‘Messi heeft ervoor gezorgd dat zijn transferwaarde met tien miljoen is gedaald’

Zondag, 9 augustus 2020 om 09:12Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 10:05

Barcelona plaatste zich zaterdagavond voor de kwartfinale van de Champions League. De ploeg van Quique Setién was in het Camp Nou met 3-1 te sterk voor Napoli, dat meer dan vijf maanden geleden nog een 1-1 gelijkspel in eigen huis had afgedwongen. Lionel Messi maakte op heerlijke wijze de 2-0, kreeg een strafschop mee en zag een tweede doelpunt, na een heerlijke pass van Frenkie de Jong, wegens hands afgekeurd worden. Vijf dagen voor de krachtmeting met Bayern München in Lissabon zijn de media in Spanje bijzonder lovend over de manier waarop Messi zijn team op sleeptouw nam.

“Een eerste helft om in te lijsten”, zo schrijft AS. “Als iemand ook maar enige twijfel heeft over wat een topvoetballer in het veld moet doen, is het simpel: hij moet naar de eerste 45 minuten van Messi kijken. In ieder geval tot de vreselijke trap van Kalidou Koulibaly die een penalty tot gevolg had. Messi hield het ook de tweede helft vol, maar het was duidelijk dat hij klachten had. Zijn doelpunt was fabuleus, zigzaggend door de defensie en met een schot bijna vanaf de grond. Een ander doelpunt werd wegens twijfelachtig hands afgekeurd en hij versierde een strafschop in zijn tomeloze strijd om de bal. Hij heeft het ticket naar Lissabon absoluut verdiend.”

“Messi was in de eerste helft veel beter dan na rust”, merkt Marca op. “Een doelpunt, een afgekeurd doelpunt en veel werk in het afdwingen van een strafschop waaruit het derde doelpunt voortkwam. Hij is dichter bij de Messi die alle Azulgrana willen zien.” Sport deelde Messi een negen als beoordeling uit. “Barcelona had Messi nodig om de kwartfinale te bereiken en hij faalde niet. Zijn eerste helft was een combinatie van doelpunten, dribbels en acties die we van Messi gewend zijn. Na de aanslag van Koulibaly hield hij zich meer gedeisd en kwam hij minder in het spel voor.”

Op de voorpagina’s van de kranten in Spanje is het Messi voor en Messi na, al dan niet vergezeld van een foto van de Argentijnse vedette. “Messi wijst de weg naar Lissabon”, zo valt bij Mundo Deportivo te lezen. L’Esportiu: “En nu Bayern München.” Marca: “Messi neemt ze mee naar Lissabon.” Sport: “Naar de kwartfinale!” Alleen op de voorpagina van AS is het succes van Barcelona links beneden weggemoffeld, ‘Messi wil de koning van Barcelona zijn’, en staat men liever stil bij de lessen die Real Madrid moet trekken na de eliminatie in de achtste finales.

Ver esta publicación en Instagram

Jérôme Boateng, are you ready? ?? ?? ? 08/08, Barcelona - Napoli 3-1? 14/08, Barcelona - Bayern München ? ? 3?5? Lionel Messi heeft na zaterdagavond tegen 35 verschillende teams in de Champions League gescoord, twee meer dan welke voetballer dan ook (33, Cristiano Ronaldo)? ? ? Favoriete CL-tegenstanders van Lionel Messi? ? 9? Arsenal? 8? AC Milan? 6? Manchester City? ? ?? Lionel Messi in de Champions League? ? ?? 142 duels? ? 115 doelpunten? ?? 33 assists? ?? 8 hattricks? ?? 6 topscorerstitels? ? #messi #barcelona #championsleague #ucl #fcbarcelona #lionelmessi #azulgrana #fcb #legend #goat

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Dat het niet de avond van Koulibaly was, werd al snel duidelijk. De verdediger had geen grip op Messi, veroorzaakte een strafschop en kwam niet verder dan één succesvolle tackle en drie balveroveringen. Een hard gelag voor Napoli, dat tachtig miljoen euro voor de Senegalees international vraagt. “Messi heeft er vanavond eigenhandig voor gezorgd dat zijn transferwaarde met tien miljoen euro is gedaald”, zo klinkt het op sociale media. De populaire Twitter-gebruiker Nooruddean zet gekscherend vraagtekens bij de capaciteiten van algemeen directeur Ed Woodward van Manchester United. “Hij probeert al eeuwen tien miljoen pond van de vraagprijs van Jadon Sancho af te krijgen en Messi heeft er zojuist voor gezorgd dat de vraagprijs van Koulibaly is gehalveerd.” Koulibaly wordt massaal als ‘overschat’ bestempeld. “Mijn mening over Koulibaly is na vanavond veranderd. Wat een verschrikking”, zo klinkt het zelfs.

“De spelers hebben herkenbaar voetbal op de mat gelegd en verdienden de overwinning”, vertelde Setién na afloop van het duel. “We wilden meteen het initiatief nemen en dat willen we de komende wedstrijden ook doen. Het was echter niet makkelijk, Napoli is een goed team.” De oefenmeester weet dat Bayern een tegenstander van formaat is. “Bayern heeft zeven keer gescoord tegen Chelsea. Een geweldig elftal, dat zijn wij ook. We gaan het lastig krijgen, maar Bayern ook tegen ons.”

Luis Suárez schat de kansen van Barcelona tegen Bayern in op fifty-fifty. “In één wedstrijd heb je altijd kans en kan het alle kanten op gaan”, benadrukte de aanvaller. “Bayern is een geweldig team en ze zijn zeker een van de kandidaten om het toernooi te winnen. Maar dat geldt voor alle acht teams. We gaan de strijd aan, 90 of 120 minuten. Het beste team wint.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door basdemanaz!)

Wat een naar wereldje is het toch. Al presteer je het hele seizoen goed, 1 slechte wedstrijd en je bent overschat. De kritiek en het gezeik dat spelers soms over zichzelf lezen moet toch zo nu en dan in hun koppies gaan zitten. En dan speel je de volgende wedstrijd weer slecht en wordt het gejank alleen maar erger. Kritiek mag, maar kom op...niet bij elke fout van de daken schreeuwen dat ie er niks van bakt.

9 augustus 2020 om 10:23

@Eagles exact vreemd wereldje. Tijd terug gaf ik aan dat Barca makkelijk zou doorgaan tov Napoli. Ik werd hier net nog niet weggejaagd - door Barca fans - maar wel uitgelachen. Zoals ik aangaf, als Messi in vorm is en met huidige opzet, kan Barca "gewoon" de CL winnen.

9 augustus 2020 om 10:37

Dat is volgens mij ook een van de redenen dat het er bij Torres nooit echt uit is gekomen bij Chelsea (naast z’n knieblessure), hij werd elke keer helemaal afgemaakt in de pers als hij een kans miste of een wedstrijd niet scoorde. Daarnaast had je nog een groep erg bittere Liverpool fans die hem continu voor van alles uitmaakten online (en bij z’n huis). Voetballers zijn inderdaad ook maar mensen, die heus meekrijgen wat er allemaal over ze wordt gezegd en ik kan me goed voorstellen dat het tussen je oren gaat zitten.

9 augustus 2020 om 11:00

Dan heb je Koulibaly niet vaak genoeg zien spelen in de CL of EL. Elke keer dat ik hem zie spelen is het een grote grap. Tegen Arsenal in de EL was hij de slechtste man op het veld. Hij presteert doorgaans alleen in de Serie A waar mensen als Hans Hateboer ook halve goden zijn. De club die 90 miljoen voor hem betaald is gek geworden.

9 augustus 2020 om 11:35

In dit artikel wordt geroepen dat men hem op basis van deze wedstrijd overschat vinden, 10 miljoen minder waard, of zelfs zijn waarde is gehalveerd. Dat vind ik naar en diep triest.

9 augustus 2020 om 13:10

@Arsenallz - Hahaha daar komt de "Hans Hateboer" kaart weer om aan te geven dat de Serie A zwak is. Als je de competitie niet bekijkt, dan moet je niet oordelen. Hateboer heeft zich ontwikkeld in de Serie A tot een betere speler door middel van heel hard te werken, want het is ook niet allemaal vanzelf gegaan. Of kunnen spelers niet meer doorontwikkelen en zijn Salah, Alisson, Kovacic (via via in de Premier League gekomen), Jorginho, Toreirra, Rudiger, Cancelo, Marcos Alonso, Felipe Anderson, etc. ook als halve goden de Premier League (top)clubs binnengedrongen (volgens mij worden de eerste twee gezien als de beste spelers ter wereld/competitie). Koulibaly is sws dit seizoen niet in geweldige doen, net als heel Napoli. Maar ik heb hem dit en vorig seizoen tegen PSG en Liverpool wel heel sterk zien spelen en had hij Mbappe toch in de tang.

9 augustus 2020 om 13:28

Ik heb echt niks tegen Hateboer hoor, prima vent en goede speler. Laten we dat duidelijk maken. Het is meer om aan te tonen wat voor competitie het is. Veel spelers uit de middenmoot in de Eredivisie draaien daar heel goed mee. Dat zegt toch iets over de sterkte ervan. Het is geen aanval op een ex-speler van je club. Ik snap je hele punt niet. Je geeft nu juist aan dat de Serie A niet zo sterk is. Torreira speelt namelijk toch te vaak ondermaats. Marcos Alonso heeft een goed jaar gehad en is daarna meer een risico dan een zekerheid. Felipe Anderson idem dito. Jorginho mag alweer weg. Rüdiger staat vaak te schutteren. Cancelo is een grote grap. De eerste twee inderdaad, maar je maakt nou niet echt een punt. Het grote gros is namelijk niet (heel) goed wat uit de Serie A komt. Dat bevestigt juist mijn punt. Ja, maar zeggen dat Koulibaly goed is omdat hij tegen PSG en Liverpool goed speelde is hetzelfde als hem slecht noemen omdat hij tegen Barcelona en Arsenal matig was. Dat zegt dan net niks. Wat ik hier ook mee bedoel is dat gevoelsmatig de Serie A niet meer de competitie van weleer is. Juventus vliegt er (het zij knullig) uit tegen Lyon. Napoli was uiteindelijk kansloos tegen Barcelona. Roma eruit tegen Sevilla. Inter doet het dan wel goed, maar dat is in de Europa League.

9 augustus 2020 om 13:29

Deze wedstrijd heeft wel aangetoond dat hij minder goed is dan verwacht. Spelers van 90 miljoen vallen niet zo vaak door de mand.

9 augustus 2020 om 14:04

Nee hoor, maar ik vind het zo makkelijk om Hateboer af te vallen en dat heeft niks te maken dat hij bij mijn cluppie heeft gespeeld of niet. Kan hetzelfde zeggen over Gosens en De Roon, die ook in Nederland niet opvielen en nu in de subtop draaien van de Serie A. Maar noem dan welke spelers uit de middelmoot in de Serie A goed meedraaien dan? Zeegelaar, Ter Avest, Troost Ekong, en Nuyntink waren bijna gedegradeerd. Schouten en Dijks zitten ernaast. Denswil heeft zich aardig ontwikkeld bij Brugge en speelt aardig bij Bologna. Kluivert en Lozano komen niet aan de bak, Milik schommelt tussen bank en basis, etc. Tuurlijk is de Serie A niet meer meer zo sterk als 15 jaar geleden, maar het is denk ik nummer 3 van de top 5 competities, achter Premier League en Laliga, en net boven de Bundesliga en boven de Ligue 1. Die spelers die jij noemde, werden ook specifiek gehaald door bepaalde trainers en zijn gewoon andere type spelers dan wat de huidige coaches spelen: Jorginho werd gehaald door Sarri, Alonso werd gehaald door Conte, Torreira door Emery, Felipe Anderson door Pellegrini, en Cancelo moet wennen en begint langzaam op stoom te komen (speelt lang niet onaardig nu). Maar over de eerste paar spelers speelden ze lang niet verkeerd onder de trainers die die spelers haalden, ook al had ik meer verwacht van Jorginho onder Sarri, want die vond ik niet de dingen laten zien wat hij ook bij Napoli liet zien. Maar wat is nou zo erg dat Koulibaly verzaakt tegen Messi, is dat zo erg een schande? Boateng werd ook als een jeugdverdediger weggezet, Ferdinand en Vidic ook. Is het dan zo erg dat Koulibaly aan dat rijtje kan worden toegevoegd?

9 augustus 2020 om 16:35

Het erge is dat Koulibaly dit veel vaker doet, onder andere tegen spelers zoals Lacazette.

9 augustus 2020 om 16:37

Ik vind dit logisch. Voor dit bedrag is verwacht je toch betere prestaties in de Champions League. Goede graadmeter ook al is het tegen Messi

9 augustus 2020 om 11:33

Kun je nagaan, Messi speelt elk seizoen sterren van de hemel maar verliest tegen Roma en Liverpool en is in één keer geen echte winnaar meer volgens 't zelfde nare wereldje.

9 augustus 2020 om 12:58

Nare wereldje moet je ook niet serieus nemen. Wat je zelf ervan vindt, geven.

Wat was er eigenlijk heerlijk aan de goal van Messi? Oké hij dribbelde er leuk langs maar verloor uiteindelijk de bal, krijgt hem met geluk mee en schiet hem er ook nog eens met veel geluk binnen.

9 augustus 2020 om 10:00

Nou, je geeft antwoord op je eigen vraag 😂😂

9 augustus 2020 om 10:01

Misschien vind jij andere goals heerlijk, maar ik en vele anderen vonden hem prachtig.

9 augustus 2020 om 10:06

Inderdaad. Hij verliest twee keer het evenwicht en toch weet hij vier spelers rond hem voorbij te geraken en die bal nog eens mooi binnen te trappen. Al mocht Ospina hem wel hebben naar mijn idee, want zo hard was het niet.

9 augustus 2020 om 10:11

Dat vond ik dus ook, Ospina gaat met zowel de eerste als tweede goal niet volledig vrijuit. Desalniettemin wel een knappe goal van Messi. Met name hoe hij nog een halve seconde wacht met een soort schijntrap voordat hij daadwerkelijk schiet.

9 augustus 2020 om 11:35

Ospina had hem nooit kunnen houden, als iemand rechtopstaat en gaat schieten dan kan je ervoor klaar staan. Als iemand al bijna op de grond ligt en de bal dan met uiterste precisie de hoek in tikt heb je geen tijd meer om te reageren.

9 augustus 2020 om 10:10

Je doet je naam eer aan! Stomme vraag vriend. Ten eerste is het een mening, ten tweede kan je dit bijna geen geluk meer noemen, dit doet Messi wekelijks.

9 augustus 2020 om 10:20

Wekelijks? 50 wedstrijden in een seizoen. 25 goals 80% daarvan tegen de teams van t rechterrijtje

9 augustus 2020 om 11:17

@cruijffista het is toch logisch dat je meer scoort tegen het rechter rijtje? Dat geld voor elke speler. Noem mij eens een spelers die meer goals maakt tegen het linker rijtje ipv rechterrijtje? Volgens mij praat BVRVC ook het bepaalde type goal en niet tegen welke tegenstander. Ofwel je reactie raakt kant noch wal

9 augustus 2020 om 11:28

Ja logisch, drm ook niet kampioen en geen copa of supercopa. Heeft sinds ronaldo is vertrokken niet 1 x gescoord in elclasico. Dat geldt voor elke speler behalve voor ronaldo die op zijn 35e 48 goals maakt in een seizoen. Vanaf zijn 30e tot 33e 3x de cl gewonnen. En messi wordt al 5 jaar geknikkerd in de kwartfinale

9 augustus 2020 om 11:36

@bvrcv Stomme opmerking, je doet je naam eer aan. Houd het netjes hier, er zijn meer arsenal ehv fans hier.

9 augustus 2020 om 12:22

@cruijffista Ik begrijp je reactie niet, je zegt dat sinds Ronaldo vertrokken is hij niet 1x heeft gescoord in de classico maar Ronaldo wel? Maar wat je daarna zegt is nog meer onzin dus ik ga hier niet eens meer serieus op in

9 augustus 2020 om 12:33

Hahah Messi kan ik iig zeggen dat hij al 13 jaar de kwartfinale heeft gespeeld. Dat kan jouw lovertje CR niet zeggen. Messi tegen Napoli en Lyon was werelds. CR7 tegen napoli en Lyon was eindstation.

9 augustus 2020 om 16:53

Dat je nog vraagt van ronaldo wel🤦‍♂️🤦‍♂️ Mijn punt is dat ronaldo beter was tussen 30/33 dan messi is. Zelfs op 35 jarige leeftijd meer goals in een andere competitie met nieuwe trainer en teamgenoten. Wat zal messi doen op zijn 35e ? 48 goals maken?

9 augustus 2020 om 10:16

Het mooie was dat Messi dat "geluk" afdwingt. Anders zouden we zulke goals wel vaker van andere spelers zien.

9 augustus 2020 om 10:21

Als ronaldo met zn zwakke been scoort vanaf 30 meter in de kruising is het wel geluk en blunder van de keeper

9 augustus 2020 om 11:43

De goal van Messi kan je inderdaad als geluk zien als je gisteren bent begonnen met voetbal kijken, wat er sterk op lijkt als ik jouw reacties zo lees.

9 augustus 2020 om 10:20

Als een andere speler dit deed was het werelds. Dat is met Messi zo, het is normaal geworden. Maar als je zoveel spelers van Napoli bezighoudt, dan moet je wel iets goeds doen.

9 augustus 2020 om 10:40

Zo heeft hij er misschien wel een stuk of 200 gemaakt in zijn carrière dan is sprake van geluk wel een beetje uit zijn verband getrokken vind je niet.

9 augustus 2020 om 10:48

Hoeveel geluk kun je hebben binnen 2.5 seconden dat mathematisch gezien geen geluk kan zijn, maar pure klasse en instinct..

9 augustus 2020 om 11:26

"schiet hem met geluk binnen" dit is te absurd voor woorden. als iemand honderden van dit soort indraaiers in de verre hoek maakt ga je niet meer van geluk spreken wanneer hij het weer doet. dit is echt 1 van de meeste van de realiteit losse takes ooit

9 augustus 2020 om 18:07

3 spelers passeren, 2 keer vallen en toch perfect via binnenkant paal binnengekrult.

Ik heb Koulibaly alleen maar occasioneel zien spelen en begreep nooit waarom hij 100mil zou moeten kosten. Hij zou ook één van de beste verdedigers ter wereld zijn. Dat durf ik sterk te betwijfelen. Denk niet City of United voor hem zullen gaan en al zeker niet voor 100mil.

9 augustus 2020 om 10:55

Ik heb me onlangs wat meer in hem verdiept. En Koulibaly in vorm is echt heel erg goed. Verdedigers vallen niet altijd op in wedstrijden. Om wen verdediger goed te kunnen beoordelen moet je hem vaak in actiebhebben gezien. Hij speelt wel een minder seizoen. Ik hoop dat hij zijn top niveau weer gaat herpakken.

9 augustus 2020 om 11:02

Was het vorige seizoen dan wel goed? Vorig seizoen in de Europa league tegen Arsenal was hij twee keer zo kinderlijk slecht.

9 augustus 2020 om 12:17

@silvacity Ik heb hem nu een aantal keer zien spelen in Europees verband, en hoewel ik best wil geloven dat hij een uitstekende pure verdediger is, is hij zeer zeker een speler die het vooral van zijn fysiek moet hebben. Het gaat me er niet zozeer om dat hij geen grip had op Messi, dat hebben er wel meer niet (ik herinner me bijvoorbeeld Boateng?), maar die Koulibaly heeft gewoon echt weinig voetballend vermogen. Zodoende vind ik hem dan ook absoluut niet bij City passen. En heel eerlijk, het prijskaartje van 100-120 miljoen dat al tijden voor hem rondgaat, kan ik ook absoluut niet rechtvaardigen.

9 augustus 2020 om 12:41

@the Shins Wel leuk dat je dat zegt, terwijl alle analyses die je over hem kunt vinden juist vertellen dat hij een ball-playing center back is die sterk aan de bal is. Misschien komt het relatief lage tempo van de Serie A hem ten goeden. Maar goed. Er zijn analisten die hem wekelijks volgen en die zeggen dit soort dingen. Kan me niet voorstellen dat City 100-120m voor hem gaat betalen overigens. 86m voor Maguire was destijds al te gortig vond City.

Wat Suarez zegt klopt niet: niet het beste team wint altijd. Sowieso Bayern speelt meer als Een collectief, via de vleugels vooral en met veel meer snelheid en drive in het team. Ik acht Barcelona alleen niet geheel kansloos omdat Messi er voetbalt. Busquets, Frenkie en Puig moet het middenveld zijn. Ga maar uit van Voetbal in je team en vooral tegen Bayern gewoon lekker de beste voetballers opstellen. Vidal kan je altijd nog brengen en Rakitic moet je nooit opstellen. Griezmann als wissel wellicht gebruiken, maar je hebt diepgang nodig en iemand met een actie in huis: de jonge onbevangen Fati. Als je ten onder gaat dan tenminste met eer en zelf proberen lekker je eigen van huis uit aanvallende stijl op de mat proberen te leggen. Dat is het minste wat je kan doen. Busquets terug is wel echt een aanwinst. Dan heb je ieder geval meer controle.

9 augustus 2020 om 11:03

Voetballen tegen Bayern betekent gewoon dat je een paar counters om de oren gaat krijgen. Pique was gisteren al niet even scherp. Succes met de snelle jongens en Lewan die alle foutjes afstraft.

9 augustus 2020 om 11:09

Jij praat niet uit objectiviteit maar uit haat jegens richting Barcelona, dat was in de live mee praten chat gisteren wel duidelijk, en wellicht verwissel je Barcelona met je eigen club Arsenal. Messi kan iedere wedstrijd beslissen ook tegen het grote Bayern.

9 augustus 2020 om 12:05

Arsenallz,FC Barcelona speelt normaal altijd en overal hun eigen spel. Willen voetballen en dat is iets wat je kunt waarderen als fan zijnde, maar soms kan het ook je valkuil worden. Maar liever dat, dan als angsthazen het veld op gaan. Verdedigend spelen kan Barca sowieso niet dus probeer dan maar te doen wat je het beste ligt. Bedankt voor je succes wensen. Jij succes de komende jaren met Arsenal, wellicht weer CL voetbal over een paar jaar. Lewa zal Pique zeker doldraaien, maar als je Messi in je team hebt heb je altijd een kans. Thiago vs Frenkie heb ik zin in.

9 augustus 2020 om 13:31

@garr bedankt dat je in ieder geval normaal op mijn reactie ingaat i.t.t. El_guaje. Het valt zeker te waarderen als fan maar inderdaad een valkuil (dat zien we ook terug in de keren dat Barcelona is afgeslacht in de CL - ze hebben éã©n plan.) CL over een paar jaar zie ik voor Arsenal niet gebeuren, maar daar moet ik maar vrede mee hebben.

Barca verdiend door natuurlijk niks op aan te merken. Napoli heeft ook gewoon 2 goeie potten gespeeld alleen ontbrak het soms aan ervaring of geluk. Ik vond Koulibaly gisteren ook tegenvallen maar een prutser wil ik hem niet noemen. Velen gingen hem voor wanneer zij tegen Messi stonden. Bayern München zie ik toch doorgaan ten koste van Barca

Ach, als ie het op zn heupen heeft kan niemand Messi verdedigen. Koulibaly niet, Ramos niet en Van Dijk niet. Ik kan me nog Boateng, toen een zeer verdienstelijk verdediger, herinneren die van ellende op zn gat viel, zo hard werd ie gedold.

Ook van Dijk had het heel zwaar tegen Messi in camp nou vorig jaar. Hij gaat niet vrij bij 2 van de 3 doelpunten. Doordat Liverpool uiteindelijk won, praat niemand meer erover, en won hij nog bijna ballon d'or.

Is het nou 10 miljoen eraf of gehalveerd? Haha. Maar even serieus, voor mij is Koulibaly een goede verdediger dat zeker, maar niet wereld niveau. Zet hem naast van Dijk en hij zal dankzij Virgil exceleren, maar als hij het zelf moet dirigeren zal hij leuk zijn tegen Lecce, Genoa etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4930 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona5333
4.Sevilla4816
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
F. de JongMiddenvelder253
PedriAanvaller252
A. GriezmannAanvaller236
L. MessiAanvaller2319
M. BraithwaiteAanvaller212
TrincãoAanvaller203
Jordi AlbaVerdediger222
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

3745 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Barcelona 23 19 4 0
2019/2020 Barcelona 33 25 4 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
Laatste voetbalnieuws

Wat is Barça-gate? Acht vragen en antwoorden over het Barcelona-schandaal

Voormalig Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu is maandag door de politie gearresteerd naar aanleiding van een onderzoek dat Barça-gate genoemd wordt. Ook drie andere verdachten zijn aangehouden nadat de Catalaanse politie een...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 4 maart
RB Leipzig verhuurt Yvon Mvogo in principe tot medio 2022 aan PSV, maar heeft een optie om de verhuurperiode komende zomer al stop te zetten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren