‘Real Madrid troeft Barcelona af met deal van honderd miljoen euro’

Maandag, 14 september 2020 om

Real Madrid wil Lautaro Martínez voor de neus van Barcelona wegkapen, zo weet Sport Mediaset maandag te melden. De Spaanse kampioen heeft naar verluidt zelfs al bijna een akkoord bereikt met Internazionale over de transfer van de Argentijnse aanvaller. Met de overgang naar de Koninklijke zou een transfersom van maar liefst honderd miljoen euro zijn gemoeid.

Bovengenoemd medium benadrukt dat de goede banden tussen Inter en Real de deal in een stroomversnelling kunnen brengen. Achraf Hakimi maakte namelijk eerder deze zomer voor veertig miljoen euro de overstap van de Madrileense grootmacht naar de Italiaanse topclub. Voor de rechtsback werd enkele maanden geleden veertig miljoen euro neergelegd. Real hoopt nu dat Martínez, wiens contract in het Giuseppe Meazza nog drie seizoenen doorloopt, de omgekeerde weg bewandelt. Er wordt gesuggereerd dat de definitieve transfersom voor Martínez op zestig miljoen euro komt te liggen, waarbij Real niet langer het bedrag voor Hakimi hoeft over te maken.

Martínez kan bij Real jaarlijks acht miljoen euro opstrijken, twee miljoen euro minder dan de 23-jarige aanvaller bij Barcelona zou kunnen verdienen, voegt Sport Mediaset daaraan toe. De Argentijn gaat er financieel gezien sowieso op vooruit, want een nieuw contract bij Inter zou hem vijf miljoen euro per seizoen opleveren. Martínez werd nog niet zolang geleden hevig gelinkt aan Barcelona, dat de komst van de spits vanwege de coronacrisis echter uitstelde. Het lijkt er nu op dat Real de beste papieren heeft om zaken te doen in Milaan. Er gaan in Spanje geruchten dat men bereid is om de tegenvallende Luka Jovic in de deal te betrekken.

Inter-trainer Antonio Conte wil het geld dat met de verkoop van Martínez binnenkomt gebruiken voor het aantrekken van N'Golo Kanté. Speler en coach werkten twee seizoenen samen bij Chelsea en Conte is in die periode enorm onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van de Franse middenvelder. The Blues zouden minstens vijftig miljoen euro willen ontvangen bij een eventuele verkoop van Kanté.


Poll

Bij welke club zou Lautaro Martínez het beste passen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door modricmagic)

Hoop dat dit fake is. Hou dat geld lekker voor Mbappe volgend jaar. Die is veel meer nodig en kan nog 10 jaar mee. Een nieuwe galatico is weer eens nodig.

14 september 2020 om 14:19

Sport Mediaset is dan ook een soort Daily Mail. Absoluut geen betrouwbaar medium. Overigens is dit bericht al ontkent door transfer goeroe Fabrizio Romano. Betrouwbare media melden de laatste weken dat Lautaro met Inter in onderhandeling is over een contractverlenging waarbij hij 5 miljoen netto per jaar zou gaan verdienen.

14 september 2020 om 14:32

Ik geloof alleen Fabrizio. Rest allemaal mooie verzinsels

14 september 2020 om 14:23

Natuurlijk is dit fake het slaat helemaal nergens op. Dat ze dit uberhaupt durven te publiceren...

14 september 2020 om 14:55

010 / Dit is super fake zelfs en allang door Real Madrid tegen gesproken. Zo jammer dat vz het toch moet posten om sensatie te maken, in plaats van dat ze Regi naar Manutd posten, wat zo goed als rond lijkt te komen deze week, de laatste details worden uitgewerkt, dat is echt nieuws maar daar lees je niets over hier. We hebben al drie spitsen rondlopen, wat zouden we er in hemelsnaam met nog eentje moeten?

Alsjeblieft niet zeg. Real heeft Lautaro Martinez echt totaal niet nodig. We hebben alleen Mbappe nodig als spits. Daarachter hebben we wel Jovic. Daarnaast heeft Perez al aangegeven niks te willen uitgeven deze zomer. Volgend jaar gewoon Mbappe en Camavinga halen.

14 september 2020 om 14:17

Zou echt een weergaloze zomer zijn als die twee komen. Mbappé is gewoon een potentiële ster voor de komende tien jaar (als hij dat al niet is) en Camavinga is echt nu al zo goed.

14 september 2020 om 14:31

Mbappe is niet echt een centrum spits. Komt bij PSG vaak vanaf de vleugels en speelt bij Frankrijk vaak samen met Giroud (en dan Griezmann erachter). Zou de komst van Mbappe niet ten koste gaan van Vinicius/Rodrygo of zelfs Hazard? Real zou ook met Mbappe en Jovic in de spits kunnen spelen, en dan Odegaard erachter, maar dan speel je zonder buitenspelers. Hoe zien Real fans dit zelf?

14 september 2020 om 14:35

Mbappé kan wel evolueren tot een centrumspits, maar dan wel in een dynamische aanval. Een aanval met Rodrygo, Vinicius en Mbappé zou zeker kunnen werken op termijn. Al is denk ik wel de natte droom voor zowat elke supporter dat er een duo Haaland-Mbappé rondloopt voorin.

14 september 2020 om 14:56

Liers / Zou idd waanzinnig zijn en ook Upaymecano wordt genoemd als eventueel derde versterking, mocht Nacho volgende zomer vertrekken, drie Franse spelers erbij die alle drie super jong zijn ook nog. Zidane heeft de toekomst al gezien en dit is wat hij wil, als Flo het lukt om deze drie jongens binnen te halen, dan zie ik Zidane zeker nog wel een jaar of 7 blijven bij ons

14 september 2020 om 15:04

Mbappe nog een jaar vanaf rechts en vervolgens in 2021 haaland halen. Haaland en mbappe als 2 spitsen voorin. Wat een natte droom.

14 september 2020 om 14:45

''gewoon halen'' even 270m aftikken, ach waar praat je over. Carmavinga er ook maar even bij? Ach nu we toch bezig zijn. Blijven we wel netjes onder de 350m.ik zou zelfs in fifa career niet zomaar overstag gaan haha

14 september 2020 om 14:47

Volgend jaar 1 jaar contract. Tuurlijk geen 270m

14 september 2020 om 14:48

Binnen de FFP zal het wel passen, dus het zou echt wel moeten kunnen hoor.

14 september 2020 om 14:52

Oh oke, dat is dan niet heel handig gedaan door Psg.

14 september 2020 om 14:58

Ars / Nou niet handig zeg je van Psg, maar die konden nit zo heel veel doen tegen deze situatie. Het is al een wonder dt Mbappe überhaupt voor PSG gekozen heeft, destijds in 2016 wilde hij niet naar ons toe komen omdat hij bang was voor de concurrentie van Bale.....

14 september 2020 om 15:01

Mbappe heeft een 1-jarig contract nog in 2021. Gaat echt geen 270m kosten hoor.

14 september 2020 om 15:09

Zowel mbappe als camavinga hebben een contract dat volgende zomer nog maar 1 jaar loopt en willen beide graag op termijn naar Madrid. Geschat wordt een transfersom tussen 160-200miljoen voor mbappe en rond de 40 miljoen voor camavinga. Upamecano die ook wordt genoemd voor volgende zomer heeft een afkoopclausule van 45 miljoen tegen dan. Duur grapje, dat zeker. Maar wel absoluut haalbaar als COVID niet oneindig blijft aanslepen. Zeker aangezien Madrid deze zomer al meer dan 100 miljoen heeft binnengehaald en hoopt daar nog 30-40 aan toe te voegen en ze hebben al ongeveer 60 miljoen op jaarbasis aan salaris uitgespaard. Hopen daar nog 110-120 miljoen van te maken voor het einde van de transferzomer

14 september 2020 om 20:22

Waar moet madrid uit het bijna failliete spanje mbappe nou weer van betalen? Ik neem aan dat daar de sponsor inkomsten ook zeer tegen zullen vallen... het is de tijd van de rijke engelse clubs dus neem aan dat de beste speler van de wereld daar ook heengaat...

Ik zou gewoon bij Inter blijven. Je vormt een mooi duo met Lukaku en je bent (bijna) de belangrijkste speler van het elftal. Wat ga je bij Barca of Real zoeken?

14 september 2020 om 14:02

Inter is echt een niveau lager dan Barça en Real ookal is Barça nirt goed bezig de laatste jaren. En je speelt om hogerop te komen en dat zijn die clubs wel degelijk

14 september 2020 om 14:17

Niveau lager is op het moment anders niet te zien hoor. Inter heeft nu gewoon een prima ploeg die zeker tegen het huidige Barca op kan boksen.

14 september 2020 om 14:17

Ja, dat weet ik. En net daarom zei ik wat ik zei haha. Lautaro is geen speler voor Real of Barca.

14 september 2020 om 14:33

Inter is in de groepsfase nota bene twee keer verslagen door Barcelona, terwijl ze Barca zelfs een keer met een veredeld B-Team aantrad. Uiteindelijk bleek Inter ook niet opgewassen tegen Sevilla

14 september 2020 om 14:52

Inter is mijn 2de club na Real Madrid, maar het slechtse Barca uit jaren is nog steeds beter dan Inter. Ze hebben 2 keer gespeeld en verloren. Zelfs tegen een veredelde B-team. Inter niveau is van Sevilla. In Spanje vecht Inter voor de 5 en 6 plek. Real, Barca en Atletico zijn een maatje te groot voor Inter. Sevilla heeft van Inter gewonnen. maar eerlijk waren zij gelijkwaardig. Dus is Inter op de 5de plek in Spanje.

14 september 2020 om 14:02

Inter is echt een niveau lager dan Barça en Real ookal is Barça nirt goed bezig de laatste jaren. En je speelt om hogerop te komen en dat zijn die clubs wel degelijk

14 september 2020 om 14:08

Hoger niveau en 3 miljoen per jaar meer, maar jij zou gewoon bij Inter blijven 😂

14 september 2020 om 14:14

Je vergeet “het hele seizoen op de bank zitten voor Benzema” erbij te vermelden.

14 september 2020 om 14:33

Ja hij zal echt geen minuten gaan maken, Perez gaat een speler van 100 miljoen en een salaris van 8 miljoen, voor laten we zeggen een contractduur van 5 jaar op de bank laten rotten. Er vanuit gaande dat dit op waarheid berust.

14 september 2020 om 14:36

Jovic dit seizoen bezig gezien? Uiteindelijk bepaalt Zidane gewoon wie dat er speelt hoor. En ik zeg trouwens niet dat hij niet gaat spelen, maar gewoon veel te weinig.

14 september 2020 om 14:59

Liers / Inderdaad, Zidane bepaald, als het aan Flo lag had Bale namelijk iedere wedstrijd gespeeld hahah. Uiteraard speelde Asensio zijn blessure mee afgelopen zomer en moest Bale daarom blijven, maar stiekem hoopte Perez ook dat Bale zou opleven en weer in de gratie zou raken bij Zizou

Als dit waar is, is het gewoon om Barcelona te naaien. Maar ik denk dat dit een valse bron is.

14 september 2020 om 14:28

Dure naaistreek van €100 mil.

Haha al zou het alleen maar zijn om ze de gek aan te steken. Zou een bruikbare spits zijn voor Real, Benz is ook al op leeftijd!

ik heb die Lautaro vaak zien spelen maar ik vind het echt geen uitzonderlijke spits ofzo. hij is goed vanuit de omschakeling maar het is echt een counterspits want hij heeft veel ruimte nodig. clubs als een Barca en Real hebben denk ik veel meer aan een type Joao Felix die technisch behendig is in de kleine ruimte

14 september 2020 om 14:09

Probleem is dat laatstgenoemde ook minstens het dubbele kost. Verder deel ik je mening. Lautaro zal niet zomaar de opvolger van Suarez worden.

14 september 2020 om 15:15

Ik vind het ook een beetje een hype. Z'n rendement is niet bijzonder en ik vind 'm bovendien behoorlijk wisselvallig. Ik zie ook geen uitzonderlijke kwaliteiten bij Lautaro Martinez.

Totaal onnodig deze transfer. Volgens mij was Florentino Perez duidelijk toen hij zei dat er geen 'galacticos' gekocht zouden worden deze transferperiode. Dit seizoen gaat er waarschijnlijk niemand gekocht worden, want het geld hebben we nodig voor volgend jaar om Mbappe & Camavinga die beide 1 jaar contract hebben tegen die tijd te halen.

14 september 2020 om 14:13

Martinez is ook geen galactico...maar verder kunnen ze idd beter volgend jaar voor Mbappe gaan

Dit zou wel een leuke transfer zijn! Lauturo is een goede voetballer en past wel bij Real, maar dit zou dan toch zeker het einde zijn van Jovic dit seizoen? Ik zie zelf nog wel toekomst in Jovic, maar met Benzema en Lauturo is het wel goed bezet en zal Jovic zeker niet meer aan de orde zijn dit seizoen. Als Benzema er op termijn mee stopt dan kunnen Lauturo en Jovic strijden voor de nummer 9, maar de vraag is dan wanneer dat zal zijn en of Jovic er dan nog is. Ik zou deze transfer wel toejuichen!

14 september 2020 om 14:15

Sorry maar 100 miljoen voor Lautaro Martinez moet je echt niet doen. Als Real zijnde moet je gewoon voor Mbappe gaan. Mbappe wordt sowieso de volgende superster. Lautaro Martinez zie ik in mijn ogen dat niet doen.

14 september 2020 om 15:00

Modric / Eens met je hoor, Zidane staat er hoe dan ook niet echt bekend om dat hij Argentijnen haalt, Zidane wil voornamelijk Franse spelers kopen en geef hem eens ongelijk

Ontkend door Fabrizio Romano

14 september 2020 om 14:07

Haha hij is een begrip geworden tegenwoordig. Alles wat hij zegt is waar hé?😂

14 september 2020 om 14:11

Heeft het wel 99% goed tegenwoordig dus snap het wel.

14 september 2020 om 14:43

Bvrcv/ ik volg het transfernieuws al jaren via Twitter; veel sneller dan VZ. Op Twitter zitten heel wat slechte journalisten, die heel af en toe een voltreffer hebben. Fabrizio Romano tweet nooit iets als hij het zelf niet geverifieerd heeft. Wat hij zegt, is 90% de correcte weerspiegeling.

14 september 2020 om 14:50

Ik ben het helemaal met je eens maar hij blijft een journalist hé.

14 september 2020 om 15:02

Santa / Dit is ook een waardeloos gerucht natuurlijk, en volgens ABC heeft Real Madrid zelf al ontkend dat hier ook maar iets van waarheid in zit, dus Fabrizio heeft het hier goed

Hier zou Florentino Perez Barcelona behoeden van een andere miskoop van meer dan 100 miljoen euro. Betwijfel of het waar is, maar mocht het zo zijn top nieuws.

Martinez naar Real en Mbappe volgend jaar naar Barca als vervanger voor Messi lijkt me een prima plan.

Wat een onzinverhaal weer. De club houdt het dit jaar op verkopen en verhuren. Dit seizoen wordt afgewikkeld met wie we in huis hebben. Hopelijk lukt het om Vazquez te slijten voor een mooie som, des te meer ruimte voor grote aankopen volgend seizoen ... Mbappé, Camavinga, Upamecano, zou leuk zijn. Barcelona mag Martinez en Neymar gerust claimen, geen enkele moeite mee.

Mooie clickbait, hoera. Fake news overigens. Real gaat totaal niet voor Lautaro. Haha, geloof je het zelf? Het is al honderd keer aangegeven dat Real geen transfers gaan doen qua aankopen.

14 september 2020 om 15:03

Real ! / Dit is volgens mij het eerste Real Madrid artikel in 5 dagen tijd dat op de vz website verschijnt, en dan ook nog eens zo een waardeloos gerucht, terwijl Regi dicht bij een move naar Manutd is, maar daar schrijft vz blijkbaar liever niet over. En misschien heb ik dat bericht gemist, maar Mbappe heeft volgens THe Times aangegeven weg te willen na dit seizoen bij Psg, en ook daar heb ik niets over gelezen maar kan zijn dat ik het gemist heb hoor.

Fabrizio heeft gezegd. Inter heeft GEEN bod ontvangen van real. Dus fake news. Kliks everywhere

14 september 2020 om 15:13

Waarschijnlijk dus enkel om barca op te jagen. Gebeurd wel vaker. Het was op opvallend dat dit nieuws kwam.

Alsjeblieft niet. Laten we de selectie vooral zo houden en dat geld oppotten om volgend seizoen uit te pakken in de zomer. Sowieso ben ik niet zo stuk van martinez. En de goede periodes die hij heeft tonen mij vooral dat hij enkel gaat renderen in een systeem waar hij naast een grote, fysiek sterke spits staat. Dus dan zou er geen plek meer zijn voor mbappe. Of martinez zou een bijrol gaan vertolken, wat even goed kapitaalvernietiging is.

14 september 2020 om 15:06

8 / Inderdaad, de selectie zo houden als die is. Ik bedoel, dit is de squad waar we kampioen mee zijn geworden, en volgend jaar komt Odegaard er ook nog eens bij. Ik heb er weer ouderwets zin in! Ik ben wel weer klaar voor een back-to-back Laliga kampioenschap. Laatste keer dat dit gebeurde was 06-07 07-08 en het was geweldig! De clasico van 07-08 met de erehaag heb ik live gekeken in de kroeg met wat maten, 4-1, keiharde afstraffing, met Nederlandse doelpuntenmakers Ruud en Robben

14 september 2020 om 15:26

Is het al 12 jaar geleden dat Real een landstitel heeft weten te prolongeren? Best wel matig dan. Dat zegt veel over de klasse van FC Barcelona: mans genoeg om een erehaag te houden voor de terechte kampioen. Andersom piepen ze snel. Volgens mij was dat de laatste ruime overwinning ook van Real op Barca.

14 september 2020 om 15:43

Inderdaad matig qua landstitels maar aan de andere kant hebben we wel vaak genoeg de CL beker om hoog mogen houden de laatste jaren

14 september 2020 om 15:52

Wanneer heeft Barcelona laatst een champions league kunnen prolongeren?

14 september 2020 om 18:44

Lierse1997,Nog nooit. Wanneer heeft Real Madrid een treble gewonnen? Of google anders even wat een sextet is. Modric,Sinds 07/08 hebben jullie hem inderdaad 4x gewonnen. FC Barcelona sinds 07/08 heeft hem 3x gepakt. Ontloopt elkaar niet veel. Kanttekening: Barcelona heeft toen ook 2x meteen de Treble gepakt.Die 4-1 van Real was trouwens omdat de strijd al gespeeld was. Dat Barca zat in dezelfde situatie als nu: de koek was helemaal op en de gifbeker moest leeg. Kan me anders ook uitslagen herinneren zoals een 0-3, 2-6, 5-0, 0-4 en 5-1. Bizarre cijfers. En niet te vergeten de 0-2 halve finale CL in 2011 of de 1-2 in de Copa in 2011. Ook nog eens met buitenaards voetbal. Gouden tijden voor Barca fans!

14 september 2020 om 20:51

En de laatste twee copa del rey finales won Madrid van Barca niet te vergeten😉

14 september 2020 om 15:12

Idd, te veel geld en Lautaro haalt nog geen dubbele cijfers kwa goals bij Inter. Enige wat ik dacht is, wellicht een ruildeal met Jovic, maar zoveel geld alleen nah. We hebben een goalscorer nodig maar dat vind ik Lautaro nog niet echt en voor zoveel geld moet je dat niet doen. Lekker idd doorgaan en in 2021 uitpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4252 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Sevilla164
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
RodrygoAanvaller60
Diego AltubeKeeper00
T. CourtoisKeeper100
Luis LópezKeeper00
A. LuninKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

8 fans
Verdediger, 22 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 1 december
Tottenham Hotspur heeft geen interesse om Christian Eriksen terug te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren