Arsène Wenger betreurt uitspraken Jan Joost van Gangelen: ‘Een leugen’

Dinsdag, 18 augustus 2020 om

Arsène Wenger is zwaar ontstemd over de berichten dat hij interesse zou hebben in de baan van bondscoach bij het Nederlands elftal. Jan Joost van Gangelen van FOX Sports verzekerde maandagavond dat de Fransman, momenteel in dienst van de FIFA, zichzelf had gemeld als opvolger voor de naar Barcelona vertrekkende Ronald Koeman. Wenger vindt de gang van zaken ‘heel teleurstellend’, daar het nieuws over zijn vermeende interesse vervolgens zeer snel de ronde deed.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door sirius)

Jammer zeg, het leek al te mooi om waar te zijn. Laten we hopen dat er achter de schermen wel gesprekken gaan plaatsvinden. Bij Wenger moet het op een gegeven moment toch ook gaan kriebelen zou je zeggen..

18 augustus 2020 om 19:02

Ik kan me best voorstellen dat zo’n man heerlijk geniet van zijn ouwe dag. Lekker beetje analyseren voor een paar centen, geen verplichtingen, heerlijk. Is ook al op leeftijd hè.

18 augustus 2020 om 19:18

Wenger leeft voor voetbal, ik denk dat hij geen idee heeft wat hij met al zijn vrije tijd moet doen. Plus: Hij houd nog regelmatig contact met Arteta, omdat Arteta toch soms nog wat advies wil.

18 augustus 2020 om 19:24

Advies geven en veel voetbal kijken is natuurlijk niet te vergelijken met weer op het veld staan.

18 augustus 2020 om 19:38

Wenger zal Arteta wel voor advies vragen. Want als ik de Arsenal fans op Twitter moet geloven kwam de overwinning van Lyon ook door Arteta.

18 augustus 2020 om 19:03

Dat hij zicht niet heeft gemeld betekend bij de knvb zegt niks. Misschien andersom wel😉. Maar het was idd te mooi om waar te zijn.

18 augustus 2020 om 19:04

Hij ontkent ook niet dat hij geã¯nteresseerd is in de baan he, ik denk dat hij wel beschikbaar is. Maar het blijft ook een trotse man natuurlijk dus die zul je wel zelf moeten benaderen.

18 augustus 2020 om 19:31

Helemaal niet, we hebben Conte nodig.

18 augustus 2020 om 19:36

Vond sowieso dat men wel heel hard van stapel liep hier, gezien er behalve die ene comment van Jan Joost geen enkele andere melding van was. En zelfs daar werd geen bron genoemd of niks. Met een beetje logisch nadenken weet je dan al dat het onzin is.

Ai dat is wel n flinke misser

Zeer jammer had hem graag als coach gezien bij Oranje. Ik denk dat wij onder hem weleens zouden kunnen verrassen.

Ondanks dat ik toch vind dat je een coach moet hebben die de ‘eigen’ taal spreekt, vind ik dit toch wel jammer. Ben altijd wel fan van deze man geweest.

Ach, JJvG heeft weer even het landelijke nieuws gehaald. Prima stunt toch om gewoon ff wat te roepen dat je via via gehoord hebt.

Het was ook te mooi om waar te zijn

Van gangelen is net als Valentijntje Driessen . Alleen maar geruchten de wereld in helpen waar geen bewijzen voor zijn

18 augustus 2020 om 19:06

Dikke riooljournalistiek, maar ja dat is het nieuw normaal geworden in de media wereld.

Oftwel riooljournalistiek. Zo een laag niveau, zeer onbetrouwbaar en dan het ergens gehoord hebben en denken weet je wat, het zal, maar ik gooi het lekker de media wereld in. Want ja dan horen we er ook bij toch. Zulke dingen vind ik maar vreemd. Een bron van niets zal ie wel gehad hebben. Zo kunnen we allemaal wel hun functies bekleden. Goed dat Wenger dit meteen tegenspreekt om even die onzin recht te zetten. Het klonk allemaal geweldig maar het is wel logisch als we helder nadenken dat hij natuurlijk niet zichzelf zo gaat aanbieden uiteraard.

18 augustus 2020 om 19:11

Waarschijnlijk is Valentijn Driessen zijn bron. En de bron van Valentijn Driessen is zijn rechter duim die hem al vaker van zeer bruikbare informatie heeft voorzien.

18 augustus 2020 om 19:18

Lol moest erom lachen haha. Maar ja zou me niks verbazen. Agh, chefvoetbal Telegraaf man man man. Echt te lachwekkend. Zo niet professioneel.

18 augustus 2020 om 19:44

Zou die daar een gezichtje op hebben getekend?

18 augustus 2020 om 20:05

Lijkt me wel. Zal wel een sip gezichtje zijn denk tenminste lijkt me wel. Geef je zo'n vent betrouwbare info en speelt die het gelijk door.

18 augustus 2020 om 19:19

De eerste regel die ik op school geleerd heb: één bron is geen bron. Het valt me op dat sommige media daar anders overdenken.

18 augustus 2020 om 19:44

@ SocioFan.....Niet te geloven zeg. Kijk de uitzending eens terug. Het werd hem in z’n oortje verteld. Ga pas wat roepen als je het hebt gezien.

19 augustus 2020 om 12:10

Enerzijds zou het me niets verbazen, anderzijds kan Wenger ook moeilijk zeggen dat hij zich wel aan heeft geboden. Daar zullen ze dan bij de Fifa absoluut niet blij mee zijn. Dat hij het dus ontkent, is sowieso geen verrassing. In beide gevallen zou hij met dit verhaal komen.

Ik geloofde er al helemaal niks van dat hij zich al zo snel zelf had gemeld. Ik weet dat ie ooit heeft gezegd dat ie het Nederlands Elftal interessant zou vinden, maar dat is echt alweer een tijd geleden. Ik denk dat Jan-Joost het gewoon uit zijn duim heeft gezogen.

Deze gast heeft jarenlang flink gefaald bij Arsenal tot op het punt dat die supporters daar smeekte om zijn vertrek. Trainer die is blijven steken in de jaren 90.. Zou ik niet aan beginnen.

18 augustus 2020 om 19:18

gelukkig hebben zijn opvolgers het een stuk beter gedaan als Wenger bij Arsenal. de supporters daar waren gewoon zwaar onrealistisch. hoe wil je het nou een City, United, Liverpool en Chelsea moeilijk kunnen maken als je financieel helemaal niet kan concurreren met die clubs? dat is ongeveer hetzelfde als klagen dat de trainer van FC Utrecht niet mee strijd voor een plek in de Champions League

19 augustus 2020 om 12:13

Bij Arsenal is er inderdaad wel wat meer mis dan enkel de coach, maar je kunt toch niet ontkennen dat Wenger inmiddels gedateerd was bij Arsenal? Die heeft wel zo'n beetje nagelaten wat we tegenwoordig op het veld zien bij Arsenal.

Niet gek dat hij zich nog nooit heeft aangeboden haha, nou niet heel veel verschillende clubs gehad. Maar snap hem wel, zonde dat zo'n gerucht dan desondanks de ronde doet.

Is al vaker geweest met die Jan Joost van Gangelen, zogenaamd een primeur hebben en blijkt later niet te kloppen.

Snap dus niet waarom JJvG gespaard wordt.

Mooi, moet je ook niet willen. We zijn geen derde wereldland die het moeten van buitenlandse coaches... gewoon van eigen bodem plukken. Van Gaal weer polsen. Hij is chauvinistisch genoeg om weer die rol te willen

Alsof Wenger nu sowieso zou zeggen, ja klopt, ik heb mee aangeboden. Kunnen we wel roepen dat JJ liegt, maar om daar als argument voor te gebruiken dat Wenger het ontkent, is vrij naief.

18 augustus 2020 om 19:20

Hoezo?.bedoel als Wenger alsnog in stapt bij Oranje is ie niet meer geloofwaardig.. als het waar was had hij wel iets zachters gezegd dan; "klopt niets van en heb niemand gesproken"...

19 augustus 2020 om 12:21

De man is in functie bij de Fifa. Dan kun je moeilijk openbaar gaan zeggen dat je jezelf hebt aangeboden.

Jan Joost is ook niet bepaald iemand die ik bij dit soort nieuws ook echt serieus neem.

Godzijdank is Jan Joost exposed wat een droeftoeter van een presentator/journalist.

18 augustus 2020 om 19:42

Misschien eerst de uitzending kijken en dan pas wat roepen. Hij kreeg het in z’n oortje door en ja dan zeg je dat.

Waar haalt die van Gangelen deze wijsheid dan vandaan? Is Dwight Lodeweges niet een optie? Is nu assistent, de tactische man achter Koeman en kent de huidige spelersgroep goed.

18 augustus 2020 om 19:41

Werd hem in z’n oortje verteld. Dat zei hij ook nog in de uitzending.

Wow wat een hoop reacties van mensen die hun mening over Jan Joost klaar hebben maar de uitzending dus helemaal niet hebben gekeken blijkt wel. Hij verzon dat zelf niet. Hij kreeg dat in z’n oortje door en vertelde dat gewoon.

Alstjeblieft laat Frank de boer geen bondscoach worden. Saaie man, saai voetbal en weinig uitstraling.

18 augustus 2020 om 22:07

Koeman stond wel bekend om zijn flamboyante voorkomen? Of zijn oogstrelende voetbalvisie? De juiste tactiek bij de selectie bedenken en poppetjes op de juiste plek zetten. En duidelijkheid en een goede sfeer neerzetten. Dat moet een bondscoach doen. Saai en duidelijk zijn!

18 augustus 2020 om 22:40

Ik kreeg direct flashbacks naar vorige projectjes als deze. Laten zeggen de San Marcos en Blinds van deze wereld. Trainers die zichzelf niet hebben bewezen met een uitzonderlijk tactisch inzicht of people management. Nooit hebben laten zien meer uit een ploeg te kunnen halen dan er in zit. Bij Frank de Boer of Cocu geldt dat weliswaar in iets mindere mate, maar daar krijg je toch geen warm gevoel van? Kun je net zo goed Faber of Stam daar neer pleuren, haal je minimaal net zo weinig uit het team..

Ik zou Wenger ook niet als bondscoach willen hebben. Heb liever een Nederlandse coach, en zie Wenger ook niet echt als een succescoach. Ik vind het raar dat niemand van Bronckhorst noemt. Leek mij bij Feyenoord een capabele trainer, rustige en nette man, en heeft zelf een geweldige carrière gehad, ook in het NL elftal.

Jan joost kan zich maar beter bezig houden met comments plaatsen op instagram en presenteren. Ook al zou dit waar zijn, ik vind deze insinuaties niet bij de rol van joost passen. Namelijk een (onpartijdige) fox sport presentator.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2216 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
T. KrulKeeper
N. AkéVerdediger
S. de VrijVerdediger
H. HateboerVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Vrijdag 18 september
Real Madrid is van plan om Luka Jovic in de laatste fase van de transferperiode op huurbasis elders te stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren