Gullit sluit verstrekkende gevolgen van CL-eliminatie voor Ronaldo niet uit

Zaterdag, 8 augustus 2020 om

Juventus werd vrijdagavond geëlimineerd in de achtste finale van de Champions League. La Vecchia Signora was met 2-1 te sterk voor Olympique Lyon, maar dat was niet voldoende om de 1-0 nederlaag uit de heenwedstrijd weg te poetsen. Cristiano Ronaldo was met twee doelpunten de grote man aan de zijde van Juventus en Ruud Gullit sluit niet uit dat dit misschien wel de laatste wedstrijd in de carrière van de 35-jarige Portugese aanvaller was.

Gullit krijgt als analist van beIN Sports de vraag of hij denkt dat de wedstrijd tegen Olympique Lyon de laatste in de loopbaan van Ronaldo was. “Oef, dat weet ik niet. Ik weet niet wat hij in zijn hoofd heeft. Hij wil herinnerd worden als de beste voetballer aller tijden, maar dat is lastig. Ronaldo leeft in een tijdperk met Lionel Messi. Als Ronaldo in zijn eentje was geweest, was hij natuurlijk de beste voetballer”, geeft Gullit te kennen.

“Ik weet niet wat hij wil doen. Misschien zegt hij wel: ‘Oké, het is genoeg’. Het hangt er vanaf hoe zijn fysieke gesteldheid is. Maar ik weet dat hij een absolute professional is. Hij is een winnaar en maakt ieder team beter. Maar ook Ronaldo wordt ouder”, stelt Gullit. Het contract van Ronaldo bij Juventus loopt voorlopig nog door tot medio 2022. France Football schreef afgelopen week dat de Portugese aanvaller eigenlijk zijn zinnen had gezet op een transfer naar Paris Saint-Germain, maar dat de coronacrisis hier een streep door zette.

Het Franse tijdschrift deed uit de doeken dat Ronaldo uitermate geïrriteerd was na de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou, die weliswaar in oktober met 2-1 gewonnen werd. Juventus wist echter niet te overtuigen en dat zorgde bij de aanvaller voor dusdanige irritaties, dat een vertrek uit Italië door zijn hoofd spookte. Op basis van ‘naasten van Ronaldo’ werd gemeld dat hij droomde van een overstap naar PSG, waar hij dolgraag zou willen samenwerken met Neymar en Kylian Mbappé.


Poll

Denk jij dat Cristiano Ronaldo nu al een punt achter zijn loopbaan gaat zetten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door gloryunited)

Ronaldo kennende gaat hij sowieso nog wel een jaar door om volgend jaar nog een laatste keer het EK te spelen. We zullen zien

Onzin, Ronaldo in deze vorm en fysieke staat gaat nog minimaal 3 jaar door.

8 augustus 2020 om 11:10

3 jaar weet ik zo net niet, want het is een absolute winnaar en dit soort uitschakelingen zet hem denk ik echt wel aan het denken.

8 augustus 2020 om 12:15

Ja maar Ronaldo heeft er alles aan gedaan om uitschakeling te voorkomen. Hij speelt alleen in een uitzonderlijk zwak Juventus. Wat voor voetbal die spelen onder Sarri is echt niet om aan te zien. Daarom wil hij weg waarschijnlijk.

8 augustus 2020 om 11:15

En hij is ook te ijdel om in zo’n wedstrijd afscheid te nemen. Zo’n man moet in zijn laatste wedstrijd een hattrick maken in een vol stadion en een staande ovatie krijgen. Als er iemand is waarvan je zeker weet dat hij nog een jaar doorgaat, is het Ronaldo.

8 augustus 2020 om 11:23

3 jaar ook echt.. dan is hij 38 he.

8 augustus 2020 om 11:38

Zlatan bijvoorbeeld is 38 en heeft ook een enorm zware blessure gehad op zijn 35e. Ik kijk er echt niet van op als Ronaldo nog 3 jaar doorgaat. Dit seizoen nog steeds 37 goals voor club en 11 voor land.

8 augustus 2020 om 12:15

3 jaar weet ik ook niet. Aan de andere kant zie ik Ronaldo de komende 2 jaren nog niet stoppen. Is nog altijd belangrijk voor het huidige Juve. Daarbij zie ik hem nog wel prijzen winnen. Leeftijd zegt niet alles, daar is Ronaldo een schoolvoorbeeld van.

8 augustus 2020 om 11:56

Misschien als hij spelers van het niveau Mbappé en zo naast zich heeft. Als hij daar voorin alleen de kar moet trekken houd hij dat niet vol

8 augustus 2020 om 12:16

“Kan hij nog 3 jaar door”. Maar of hij dat wil is een tweede. Misschien vind die het wel een keer mooi geweest, dat kan ook natuurlijk. Jongen heeft 850 club wedstrijden en 164 voor portugal gespeeld. Daar zitten oefenwedstrijd van clubs niet eens bij. Hij zal willen stoppen op een hoogtepunt, dus ik verwacht daarom tot en met het EK volgend jaar wel.

Stel je eens voor een voorhoede met Neymar Cristiano Mbappe, ik denk dat dit ook de grote droom is van Nasser bij Psg. Ik heb echt totaal niet het gevoel dat Cristiano al met pensioen gaat, die kan nog zoveel records stuk schieten. Ik bedoel, 130 doelpunten in de Champions League, dat zou weleens een statistiek kunnen zijn die 1000 jaar lang blijft staan, want het is een bizar aantal. Gister ook weer twee doelpunten, en het deed me ook denken aan het vorige seizoen, toen hij ook twee keer scoorde tegen Ajax maar dat zijn ploeg niet door ging. Ik heb je gister gemist bij ons Cristiano, jammer dat je ons verliet, maar bedankt voor al die geweldige jaren. Je bent de beste en niemand kan jou evenaren. Als je nog steeds bij ons zat, hadden we al 5 CL bekers op rij gewonnen! We zullen je nooit meer vergeten in Madrid

8 augustus 2020 om 11:16

Maar wat zou Ronaldo nog moeten kosten? Is inmiddels 35 maar nog steeds absolute top. In Ligue1 schiet hij er ook gewoon 30 in. Juve laat hem toch nooit gaan? Zelfs niet voor 90 miljoen+ denk ik.

8 augustus 2020 om 11:23

Baz / Cristiano heeft echt bergen moeten verzetten om naar Juve toe te gaan, dat zal de club nooit meer vergeten en als hij in 2021 weg wil zullen ze hem met nog 1 jaar contract echt wel laten gaan, dit seizoen, door de crisis en alles zie ik hem niet meer weggaan

8 augustus 2020 om 11:33

Dat denk je toch niet echt? Hij heeft 2 jaar geleden 100 miljoen euro gekost en ligt nog 2 jaar vast. Juve gaat hem zeker niet gratis van de hand doen.Edit: las verkeerd met 2021. Tja ik denk dat ook veel afhangt van volgend seizoen, wie zit er op de bank en hoe Juve gaat presteren.

8 augustus 2020 om 11:50

Als Juve volgend jaar voor een speler van 36 met nog 1 jaar contract, 70 miljoen kan krijgen bijvoorbeeld, is dat een werelddeal. Maar ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat die sjeiks zo dom zijn om dat te doen.

8 augustus 2020 om 12:09

Marc / 113 miljoen heeft hij gekost zelfs, en ik zeg toch nergens dat ze hem gratis laten gaan, maar zo een bedrag als dat Florentino er uit heeft gehaald gaat Juve denk ik niet meer krijgen. Ik zie nu pas je edit, sorry. Ja 2021 wordt een belangrijk jaar

8 augustus 2020 om 13:38

Ik heb het even opgezocht, het was 100 miljoen voor Real en 12 miljoen euro aan andere kosten (o.a. opleidingsvergoeding). Was die andere kosten vergeten, dus inderdaad meer dan 100 miljoen euro volgens de officiele mededeling van Juve. Sorry, Ik zie dat ik meerdere dingen fout gelezen had haha. Juve gaat zeker niet meer veel krijgen inderdaad. Eerst eens kijken of Juve volgend jaar competatief is en dat is een erg groot vraagteken.

8 augustus 2020 om 11:27

Weer jij met 1000 jaar? Wat voor domme opmerkingen maak jij haha. Gedraag je man. Als hij nu naar PSg zou willen gaan dan is hij keihard gefaald en rent ie als een angsthaas weg.

8 augustus 2020 om 11:39

Gefaald ? Deze fenomeen is gewoon weer kampioen hoor, niets aan de hand verder. Ik snap al die haters ook niet. Er kan maar 1 team de CL winnen. Zelfs de beste voetballer aller tijden (messi) heeft maar 2 CL titels gewonnen in de afgelopen 10 jaar.

8 augustus 2020 om 12:35

Dit fenomeen. Hij scoorde er gisteren inderdaad weer twee. Aan hem heeft het niet gelegen.

8 augustus 2020 om 12:42

Ronaldo is puur en alleen gehaald om CL te winnen, want kampioen werden ze met 2 vingers in de neus. Als hij geen CL wint met Juventus dan is zijn missie gefaald. Hij wilde uitdaging toch? Door CL te winnen met Juventus. En dat is hem niet gelukt sterker nog ze worden ieder jaar steeds eerder uitgeschakeld sinds Ronaldo er is.

8 augustus 2020 om 13:35

Nou kampioen worden dit jaar ging niet echt met 2 vingers in de neus..

8 augustus 2020 om 16:03

Nou nou hij heeft er 2 gemaakt en mensen doen alsof die Lyon gesloopt heeft. Het feit is dat hij gewoon zwaar gefaald heeft en juve alleen maar slechter laat spelen. En kom niet met je onzin argument van dat die geweldige statistieken heeft want dat zou elke spits wel hebben als het hele team op je is afgestemd

8 augustus 2020 om 11:51

@inside zo een voorhoede is niet alleen droom voor psg maar ook voor Real haha. Zou pijnlijk zijn om afscheid te nemen van Benzema maar voor zo een voorhoede 2 jaartjes wauw.... Sturen we Benzema, Hazard, James, Modric, Marcelo en Bale naar Parijs voor Neymar en Mbappe 😀😀😀.

8 augustus 2020 om 12:01

Klinkt in mijn oren niet als een slecht idee Krillin hahah. Ja dat is een wereld voorhoede. Mbappe komt hoe dan ook wel onze kant op, volgend jaar zomer staat de druk er vol op bij PSG

8 augustus 2020 om 12:19

Waarom ben je er zo zeker van dat Mbappe naar Real komt? Ik bedoel, ik sluit het zeker niet uit, maar 'hoe dan ook'? Dat moet ik echt nog maar zien.

8 augustus 2020 om 15:17

Mbappe is Real fan, Zidane is coach en heeft het nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij ooit voor Real Madrid wilt spelen

Cristiano Ronaldo en Real Madrid waren voorbestemd voor elkaar. Ronaldo groeide met de tijd uit tot de pure aanvaller en de stekende wesp in het aanvalsspel van Real. Het pragmatische spel van Zidane is nog steeds wereldklasse, maar de doelpuntenregen mist zonder Ronaldo. Voor Ronaldo is het hetzelfde, in Madrid wist hij dat er een wereldteam om hem heenstond dat altijd duels controleerde, defensief goed stond en waarbij hij echt wereldklasse aanvoer kreeg. Nu krijgt hij geen bal en zie ik hem steeds vaker uitzakken, iets wat hij bij Real nooit zou doen.

8 augustus 2020 om 12:12

Sua 7 / Mooi omschreven bro, je hebt een mooie kijk erop. Ik denk ergens ook wel dat Cristiano spijt heeft van zijn move. Hij volgt nog altijd Real en als hij kijkt naar ons, dan ziet hij precies wat we missen, een dodelijke aanvaller die iedereen aan kan. Ik gun hem na 9 jaar Real zo een mooie vervolg stap maar we missen hem elke dag.

Ronaldo moet gewoon terugkomen naar madrid. Real en Cristiano zijn voor elkaar gemaakt.

Beste gullit riep na de 0-3 zege van madrid op juventus 2 jaar geleden dat ronaldo de beste aller tijden is naar zijn mening bij Beinsports maar blijkbaar is zn mening veranderd 🤔🤭

8 augustus 2020 om 11:47

Verander jij na 720 dagen nooit een keer van mening over een bepaald onderwerp?

Ronaldo kan nog absoluut 5 jaar mee en daarbij overdrijf ik niet, mensen kunnen me straks wel vertellen van niet maar als je gewoon goed oplet zoals de wedstrijd van gister zie je gewoon zijn fysieke kwaliteiten ver boven de rest uit stijgen op 35 jarige leeftijd en speelde wedstrijd na wedstrijd dit seizoen als juventus zijnde moet je gewoon zorgen dat je 2 goeie wingbacks hebt en een stabiel/creatief middenveld

8 augustus 2020 om 11:28

5 jaar? Jongen heb je de kansen gezien die hij het afgelopen jaar heeft gemist? De beste man is op zijn retour, logisch ook als je 35 bent. Hij zal zijn goals wel blijven maken, maar vroeger waren 5 kansen 4 goals. Tegenwoordig zijn 5 kansen 2 goals.

8 augustus 2020 om 11:39

Ondanks de gemiste kansen schiet hij er 36 in afgelopen seizoen in een team dat niet draait. 2 op een beslissend moment tegen Lyon. Hij kan nog prima vijf jaar mee in een goed draaiend team, mits hij fysiek en mentaal scherp blijft.

8 augustus 2020 om 12:46

Mattie, we hebben het over Lyon. Een team dat gewoon vrij weinig voorstelt en in 5 maanden 1 officiële wedstrijd heeft gespeeld. De prijs die je moet betalen als ubertopvoetballer is dat jij degene bent die het moet fixen. Daar hebben Messi en Ronaldo 10-15 jaar druk van moeten ervaren. Volgens Ronaldo fanboys was het ook Messi’s schuld dat Bara afgelopen 2 jaar kansloos verloor tegen Roma en Liverpool toch?

8 augustus 2020 om 13:53

Hou toch op man, wanneer hij niet scoort tegen Lyon dan heeft hij gefaald, wanneer hij scoort is het MAAR Lyon. Messi scoort al jaren niet in beslissende fases of het nu met Barça tegen Liverpool en Rome is of met het Argentijnse elftal in 3 finales. Maar toen lag het natuurlijk aan de medespelers en coaches. Ronaldo is de grootste winnaar die de voetbalwereld ooit heeft gekend. Degene die dat niet erkent is gewoon een misgunner.

8 augustus 2020 om 14:05

Messi scoorde 2 goals tegen Liverpool en gaf twee assists tegen Roma. Dat hij niet beslissend is, is echt kul. Voor de rest ben ik het eens met je. Je kan Ronaldo ook verdedigen zonder ongefundeerd Messi aan te vallen.

8 augustus 2020 om 14:06

Net alsof die "Ronaldo-fanboys" gelijk hebben. Messi en Ronaldo dragen hun team en zijn extreem beslissend. De ene jaagt er tegen Liverpool van 30 meter 1 in de kruising, de ander doet het met zijn mindere been tegen Lyon. Ze kunnen het beide niet alleen, punt uit.

8 augustus 2020 om 16:48

Benfica haha jij moet echt even paar tissues erbij pakken. Dat je in de 1/16 finale wordt door Lyon is gewoon schandalig. Denk dat Ronaldo daar net zo over denkt. Je misgunt Messi door hem te bashen voor liveprool en roma deceptie, maar benoemt niet dat Ronaldo 2x nu kansloos eruit is gegaan tegen Ajax A jeugd en Lyon. Bovendien heeft Messi tenminste wel die finales voor zijn land gespeeld. Ronaldo heeft 10 minuten mee gedaan tijdens finale 2016 en ging in 2014 in de eerste ronde naar huis.

8 augustus 2020 om 11:29

Ronaldo is fysiek de beste voetballer die ik ooit heb zien spelen, maar we moeten niet gaan overdrijven. Ook machines hebben een houdbaarheidsdatum, we hebben hem zien veranderen van een winger naar een linksbinnen (prime) en nu spits. Je ziet gewoon dat hij niet meer de speler is die een aanval opzet en nu een wat meer statischere speler geworden. Ronaldo maakte 9 van de 10 kansen af en dat zijn er nu 4-5 van de 10. Dat gaat niet meer worden hoor. 5 jaar is echt overdreven.

8 augustus 2020 om 11:53

Ronaldo is nog steeds snel hij was tegen lyon een van de enige die fit oogde en hij heeft ook aanvallen opgezet in die wedstrijd legde een bal pan klaar voor die bolle higuain die duidelijk wel op zn retour is het is een schande dat hij nog op het veld staat

8 augustus 2020 om 13:53

Niet alleen fysiek, zogenaamde compliment die waarschijnlijk niet gemeend is.

Ik denk dat Ronaldo sowieso het EK nog wil spelen. Als dit een normaal seizoen zou zijn geweest met EK, had ik me kunnen voorstellen dat hij nu zou kunnen stoppen.

8 augustus 2020 om 12:13

Paul / En er speelt ook nog mee dat we in 2021 dus een EK krijgen en een jaar later in 2022 alweer een WK, die gaat hij ook nog wel meepakken, daarna gaan we langzaam over het einde van Cristiano spreken denk ik.

8 augustus 2020 om 13:00

Het WK is natuurlijk pas in december 2022 he, Dus dat zou betekenen dat hij het hele seizoen 2022/2023 ook nog moet spelen. Het mooiste is om natuurlijk om op een eindtoernooi te stoppen.

Ronaldo wil het ek en wk de komende 2 jaar spelen had hij in dat interview aangegeven met die mooie blonde Italiaanse ( diletta ). Die gaat nog wel 2 jaar door opzoek naar records en prijzen.

Natuurlijk gaat Ronaldo nog jaren door. Hij wil de topscorer aller tijden (nog 52 goals te gaan tot Josef Bican) en de speler met de meeste caps uit de geschiedenis (nog 20 caps tot Ahmed Hassan) worden. Verder zal hij nog enkele jaren een paar goaltjes in de CL willen meepikken, want Messi zit hem daar op de hielen.

8 augustus 2020 om 11:57

Messi staat 16 goals achter. Om Ronaldo in te halen zal Messi minstens 2 goede CL seizoenen nog moeten draaien en Ronaldo niet meer spelen. Nu denk ik dat allebei nog wel een seizoen of 2 meekunnen. Messi is weliswaar 2 jaar jonger maar fysiek veel minder fit.

8 augustus 2020 om 12:08

Zal inderdaad praktisch onmogelijk worden voor Messi om hem in te halen! Denk ook dat het hem niet zal lukken. Voor Ronaldo staat er natuurlijk veel op het spel. De CL is natuurlijk het hoogste toneel in clubverband en daar doet hij het nog altijd beter dan Messi. Maar indien Messi hem hier ook inhaalt zou het GOAT-debat wel eens voorbij kunnen zijn. Persoonlijk hoop ik dat Cristiano recordhouder blijft.

8 augustus 2020 om 12:51

Welke Goat debat? De meeste trainers/spelers/fans zijn het over eens dat Messi een betere voetballer is. Het zijn de Ronaldo, United, Real en Juve fans die hem beter vinden. Best schandalig dat fanbase van 3 clubs het niet kan winnen van een Messi.

8 augustus 2020 om 14:21

@jayjay20wat een rare aannames. Het is echt niet zo zwart op wit. Zolang niet iedereen het er over eens is, is er een debat, ook al ligt de verhouding 80-20

8 augustus 2020 om 16:16

@jayjay20 dus nu gaan we iets brengen als feit omdat trainers, spelers en fans het vinden? kijk naar de prijzenkast en de cruciale goals die ze hebben gemaakt bij het behalen van die prijzen. dat bepaald wie de Goat is en dat soort statistieken zijn wel op de feiten en niet op een mening gebaseerd. of dat dan Messi of Ronaldo is zou ik niet weten want dat heb ik allemaal niet bij gehouden

8 augustus 2020 om 16:52

Ik neem aan dat trainers en spelers veel meer verstand hebben dan wij toch? Als zelfs de ex ploeggenoten van Cr7 zeggen dat Messi beter is dan lijkt het mij een gedane zaak. Bovendien als je naar voetbal kijkt dan begrijp je echt wel wie beter is. Xavi heeft veel meer assists dan Zidane en veel vaker CL gewonnen + EK 2x en WK. Echter, Zidane is een betere voetballer dan Xavi ooit zal worden. En dat zeg ik als een Barca fan.

8 augustus 2020 om 16:53

Messi is fysiek veel minder fit? Want hij heeft geen sixpack? Messi is een van de fitste spelers van afgelopen 15 jaar. Is volgens mij zelfs minder vaak geblesseerd geweest dan CR7. Wat een onzin over dat fitte gedoe.

8 augustus 2020 om 17:00

Messi kan dan wel een van de fitste spelers zijn van de afgelopen 15 jaar maar Ronaldo is dan de fitste. Messi onderhoudt zijn lichaam niet zoals Ronaldo dat doet. Kijk even hoe beide heren er bij lopen. Btw, blessures hebben vaak niks te maken met de manier waarop jij je lichaam onderhoudt.

8 augustus 2020 om 17:02

Dan nog steeds is het geen uitgemaakte zaak. Zolang er mensen zijn die Ronaldo beter vinden, zal er altijd een debat zijn. Zo simpel is dat. Dat jij een barca fan bent, plaatst jouw reacties in een heel ander perspectief.

8 augustus 2020 om 19:33

Dat doet hij wel degelijk gloryunited. Hij zou nooit zo lang zo goed kunnen zijn zonder zijn lichaam even goed als ronaldo te onderhouden. Ook zijn ex teamgenoot xavi zegt dat messi heel goed voor zichzelf zorgt. En daarnaast zijn door de jaren heen berichten gekomen van messi die bij bepaalde dokter en dieetisten advies vraagt. Ronaldo heeft een indrukwekkender fysiek op het oog.Maar omdat jet fysiek van messi minder oogt zegt echt niet dat hij minder fit is. Dat is een foute conclusie

8 augustus 2020 om 12:03

Chels / Topscorer aller tijden? Van Portugal bedoel je? Ik dacht dat Pele de meeste goals ooit gescoord had? Het klopt dat messi hem op de hielen zit, maar qua knock-out goals kan ik je garanderen dat niemand Cristiano nog gaat inhalen, hij heeft volgens mij uit mijn hoofd drie keer zoveel KO-fase goals gemaakt dan de nummer 2 in dat rijtje...

8 augustus 2020 om 12:14

Topscorer aller tijden van de wereld! Pele heeft (volgens hemzelf dan toch) meer dan 1000 goals gemaakt, maar dit is inclusief alle officieuze wedstrijden, zoals oefenmatchen etc. In officiele wedstrijden heeft Pele 767 goals gemaakt, en staat hij 'slechts' op de 3de plek na Bican (805) en Romario (772). Ronaldo zit nog maar 14 goals achter met 753, Messi volgt op 730. Ik ben er eigenlijk vrij zeker dat of Ronaldo of Messi nog topscorer aller tijden zal worden

8 augustus 2020 om 19:35

Pele heeft ook de goals meegeteld die hij tegen zijn zoon in de tuin maakte. Ik neem dat record van hem met een korreltje zout.

Neymar Ronaldo Mbappe een droomvoorhoede inderdaad, maar dan zou Real Madrid en 3 moeten kopen en pakweg 400 miljoen op tafel moeten leggen. PSG hoeft er maar 1 te kopen en nog de goedkoopste ook. En dat leggen die sjeiks lachend neer mede gezien de enorme exposure van zo een voorhoede. Ik zie Ronaldo niet stoppen maar wel van club veranderen en dan is PSG een grote mogelijkheid

8 augustus 2020 om 14:16

Ik zie het dan niet echt slagen. Te veel egoïsme, vooral combinatie ronaldo en neymar. Neymar mag dan voortaan geen penalties. En mag bij elke vrije trap als tweede man achter de bal moeten staan die niet aan de beurt komt. En beide spelers willen de goals op hun naam hebben. Zo gaat het hem niet worden. Bij juve is ook het hele spel naar de klote gegaan hierdoor. Maar bij psg zul je hierbovenop ook nog ruzie krijgen tussen die 2 waarschijnlijk.

Neymar Ronaldo Mbappe een droomvoorhoede inderdaad, maar dan zou Real Madrid en 3 moeten kopen en pakweg 400 miljoen op tafel moeten leggen. PSG hoeft er maar 1 te kopen en nog de goedkoopste ook. En dat leggen die sjeiks lachend neer mede gezien de enorme exposure van zo een voorhoede. Ik zie Ronaldo niet stoppen maar wel van club veranderen en dan is PSG een grote mogelijkheid

Ronaldo gaat nog minimaal 5 jaar door hoor, waarom blijven mensen in twijfel trekken dat hij zolang doorgaat? Hij heeft al vaak genoeg gezegd dat hij tot minimaal zijn 40ste wilt blijven spelen.

Ik denk dat Ronaldo heel goed gaat nadenken of hij wel nog een seizoen door wilt gaan bij Juve. Beseft na 2 seizoenen denk ik ook dat de kans heel klein is dat hij de cup met de grote oren kan winnen met de oude dame. Ik zie hem nog wel s terug gaan naar Real als hij even alles uit praat met Perez of heel misschien nog een uitdaging ziet bij PSG.

Als Ibrahimovic op deze leeftijd al volhoud dan houd Ronaldo het ook langer vol. Spelers als Romario Cafu Zanetti maldini hebben tot hun 40ste bijna door gevoetbald ook nog Blessurevrij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Genoa33
3.Napoli32
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. RabiotMiddenvelder10
A. RamseyMiddenvelder10
W. SzczęsnyKeeper10
L. BonucciVerdediger11
G. ChielliniVerdediger10
DaniloVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

3848 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 1 1 0 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
Laatste voetbalnieuws

Ronaldo schiet frustratie toch nog van zich af; Pirlo kent sterke start

Juventus is goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Serie A. De regerend kampioen won zondagavond met 3-0 van Sampdoria, dankzij treffers van debutant Dejan Kulusevski, Leonardo Bonucci en Cristiano...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 19 september
Manchester United schakelt door na het mislopen van Sergio Reguilón. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren