‘Deal met Ajax op de tocht door flirt Chelsea met Real Madrid’

Vrijdag, 14 augustus 2020 om

Chelsea kijkt in de zoektocht naar een nieuwe linksback niet alleen naar Nicolás Tagliafico. Volgens AS prijkt namelijk ook de naam van Sergio Reguilón op het lijstje van manager Frank Lampard. Real Madrid vraagt naar verluidt minstens 25 miljoen euro voor de 23-jarige vleugelverdediger, die naast Chelsea ook wordt genoemd als mogelijke aanwinst van Arsenal. De Koninklijke neemt sowieso een terugkoopoptie op in een eventuele deal voor Reguilón.

Reguilón maakte afgelopen seizoen op huurbasis veel indruk bij Sevilla, maar volgens bovengenoemde krant komt hij desondanks niet voor in de plannen van Real-trainer Zinédine Zidane. De Franse oefenmeester van de Spaanse kampioen heeft klaarblijkelijk meer vertrouwen in oudgediende Marcelo en stand-in Ferland Mendy, die medio 2019 voor 48 miljoen euro werd overgenomen van Olympique Lyon.

Samenvatting: Antony laat zich meteen gelden bij officieus debuut voor Ajax

Sevilla hikt volgens AS tegen de vraagprijs van 25 miljoen euro aan, waardoor een overgang richting de Premier League tot de mogelijkheden lijkt te behoren. Chelsea wordt naar voren geschoven als de meest voorname kandidaat, daar the Blues komend seizoen in de Champions League uitkomen. Arsenal begint als FA Cup-winnaar in de groepsfase van de Europa League. Reguilón laat zich adviseren door zijn nieuwe zaakwaarnemer Kia Joorabchian, die goede connecties heeft in de Premier League. De linksback wordt ook genoemd bij Napoli, maar ook voor de Italianen lijkt voornoemde transfersom een te groot struikelblok te zijn.

Chelsea is al enige tijd op zoek naar versterkingen voor de linksbackpositie. Volgens Mundo Deportivo is er in juli al een bod van 25 miljoen euro neergelegd bij Ajax voor Tagliafico. Een definitieve deal is evenwel nog niet beklonken. Ook Ben Chilwell is in beeld bij Lampard. De door Leicester City gestelde vraagprijs van 87 miljoen euro lijkt de verliezend FA Cup-finalist echter te gortig te zijn.


Poll

Welke linksback kan Chelsea het beste halen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door real8madrid)

De betekenis van deal is dat 2 partijen iets met elkaar hebben afgesproken. Volgens mij hebben Ajax en Chelsea nog niets met elkaar afgesproken inzake Tagliafico. De kop van dit bericht is dus zoals zo vaak tegenwoordig misleidend en eigenlijk gewoon fakenieuws.

14 augustus 2020 om 11:38

Zo moeilijk is het toch niet om door te hebben dat het over een toekomstige deal gaat?

14 augustus 2020 om 12:00

een eventuele toekomstige deal die nu puur gebaseerd is op speculatie. Ben het eens met Arnino, dit mag lekker in de geruchtenrubriek.on:er is een race op LBs deze zomer, overal zal Tagliafico wel op het lijstje staan. Dat hij nu direct aan Chelsea wordt gelinkt is vrij makkelijk, want je kan hem aan elke club linken die naar een LB zoekt.

14 augustus 2020 om 12:09

Ik vind het maar gemekker om niets. Als ik een auto op marktplaats zet maar de dag erna is er een wereldwijde crisis waardoor niemand nog tweedehandsauto’s wilt kopen, dan wordt een deal omtrent mijn auto ook op de tocht gezet daardoor. En dat terwijl er geen enkel bod is binnengekomen.

14 augustus 2020 om 12:16

Het is ook gewoon gemekker om niets Lierse1997, je hebt groot gelijk hoor. Mijns inziens is er niks mis met deze titel. Chelsea heeft interesse getoond in Tagliafico maar een mogelijk deal staat nu op de tocht doordat er naast de peperdure Chilwell nu nog een jonger en goed (en tevens meer betaalbaar) alternatief voor Chelsea is bijgekomen in de vorm van Reguillon. Tuurlijk linkt VZ het als Nederlandse site enigszins aan het Nederlandse (speler van Nederlandse club in dit geval). Maar om dit fake news te noemen is toch gewoon te gek voor woorden, of ligt dat nou aan mij?

14 augustus 2020 om 12:35

Ja ligt aan jou. Dan had de titel mogelijke deal moeten heten. Welke deal staat er dan op de tocht?? Het is gewoon onjuist

14 augustus 2020 om 12:38

Een uitspraak als "de koop is van de baan" of in dit geval "de deal staat op de tocht" doelt toch altijd op een mogelijke situatie in de toekomst? Als de koop of deal immers al gesloten was had er niks meer aan veranderd kunnen worden. Jij noemt het feitelijk onjuist, persoonlijk vind ik het eerder muggenziften om eerlijk te wezen.. Omdat volgens jouw interpretatie het woordje 'mogelijk' in een titel ontbreekt gelijk de boel betichten van misleiding en fake news lijkt me toch echt wat overdreven hoor, maar enfin.

14 augustus 2020 om 12:54

@sanderk91 Het is weldegelijk misleidend. Er is nooit sprake geweest van een deal, je kunt hooguit zeggen dat de interesse van Chelsea in Tagliafico is afgenomen doordat ze interessantere alternatieven hebben gezien. Wat in de voetbaljournalistiek continu gebeurt is natuurlijk dat men spreekt van een deal en dan later dat de deal van de baan is op basis van minimale informatie. Om te doen alsof het niet misleidend is is natuurlijk onzin, maar men moet ook niet doen alsof het super erg is natuurlijk. Voetbalsites zijn de NOS niet en zo werkt het nou eenmaal in de sportjournalistiek. Moet iedereen verder ook niet moeilijk over doen, als je op een artikel klikt zie je binnen 5 seconden waar het over gaat.

14 augustus 2020 om 13:20

Hoe kan je nou zeggen dat dit over een toekomstige deal gaat? Het is altijd zo denigrerend naar de verkopende club, terwijl die met een contract van nog twee jaar Tagliafico vast hebben liggen en dus volgens mij heeft Ajax de touwtjes in handen. Ik vind 25 miljoen ook (veel) te weinig voor een van de beste backs van Europa. Er staat geen deal op de tocht als er geen deal is.

14 augustus 2020 om 18:09

Een van de beste backs van Europa? Een jaartje goed presteren maakt je niet een van de beste backs van Europa? Of is Halstenberg ook een van de beste backs van Europa omdat die in de halve finale CL staat? Tagliafico doet veel op strijdlust maar heeft ook ontzettend vaak overtredingen nodig om zijn fouten en slechte positionering te compenseren. Trent, Robertson, Davies, Hakimi, Alaba, Marcelo, Alba, Mendy, Alex Telles en Grimaldo vind ik allemaal al beter om eerlijk te zijn..

14 augustus 2020 om 13:36

@Arnino, als de deal al helemaal afgewikkeld was, had hij ook niet op de tocht kunnen staan. Er is interesse van Chelsea in Nico. Die interesse resulteert misschien niet in een definitieve deal. Dus wat is er fake hieraan?

14 augustus 2020 om 17:58

@kyle66, elke keer als ik er op moet reageren lijk ik alleen maar meer een muggenzifter. Zo is 't ook niet. Maar wat ik al eerder zei: er is geen enkele deal met Ajax. Als die op de toch zou staan, dan moet er dus daadwerkelijk al een afspraak zijn gemaakt tussen beide partijen. Dus bv. Chelsea en Ajax akkoord over een bedrag van bv. 35 miljoen euro. In die deal is besproken wanneer Nico zijn kruisband afscheurt dat dan Chelsea de deal kan afbreken, ja dan staat die op de tocht. Als jij op marktplaats een paar schoenen verkoopt, en ik klik er op betekend toch niet dat wij een deal hebben, als dan iemand anders er op klikt staat dan onze deal op de tocht? Ik wou d'r niet zo'n heisa van maken, maar feitelijk klopt het gewoon niet.

14 augustus 2020 om 18:29

@Arnino, stel dat je op Marktplaats bij je advertentie hebt staan: bieden. En ik mail je met de opmerking dat ik interesse heb en vraag hoeveel je in gedachten hebt. Even later zie ik dezelfde schoenen ergens anders staan. Betere conditie en net zo duur. Ja, dan was ik op weg naar een deal met jou en die blaas ik dan af.

Zou gewoon Nico ophalen als ik Chelsea was. Heeft bewezen het niveau aan te kunnen en zit de komende seizoenen op zijn top

14 augustus 2020 om 11:34

Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Reguilon en die is nog een stuk jonger.

14 augustus 2020 om 11:50

Waarom geen linksback die even goed is, ook een sterk seizoen achter de rug heeft en 5 jaar jonger is?

14 augustus 2020 om 12:03

Ik zou juist ten alle tijden voor Reguilon gaan, in plaats van Tagliafico. Heeft zich bewezen op een hoger niveau, is dit siezoen 1 van de beste linksbacks in La Liga en een stuk jonger met zijn 23 jaar.

14 augustus 2020 om 12:19

De La Liga is geen hoger niveau dan de CL, Tagliafico heeft zich 2 seizoen bewezen op hoger niveau in de CL, Reguillon daarentegen werd in de CL wedstrijd tegen Ajax compleet overlopen. Wat je zegt is dus onzin

14 augustus 2020 om 12:30

De enige speler die volgens mij niet werd overlopen was toen Vini en hij werd er naar 30 min uitgeschopt door Mazraoui. Zou natuurlijk van den zotte zijn om Reguilon te beoordelen over 1 wedstrijd. Tegen bijv Barcelona hield hij zich prima staande. Leuk dat Tagliafigo (die echt geen slechte linksback is) een paar goede CL potten heeft gespeelt maar Reguilon was samen met Kounde gewoon de uitblinker achterin bij Sevilla.

14 augustus 2020 om 12:35

Ik vind een paar wedstrijden spelen in de CL gecombineerd met een seizoen Eredivisie echt geen hoger niveau dan La Liga. Helemaal niet als je uitblinkt in La Liga tussen alle sterren die er spelen. Dat jij daar anders over denkt is prima, maar om het als feit te bestempelen dat is de werkelijke onzin.

14 augustus 2020 om 13:25

Een paar wedstrijden in de CL? Hij heeft met Ajax vorig jaar op een haar na de finale gemist. Inclusief kwalificatiewedstrijden (die tegenstanders zijn echt niet minder dan het rechterrijtje La Liga) heeft Tagliafico in twee seizoenen 25 wedstrijden in CL verband afgewerkt. Noem het maar een paar.

15 augustus 2020 om 20:09

cl is een momentopname. Doe mij dan maar een heel seizoen indruk maken in La Liga hoor

14 augustus 2020 om 14:28

Alsof Chelsea Tagliafico 'gewoon' kan ophalen? Hij staat gewoon nog twee jaar onder contract bij Ajax, dat geld zat heeft. Een van de beste linksbacks van Europa kan je dus niet gewoon ophalen, daar moet je een zak geld voor neerleggen en denk wel iets meer dan 25miljoen. Daarbij was Ajax mijns inziens afgelopen seizoen nog beter dan Chelsea dus dat hij dat niveau makkelijk aan kan lijkt mij een understatement. Dat hij met Ajax tegen Real Madrid, Juventus, Bayern en Spurs het betere van het spel had, bewijst dat eens te meer.

25 miljoen voor Reguilon is echt een belachelijk laag bedrag. Wat is Perez in godsnaam aan het doen??

14 augustus 2020 om 12:17

Wel met een terugkoopclausule... slim van Perez zou wel 35/40M vragen

Toch begrijp ik het twijfelen van topclubs aan Tagliafico wel. Aanvallend en qua wedstrijdinstelling een fantastische back. Verdedigend laat hij qua positionering regelmatig een steekje vallen waardoor hij moet corrigeren. Is Daardoor afgelopen seizoenen zeer regelmatig aan onnodige rode en gele kaarten ontsnapt. En of er nog groei en rek in zijn ontwikkeling zit, weet ik gezien zijn leeftijd ook niet.

14 augustus 2020 om 11:46

Tagliafico is voor Ajax echt een topper, maar ik heb ook mijn twijfels. Ik denk niet dat er veel rek in zn ontwikkeling zit. Eigenlijk heeft hij zich bij Ajax amper ontwikkeld. Hij was een goede back en dat is hij nog steeds, maar ik zie niet echt dat uitzonderlijke dat je nodig hebt bij een topclub. Met felheid en wedstrijdinstelling kan je veel goedmaken, maar ik denk niet dat dat Tagliafico naar de top gaat helpen

14 augustus 2020 om 12:11

Het eerste jaar bij ajax was hij veel beter dan afgelopen jaar. Maar dat gold voor bijna het hele team.

14 augustus 2020 om 12:17

Toevoegend aan het laatste wat je zegt pakt hij ook gewoon 10 gele kaarten per seizoen. Kan goed incasseren en uitdelen. Dat is zowel een kracht als een zwakte van hem.

14 augustus 2020 om 12:24

Uitdelen, ja dat zeker wel. Incasseren, dat zeker niet. Als tie omver wordt geduwd dan wordt er geprobeetf na te schoppen...

14 augustus 2020 om 12:27

Bedoel daarmee eerder van dat hij ook in het verleden redelijk wat tikken kreeg volgens mij. Kon me nog herrinderen dat hij in de ED en EL in zijn eerste wedstrijden een aantal stevige tackles tegen zig kreeg. Maar wie weet denk ik dit omdat hij zo vaak gras eet.

14 augustus 2020 om 12:32

Zzeer regelmatig ontsnapt aan is alweer zo overdreven, en groei en rek waarin? Zij fysiek? Zijn voetballend vermogen? Nee maar elke voetballer kan beter worden ongeacht leeftijd, ervaring maakt je per definitie beter, imo ook de reden waarom verdedigers en keepers in het speciaal alleen maar beter worden op een gegeven moment door ervaring! Situaties leren herkennen is makkelijker als je het al 100x hebt gezien..

14 augustus 2020 om 14:17

Zeker is hij zeer regelmatig ontsnapt, natrappen dat niet werd bestraft, tackles waarbij hij de man raakte en niet de bal, tackles van achteren, diverse opstootjes. Naast de kwaliteiten die hij heeft en die ik benoemde is het ook wel een beetje een vieze speler, die vaak goed wegkomt.en de ontwikkeling die hij met name op gebied van positionering zou nodig hebben is inderdaad voor een gedeelte ervaring, maar dat is niet zo vanzelfsprekend als dat jij beschrijft.

God wat dom. Over 1 a 2 jaar gaat marcelo op pensioen en betaal je het dubbele van die 25 miljoen voor een goede linksback. Deze is beter dan goed en komt uit de jeugd, wat een grap die 25 miljoen. Leen hem gewoon uit joh. Deze deal is enkel enigszins begrijpbaar als er inderdaad een terugkoopoptie in zit en die niet te hoog is.

14 augustus 2020 om 11:57

Hopelijk komt er een soort Carvajal scenario tot uiting. Al zou ik hem gewoon volgend seizoen al als back-up gebruiken, want Marcelo op linksachter is gewoon niet meer te doen.

14 augustus 2020 om 12:21

En laat Marcelo nou helemaal niet goed genoeg meer zijn voor Real Madrid. Ik had Reguillon en Hakimi gewoon als 2 vaste backs gebruikt volgend seizoen. Dan maar Marcelo en Carvajal verkopen, dat heet doorselecteren

14 augustus 2020 om 13:11

Ik vind de huidige linksback van real toch wel prima hoor, Mendy. Kan nog wel even mee. Een opvolger voor Marcelo om de bank warm te houden krijg je wel gevonden.

15 augustus 2020 om 20:08

ja die krijg je gevonden maar kost je meer dan die 25 miljoen. Kijk nou even naar de laatste backs die Madrid heeft gekocht: Danilo - 30 miljoen, Odriozola - 40 miljoen, Mendy - 50 miljoen, Coentrao - 30 miljoen...

Spaanse spelers zijn over het algemeen niet zo succesvol in BPL, zal lekker voor Tagliafico gaan. Heeft zich in de wedstrijdjes tegen Chelsea al bewezen en relatief goedkoop op te halen.

14 augustus 2020 om 12:12

Ik denk dat het 50/50 is. Er zijn meer Spaanse voetballers die geslaagd zijn in Engeland dan Engelsen in Spanje. Denk bijvoorbeeld aan Azpi, Diego Costa, David Silva, Fernando Torres (liverpool), Pedro, Fabregas, de Gea, Bellerin.

14 augustus 2020 om 12:19

En zijn Argentijnse spelers dan wel zo succesvol in de PL? Aguero en Tevez zijn twee die me meteen binnenschieten, maar veel verder kom ik ook niet meteen.

14 augustus 2020 om 12:22

Otamendi, maar dat is het dan ook

14 augustus 2020 om 12:24

Mascherano niet te vergeten. Maar ja, dat is koffiedik kijken joh. Zo is een geweldenaar als Veron helemaal niet uit de verf gekomen bij United en zijn er ook Spanjaarden die je niet echt geslaagd kan noemen (negredo, Navas). Als je echt een topper bent, zal je ook in Engeland kunnen slagen.

14 augustus 2020 om 12:25

Buendia en Lanzini hebben het ook meer dan prima gedaan. Geen wereldtoppers, maar wel de verwachtingen overtroffen.

14 augustus 2020 om 12:30

Zabaleta, Maxi Rodriguez, Hernan Crespo, Coloccini, Demichelis. Best wel leuke namen ook die niet gefaald heben.

Dom van Real. Zou als Chelsea zijn voor Sergio gaan, heeft het fantastisch gedaan bij Sevilla, en bij Real deed hij het redelijk oke. Hij is gegroeid nu en is ook nog jonger dan Nico en denk dat de vraagprijs ongeveer hetzelfde zou liggen.

Wordt echt een enorm irritant dat Ajax in elke titel moet komen. Dit gaat over Reguilon en Chelsea. On: zou wel een goede back voor Chelsea zijn, zeker voor deze prijs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper10
N. TagliaficoVerdediger10
E. ÁlvarezVerdediger10
D. BlindVerdediger10
S. DestVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

45 fans
Verdediger, 28 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Ajax 1 0 0 1
2019/2020 Ajax 24 3 6 0
2018/2019 Ajax 29 2 4 0
2017/2018 Ajax 15 1 5 1
2017/2018 Independiente 9 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax moet Tagliafico missen in eerste thuiswedstrijd van nieuwe seizoen

Nicolás Tagliafico heeft een schorsing van één wedstrijd opgelegd gekregen, zo meldt de KNVB maandagmiddag via de officiële kanalen. De linksback van Ajax werd zondag tijdens de seizoensopener tegen Sparta Rotterdam...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 18 september
Real Madrid is van plan om Luka Jovic in de laatste fase van de transferperiode op huurbasis elders te stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren