Van der Meijde over streek bij Veronica Inside: ‘Ik krijg er rillingen van man!’

Zaterdag, 12 september 2020 om 08:02Justus Dingemanse • Laatste update: 08:19

Veronica Inside is vrijdagavond weer van start gegaan na de flinke ruzie tussen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Andy van der Meijde verheugt zich op een nieuw seizoen, maar laat in gesprek met verslaggever Mounir Boualin duidelijk weten met andere ogen te kijken naar het veelbesproken incident.


Poll

Ga jij weer kijken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door nederland79)

Wat een overtrokken gezwetst. Ze probeerde een politiek thema aan te kaarten, wat compleet misplaatst was. De tafelgasten voerde een hetze. Genee maakte tv. Derksen en Genee probeerde het programma nog te maken zoals ze altijd deden. Gaat gewoon weer door zoals we gewend zijn want in feite was er niet écht iets aan de hand. Dit is allemaal media praat van "ik moet een mening hebben anders tel ik niet mee" en een beetje publiciteit. Ik zap er vanzelf wel weer langs en zal vast wel weer geamuseerd zijn want dan doen die heren, amuseren.

Hij krijgt rillingen van wat Genee hen zogenaamd flikte, maar blijft nog kouder dan een lijk als het op de uitspraken van Derksen aankomt? Mooi dit.

12 september 2020 om 04:44

Wat was er verkeerd aan de uitspraken van Derksen dan?

12 september 2020 om 08:47

Wat zei Derksen dan dat niet in het format van het programma paste dan? Dat je t niet met zijn uitspraken eens bent, kan, maar dit is niet de eerste en niet de laatste keer dat Johan ergens tegen aan trapt, in dit programma.

12 september 2020 om 11:25

‘Dat je t niet met zijn uitspraken eens bent, kan, maar dit is niet de eerste en niet de laatste keer dat Johan ergens tegen aan trapt, in dit programma.’Dit is waar ik op doel. Derksen heeft zich herhaaldelijk zeer discutabel uitgelaten. Het gros van de luitjes hield telkens hun kaken nog stijver dan een koude lijk op elkaar. Ik heb Andy van der Meyde bijvoorbeeld, voor zover ik dit denk te weten, nooit horen zeggen dat hij rillingen kreeg, toen Derksen Sylvana Simons met een aap vergeleek of zijn chocolade vriendinnetje noemde. Derksen is redelijk welbespraakt en pienter en maakt dit soort uitspraken met opzet en in volle bewustzijn. Zo ook zijn sneer naar Akwasi, door hem met zwerte piet te vergelijken. Een persoon die niet schijnheilig is, weet dat dit een ‘bewussie’ is en zeker geen foutje. Zeker als het uit Derksen zijn muil komt. Die man weet dondersgoed waar hij mee bezig is. Ik dwaal een beetje af, maar wat ik probeer te zeggen is, dat het veelzeggend is dat mensen massaal struikelen over de houding en handelswijze van Genee (die ik overigens een enorme schijnheil vind), maar dat zij, vooral degenen die al die tijd hun mond dicht hebben gehouden, geen woord reppen over de teksten die Derksen herhaaldelijk uit zijn mond laat stromen. En daar gaat het mijns inziens fout. We zouden het moeten hebben over de zeer discutabele praatjes van Derksen, want daar begon het allemaal mee.De heren van VI hebben echter met hun schijnbewegingen, waar zelfs een Ronaldinho of Neymar niet eens aan kan tippen, ervoor gezorgd dat we het over hele andere zaken hebben. Dat hebben ze goed gedaan overigens...

12 september 2020 om 10:57

Derksen heeft niks bijzonders gezegd. T was pas bijzonder als hij akwasi met sinterklaas zou vergelijken. Die lijken totaal niet op elkaar

12 september 2020 om 11:09

‘Derksen heeft niks bijzonders gezegd. T was pas bijzonder als hij akwasi met sinterklaas zou vergelijken. Die lijken totaal niet op elkaar.’ En dit soort geklets is de reden waarom Nederland afscheid gaat nemen van zwerte piet...

14 september 2020 om 10:23

@apocalyps nou als een basisschool klas het verhaal van de 3 koningen naspeelt en het is een klas zonder donkere kinderen. Vind jij het dan racisme als 1 van de kinderen donkere schmink op krijgt om de donkere koning te spelen?

Vd Meijde vind ik echt ver gezakt. Altijd te springen om aandacht en heeft van zijn carrière en zijn leven een totale chaos gemaakt. Die man moet professionele hulp krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

41 jaar
13 fans
Aanvaller
SeizoenClubW
2011/2012 WKE 6 0 0 0
2008/2009 Everton 2 0 0 0
2007/2008 Everton 0 0 0 0
2006/2007 Everton 8 0 1 0
2005/2006 Internazionale 0 0 0 0

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren