PSV maakt einde aan transfergerucht en is duidelijk over oude bekende

Dinsdag, 25 augustus 2020 om 16:05Rian Rosendaal • Laatste update: 16:41

Verschillende Russische media meldden afgelopen zondag dat PSV bij Spartak Moskou heeft geïnformeerd naar Guus Til. De middenvelder zal echter niet de overstap maken naar de Eindhovense club. Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdag dat Til niet in beeld is bij technisch manager John de Jong, die een update gaf over de stand van zaken op transfergebied bij PSV.

Volgens bovengenoemde regionale krant geeft Til, die vorig jaar voor zestien miljoen euro de overstap maakte van AZ naar Spartak Moskou, de voorkeur aan een avontuur in het buitenland. Zijn contract in Rusland loopt nog drie seizoenen door, maar het is zeer aannemelijk dat Til al na één jaar van club wisselt. Zijn debuutjaar bij Spartak Moskou was geen doorslaand succes. De 22-jarige middenvelder speelde in de Russische competitie achttien wedstrijden, waarvan slechts tien als basisspeler, en kwam daarin niet verder dan twee doelpunten en twee assists. In deze jaargang zat Til in alle vier duels tot dusver op de bank.

Russische media: Guus Til akkoord over terugkeer naar Nederland

Na één jaar Rusland keert Guus Til wellicht terug in Nederland.Lees artikel

Marco van Ginkel daarentegen is nog wel in beeld bij De Jong, maar volgens het Eindhovens Dagblad is de middenvelder van Chelsea geen 'zware transfertarget'. De voormalig PSV'er speelde in 2018 voor het laatst een wedstrijd en moet dus eerst flink wat wedstrijdritme opdoen. PSV lijkt er daarom niet happig op te zijn om Van Ginkel, die als huurling een verleden heeft bij PSV, al dan niet tijdelijk over te nemen van Chelsea.

De Jong verwacht verder dat er nog wel wat gaat gebeuren qua transfers bij PSV. De 'td' van de Eindhovenaren verwacht nog wel drie inkomende of uitgaande transfers in het Philips Stadion. PSV versterkte zich eerder deze zomer al met doelman Yvon Mvogo. Door zijn komst neemt de club wellicht afscheid van Jeroen Zoet en Hidde Jurjus. Eerstgenoemde staat open voor een buitenlands avontuur, terwijl er voor Jurjus concrete belangstelling is.


Poll

Guus Til zou juist een ideale aanwinst zijn voor PSV


Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door j3ro3ntj33__)

Geen enkel probleem zit ook niet op een guus til te wachten

25 augustus 2020 om 16:34

Hoezo niet? Denk dat hij wel iets kan brengen bij het dikwijls flets ogende PSV. Met een Guus Til krijgt PSV wellicht weer de gunfactor van weleer, ik zeg doen!

25 augustus 2020 om 17:10

Ik herriner me Guus Til vooral als een mannetje die zichzelf enorm goed vond. Ik zie niet echt in hoe hij bijdraagt de gunfactor, iets wat sowieso niet echt belangrijk is voor het halen van een speler. Daarnaast komt Til ook gewoon kwaliteit te kort voor PSV.

25 augustus 2020 om 17:19

Is beter dan de meeste middenvelders die daar nu rondlopen vlgs mij.

25 augustus 2020 om 18:45

Siske hij is niet beter dan een Ihattaran! En als hij als 2e spits moet spelen, zou tenkoste gaan van Lammers/Romero.

25 augustus 2020 om 17:15

Nee inderdaad. Het beste nieuws van vandaag is dus een transfer die niét doorgaat. Fantastisch! Maar goed, daarmee zijn de de problemen nog niet opgelost.

Ik snap echt niet dat je het vorig jaar nier kon bijbenen, en vervolgens 3 weken voor de start van de competitie nog maar 1 aankoop hebt gedaan, en dat is bovendien nog een keeper.wat is er mis met het beleid in Eindhoven?

25 augustus 2020 om 16:22

Die John de Jong begint andermaal met prutswerk, net als vorig jaar met dat hele drama op de linksback...

25 augustus 2020 om 16:25

Is het een idee om te oordelen als de transferperiode er op zit?

25 augustus 2020 om 16:53

Aan het eind van de transferperiode heb je de Europese kwalificatieduels al gehad en 4 potten Eredivisie. Uiteraard kan er nog van alles uit de hoge hoed worden getoverd maar de tijd begint toch wel wat te dringen

25 augustus 2020 om 17:43

En ook daarop kun je hem dan achteraf beoordelen. Om het bij voorbaat te doen is een beetje vroeg, niet? Hij geeft aan met verschillende spelers bezig te zijn, dus wacht gewoon nog even af joh.

25 augustus 2020 om 18:03

Tja, of je wacht ook de volgende transferperiode af omdat hij dan de tijd heeft om zijn “foutjes” te herstellen.... of wacht....heeft hij die tijd niet al gehad. Hoe dan ook, op dit moment ziet het er voor de PSV supporter niet echt fantastisch uit.

25 augustus 2020 om 22:59

Als de transferperiode erop zit kan je al het seizoen verloren hebben. .. Plus dan heb je ook nog eventuele nieuwe spelers die mss pas na 10 wedstrijden in de eredivisie hun draai in het team hebben gevonden. Je moet wedstrijden samen spelen om elkaar te snappen en te vinden. Nu drie week van te voren moet je team eigenlijk gewoon klaar zijn. Een eventuele grote verkoop/ vervanger vd verkoop daargelaten. Psv geeft dus aan dit team goed genoeg te vinden zo.

26 augustus 2020 om 09:32

@debroervantheo,waarom achteraf beoordelen? Je zit ondertussen 3 weken voor het begin van de competitie, de voorrondes van de Europese toernooi zijn in aantocht.vaak heeft een speler toch wel minimaal een maand nodig om zich aan te passen aan het team, de speelstijl etc.dan ben je nu in mijn ogen al te laat. Waar je het verschil ziet is dat Ajax haar selectie in principe compleet heeft, mits er niets meer vetrekt.hetzelfde geldt voor Feyenoord.

25 augustus 2020 om 16:35

Er is helemaal niks mis met het beleid. Schmidt zit er pas net en wil eerst gewoon de groep leren kennen voordat hij samen met JdJ naar nieuwe spelers gaat kijken. Dat kost tijd en dat maakt helemaal niet uit, want er is ook nog tijd.

25 augustus 2020 om 18:08

@Yelle zeker, geef hem die tijd. Dan kun je de volgende transferperiode de gaten herstellen en die transferperiode daarna eea fine tune en kun je voor 21-22 weer mee doen om het kampioenschap. Als Schmidt en De Jong er dan tenminste nog zitten. Zo niet probeer je het daarna toch gewoon nog een keer. lijkt mij iig heerlijk relaxed dat je de tijd krijgt van de supporters.

26 augustus 2020 om 09:43

@yelle, Hij zit er al vanaf Maart, dat is ondertussen al 5 maanden, Als professionele trainer zou je binnen 2/3 maanden wel moeten weten wat je selectie kan en niet kan. Wat je mist etc.wil je dus dit jaar laten schieten om de trainer even te laten wennen. En dan volgend jaar roepen dat hij niet presteert. Dan moet de volgende weer komen.

25 augustus 2020 om 16:40

Schmidt heeft nu zijn meevoetballende keeper die hij zo graag wou hebben, prima toch. Nu nog een linksback, een centrale verdediger en een middenvelder.

25 augustus 2020 om 23:00

En een spits, een rechtsbuiten en een linksbuiten en nog een tweede middenvelder

Zeker voor huur zeer onnodig. Daar is PSV niets nodig. Focus lijkt mij vooralsnog op de achterhoede te liggen, hoewel ik echt wel vertrouwen heb in Baumgartl. Ik vond hem tegen Vitesse ook prima spelen!

25 augustus 2020 om 17:02

Teze maakt tot nu toe het meeste indruk op mij achterin

25 augustus 2020 om 19:25

Doet het prima inderdaad. Persoonlijk vind ik de complete voorbereiding Mauro Jr. (Notabele als LB) een uitstekende indruk maken.

25 augustus 2020 om 23:02

Als links back? Lijkt me apart.. aan de andere kant. Labyad speelt ook als spits bij Ajax. Dus alles kan.

Is er uberhaubt iemand in beeld bij deze td De Jong? Deze man had na zijn wanprestaties vorig seizoen allang ontslagen moeten worden. De transferperiode tot nu toe is ook niet echt veelbelovend te noemen en dat terwijl de selectie nog steeds totaal niet in balans is, hoe kun je bvb in godsnaam nog met Rosario, Lammers, Hendrix en Boscagli aan komen zetten. Ik hoop voor de PSV supporters dat hij zich kan herstellen maar ik ben bang voor complete incompetentie.

25 augustus 2020 om 16:26

Rosario draait een prima voorbereiding en begon onder Van Bommel ook heel sterk. Kan je dus prima mee aankomen. Die hoef je echt nog niet af te schrijven.

25 augustus 2020 om 16:31

Ik heb hem tegen Willem 2 zien spelen, zelfs daar kon hij zich wederom niet onderscheiden al vond ik het al heel wat dat hij niet zoveel slechte momenten had. Het blijft een matige speler en het is ongelooflijk dat iemand met zijn ''kwaliteiten'' voor PSV kan spelen. Zelfs bij Heerenveen of Groningen zou hij niet opvallen.

25 augustus 2020 om 18:04

Je kraamt gewoon onzin uit. Zijn eerste seizoen speelde hij gewoon goed. In dat seizoen speelde hij zichzelf zelfs in de selectie van het Nederlands elftal. Het probleem is Rosario of Hendrix helemaal niet want met deze spelers kun je kampioen worden. Er moet alleen wel iemand langs staan die creativiteit heeft.

25 augustus 2020 om 18:12

@menphisdepay laten we even aannemen dat jou analyse klopt.... komt die speler met creativiteit dan voor of na dat het seizoen begonnen is?

25 augustus 2020 om 23:05

@tipptopp hadden/hebben ze al. Met gutierrez, doan, ihattaren. Ze worden alleen niet goed ingezet. Een middenveld met gutierrez als creatieve speler die naar voren denkt en rosario/hendriks dus als mc verdedigender denkt vult elkaar goed aan. Dan Ihattaren daarvoor en het middenveld zit best goed in elkaar

25 augustus 2020 om 16:51

Lammers had je niet hoeven noemen in je rijtje, die verdient nog wel een kans.voor de rest ben ik het wel met je eens.

25 augustus 2020 om 17:11

De Jong doet volgens mij alles één voor één. Nu is de keeper, op aanvraag van de coach ook nog eens, binnen, dus kan hij met de volgende target bezig. Maar eerst nog even een weekje of twee kijken wat nodig is. Dossiers opstellen enzo, misschien nog wat scouten. Alles op zijn tijd. Uiteindelijk haalt ie een linksbuiten. Hij heeft al een heel jaar, en ook na het ontslag van Van Bommel geroepen dat de huidige selectie voor alle prijzen mee kan doen, dus hij ziet de noodzaak tot aankopen ook niet zo. Ik heb medelijden met Schmidt. Gerbrands heeft hem waarschijnlijk overtuigd van de mooie club PSV en diens potentie, maar denk niet dat hij erbij verteld heeft dat de huidige TM op zijn zachts gezegd een amateur is.

25 augustus 2020 om 17:23

Mag hij ook groeien in zijn rol als TD? Marcel Brandts werd in zijn eerste jaren ook beschimpt, maar bij zijn vertrek vond iedereen het jammer dat hij psv ging verlaten. Overmars werd de eerste jaren ook van alles verweten en nu is hij een fantastische TD die Ajax bergen geld heeft opgeleverd.

25 augustus 2020 om 17:36

Je bent werkzaam bij een topclub in Nederland, groeien doe je maar bij PEC Zwolle of Heracles. Bij PSV moet je gewoon vanaf dag 1 presteren (zoals eigenlijk overal maar goed..) Niks groeien, laten zien dat je er hoort te staan gezien het prima salaris wat je opstrijkt elk jaar.

25 augustus 2020 om 18:22

Wie zou het dan moeten worden volgens jou, want daar heb je dan neem ik aan ook over na gedacht.

Weinig nieuws, geef gewoon aan wij willen nog 2 versterkingen in de verdediging en 1 op het middenveld. Directe versterkingen die gekocht worden voor de basis. Dat willen wij horen. Niet verhalen over geen zware transfer targets, en zeker niet drie inkomende of uitgaande transfers. Daar kan je niet zoveel mee. Maar hopelijk word ik positief verrast. Je moet uiteindelijk niet heel je tactiek qua transfers bekendmaken, maar dit is zo vaag

Ik zou mij vooral zorgen maken om de volgende zin: De 'td' van de Eindhovenaren verwacht nog wel drie inkomende OF uitgaande transfers in het Philips Stadion.het woordje of belooft nou niet echt vuurwerk voor deze club.

25 augustus 2020 om 16:39

Dat kunnen ook gasten als Zoet en Jurjus zijn. PSV heeft gezegd dat ze meewerken aan een vertrek als dat aan de orde is.

25 augustus 2020 om 16:49

ik dacht precies hetzelfde, dat zullen dan 2 uitgaande transfers zijn en 1 ingaande voor jong PSV..

25 augustus 2020 om 17:03

Dat is ook door voetbalzone verzonnen. Hij zei namelijk "en". En dit is blijkbaar bewust gedaan, want ik neem aan dat ze gewoon copy/paste van ed.nl website hebben gedaan.

25 augustus 2020 om 17:25

Richting 6 oktober gaat nog genoeg gebeuren.” Drie ingaande en drie uitgaande transfers wellicht? ,,Het kan best nog wel meer zijn”, denkt hij. <<< Dit is wat er letterlijk in het artikel van het ED staat.

25 augustus 2020 om 18:44

Oh dat is dan best een kwalijke zaak dat het zo anders is overgenomen. Als je een bron gebruikt, gebruik hem dan goed. Nou ik ben benieuwd! Wellicht beter om het ED in de gaten te houden als ik het zo zie.

25 augustus 2020 om 21:40

Doe dan maar 3 uitgaande: Zoet, Jurius en John de Jong.

Compleete wanprestatie van John de Jong. Vorig jaar alleen maar verkeerde aankopen gedaan. Ook volledig onlogisch. Zo snapte ik de aankoop van Doan totaal niet omdat we een linksback nodig hadden. Mag duidelijk zijn dat we voetbal missen op het middenveld. Het lukt ze niet om de bal in de ploeg te houden, kunnen niet scoren en geven geen assists. In de oefen wedstijden zien we dit euvel meteen weer. Er is geen tijd meer op een ingespeeld team te creëren. Zodat we Europees straks weer een flater slaan. Tja en wat halen we als eerste een keeper. Waarvan we er al twee vrij aardige van hebben. Want die kan zo lekker mee voetballen. Alsjeblieft die keeper moet die bal helemaal niet hebben. Die scoren namelijk zelden.

Psv gaat geen echte echte versterkingen halen. Ik verwacht niks in ieder geval.

Ik ben bang dat de functie van Td te hoog gegrepen is voor de Jong. Hij heeft een heel seizoen de tijd gehad om een degelijke linksback te halen. Riedewald of Jordan Lukaku lijken mij prima opties en zijn beide ook relatief goedkoop en Jonathan de Guzman zou ook een goede versterking zijn voor het middenveld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax6965
2.AZ6128
3.PSV5832
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5128
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2716
E. ZahaviAanvaller209
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller90
J. PiroeAanvaller81
Y. MvogoKeeper270
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Middenvelder, 23 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 SC Freiburg 6 0 1 0
2020/2021 Freiburg II 4 4 0 0
2020/2021 Spartak Moskou 3 0 0 0
2019/2020 AZ 0 0 0 0
2019/2020 Spartak Moskou 18 2 4 0
Laatste voetbalnieuws

Zaakwaarnemer Til schiet gerucht af: ‘Guus speelt volgend jaar in Freiburg’

Zaakwaarnemer Bert van Dun ontkent dat Guus Til met Arne Slot gesproken heeft over een overgang naar Feyenoord. Feyenoord Transfermarkt wist woensdagavond te melden dat Slot zou hebben gesproken met de...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 9 april
Sergio Agüero heeft zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd, maar blijft mogelijk actief in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren