‘Ten Hag hakt knoop door en neemt vier talenten mee op trainingskamp’

Vrijdag, 14 augustus 2020 om

Erik ten Hag neemt Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar en Devyne Rensch mee op het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk, zo meldt Ajax Showtime. Het viertal zal dus niet van de partij zijn als Ajax Onder-19 een of meerdere wedstrijden gaat afwerken in de Youth League. Het jeugdtoernooi valt namelijk samen met het trainingskamp van het eerste van Ajax.

De jeugdspelers van Ajax beginnen op 18 augustus aan het vervolg van de Youth League met het kwartfinaleduel met de leeftijdsgenoten van FC Midtjylland. Alle duels van de Youth League vinden plaats op het complex van de UEFA in Nyon. De finale staat gepland op 25 augustus. Brobbey, Taylor, Ünüvar en Rensch moeten het vervolg van de Youth League dus aan zich voorbij laten gaan en melden zich naar verluidt op het trainingskamp in Bramberg.

Samenvatting: Antony laat zich meteen gelden bij officieus debuut voor Ajax

Daan Reiziger, Steven van der Sloot, Neraysho Kasanwirjo, Youri Regeer, Quinten Timber, Enric Llansana en Sontje Hansen staan wel tot de beschikking van trainer John Heitinga. Rechtsback Liam van Gelderen is volgens de berichtgeving niet fit genoeg en zal niet meereizen naar Zwitserland. Julius Dirksen, Anass Salah-Eddine, Ammouricho Van Axel Dongen en Jay Enem zijn ook geblesseerd, terwijl Enric Llansana geschorst is voor het duel met FC Midtjylland.

De absentie van Hansen kan als opvallend worden beschouwd, aangezien de achttienjarige aanvaller een van de grotere talenten uit de lichting is. Hansen deed afgelopen donderdag nog als invaller mee in het gewonnen oefenduel met FC Utrecht (5-1). Zaterdag reist de hoofdmacht van Ajax af naar Oostenrijk, waar men oefenwedstrijden speelt tegen Wolfsberger AC en Red Bull Salzburg.Gerelateerd

Meer sportnieuws

62 reacties (laatste reactie door mayarood)

Had niet anders verwacht eigenlijk! Unuvar klaarstomen. Vooral erg benieuwd naar hem

14 augustus 2020 om 16:39

Klaarstomen voor dit seizoen in Ajax 1 lijkt me nog een beetje te vroeg. Hij heeft dan ook Neres, Promes voor zich. Noa Lang verrast me overigens ook positief op die positie. Laat hem nu even snuffelen aan, en mee trainen met Ajax 1, maar komend seizoen vooral heel veel minuten maken in Jong Ajax. Ik kan heel erg genieten van die passjes met buitenkantje rechts van hem en hoop die dan ook weer veel te mogen aanschouwen.

14 augustus 2020 om 17:33

@lapaloma Unuvar kan zeker worden klaargestoomd voor Ajax 1. Na lange tijd in potentie weer een nummer 10 in de traditie van Eriksen, Bergkamp, Vaart en Sneijder. Maar ben het met je eens dat het nog lang gaat duren voordat hij de plekken van Promes, Neres, Noa Lang en Anthonie gaat kunnen overnemen. Die spelers zijn op dit moment echt serieuze kwaliteit.

15 augustus 2020 om 05:39

Bergkamp speelde spits bij Ajax , soms zelfs rechtsbuiten. niet als tien

14 augustus 2020 om 17:00

Eindelijk ook Brobbey erbij. Na Tadic op dit moment de beste nummer 9. Geef die jongen minuten om te wennen aan het eerste en we kunnen zomaar weer een fantastische nummer 9 uit eigen kweek hebben. Dat is echt lang geleden. Verder vond ik Rensch en Taylor het gisteren prima doen en Unuvar is Unuvar. Hansen moet nog iets volwassener worden maar dat kan zomaar onze eigen Raheem Sterling worden. Die was op die leeftijd ook zo grillig. Dat komt wel goed.

14 augustus 2020 om 17:15

Nogal een stelling de beste nummer 9 naast Tadic. Ik vind Traore en Klaas-Jan bijvoorbeeld veel verder dan Brobbey momenteel. Ook niet gek gezien de leeftijd maar hij heeft nog genoeg te verbeteren

14 augustus 2020 om 17:22

@JK-Ajax Ik begrijp dat je dat zegt omdat Brobbey nog geen minuut in het eerste heeft gespeeld en KJH en Traore natuurlijk veel meer ervaring hebben. Maar qua talent en kwaliteit op dit moment staat Brobbey er echt boven. Brobbey is veel sneller dan beiden (dat is wat we voorin nodig hebben) en heeft een lichaam waarmee hij de Eredivisie nu al aankan. Wat ontbreekt is minuten maken. In Jong stak hij er echt met kop en schouders boven uit, daar is hij nu al uitgeleerd.

14 augustus 2020 om 17:25

@JK-Ajax Even ter aanvulling: natuurlijk heeft hij nog genoeg te verbeteren. dat geldt overigens voor vrijwel alle spelers. Maar dat kan alleen worden verbeterd wanneer hij minuten maakt. Maar wat hij heeft, de combinatie van snelheid, kracht en scorend vermogen, dat kunnen de andere twee nooit leren. Dat is natuur.

14 augustus 2020 om 17:32

Ik wil Brobbey wel eens zien concurreren met Traore, want die valt toch regelmatig erg tegen. Gewoon kijken wie de beste is....

14 augustus 2020 om 18:34

Ik vind hem vooralsnog voetballend nog niet denderend dat ik hem in een drukke 16 goed zie functioneren. Daar vind ik de rest verder in, ik weet niet of je dan hem nu in het eerste die minuten moet geven of vooral keihard laten trainen en dit laten zien in jong een heel seizoen.

14 augustus 2020 om 19:16

@JK-Ajax Het grootste spitsentalent van zijn lichting in Europa moet in de selectie zitten van het eerste elftal en heel veel minuten maken. Net zoals ze dat begrepen bij RB Salzburg met Haaland (grootste spitsentalent van zijn lichting) en bij Man United met Greenwood (wellicht het grootste spitsentalent van Europa van zijn lichting). Alleen dan kunnen deze boys zich tot de topspelers ontwikkelen die ze in potentie zijn. Als Ajax Brobbey klein wil houden terwijl hij van alle jonge spelers veruit het verst is, dan vrees ik dat hij morgen tekent bij Real Madrid. Want ik kan je verzekeren dat elke topclub in Europa die jongen wil hebben. En dat geldt verder voor geen van de andere talenten hoor. Jammer dat zijn zaakwaarnemer dat ook weet.

Ik snap er echt helemaal niks van dat Ten Hag het een goed idee vond om Rensch op linksback te zetten, vorige wedstrijd ook al op rechtsback, die jongen hoort daar niet en naar mijn mening was dat pijnlijk duidelijk. Heel benieuwd naar unuvar weer, liet in die paar minuutjes gisteren toch weer leuke dingen zien.

14 augustus 2020 om 16:12

En waarom hoort Rensch daar niet ‘naar jouw mening’? Ten Hag ziet ‘m vaker dan jij en zal er zo zijn redenen voor hebben. Misschien heeft ie wel bepaalde kwaliteiten voor die positie en gaat ie ons allemaal nog verbazen! Soort van Riedewald 2.0

14 augustus 2020 om 16:15

Riedewald, de speler die 0 minuten zou maken bij dit Ajax. Moet je niet hopen dat het zo'n iemand is.

14 augustus 2020 om 16:16

Omdat het er niet uitziet. Heeft gisteren in de laatste minuten meerdere kansen verpest met slechte aannames, slechte dribbels en slechte passes.

14 augustus 2020 om 16:17

Omdat Rensch een rechtsbenige centrale verdediger is hem als linksback plaatsen redelijk vreemd. Rechtsback toen Dest niet fit was is dan vrij logisch gezien zijn voorkeursbeen. Maar een rechtspoot op linksback zie je zelden, nu was hij daar opvulling. Speelt wel vaker LCV omdat hij een degelijk linkerbeen heeft maar voor een back is dat niet voldoende.

14 augustus 2020 om 16:15

Hij wilde gewoon Timber en Martinez centraal zien spelen. Voor een oefenpot maakt het dan niet heel veel uit dat Rensch een helft linksback mag spelen. Voor hem is elke minuut nu mooi meegenomen. Veel opties zijn er door het wegwallen van Salah Edinne nu niet verder.

14 augustus 2020 om 16:19

Had dan in ieder geval dest en rensch omgewisseld, dest op links is een bewezen recept en rensch is blijkbaar niet heel denderend met het linkerbeen voor een back.

14 augustus 2020 om 16:47

Ik denk dat hij spelers uit Ajax 1 belangrijk vind op dit moment. Dus daarom Dest ook op zijn vaste plek zet.

14 augustus 2020 om 17:34

Ik vond Rensch tegen RKC beter dan gisteren, maar toen was hij ook meer verdediger. Hij is volgens mij misschien wel een groter talent dan Unuvar....

14 augustus 2020 om 17:42

Zijn natuurlijk twee andere posities, geen idee wat Rensch zijn potentie precies is, daar zie ik hem niet vaak genoeg voor spelen, maar Unuvar is technisch misschien wel de beste speler bij Ajax, dat is echt niet normaal. Passing is ook fenomenaal. Moet wel echt gaan werken aan zijn fysiek.

14 augustus 2020 om 17:45

@ajax1812 Ik was wel onder de indruk van Rensch. Niet dat hij alles goed deed maar je kunt zien dat hij echt heel veel potentie heeft als Rcv. Die ene actie waar hij even een sprintduel moest aangaan met het sprintkanon Kerk. Moeitellos liep hij mee. Ik zag daar veel van Virgil van Dijk in. De rust die hij bewaard in de sprint. Geen enkele paniek. Dit wordt er een hoor.

14 augustus 2020 om 17:51

Als RCV heeft hij zeker potentie, maar als back zeker niet, is hij iets te statisch voor en ook iets te matig aan de bal.

14 augustus 2020 om 18:20

Mee eens maar ik zie hem ook als een Rcv. in zn jonge jaren kan hij wel ervaring opdoen als back. Kijk naar Hoever bij Liverpool of voorheen Nathan Ake.

Jammer en best moeilijk te begrijpen. Gun die jongens hun toernooi.je kan ze altijd nog mee laten spelen tegen mindere tegenstanders.

14 augustus 2020 om 16:16

Ik verwacht dat die jongens liever mee op trainingskamp gaan. Dat is een teken dat ze voor hun kans kunnen gaan het eerste team steeds dichter bij komt

14 augustus 2020 om 16:26

Het zegt voldoende over jou dat je niet begrijpt dat een week mogen meetrainen met de beste spelers van de club en je een week lang kunnen laten zien aan de hoofdtrainer toch ook wel waardevol is. Ik zou dat waardevoller vinden dan wedstrijdjes mogen spelen tegen leeftijdsgenoten van Midtjylland en eventueel een ronde verder tegen Dinamo Zagreb of Benfica.

14 augustus 2020 om 16:45

Ajax 1 gaat altijd voor. Snap niet dat dat moeilijk te begrijpen is. Ook met competitie of toernooien. Deze spelers willen zich gewoon bij het eerste bewijzen, de beste van de Youth League zijn er wel meer geweest die het vervolgens niet gehaald hebben in het eerste.

Terecht dat Hansen niet mee is, zakte gister zo hard door de ondergrens. Unuvar is eigenlijk een beetje in de plaats van hem gekomen, die liet gister weer zien gewoon de beste techniek te hebben bij Ajax

Ik hoop dat Rensch dit seizoen minuten kan maken, wat ben ik groot fan van die gozer. Nuchtere jongen en erg jong, maar doet me toch al denken aan een jonge Vertonghen.er komt een héle sterke lichting aan vanuit de jeugd, veel beter dan de afgelopen jaren denk ik (met Donny en De Ligt als uitzonderingen).

Komen op dit moment alle vier nog te kort. Derhalve leuk voor hun dat ze mee mogen op trainingskamp maar toch jammer voor de overige spelers onder 19, dat ze het zonder dit viertal moeten doen.

14 augustus 2020 om 16:12

Precies, had ze lekker het toernooi laten spelen, konden ze daar na meetrainen met het eerste..

14 augustus 2020 om 16:20

Ik denk dat Ünüvar en Taylor sneller aan gaan sluiten dan mensen denken, ondanks dat ze net 17 en 18 zijn geworden. Als je iemand als Alvarez aan ziet klooien in dubbele 6 en als Marin niet opstaat is Taylor gewoon een optie als hij goed begint bij Jong Ajax. Ünüvar gaat met 5 wissels ook zijn minuten pakken. Gravenberch halen ze ook al 1,5 jaar nietmeer terug naar de o19 voor YL en Timber ook al tijd nietmeer. Dat punt zitten deze jongens nu ook.

14 augustus 2020 om 16:23

Ik vond eerlijk gezegd Marin gisteren wel beter dan Taylor, Taylor hield af en toe de bal iets te lang aan de voet, waardoor het spel vertraagd werd. Z'n traptechniek is trouwens wel echt goed

14 augustus 2020 om 16:31

Vond Marin tegen RKC goed spelen, gisteren viel hij mij minder op. Taylor mag sneller de pass vooruit geven en minder twijfelen bij passes maar durfde voor mijn gevoel meer ballen op te eisen, open te draaien en druk naar zich toe trekken voor hij bal verplaatste. Voor een 2e wedstrijd met Ajax 1 (Vorig jaar ergens kort ingevallen voor officieus debuut) was het prima.

14 augustus 2020 om 17:34

Taylor is ook fysiek al ijzersterk. Ik zag een foto van hem ongelooflijk gewoon.

14 augustus 2020 om 17:55

Toevallig een foto met Hoever Wouter

Jammer maar begrijpelijk, YL was zeker mogelijk dit seizoen met bijna volledige oorlogssterkte (je gaat Gravenberch en Timber natuurlijk niet terug halen) maar Ajax 1 heeft prioriteit. Nu gaat er gewoon een prima team spelen maar lang niet zo sterk als het kon zijn, zowel door keuze van Ajax als door blessures. Hopelijk is Regeer fit, zou gister erbij hebben gezeten als hij fit was geweest schijnt. De thuisblijvers van Jong Ajax die fit zijn en toekomst hebben bij Ajax zouden ook aansluiten bij Ajax 1 (zoals Mendez en wanneer fit Giovanni en Jensen) wat het dus een grote groep maakt. Blessure van Amourricho/Amourrichio van Axel Dongen is wel extreem zonde, had hem graag in YL gezien ondanks dat hij slechts 15 is nog. Wie weet kan Misehouy erdoor mee, hij is namelijk ingeschreven (net maandje 15, is van 2005) en is naar mijn mening echt klasse, prachtige middenvelder met fysiek, techniek en scorend vermogen. Spreek maar vertrouwen uit en neem hem mee, speelde oefenwedstrijd tegen Lille o19 ook al mee. Zou dan jongste debutant namens Ajax in de YL kunnen worden (is nog iets jonger dan Ünüvar was die momenteel de jongste is)

14 augustus 2020 om 19:16

Denk jij dat dit ook het beste is voor hun individuele ontwikkelingi of was daar kartrekker zijn in YL wellicht beter geweest?

14 augustus 2020 om 22:15

Nee, ik denk dat ze zich op profvoetbal moeten gaan richten dus trainingskamp en direct vanaf begin bij Jong Ajax aansluiten. Laat de andere talenten zich maar laten zien bij de jeugd. Laat Hansen, Regeer, Kasanwirjo, Timber en wanneer terug van schorsing Llansana de kar maar trekken. 'Jonge' spelers als Rasmussen, Fitz-Jim en Martha moeten dan opstaan en laten zien dat ze beter kunnen dan ze bij de o17 lieten zien. Iets oudere kern met de nieuwe jonge talenten (Ja, Regeer, Rensch en Ünüvar zijn ook 2003 maar hebben als WK u17 gespeeld en laatste 2 EK u17 gewonnen + heel jaar YL en nu bij Jong Ajax of Ajax 1 komend seizoen)

Ik begreep al niet waarom Timber niet mee mocht, maar blijkt een tweeling te zijn. Weer wat geleerd.

14 augustus 2020 om 16:15

Ja klopt, Q. Timber en J. Timber, laatstgenoemde is al vaker betrokken bij het eerste. Speelt vooral centraal achterin en won met Oranje o17 als rechtsback het EK. Q. Timber speelt overal maar meestal op middenveld, is normaal wel zekerheidjes bij Jong Ajax. Kwamen ivm reizen paar jaar geleden over van Feyenoord, toen nog onder de naam Maduro.

Ik vind het toch wel jammer. Ajax zegt dat ze zo graag de Youth League willen winnen, dan moet je ook gewoon met de sterkst mogelijke selectie deelnemen. En aangezien deze 4 spelers komend seizoen toch geen basisspelers zullen zijn bij Ajax 1 had het ook zeker gekund.

14 augustus 2020 om 16:28

Tuurlijk willen ze hem winnen maar daar ga je voorbereiding van Ajax 1 niet op aanpassen en de ontwikkeling van individuele spelers al helemaal niet. Gravenberch was met 17 (mag komend seizoen zelfs nog YL spelen) al doorgeschoven en nietmeer terug gehaald. Wanneer Ajax denkt dat een talent meer heeft aan spelen met Jong Ajax ipv spelen tegen leeftijdsgenoten verkiezen ze dat, zeker bij dragende spelers want dan moeten andere namen opstaan. Ajax 1 is prioriteit, individuele ontwikkeling komt erna en YL weer daarna, hem winnen is mooi maar is geen doel waar alles voor moet wijken anders zou je wel beste spelers dispensatie geven en aantreden met: Raatsie; Dest, Timber, Rensch, Salah-Eddine; Gravenberch, Taylor, Ekkelenkamp; Hansen, Traore en Ünüvar. Om erna nog Brobbey, Regeer, Jensen, Kasanwirjo etc in te brengen. Dan win je YL "normaal" maar helft van die namen zijn in andere teams harder nodig.

14 augustus 2020 om 17:08

Ik had het ook niet over Gravenbergh he, Die heeft gewoon reële kans op een basisplaats. En we hebben het nu over een periode van 8 dagen, waarin de YL wordt afgehandeld. Na die 8 dagen kunnen deze 4 spelers gewoon weer terug naar Jong of 1e elftal. Ik denk niet dat het hele seizoen van Jong en het 1e heel anders gaat lopen als deze 4 spelers 8 dagen niet aanwezig zijn bij de voorbereiding. En ik denk dat Ünüvar misschien wel beter wordt van maximaal 3 keer 90 minuten onder spanning tegen toptalenten van zijn eigen leeftijd, dan 45 minuten in een vriendschappelijk potje waar weinig druk op staat.

14 augustus 2020 om 17:58

Gravenberch speelde al nietmeer mee met de o19 voor hij optie was voor Ajax 1, dat hij nu niet mee zal gaan is logisch. Hij is gewoon op weg naar een basisplaats. Daarnaast is het niet een tripje van 8 dagen maar is de YL groep al apart op dit punt. Dan ga je gewoon 3 weken kwijt zijn in voorbereiding waarin je ook met niemand in contact mag komen. Ze gaan eerst naar Zeist om daar te trainen voor ze naar locatie gaan met daar dan in 8 dagen 3 wedstrijden om erna weer testen te krijgen en hoogstwaarschijnlijk niet direct aan mogen sluiten erna. Met als je finale haalt start van KKD die je moet missen. Ajax verkiest al jaren de KKD/Jong Ajax en natuurlijk Ajax 1 boven de YL. Wat logisch is aangezien je hele jeugd door dit soort toernooien speelt tegen buitenlandse top. Winnen ze deze pot moeten ze tegen Benfica of Zagreb als ik me niet vergis. Dat zijn ploegen die ze op internationale toernooien vaker hebben gezien. Daarnaast zit het jeugdvoetbal er voor deel van deze groep simpelweg al op, dat voegt weinig toe buiten het prestige element en toernooi ervaring maar die groep heeft meer dan 10 EK u17 winnaars die speelgerechtigd zouden zijn (Gravenberch, Brobbey zelfs 2 jaar op rij, Hansen, Ünüvar, Rensch, Musampa, Van Gelderen, vd Sloot, J. Timber, Q. Timber, Raatsie, Taylor en zal zo snel vast nog wel iemand vergeten) die hebben voldoende ervaring met toernooien spelen en weten hoe het is om te moeten presteren. Dat de grootste talenten zich moeten laten zien tegenover Ajax 1 spelers is daarom ook logisch. Die gaan enkel nog KKD en Eredivisie spelen met hoge uitzondering (zoals terug komen van blessures) daargelaten. Ik zie Ajax graag de YL winnen maar zie nog liever talenten aanhaken bij Ajax 1, wat het doel is, en zich ontwikkelen. Op jeugdniveau hebben ze niets te bewijzen, zijn zelfs nog jong ivm tegenstanders vaak. Die namen die nu mee op trainingskamp gaan zouden in theorie nog 2 en 3 jaar (dispensatie) mogen meedoen. Laat de andere talent maar opstaan en tonen hoe goed ze zijn en spelers als Q Timber, Kasanwirjo en Hansen de kar trekken als meer ervaren talenten.

Je kunt er nog weinig van zeggen, maar die zogenaamde talenten lieten in de oefenwedstrijden tegen RKC en Utrecht niet bijster veel zien. Als ik dat vergelijk met wat een De Ligt, de Jong, Nouri en van de Beek op diezelfde leeftijd lieten zien, zit daar een aanmerkelijk verschil tussen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de opgehemelde Traore, bij wie iedere bal naar een niet door hem gewenste richting gaat, of zo maar van de voet springt. Nog los van zijn inactiviteit en niet intelligent bewegen. Nee, dan deed Labyad het wonderwel veel beter.

14 augustus 2020 om 16:42

De Jong en Nouri hebben op hun 19e hun debuut gemaakt bij Ajax. Donny had op 20 jarige leeftijd een basisplaats, Deze jongens zijn net 18 en daarnaast heeft Ajax nu een hoger niveau dan in het begin van seizoen 16/17. Het kan nog alle kanten opgaan. Daarnaast hoort Gravenberch eigenlijk ook nog bij deze lichting

14 augustus 2020 om 16:44

De Jong was op die leeftijd nog bankzitter bij Willem 2. De Ligt stapelde fout op fout toen hij net in Ajax 1 terecht kwam. Van de Beek hobbelde leuk mee, maar daar is ook alles mee gezegd. Hansen, Unavar, Rensch en Taylor zijn stuk voor stuk toptalenten, hopelijk gaan 1 of 2 van deze spelers in de toekomst een belangrijke rol vervullen bij Ajax 1.

14 augustus 2020 om 19:27

@pinko Ben het helemaal met @ Nlmodric eens. De talenten lieten juist heel veel goede dingen zien. Bij alle talenten zie je de potentie voor internationale top. Van deze jongens is Ajax 1 echt niet hun plafond. Zo een Rensch is gewoon een groter talent dan De Ligt. En we weten allemaal hoe fantastisch De Ligt al is. Unuvar maakt even op dit niveau zomaar een paar acties die absolute top verraadden. Taylor heeft me verrast als middenvelder. Hansen speelde nog wat speels maar met de juiste aanpak hebben we zomaar onze eigen Raheem Sterling. En dan komen Brobbey en Regeer er ook nog aan. En Noa Lang die laat zien dat hij van een bijzonder niveau is. Deze lichting is echt andere koek dan die van Donny van de Beek hoewel jongens als Bergwijn en Malen toen helaas zijn weggepest bij Ajax (frank de Boer en omgeving). Dat laat Ajax echt niet nog een keer gebeuren.

14 augustus 2020 om 19:45

Unuvar vond ik verreweg de beste van het stel. En hij deed maar een paar minuten mee. De rest ken ik niet zo goed, maar ik vond het elftal de tweede helft steriel. En dat de andere jongens die je noemt zo goed worden, is maar de vraag. Hoe vaak zie je achteraf niet van een heel talentvol jeugdelftal maar een paar echt doorbreken. Dus aan die hype hoe goed iedereen wel niet is, doe ik (nog) niet mee. Eerst zien en dan geloven. Hopen doe ik wel...

Vergeet bij deze niet dat een aantal van die jongeren liepen te dubben over contractverlenging ivm het perspectief dat zij (niet) zagen bij Ajax. Dan zal je dat zeker in de voorbereiding als club moeten laten zien dat je dat kan en wil bieden

14 augustus 2020 om 16:51

Heb er nooit aan getwijfeld dat met name unuvar een contract ging tekenen, die is echt harstikke trots dat hij bij ajax speelt.

Laten we eerlijk zijn, die 2e helft was toch helemaal niks? Donny die met een verkeerde frons rondloopt van wat doe ik hier. Timber die louter breedtepassjes geeft. Ja, leuk Unuvartje, maar dat was het dan wel. 1e helft overigens verrassend goed!

14 augustus 2020 om 17:39

Ik heb dan ook het gevoel dat er verdedigend wat bij moet. Timber komt nog te kort en voor Rensch is het ook nog wat te vroeg. Maar ze zeggen al die tijd dat er nog wel wat bij komt verdedigend.

14 augustus 2020 om 19:49

Dat moet zeker gebeuren. Ajax moet niet denken te kunnen zonder een echt goede nummer 6 en zeker nog twee sterke verdedigers. Aanvallend een surplus aan goede spelers, maar daar red je het alleen niet mee. Meestal wel tegen clubs buiten de andere top 3. Maar in Europa kom je schromelijk te kort. Soms denk ik dat Overmars daar een blinde vlek voor heeft.

15 augustus 2020 om 12:10

De nummer 6 zou die Kundus kunnen zijn...

Ik denk dat ze alle vier ook komend seizoen bij het eerste aansluiten. Sowieso voor voor Ünüvar en Brobbey is dit nu wel tijd om zich te laten zien bij de grote jongens. En toch zou ik het ook niet gek vinden om Brobbey te verhuren dit seizoen. Laat hem maar even ruiken aan het echte werk daar waar het ergens om gaat. Zowel in de KKD als de Eredivisie zou Brobbey echt wel ergens terecht kunnen. En dit geldt voor meerdere spelers.. Dus ook voor Ünüvar, Hansen, Ekkelenkamp, Eiting, Gravenberch, Taylor, van Gelderen, Musampa, en de Timber brothers..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Ajax64
3.PSV63
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper20
E. ÁlvarezVerdediger20
D. BlindVerdediger20
S. DestVerdediger20
N. MazraouiVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Maandag 21 september
Indien Sergiño Dest, Max Aarons én Héctor Bellerín onhaalbaar blijken, haalt Barcelona een nieuwe rechtsback mogelijk uit de eigen gelederen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren