Jan-Arie van der Heijden hapt niet direct op interesse uit rechterrijtje

Dinsdag, 25 augustus 2020 om

FC Emmen heeft in de zoektocht naar een nieuwe verdediger aangeklopt bij de transfervrije Jan-Arie van der Heijden. De 32-jarige centrumverdediger is clubloos nadat zijn aflopende contract bij Feyenoord niet werd verlengd. De ex-speler van onder meer Ajax en Vitesse houdt de boot voorlopig af omdat hij op een verhuizing naar het buitenland hoopt, zo meldt Voetbal International.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door 29er)

Lijkt me niet dat een buitenlandse club op hem zit te wachten. Kan bij Nederland makkelijk nog mee bij Twente heerenveen etc

25 augustus 2020 om 11:31

Alsof Twente en Heerenveen onderaan de voetbal piramide staan.. Er zijn zat buitenlandse clubs die minder zijn dan deze clubs waar deze jongen ook een versterking zou zijn.

25 augustus 2020 om 11:34

Er zijn best wel veel clubs buiten Nederland he, er zijn vast genoeg clubs die hem kunnen gebruiken.

25 augustus 2020 om 11:44

Ik had hem wel een betere optie gevonden voor Twente dan de huur van Pierie.

25 augustus 2020 om 12:03

Zou een prima versterking zijn voor een middenmoter in de Belgische competitie, KV Mechelen of Zulte Waregem bijvoorbeeld. Misschien kan AA Gent hem oppikken die staan namelijk laatste met 0/9 en missen ervaring achteraan.

25 augustus 2020 om 14:03

@eisenhower maar zulke clubs in België hebben toch niets aan deze speler die juist verdedigend niet zo sterk is. Zijn meevoetballende kwaliteiten moet hij van hebbne. Zulke clubs zoeken vaker een slager.

25 augustus 2020 om 15:16

Dat hangt er vanaf wat je ziet als buitenland natuurlijk. de europese subtop zit niet op hem te wachten. Maar een leuke subtopper in een van de andere kleinere competities kan prima en anders zijn er opties die financieel wellicht beter zijn zoals de VS, het Midden Oosten, China of zels eventueel the Championship in Engeland.

Voor een club als Heerenveen, Groningen, Utrecht of Vitesse kan hij gewoon een directe versterking zijn. Het is een prima centrale verdediger. Ja hij mist inderdaad snelheid, maar zijn inspeel pass is gewoon erg goed, datzelfde geldt voor zijn overzicht en voetballend vermogen.

25 augustus 2020 om 11:39

Twente kan hem denk ik ook wel gebruiken. Ervaren Nederlander past er wel tussen.

25 augustus 2020 om 11:46

Tenzij hij fors minder wil gaan verdienen zal dat er niet in zitten. Twente is nog wel opzoek naar een CV

25 augustus 2020 om 12:12

Vitesse wilt modern pressie voetbal spelen, daar is Jan Arie nu te traag voor. Bovendien speelt bazoer nu in de verdediging naast doekhi/rasmussen dus er zijn sowieso al betere opties voor de basis 11.

25 augustus 2020 om 23:26

En dan Hoogma op de bank bij Utrecht? Nee, Heerenveen heeft meer behoefte aan Jan-Arie.

Misschien iets voor Heerenveen op verdedigend middenveld? Heerenveen heeft spelers nodig, Vd Heijden is een matige verdediger door zijn snelheid maar op het middenveld misschien een optie?

25 augustus 2020 om 11:40

Er zit op het moment niet zoveel verschil tussen Emmen en Heerenveen. De kans dat Emmen hem kan betalen acht ik groter.

25 augustus 2020 om 11:48

Vind Heerenveen toch een klasse beter. Daarnaast is nu Ejuke voor 12 miljoen is verkocht en zijn buiten EU salaris niet meer betaald hoeft te worden veel geld vrij gekomen. Paar jaar geleden lukte Heerenveen het ook al Schaars te halen.

25 augustus 2020 om 11:59

Die 12 miljoen kan maar voor een deel weer gebruikt worden. Ejuke zijn vorig club krijgt nog een deel, er gaat een deel naar zijn zaakwaarnemers en er wordt een deel gereserveerd om operationele verliezen op te vangen. Verder zullen ze gezien de huidige selectie meerdere aankopen moeten doen.

25 augustus 2020 om 11:55

We zoeken meer een 10 voor op het middenveld. En een centrale verdediger. Wellicht dat hij daarvoor kan worden gehaald. Maar volgens mij is een verdedigende middenvelder één van de weinige posities die wel oké is opgevuld.

In januari was er interesse vanuit de MLS voor hem. Wellicht mikt hij daar op.

Enigzins begrijpelijk, op je oude dag je zakken nog vullen. Ik begrijp het wel!

Allemaal leuk en aardig dat buitenland maar daar hapt inmiddels al 12 maanden niemand naar van der Heijden. Zolang mag hij namelijk al weg. Hij mag ook al vanaf januari met iedere club onderhandelen en een contract tekenen die per 1 juli in zou gaan. Ook dat loopt dus voor geen meter. Ondertussen is praktisch iedere club begonnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en nog heeft hij ondanks het feit dat hij transfervrij is nog niks gevonden. Dan zou ik wat minder kieskeurig worden en pakken wat ik pakken kan.

25 augustus 2020 om 12:29

Volgens mij was er afgelopen winter nog sprake van Panathinaikos die interesse had. Ik snap hem wel en zou ook gewoon nog even wachten

25 augustus 2020 om 12:31

gelukkig komt niet alles in de media he? Je doet net alsof je alles weet?!

25 augustus 2020 om 12:34

Ik weet dat hij nergens getekend heeft ondanks dat hij al maanden kan gaan en staan waar hij wil. Dat is vast niet omdat de clubs voor hem in de rij staan. Hoe langer het duurt, des te groter de kans dat er niks komt enals er wel een club komt het dienstverband uitdraait op een mislukking omdat de speler de gehele voorbereiding gemist heeft en niet wedstrijdfit begint.

25 augustus 2020 om 13:22

Wees maar niet bang ie het niet op orde heeft en het waarschijnlijk beter weet dan Master D op voetbalzone. Hij zal heus wel wat opties hebben waar die tot een bepaalde ultimatum terecht kan, maar wacht waarschijnlijk nog op een droom club. Vind de MLS wel wat voor Jan-Arie en zijn vrouw gezien haar carrière/lifestyle.

25 augustus 2020 om 12:42

Of van der Heijden bepaalt lekker zelf wat hij doet en wacht tot de juiste club/competitie/land zich meldt. In het recente verleden zijn er enkele buitenlandse clubs die hengelden naar z'n diensten, maar ongetwijfeld zal corona ook wat roet in het eten gegooid hebben. Zo zijn er nogal een behoorlijk groot aantal transfervrije spelers die zo hun buitenlandse avontuur vooralsnog niet zagen doorgaan. En ja; dan kan je pakken wat je nu pakken kan, of alsnog geduldig wachten.

Als ik Jan-Arie van der Heijden was zou ik niet kiezen voor een club die nog op competitievervalsend en voetbalverziekend kunstgras speelt. Gezien de ambiance bij thuiswedstrijden zou ik het logischer vinden als van der Heijden bijvoorbeeld naar een club als FC Twente verkast. .

25 augustus 2020 om 12:48

Ik denk dat Twente hem momenteel niet kan betalen, waar Emmen juist wel de wat grote salarissen betaald. Verder zou ik hem wel graag bij ons zien, een beetje ervaring kan geen kwaad achterin.

25 augustus 2020 om 13:45

@oenieboy, ik zou Jan-Arie van der Heijden ook graag willen zien bij mijn club, Sparta Rotterdam. Ware het niet dat we voor de verdediging recent al Tom Beugelsdijk hebben overgenomen van ADO Den Haag. Twee kapiteins op een voetbalschip is, bij wijze van spreken, wat te veel van het goede.

25 augustus 2020 om 13:42

competitievervalsend kunstgras? Iedereen is het vrij toegestaan om op kunstgras te spelen en/of te trainen hoor

25 augustus 2020 om 15:56

Meneer heeft een afkeer tegen kunstgras. Dat wil dus zeggen dat Emmen een waardeloze ploeg is in zijn ogen.. Beetje kort door de bocht en weinig verstand van clubs.

Deze man is te lang bij Feyenoord gebleven. Het is op zichzelf natuurlijk prima om te willen vechten voor je kans, maar uiteindelijk bleek het vechten tegen de bierkaai. Hij is begin 32, kan nog een paar jaartjes mee. Emmen is daar een prima club voor.

Als ik hem was zou ik gewoon voor Emmen tekenen dan heb je zelerheid en kun je voetballen. Door. Corona worden de meeste clubs voorzichtig met het aantrekken van spelers (buiten Chelsea om) en al helemaal oudere spelers

25 augustus 2020 om 15:59

Je hebt de zekerheid dat je tegen degradatie kan voetballen de komende seizoenen. Er zijn voldoende clubs in de middenmoot waar hij mee kan. Denk aan een Heerenveen, Groningen, Heracles, Willem Ii...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Emmen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.FC Emmen0-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. AraujoVerdediger20
N. BakkerVerdediger20
G. BijlVerdediger20
C. CavlanVerdediger20
K. VeendorpVerdediger20
M. ChacónMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Emmen.

3 fans
Coach, 48 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 23 september
Antonio Rüdiger staat voor een vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren