dubbel deal met Spurs maar ik acht de kans groter dat Bale naar Manutd gaat. Manutd wilde ook graag Regi maar ze deden zo moeilijk om een buyback clausule in te voegen in het contract, sja, dan kan Florentino gewoon verder kijken, genoeg kapers op de kust die Regi wel willen hebben en willen meewerken met wat Real Madrid graag wil, en dat is niet volledig afscheid nemen van Regi

15 september 2020 om 19:42

Uiteraard gaat United hier niet mee akkoord. United is geen veredelde opleidingsclub voor Real Madrid. Bovendien hebben ze met Shaw al een zeer degelijke back tot de beschikking.

15 september 2020 om 20:42

@Inside Reguilon naar Spurs is beter. Dan kan Real hem makkelijker terughalen als het moet. En Bale.. tja zolang hij maar weggaat mag ie wat mij betreft naar Australie. Schande voor de club is deze man. Is niet eens geïnteresseerd in voetbal meer, zijn enige hobby's zijn Real zwartmaken en natuurlijk golf

15 september 2020 om 22:30

Hoezo maakt Bale Madrid zwart? Hij traint gewoon, komt keurig opdraven wanneer dat moet, etc.

16 september 2020 om 07:19

Maestro / Bale wilde bijv niet mee naar City, en op het moment dat Real in Manchester aan kwam circuleerden er meteen beelden dat hij op het golfveld stond, in een social media tijdperk ga je ons nog zo voor schut zetten ook. Ik ben blij dat Florentino deze man uit onze club gaat kicken

15 september 2020 om 19:39

Graag, een aanval met Son - Kane - Bale is top voor ons 🤷🏻‍♂️ Wij lijken wel in onderhandeling te zijn over Bale maar de enige kans van een hereniging zou afhangen van of Real een deel van het salaris zou betalen 😂 Ik geloof niks tot ik ze met het shirt zie staan.

15 september 2020 om 19:58

Mo / Eerst 1 jaar huren en daarna verplicht kopen is ook nog een optie, al heb ik sterk het gevoel dat Manutd er met Bale vandoor zal gaan (die spelen ook CL en kunnen aanzienlijk meer van zijn salaris betalen).

15 september 2020 om 20:22

Hij wilde weer spelen waar hij waardering krijgt, ik kan je zeggen dat hij bij Spurs altijd welkom is en de fans houden van hem. Huren of kopen is niet echt het probleem, wij kunnen zijn salaris echt niet betalen en zullen niet ver buiten onze huidige loonstructuur gaan. Huren met koop juich ik toe maar Real zal dan echt een best groot stuk salaris moeten betalen 😂 Mogelijk maar een heel kleine kans.

15 september 2020 om 21:30

Mo / zojuist heeft Barnett (zaakwaarnemer Bale) gezegd op BBC Wales dat Real-Spurs-Barnett op dit moment in gesprek zijn!!!!! Gigantisch nieuws dit

15 september 2020 om 21:36

@InsideRMadrid Wilde ik net zeggen, Bale heeft trouwens niets te zoeken in Manchester aangezien hij niet in het systeem en koopbeleid van Sjolskaer past. Ik hoop zo erg dat hij naar Spurs verkast, je wil niet weten..

15 september 2020 om 22:03

Ik hoop het echt, er is nog liefde voor Tottenham van Bale dat is duidelijk en erg mooi om te horen maar ik geloof het pas als het officieel is. Son-Kane-Bale klinkt lekker hoor.

Kan ik van Spurs kant begrijpen. Maar als Reguilon de keuze heeft tussen Man United en Spurs dan zou ik toch voor United gaan. Daar valt nu veel meer eer te behalen dan bij het nooit winnende Tottenham.

15 september 2020 om 19:30

Meneer / Regi wil ook niet definitief afscheid nemen van Real, daarom denk ik dat de Manutd deal zo lastig is en nog niet beklonken is, op Spurs kan Florentino veel druk uitoefenen om een buyback clausule in te voegen of een first refusal option ofzo

15 september 2020 om 19:44

Idd. United wilt geen terug koop clausule in contract zetten. Komt neer op een hele dure huurperiode. En OGS wilt ergens op bouwen. Met zulke contracten kun je niks bouwen. Als zo'n speler na 2 jaar alweer weg kan gaan.

15 september 2020 om 20:07

Tottenham have a made an official bid to Real Madrid for Sergio Reguilon, as @David_Ornstein reported. Manchester United are in talks by days with Real but *won't* accept to pay €30m and *won't* accept any the "buy back clause" asked by the Spanish club. 1️⃣ #MUFC #THFC

15 september 2020 om 20:26

010 / Jep, zo lijkt de situatie op dit moment te zijn. Overigens komen er nu geluiden naar buiten dat Bale en Tottenham weleens herenigd zouden kunnen worden, Bale zou open staan voor Tottenham. Wauw wat een week kan dit worden zeg

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat Tagliafico wellicht blijft. Alle clubs met de middelen om hem te halen en een sportieve verbetering zouden zijn halen andere backs. Hetzelfde geldt voor Onana. Ik zie niet zo snel meer clubs komen voor hem.

15 september 2020 om 19:27

Volledig met je eens, al zal er ook een beetje hoop bij zitten. Vind het toch wel verassend dat er zo weinig concrete interesse is voor beide spelers. Zeker gezien de relatief lage vraagprijs.

15 september 2020 om 19:42

Klopt helemaal, maar mij hoor je niet klagen. Verder is Tottenham nu voorzien en United zie ik niet snel bij Tagliafico uitkomen. Vind het trouwens wel bijzonder dat beide clubs bij deze back uitkomen. Vond hem nooit zo denderend..

15 september 2020 om 19:49

Heeft zich wel bewezen bij Sevilla afgelopen seizoen, daarvoor wist ik ook niet wat ik van hem moest vinden. Beter dan Davies is hij in ieder geval zeker 😂

15 september 2020 om 19:57

MoTheSpur, haha ik dacht even dat je de Davies van Bayern München bedoelde, maar inmiddels Ben ik weer bij.

15 september 2020 om 20:23

Haha speelde die maar bij ons, misschien staat Bayern open voor een ruil en dan mogen zij Aurier er gratis bij 😂

15 september 2020 om 19:50

Het is ook de media die constant verhalen de wereld in brengen zonder enige reden.

15 september 2020 om 19:52

Wat bedoel je precies?

Ik denken oe Bale top maar nah. Regi naar Spurs is beter voor Real wil je hem later eventueel terug halen. Ik denk dat Regi bij Spurs ook meer zal kunnen toevoegen. Is ook een strijder waar Mourinho wel van gaat houden.

15 september 2020 om 19:28

Ja dacht eerst dat het om Bale ging toen ik de titel las. Wat een teleurstelling

15 september 2020 om 21:40

zojuist heeft Barnett (zaakwaarnemer Bale) gezegd op BBC Wales dat Real-Spurs-Barnett op dit moment in gesprek zijn..

Linksback is wel een positie die dringend versterkt moet worden bij Tottenham dus mocht dit kloppen doen ze goede zaken. Ben benieuwd wat ze nog gaan aantrekken. Mocht Bas Dost ook nog komen hebben ze redelijk ingekocht op verschillende posities. Niet zo spectaculair als Chelsea maar toch op belangrijke posities versterkingen aangetrokken.

Geweldig nieuws dit!! Dit is toch wat je wil lezen. Manutd wilde geen buyback clausule in laten voegen, Spurs gaat dat zeker wel willen, slimme move weer van Florentino

Goede aankoop van de Spurs of Manchester United. Zie hierin echt een klasbak die zomaar eens een revelatie gaat worden in de Premier League.

15 september 2020 om 19:32

Alva / Ja Regi is een klasbak en nog jong ook, die gaat zeker de PL veroveren! Ik gun het Spurs ook wel, die hebben het echt zwaar nu en moeten zich toch wel gaan versterken, ergens denk ik ook dat Bale die kant op gaat, maar als Manutd geen Sancho kan kopen gaan ze denk ik uitkomen bij Bale

15 september 2020 om 19:42

Zo’n speler gaat gewoon bijna alles spelen bij ons, hoop dat het waar is.

15 september 2020 om 20:02

Daarom snap ik persoonlijk de keuze van Real Madrid niet helemaal. Ik had eerder gekozen om Marcelo van de hand te doen en verder te gaan met Mendy en Reguillon. In beide spelers zit zoveel toekomst dan ben je verzekerd voor de aankomende jaren. Maargoed met een terug koop clausule snap ik het weer wel

15 september 2020 om 20:05

Alvarez / Ff de tweede aanvoerder van de hand doen? Je zegt het zo casual alsof er niks aan de hand is hahah. Marcelo is al sinds 2007 bij ons en heeft veel respect verdiend op de club, hij mag zo lang blijven als hij wil, en dat lijkt zeker nog 1 jaar te zijn, vandaar dat we iets met Regi moeten verzinnen for the time being

15 september 2020 om 20:28

En je hebt er toch meer aan dat hij nu 30 wedstrijden op topniveau speelt dan roteert met Mendy. Al denk ik niet dat Reguilon ooit terugkeert, tenzij hij zich zo blijft ontwikkelen.

16 september 2020 om 10:50

Madrid heeft dus de terug koop clausule bevestigd en een gunstige ook. Dus een meer dan uitstekende deal. Plus ze behouden hun tweede aanvoerder nu Je hebt wel gelijk hoor dat Marcelo wat meer credit verdiend al is dat natuurlijk altijd een gevaar om niet tijdig te beginnen met verjongen. Een nieuwe generatie en leiders moeten ook kunnen opstaan.

Directe flinke upgrade natuurlijk maar ik geloof het pas als de speler met het shirt op de foto staat 😂

15 september 2020 om 20:37

Deze 0-1 nederlaag tegen Everton is het beste wat er kom gebeuren denk ik. David Ornstein meld dat Spurs naast Regulion ook eindelijk de onderhandelingen met Bale is gestart. Dit of Levy is vanavond op de waterpijp Edit: Allebei kan ook natuurlijk.

15 september 2020 om 21:31

JVerto / zojuist heeft Bale zijn zaakwaarnemer op BBC Wales gezegd dat Real en Spurs met elkaar in gesprek zijn over Bale! Wauw, zou wat zijn als Spurs zowel Bale als Regi binnen een week kunnen aantrekken

15 september 2020 om 22:05

Hey niet vergeten dat wij Spurs zijn he, valt alles in het water na valse hoop 😂 volgens geruchten misschien een huur swap met Alli, ik zal deze Alli in ieder geval niet missen als ik eerlijk ben.

Regui laten gaan voelt net zo fout als Achraf laten gaan.

15 september 2020 om 20:10

Voor Hakimi hebben we een first-refusal-option, voor Regi zal er ook zoiets komen of een buyback clausule, niet zo negatief doen, er zat voor zowel Hakimi als Regi weinig op, die gaan niet naar ons komen om op de bank te zitten terwijl heel Europa achter hun aan zit

Voetbalzone, zeker wel een terugkoop clausule!

15 september 2020 om 20:10

Ook Achraf kunnen ze terug halen!

Die terugkom garantie is zeer belangrijk. Wil deze jongen nog graag terug zien bij Madrid. Deze jongen is de toekomst. Speelde bij Spanje en met Sevilla geweldig de afgelopen weken. Elke wedstrijd een dikke voldoende. Real Madrid zou gek zijn als ze hem laten vertrekken zonder terug koop garantie. Ze laten dan 2 jonge aanvallende Backs uit eigen opleiding gaan die zich geweldig hebben ontwikkeld ( hakimi en hij dus )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
H. LlorisKeeper20
B. DaviesVerdediger20
M. DohertyVerdediger20
E. DierMiddenvelder20
P. HøjbjergMiddenvelder20
T. NdombèléMiddenvelder20
Lucas MouraMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

0 fans
Verdediger, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Tottenham Hotspur 0 0 0 0
2019/2020 Sevilla 31 2 8 0
2018/2019 Real Madrid 14 0 3 0
2017/2018 Real Madrid II 30 2 12 1
2016/2017 UD Logroñés 30 8 7 0
Laatste voetbalnieuws

Tottenham Hotspur meldt komst topaankoop met één woord: ‘Hoy’

Tottenham Hotspur heeft de komst van Sergio Reguilón zaterdagavond wereldkundig gemaakt. De 23-jarige linksback komt over van Real Madrid, dat 30 miljoen euro toucheert en Reguilón in de toekomst voor 45...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 21 september
Indien Sergiño Dest, Max Aarons én Héctor Bellerín onhaalbaar blijken, haalt Barcelona een nieuwe rechtsback mogelijk uit de eigen gelederen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren