Kranten vatten seizoen Eden Hazard samen: ‘Dat deed hij ontelbare minuten’

Zaterdag, 8 augustus 2020 om

Real Madrid speelde vrijdagavond zijn allerlaatste wedstrijd van het seizoen. Het team van Zinédine Zidane verloor opnieuw met 2-1 van Manchester City in de Champions League en strandde derhalve in de achtste finales van het toernooi. Ofschoon Raphaël Varane met twee blunders een groot aandeel had in het echec van de Koninklijke, zijn de media in Spanje ook kritisch op de verrichtingen van Eden Hazard. De aankoop van honderd miljoen euro was ook in het Etihad Stadium geen schim van de speler die hij ooit bij Chelsea was. “Hij was de inzet van Zidane, maar hij stelde teleur.”

“Er werd veel meer verwacht van Hazard, die de voorkeur kreeg boven Marco Asensio en Vinícius Junior. Vooral de afwezigheid van de Braziliaan op het veld was discutabel. Hij kwam ook niet als invaller binnen de lijnen, zelfs niet met vijf wisselbeurten”, betreurt Marca. “Hazard sluit een bijzonder teleurstellend seizoen af met een wedstrijd waarin hij slechts een enkele keer zijn klasse liet zien en vooral opviel door ontelbare minuten geen onderdeel van het team te zijn. Hij was al ver voor zijn wissel in de 83e minuut niet meer van toegevoegde waarde. Hij zal zich komend seizoen moeten revancheren.”

Sport deelt Hazard een drie uit: alleen Raphaël Varane, die twee doelpunten weggaf, kreeg met een twee een lagere beoordeling. “Hij had veel moeite om in de wedstrijd te komen en dat voelde Real Madrid. Hij liet zich pas in de twintigste minuut zien. Hij wisselde matige met slechte momenten af, al liet hij soms zijn klasse zien. In de tweede helft gaf hij geen tekenen van leven. Hazard was fysiek gezien niet klaar voor een dergelijke wedstrijd en zijn wissel was dan ook volkomen terecht.”

Ook AS heeft zo zijn bedenkingen, al snapt men de keuze van Zidane. “Alleen een combinatie met Karim Benzema in de twintigste minuut mondde uit in een grote kans. En een minuut later een schot waar Ederson redding op moest brengen”, somt de Madrileense sportkrant op. “In de tweede helft raakte Hazard pas in de 65e minuut de bal aan. Het kan zijn dat hij nog niet klaar voor deze wedstrijd was, maar Zidane zal ongetwijfeld gedacht hebben dat in zo’n belangrijke wedstrijd, waarin de toekomst in de Champions League op het spel stond, een smaakmaker in potentie als Hazard niet mocht ontbreken.”

Zidane kreeg na afloop vragen over Hazard en Vinícius Junior. De trainer had alleen weinig zin om dieper in te gaan op zijn keuzes. “Hazard voelt zich goed, hij heeft zijn wedstrijd gespeeld. En of hij goed of slecht heeft gespeeld, daar zal iedereen een mening over hebben. Hij is fysiek in orde, zonder klachten. En dat is het belangrijkste. Waarom Vinícius Junior niet hoefde warm te lopen? Vandaag niet nee. Als je verliest, kunnen er dingen gezocht worden. Hij had kunnen invallen, anderen ook. Ik ben de trainer en ik heb dit keer voor andere spelers gekozen. Meer valt er niet over te vertellen.”

Hazard was de absolute topaankoop van Real Madrid voor 2019/20. De aanvaller uit België kwam echter met blessureleed over van Chelsea en ook gedurende het seizoen kampte hij met diverse klachten. Uiteindelijk kwam hij niet verder dan slechts 22 optredens in alle competities, waarin hij slechts één keer scoorde en vier assists gaf.Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door _buffalo_)

Die moet zich komend seizoen idd laten zien anders wordt dit een gevalletje Bale 2.0

8 augustus 2020 om 10:11

Bale vergelijken met een Hazard die nog niks heeft laten zien bij real.... man man.

8 augustus 2020 om 10:16

Hazard en Bale hebben een totaal ander verhaal. Bale was in de eerste jaren basisspeler in een geweldig Real Madrid. Daarna kreeg hij een dik contract en ging er van alles mis. Hazard heeft in een seizoen van blessures amper zijn oude niveau gehaald. Stel dat Hazard nooit meer zijn niveau haalt, dan kan je hem beter met Torres vergelijken.

8 augustus 2020 om 10:18

Bale scoorde in belangrijke wedstrijden voor Ream Madrid, mooie doelpunten ook. Hazard is bij Real begonnen op het niveau waar Bale nu zit.

8 augustus 2020 om 10:19

Bale was in zijn eerste jaren bij Real Madrid gewoon prima en heeft veel belangrijke doelpunten en momenten in CL-finales gehad. Bij Hazard moet ik nog maar zien dat hij zulke momenten heeft voor Madrid

8 augustus 2020 om 10:21

Master D / Klopt helemaal wat je zegt, en vergeet niet dat Bale de prime jaren van Cristiano heeft mogen meemaken, en als je de beste speler ter wereld naast je in de aanval hebt, dan ga je zelf natuurlijk ook excelleren. Cristiano hield gewoon 4 man bezig, en toen kregen Benz en Bale volop ruimte. Dat heeft Hazard niet, het tegenovergestelde is juist het geval, alles komt op de schouders van Hazard, en dat is voor nu zeker te veel

8 augustus 2020 om 10:24

Maar zelfs Vinicius gaat daar veel beter mee om dan Hazard, de rechterkant bij Real is helaas niet goed werkzaam maar Benz is in zijn beste vorm sinds ongeveer 2010-2012? Lijkt een beetje op excuses.

8 augustus 2020 om 10:50

Verder speelde hij bij Chelsea ook niet altijd met andere wereldklasse aanvallers die iedereen bezighielden.

8 augustus 2020 om 10:56

Cunian / Ik snap dat mensen die gedachtes hebben die jij nu deelt, want het was ook gewoon te matig van Hazard dit seizoen, zelfs met alle perikelen die er gespeeld hebben. Maar opgeven doen we niet. Hij krijgt zeker nog een seizoen de kans want Real gaat geen enkele aankoop doen, en daarin zal het gewoon beter moeten, want er staat ook concurrentie op de loer. Kijk, nu kan Zidane het nog maken om Vini en Fede etc te laten banken omdat die boys vrij jong zijn, maar straks kan Zidane niet meer om die jongens heen.

8 augustus 2020 om 12:17

Nee joh gewoon kansen geven aan Vinicius, rodrygo en asensio in die drie zit veel meer rendement

Hij is bijna 10 kilo te zwaar binnen gekomen bij Madrid, heeft maanden nodig gehad om echt wedstrijd fit te worden toen hij net weer een beetje fit werd uit de wedstrijd getrapt door Meunier en sindsdien eigenlijk kwakkelende. Ik vrees dat Madrid hem twee jaar te laat heeft gehaald, gaat ook weer richting de 30. Voorlopig zijn de twee top aankopen van Madrid van afgelopen zomer (Hazard & Jovic) hopeloos gefaald. Maar niet getreurd Real Madrid fans, Hazard en Jovic samen qua bedrag is bijna één Coutinho het kan dus erger.

8 augustus 2020 om 10:19

Elgua / Ja zeker 1 jaar te laat is hij opgehaald maar die fu%$t% Marina wilde hem niet laten gaan in 18-19. Ik ben het met je eens dat de twee grootste aankopen zeker niet aan hun verwachten hebben voldaan, maar als je dan kijkt naar Mendy, Militao en Rodrygo, die hebben toch wel een heel mooi seizoen achter de rug. Het is in deze heel makkelijk om de grote aankopen op te noemen, en ik snap dat ook wel dat gebeurt bij elke club. De Spaanse media is ook super kritisch op Griezman en Frenkie die toch wel door de mand zijn gevallen en dat wordt groot uitgelicht omdat zij de grootste aankopen van 19-20 waren

8 augustus 2020 om 10:23

Hazard zijn transfersom zal nog oplopen waarschijnlijk, de bonussen, zijn eerder gerelateerd aan Real dan Hazard.

Perez en Zidane moeten echt smekend naar bale of hij alsjeblieft wil voetballen want een golfende bale heeft meer rendement dan hazard. Echt een miskoop gebleken en een overschatting van zijn talenten kennelijk. Verlies nemen en verder zoeken. Genoeg opties beschikbaar.

8 augustus 2020 om 10:17

Boch / Op dit moment doen we er alles aan om Bale weg te krijgen bij de club, maar volgens jou moeten we op onze knietjes gaan smeken bij Bale of hij wil voetballen voor ons? Kijk je weleens een wedstrijd van Real? Bale heeft meerdere wedstrijden de kans gehad en niets laten zien. Hazard gaat nog prima van waarde zijn voor ons, dit seizoen was het minder, maar gelukkig werd Real alsnog de koning van Spanje

8 augustus 2020 om 10:20

Bale gaat niet weg, deal with it. En hazard heeft geen toegevoegde waarde. 1 plus 1 is 2 in mijn boek, dus gewoon bale weer happy maken en daar posteren of een nieuwe aankoop doen die wel presteert. Hazard hoef je niet te verdedigen want dan wordt t ongeloofwaardig

8 augustus 2020 om 10:24

Je mag hopen dat Hazard ooit voor Real Madrid gaat doen wat Bale voor Real gedaan heeft.

8 augustus 2020 om 12:08

Bale heeft tenminste enigszins zijn transfersom terugbetaald , met belangrijke goals in de Copa en in CL-finale. Als Hazard zo blijft spelen volgend seizoen, dan gaat hij de boeken in als grootste miskoop ooit. En de druk wordt steeds groter as we speak.

8 augustus 2020 om 12:17

Emile / Ja de druk is intens, maar dat is normaal bij zo een grote club als Real. Nu lekker vakantie vieren en wat spelers verkopen en dan gaat over drie weken alweer de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen! Dit wordt een belangrijk seizoen voor Hazard

8 augustus 2020 om 12:35

Vakantie vieren zou ik niet doen als ik Hazard was, daar ging het vorig jaar ook fout. Hij heeft aanleg voor overgewicht, of het moet een heel ‘magere’ vakantie worden

8 augustus 2020 om 11:00

@Boxherief: uiteraard heeft Bale al veel meer zijn waarde bewezen voor Real dan Hazard. Daar zijn om te beginnen 2 simpele redenen voor: Bale speelt er ondertussen 5-6(?) seizoenen dus heeft hij meer tijd gehad om zich te bewijzen dan Hazard. Ten tweede heeft Bale de luxe gekend om samen te spelen met ene C. Ronaldo, die zowat 50 doelpunten per seizoen maakte voor Real. Wat ook helpt om prijzen te pakken met Real, nietwaar? Los daarvan is Bale wel al meer dan 2 seizoenen geen schim meer van de speler die hij ooit geweest is. MAAR, je hebt natuurlijk een valabel punt als je zegt dat Hazard zwaar tegenvalt dit seizoen. En je mag van een aankoop van 100 miljoen wel verwachten dat hij er direct staat. Maar laat ons volgend seizoen afwachten ( en hopen dat Hazard deze zomer wat op zijn gewicht let😉)

8 augustus 2020 om 11:23

Bocherief, leuke glazen bol dat jij hebt. Maar dit is pas seizoen 1. Al die zogenaamde meningen over flop, dit seizoen is hij duidelijk geflopt. Ik wijt het aan; blessures en totaal geen wedstrijdritme. Next season nieuwe ronde nieuwe kansen, Wann hij schittert dan wil ik jouw glazen bol nog eens raadplegen. Over bale moet je niet beginnen met smeken ma hij moet exit. Blijf ie prima, mag die blijven golfen. Real is groter dan welke speler dan ook, deal with that.

8 augustus 2020 om 11:39

@bocherief als er gesmeekt moet worden -past niet bij deze club - dan alleen bij PSG om Mbappe onze kant op te sturen. Met hem erbij gaan we weer komende jaren domineren. Oke misschien ook ruildeal jouw favoriete Bale voor Neymar. Dan mag RM smeken for life!

8 augustus 2020 om 12:19

Kril / De druk wordt zo groot voor PSG in de zomer van 2021 dat ik niet eens denk dat we hoeven te smeken om Mbappe, maar ik weet wel zeker dat Florentino iets van 125 miljoen gaat moeten overmaken richting Parijs.

Hazard heeft een heel zwaar seizoen achter de rug en kan nu eindelijk gaan uitrusten en weer fit worden. Ik vind hem persoonlijk niet echt een linksbuiten en ik denk dat Zidane zou moeten overwegen om hem in sommige wedstrijden op 10 te zetten met Fede en Casemiro achter hem.

8 augustus 2020 om 10:25

Hazard heeft een heel rustig seizoen achter de rug. Een lekkere lange zomer gehad (immers geen groot toernooi gehad met Belgie) waarin hij zich helemaal vol kon vreten. Hij was zo uitgerust dat hij minimaal 5 kilo te zwaar was. Vervolgens meer dan 6 maanden gemist van het seizoen 19/20. Hij heeft in jaren niet zo'n rustig seizoen gehad. Als ie wel op het veld stond was ie ook vooral aan het uitrusten en niks doen. Een complete miskoop voorlopig. Ben benieuwd of hij de drive heeft om zich komend seizoen te bewijzen.

8 augustus 2020 om 10:29

Dus nu is het nog Hazard zijn schuld dat Meunier zijn enkel kapot trapt nadat hazard een maand lang de beste speler van Real was?

8 augustus 2020 om 10:39

Ik reageer op iemand die roept dat het een zwaar seizoen voor Eden was en dat hij nu lekker kan uitrusten. Hij heeft 6 maanden van dat zware seizoen niet meegedaan en in de zomer hoefde hij ook niet te spelen. Zo zwaar was het dus allemaal niet. Zelfs in die maand dat hij wel goed speelde (november) maakte hij in La Liga het indrukwekkende aantal van NUL treffers.

8 augustus 2020 om 10:46

Mas D / Jij hebt zelf denk ik nooit hoeven herstellen van een zware enkel blessure. Dat is niet makkelijk en het kostte Hazard meerdere maanden hersteltijd. Daarvoor speelde hij prima tegen bijvoorbeeld Psg. Wat je al snel krijgt is dat mensen denken dat Hazard de nieuwe Cristiano Ronaldo is, maar het zijn twee verschillende spelers. Het moet komend seizoen inderdaad beter Master D dat ben ik met je eens, maar geef spelers ook wat tijd om zich te bewijzen. Na volgend seizoen mag je van mij een hard oordeel vellen, voor nu vraag ik je om geloof te houden in Hazard en Real Madrid

8 augustus 2020 om 10:46

Ja want die 6 maanden dat hij geblesseerd was, heeft hij heel de tijd niets gedaan en al helemaal geen zware revalidatie gehad. Fysiek was het gewoon een zwaar jaar met een zware enkelblessure, die daarna nog eens erger werd omdat er een plaatje in zijn enkel scheefgetrapt werd. Daarnaast moet je niet op statistieken afgaan, want eerlijk hoeveel van die wedstrijden in november heb je gezien?

8 augustus 2020 om 11:05

@Master D: beetje scorebordjournalistiek wat je nu doet. Het is niet omdat je geen doelpunt maakt in 1 maand tijd ( dat zijn zes wedstrijden) , dat je daarom niet goed gespeeld hebt of geen bijdrage hebt geleverd. Hazard is nu eenmaal geen doelpuntenmaker. Maar, mits in vorm, wel iemand waar continu dreiging van uit gaat en die meestal 2 tegenstanders op zich krijgt. Wat dan weer ruimte creëert voor zijn teamgenoten... maar je hebt uiteraard een punt dat Hazard dit seizoen veel en veel te weinig laten zien heeft. Laat ons hopen dat hij volgend seizoen op gewicht aan het seizoen kan beginnen en dit blijft, dan ben ik ervan overtuigd dat hij zal uitblinken bij Real.

8 augustus 2020 om 11:12

@insdiermadrid Jij kent mij niet, dus houdt die voorstellingen over wat ik wel en niet zou hebben meegemaakt voor je. Ik weet toevallig wel waar ik over praat. Natuurlijk gaat het allemaal niet vanzelf. Maar doe niet alsof het allemaal zo zwaar is. Het is vooral mentaal lastig weet ik uit ervaring, omdat je weer opnieuw op je enkel moet vertrouwen. Toch vind ik dat allemaal niet dermate zwaar waarom je het seizoen van Hazard als bijzonder zwaar zou moeten typeren. @lierse1997 Jij overschat zo'n revalidatie fysiek. Het lichaam is namelijk op een gegeven moment aan het herstellen en je moet juist mentaal alles op een rij krijgen en kunnen opbrengen. Ik kijk alle wedstrijden van Real, dus je hoeft mij niet te vertellen hoe Hazard gespeeld heeft in november. Het was goed, maar ook niet meer dan dat. En dat goede spel heeft hem NUL doelpuntjes opgeleverd. Applaus. Dan ga jij even pontificaal roepen dat hij een maand (november) de beste speler van Real was, wat gewoon complete onzin is. Misschien had jij die wedstrijden goed moeten bekijken, dan had je gezien dat de sterkhouder van Real Madrid ook in die maand ene Karim Benzema was. 0 kritiek van jou richting Hazard, terwijl hij Real in de minuten dat hij wel fit was niks gebracht heeft wat zijn concurrenten niet hadden kunnen brengen. Was je daar maar net zo kritisch op als op mijn motivering dat Hazard geen bijzonder zwaar seizoen gehad heeft en niks heeft laten zien.

8 augustus 2020 om 16:06

@ Master D, als je echt uit ervaring spreekt zou je niet zomaar zeggen dat Hazard even aan het uitrusten was dit seizoen. Sporters die revalideren van een zware blessure moeten vaak veel harder werken dan hun fitte collega's, zeker als het professionals zijn is de druk nog eens 100x zo groot om zo snel mogelijk fit te zijn waardoor ze nog veel harder werken dan amateur-sporters met blessures. Je mag er zeker van zijn dat Depay en Hazard een fysiek veel zwaarder jaar hebben gehad dan hun teamgenoten. Hazard heeft geen goed seizoen gedraaid, daar kun je het moeilijk mee oneens zijn, maar laten we niet doen alsof hij op vakantie is in Madrid.

8 augustus 2020 om 10:25

Hij is toch nog veel minder een 10? Heeft bij Chelsea en België vrijwel altijd vanaf links gespeeld.

8 augustus 2020 om 10:48

Cunian / Ja dat klopt maar Chelsea en Belgie zijn geen Real Madrid. Als je ziet wat voor problemen Vinicius veroorzaakt bij de tegenstander als hij speelt, dat zie ik Hazard echt niet doen. Ik persoonlijk zou dat anders invullen

8 augustus 2020 om 10:53

Hazard kon dat anders wel, bij Real lijkt dat er inderdaad niet uit te komen. Ben zelf groots fan van Vinicius, die kan je niet stil houden.

8 augustus 2020 om 10:57

In de maand voor zijn blessure was hij zowat de enige waar dreiging van af kwam. Dus geef hem een seizoen de kans waarin hij geen zware blessure heeft en dan kan er echt een oordeel geveld worden.

8 augustus 2020 om 11:21

Hazard kan op 10 de veters van een james nog niet strikken en daar wil men van af. Ik vind Hazard altijd heel zwak op 10. Ook de enkele keren dat ie dat dit seizoen moest doen. Daarnaast speelt Madrid in 90 procent van haar wedstrijden zonder 10. Dat is deel van de reden waarom James niet presteert bijvoorbeeld

8 augustus 2020 om 11:31

Dat kan dus wel. Hij kwam met 10kilo te veel aan in Madrid. De grootste club ter wereld en je komt njet fit aan?? Dit moet een droom voor je ziin en je moet gebrand zijn om hier te slagen en met 10kilo te veel lijkt hij dat niet te zijn. Tuurlijk is het pech zon blessure maar je komt, ik herhaal, 10 kilo te zwaar aan bij je nieuwe club. Hier wordt je voor betaald en met het bedrag wat er voor je is betaald mag je verwachten dat je op zijn minst in vorm arriveert als het seizoen begint.

8 augustus 2020 om 10:45

Zwaar seizoen?😅 waar basseer je dat op dan??😅

8 augustus 2020 om 10:50

R.mad / Die enkel blessure die Hazard opliep was niet mals hoor. Kost veel tijd en kracht om daarvan te herstellen en dan verwacht men hier op vz ook nog ff dat hij de Champions League zou moeten kapot spelen daarna. Dan is er ook nog het mentale aspect. want ook mentaal was dit een super zwaar seizoen voor Hazard. In Madrid zeggen ze dat hij nog altijd angst heeft om een relapse te krijgen van deze blessure, dat betekent dat er iets niet helemaal goed zit. Hopelijk kunnen we hem deze zomer weer op 100% krijgen

8 augustus 2020 om 11:42

@Insidemardrid Hazard krijgt nog kansen volgend seizoen, maar hij moet nu wel aanpoten. Niet te dik verschijnen bij voorbereiding maar topfit. Hij moet oppassen dat hij niet voorbij gestreefd wordt door de hongerige en gretige jongens als Vini en Assensio. Vanaf nu paar weken uitrusten, dan een PT inhuren en topfit worden.

8 augustus 2020 om 11:59

@kril / Ja je hebt helemaal gelijk hoor. Die PT heeft Hazard al, hij werkt intensief samen met Gregory Dupont, een meester in het fit krijgen van spelers. Komend seizoen wordt een groot moment voor Hazard en hij moet zeker oppassen, jongens als Vini en Asensio maar ook Rodrygo laten goede dingen zien.

Voor mij is Zidane die zwaar gefaald heeft in deze wedstrijd, zo n belangrijke pot en dan ga je je hoop vestigen op een speler die heel seizoen geen knikker heeft geraakt en ook zijn wisselbeleid was dramatisch. Ongelooflijk gewoon.

8 augustus 2020 om 10:22

Tactische misser inderdaad, maar geef hem een nieuwe kans na de zomer. Hij is nog aan t puzzelen met de selectie. Heeft wel 1 a 2 goede aankopen nodig en moet de toekomst veilig stellen want een aantal zijn al ruim.30+

8 augustus 2020 om 10:23

Gf / Het is nu nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. Het leek mij er meer op dat Zidane deze Hazard opstelde om aan de wereld te laten zien dat wij geloven in hem. Hij wisselde Hazard ook heel laat, maar dat doet Zidane altijd, laat wisselen. Dat doet hij omdat hij vertrouwt op zijn basis 11

8 augustus 2020 om 10:25

Daarnaast wordt hazard totaal verkeerd gebruikt bij Real, hij was de dirigent bij Chelsea, de spelmaker, het lijkt alsof Real hem heeft gehaald om te opereren als klassieke buitenspelen en dat is ie gewoon niet. Hij heeft de bal aan de voet nodig om vanuit daar wat brilliants te doen, maar z’n teamgenoten slaan hem continu over (en ook zelf lijkt hij te bang om echt een actie in te zetten)

8 augustus 2020 om 10:52

Aja / Exact man, je slaat de spijker op zn kop. Velen hier denken dat Hazard een Cristiano is, maar we weten allemaal dat dit twee verschillende spelers zijn. Waarom Real hem gehaald heeft moeten we nog zien, er wordt gespeculeerd dat Zidane uiteindelijk met Hazard Benzema Mbappe wil gaan spelen in de toekomst, en dat zou al een hoop goed maken. Dat laatste wat je zegt lees ik bijna dagelijks in de Madrileense kranten. Hazard is ontzettend bang voor een relapse, je zag hem gister ook de hele tijd een balletje terug spelen, ipv de actie naar voren, De zomer stop kon niet op een beter moment komen voor Hazard, nu weer opladen en dan met de koning Ramos erbij weer aan een mooi nieuw seizoen beginnen

8 augustus 2020 om 11:23

En wederom een middenveld met 0 loopvermogen terwijl je tegenover een de Bruyne komt te staan. Je weet dat je op balbezit afgetroefd wordt door dit City, zorg dan tenminste dat je loopvermogen hebt Centraal. Maar nee, modric moet aan de beademing voor valverde er in komt

8 augustus 2020 om 11:41

Onbegrijpelijk dat Zidane het nog maar zelfs durft om Valverde terug op de bank te zetten. Er komt trouwens (terecht) veel kritiek op Hazard zijn tweede helft, maar een Kroos was gewoon even onzichtbaar.

8 augustus 2020 om 12:25

Liers / Het hele middenveld draaide niet en hadden een total off-day, dat kan ook gebeuren. Dat met Fede, sja, Zidane wil die wisseling van de wacht heel rustig inzetten maar hij probeert het iig wel. Bale heeft hij aan de kant gedaan en Rodrygo/asensio heeft hij daar gebracht. Marcelo heeft hij deels aan de kant gedaan en Mendy gebracht, en Fede heeft wel degelijk 15/20 wedstrijden gespeeld voor ons dit seizoen, maar zou idd niet meer naast de basis 11 mogen staan. Het voordeel is dat Fede jong is, zijn moment komt echt nog wel, nu ziet het er idd wat oud en sloom uit op ons middenveld, straks met Odegaard en Fede erbij staat dat al heel anders.

Hazard gaat het niet redden bij Madrid. Na één seizoen is het al hopeloos en hij lijkt zichtbaar over zijn top. Gigantische miskoop gebleken. Doei 100 miljoen.

8 augustus 2020 om 11:10

Niet mee eens. Hazard heeft in november, de enige periode afgelopen seizoen waarin hij 100% fit was, duidelijk laten zien dat hij voor dit Real een meerwaarde kan betekenen. De periode ervoor was hij niet fit genoeg ( zijn eigen fout doordat hij, onbegrijpelijk, met overgewicht uit vakantie kwam). De periode erna kwam hij net uit een zware enkelblessure. Kortom, nogal wat vlug om hem als miskoop te bestempelen. Maar goed, zo gaat dat... dan vind je Pepe van Arsenal toch ook een miskoop? Ik, als Arsenal fan, vind dat (nog) niet en verwacht dat hij in zijn 2de seizoen meer zal laten zien.

8 augustus 2020 om 11:35

Je verwacht meer van Hazard dan "van meerwaarde zijn" . Je vergeet een belangrijk aspect, Hazard is al 29 en halverwege volgend seizoen al 30. Zo'n blessure is lullig maar voor de rest is hij qua discipline ook ondermaats. De enige link tussen Hazard en Pepe zijn de prijskaartjes en een aanvallende positie. Pepe komt van Lille, is een minder goede competitie gewend en speelde daar met veel minder druk. Pepe heeft in een team dat heel beroerd heeft gepresteerd 8 goals gemaakt en 10 assists geleverd in 40 wedstrijden (waarvan nagenoeg nooit 90 minuten - slechts 14 wedstrijden). Hij werkt extreem hard en doet aan backtracking. Hoe zou je dat een miskoop noemen? Is in aanvallend opzicht de MVP na Auba. Daarnaast heel belangrijk geweest in de FA Cup campagne met een rake strafschop tegen Sheffield en een assists tegen zowel City als Chelsea. Om het samen te vatten: Hazard is een bewezen speler, 100 miljoen voor een 1 jarig contract. Weet hoe hij moet omgaan met druk. Scoort slechts 1x en is dusdanig ongedisciplineerd dat hij veel te zwaar aankomt bij zijn nieuwe club. Pepe is een speler die jonger is en onbekend met de druk van een topcompetitie. Hij speelt uitermate gedisciplineerd en heeft gezien het aantal minuten goede statistieken. Speelt heel frivool.

8 augustus 2020 om 11:40

Nu Pépé loopt dus bijna 1 op 2. Hazard heeft dit seizoen 1 doelpunt en 7 assists in 22 wedstrijden en daarvan heeft hij er 5 de volledige 90 minuten gespeeld.

Ik denk dat zelfs Bale het beter zou hebben gedaan dan Hazard gisteren. Hazard was met zijn zwakke fysiek een makkelijke prooi voor Walker. Terwijl Bale en Walker kwa fysiek en snelheid wel aan elkaar gewaagd zijn.

8 augustus 2020 om 12:20

Bale moet je echt niet van verwachten dat hij walker zoek speelt, Bale sprint haast nooit meer, doet geen verdedigend werk en doet alles fout aan de bal een jongen als Vinicius die een goede werkethiek heeft en snelheid heeft de vorige wedstrijd tegen city ging dat ook goed

8 augustus 2020 om 12:26

Arturo / Ik ben het met je eens dat Vini het heel goed deed in de eerste leg tegen City, maar ik heb ook best het gevoel dat Zidane gister de grote aankoop Hazard moest opstellen

8 augustus 2020 om 12:30

Ja mee eens Vini zou de meest logische keuze zijn geweest. Maar ik zeg ook ‘zelfs’ Bale zou meer hebben laten zien dan Hazard

8 augustus 2020 om 12:28

Emile / Ja Hazard kwam er totaal niet aan te pas tegen Walker, eerlijk is eerlijk. Maar om te zeggen dat Bale het beter zou doen, dat betwijfel ik ten zeerste.

8 augustus 2020 om 12:32

Bale als hij speelt zorgt meestal wel voor wat dreiging. Hazard heeft het talent om in een aantal belangrijke wedstrijden te doen alsof hij er niet is.

8 augustus 2020 om 12:40

Emile / Dit 19-20 seizoen is er 0 keer dreiging van Bale afgekomen, de enige dreiging die hij nog veroorzaakt is op de golfbaan. Die Bale die jij bedoelt, die had destijds Cristiano aan zijn zijde die 4 man bezig hield, ja dan kon de Welshman weleens excelleren

8 augustus 2020 om 14:08

Walker speelde met Hazard, werd door WALKER gedolt .. Walker is niet eens een technisch behendig voetballer..

8 augustus 2020 om 14:28

Weleens? Hij heeft zat momenten gehad waar hij excelleerde zonder dat CR7 eraan te pas kwam. Met Bale heb je tenminste snelheid en fysiek. Hazard had geen beginnen aan tegen Walker. Vini zou de meest logische keuze zijn geweest, onbegrijpelijk waarom Zidane toch voor Hazard koos. Ik bedoel, hij moet de op de trainingen toch hebben kunnen zien dat Hazard compleet uit vorm is?

Voor dat hij kwam zei ik dat het een miskoop is, geen rendement blaffen en blaffen maar nooit bijten, 0,0 mentaliteit. Vind leuk mee doen belangrijker dan winnen, komt het te kort voor Real Madrid...

8 augustus 2020 om 15:21

Je zei hetzelfde over Courtois...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4250 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller61
L. JovićAanvaller30
RodrygoAanvaller30
T. CourtoisKeeper60
M. DíazAanvaller00
A. LuninKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

766 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren