Vrijdag, 14 Augustus 2020

PSV grijpt definitief naast Ricardo Rodriguez

David Silva heeft al dagenlang de belletjes van Lazio niet beantwoord. De transfervrije overstap van de aanvallende middenvelder van Manchester City naar de club uit Rome staat op losse schroeven. (Diverse Italiaanse media)
Ook is het twijfelachtig of Lazio Borja Mayoral nog gaat inlijven deze zomer. De spits van Real Madrid denkt momenteel na over aanbiedingen van Fiorentina en Valencia. (Sky Italia)
/
AC Milan gaat Ricardo Rodriguez voor minimaal drie miljoen euro verkopen aan Torino. De linksback, die ook werd gelinkt aan voormalig werkgever PSV, tekent een vierjarig contract en gaat anderhalf miljoen euro per jaar verdienen. (Diverse Italiaanse media)
Pini Zahavi is in het hotel in Lissabon waar Bayern München momenteel verblijft. De zaakwaarnemer gaat praten over een contractverlenging van verdediger David Alaba en een doorbraak in de gesprekken is aanstaande. (BILD)
Proefspeler DJ Buffonge kan trainer Maurice Steijn bekoren. De Engelse aanvallende middenvelder mag bij NAC Breda blijven en gaat een tweejarig contract ondertekenen. (BN DeStem)
Federico Bernardeschi wordt in verband gebracht met een uitgaande transfer bij Juventus. De vleugelspeler denkt vooruit en heeft Mino Raiola als nieuwe zaakwaarnemer gestrikt. (La Gazzetta dello Sport)
24 reacties (laatste reactie door monaldo)

Met die bedragen had psv toch ook wel wat gekund? Had verwacht rond de 3 miljoen per jaar.

14 augustus 2020 om 18:17

1.5 Miljoen in Italie is belastingtechnisch toch net iets meer dan in Nederland aangezien dat netto bedragen zijn. Komt als ik me niet vergis dan meer in de richting van 2.5 - 3 Miljoen in NL (als het al niet meer is).

14 augustus 2020 om 18:17

Misschien dat Rodriguez het gewoon niet ziet zitten om in de Eredivisie te spelen. Of dat hij het leventje in Italie wel lekker vindt.

14 augustus 2020 om 19:49

@andres13 dat kan wel zijn maar volgens mij wil hij heel graag volgend jaar bij het ek zijn. Bij psv in de basis en dat is een zekerheidje. Bij torino die het dit seizoen lieten afweten moet je het nog maar zien. Weet ook niet wie zijn concurrenten zijn bij Zwitserland. @argecy oké wist niet dat dat zoveel was. Dan houd het inderdaad op. Krijg je scheve gezichten binnen de selectie en dat wil je ook niet. Bedankt voor de info.

14 augustus 2020 om 23:05

Pff...john de Jong...zomaar wordt die speler voor een halfjaar gehuurd. 1 miljoen weggegooid. Hij zal toen toch wel hebben geweten dat een jaarsalaris van 3 miljoen niet haalbaar is voor Psv?wat een afgang voor een technisch manager.psv onwaardig.

Dat is wel bijzonder, had PSV ook prima kunnen betalen. Zou het niveau van de Italiaanse competitie zó doorslaggevend zijn?

Was Psv dan niet tevreden over Rodriguez? Met die bedrag hadden ze hem toch ook kunnen nemen? Of hebben ze al iemand anders gehaald voor die positie ?

14 augustus 2020 om 18:38

Moet ie zelf ook willen. Speelt liever in Italië dan in de ED denk ik.

Gaat om 1,5 nettosalaris, is in NL ca. 3 miljoen bruto. Dat is helaas teveel voor PSV nu.

14 augustus 2020 om 18:44

Bron? In het artikel staat gewoon 1,5mln ipv de 3 mln die je noemt

14 augustus 2020 om 19:18

Bron Eindhovens Dagblad: '' De 27-jarige Zwitser speelde eerder dit jaar voor PSV, dat hem huurde van AC Milan. Het bleek niet haalbaar om hem in Eindhoven te houden. Rodríguez verdient in Italië ongeveer 3 miljoen euro per jaar en daarnaast wilde ook AC Milan nog een afkoopsom van naar verluidt ongeveer drie miljoen euro ontvangen. PSV kan in dat strijdgewoel simpelweg niet mee, omdat dan het hele salarisplafond aan barrels zal moeten.''

14 augustus 2020 om 19:04

Bronnen inderdaad? Alles wat ik kan vinden is dat je in Italië ook gewoon belasting moet betalen, 45% ipv 51% zoals in NL. Maar dat is niet het grote verschil.

14 augustus 2020 om 19:12

Jouw belastingcijfers kloppen niet Monaldo. Belasting voor spelers in Italie is voor de helft belastingvrij, over de andere 50% betaal je 41% belasting. Wat neerkomt op een kleine 20 procent van totaal verdiende salaris.

14 augustus 2020 om 22:25

Kijk goede info FRJC, dan snap ik hem wel.. is toch een beperkt aantal jaren verdienen.

17 augustus 2020 om 12:49

Duidelijk thanks, iedereen zegt het steeds maar wist dus niet dat de helft belastingvrij is. Uitzondering voor bepaalde beroepen lijkt me?

Als ik moest kiezen tussen Eindhoven of Turijn wist ik het ook wel.

14 augustus 2020 om 23:21

Ik ook wat moet je in Turijn?

15 augustus 2020 om 12:33

Elke dag naar Piazza Castello. Goh, wat is dat een mooi plein zeg.

Hoezo is dat bericht van Rodriguez 'in de wandelgangen' als het al definitief is?

Het is natuurlijk even afwachten tot dit wordt bevestigd, maar mocht dit zo zijn dan is het echt enorm zwak van PSV. Je kan een stabiele linksback voor een x aantal jaren vastleggen, met indd een hoger salaris. Lijkt me alsnog vele malen beter dan gokken op een talent of een aankoop.. spijtig dit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 18 september
Real Madrid is van plan om Luka Jovic in de laatste fase van de transferperiode op huurbasis elders te stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren