Brands bereikt driedubbel akkoord en koopt volledig nieuw middenveld

Woensdag, 2 september 2020 om 20:23Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:29

Everton staat op het punt liefst drie nieuwe middenvelders aan te trekken, zo verzekert transfermarktexpert Fabrizio Romano woensdagavond. Zaterdag werd al bekend dat the Toffees akkoord zijn met Napoli over de komst van Allan, maar daar blijft het niet bij. Everton kondigt op korte termijn ook de komst van James Rodríguez van Real Madrid en Abdoulaye Doucouré van Watford aan, zo klinkt het.

James zat op een volledig dood spoor bij Real Madrid en mocht al enige tijd uitkijken naar een nieuwe werkgever. De 29-jarige Colombiaan onderhoudt een goede band met Everton-manager Carlo Ancelotti, die hem in 2014 naar Real Madrid haalde. Ancelotti pleegde volgens Romano de afgelopen tijd diverse telefoontjes om James ervan te overtuigen naar Everton te komen. Het is onbekend welk bedrag de Engelse club betaalt om het contract van de Zuid-Amerikaan, dat in Madrid nog een jaar doorliep, af te kopen. James kwam afgelopen seizoen tot slechts acht competitieduels voor de Koninklijke, waarin hij goed was voor één goal en één assist.

Naast James werkt director of football Marcel Brands hard aan de komst van Doucouré. Volgens Romano is Everton op hoofdlijnen akkoord met Watford over een transfersom van maximaal 25 miljoen euro. Over de laatste details wordt op dit moment nog onderhandeld. De 27-jarige Fransman, die de afgelopen vier seizoenen voor Watford uitkwam, is zelf al persoonlijk akkoord met Everton. Doucouré speelde het afgelopen seizoen 37 competitieduels, waarin hij 4 keer scoorde en 2 assists gaf.

Zodra de transfers van Allan, James en Doucouré afgerond zijn, kan Ancelotti beschikken over een volledig nieuw middenveld. James zal op de nummer tienpositie de concurrentie aan moeten gaan met Gylfi Sigurdsson, die daar afgelopen seizoen meestal speelde. Voor de positie van centrale middenvelder koos Ancelotti doorgaans voor André Gomes en Tom Davies, nu komen daar dus Allan en Doucouré bij.Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door schop1989)

Lijkt me ook lekker om TD te zijn van Everton. Lijkt wel alsof ze eindeloze geldkraan hebben. Helaas zijn de prestaties minder lekker

2 september 2020 om 20:32

Haha met zo'n kwaliteitsimpuls op het midden moeten je prestaties ook wel in 1 klap verbeteren. Wat een zware kwaliteitsinjectie is dit zeg pfoeh

2 september 2020 om 20:49

Of juist niet, als TD moet je er toch knettergek van worden dat je voor honderden miljoenen mag investeren en dat je dan nog geen sportieve prestaties ervoor terug krijgt. In plaats daarvan wordt je door Leicester, Wolves, Sheffield, Burnley en Southampton vierkant uitgelachen. Zelfs als Spurs en Arsenal een prut seizoen hebben eindigen ze nog moeiteloos boven Everton. Ik zou als TD daar niet blij van worden ....

2 september 2020 om 20:51

Of je moet als TD misschien een goede selectie samen stellen? Misschien beter scouten en niet alleen prestigeprojectjes binnen halen.

2 september 2020 om 20:58

Probleem is, je raakt je beste spelers ook snel weer kwijt. En everton heeft over de afgelopen jaren bekeken beter gepresteerd dan Wolves, Burnley en Southampton dus of die zo hard lachen...het is meer dar Everton continu net onder de top 6 blijft zonder ooit die ene uitschieter naar boven te hebben, terwijl andere clubs hogere pieken hebben.

2 september 2020 om 21:19

Burnley is pas 4 jaar geleden gepromoveerd, Wolverhampton in 2018 en Sheffield afgelopen jaar. Met relatief beperkte middelen halen ze er zoveel meet uit dan Everton. Dan kun je toch niet mee pronken, dat je over een periode van 4 jaar gemiddeld boven clubs eindigde met veel lagere doelstellingen? Met een fractie van de uitgaven eindigen deze clubs gewoon hoger afgelopen jaar.

2 september 2020 om 21:24

Lierse, hoe komt het (kan aan mij liggen) dat van de eindeloos vele reacties van jou ik hier zie, ze allemaal als verkapte of nuancerende sneer naar alles wat met Nederland te maken heeft lijken? Zit je iets dwars? Werkelijk elke post praat of een NL speler of een andere professional onderuit, waar als iemand ook maar iets van een klein puntje op een belgische speler heeft het gelijk gek is en je die speler de hemel in prijst. Het is heeeeeeel subtiel, maar in elke post druipt iets van dat sentiment door

2 september 2020 om 21:55

Gewoon onzin en eigenlijk is het belachelijk dat ik hier op inga. Lees anders even het topic over castangne nog eens, dat haalt heel je betoog onderuit.

2 september 2020 om 21:59

Gezien alle onderstaande reacties krijg je bijna het idee dat Brands Lierse iets persoonlijks heeft aangedaan. De aankopen van Brands kenmerken zich vaak wel door een hoog met-het-bord-op-schoot-voor-de-tv-scouting gehalte. Allen zou wel een hele goede aankoop zijn, deed het bij een goeddraaiend Napoli de afgelopen jaren (afgezien van het afgelopen wisselvallige jaar) ook erg goed.

2 september 2020 om 22:02

Volgens mij benoemt @Lierse alleen maar de feiten.. Everton geeft ontzettend veel geld uit maar de prestaties zijn ontzettend matig. Overigens vind ik ook niet dat zijn reacties negatief zijn tov Nederland..

2 september 2020 om 23:56

Overigens vind ik in dit geval wel dat @Lierse1997 gelijk heeft, het lijkt erop dat Brands vooral leuke namen en net-niet toppers binnenhaalt, maar de prestaties zijn er nog niet naar. Zelfs niet met een grote naam als trainer die een hoop geld kost. Dit nieuwe middenveld is wellicht concurrentie voor wat er nu loopt, maar allemaal 27/28/29, duur en eerder spelers die achteruit gaan dan beter worden. Komend seizoen zal er op het veld wat moeten gebeuren anders zie ik het somber in voor Brands.

2 september 2020 om 20:57

Toch doet Brands, zeker dit jaar, gewoon top werk. Allan, James en Doucoure zijn ware toppers voor een club als Everton. Zeker met Ancelotti aan het roer. Alleen nog een linkercentrale verdediger en Everton is klaar om de top te bestormen.

2 september 2020 om 21:05

Elk jaar hetzelfde liedje, het mag er wel een keer uit komen.

2 september 2020 om 21:31

Vorig seizoen deed hij zogenaamd ook topwerk toen hij een Moise Kean en Andre Gomes aantrok + Sidibe op huurbasis. Toen stond ie ook lekker onder de streep speelronde 15 om uiteindelijk niet in de top 10 te eindigen. Ik moet het allemaal nog maar zien, zoals wel vaker als Brands weer een selectie heeft samengesteld. Voorlopig heeft hij Everton nog geen steek verder geholpen.

3 september 2020 om 00:21

Wat Kan brands daaraan doen? De trainer vraagt om spelers, brands levert, daarna is het gewoon afwachten of het klinkt en het loopt..

3 september 2020 om 00:56

Doen ze beter daar dan bij Arsenal man zeg !!! Denk dat we onze kraan ook eens moeten vervangen voor eentje uit Liverpool!!!

Brands wat een beest! Die verdediging en wingers nog.

2 september 2020 om 20:34

Sinds 2016 geen enkele verbetering (steeds slechter zelfs) qua eindstand en dat na 420 miljoen uitgaven de laatste drie seizoenen (zonder het huidige seizoen). Absoluut geen beest dus.

2 september 2020 om 20:44

Voor wat betreft Brands tel je dus 1 seizoen mee. Van 2016 t/m 2018 zat ie immers nog in Eindhoven.

2 september 2020 om 20:47

18/19: 99,8 miljoen uitgegeven. 19/20: 121 miljoen uitgegeven. En dit seizoen zal 100 miljoen ook wel gehaald worden. Ondertussen zijn ze onder Brands ook van plek 8 tot plek 12 teruggezakt.

2 september 2020 om 20:56

99,8 miljoen plus 121 miljoen = 420 miljoen? Of mis ik hier iets.. Of hebben ze in dat derde jaar ongeveer 200 miljoen uitgeven?

2 september 2020 om 20:59

Sinds wanneer zijn 18/19 en 19/20 “de laatste drie seizoenen”?

2 september 2020 om 21:02

Het heeft weinig zin om alleen aan de uitgaven te kijken, ze hebben ook telkens hun beste spelers verkocht. Ik bedoel, op die manier kan je ook Ajax van wanbeleid betichten...

2 september 2020 om 21:06

Beste spelers? Ze hebben onder Brands Gueye, Lookman, Vlasic, Onyekuru en Klaassen voor meer dan 10 miljoen verkocht. Alleen Gueye was daar een belangrijke speler van. Ze zijn dus echt alles behalve leeggekocht. Daarnaast presteert Ajax wel iets.

2 september 2020 om 21:09

'' En dat na 420 miljoen uitgaven de laatste drie seizoenen (zonder het huidige seizoen)''. Maar dat terzijde, ik denk dat alle clubs in de Premier League steeds meer uitgeven en de tegenstander dus ook niet minder worden. Zelfs de degradatiekandidaten kunnen voort 20 miljoen uitgeven voor spelers.

2 september 2020 om 21:31

Het is ook geen football manager hé. Je hebt als club enkel af en toe Europa League voetbal te bieden en topwedstrijden in Engeland. De grootste talenten vertrekken naar de clubs boven je en al bieden ze 100 miljoen op Hazard of Havertz, dan tekent de speler nog steeds niet bij Everton. Voor een Everton is het simpelweg opleiden en mazzel hebben dat 1 van de spelers die je aantrekt zoals lukaku we het top niveau behaalt. Al ben je de speler het seizoen erop weer kwijt en mag je weer gaan gokken om de nieuwe lukaku te vinden.

3 september 2020 om 00:23

Lierse, transfers blijven altijd gokken en hopen op wat gelul, brands levert tot nu toe prima werk. Hij haalt de namen, nu is het gewoon hopen dat het klikt en loopt. Gewoon prima dat hij sowieso een tijd de tijd krijgt.

3 september 2020 om 00:49

Een goede TD hoopt niet op geluk. Een goede TD zoekt spelers die het team meteen beter maken, ongeacht hun naam. Maar ja als je scoutingdatabase alleen bestaat uit spelers van topclubs, krijg je het snel moeilijk.

2 september 2020 om 20:45

Vind je? Dit is z'n derde transferzomer en ondanks zo'n 250 miljoen euro (exclusief deze middenvelders) kwamen ze niet verder dan plaats 8 en plaats 12. Ondanks de concurrentie is dat gewoon niet goed.

2 september 2020 om 20:47

Brands is meer een beest omdat ie mag blijven zitten. Elk seizoen doet Everton hoopvolle aankopen en elk seizoen presteren ze hetzelfde en vaak minder. Misschien dat Carlo er wat van kan maken nu hij een goede voorbereiding kan doen.

2 september 2020 om 21:00

De zomer van nu is denk ik uitzonderlijk goed hoor. Allan, James en Doucoure in vorm zijn gewoon toppers. Deze aankopen zijn hoopvoller dan bijvoorbeeld Andre Gomes, Mina, Sidibe, Bernard, etc, wat Brands eerst deed. Hiervoor vond ik alleen Moise Kean hoopvol.

2 september 2020 om 21:05

Probleem is, elke andere club boven Everton heeft een groter transferbudget en betaalt meer salaris, tis niet zo gek dat ze zo niet sterker worden. Wat Everton mist is zo nu en dan een seizoen waar alles klikt en ze boven hun niveau uitstijgen, zoals bv Leicester dit jaar.

2 september 2020 om 21:07

Sheffield, Burnley en Southampton hebben zeker niet meer geld dan Everton. Over Wolves en Leicester ben ik niet eens zeker.

2 september 2020 om 22:13

Southampton heeft ook wel echt een maar enorme miskopen van jewelste gedaan. Denk bijvoorbeeld aan Guido Carillo, Boufal, Hoedt,... Met Sheffield en Burnley ben ik het met je eens. Vooral Burnley is echt heel knap. Ik denk niet dat mensen meer dan twee spelers van Burnley kunnen opnoemen.

2 september 2020 om 21:35

Het beest dat vorig seizoen bijna 40 miljoen voor Iwobi betaalde. Beestachtig wanbeleid noemen we dat. Leuk dat je namen haalt als Brands maar het moet wel bij in elkaar passen. Dat is vaak het probleem bij dit zogenaamde beest, waar inderdaad vooral de verdediging altijd wordt vergeten. Daar heeft ie niet veel meer dan een fooi voor over als ie moet investeren.

Mooie namen maar ben benieuwd wat ze ervan gaan bakken. Vorig seizoen ook bekende spelers gehaald en het leek nergens op. PL wordt wel leuk met Vd Beek, Havertz, Thiago Silva, Werner etc. Als Koulibaly en Messi nog komen wordt er veel vuurwerk verwacht

2 september 2020 om 20:31

Wat is er leuk aan vd beek? Zon leuke speler is dat nou ook weer niet om te zien

2 september 2020 om 20:33

True, wel benieuwd hoe die het doet. Kijk toch wel alles van de top 6 in de PL. Ga er niet m’n tv voor aanzetten nee haha

2 september 2020 om 20:43

Ah joh, is toch leuk om meer Nederlanders in de PL te zien?

Als Messi ook nog komt,dan is het gewoon geen discussie meer,wat de sterkste competitie ter wereld is,de afgelopen 10 jaar snapte ik nooit waarom iedereen de premier leauge de sterkste competitie vond,terwijl bijna alle prijzen naar Spanje gingen en de beste spelers speelde ook in la liga...

2 september 2020 om 20:34

Wellicht is het dan ook goed om komend seizoen even af te wachten waar alle prijzen naartoe gaan.

2 september 2020 om 20:37

En de beste spelers speelden in la liga....wel alles lezen he!

Er is toch weinig rust bij Everton de laatste jaren. Nu weer een compleet middenveld. Brands mag wel uitgeven zeg! James op papier wel een heerlijke speler voor de BPL. Heb echt het idee dat de BPL ver boven de andere competities gaat uitstijgen, helemaal als Messi daadwerkelijk vertrekt bij Barcelona.

2 september 2020 om 20:48

Premier League staat qua spelers al ver boven de rest, kijk wat voor spelers er spelen in de lage teams. Bij sommige heb je er echt toppers tussen zitten.

2 september 2020 om 20:49

Wat heeft James nou echt laten zien sinds zijn komst naar Europa? En dan moet hij met zijn beperkte werklust (en mentaliteit?) het in de PL gaan laten zien? Ik heb er een hard hoofd in.

2 september 2020 om 21:06

Ik weet ook niet helemaal waar dat optimisme over James vandaan komt, maar Ancelotti is wel de ideale trainer voor hem.

2 september 2020 om 21:08

Aan de andere kant: James excelleerde juist onder Ancelotti bij Real. Ancelotti weet dus hoe hij met James om moet gaan. Wie weet dat James wel geweldig gaat doen bij Everton met Ancelotti.

2 september 2020 om 21:40

Aan de andere kant excelleerde James juist weer niet onder Ancelotti bij Bayern en is er de laatste 4 jaar sowieso weinig sprake van excelleren bij James. Wellicht dat dit het gewoon is met hem. Af en toe een leuke actie of geniale bal, maar voor de rest niet in staat om een team naar een hoger niveau te tillen. Dan schiet je er als Everton ook niet veel mee op.

Wederom grote namen. Natuurlijk zijn het geen slechte spelers, maar Brands heeft echt wel geen scoutingsnetwerk lijkt het wel. Hij doet het dan ook gewoon slecht bij Everton. Veel te veel geld investeren in een ongebalanceerde selectie en daardoor ronduit matige tot zwakke prestaties.

2 september 2020 om 21:07

Heb je eens bekeken waar Everton is geeindigd de afgelopen vier seizoenen? Beter dan elke andere club buiten de top 6.

2 september 2020 om 21:08

Ja voordat hij er arriveerde eindigen ze 7de en 8ste. 200 miljoen onder brands later eindigden ze 8ste en 12de. Enorm slecht dus.

3 september 2020 om 11:42

Je moet brands ook niet alleen beoordelen op waar ze eindigen op de ranglijst. Dat is de verantwoordelijkheid van de trainer. Wel ben ik het met je eens dat hij te veel dure en bekende namen haalt en de selectie niet goed uitgebalanceerd heeft. Snap ook niet dat hij zich niet veel meer richt op het halen van jong talent. Ze hebben het geld om 40 mil voor een talent neer te leggen en voor dat soort bedragen kan je echt toppers halen.

2 september 2020 om 21:19

De trainers krijgen van de eigenaren meer zeggenschap en Brands moet leveren. De eigenaren durven geld uit te geven, dus ik vind het niet zozeer dat Brands het slecht doet. Ik zie zelfs verbetering bij de club.

2 september 2020 om 21:24

Verbetering bij de club? Alleen qua namen dan toch want de prestaties zijn alleen maar in dalende lijn gegaan.

2 september 2020 om 22:03

@schop1989 Jij vindt het niet slecht dat Brands vorig seizoen met Andre Gomes, Delph en Gbamin voor 64 miljoen 3 middenvelders haalde om dit jaar voor rond de 90 miljoen er nog 3 bij te halen. 6 middenvelders halen in 2 seizoenen voor meer dan 150 miljoen zie jij als verbetering en logisch beleid? Zijn aankopen van vorig seizoen voor het middenveld zijn schijnbaar allemaal compleet geflopt dat ie nu 3 duurdere spelers laat invliegen.

4 september 2020 om 22:07

Ik zie een club die spelers haalt op plekken waar het niet goed gaat, ik zie verbetering in het spel sinds Ancelotti er is, dus ja mijn conclusie is dat ik verbeteringen zie qua voetbal. Cijfers kunnen mij niet interesseren, jouw wel anno 2020?

Holy shit. Da's niet mis! Doucoure heeft 't netjes gedaan bij Watford, kent de BPL goed. Allan natuurlijk een fifa 19 held, met z'n Ifs, en James - pff, hopelijk gaat het eruit komen, maar op papier natuurlijk een enorm sterke aankoop, dacht dat 'ie naar Arsenal zou gaan.

Everton gooit er al jaren tientallen zo niet honderden miljoenen er tegenaan op de transfermarkt. Qua uiitgaven haken ze gewoon aan bij Spurs en Arsenal, maar qua resultaten blijft Everton ver van de top 6 verwijderd. Zelfs 7de, wat qua uitgavenpatroon het minimum doel zou moeten zijn is al teveel gevraagd. In dat opzicht is er sinds Brands niks veranderd. Maar goed, Brands heeft ook bij PSV jaren nodig gehad om de boel op de rails te krijgen.

2 september 2020 om 20:44

Meer dan 400 miljoen de laatste 3 seizoenen, geschift gewoon dat je daar even 12de mee wordt. Zeker omdat het een team was dat daarvoor rond plek 7-8 zat.

2 september 2020 om 20:59

En voor Brands kwam gaf Everton ook qua transfers regelmatig meer uit dan Spurs en Arsenal. En ondanks al het gedoe bij United, regelmatig magere seizoen van Chelsea en Liverpool dat jaren zoekende was heeft Everton niks bijzonders gepresenteerd. Alleen valt het mensen veel minder op dan bij bijvoorbeeld Man United. Maar bij Everton mogen ze onderhand echt eens afvragen of ze zo door willen gaan. Als Burnley, Sheffield en Southampton met alle respect boven je eindigen met bescheiden budgetten en goed beleid dan is enige reflectie wel op zijn plaats. Dat lijkt me de hoogste prioriteit voordat je een nieuw dozijn spelers gaat halen.

2 september 2020 om 21:01

Hij heeft afgelopen 3 seizoenen dan ook wel wat verkocht. Hij gaf de afgelopen 3 seizoenen ongeveer 65m per seizoen meer uit dan er binnenkwam. Met het geld wat de clubs in de premier league opstrijken, is dat vrij oke. Al ben ik het wel met je eens dat je geen 12e mag eindigen. Maar iedereen koopt enorm veel in in Engeland.

2 september 2020 om 21:02

De hele scouting moet daar gewoon veranderen. Ze halen nu gewoon grote namen en spelers die geflopt zijn bij echte topteams. Het ding daaraan is dan ook nog eens dat ze een enorm salaris gewoon zijn.

Wat een aankopen zeg, ik denk dat ze het alle 3 goed gaan doen met dit soort spelers kan je meedoen voor top 6. Hopelijk gaat James zijn niveau weer herpakken want het is echt een fantastische speler.

2 september 2020 om 22:38

Calvert Lewin en Richarlison schieten er toch ook behoorlijk wat in.. ze missen gewoon een paar goede middenvelders juist..

Doucoure zou echt een topaankoop zijn geweest voor Arsenal, maar ze richten zich liever op spelers die ze niet kunnen halen (Partey).

Ik heb everton het afgelopen jaar niet echt gevolgd, maar hebben zij niet al genoeg middenvelders. Gomes gbamin, davies en delph zijn toch al goede middenvelders, wat gebeurt er nu met hen?

Allan en James zijn oud-spelers van Ancelotti toch, dan lijkt dott me meer het beleid van de trainer dan van de TD.... Leuk dst ze even in 1 transferzomer een nieuw middenveld halen, ben benieuwd of ze ook nog weten te verkopen. En of ze eindelijk eens gaan presteren. Everton heeft een budget van de subtop maar eindigt in de middenmoot.

Als trouwe Everton fan is de periode van Brands als volgt te beoordelen: 1e zomer topaankopen: Gomes, Mina en Digne kwamen van de bank van Barca, dat zijn prima aanwinsten gebleken. En Richarlison op voorspraak van de toenmalige trainer Silva is een goede koop geweest (ieder seizoen meer dan 10 goals). Vorig jaar idd geen gelukkige keuzes: Iwobi zwaar teleurstellend, Delph en Gbamin veel geblesseerd en Kean leek een goede zet maar lijkt zijn talent te grabbel te gooien door geen beste instelling. Allan en James komen 100% op voorspraak van Anchelotti daar heeft Brands een redelijke deal onderhandeld. En vergeet niet die Nederlander die er voor Brands zat en ook een aantal misperen maakte met de voormalige TD: Sigurdsson, Rooney en Klaassen in 1 elftal was gedoemd te mislukken en ter vervanging van Lukaku haalt ie een licht gewicht spitsje uit Spanje (Sandro) die ook compleet mislukt is. Maar goed dat weet voetbalminnend NL niet meer over meneer Koeman

2 september 2020 om 22:49

Iwobi zwaar teleurstellend? Dat was al niks voor hij gehaald werd. Daar 40 miljoen voor willen betalen is al reden voor ontslag. Die heeft alles gebracht wat je er van kon verwachten. Vorig jaar 3 middenvelders gehaald en nu weer 3 nieuwe middenvelders. Ondertussen blijf je verdedigend achter, want ja daar wil Brands nooit serieus in investeren. Dat Koeman er niks van gebakken heeft in die zomer waarin hij 3 man voor achter de spits haalde en Sandro voor in de spits als vervanging van Lukaku weet heel voetbalminnend Nederland. Daarom is ie namelijk ook terecht ontslagen. Sowieso loopt een matig aankoopbeleid als rode draad door zijn carriere als clubtrainer. In Nederland wordt juist Brands nog weleens onterecht als vakman gezien. Dat valt namelijk reuze mee met zijn aan en verkoopcijfers bij PSV en het feit dat hij daar 6 jaar nodig had om een evenwichtige selectie samen te stellen. Iets wat hem bij Az ook hinderde en verdomt nu bij Everton is de selectie vaak ook nog niet in balans. Everton had niet perse 3 middenvelders nodig. Er zijn ook nog andere posities waar ze versterking kunnen gebruiken. Maar nee gewoon beginnen met 3 middenvelders en die verdedigers zien we ooit weleens.

2 september 2020 om 23:06

Over Iwobi ben ik wel deels met je eens, alleen had ie toch meer leuke momenten bij Arsenal die ik bij Everton niet gezien heb. Over Koeman nou over iedere aankoop van Everton gaat t over Brands maar die heeft wel veel last gehad van wat Koeman gedaan heeft. Aangezien Koeman t daarna prima gedaan heeft met t NL elftal wordt dat gauw vergeten. Ik zal je zeggen dat de lokale Everton fans daar heel anders over denken. En omtrent de verdediging ja daar moet wat bij maar de zwakke plek vorig jaar was absoluut t middenveld dus goed gezien van don Carlo

Dit zijn toch aankopen die je eerder bij Arsenal dan bij Everton verwacht (de eindstand van afgelopen seizoen even niet meegerekend). In ieder geval op Fifa een lekker teampje volgend jaar, hopelijk ook in het echt!

Prestaties waren er niet? Effetjes 75 miljoen uittrekken voor een compleet nieuw middenveld. Het blijft wat onder de radar hoor maar Everton is een beetje het Manchester City van de middenmoot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Everton

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Chelsea4316
6.Liverpool4011
7.Everton404
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. DoucouréMiddenvelder232
G. SigurðssonMiddenvelder234
A. IwobiMiddenvelder211
D. Calvert-LewinAanvaller2113
RicharlisonAanvaller204
S. ColemanVerdediger150
L. DigneVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina Everton.

0 fans
Middenvelder, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 24 februari
Morten Thorsby kan mogelijk een mooie stap omhoog zetten in de Serie A. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren