Is Depay en Wijnaldum naar Barcelona halen verstandig?

Woensdag, 16 september 2020 om 14:53Justus Dingemanse • Laatste update: 15:02

Barcelona lijkt op het punt te staan Memphis Depay binnen te halen en ook de naam van Georginio Wijnaldum zingt nog altijd rond in Camp Nou. Boudewijn Zenden speelde tijdens zijn actieve carrière voor de Catalanen en ook voor andere grootmachten als Chelsea en Liverpool. In dit exclusieve interview met Voetbalzone laat Zenden in gesprek met verslaggever Justus Dingemanse onder meer zijn licht schijnen over Barcelona, Memphis, Wijnaldum, Lionel Messi en Ronald Koeman.

Bekijk de video hieronder of blijf op de hoogte en abonneer ook op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.

Poll

Welke spelers zou jij binnenhalen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door vernon)

3 spelers van 1 land in een team is toch niet zo bijzonder veel?

15 september 2020 om 13:17

klopt dat komt vaak genoeg voor. maar ze moeten dan wel iets toevoegen aan de club Wijnaldum is bruikbaar, maar Depay lijkt me echt overbodig

15 september 2020 om 13:29

Gaat niet zozeer om dat aantal. Gaat er vooral om dat je als trainer laat zien dat je een bredere blik hebt dan het team of land waar je vandaan komt. En dat je geen persoonlijke lievelingetjes meeneemt. Het kan natuurlijk goed uitpakken, maar je hebt de schijn nu direct tegen.

15 september 2020 om 14:08

Dan maakt het nog niet zozeer uit als je echt topspelers meebrengt, maar zo staan Wijnaldum en Memphis niet te boek. Geen coach van een andere nationaliteit zou eraan denken om Wijnaldum of Memphis naar Barcelona te halen. Voor Memphis wordt het sowieso een lastig verhaal zolang Messi er zit en Wijnaldum voegt naar mijn mening gewoon niet genoeg toe aan Barcelona, ook al heeft hij kwaliteiten die Barcelona momenteel ontbeert. Er zijn namelijk ook kwaliteiten die Wijnaldum ontbeert of in ieder geval niet genoeg heeft.

15 september 2020 om 14:54

Ja tuurlijk. Wijnaldum - onebtwist basisspeler bij Liverpool De kersverse kampioen van Engeland en met hem in het team 2 x de CL gewonnen En dat is dan geen topspeler? Ja, dat heb je natruurlijk met dergelijke stelling omtrent topspeler en begrippen als overschat en onderschat. Vage begrippen die tot eindeloze discussies leiden. Maar Wijnaldum is gewoon een topspeler hoor (in mijn optiek). En Depay heeft bij het Nederlands elftal en Lyon toch ook wel laten zien tegen die top aan te schurken? Of in ieder geval een stap van Lyon omhoog te kunnen maken. Was Depay bij clubs als Dortmund, Inter ofzo beter uit de verf gekomen? Misschien. Maar dan is nog een klein stapje hoger naar Barcelona toch ook nou weer niet zo heel raar. Ik begrijp die enorme verontwaardiging toch niet. Lijkt wel of ik naar hele andere wedstrijden van Depay en Wijnaldum kijk als de meeste hier...

15 september 2020 om 15:47

@heidihallo - Dat is een te makkelijke redenatie. Wout Brama was bijvoorbeeld ook basisspeler in de kampioensploeg van FC Twente en op het moment dat FC Twente in de kwartfinale van de Europa League stond. Maakt dat Wout Brama dan ook automatisch Europese subtop of iets wat daar in de buurt komt? Natuurlijk niet. Niets ten nadele van Wijnaldum hoor en hij is zeker een goede speler, maar laten we Wijnaldum gewoon beoordelen op z'n individuele spel en niet op de ploeg waarin hij speelt. Wijnaldum is verre van onvervangbaar bij Liverpool.

15 september 2020 om 16:10

Op dat moment werd Wout Brama wel gewoon opgeroepen voor het Nederlands elftal. En Wijnaldum stond toch, ondanks flinke concurrentie bij Liverpool - altijd in de basis. Dat is niet voor niets. En bij het Nederlands elftal heeft Wijnaldum laten zien dat hij meer kan dan alleen een dienende speler zijn. Was heel belangrijk voor Koeman in een meer aanvallende rol bij Oranje. Dus de verglijking met Brama gaat niet op. Brama is alleen een waterdrager. Wijnaldum is een hele goede speler die zichzelf kan en wil wegcijfer als dat van hem gevraagd wordt.

15 september 2020 om 17:46

wijnaldum is 30 jaar oud en niet een speler die barca nu nodig heeft. wie moet eruit voor hem dan? wat voor systeem willen ze spelen waar depay en wijnaldum moeten spelen te koste van wie? barca heeft net na 10 jaar een aantal jeugd en jonge spelers die echt laten zien dat ze potentiele wereldtoppers kunnen worden, die moeten spelen, en veel. als koeman daarin gaat roeren met wijnaldum en depay ipv die spelers of griezman die 150 miljoen heeft gekost aan de kant zet dan moeten ze niet alleen goed spelen, dan moeten ze werelds spelen. wijnaldum kan technisch niet mee met messi, ze hebben messi nu gedwongen te blijven en bieden hem nu spelers die net als sommige van de vorige spelers gewoon hem niks bieden voetballend

15 september 2020 om 15:16

Lijkt me niet, Barcelona heeft al jaren met vijf Fransen bij de selectie.

16 september 2020 om 18:29

Dat Koeman ook Nederlander is, en in het recente verleden die 3 geeft gecoach, kan misschien voor extra druk zorgen dan gewoon 3 Nederlanders in een ploeg.

wijnaldum kan nog wel iets toevoegen. maar Depay is overbodig. want je hebt met Fati Pedri Trincao Griezman Dembale en Messi al genoeg spelers die voorin kunnen spelen.

15 september 2020 om 13:32

Wijnaldum is oud, en Barcelona heeft juist verjonging nodig. Dus ik zou het andersom zeggen; geen Wijnaldum, en misschien Depay. Van de namen die jij noemt moet minstens de helft een peper in zijn achterste krijgen. Laat Depay daar maar de boek opschudden.

15 september 2020 om 13:43

als je bijvoorbeeld Wijnaldum haalt die als Controleur en nummer 10 kan spelen, en je laat Busquets gaan die al 32 is en maar op 1 positie kan spelen dan verjong je al iets en je bent veelzijdiger

15 september 2020 om 13:43

Wijnaldum oud. 29 is helemaal niet oud.

15 september 2020 om 17:00

Tegenwoordig ben je dus met 29 al oud? Ik weet niet wat jullie denken van Barcelona, maar het is absoluut geen opleidinsinstituur zoals Ajax. Hier moeten spelers spelen die zich al op het hoogste niveau hebben bewezen en er gelijk staan. Enkel spelers van 20/21 halen dan neem je gewoon zo'n groot risico. Daarnaast, neem eens de laatste 20 jaar aan Barcelona succes en bedenk eens wat daar (buiten Messi) de sterkhouders waren. Dan kom je volgens mij aan een lijst met wat oudere spelers. Neymar is de uitzondering.

18 september 2020 om 11:22

Als je naar een club toe gaat die verjonging nodig heeft, dan ben je met 29 inderdaad oud. Zijn carriere is niet voorbij ofzo, maar hij gaat ook niet meer jaren dit niveau vast houden. Dat moet je als Barcelona dus niet willen. Wijnaldum moet naar een ploeg gaan waar de balans tussen jong en oud beter is. Dan schuift hij gewoon in.

15 september 2020 om 13:35

Depay, helemaal mee eens en daarnaast denk ik dat Depay zich pas lekker voelt als hij de ster van het team is en iedereen hem zo behandelt. Dat was zo bij PSV en bij Lyon, maar bij Man U was dat niet het geval en dan zie je dat het gewoon niet loopt. Wijnaldum is een nuttige speler, maar je ziet dat, ookal was hij vorig seizoen heel erg nuttig in Liverpool, ze toch niet met hem doorwillen. Dan vraag ik me af of hij nog goed genoeg is voor "het grote" Barca.

16 september 2020 om 10:11

Ik zie bij Depay ook vedettegedrag maar dat over Man U is te kort door de bocht denk ik. Hij was toen nog zo jong dat ik eerder denk dat dat op zichzelf een grotere reden is geweeet voor zijn slechte prestaties aldaar.

15 september 2020 om 13:54

Spelers die nog niks hebben bewezen behalve Messi. Depay doet het op papier veel beter.

15 september 2020 om 14:00

Dembele had bij Dortmund toch echt een geweldig jaar Fati is jong maar laat het bijna altijd zien als hij de kans krijgt. Griezman is een wereldkampioen heeft geweldige seizoenen gespeeld voor Atletico. Depay heeft voor psv gespeeld in de eredivisie totaal mislukt bij Man United en doet het prima bij Lyon. dus zoveel heeft Depay ook weer niet bewezen

15 september 2020 om 13:57

ja en er zit geen enkele spits tussen in dat rijtje namen die jij noemt. Griezmann is eigenlijk ook meer een schaduw spits dan een echte spits. wil Barca een aanval vormen met alleen maar flankspelers ofzo?

15 september 2020 om 14:03

dat klopt maar Depay is ook geen echte spits zoals bijvoorbeeld een Makaay en Inzagi echte spitsen waren. je hebt toch een prima aanval met Fati op links Griezman of messi in de spits en Dembele op rechts. en als ze wel echt met een spits willen spelen dan zijn er betere opties dan Depay en betere spelers

15 september 2020 om 14:05

Dembele zou ik sowieso niet meerekenen want die is altijd drie kwart van het jaar geblesseerd. je zou dan die Trincao daar moeten neerzetten ofzo. wie zijn die andere spits opties dan bij Barca?

15 september 2020 om 14:11

Giroud Cavani Dzeko of Suarez houden dat zijn echte spitsen. en als je volgend jaar een groter transferbudget hebt dan kun je een jongere aanvaller kopen

Kijk naar de succes generatie van Barcelona de laatste jaren en dan naar het huidige aankoopbeleid. Dan kan je toch wel de conclusie trekken dat het enigszins heel triest gesteld is daar?ik benijd Koeman niet die hier weer een team van moet gaan maken. Want de huidige selectie is het gewoon niet

15 september 2020 om 13:39

met deze opstelling moet je gewoon mee doen om het Kampioenschap. en dan heb je ook nog de volgende wisselspelers Todibo, Umtiti, Sergi Roberto, Busquets, Riqui Puig, Philippe Coutinho, Trincão dus zo slecht is het team nu ook weer niet. zeker niet met 2 gerichte aankopen vooral in de verdediging

Ter Stegen
Semedo
Piqué
Lenglet
Alba
Frenkie
Pjanic
Dembele
Messi
Fati
Griezmann
15 september 2020 om 13:58

Dembele is altijd drie kwart van het jaar geblesseerd dus ik zou met een andere optie komen op zijn plek

15 september 2020 om 14:04

Puig Coutinho 2 prima opties

15 september 2020 om 14:06

dat zijn middenvelders. die ga je toch niet op de flank zetten?

15 september 2020 om 14:14

Coutinho heeft het 1 seizoen geweldig gedaan bij Liverpool en hij stond toen linksbuiten. en als je dembele niet meetelt dan moet Barcelona dus een extra rechtsbuiten een echte spits en een paar verdedigers halen

15 september 2020 om 14:15

Koeman heeft al gezegd dat Messi op rechts gaat spelen dus je moet een nieuwe spits halen

15 september 2020 om 14:19

welke spitsen zie jij als goede opties? als ze Suarez echt laten gaan

15 september 2020 om 14:23

Suarez iig niet meer. omdat zowel hij en Messi totaal niet mee verdedigen werd Barca volledig afgeslacht in de CL tegen Bayern. er moet voorin een spits lopen die wel mee verdedigd, energie in de wedstrijd legt en die duels kan winnen

15 september 2020 om 14:31

zonder spits spelen kan ook een prima optie zijn Griezman in de spits die doet veel verdedigend werk. en als hij dan het verdedigend werk voor Messi doet dan kan bij een snelle omschakeling Fati of messi de spits induiken

15 september 2020 om 14:33

@ronaldogoat7 ik zou het niet weten want Barca heeft niet veel geld. Joao Felix zou technisch gezien een perfecte spits zijn voor Barca imo maar die lijkt me onhaalbaar. die wint dan misschien geen duels op fysieke kracht maar is technisch zo superieur dat dat niet eens nodig is. Lautaro zou ik iig niet aan beginnen. dat is een pure counterspits die technisch vrij beperkt is en heel veel ruimte nodig heeft

15 september 2020 om 14:40

als je met een dubbele 6 speelt bijvoorbeeld Frenkie en Pjanic met Coutinho of Puig op 10. dan heb je niet echt een verdedigende spits nodig denk ik en dan zijn Cavani Suarez of Giroud prima opties voor 1 jaar. tot ze volgend jaar de gewenste spits kunnen halen. en Atletico wilde felix niet Ruilen voor Griezman. maar misschien wel als ze Griezman en Suarez aanbieden. want las ergens dat Suarez graag naar Atletico wilde weet alleen niet of dat waar is.

15 september 2020 om 14:48

Cavani staat onder contract bij Benfica al als ik me niet vergis. Giroud zou ik niet aan beginnen. die heeft op het laatste WK welgeteld 1 goal gemaakt voor Frankrijk

15 september 2020 om 14:55

hij scoort niet zo veel maar laat het team wel beter spelen en volgens mij was Cavani te duur voor Benfica en is hij nog transfervrij.maar het zal wel Depay worden omdat Koeman hem graag heeft ook al heeft hij niet het niveau voor Barcelona en is het geen echte spits

15 september 2020 om 15:33

@ronaldogoat7 ok, in dat geval is Cavani zeker een goede optie. ik wil Depay wel het voordeel van de twijfel geven. het is misschien geen gepolijste voetballer maar wel iemand die echt speelt met veel drive. als je dan een wedstrijd hebt waarin Griezmann niet thuis geeft en je brengt hem erin dan kan dat toch best vervelend zijn voor de verdedigers van de tegenpartij want in de duels is hij lastig te kloppen

15 september 2020 om 15:41

Trinceao en pedri hebben ze ook nog, echt hele grote talenten.

15 september 2020 om 14:05

De succes-generatie is dan ook een uitzondering, geen standaard. Zoiets komt eens in de 20 jaar voor als je geluk hebt, ook bij voetbalbolwerken als Barcelona. Het aankoopbeleid is inderdaad hopeloos en daar moet dringend wat aan gebeuren, maar dat spiegelen aan die gouden generatie gaat ook niet werken.

15 september 2020 om 14:10

@sirius er zijn te weinig realitische supporters bij Barca imo. nu willen ze half La Masia opgesteld zien worden en denken ze dat je met allemaal gasten van 19 jaar straks mee doet om de titel en de CL. nu willen ze Edgar Garcia zien komen omdat hij toevallig een verleden heeft in Lamasia maar als je Depay niet goed genoeg vind dan moet je al helemaal niet aan aankopen als Garcia gaan beginnen want dat is pas echt pure middelmaat

15 september 2020 om 14:18

Bovendien is La Masia ook maar een sprookje. Van die gouden generatie hebben alleen Xavi en Pedro de volledige route doorlopen. Veel van hen (zoals bijvoorbeeld Iniesta) zijn gewoon gekocht en hebben hooguit twee jaar in die jeugdopleiding rondgelopen voor ze overgeheveld werden naar het eerste elftal. Bovendien mag je ook wel verwachten dat er eens een speler uit komt rollen. Zo'n opleiding kost tientallen miljoenen per jaar en die talenten komen overal vandaan.

15 september 2020 om 14:20

Puig en Fati kan wel wat worden maar ik ben het wel eens met je punt. er komt de laatste jaren te weinig kwaliteit uit die opleiding over het algemeen

Absoluut niet. Totaal onnodig, aangezien het grootste probleem de verdediging is. Koeman komt om te verjongen en haalt vervolgens depay van 26 en wijnaldum van bijna 30. Verder 4 toptalenten in de aanval waar de ontwikkeling nu in de weg wordt gezeten door depay. En griezmann kreeg toch de kans om op 9 te spelen? Nee koeman graaft na everton weer z'n eigen graf met de spelers die hij zelf haalt.

15 september 2020 om 13:44

Los van of ze bij barca passen. Wat is er mis met een speler van 26? Of vinden we dat tegenwoordig ook al te oud. Alsof barca nu alleen maar talenten in hun team gaat zetten. Daar win je de oorlog niet mee

15 september 2020 om 13:53

26 is niet oud, maar wel een leeftijd dat je jongere spelers lang in de weg zit ipv spelers die nog maar een paar jaar zullen meegaan. Dit is gwn een enorm onnodige en in mijn ogen belachelijke aankoop, ook al ben ik fan van depay. Voorin heb je al pedri, dembele, trinceao, ansu fati, griezmann, braitwaith en messi&coutinho die daar ook kunnen spelen. En ook Suarez is nog niet weg. Achterin hebben ze bijna niets, maar tot nu toe wordt barca bijna alleen maar aan middenvelders en aanvallers gelinkt. En volgens de verhalen kijkt koeman vooral naar Nederlanders: depay, wijnaldum, de vrij.

15 september 2020 om 14:09

Vind alleen depay niet een probleem, maar wanneer er ook wijnaldum en de vrij bijkomen wel.

16 september 2020 om 08:47

Koeman graaft zn eigen graf helemaal niet. Tot nu toe heeft ie nog geen landgenoot gehaald bij Barca en zijn het alleen maar geruchten die hier direct voor waar worden aangenomen.

Memphis is welkom voor 25 miljoen euro als breedte aankoop. Als nog een upgrade van oliebol Suarez. Wijnaldum mogen ze daar laten liever Thiago.

15 september 2020 om 13:55

Om te rouleren is het een goede aankoop, hopelijk gaat die niet er problemen van maken dat ie geregeld om de bank zit. Want mag niet hopen dat al het aanvallende talent nu in de weg wordt gezeten of griezmann niet z'n eerlijke kans in de spits krijgt

15 september 2020 om 13:59

Ik zie het probleem ook niet, altijd dat bashen omdat hij Nederlands is waarschijnlijk. Ik zie dit als een breedte aankoop dan is het niet echt een groot probleem voor 25 miljoen euro. Maar voor ons PSV supporters ook wel mooi om onze Memphis in een Barça shirt te zien.

15 september 2020 om 14:02

Nou zie het probleem wel wanneer hierna nog wijnaldum (& de vrij) haalt. Wijnaldum is in mijn ogen niet de beste optie voor het middenveld en koeman komt dan al op een schop stoel te zitten wanwege z'n transfers. Hoop niet dat die dat gaat doen, want dit is zijn niet bepaald creatieve aankopen (van Geel style) en ook bij everton bracht die zichzelf op die manier in de problemen.

Het gaat meer om kwaliteit dan om de nationaliteit. Ik vind niet dat Memphis en Wijnaldum het niveau hebben wat Barcelona na hoort te streven. Memphis gaat bij lange na niet de vrijheid hebben bij Barcelona die hij in Oranje krijgt en zeker niet zolang Messi er speelt, terwijl Wijnaldum niet genoeg uitblinkt in bepaalde aspecten. Dan is het leuk dat hij bepaalde aspecten bezit die Barcelona ontbeert, maar niemand benoemt momenteel de aspecten die Wijnaldum ontbeert. Barcelona heeft 'm namelijk nodig als aanvallend ingestelde middenvelder en daarin vind ik 'm niet bijzonder genoeg.

15 september 2020 om 14:11

Prima om te rouleren, maar echt geen basis. Als pedri, ansu fati en trinceao maar genoeg speeltijd krijgen. Wijnaldum is gwn niet nodig en daar zijn ook in mijn ogen andere opties voor die beter passen. Grootste probleem blijft de verdediging

15 september 2020 om 14:19

Nou ja, het lot verbinden aan jongens die net komen kijken werkt ook niet. Pedri heeft sowieso het niveau (nog) niet, terwijl Fati vooralsnog vooral redelijk meedoet. Over Trincao heb ik nog geen mening.

Wijnaldum past niet in het spel van Barca. Hij hoort bij Liverpool. Gewoon hard werken. Zo goed is Wijnaldum nl helemaal niet. En Depay bij Barca, no way. Veel te hoog gegrepen. En ze hebben daar al genoeg voorin lopen. Als Koeman slim is, maakt hij er géén Hollandse kolonie van!

15 september 2020 om 15:28

Barcelona is natuurlijk ook allang niet meer het Barcelona van Guardiola.op alleen techniek, souplesse en Messi redden ze het al een tijdje niet meer. Een hard werkende dienende speler als Wijnaldum die bovendien zelf ongelooflijk goed kan voetballen (maar dat vanwege zijn rol als dienende speler niet altijd even goed kan laten zien) daar heeft Barcelona enorm veel behoefte aan in mijn optiek.

15 september 2020 om 15:44

Zo goed is Wijnaldum niet. Lol. Daarom scoorde hij twee keer tegen Barcelona in de CL. Daarom won hij de PL en de CL. Barcelona kan Depay geeneens betalen, denk dat er niemand gehaald gaat worden.

van Gaal ging er destijds ook mee onderdoor. Barcelona had Raketic kunnen houden in plaats van Wijjnaldum halen. En Depay halen begrijp ik helemaal niets van. Die past toch helemaal niet bij Barcelona? Maar goed, we gaan het zien. Althans, wanneer Barcelona spelers mag kopen! Want vooralsnog moet er eerst worden verkocht. Of boekhoudkundige trucjes worden uitgehaald. Barcelona: sponsored by The Netherlands. Denk daar maar eens over na...

15 september 2020 om 18:19

Rakitic en Wijnaldum zijn toch totaal niet vergelijkbaar? Koeman zoekt naar een middenvelder met diepgang en dynamiek omdat het Barca middenveld dat mist en Wijnaldum is een middenvelder met diepgang en dynamiek. Rakitic is een heel ander type middenvelder

Spaans voetbal is te technisch voor die twee, wordt dus puur meeliften met Messi. Nu valt het natuurlijk ook minder op als je niet zo goed bent, als je het vergelijkt met de Barca periodes met iniesta en xavi etc..

Probleem is dat een Nederlandse trainer die gelijk 2 Nederlandse spelers aantrekt een beetje de schijn tegen heeft. Het doet herinneren aan het eerste tijdperk Van Gaal, toen bijna de helft van de selectie uit Nederlanders bestond. Echter de aankoop van Wijnaldum en Depay is, los van hun nationaliteit, nog een vrij slimme zet van Barca (en Koeman)het zijn beide uitstekende spelers die het team wat benodigde stabiliteit en vechtlust kunnen geven. Depay kan sleuren en trekken in de spits, waardoor Messi minder druk heeft en weer tot z'n recht komt en Wijnaldum zorgt voor rust en ervaring op het middenveld. Daarbuiten heeft Barcelona echt geen cafe elftal. Als je spelers als Griezman, Dembele en Coutinho (en De Jong) goed weet te gebruiken moet je gewoon een geduchte concurrent voor Madrid zijn. Het is ook wel kenmerkend dat veel grote talenten die Barcelona voor heel veel geld aankoopt de laatste jaren niet uit de verf komen. Hopelijk weet Koeman dat recht te zetten.

Het zijn beide goede spelers. Maar niet goed genoeg voor Barca. Depay al helemaal niet. Speelt erg wisselvallig.

Die twee hebben een goede chemie. Dat is waarom ze het ook goed doen bij oranje. Ik zou ze beide halen of geen van beide.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4935 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7646
4.Sevilla7419
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3530
TrincãoAanvaller273
NetoKeeper60
Iñaki PeñaKeeper00
M. ter StegenKeeper310
Jordi AlbaVerdediger343
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Barcelona.

809 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 36 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
Laatste voetbalnieuws

Memphis Depay volgt Stefan de Vrij en Vermaelen met resoluut besluit

Memphis Depay heeft besloten om de samenwerking met Sports Entertainment Group, beter bekend als SEG, te verbreken. Zowel het makelaarskantoor als de 27-jarige aanvaller van Olympique Lyon maakt het besluit via...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 18 mei
José Mourinho hoopt Georginio Wijnaldum naar AS Roma te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren