Sky Sports komt met verontrustend bericht over Georginio Wijnaldum

Woensdag, 12 augustus 2020 om

Het management van Georginio Wijnaldum wacht volgens Sky Sports nog steeds op een uitnodiging van het Liverpool-bestuur om over contractverlenging te praten. Het contract van de middenvelder loopt af in 2021 en het lijkt onwaarschijnlijk dat de Engelse kampioen hem volgend jaar gratis de deur laat uitlopen. Wijnaldum heeft zelf al eens laten doorschemeren dat hij dolgraag verbonden blijft aan Liverpool.

De berichtgeving van bovengenoemd medium staat haaks op de verhalen die begin juni de ronde deden in de Engelse media. Onder meer The Guardian repte destijds over een 'doorbraak in de onderhandelingen' tussen club en speler. Wijnaldum zou zijn contract op Anfield met drie of vier seizoenen verlengen. Twee maanden later blijkt dat er dus nog geen definitief akkoord is gesloten met de Oranje-international, waardoor er weer twijfels zijn over diens aanblijven bij the Reds.

‘Wijnaldum kent geen twijfels meer en hakt knoop door over toekomst’

Georginio Wijnaldum weet waar hij volgend seizoen onder contract staat.Lees artikel

Liverpool heeft volgens Sky Sports niet de financiële middelen om een vervanger te halen voor Wijnaldum, mocht de middenvelder alsnog besluiten om de grootmacht na vier seizoenen de rug toe te keren. Desondanks wordt Thiago Alcántara nog steeds genoemd als mogelijke aanwinst. Manager Jürgen Klopp is naar verluidt een groot bewonderaar van de middenvelder van Bayern München, wiens transferwaarde op dertig miljoen euro ligt. Liverpool zou echter niet bereid zijn om tijdens de coronacrisis een dergelijk bedrag op tafel te leggen.

Wijnaldum zelf werd in juni nog gelinkt aan Bayern, Barcelona en Internazionale, al lijkt de interesse inmiddels niet meer concreet te zijn. De 29-jarige middenvelder hoeft Liverpool ook niet tussentijds te verlaten. Wijnaldum is al enige tijd niet meer weg te denken uit de succesvolle formatie van Klopp, die de Nederlander zeer hoog heeft zitten. Samen veroverden ze recentelijk onder meer de Champions League en de Engelse landstitel.


Poll

Zie jij Georginio Wijnaldum een nieuw contract tekenen bij Liverpool?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door 29er)

Het gaat ongetwijfeld goedkomen maar wel bijzonder dat het zo lang moet duren. Hopelijk blijft hij. Past perfect bij liverpool en klopps speelwijze

Ik kan me niet voorstellen dat Liverpool Ginnie zomaar vrij de deur uit laat wandelen volgend seizoen. Daarbij denk ik dat een deze dagen ineens naar buiten komt dat Wijnaldum gewoon verlengt heeft bij Liverpool. Mocht hij dat onverwachts niet doen, zou ik als Barcelona meteen handelen en hem binnen halen! Samen net Frenkie de jong op het middenveld denk ik dat dit zeker een aanwinst kan zijn voor het middenveld!

Lijkt mij wel zeer interessant om Wijnaldum bij een andere topclub te zien, maar zou niet echt weten waar. In Engeland is eigenlijk alleen Manchester City en misschien United een optie, maar die zijn al voorzien. Misschien in Spanje? Of bij Bayern?

12 augustus 2020 om 13:03

een scorende box-to-box speler, die kan overal terecht. bovendien sympathiek en ik denk niet lastig.

12 augustus 2020 om 13:49

Ik zou als Wijnaldum zijnde liever niet naar een Arsenal of Chelsea o.i.d. gaan. United of City zou ik dan nog begrijpen, zo bedoel ik het meer.

12 augustus 2020 om 14:23

begrijp ik, ik zou vanwege het leefklimaat uberhaupt liever in Spanje, Italie of Duitsland willen spelen. ooit een weekje liverpool, leeds en manchester gedaan, geweldige stadions maar verder wil je er niet dood gevonden worden

12 augustus 2020 om 14:06

Bayern of Juve lijken mij mooie clubs voor Wijnaldum. Ik zie hem anders ook wel graag bij United komen alleen zie daar 2 problemen. Liverpool zal hem wss niet naar United laten en gaan en ik vraag me af hoeveel wijnaldum zou spelen met Pogba ook al aanwezig

Wijnaldum kan nog wel 3 tot 5 jaar mee. Vergeet niet dat Lallana weg is. Milner zal ook minder worden. Een ervaren Wijnaldum heeft zeker nog veel waarde in de selectie komende jaren. Bovendien zijn Oxlade-Chamberlain en Kaita ook geen spelers waar je als topclub 100% op kunt inzetten een heel jaar lang. En op Wijnaldum daarentegen kan Klopp altijd rekenen.

12 augustus 2020 om 13:04

Blijf het respectloos vinden. Zelfs bij tribune klanten hoor je duidelijk te zijn. Die jongen schoot ze vorig jaar naar de CL finale. Finale was bijna easy ivm penalty. En dan zo door je club behandelt worden. Shaqiri als bank speler verdient zelfs meer. Lovren was net zo. Gini speler praktisch alles, nooit 2x ivm keuzes op de bank. En dan zo met hem omgaan. En van dijk iedere keer maar veren in zn reet stoppen. Echt krom.

12 augustus 2020 om 13:14

De kranten gissen allemaal naar de huidige situatie. De een denkt dat ze al in vergaande onderhandelingen zijn, de ander gelooft dat er helemaal nog niet gesproken is. Toch weet jij zeker dat ze respectloos met hem omgaan. Heel knap, maar hoe weet je dit zo zeker?

12 augustus 2020 om 13:15

Bedoel als je ziet. Bank spelers lovren verdiende al 5,6. Wtf reuzeleuk met iemand die je prijzen geeft en hem minder betaalt als basis speler. En zo zitten er nog 3/4 standaard op de bank en boven 4,4 mil eu verdienen. Vind t gewoon super vreemd.

Gewoon lekker blijven zitten en je eisen stellen.. of betalen of gratis en voor niks op te halen. Wordt tijd dat de spelers zelf eens bepalen waar ze heen gaan.

MENSEN DIT IS TOCH ZIEK. Verdient geloof ik maar 4,4 mil. Zitten verdomme spelers op de bank die het dubbele bijna pakken. Bij Liverpool alles nu gewonnen. Italië lijkt me wel echt een mooie stap. Tenzij hij het prima vind bij Liverpool te blijven. Maar iets nieuws lijkt me niet mis. Vind oprecht dat ze hem best onderwaarderen qua salaris en dit soort fratsen. Dit doe je bij iemand die tussen bank en tribune zit. Zelfs dan is t niet netjes, maar bij iemand die je deels de CL heeft gegeven. Frappant.

12 augustus 2020 om 13:03

Rustig, het is heet. Je hebt wel gelijk trouwens.

12 augustus 2020 om 13:07

Hahaah. Nee ik bedoel t niet heel gek of iets. Maar zie dit zo vaak bij clubs. Van dijk wordt zo even 15’mil gegeven. Gini moet er 4 jaar voor spelen. Hij schoot ze naar die verdomde CL. En ook in het team. Hij is soort eigenaar beheerder van bijbel club. Zelfs moslims ivm ander geloof doen soms deels mee. Vooral Brazilianen en afro uk spelers. Ook op Liverpool tv. Altijd vrolijk nooit zeuren. En dan wordt je voor 4,4mil op de loonlijst gezet. En nieuw contract hoor je niks over. Lekker naar real of juve. En met een leuke trainer iets bouwen. Beide clubs gaan ivm vroege uitschakeling de bezem er door halen. Gini is wel een geweldige eerste aankoop. En in deze competities als ie wat aanvallender speelt goed voor 10/15 goals.

12 augustus 2020 om 13:11

Van Dijk verdiend momenteel £8m Wijnaldum zit geloof op op £4.3m. basissalaris volgens mij heeft van Dijk vorig jaar alleen al aan bonussen. £1m meer verdiend, dat zal dus voor Wijnaldum niet veel anders zijn. Dus waar je €15m vandaan haalt weet niemand. Salah verdiend ook geen €15m en die verdiend het meest. Kortom het enige wat je verkondigd klopt geen snars van.

12 augustus 2020 om 13:23

V Dijk verdient volgens loonwijzer 9,36 miljoen pond dus iets meer dan 10 miljoen euro

12 augustus 2020 om 13:07

Bij Liverpool zit niemand op de bank die heel veel meer verdiend dan Wijnaldum. Just saying alleen Keita en The Ox zijn spelers die "ongeveer" het zelfde verdienen. Ben je niet in de war met Barcelona of Real Madrid?

12 augustus 2020 om 13:11

Lovren en Shaqiri zaten in zelfde schaal. Shaqiri hoger omdat ie naar andere topclubs kon. Wijnaldum was enkel voor Liverpool na new Castle. Waren geen andere echte topclubs die concurrentie boden.

12 augustus 2020 om 13:14

Lovren even opgezocht. 5,6mil eu.

12 augustus 2020 om 13:14

Shaqiri verdiend £1m minder dan Wijnaldum. Lovren is vertrokken dus niet meer relevant. Die heeft trouwens onder Rodgers dat contract gekregen. Begreep overigens niemand wat van toendertijd. Wijnaldum zit in het zelfde salaris huis als Henderson, Keita, Milner, The Ox en Mario. Niks mis mee dus. Zal ergens anders niet heel veel meer gaan verdienen.

12 augustus 2020 om 13:15

Matip*

12 augustus 2020 om 13:18

Helder. Thanks, dat hem ik fake lijstjes gezien. Maar bedoel dat Liverpool van dijk een nieuw contact gaat bieden. En waarom domein dan 10,6 miljoen. Hoort ie ruim 2x meer te verdienen? Scoort geen reet zijn inbreng is altijd goed voor t spel. Wijnaldum zijn inbreng net zo. Salah en mane snap ik. Maken goals. Geven je prijzen. Klinkt krom, maar is zo. Keeper op utd na is zelden best betaalde. Waarom dan een spits die niet scoort meer geven dan spelers die ook net zo nuttig zijn voor t team? En waarom wacht je met verlengen. Dit lijkt bijna geval eriksen te worden. Is toch gewoon respectloos richting je eigen speler.

12 augustus 2020 om 13:38

Tsja. Is maar net waar zaakwaarnemers en clubs over onderhandelen. Van Dijk is net zo onmisbaar voor dit Liverpool als Salah, Firmino, Mane en Salah. Dus die kan gewoon hoog inzetten. Als Wijnaldum €10m wil verdienen zegt Liverpool gewoon doei. Verkopen ze hem en halen ze voor dat geld Thiago. Wijnaldum is goed maar niet onmisbaar.

12 augustus 2020 om 15:33

ach, de een krijgt salaris, de ander salaris + speeltijd. Ik heb nog niet zoveel medelijden met Wijnaldum.

Er is vorige zomer al gesproken om langer met elkaar door te gaan. En eigenlijk waren beide kampen tevreden met elkaar. Echter door corona en de bezuiningen is alles in een ander daglicht komen te staan. Ik verwacht wel dat Wijnaldum als nog gaat verlengen voor 2/3 jaar.

12 augustus 2020 om 13:09

Ik twijfel. Van dijk werd 15mil per jaar over gesproken. Gini zag op 4,4. Denk niet dat Liverpool ineens verdubbelt. En denk ook dat als bijna dertiger je ook niet zo laat naaien. Spreekt 0 waardering uit. Elke keer: we zijn tevreden roepen als club. Had hem dan iets gegeven met salaris wat realistisch is t.o.v. selectie. Ze wonnen prijzen en kopen weinig laatste jaar. Geld zat dus. En als ie voor 3 jaar bijtekent levert ie vast 15/20mil op na 2 jaar. Dan loopt namelijk nog 2 jaar. En zijn fitheid is wel perfect.

Kan iemand me uitleggen wat er verontrustend is aan het bericht van Sky Sports?? Ik maakte me al zorgen over zijn gezondheid toen ik de kop boven het artikel zag.

Al de gehele zomer lezen we op dit forum die onzin over het contract van Wijnaldum. Natuurlijk wordt dat steeds weer met een andere kop boven het verhaal gedaan. De ene nog belachelijker dan de andere. Want het is wel de bedoeling dat we allemaal bijten. Twee maanden geleden werden er ook van die idiote berichten over Wijnaldum naar buiten gebracht. Toen was er zogenaamd verontrusting omdat spelers als Milner al wel hadden verlengd en Wijnaldum nog niet. Werd niet bij gezegd dat Milner een contract tot de zomer van 2020 had en Wijnaldum nog een jaar langer vast lag.er is helemaal niks mis of verontrustends tussen Wijnaldum en Liverpool. Maar een krant moet nu eenmaal vol en verkocht worden, net als dat er flink moet worden gebeten op voetbalzone. Dat zal met deze onzin ongetwijfeld ook wel weer gelukt zijn.

Kan iemand me uitleggen waarom Liverpool financieel niet in staat is om grote transfersommen te betalen? Club zit enorm in de lift. Vorig jaar CL gewonnen, dit jaar Bpl. Lijkt me enorm in trek bij verschillende sponsoren (o.a. nieuw contract met Nike). Dan zou je (hoe bizar het misschien ook klinkt) toch makkelijk 30 miljoen neer moeten kunnen leggen voor Thiago? Of heeft de Corona crisis er zo hard ingehakt?betreffende Wijnaldum. Die zullen ze toch dolgraag binnenboord willen houden gok ik. Indien hij vertrekt, waar moet hij heen? Atletico, Juve?

12 augustus 2020 om 15:39

Liverpool heeft een nieuw beleid. De eigenaren hebben de schulden van Liverpool op zich genomen toendertijd was dat ongeveer €300m. Ze hebben garant gestaan dat deze door hun rentevrij zou worden afgelost. Wel is er besloten om een beleid te voeren door eigenlijk niet of nauwelijks te investeren. Alle kosten die gemaakt zijn, is allemaal eigen gegenereerd geld van Liverpool. Het potje van de transfers komt jaarlijks niet zoveel bij omdat Liverpool eerst geld in de la wil ipv domweg alles kopen wat los en vast zit. Klopp heeft te horen gekregen bij zijn aanstelling dat ie het met deze selectie moet doen, en als die andere spelers wil hij samen met de staff moet bepalen wie er eerst verkocht moesten worden. Door het verkopen van spelers zoals Smith, Ibe, Sakho, Benteke, Stewart, Allen, Ward etc.. etc.. is er ruimte gekomen om transfers de bekostigen. Zonder het vertrek van Coutinho waren van Dijk en Alisson niet gekomen. Dit is gewoon het beleid hoe ze het willen. En natuurlijk is er wel geld. Maar momenteel wordt er gewoon super goed gekeken hoe of wat. Klopp heeft een visie en is niet bereid om voor breedte aankopen de volle mep te betalen. Spelers moeten voor Liverpool willen spelen omdat het Liverpool is niet om het geld. Tsimikas kon bij Leicester meer verdienen maar koos voor Liverpool.

Tijd voor een nieuw avontuur voor Gini denk ik.. En Bayern zou zeker een fantastische nieuw hoofdstuk zijn voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
AlissonKeeper20
A. RobertsonVerdediger20
V. van DijkVerdediger21
J. HendersonMiddenvelder20
N. KeïtaMiddenvelder20
FabinhoMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

257 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Liverpool 2 0 0 0
2019/2020 Liverpool 37 4 0 0
2018/2019 Liverpool 35 3 3 0
2017/2018 Liverpool 33 1 1 0
2016/2017 Liverpool 36 6 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Eisenpakket Wijnaldum is Liverpool te gortig; transfervrij vertrek lonkt’

Het lijkt er steeds meer op dat Georginio Wijnaldum aan zijn laatste periode bij Liverpool bezig is. The Athletic meldt dinsdag dat de gesprekken tussen club en speler over een nieuwe...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 23 september
Tottenham Hotspur maakt werk van de komst van Arek Milik. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren