Derksen stoort zich enorm bij Oranje: ‘Een camerabewuste pseudo-acteur’

Vrijdag, 11 september 2020 om 21:07Jeroen van Poppel • Laatste update: 01:02

Johan Derksen heeft vrijdagavond bij de comeback van Veronica Inside fel afgegeven op Memphis Depay. De analist van het praatprogramma vond de spits van Oranje in de wedstrijden tegen Polen (1-0 winst) en Italië (0-1 verlies) absoluut geen sterke indruk maken. Ook aan de houding van de aanvaller van Olympique Lyon heeft Derksen zich mateloos gestoord.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben je het eens met Johan Derksen over Memphis Depay?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

106 reacties (laatste reactie door jeliazkov2)

Wat is Johan Derksen zelf dan. Een Camera gekke hypocriete zeikerd. Man man man.. dat hij nog überhaupt iets durft te zeggen.

11 september 2020 om 21:14

Hij dikt het wat aan maar ik denk dat Depay dit soort gevoelens bij veel mensen oproept.

11 september 2020 om 21:33

Gabstra

Laat ik voorop stellen dat ik hem al een hypocriete zeikerd vond, voor het Akwasi kwestie. Dat jij Depay hier bij betrekt snap ik niet. Mag ik vragen waarom je dat doet ? En waarom je een vooroordeel hebt dat Depay dit bij mij oproept? Heel erg interessant namelijk. Want je kent mij niet eens.
Ten tweede vind ik het hypocriet omdat Derksen het altijd over geloofwaardigheid heeft. Maar geloofwaardigheid is blijkbaar te koop door de helft van je salaris in te leveren aan goede doelen.

11 september 2020 om 21:40

ik snap Derksen zijn punt maar Memphis krijgt geen enkele aanvoer. het is dan een spits eigen om je terug te laten zakken anders raak je 90 minuten lang geen bal aan

11 september 2020 om 21:42

Waarom hij Depay hij hier bij betrekt? Omdat het artikel over die jongen gaat misschien! Onnozelheid ten top....

11 september 2020 om 21:47

Wat klets je nou man? Nergens richt ik me tot jou. Was wel duidelijk dat Depay bij jou meer sympathie oproept dan bij mij. Geef mij maar types als Wijnaldum of van Dijk.

11 september 2020 om 21:56

SprokkkieWaar zie je in mijn reactie een uitlating over Depay ? Heb het toch over Derksen zelf. ? Onnozelheid ten top zegt hij ook nog 😂

11 september 2020 om 22:02

GabstraDat doe je nu anders wel ? Ja ieder zijn ding. Geef mij maar Depay. Heerlijke speler met een uitgesproken mening en een flinke dosis schijt.

11 september 2020 om 22:14

Het onderwerp gaat toch over Depay? Gabstra stelt ook niet dat Depay dit soort gevoelens bij jou oproept maar dat hij dit soort gevoelens bij veel mensen oproept. Ik denk dat Gabstra daar best eens gelijk in kan hebben. Depay was bij PSV een getalenteerde speler met snelheid, een meer dan gemiddeld goede techniek en een redelijk goed schot, één van mijn favoriete spelers. Tegenwoordig vind ik hem ook te veel vervelende maniertjes hebben.

12 september 2020 om 03:11

@japie je kan mephis ook moeilijk diep sturen. Wat is er met zijn snelheid gebeurt? Doe mij maar bergwijn in de spits.

12 september 2020 om 04:42

‘Dat jij Depay hierbij betrekt, snap ik niet’. Euh hallo, artikel gelezen of geheugenverlies om de 10 seconden?

12 september 2020 om 11:45

@batigolaco: Waarom hij Depay hierin betrekt? Misschien omdat het hele stuk waar we op reageren over Depay gaat. En ben jij 'heel veel mensen'? Trek het niet zo naar jezelf. Ik vind jouw reactie op het bericht van Gabstra vele malen bijzonderder dan jouw eerste bericht.

12 september 2020 om 11:48

@batigolaco: Je bent echt een grote grap joh. Eerst iemand verwijten dat hij iets over jouw zegt, en als hij dat ontkent en zegt dat Depay bij jou kennelijk meer sympathie oproept dan bij hem, dan gaan roepen: 'zie je wel dat je over mij praat'. En de uitgesproken mening en een flinke dosis schijt van Depay vind vind je oke, maar datzelfde verwijt je Johan Derksen. Als er een iemand hypocriet is, dan ben jij dat wel.

12 september 2020 om 18:16

@martijnovic Bergwijn stelt mij nog veel meer teleur in oranje. Memphis heeft nog goede matches gespeeld onder Koeman maar Bergwijn speelt eigenlijk altijd onopvallende wedstrijden in Oranje. een beetje hetzelfde als met Promes

11 september 2020 om 21:16

Kijk uit hoor voor de Pro Derksen agentjes hier. Wat een ongeloofwaardige man is het geworden met veel onzin. Het programma had door moeten gaan zonder hem, was veel beter geweest. Ze hebben het wel geflikt, nog meer aandacht en ze zitten er lekker weer. Voetbal programma's zijn heel leuk, Vi kan dat ook zijn maar helaas zit Derksen dat programma beetje bij beetje kapot te maken.

11 september 2020 om 21:31

Derksen heeft in deze wel grotendeels gelijk. Memphis Depay is een aardige voetballer voor een Europese subtopper/middenmotor die denkt dat hij een geweldige voetballer is. Depay overschat zichzelf, heeft veel maniertjes en voetbalt niet voor zijn team maar voor zichzelf. Hij vraagt de bal de hele tijd in de voeten, worstelt meer dan dat hij voetbalt en heeft veel te weinig rendement. Depay hoort diep te gaan, in het strafschopgebied te komen en te scoren of assists te geven. In plaats daarvan kijkt hij verongelijkt, maakt hij vervelende gebaartjes en gaat hij continu naar de grond (tegen Italië in ieder geval). Depay acteert op het voetbalveld

11 september 2020 om 22:16

Dit is goed onderbouwd itt "hij heeft tattoos en hij doet z'n sokken naar beneden"

12 september 2020 om 07:55

ik lees echter niets vreemds aan zijn opmerking jegens Depay.Misschien als je het niet onderbouwen kan, gewoon het woord racisme erbij halen.Discussie meteen gesloten.

11 september 2020 om 22:27

Blijven we nou constant dit soort onvolwassen opmerkingen lezen? Ik heb ook niet zoveel met Johan Derksen, maar je kunt toch wel gewoon reageren op de inhoud? Heb je dan echt geen inhoudelijke argumenten waardoor je het op de man moet spelen?

11 september 2020 om 23:07

Sirius

Hij is toch de man wie het zegt. Als iemand zijn mening geeft zoals derksen. Dan is het toch logish dat iemand daar kritiek op kan hebben. Of een mening over hem zelf mag geven. Mijn reactie is niet heel inhoudelijk. Dat klopt zeker. Maar ik mag toch wel een mening geven over een persoon als hij wat zegt ? Mag jij ook over mij.

11 september 2020 om 23:50

Sirius, het beeld dat wordt geprojecteerd is niet het beeld van Derksen, het zijn combinaties van wat/welk niveau Depay presteerde en een uitstraling en teksten alsof ie God zelf is.. Altijd de grond in boren zoals Derksen doet ben ik het niet mee eens want in vorm is Depay heel erg goed, met een uitstraling die past (Christian is ultiem voorbeeld, die heeft dat ook maar (dit is het belangrijke verschil) hij laat het al +15 jaar zien) Iedereen is vrij zich te gedragen als een koning maar dan moet je dat ook altijd kunnen tonen, het is de legacy die je overbrengt.. Depay geeft criticasters de ruimte om te zeiken, dat ligt aan een verwachtingspatroon nav privé leven en uitstraling.. Verwachtingpatroon van echt goede voetballers komt vanuit wat ze hebben laten zien en nu tonen, privé gebeurd er weinig spannend..

11 september 2020 om 23:50

Sirius, het beeld dat wordt geprojecteerd is niet het beeld van Derksen, het zijn combinaties van wat/welk niveau Depay presteerde en een uitstraling en teksten alsof ie God zelf is.. Altijd de grond in boren zoals Derksen doet ben ik het niet mee eens want in vorm is Depay heel erg goed, met een uitstraling die past (Christian is ultiem voorbeeld, die heeft dat ook maar (dit is het belangrijke verschil) hij laat het al +15 jaar zien) Iedereen is vrij zich te gedragen als een koning maar dan moet je dat ook altijd kunnen tonen, het is de legacy die je overbrengt.. Depay geeft criticasters de ruimte om te zeiken, dat ligt aan een verwachtingspatroon nav privé leven en uitstraling.. Verwachtingpatroon van echt goede voetballers komt vanuit wat ze hebben laten zien en nu tonen, privé gebeurd er weinig spannend..

11 september 2020 om 23:52

Lachwekkend. Wie speelt hier maar altijd op de man? Juist ja, Derksen. En nu weer, persoonlijk worden en op de man Depay spelen. Doet hij wel vaker, helemaal richting een van Gaal bijv. Nou dan kan je dezelfde reactie terugverwachten. Laten we aub nu niet zielig Derksen gaan zitten verdedigen, de man die niemand heel laat in zijn vaak asociale uitspraken.

12 september 2020 om 00:31

@sociofan1 - Wie is Derksen aan het verdedigen dan? Ik namelijk niet. Wat is dat toch met mensen dat ze op de persoon moeten discussieren? Er zijn genoeg argumenten aan te dragen die niet alleen het tegendeel van de mening van Derksen bewijzen, maar ook gelijk aantonen dat z'n geschetste beeld minstens behoorlijk twijfelachtig is. Echter, in plaats daarvan lijken mensen het slimmer te vinden om dan maar direct de persoon aan te vallen en zich daardoor te verlagen richting een dergelijk niveau. Eerst Batigolaco, vervolgens jijzelf. Snap je nu wat ik duidelijk probeer te maken?

12 september 2020 om 07:53

daar zit Derksen toch voor om zijn mening te geven?Vreemd verhaal, Batigolaco.

Haha we zijn weer terug. Dat Depay meer slechte als goede wedstrijden speelt weten we na al die jaren wel. Maar achja we hebben niet beter.

Beetje makkelijk dit. Tegen Polen was Depay wel goed. Die jongen is maanden geblesseerd geweest, natuurlijk speelt ie wel eens slecht. En het was tegen Italië allemaal eendimensionaal, dat kan je niet alleen Depay aanrekenen.

11 september 2020 om 21:21

Hij maakte wel de fout tegen Italie om de duels aan te gaan met Chiellini en Bonucci. Hij kwam elke keer 1-op-1 met die twee of in de luchtduels die 9 van de 10 keer werd gewonnen door die twee. Memphis is fysiek sterk, maar die twee zijn natuurlijk berensterk achterin. En dat zei Kieft en Gijp (weet niet meer zeker als hij dat ook zei) wel goed, hij had meer de duels uit moeten gaan en meer de ruimte inlopen om weg te lopen van die twee. Dan had hij meer schade kunnen richten. Tegen Polen kon die dat wel, maar tegen Italie kan je dat niet veroorloven.

11 september 2020 om 21:32

Chiellini maakte in bijna elk duel een overtreding tot aan een duidelijke elleboog tegen het hoofd van Depay aan toe. De scheids trad er alleen niet tegen op. Deed ie dat wel dan had Depay hem ineens goed bespeeld en in overtredingen gelokt. Het lijntje is dun. Dat Derksen alleen het negatieve eruit licht is niet gek, die man heeft duidelijk helemaal niets met depay.

11 september 2020 om 22:21

Tja, wel professionele en slimme overtredingen. Alleen die ene elleboog ging iets te hard, maar buiten dat om waren het kleine overtredingen. Een slimme spits zal uitwijken voor de duels, want die win je niet, maar Memphis bleef steeds proberen en dat was geen succes tegen een oude rot in het vak. Kijk dat Derksen een pik op hem heeft was wel duidelijk, want hij heeft niet zoveel met spelers van de nieuwe generatie. Maar ik had het niet over de opmerkingen van Derksen, maar over de opmerkingen van Kieft/gijp. Dus weet niet per se waar je naar refereert over mijn stuk?

11 september 2020 om 22:32

Nou ja, Memphis speelt niet zoveel betere wedstrijden als mindere wedstrijden. Dat is ook het grote probleem omtrent Memphis, uiteraard losstaand van z'n voorkomen. Als hij goed speelt is het bij vlagen fenomenaal, maar als hij slecht speelt is het ook gelijk zeer pover. Dat is er (inmiddels na behoorlijk wat jaren) nog steeds niet echt af. Dat word cijfermatig wel gecompenseerd vanwege zijn reputatie bij Lyon en z'n traptechniek, maar hij is wel erg vaak onzichtbaar voor een speler met zijn kwaliteiten. Dan ga je toch al snel denken dat z'n karakter 'm in de weg zit.

Weet niet in welke fantasie wereld depay afgeschilderd wordt als de nieuwe messi. Heb namelijk niemand gezien die depay dusdanig hoog heeft zitten.

Ik kan er naast zitten, maar niemand heeft Depay toch weggezet als “de nieuwe Messi”.
Misschien qua uitstraling ofzo, maar dit klinkt toch weer als ouderwets Derksen gezwetst.
Ze zijn weer terug hoor!

Het seizoen is nog niet begonnen of er wordt al weer gezeken, wat heerlijk. Ik was alweer bijna vergeten hoe het ook alweer was op tv met voetbal in Nederland, doe mij dan toch maar match of the day waar ze 90% van de tijd positief zijn

Man man man... daar gaan we weer. Met zijn hele houdinkje, de tatoeages, kousjes naar beneden: 'de grote man' Tegenwoordig kunnen mensen zich ergeren aan andere als ze een tatoeage hebben of met korte kousjes spelen. Begint echt triest te worden dit

11 september 2020 om 21:20

Derksen leeft dan ook in 1960 met zijn gedachtes, een totale nobody is het.

11 september 2020 om 21:56

@branquinho, Depay is juist oldskool met zijn sokken. in dat tijdperk speelden veel spelers met die afgezakte sokken Dit is juist het tijdperk van sokken over de knieën, zie Neymar, Ziyech.

11 september 2020 om 22:42

Niet helemaal waar. Dat sokken over de knieën begon Thierry Henry mee. Er zijn in die tijd meerdere spelers die afgezakte sokken speelden. Spelers die nu bij me opkomt zijn Totti en Alexander Hleb. Hleb draag het nog iets lager dan Totti

11 september 2020 om 23:22

Het gaat er ook niet om wie ermee begonnen is maar wat nu door velen wordt gedaan.

12 september 2020 om 07:56

Wat voor gedachten moet je dan aan denken?Ben toch reuze benieuwd.

11 september 2020 om 23:55

Je moet tonen op het veld dat je die uitstraling kan dragen niet door houding, privé leven, etc. Kritische mensen geen kans geven, als je buiten het veld doet alsof je God zelf bent, dan moet je het op het veld laten zien, altijd..

Ten eerste, niemand schildert Depay af als de nieuwe Messi. Ten tweede, als je argumenten bestaan uit het feit dat een speler tatoeages heeft of zijn sokjes wat anders draagt om hem als arrogant te bestempelen neem ik je al niet meer serieus.

Derksen zelf ook een camerabewust pseudo acteur die niet in het dienst van zijn team optreedt en waarbij het vooral om hem moet draaien en loopt te zaniken als het een keer tegenzit. Mss herkent die zichzelf wel in Depay en hem daarom "advies" wilt geven.

Genee is zwaar irritant, laat ze niet uitspreken en geeft onnodig steken.
Zelfkennis zit er ook niet in.
Gijp stoort zich er ook aan, hij negeerde het duidelijk.

Ha! Die nobody Johan Derksen komt weer op tv en hij gaat weer door hoor. Depay is maanden geblesseerd geweest, wat verwacht hij? En niemand ziet hem als de Lionel Messi. Tegenwoordig worden spelers afgeschilderd op hun uiterlijk. “Tattoo’s en kledingstijl” rot toch op man moet je dat kapsel van Derksen zien.

11 september 2020 om 21:27

Hoppa! Gelijk wordt gezegd hoe het is..
Depay? Pff

11 september 2020 om 21:32

Helemaal mee eens. Ben het ook wel zat. Alsof iedereen als Frenkie moet zijn of Van Dijk (die naar mijn inzien toch een arroganter is).

11 september 2020 om 22:36

Nou ja, even los van Derksen: Memphis laat niet zoveel minder zien als voor zijn blessure. Die jongen schoort 1 hattrick tegen een degradatiekandidaat in de Ligue 1 en iedereen steekt de loftrompet weer. Memphis is nou eenmaal wisselvallig. Als hij z'n dag heeft kan hij overal wel mee, maar als hij z'n dag niet heeft is het ook gelijk erg pover. Erg jammer, want de kwaliteit spat er vanaf, maar schijnbaar zit er toch mentaal iets niet goed.

Wauw arrogant? Depay heeft nooit gezet dat hij de beste is. Hij is rapper, maar dat is zijn hobby. Maar goed, iedereen moet braaf zijn. Hij is voetballer, maar boeit precies niks als hij rapt of tatoeages heeft. Alsof hij daardoor slechter speelt.

11 september 2020 om 21:40

Iemand afserveren op zijn of haar uiterlijk vind ik persoonlijk ook mager, maar.... die jongen heeft wel degelijk een air over zich heen (kwa uitstraling) waarbij ik me maar al te goed kan voorstellen dat dit wrevel opwekt bij mensen.

11 september 2020 om 21:54

Maar dat heeft toch niks met voetbal te maken?

11 september 2020 om 22:00

Dat klopt, het verklaart slechts deels de negatieve tendens rondom die jongen (bij sommigen). Dan gaan onderbuikgevoelens al snel een rol spelen zoals je ook nu weer ziet.

11 september 2020 om 23:58

Uitstraling zoals hij heeft wordt gezien als dat hij een wereldvoetballer moet zijn.. Helaas matched het niet..

12 september 2020 om 00:53

dan moeten die mensen toch bij hun zelf te raden gaan want aan onderbuik gevoelens heb je niets als je een evenwichtig oordeel wilt vellen over iemand

Johan derksen zegt het verkeerd misschien. We kunnen toch wel concluderen dat er bij Lyon betere spelers zijn dan depay en dat hij bij het Nederlands elftal boven zichzelf uitstijgt. Ik vond hem tegen Polen nog wel redelijk maar tegen Italië was het helemaal niks. Ook in champions league wedstrijden is hij nooit beslissend geweest voor zijn club.

11 september 2020 om 21:58

Ik vind Depay ook geen topspeler hoor, maar na zo’n lange absentie mag je momenteel simpelweg nog niet al teveel van hem verwachten. Mist overduidelijk ritme.

Je kan zeggen wat je wil over Derksen, maar hij heeft vaak wel gelijk. Het is heel camera bewust wat ze doen tegenwoordig, dat staat leuk op hun social media dan en kunnen de likes regenen. Pure aandacht, clout chasers en dat voedt hun egootje. En dan hebben ze een mooi excuus om kwaad te zijn op hun ‘haters’.

11 september 2020 om 22:40

Maar dat is meer een "generatie-dingetje" dan specifiek een "Memphis-dingetje". Verder interesseert het me ook vrij weinig, dergelijke randzaken. Echter zie je in het karakter van Memphis wel veel terug van wat hij op het veld laat zien. Mentaal lijkt er na inmiddels toch al wat jaren nog steeds iets niet goed te zitten. Hij heeft fysiek en technisch alles in huis om de top te halen, maar over een heel seizoen genomen is het nog steeds te wisselvallig om te slagen bij een Europese topclub. Ik heb dan ook het idee dat Memphis veel onzekerder is dan hij vaak wil doen voorkomen. Een andere verklaring heb ik namelijk niet voor z'n wisselvalligheid.

11 september 2020 om 23:00

Dat is inderdaad van deze generatie. Narcisme is belangrijk om zich te weren tegen kritiek. 'ik ben goed, ik ben mooi, ik ben de beste. Wat ze ook mogen zeggen'. Het lijkt de nieuwe opium geworden. Het is een hele goeie voetballer, maar er zit inderdaad iets mis. Hij is heel goed, maar misschien verwacht men iets te veel van hem? Misschien heeft hij zijn limiet bereikt? We kunnen daar wel over blijven discussieren het wel of niet zo is, maar ik bekijk het altijd zo: als er meer in zit, dan was er wel al uit gekomen tegen nu. Zelfde verhaal met Balotelli. Zoveel mensen die blijven beweren dat hij veel meer kon. Ik zeg juist niet want ook mentale kracht is een soort talent. Maar ik deel je mening dat ie inderdaad te wisselvallig is voor een topclub.

11 september 2020 om 23:14

Sorry hoor maar ik heb ongeveer dezelfde leeftijd als memphis en ik irriteer me helemaal groen en geel aan dit soort gedrag. Ik ken ook niemand in mijn directe omgeving die zich als een dergelijke diva gedraagd. Doe mij maar gewoon de Hollandse nuchterheid in plaats van dit soort eigen pijperij met leeuwen, hoeden, stoere blikken en dure merkkleding.

12 september 2020 om 00:36

@oomanton - Ik bedoel het dan ook meer in algemene zin. Daarmee bedoel ik niet dat iedereen van een generatie dat gedrag vertoont. Het valt mij alleen op dat veel mensen tegenwoordig niets kunnen hebben, geen constructieve discussie kunnen voeren en niet meer kunnen relativeren. Bovendien lijkt aandacht te vaak de boventoon te voeren.

12 september 2020 om 02:11

Ken jij iemand uit je omgeving die op dt niveau voetbal speelt!? Waarom gedraagt hij zich als een diva!? En dan hebben sommige nog het gore lef om hem mentaal zwak te noemen terwijl hij super snel is gerevalideerd. 90% zei toen dat hij het niet zou redden en het minimaal 9 maanden nodig heeft. Als je zelf niet aan de top staat van jou beroep kom dan niet een ander afkraken om zijn/haar ambities en denkwijze

12 september 2020 om 17:19

Heb je het tegen mij aangezien ik de notificatie krijg? Ik heb hem namelijk nergens een diva genoemd en om even in te haken op jouw tweede zin: Het 1 hoeft niets met het ander te maken te hebben. Je kunt best gedreven en een harde werker zijn en anderzijds mentaal zwak zijn. Mentale zwakte hoeft niets met inzet o.i.d. te maken te hebben. Het kan ook gewoon komen door een gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, druk of noem het maar op. Ik denk dat niemand twijfelt aan de werkethiek van Memphis.

In het Nederlands elftal hebben we sowieso een heel matige aanval. Bergwijn heeft de laatste jaren ook geen ontwikkeling doorgemaakt. Promes komt tekort dus we hebben eigenlijk geluk gehad dat we een degelijk middenveld hebben met goede centrale verdedigers. Daardoor viel memphis op met wat leuke acties en is hij belangrijker gemaakt dan het daadwerkelijk is.

Eigenlijk is memphis een heel onzeker mannetje heb ik het idee. In het veld kan hij dit mooi camoufleren, maar als hij voor de microfoon staat weet hij zich totaal geen houding te geven. Hij veert van links naar rechts, uit ongemak en onzekerheid. Met de rest van zijn lichaam probeert hij wat anders te insinueren

Als Mephis er 1 in knalt en goed speelt krijgt die ook genoeg lof van de heren. Maar als je en slecht speelt en van die maniertjes hebt waarvan een kind nog kan zien dat ze vervelend zijn, dan kan en mag je deze reacties verwachten.

Je kan het zeiken noemen, maar de maniertjes en die houding van die jongen worden ook maar niet beter...

Ik ken echt niemand die in Depay de nieuwe Messi Ziet en deze aanval op hem van Derksen was eigenlijk ook te verwachten als oranje een slechte wedstrijd speelt en Joost mag weten waarom hij en niet de andere 10.

Derksen als persoon staat hier los van. Hij heeft echter wel een punt als het gaat over de laatste 2 wedstrijden met name. Ik heb mij ook verbaasd over de zeer positieve commentaren na Nederland-polen. Zo geweldig was hij echt niet m.i. Maar een paar knappe acties zijn kennelijk voldoende om half Nederland te laten denken dat hij geweldig speelde. Incl Dhr. Vd vaart. Hij loopt zich te vaak vast waar hij echt eerder moet spelen of de combinatie kan zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger40
S. de VrijVerdediger40
D. DumfriesVerdediger42
P. van AanholtVerdediger40
F. de JongMiddenvelder40
G. WijnaldumMiddenvelder43
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

810 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Olympique Lyon 37 20 4 0
2019/2020 Olympique Lyon 13 9 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Manchester United 4 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Depay: ‘Hij is ook niet de meest vriendelijke en aardige persoon ter wereld’

Memphis Depay geniet met volle teugen van zijn eerste week bij Barcelona. De aanvaller noemt zijn transfer naar het Camp Nou ‘een zegening’ en kijkt met voldoening terug op de eerste...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 29 juli
Genoa heeft hevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Sam Lammers. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren