Sandro Tonali kondigt op Instagram toptransfer van totaal 35 miljoen aan

Woensdag, 9 september 2020 om 09:18Chris Meijer • Laatste update: 09:44

Sandro Tonali gaat zijn carrière vervolgen bij AC Milan. De twintigjarige middenvelder is woensdagochtend gearriveerd bij de La Madonnina-kliniek, waar hij de medische keuring bij i Rossoneri zal doorlopen. Tonali had in de nacht van dinsdag op woensdag al een foto van zichzelf in een AC Milan-shirt op Instagram gepost, waarmee de overstap naar zijn favoriete club werd aangekondigd.

Tonali werd in de voorbije maanden onophoudelijk in verband gebracht met een overstap naar de Italiaanse top. Het leek er lang op dat Internazionale hem zou overnemen van Brescia en i Nerazzurri hadden zelfs een akkoord, maar uiteindelijk is toch AC Milan er in geslaagd om de middenvelder binnen te halen. Tonali is van jongs af aan fan van i Rossoneri en bij de foto op Instagram plaatst hij de tekst ‘schuld van de sprookjes’, waarmee hij verwijst naar een nummer van de Italiaanse zanger Ultimo.

Transferexpert Fabrizio Romano meldde vorige week al dat de transfer van Tonali naar AC Milan in kannen en kruiken was. De drievoudig Italiaanse international maakt volgens verschillende Italiaanse media in eerste instantie op huurbasis de gang van Brescia naar Milaan. I Rossoneri betalen tien miljoen euro voor de huurperiode en hebben een optie tot koop ter waarde van vijftien miljoen euro. Door bonussen kan het totale bedrag voor Brescia nog oplopen met tien miljoen euro.

Daarmee heeft Tonali zijn gewenste stap naar de top van de Serie A te pakken. Brescia nam de middenvelder in 2012 op twaalfjarige leeftijd over van Piacenza en in dienst van le Rondinelle ontpopte hij zich de afgelopen jaren tot toptalent. Tonali speelde 89 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Brescia, waarvan 35 afgelopen seizoen in de Serie A. Hij kon desondanks niet voorkomen dat de club degradeerde, maar er lagen al afspraken dat Brescia ondanks een tot 2022 lopend contract mee zou werken aan een transfer.


Poll

Goede keuze van Sandro Tonali?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door shqiptarks)

Zeer verrassende transfer, maar misschien wel een van de beste transfers tot nu toe. Hoop dat AC Milan weer beetje bij beetje kan gaan aansluiten bij de top. Blijft toch een mooie club!

9 september 2020 om 09:51

Deze transferperiode is tot nu toe geslaagd voor AC Milan wat mij betreft. Grote jongens lijken binnen boort te blijven terwijl Zlatan behouden blijft en wonderkind Tonali binnenkomt. Ook de definitieve transfer van Kjear is erg goed

9 september 2020 om 10:03

Ze hadden afscheid moeten nemen van Zlatan. Met een overpaid 38-jarige neem ik de club al een stuk minder serieus. Maar Tonali kan wel eens de ommekeer zijn. Vind het bizar dat zo’n goeie, Italiaanse, jonge jongen niet snel wordt opgepikt door de top.

9 september 2020 om 10:08

Inter heeft de deal zelf stopgezet, en hij wou persé in Italie blijven.

9 september 2020 om 10:16

Noem een spits bij Milan die beter is dan Ibrahimovic. Die zijn er gewoon niet. Die man is op zijn 38e nog steeds van grote waarde.

9 september 2020 om 10:16

Noem een spits bij Milan die beter is dan Ibrahimovic. Die zijn er gewoon niet. Die man is op zijn 38e nog steeds van grote waarde.

9 september 2020 om 10:26

Maar hij verdient wel 7 miljoen per jaar exclusief premies etc. Ik weet niet of er veel budget is bij Milan, maar ik had inderdaad voor een jongere spits gekozen dan Ibra. Als die mogelijkheid er is tenminste.

9 september 2020 om 10:46

Ibra is misschien wel overpaid, maar het is gewoon een zekerheid voor goals. Daarbij kan een Leao in zijn schaduw zich ontwikkelen en van hem leren.

9 september 2020 om 12:05

Hoe durf je dit nou te zeggen? Wat maakt leeftijd en salaris uit als je gewoon goed presteert? Sinds de komst van Zlatan draait Milan enorm goed, als je de competitie niet volgt oordeel dan ook niet.

9 september 2020 om 12:08

Dan heb je duidelijkk niet naar Milan gekeken sinds Zlatan terug is Gunnero. Ik was er ook flink op tegen om Zlatan terug te brengen maar hij speelde simpelweg fantastisch afgelopen seizoen en liet de hele aanval beter spelen. Voorlopig heeft Milan niks anders voorin en heeft de club nu de tijd om andere plekken te versterken zoals het middenveld met Tonali en de verdediging met Tonali en hopelijk nog een rechtsback

9 september 2020 om 13:51

Hadden afscheid moeten nemen van Ibra, alsjeblieft zeg.. zoals Zinedane al aangeeft, hij laat de aanval draaien, sterker nog, hij laat het hele elftal beter spelen. Is geen toeval hoor dat Calhanoglu zo ineens de assists en goals aaneenrijgt. Spelers als Bennacer, Saelemaeckers... allen op een hoger niveau aan het spelen sinds zijn komst. Leek me zelfs dat Pioli op een hoger level zat te coachen haha. Nu inderdaad nog verdediging aanscherpen, echter lijkt prioriteit van Milan bij een CVM te liggen, Bakayogo en Soumare als targets.

9 september 2020 om 13:57

Heb je een beetje een idee wat de opstelling gaat worden komend seizoen Experto? Tonali en Bennacer zullen sowieso gaan spelen lijkt me. Bakayoko zal ook niet voor de bank gehaald worden. Maar ik was eigenlijk erg blij met de 4-4-2 opstelling met Zlatan en Calhanoglu er kort achter. Zal Milan toch terug gaan naar een soor 4-3-3 met Zlatan in de spits en Rebic en Calhanoglu op de vleugels? In die opstelling kan je Tonali in een Pirlo rol zetten en Bennacer ervoor zetten met Kessie of een van de aankopen ernaast als box-to-box speler. Maar ik zie ook wel een old school 4-4-2 met een ruit voor me met Rebic en Zlatan in de spits en Calhanoglu op 10 met Tonali, Bennacer en Kessie/baka/soumare erachter

9 september 2020 om 14:29

Ben er sterk van overtuigd dat Pioli niet zal afwijken van zijn formatie 4-3-3 idd met Calhanoglu als Cam die kan overgeschakelt worden naar een 4-4-2 met Rebic of Leao die dan als zwervende flank naar de spits opschuiven en Calhanoglu dan naar de linkerflank inderdaad. Rechts moeten Saelemaeckers, Diaz rn Castillejo het uitvechten. Verder, naar volgens ik gelezen heb wordt Tonali gezien als rechtstreekse concurrent van Bennacer en Kessie onbetwist lijkt, voor hem zien ze in Bakayoko dan weer de ideale deputy. Geruchten duiken trouwens op dat Tonali op termijn opvolger wordt van Bennacer met PSG, met name Leonardo erg geïnteresseerd zijn.

9 september 2020 om 14:34

Denk dat hij gaat vasthouden aan de 4-2-3-1, ik vrees dat het Bennacer-Kessie gaat blijven en dat Tonali 2de keus zal zijn. Maar ik hoop dat het deze opstelling zal worden.momenteel is er niet veel meer nodig eigenlijk. Overal dubbel bezet met sterke spelers. Alleen centraal achterin mag er nog wel iets bij want Duarte en Musacchio zijn beide niet goed genoeg en te blessuregevoelig.

Donna
Calabria
Kjaer
Romagnoli
Theo
Tonali
Bennacer
Castillejo
Calha
Rebic
Ibra
9 september 2020 om 14:35

Oke dus wat je dan krijgt is de volgende concurrentie zoals in de opstelling

Donna/Donna
Calabria/Kal
Kjear/Gabbia
Romagn/Duar
Theo/Laxalt
Kessie/Baka
Calha/Paquet
Bennacer/Ton
Castille/Sea
Zlatan/Leao
Rebic/Diaz
9 september 2020 om 15:02

Ja klopt Alexander, 4-3-3 had ik in 4-2-3-1 moeten aangeven, en volledig mee eens dat prioriteit sowieso CV zou moeten zijn, Duarte speelt echt bedroefd zeg, vond die Bellodi dan nog een betere indruk afgeven, Mussachio kan je ook afschrijven, lijken ze daar wel te beseffen ook.

9 september 2020 om 15:49

Denk dat Duarte nog wel een seizoen zal blijven, die speelt nog niet zo lang voor Milan. Gok nog wel dat Musacchio zal vertrekken. En dan heb je met Gabbia en Duarte twee opties maar zou het niet slecht zijn om er nog een daadwerkelijke concurrent voor Roma en Kjaer bij te halen

9 september 2020 om 15:55

Mooie de concurrentieplekken in beeld gebracht. Voor mn gevoel voor het eerst in jaren ook dat we een aardig brede selectie hebben. Vooral op het middenveld kan nu echt een concurrentiestrijd uitbarsten. Zie nog wel graag een nieuwe winger komen die met Castillejo/saelemaekers gaat concurreren en achterin is eigenlijk ook nog wel een backup CV en een RB nodig (al vind ik Calabria in de voorbereiding best goed spelen). In ieder geval een mooie vaste kern nu waar we verder op kunnen bouwen.

Geweldige transfer voor milan. Deze man is de toekomst van het Italiaanse voetbal en de natuurlijke opvolger van Pirlo. In mijn ogen maakt Inter wel een fout doordat ze de deal niet hebben doorgezet. Ik ben heel benieuwd om hem aan het werk te zien in het shirt van Milan.

9 september 2020 om 09:52

Misschien maar Inter heeft met Barella natuurlijk ook al een heel groot Italiaans talent. En Brozovic is ook nog steeds maar 27 dus zijn perspectief bij Milan zal ook wel wat beter zijn. Dus als hij dan ook nog supporter van Milan is, is de keuze wel te begrijpen.hopelijk kan Milan de komende jaren weer een beetje aansluiten zodat je een betere top krijgt die het Juventus (nog) moeilijker kan gaan maken.

9 september 2020 om 10:01

Barella is zeker een enorm talent maar wel een heel ander type voetballer met veel meer bewegelijkheid en diepgangnet als Brozovic. Tonali had daar in mijn ogen perfect bij gepast als spelmaker voor de verdediging, zoals Frenkie dat in zijn laatste Ajax jaar invulde. Maar ik ben ergens wel blij dat hij naar Milan is gegaan. Ik hoop heel erg dat die club de weg omhoog weer weet te vinden de komende jaren weer in de CL te zien is. Dan is het mooi om te zien dat ze de nodige talentvolle spelers hebben/binnenhalen waar ze nog jaren op kunnen bouwen.

9 september 2020 om 10:01

En dan heb je Sensi om niet te vergeten. Ook een fantastisch kleine magier is dat, alleen best blessuregevoelig helaas.

Geweldige transfer voor Milan natuurlijk. Maar er me iets anders vh hart. What the hell is een 'transferexpert'? Er wordt continu gegooid met deze term alsof het een mysterieuze voetbalfiguur is, maar het is niks meer dan een journalist toch? Of doen transferexperts speciale transferexperttrainingen georganiseerd door de oppertransferexpert?

9 september 2020 om 09:43

Fabrizio Romano is een bekende journalist die vaak als eerste geruchten of transfers aankondigt voordat de rest van de media ervan op de hoogte is. Ook zijn zijn voorspellingen vaak accuraat. Denk dat hij daarom transferexpert wordt genoemd en heeft hij zo'n grote achterban omdat hij het vaak bij het juiste eind heeft.

9 september 2020 om 10:00

Ikzelf volg Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio altijd op de voet in de transferperiode. Veel beter dan een Voetbalzone waar soms belachelijke berichten gepubliceerd worden. Kan me nog een artikel herinneren van vorig jaar waarin stond dat Pique naar de vakantiebestemming van De Ligt was gegaan om hem te overtuigen om voor Barca te spelen. Dat was echt het toppunt van idioterie.

9 september 2020 om 18:51

Klopt. Sommige dingen kun je niet eens verzinnen en toch komt het op sommige voetbalsites zoals ook helaas bij Voetbalzone. Deze journalisten daarin tegen onderscheiden zich juist door als eerste met oa transfernieuws te komen. You know it's serious business when Fabrizio Romano tweets; Here we go!

9 september 2020 om 09:57

In het gros van de gevallen heb je helemaal gelijk. Echter zijn er een paar elite figuren die het heel, heel vaak goed hebben zoals Fabrizio Romano. Die man (27 pas dacht ik) leeft hier echt voor. Slaapt bijna niet, is continu bij de hotels te vinden waar alle agents rondlopen en verifieert zijn geruchten bij de advocaten die hierbij betrokken zijn. Daardoor weet je nagenoeg altijd dat wanneer hij aangeeft dat iets volledig rond is, dat het legit is.

9 september 2020 om 15:57

Op Youtube kun je ook een heel mooi inkijkje kijken in het leven van zo'n transferexpert (fabrizio Romano). Zeker aan te raden om eens te bekijken!

Als hij naar inter was geweest was hij samen met barelli komend 10 seizoenen de middenveld bij inter en italie. Zeer grote talenten.

9 september 2020 om 10:58

Had ook wel mooi geweest ja! Prima, dan koopt Milan wel ff Barella

9 september 2020 om 13:21

En chiesa ook nog toekomst van de Italiaanse ploeg ( Zaniolo is ook welkom)

9 september 2020 om 13:32

Zanolio was samen met Tonali echt mn droomaankopen, alleen het is een echte romanista... hij valt niet los te weken denk ik

Geweldige transfer voor AC Milan. Beschouwt zichzelf als een combinatie tussen Gattusso en Pirlo. Mooi dat hij nu bij Milan komt te spelen. Ik ben wel benieuwd hoe ze gaan spelen met 2 controleurs en 3 man voor die positie: Bennacer, Tonali en Kessie..calhanoglu deed het geweldig op de 10 positie. Ik denk dat dit gevolgen gaat hebben voor Kessie en tegen fysiek sterkere tegenstanders dat hij speelt i.p.v. Tonali in het begin!

Donnarumma
Conti
Romagnoli
Kjaer
Hernandez
Tonali
Calhanoglu
Benaccer
Castillejo
Ibra
Rebic

welkom, weer een toptalent binnen Milan. van mij part komende half jaar ff relaxen, rustige brengen. en dan gaat het helemaal goed komen!wel vreemd dat hij nog zn medische testen moeten en officieel moet tekenen, maar het nu al laten weten, ach hij kon zich vast niet bedwingen.hopelijk (na paar maanden) op het middenveld in een ruit met Bennacer,tonali en in de punt Canhanoglu, en dan ziet het er toch wel erg mooi uit allemaal. alleen nog een rechtsback, maar er komen maar geen geluiden; Milan is bezig met NOG een middenvelder, en een CV, maar we horen niets over een rechtsback... rechtsvoor is gelukkig ingevuld met Diaz

9 september 2020 om 09:56

Ik hoop eigenlijk dat Calabria zich toch nog kan bewijzen! Zou mooi zijn als er nog een Italiaanse jongen uit eigen jeugd in de basis kan staan.

Kunnen we niet 4-4-2 spelen met Kessie, Bennacer en Tonali allemaal als controleurs? Hebben we wel een ijzersterk middenveld staan, waar je niet zomaar doorheen komt😂

9 september 2020 om 11:28

Calabria speelt deze voorbereiding wel goed, al zegt het niets aangezien we tegen niveautje Monza enzo ballen.

9 september 2020 om 15:19

Mauroo, ze hebben ook nog een linksback van Kiev op het oog. Al zou Laxalt dan eerst van de loonlijst geschrapt moeten worden. Rechtsachter lang interesse getoond in Emerson en Aurier, maar zowel Barca als Tottenham lijken niet te willen afwijken van hun hoge transfersom. Sindsdien is er inderdaad stilte na de storm, misschien wordt Kalulu hoger ingeschat dan vooraf gedacht? En Calabria liet inderdaad geen verkeerde indruk.

Ben als AC Milan-fan erg blij met deze transfer. Halen echt een potentiële topmiddenvelder binnen, waarvan ik eigenlijk altijd had verwacht dat hij naar Juventus zou gaan. Gelukkig zijn de nieuwe eigenaren van AC Milan goed bezig en proberen ze met goed beleid en goede aankopen, weer terug te groeien naar het niveau waar ze thuishoren. Met o.a. Bennacer, Çalhanoğlu, Zlatan, Romagnoli, Leão, Rebic, Hernandez, Brahim, Kjaer, Kessie en vrijwel zeker Tonali hebben ze meerdere goede spelers rondlopen, waarvan iedereen (op Zlatan en Kjaer) nog makkelijk jaren meekunnen en hopelijk zal Donnarumma zijn contract ook verlengen. Met dit elftal moet AC Milan aankomend seizoen in mijn ogen echt wel mee kunnen strijden om een plek in de top 4 (zie opstelling).

Donnarumma
Calabria
Romagnoli
Kjaer
Hernandez
Bennacer
Tonali
Kessie
Çalhanoglu
Zlatan
Rebic
9 september 2020 om 10:00

Hoop toch stiekem dat Gabbia uiteindelijk de plek van Kjaer gaat overnemen, mooi talent met veel potentie.

9 september 2020 om 14:39

Gabbia is inderdaad een groot talent, maar je ziet toch wel dat hij nog ervaring en vertrouwen mist. Ik zou hem eerlijk gezegd uitlenen aan een van de betere Serie B teams waar hij dan 2 jaar ofzo veel kan spelen.

Fantastische aankoop natuurlijk voor Milan zeker voor deze transfersom. Staat dan ook een mooi middenveld wat in evenwicht is met Calhanoglu, Tonali en Bennacer. Het liefst zou ik Paqueta zien spelen omdat ik denk dat die de meeste potentie heeft maar die zie ik ook nog gewoon vertrekken deze zomer omdat het er niet helemaal uit lijkt te komen. Daarnaast lijkt er ook een beetje op te zijn voorgesorteerd door het aantrekken van Diaz. Het elftal lijkt me nu ook wel redelijk rond en er zal alleen flink uitgedund moeten worden want de selectie is nu erg groot.

9 september 2020 om 11:18

Middenveld is idd erg groot maar de verdediging niet. Een nieuwe rb is welkom al gun ik Calabria nog een kans en heeft Kalulu (overgenomen van Lyon) me erg impressed in de vriendschappelijke wedstrijden. Maar voor cb's heb je Romagnoli, Kjaer, Musacchio en Duarte, waarbij de laatste 2 het niveau niet aankunnen en wss weg gaan en Gabbia een talent is maar je nog niet teveel van hem kunt verwachten. Oh en een 2de keeper is ook nodig, Reina is weg de keeper van Bournemouth gehuurd (kom ff niet op zn naam) gaat ook weer terug.

9 september 2020 om 11:40

Ja ik twijfelde over een CB maar ik denk niet dat die gaat komen zeker omdat Musaccio nu geblesseerd is en dus niet heel snel zal vertrekken waarmee ook het vertrek van Duarte niet groot lijkt. Op rechts heb je met Calabria en Conti genoeg opties lijkt me, het is te hopen dat Conti als die straks terug is eens langdurig fit blijft. Kalulu lijkt me dan toch eerder aan te sluiten met de Primavera zeker ook omdat ze daar ook niet ruim zitten. Een tweede keeper is inderdaad nog nodig, dat had ik even over het hoofd gezien.

9 september 2020 om 14:41

Blijkbaar zou Milan Tatarusanu van Lyon vastleggen als 2de doelman. Zal waarschijnlijk gratis komen en heeft veel ervaring. Vind het wel oke aangezien Begovic en Reina veel te veel salaris innamen voor die positie en hij waarschijnlijk een stuk minder zal verdienen.

Eindelijk officieel. Was al bang dat het niet door zou gaan om wat voor reden dan maar ook. Maar mooi om vooral te zien dat een jonge fan naar zijn droomclub gaat. Forza Milan

9 september 2020 om 15:44

WQS, het heeft zo lang geduurd omdat Tonali eerst met Brescia zijn contract moest verlengen zodanig die huurconstructie met optie tot koop door kon gaan. Maar net op tijd om hem nog in te schrijven voor de Europa League, geweldig nieuws

9 september 2020 om 17:06

Thanks voor de info bro

Wat een heerlijk talent, met veel potentie. Klasse gedaan door Milan!

Was deze man niet iets voor Juve? Middenveld met Tonali, Arthur en Dybala (suarez gaat in de spits denk ik?) bijvoorbeeld? Ben geen Juve kenner maar vond deze speler iets weg hebben van Pirlo als ik hem zag. Off: vraag me sowieso af hoe Juve wilt gaan aantreden met Pirlo als coach, zijn er mensen met een idee welke transfers Juve nu op het oog heeft?

9 september 2020 om 11:16

Ik denk dat de meeste Juve fans hem graag zagen komen. De verklaring die ik heb is dat Juve denkt dat Bentancur al die rol bij ons vervult en we meer iemand nodig hebben zoals Zaniolo en Aouar. Ik hoor overigens nog weinig concrete geruchten, behalve Suarez waar ik alles dan tevreden over ben.

9 september 2020 om 11:47

De prioriteit hoeft ook niet per se bij het middenveld te liggen als je al Bentancur en Arthur hebt die ook zo'n rol kunnen gaan vervullen. Ik denk dat Juve dezelfde keuze heeft gemaakt als Inter, gekozen voor zekerheid met het aantrekken van Arthur. Daarnaast was die aankoop goedkoper de deal met Barcelona. Juve zal zich toch vooral moeten richten op creatieve spelers, een middenvelder die de aansluiting vanaf het middenveld naar de aanval kan verzorgen en daarnaast ook nog scorendvermogen heeft. Dybala zou dat kunnen doen maar ik vind hem toch beter in een vrijere rol.

Mooie transfer voor beiden. Het is natuurlijk geweldig als je bij je droomclub kunt spelen. Vraag me dan ook af of Juve überhaupt kans had gemaakt als ze interesse hadden getoond. Wat ik overigens nog steeds niet begrijp, maar dat terzijde. Milan is echt bezig aan een opmars, leuke talenten en wat spelers met ervaring. Ze speelden na de corona stop echt geweldig en hopelijk weten ze dat dit jaar door te pakken. Ik zie ze wel top 4 eindigen.

Prachtige transfer voor beide partijen! Tonali gaat een sleutelspeler worden bij een A.c. Milan in opmars. Ik hoop dat Milan weer mee gaat doen voor de 3e/4e plaats, een sterke Serie A heeft beide Milanese grootmachten nodig! Zo lang ze maar onder ons blijven eindigen!

Is Milan nu weer top in Italië. Ik heb het Italiaanse voetbal niet meer zo goed gevolgd , maar ik dacht dat de laatste jaren Juve, Napoli en daar achter Inter beetje de top waren ?

9 september 2020 om 16:19

Milan (6de) eindigde boven Napoli (7de). Is nog steeds geen top, maar op weg om naar de top terug te keren met jeugd en een paar ervaren spelers

Echt een toptransfer, heel blij mee! Goed dat er nu een aantal plekken dubbel bezet zijn, ik ben benieuwd hoe Pioli het gaat neerzetten. Bennacer-Kessie liep zo goed na de lockdown dat die denk ik wel vast zijn van een plekje. Gelukkig genoeg wedstrijden te spelen en ook zij moeten top blijven als een supertalent als Tonali achter ze zit. Genoeg kansen gaat hij wel krijgen. Wel een hele jonge selectie zo, maar als Milan het voor elkaar krijgt te voetballen zoals na de break, dan kan het een mooi seizoen worden.

9 september 2020 om 18:53

Als Milan de lijn kan doorzetten van afgelopen seizoen en alleen nog een cv kan halen en een rechtsback kunnen ze serieus een gooi doen naar de titel. Misschien ben ik iets te optimistisch maar ik geloof oprecht dat het mogelijk is. Tonali is een heel groot talent waarbij zowel Juventus als Inter ook interesse hadden. Milan heeft echt goede zaken gedaan om hem binnen te halen voor in mijn ogen ook een prima prijs.

Goed nieuws voor Ac Milan zeg. Het afgelopen halfjaar speelden ze volgens mij ook steeds beter. Met Tonalli erbij gaat het ongetwijfeld nog beter lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1685 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Napoli3523
2.AC Milan3212
4.Atalanta3115
5.AS Roma259
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
I. BennacerMiddenvelder141
A. SaelemaekersMiddenvelder140
S. TonaliMiddenvelder142
Rafael LeãoAanvaller144
Brahim DíazAanvaller103
A. RebićAanvaller91
M. MaignanKeeper80
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

3 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren