Greenwood wéér in problemen door pikante onthulling van The Sun

Zondag, 13 september 2020 om 12:14Rian Rosendaal • Laatste update: 14:46

Mason Greenwood is wederom onderwerp van gesprek in de Engelse tabloids. Op beelden die in handen zijn van The Sun is te zien hoe de aanvaller van Manchester United lachgas tot zich neemt. De video is afkomstig van Snapchat en enkele weken geleden gemaakt, dus nog voordat Greenwood samen met collega-international Phil Foden werd weggestuurd door bondscoach Gareth Southgate vanwege het tegen de coronaregels in afspreken met IJslandse vrouwen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door kakadu)

Hoezo in de problemen? Hiermee brengt ie andere levens toch niet in gevaar..

13 september 2020 om 12:57

Heerlijk werken voor z’n krantje. Achttienjarige jongen lekker zwart maken, man man man.

13 september 2020 om 13:02

Dus 12 jarige jongetjes die dit gaan doen omdat ze denken dat het goed is, aangezien ze het hun idolen ook zien doen, dat vind jij geen andere levens in gevaar brengen... oke...

13 september 2020 om 13:29

Inderdaad. Ik zie niet precies waar het gevaar ligt. Mensen overschatten de macht die voetballers hebben. Dat hij dit doet betekent echt niet dat kinderen het ook willen doen.

13 september 2020 om 14:13

Jij onderschat het duidelijk

Nou spannend hoor. Natuurlijk dom maar het is wel zoeken naar spijkers op laag water

Ach, die jongens zijn harstikke jong en geen heilige he. Snap alleen niet dat ze op zulke momenten telefoons toelaten. Als het in een appartement gebeurt (met vrienden?) dan spreek je toch af dat je allemaal de telefoon in een la legt tot einde avond.

13 september 2020 om 12:34

Uhmm.. Over het algemeen werden in klassen telefoons ook verboden. Gek genoeg was er altijd een telefoon aanwezig.
Verbieden beteken niet dat je het voorkomt vind ik.

13 september 2020 om 13:25

"ach, die jongens zijn harstikke jong" - ja, daar zijn ze zich zelf dus ook bewust van. Iedere keer weer hoor ik ze zeggen hoe jong ze wel niet zijn en dat ze op hun leeftijd nog veel moeten leren. Wat een flauwekul. Die jongens weten dit best en maken er gewoon een spelletje van.

13 september 2020 om 14:15

Altijd weer die excuses over leeftijd bla bal bla. Je bent volwassen. Gedraag je dan ook zo....nog ff en hij gaat achter het stuur zitten met lachgas op.....zeg je dan ook ach joh, hij is nog jong.....
kom op zeg. Als een 18 jarige iemand neersteekt zeg je dat toch ook niet? Aanpakken die hap. Je hebt ook nog eens een voorbeeldfunctie. Gedraag je gewoon...

13 september 2020 om 14:22

Dat is wel een hele vlugge conclusie. Toen ik nog minderjarig was dronk ik ook alcohol (16,17), maar ik heb nog nooit en zal nooit met drank op achter het stuur zitten. Deze jongen doet iets wat in het uitgaansleven, zeker in Engeland, volkomen normaal is. Daar brengt hij alleen zichzelf mee in gevaar. Het is wel een hele stap om dan te suggeren dat hij dan wel iets zou gaan doen wat a. Totaal niet normaal is en b. Gevaarlijk voor anderen is.

13 september 2020 om 14:26

Ach als ze volwassen genoeg zijn om 100K per week te eisen na 10 leuke potjes ( niet specifiek op Greenwood gericht maar op jonge PL voetballers in het algemeen), dan moeten ze ook maar volwassen genoeg zijn om te beseffen dat wat hij gedaan heeft not done is. Maar ach, dan zijn ze ineens weer te jong... nietwaar?

13 september 2020 om 17:44

Laten we moord gaan vergelijken met het gebruik van lachgas

Heeft alles in zich om een echte topper te worden, maar dan moet ie niet al te lang wachten om zichzelf een meer Ronaldo-achtige professionaliteit aan te leren dan de huidige Drinkwater mentaliteit die hij nu lijkt te hebben. Hij is nog jong natuurlijk, maar ik hoop dat er wat andere voorbeeld figuren dan Lingard die jongen gaan begeleiden binnen de club

13 september 2020 om 13:40

Ja maar goed , hoeveel kan je van Lingard verwachten? Hij is zelf een talent.

13 september 2020 om 17:45

Met lingard en Walcott heeft Engeland twee fantastische talenten

Waarom overdrijven ze zo erg.
Een paar vrouwen roepen naar een hotel, lachgas doen op 18 jarige leeftijd, als het een oudere voetballer was geweest oke die heeft ervaring en weet dat dit soort dingen als (erg) word gezienk.
Ik haat de Engelse media echt heel erg, ze doen er alles aan om Engelse voetballers neer te halen wat het ook maar is.

13 september 2020 om 12:52

Alsof het in Nederland anders is... Talenten als Dest, Bazoer, Kokcu, Ihattaren, Depay (in het verleden), Karsdorp en anderen worden ook al overdreven bekritiseerd om hun gedrag buiten de lijnen... Zelfs een auto kopen is reden tot kritiek hier..

13 september 2020 om 12:53

Diezelfde media die hem de hemel in prijzen. Maar een dag later weer helemaal kunnen afbranden. Alles voor de klikjes.

Hieruit blijkt dat United en spelers daarvan altijd groot nieuws is.
Greenwood die niemand thuis heeft zitten n nog jong is. Daar waar Foden een vrouw en kind thuis heeft zitten. En niks meer over horen.

Deze actie is mogelijk in zijn vakantie gebeurd. Daar waar misdchien andere spelers zich misschien helemaal vol gooien met drank.

Hij doet hier niks verkeerds. Zolang het legaal is....

Ze mogen ook helemaal niks meer he? Typisch Engeland dat alles zo wordt opgeblazen. Op Snapchat zie je bij Nederlandse spelers ook zoveel dingen zoals dit

13 september 2020 om 13:04

Herinner je je Kasdorp op de achterbank van een vriend nog? Gebeurt hier ook gewoon hoor.

Waarom zijn ze altijd zo zuur bij The Sun, je schaamt je toch als je van elke beweging die een tiener maakt een misstap maakt.

Tsja, lachgas. Levensgevaarlijk spul, en belachelijk dat hier door de wetgever niet harder wordt gereageerd. Waarom is het nog te koop? Tegen jeugdige domheid doe je niet veel, maar je kunt wel harder optreden en de boel verbieden.in dit geval zijn het 18-jarigen en die moeten beter beschermd worden, door zowel hun ouders en omgeving als de club. Met name de club heeft m.i. een verzwaarde zorgplicht voor jonge jongens die bij hen onder contract staan, gezien de bijzondere omstandigheden waarin een profvoetballer zich begeeft.

Tja, kleine kinderen met veel geld en weinig verantwoordelijlheidsgevoel. Had ik ook niet toen ik 18 was. Alleen ook niet veel geld, dus niemand boeide het.

Eigen verantwoordelijkheid, lijkt mij zo. Als je 18 bent dan moet je iemand niet behandelen als klein kind ook al gedraag men wel zo. Seks, lachgas en overtreden van de coronaregels zijn niet schadelijk voor zijn spel op korte termijn. Clubs moeten eens grote jongens worden. Imagoschade lijden ze toch wel met jonge jongens verwaand maken met miljoenen contracten. Dan ook niet lopen zeiken als ze buiten de boot pissen. De tijden zijn veranderd. We leven gelukkig niet meer in een preuts tijdperk waar imago en status alles was. Laten we dat vooral zo houden. Als Greenwood Corona zou hebben. Laat dan maar een prestatieclausule in werking stellen dat ie nog maar 1% procent krijgt. Jammer de bammer. Pak die gasten financieel. Das het enigste waar je ze mee kan raken. Elke keer wanneer ze iets "verkeerds" doen buiten de club omdoen (Privé) mits het hun spel raakt. Bam je hebt nog maar 1%. Zolang het hun spel niet raakt zouden werkgevers geen recht van spreke mogen hebben op werknemers wat ze doen in hun privé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Chelsea1311
2.Liverpool1311
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. DialloAanvaller00
David de GeaKeeper50
L. GrantKeeper00
T. HeatonKeeper00
D. HendersonKeeper00
E. BaillyVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

1 fan
Aanvaller, 19 jaar

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren