Donderdag, 13 Augustus 2020

Dumfries gezien als alternatief voor dure Aurier

Door de komst van Pierre-Emile Höjbjerg staan twee middenvelders van Tottenham Hotspur voor een transfer. Oliver Skipp en Jamie Bowden mogen op huurbasis vertrekken bij de Londenaren. (Football Insider)
Atlético Madrid ziet bij Eibar een goede back-up van Jan Oblak spelen. De Madrileense club is gecharmeerd van keeper Marko Dmitrovic, die nog een seizoen vastligt. (Goal)
/
Tottenham Hotspur verlangt circa 24 miljoen euro voor rechtsback Serge Aurier, terwijl AC Milan niet verder wil gaan dan ongeveer 14 miljoen. Denzel Dumfries van PSV geldt voor de Italiaanse club als goedkoop alternatief. (Evening Standard)
Guido Carrillo gaat Southampton mogelijk definitief verlaten deze zomer. De spits, die sinds medio 2018 wordt verhuurd aan Leganés, staat op het lijstje van het Argentijnse Vélez Sarsfield. (TyC Sports)
Mohamed Elneny kan naar Turkije verkassen. De gesprekken tussen Trabzonspor en Arsenal aangaande een overstap van de defensieve middenvelder zijn vergevorderd. (The Sun)
Everton gaat zich wellicht inspannen om een nieuwe doelman te halen. Manager Carlo Ancelotti is niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van Jordan Pickford. (Diverse Engelse media)
43 reacties (laatste reactie door dolleleen)

Aurier is echt overschat. Hij wil alles fysiek oplossen, maar zit er regelmatig naast. Niet dat Dumfries er nooit naast zit, maar hij lijkt mij een betere optie.

13 augustus 2020 om 12:16

Aurier en Dumfries zijn gewoon vergelijkbare spelers naar mijn idee. Aurier heeft misschien gewoon de pech dat het bij hem al duidelijk is geworden dat hij niet goed genoeg is voor de echte top.

13 augustus 2020 om 12:28

Lood om oud ijzer inderdaad. Hoewel ik van beide spelers totaal geen fan ben, hebben ze blijkbaar iig wel een heel duidelijk spelersprofiel en een duidelijk gedachte bij Milan. Dat is op zich wel een opluchting, aangezien het daar in het verleden nog weleens aan ontbrak bij het technische beleid. Erg benieuwd of het ze gaat lukken om de opmars in de tweede seizoenshelft door te zetten in het nieuwe seizoen.

13 augustus 2020 om 13:32

Toch snap ik het dan niet helemaal, aangezien ze bij Milan een type Hernandez ook aan de rechterkant willen. Dat zijn Aurier en Dumfries gewoon niet.

13 augustus 2020 om 13:53

Groot en sterk en heen en weer pendelen tot de 90e minuut.. in dat opzicht lijken ze wel op hernandez.

Weet iemand wat Dumfries ongeveer moet kosten? Rond de 10 schat ik?

13 augustus 2020 om 12:21

Ik neem aan dat PSV hoger zal mikken. Om en nabij de 15 miljoen?

13 augustus 2020 om 12:25

PSV vraagt ongeveer 25 miljoen.

13 augustus 2020 om 12:27

Klopt, al gaan er geruchten dat AC Milan rond de 18 miljoen wil zitten.

13 augustus 2020 om 12:35

Das een best bedrag voor Dumfries. Vind hem wel in Milaan passen, maar denk niet dat ze dat gaan betalen. mocht het doorgang vinden zal het wel iets van 15 met goede doorverkoop worden.

13 augustus 2020 om 12:37

Waarom zou Milan meer willen betalen voor Dumfries dan voor Aurier?

13 augustus 2020 om 14:40

Is Dumfries niet een stukje jonger dan Aurier? Dat zou wel wat verschil maken op de transfersom.

13 augustus 2020 om 16:43

25 is stevig aan de prijs. Maar 20 moet je er gewoon uithalen. Als je een vervanger moet halen ben je tegenwoordig ook zo maar 7-10 kwijt en dan is het nog maar gokken of het wat is.

13 augustus 2020 om 12:27

Hoe kom je bij 10 miljoen uit?

13 augustus 2020 om 12:28

dat staat erbij.. "ik schat"

13 augustus 2020 om 12:32

Een schatting moet toch ergens op gebaseerd zijn? Ben ook wel benieuwd waarom hij 10 denkt.

13 augustus 2020 om 12:35

Een schatting is het resultaat van een bepaalde redenatie...

13 augustus 2020 om 12:36

Was mijn eerste ingeving voor een back uit Nederland. Weet echter niet hoelang hij nog in zijn contract zit bij Psv. Maar lees al dat ik wat aan de lage kant zit...

13 augustus 2020 om 12:39

Nouja, moet zeggen dat ik Dumfries ook niet de absolute top zie halen ofzo hoor. (Al lijkt hij zich wel op elk niveau snel aan te passen) Maar 10 miljoen lijkt me wel erg aan de lage kant inderdaad haha.

13 augustus 2020 om 15:20

Ben je niet in de war met Dest? Ik schat 25M. Er zit nog behoorlijk wat rek in Dumfries. Heeft een sterk seizoen achter de rug.

13 augustus 2020 om 15:31

Niks tegen Dumfries en een goede back met potentie, 10 was wat laag idd. Maar 25 voor Dumfries vindt ik iets teveel van het goede. Het is maar een back uit nederland die het goed doet. Buiten De Ligt en De Jong zijn er uit de eredivisie (vanaf 2015) niet veel spelers die geslaagd zijn met hun transfer. Kijk als voorbeeld naar Lozano, die zit ook gewoon op de bank in Napels.

Wat denkt Milan te moeten betalen voor Dumfries als ze max 14 voor Aurier over hebben. Dumfries zal toch ook rond de 20 moeten opleveren.

Mourinho wil dat Aurier bij Spurs blijft om een concurrentie strijd te voeren met de nieuwe aankoop op rechtsback (hopelijk Max Aarons) Maar als er voldaan word aan de vraagprijs mag hij weg. Overigens Skipp zie ik over 2 seizoenen gewoon als basisspeler bij Spurs.

13 augustus 2020 om 16:05

Ik denk dat Mourinho genoeg heeft gezien van Aurier, die mag bij een goed bod weg. Ik denk dat Foyth gaat blijven als backup en anders hebben wij Tanganga ook nog die ook daar kan spelen. Aurier moeten wij verkopen om dat geld weer te stoppen in een nieuwe rechtsback, ik hoop op Castagne maar ook Aarons is prima en is homegrown.

Denken ze nu echt dat Dumfries voor minder gaat dan die 14? Jong, zit nog rek in, Oranje international, aanvoerder. Allemaal redenen dat hij echt niet voor minder dan 20 mil eruit gaat...denk niet dat hij naar AC Milan gaat. Die willen, net als Juventus, altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten...

13 augustus 2020 om 12:31

Het wordt wel interessant om te volgen. Je geeft voldoende redenen waarom hij meer zou moeten kosten, maar tegelijkertijd zie ik niet snel een club komen die meer dan 20 betaalt voor hem. Dan kan je uiteraard zeggen "prima, dan blijft hij bij ons", maar op den duur zal de speler toch ongeduldig of ontevreden worden. Veltman was bijvoorbeeld ook belangrijk voor Ajax en voor hun veel meer waard dan de 1 miljoen die ze nu kunnen bijschrijven, maar ik snap ook dat clubs niet veel voor hem betalen.

13 augustus 2020 om 12:36

Doen ze natuurlijk ook vanwege wat Veltman voor Ajax heeft betekend. Vooral voor zijn blessure. Daarna is hij toch wat voorbij gestreefd. Denk dat dit gewoon een bedankje voor bewezen diensten is. Voor een speler als Veltman kun je dat een keer doen. En Ajax al helemaal natuurlijk.

13 augustus 2020 om 12:45

Dat is zeker zo. Maar ik gaf het meer als voorbeeld dat je het als club hard kunt spelen, maar dat daar wel beperkingen aan zijn. Als Dumfries ten koste van alles naar Milan zou willen (wat ik zeker zou kunnen begrijpen), kan je niet ieder bod van tafel vegen. De reden dat een Anthony naar nederland ajax komt ipv de BPL of la liga, is omdat het laat zien een goede springplank te zijn. Als je conflicten krijgt met spelers bij de vervolgstap, heb je op korte termijn een (ongemotiveerde) Dumfries maar loop je op de lange termijn wellicht de nieuwe mertens, strootman of lozano mis.

13 augustus 2020 om 12:47

Dumfries zit ook nog niet zo lang bij PSV als (bijvoorbeeld) een Veltman bij Ajax zat.daarnaast zijn goede backs echt niet voor het oprapen. Rechtsbacks iets meer dan linksbacks, maar ze zijn schaars.nu wil ik niet zeggen dat Dumfries wereldtop is. Maar hij heeft potentieel, is nog jong en heeft een enorme drive.als ik AC Milan was zou ik eens een balletje opgooien bij Toulouse en navraag doen naar Kelvin Amian. Goede en jonge rechtsback, die ook nog CV kan spelen.centraal achterin zit AC ook niet zo goed. Calabria / Conti de RB en RCB volgensmij Gabbia of Kjaer op dit moment? Romagnoli en Theo zijn de enige van niveau op dit moment. Gabbia & Calabria zijn talentvol. Ze moeten denk ik eerst eens van wat spelers af.

13 augustus 2020 om 12:58

Je hebt zeker gelijk dat ze schaars zijn. Alleen moet je bij het merendeel van de clubs in het hedendaagse voetbal zeer goed kunnen voetballen. Zeker in Italië zie je nog erg vaak twee echte stoppers centraal achterin, waardoor de opbouw vaak via de backs begint. En daarin vind ik Dumfries heel beperkt. Ik heb een zwak voor hem, omdat het me een lieve knul lijkt die meer dan alles uit zijn kwaliteiten haalt.. maar ik vind hem erg beperkt. Daarom kan ik me voorstellen dat als dan ineens Milan aanklopt je heeeel graag wilt gaan.

Guido Carrillo is echt het toppunt van het wanbeleid dat we onder Les Reed en Ross Wilson hadden. Scouts zeiden al dat het niks was en toch hebben ze Carrillo gekocht om een trainer (Pellegrino) die al op de schopstoel zat tevreden te houden.Carrillo koste rond de €20 miljoen, heeft 7 wedstrijden gespeeld, nul doelpunten en is daarna alleen maar verhuurd. Gelukkig gaat het nu wel beter, maar zullen we nog jaren bezig zijn om de puinhopen op te ruimen.

PSV moet minimaal 20 miljoen vragen voor Dumfries. Ik schat hem eigenlijk zelfs hoger in dan Aurier

10 miljoen 😂 meeste scorende back van alle competities volgens mij ! International etc. Ligt aan zijn contract en salaris daar wordt uiteindelijk ook een transfersom op gewaardeerd.Minimaal 15miljoen, en dat vind ik nog al aan de lage kant !

Als ze al niet meer dan 14 miljoen willen uitgeven aan Aurier, gaat het ze zeker niet lukken om Dumfries te halen. PSV laat Denzel echt niet gaan voor minder dan 20 miljoen

Persoonlijk heb ik er nog wel het vertrouwen in dat Calabria gaat excelleren. En daarnaast hebben we ook nog Kalulu die potentie heeft, dus ik vind dat we geen hoog bedrag moeten besteden aan een rechtsback waarvan je weet dat die nog niks heeft bewezen op hoog niveau.

Aurier kan beter voetballen dan menigeen denkt. Zou wel karig zijn als Tottenham Dumfries als back heeft spelen.

13 augustus 2020 om 15:27

Aurier kan zeker prima voetballen, maar hij maakt vaak fouten die uitgelicht worden waardoor iedereen denkt dat hij er niet zoveel van kan. Maar als vervanger van Aurier zou Dumfries wel een goede oplossing zijn voor Spurs, al denk (en hoop) ik dat die voor Aarons van Norwich gaan.

13 augustus 2020 om 16:08

Hij kan best voetballen maar hij maakt teveel cruciale fouten. Ook te weinig goede voorzetten voor zijn kwaliteiten, wat doe je dan nog als rechtsback 🤷🏻‍♂️

Dumfries heeft zich nog niet bewezen in de top maar ik denk niet dat PSV hem laat gaan voor minder dan 25. Is toch de beste back van Nl11 en onmisbaar voor PSV vorig seizoen.

Heb altijd het idee dat Dumfries door menigeen wordt onderschat en dat Dest door menigeen wordt overschat. Dumfries wordt ieder jaar beter, Dest heeft ook zeker potentie maar zit gewoon niet op het huidige niveau van Dumfries. In een dramatisch slecht psv gewoon de beste speler en topscorer. Natuurlijk zal hij nog veel beter moeten worden, met name verdedigend, maar als Hateboer als concurrent in Oranje op de bank zit, terwijl hij wel gewoon kwartfinale CL speelt, dan zegt dat wel wat over het niveau van Denzel. Hij zal wel CL moeten gaan spelen of in een top competitie om Hateboer voor te kunnen blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren