Derksen kraakt dissonant bij Real Madrid: ‘Hij heeft babbels voor tien, maar...’

Zaterdag, 8 augustus 2020 om 10:30Jeroen van Poppel • Laatste update: 10:46

Real Madrid ligt na de 2-1 nederlaag op bezoek bij Manchester City uit de Champions League. Johan Derksen richtte zich vrijdagavond na afloop in de nabeschouwing op SBS6 zijn pijlen op Eden Hazard, die totaal onzichtbaar was tegen the Citizens en van Derksen al voor rust gewisseld had mogen worden. Dat gebeurde overigens uiteindelijk in de 83ste minuut.

"Het ergste vond ik eigenlijk Hazard", opende Derksen zijn vernietigende betoog. "De grote wedstrijden worden toch beslist door de grote jongens. Hazard heeft altijd babbels voor tien, die vindt zichzelf een ge-wel-di-ge vedette, maar we hebben hem vanavond helemaal niet gezien. Eigenlijk het hele seizoen niet. Hij mocht erg lang blijven staan, want die had ik meteen voor de rust er al uit gegooid, want die jongen voegde niks toe."

Real Madrid verloor door twee grote fouten van Raphäel Varane, die beide goals zo goed als cadeau deed aan Manchester City. "Het is verschrikkelijk voor die jongen, want die is helemaal in zijn eentje verantwoordelijk voor de nederlaag. Real Madrid speelde namelijk helemaal niet zo slecht, Karim Benzema was doorlopend gevaarlijk", vond Derksen, die niet begreep dat Real Madrid per se van achteruit wilde opbouwen.

"Je zit met het probleem: als je daar rond gaat spelen in de verdediging, en doelman Thibaut Courtois gaat meedoen, dan kun je wachten op ellende", doelde Derksen op enkele slechte passes van de Belgische doelman, die overigens geen doelpunten voor City tot gevolg hadden. "Tel daarbij dit soort fouten van Varane op, dan verlies je een wedstrijd. Terwijl ze als team heel aardig speelden." Derksen geloofde dat Sergio Ramos, die geschorst was, node werd gemist bij Real. "Als Ramos er staat, die geeft leiding, die coacht zo'n Varane. Dan kom je helemaal niet aan zulke fouten toe, want dan wordt hij van tevoren gecoacht wat hij moet doen."Gerelateerd

Meer sportnieuws

267 reacties (laatste reactie door rino)

Hazard heeft dit seizoen letterlijk niks gedaan. Niks. Nada. Ook niet voor zijn blessures toen ie 10kg overgewicht had. Schandalig eigenlijk van beste speler in de Prem naar dit

8 augustus 2020 om 00:44

Beste speler in de PL? Op basis van... David Silva alleen al staat het hele Hazard tijdperk ver boven hem. Hazard is qua efficiency de meest overschatte voetballer van deze generatie. Waar was hij op ek 2016? Wk2018 was het succes van de Bruyne en lukaku! In de KO-fase van de Champ.league doet Hazard standaard de verdwijntruc.... als iemand mij vraagt waar denk je aan bij Hazard dan zeg ik de goal tegen spurs waardoor leicester kampioen werd... Phoe, wat een hoogtepunt!

8 augustus 2020 om 00:46

Haha WK 2018 het succes van Lukaku en De Bruyne. Nog iemand die alleen naar de wedstrijd Brazilië-België gekeken heeft.

8 augustus 2020 om 00:50

Nee hoor tegen Frankrijk gaf hij ook niet thuis.. en tegen Japan op enkele goeie acties in t laatste half uur na ook niet!

8 augustus 2020 om 00:53

ben het eens met shenkie. Als je de premier league onder de loep neemt hebben de laatste jaren aguero, david silva, salah beter gepresteerd dan hazard. Ik vind dit seizoen de bruyne zelfs beter dan hazard bij chelsea ooit is geweest in de PL.

8 augustus 2020 om 00:56

Dan raad ik je heel snel aan de wedstrijd tegen Frankrijk terug te kijken want hij was samen met Courtois de enige goede op het veld. En enkele goede fases tegen Japan? Je bedoelt de assist bij de 2-2 van Fellaini neem ik dan aan? Dat zou ik toch nog net iets anders noemen dan “een goede actie”.

8 augustus 2020 om 01:11

Vind het persoonlijk leuk dat je David Silva noemt. Dat is naar mijn mening een Premier League great die nog wel eens onderschat wordt. Maar Hazard doe je wel tekort. Als je ziet wat hij bij Chelsea deed in, soms ook, relatief matige Chelsea teams. Die moest het allemaal vaak zelf doen. Het is geen solo speler die achter elkaar goals maakt. Het is wel een speler die veel creã«ert en ijzersterk in de omschakeling is. Ik had hem graag bij City willen zien met Silva en De Bruyne. Dan hadden we een andere Hazard gezien. Vandaag speelde hij als een natte krant. Hij was overigens niet de enige.

8 augustus 2020 om 01:20

Silvacity, je hebt hazard bij België gezien met zelfde debruyne en andere goede spelers en daar steekt hij er ook niet bovenuit. In dit City zijn sterling Bernardo Silva en sane toen hij er nog was beter. Waren explosiever en of technischer.

8 augustus 2020 om 02:29

Probleem van Hazard is dat zijn show pas begint als die de bal in de voeten heeft. Hii gaat nooit diep zonder bal. Duikt ook nooit een gat in. Uit stilstand met de bal een 100m sprinter als Kyle Walker willen passeren gaat m helaas niet worden. Die gast trekt harder op dan een RS6.

8 augustus 2020 om 02:51

Lierse, wij hier in Belgie hemelen Hazard echt wel iets te veel op. Iets meer dan goed is. Er lopen op pleintjes in Molenbeek en Borgerhout 100 spelers die beter en getalenteerder zijn dan deze Eden Hazard. Met alle respect.

8 augustus 2020 om 04:37

Bijzonder dat die 100 spelers het niet gehaald hebben en hazard wel. Dat zegt ook iets toch?

8 augustus 2020 om 05:02

Hazard was echt goed bij Chelsea. Hazard is 2de Coutinho bij Barcelona. Beiden waren erg goed in England en beiden weinig laten zien in Spanje. Twee seizoenen met VAR en Real Madrid wordt vroeg uitgeschakeld. Geen hulp van de scheidsrechters en ze worden makkelijk uitgeschakeld zowel door City en Ajax. Opmerkelijk...

8 augustus 2020 om 06:27

Enige weddtrijd waar Real M. werd geholpen was tegen Bayern M.thuis. Maar jijbent Barca fan en vergat halvefinale tegen Chelsea Huil masr lekker verfer.

8 augustus 2020 om 10:22

@bochherief Ik heb het nu puur over de Hazard die ik ken van Chelsea. Ik volg de PL al een tijdje en daar was hij echt geweldig. Dat is niet alleen mijn mening, maar die ook van pundits, kenners en experts. Sterling, Bernardo en Sane zijn nog niet van zijn niveau. Dan heb je hem gewoon niet genoeg gezien van Chelsea. Dat kan ik ook heel makkelijk te testen door jouw te vragen: wat zijn volgens jouw de kwaliteiten van Hazard? VZ zit vol met mensen die een handje vol beelden zien, stats erbij pakken en dan op een slecht moment een extreme conclusie trekken. Ik heb hem 10 jaar in actie gezien ondertussen. Geweldenaar man.

8 augustus 2020 om 11:49

Hazard is al jaren de beste speler bij de Belgische nationale ploeg en vaak de enige goede speler op het veld in de mindere matchen. De Bruyne presteert bij België eigenlijk al jaren een stuk minder (al blijft hij belangrijk natuurlijk). Als je zegt dat De Bruyne en/of Lukaku het elftal dragen, sorry maar dan ken je er werkelijk niks van.

8 augustus 2020 om 13:34

Hazard is altijd overschat sinds dag 1, eindelijk na al die jaren maakt hij nu pas zijn belofte waar maar qua rendement was die altijd ondermaats maar hij heeft een hele mooie WK achter de rug maar zulke spelers mogen de schoenen van de Bruyne niet poetsen. Dat soort spelers zijn echt de allerbeste.

8 augustus 2020 om 14:05

Ben je serieus ? Kijk aub effe de wedstrijden terug van het ek en wk en dan zie je dat de meeste dreiging van Hazard kwam.

10 augustus 2020 om 12:16

Bullshit, hazard was onze beste man op het wk 2018. Ik ben er ook een tijd geen grote fan van geweest, juist omdat hij zo onzichtbaar kon zijn, vooral bij de duivels. Maar de laatste jaren heeft hij echt wel zijn verantwoordelijkheid gepakt en was hij de man.en in de PL, is ie dan per ongeluk speler van het jaar geworden in 2019?het was dom van hem om zich na zn overstap naar Madrid in de vakantie zo te laten gaan, maar zijn huidige matige vorm komt enkel en alleen door zn blessure ellende, waardoor hij nauwelijks heeft gespeeld, en plots voor de leeuwen werd geworpen door zidane in een CL-wedstrijd. Daar kiest hazard toch niet voor, voor die wanhoopspoging van Zidane?

8 augustus 2020 om 01:49

Hij past gewoon totaal niet in het team van Real, bij Chelsea werd hij altijd door iedereen gezocht, dan kon hij met de bal aan de voet het spel maken of een actie inzetten, dat is zijn kracht. Hij is positioneel of qua loopacties prima, maar dat is niet waar zijn kracht ligt. Meermaals over verbaasd als ik wedstrijden van real keek, hij wordt enorm vaak overgeslagen terwijl bij Chelsea alles naar hem ging en dat is wanneer hij uitblinkt. Enorm zonde, als het team hem als belangrijke spelmaker behandelt is hij een van de beste spelers ter wereld, als je hem behandelt als voetballend slechts één van de elf dan had je hem beter niet kunnen halen

8 augustus 2020 om 01:55

Hij loopt ook regelmatig als een soort valse spits rond, en ja dat werkt totaal niet.

8 augustus 2020 om 01:58

Klopt zeker. Hazard is een speler die veel balcontact nodig heeft om te kunnen renderen. Het beste voorbeeld daarvan die ik me kan bedenken is Russel Westbrook in de NBA. Maar aan het einde van de dag; heb je liever een compleet team die samen goed presteert, of een vrij goedteam, zonder cohesie, met 1 topspeler die het team op zijn rug moet dragen, met het risico dat deze speler zijn vorm niet kan vinden en/of geblesseerd raakt waardoor het team niet presteerd?

8 augustus 2020 om 02:54

Zo goed als Westbrook is als basketballer, zo goed is Hazard niet als voetballer. Hazard is een Chris Paul

8 augustus 2020 om 05:04

hazard moest naar Barcelona... HAZARD speelt perfect op links. En bij Barcelona is die plek echt vrij op Fati na. Maar Fati kan ook spelen ergens anders. Alleen Hazard is volgens me geen Barca fan.

8 augustus 2020 om 10:29

Hazard is geen winger die je op een eilandje aan de zijkant moet zetten. Hij is altijd een speler geweest die het moest hebben van de combinaties. Spelers die met hem combineerden. Benzema komt hem bij Realnjiet opzoeken. En waar is de linksback met de loopacties? Nee, Mendy staat lekker op de eigen helft zowat. Het is geen Robben die je op de flank zet en het in zijn eentje doet. Zet hem bij City neer en je ziet weer de wereldtopper die hij is geweest.

8 augustus 2020 om 12:04

Mijn reactie is verwijderd over een artikel wat gaat over de genomineerden van de beste spelers en grootste talenten. Ik als trouwe Arsenal supporters reageer terecht dat “Saka” ontbreekt op de talentenlijst en dat ik dat een grote grap vindt, helemaal omdat Van Dijk ook al ontbreekt. Jullie geven als reden dan op dat mijn reactie niks toevoegt en een gebrek aan onderbouwing is?! Als ik dan alleen dit artikel neem zie ik al zoveel reacties wat je wel terecht kan verwijderen. Ik zie iemand bijvoorbeeld alleen een reactie met “Mane?” en dat mag wel blijven?!! Ik snap er helemaal niks van en ik voel me het mikpunt dat mijn reacties zo vaak worden verwijderd! Dat ik dan ook nog een punt aftrek krijg laat helaas zien dat er moderators bij jullie rondlopen die het niet begrijpen en hiermee jullie bezoekers niet waarderen maar wegjagen. Als ik loop te provoceren en te schelden snap ik dat je een punt aftrekt maar wanneer ik serieus reageer en dan voor de zoveelste keer zo wordt behandeld, zeer spijtig.

8 augustus 2020 om 12:36

Snapte de vergelijking met Robben ook nooit. Misschien omdat we buurlanden zijn en ze wingers zijn? Hazard zal best kunnen voetballen, maar is echt niet van absoluut topniveau. Goede speler met een leuke dribbel, maar is bij mij never overgekomen als een speler die Real had moeten halen.

8 augustus 2020 om 16:04

Coutinho werd ook bij de beste spelers van de Premier League gerekend, Bale eveneens.. blijkbaar staat Barca en Real toch n trapje hoger want ze mislukken opvallen vaak (behalve Suarez en Ronaldo dan)

En zo gaat de gouden generatie van België als een nachtkaars uit. De enige die echt van wereldniveau is is de Bruyne. De rest is het allemaal het niet. Hazard, leuke dribbelaar, weinig rendement. Te licht voor de absolute top.

7 augustus 2020 om 23:58

Te licht voor de absolute top? Complete onzin deze man is jarenlang de beste speler geweest in de zogenaamde beste competitie. Maar ik ben het met je eens nu is het helemaal niks

8 augustus 2020 om 00:10

Voor de beste speler heeft hij niet geweldige cijfers gehad imo.

8 augustus 2020 om 00:12

Wat Yuto zegt kun je het niet mee eens zijn maar jarenlang de beste? Een van de beste ben ik het wel mee eens maar bijna elk jaar waren er wel mensen beter of dat nou KDB was of Salah en Mane of Kante en Mahrez.

8 augustus 2020 om 00:16

In zijn laatste seizoen 16 doelpunten en 15 assists, in 16/17 16 doelpunten en 5 assists, in 14/15 14 doelpunten en 10 assists en in 13/14 14 doelpunten en 9 assists. Valt toch nog goed mee?

8 augustus 2020 om 00:27

@Lierse, Geen slechte cijfers. Maar vergeleken met bijvoorbeeld een Salah en Mané nu? Niet extreem speciaal toch?

8 augustus 2020 om 00:30

Nee maar hazard is dan ook meer dan statistieken. Hij is niet voor niets een keer verkozen tot player of the season.

8 augustus 2020 om 00:40

@lierse1997 Hazard is op een goede dag ongrijpbaar maar in sommige wedstrijden lijkt het soms of hij er totaal geen zin in heeft

8 augustus 2020 om 00:49

Heb je gelijk in hoor Japie. Ikzelf zou hem dan ook geen top 5 noemen (zelfs op zijn echte hoogtepunt), maar sommigen doen alsof hij een niveau Depay is.

8 augustus 2020 om 00:50

Kan natuurlijk ook met wedstrijdritme temaken hebben vandaag.

8 augustus 2020 om 00:54

Depay heeft tenminste wel de beslissende gescoord vanavond.

8 augustus 2020 om 00:56

@lierse1997 ik vind Hazard een hele goede speler maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel onder de indruk ben van Depay de laatste tijd. als je als spits zonder aanvoer de verdedigers van landenteams als Frankrijk, Duitsland en Belgie een hele vervelende dag kan bezorgen dan heb je imo echt wel kwaliteiten. Hazard heeft het laten zien in de PL en Depay nog niet in een topcompetitie natuurlijk dus Hazard is op dit moment per definitie beter, maar ik sluit niet uit dat Depay alsnog stappen kan maken richting dat niveau

8 augustus 2020 om 01:01

Het zou nog kunnen. Maar momenteel is het een belediging voor Hazard, want als je hun palmares naast elkaar legt is er niet eens twijfel mogelijk.

8 augustus 2020 om 01:02

japie, maar depay heeft wel psv, lyon, en het nederlands elftal bij de hand genomen naar grotere prestaties en dat mis ik toch bij hazard. Hazard was bij de chelsea de grote man, maar bij belgie vind ik hem echt 1 van de velen (heb nooit het idee dat ik naar het belgie van hazard zit te kijken), en bij real is hij gewoon op dit moment niet basiswaardig. Dus dat denigrerende over depay van lierse1997 is zwaar onterecht wat mij betreft

8 augustus 2020 om 01:09

@bochherief maar dat heb ik een beetje met heel die gouden generatie van Belgie. individueel zijn het hele goede spelers maar wij haalden op het Wk2014 de halve finale met een vrij povere selectie en een geniale Robben die niet af te stoppen was. de huidige generatie Belgische voetballers lijken een beetje die over mijn lijk mentaliteit te missen op de eindtoernooien die ik bij Oranje wel zie

8 augustus 2020 om 01:10

Ja en hazard heeft Lille, Chelsea en België bij de hand genomen en in tegenstelling tot Depay wel noemenswaardige prijzen gewonnen. Daarnaast is depay een heel goede speler, maar je gaat toch niet beweren dat zijn palmares ook maar enigszins te vergelijken is met dat van Hazard? Of hoe vaak heeft depay al in de top 50 van de gouden bal gestaan?

8 augustus 2020 om 01:17

Depay is niet degene die zichzelf de beste van de wereld noemt en dat doen zn liefhebbers ook niet. Depay heeft wel wilskracht en helpt land en team boven zichzelf uitstijgen, kijk bv naar de nations league. Hazard heeft dat nooit bij België laten zien, eerder teleurstellend. Die generatie had hij bij de hand moeten nemen van 2014 tot nu maar altijd teleurstellend en was hij zelfs niet de beste van het elftal. Hij steekt er niet boven uit

8 augustus 2020 om 01:23

Hazard in vorm is van het niveau Messi (in oke vorm)/ Robben (in goede vorm). Dat niveau gaat Depay nooit halen. Maar dat komt ook doordat Hazard hele verdedigingen dol kan spelen en dat hij dan een assist levert, terwijl Memphis in eenzelfde wedstrijd als een drol kan spelen en een doelpunt en twee assists levert. Die man is zo bepalend terwijl hij vaak zo matig speelt. Dat maakt Depay zo indrukwekkend. Maar qua voetbalniveau kunnen we hem nooit vergelijken met de Hazard van de afgelopen vijf jaar (voor Real).

8 augustus 2020 om 01:25

Je bent echt niet serieus te nemen. WK 2018 -> hazard was de tweede beste speler van het toernooi en de hoogste score via whoscored. Maar het is nutteloos.

8 augustus 2020 om 01:32

2018 stond hazard 8e in de ballon dor, gewoon onder varane. Zie de feiten onder ogen. Persoonlijk interesseert talent van een.speler mij niets, mij gaat het om impact. Wat presteert een speler in t veld, ook in relatie tot zn medespelers en hoe ver stuwt hij zn team boven zichzelf uit. Hazard komt op dat vlak tekort

8 augustus 2020 om 08:07

Dit heb ik 2x moeten lezen voordat ik lachend uit mijn stoel viel. Hazard vergelijken met Messi.... dan gaat er iets behoorlijk mis met je kijk op voetbal. Die 2 kunnen eigenlijk niet in 2 adem genoemd worden. Even een vergelijking; Hazard heeft in zijn beste seizoen niet eens zoveel gescoord als Messi in zijn slechtste! Gemiddeld scoort Messi 3x zovaak als Hazard per seizoen. Ik hoop dat je bedoelde dat Hazard een keer een wedstrijd heeft gespeeld waarin hij het niveau van een okay Messi haalde. Natuurlijk is Hazard langere tijd gewoon beter geweest dan Depay, maar op dit moment laat Depay meer zien. Maakt hem dat direct beter? Dat denk ik niet.

8 augustus 2020 om 08:09

Beetje moeizame discussie dit. Depay vergelijken met Hazard slaat natuurlijk nergens op. Dat Hazard één slecht seizoen heeft maakt hem niet van het niveau Depay. Daarentegen vind ik het wel overschatting om Hazard bij de beste 5 van de wereld te plaatsen. Daarvoor vind ik hem op internationaal niveau niet vaak genoeg bepalend. Spelers als Ronaldo, Messi, Lewandowski, Mbappé, Neymar zijn op dat niveau veel bepalender. Ik zet Hazard daarom eerder een een rijtje als Salah, Aguero, Suarez, Benzema. Spelers die op hun top echt wereldniveau zijn, maar die ups en downs hebben en niet altijd opstaan in de grote wedstrijden. Depay zit daar nog wel een stukje onder. Dat hij het leuk doet bij Oranje is mooi, maar die rol past hem ook erg goed. Zelfs bij Lyon is hij niet constant. Hij blijft een momenten voetballer. Ik zou ook niet weten bij welke topploeg Depay zou excelleren, juist omdat hij het beste is met ruimte voor zich.

8 augustus 2020 om 09:24

Daar geef ik je gelijk in. Ik denk trouwens dat er weinig mensen zijn die Hazard van een niveau Neymar vinden, maar dat neemt niet weg dat hij wel wereldtop is.

8 augustus 2020 om 10:27

Ja, als je de wereldtop maar groot genoeg maakt hoort hij er wel bij 😜 zo zie je maar, op het hoogste niveau wordt er iets meer gevraagd, kijk naar Hazard, Coutinho of Griezman.

8 augustus 2020 om 12:49

@Lierse1997; vanwaar uberhaupt de vergelijking met Depay? We kunnen ook Hazard vergelijken met 'San Marco'? Hazard is gewoon een goede speler, maar geen absolute top.

8 augustus 2020 om 00:08

Te weinig rendement maar vorig jaar nog bij de meeste goals betrokken in de pl met spelers als morata en higuain naast zich.

8 augustus 2020 om 00:32

Te licht voor de absolute top?? Laat me niet lachen hahahaha. Jaren de Premier League overklast, droeg Chelsea op z'n eentje, liet werelds beste verdedigers wekelijks sterretjes zien. Wandelt als ie fit is in elke starting 11. Die jongen heeft gewoon brute pech dat het (na in de PL wekelijks trappen te krijgen en zich amper te blesseren) deze keer wel prijs is.

8 augustus 2020 om 00:41

Dit seizoen gewoon waardeloos

8 augustus 2020 om 00:45

Inderdaad, wat niet wilt zeggen dat hij daarom geen topspeler is.

8 augustus 2020 om 08:03

Aub zeg zet je clubbril af, jaren de PL overklast? maark jij ons niet aam het lachen. Hazard op een goede dag is nauwelijks af te stoppen, maar die dagen zijn er ook niet al te veel geweest. Je weet dat de PL fysiek is en wel erg makkelijk om het te gooien op een blessure... hazard mag in dat opzich niet een de veters strikken van Robben, die heeft pas pech met blessures.

8 augustus 2020 om 09:26

Zat gewoon 5 jaar aan een stuk bij de beste 3 van de beste competitie ter wereld, met altijd een andere uitschieter zoals Bale, Suarez, Coutinho, Kanté, Mahrez. Hazard was de enigste constante, kon elk seizoen vertrekken naar Real als hij wou. Die dagen waren er juist in groten getale. Zeg toch ook niet dat hij veel last heeft gehad met blessures, zeg net dat hij bijna nooit geblesseerd was.

8 augustus 2020 om 10:30

Met alle respect voor Chelsea, maar dat is natuurlijk geen absolute top. En dat jij de PL de beste competitie ter wereld vindt, dat mag hoor, maar dat maakt het nog niet waar.

8 augustus 2020 om 10:55

Maakt het dan toch des te indrukwekkender dat hij de beste speler van de competitie is?

8 augustus 2020 om 09:09

Mooi toch. Veel grote monden voorbij zien komen van de zuiderburen. Van nikszeggend voetballand naar een arrogante houding 1e klas. Geef mij maar de Duitsers dan, structureel beter dan België, succesvoller en niet zo arrogant.

8 augustus 2020 om 11:05

Snap niet vanwaar België arrogant zou zijn? We hadden de beste speler van de PL met Hazard, momenteel de huidige beste speler van de PL met Kdb, met Jantje, Toby en Kompany 3 van de beste verdedigers in de PL, met Courtois een van de beste keepers ter wereld. Spelers als Lukaku, Driesje, Radja, Mousa, Witsel waren toch ook geen prutsers? We weten ook wel dat we niet zo'n groot voetballand als Duitsland zijn en ook nooit zullen zijn. Maar bij zo'n uitzonderlijke generatie is het toch normaal dat mensen beginnen dromen? Jammergenoeg zal het er niet meer in zitten. Allemaal toppers in het clubvoetbal, bij het nationale elftal toch een stuk minder.

8 augustus 2020 om 11:32

Natuurlijk mag je met zo’n mooi elftal dromen. Alleen als wij dat in Nederland doen hebben wij een dikke nek en zijn we arrogant

10 augustus 2020 om 12:33

Ik begrijp dat jullie nederlanders wat gefrustreerd zijn geraakt door onze gouden generatie hype, en nu niet kunnen wachten om te roepen dat het allemaal vreselijk overdreven blaaskaken zijn. Als je je daar beter bij voelt, be my guest. Feit is, dat onze gouden generatie al evenveel wk's heeft gewonnen dan al jullie wereldelftallen bij elkaar.

Hazard met grote babbels? Geen idee waar hij het over heeft. Daarnaast gewoon een zeer slechte wedstrijd van hem en inderdaad onbegrijpelijk dat hij er niet uitgehaald werd. Al vrij onbegrijpelijk dat hij mocht starten, want je ziet aan alles dat hij nog niet fit is.

8 augustus 2020 om 00:08

Hazard is een babbelaar met grote mond over zn klasse en status, maar laat het afweten op de grote wedstrijden. Heb jij hem gezien vandaag? Vergelijk het met een bale, cr7, Messi, mbappe, neymar etc. Hazard is niet top top.

8 augustus 2020 om 00:12

Denk dat hazard altijd down to earth is gebleven, ondanks zijn status.

8 augustus 2020 om 00:12

Als je gaat zoeken zul je maar 1 interview vinden waar hij zich een beetje omhoog praat. Het zijn vooral zijn trainers en medespelers die vol lof over hem zijn.

8 augustus 2020 om 00:13

Dat is gewoon onzin. Hazard die lult over zijn grote status? Heb je daar ook maar enige bron van?

8 augustus 2020 om 00:17

We hebben het over Johan he. Dan gaat het altijd meer om onderbuik en moet je vooral niet rekenen op onderbouwing. Ik heb die man werkelijk nog nooit op een onderbouwde mening kunnen betrappen. Verder ken ik Hazard niet heel goed maar ik heb hem volgens mij nooit op vedette gedrag a la Ronaldo of Neymar kunnen betrappen. Maar goed, Boskamp is altijd nogal lovend over hem, dus ik denk dat Derksen daarmee in de war is. Iets met een laag IQ en ouderdom.

8 augustus 2020 om 00:17

Lierse ja, in 2015 zei hij dat hij bij de beste 5 spelers hoorde met cr7, messi, ibra en robbery. In 2018 zei hij dat de beste speler van de wereld was, breed uitgemeten bij Sky. Maar die zul jij allemaal gemist hebben. Hazard wordt door zichzelf en zijn fans omhoog gepraat/geschreven, maar zijn klasse valt dus mee relatief tot de grote woorden

8 augustus 2020 om 00:20

Wauw hij zegt dat hij in de top 5 stond, wat een arrogantie! En hoe durft hij te poneren dat hij de beste in de wereld is (overdreven uitspraak dat is waar) nadat hij net zowat de beste was op het WK 2018 en op dat moment topschutter van de PL was. Wat een arrogantie, dat hij het aandurft (en hij zei er trouwens expliciet “op dit moment” bij, wat toen een te maken statement was)!

8 augustus 2020 om 00:25

wederom geef je hazard te veel eer want hij was niet zowat de beste op het wk. Modric, mbappe, griezmann, pogba, kane waren beter. Laatste ballon dor stond hazard niet eens in de top 10. Allemaal feiten die ik kan aanleveren om de claim te bevestigen dat hazard een goede speler is maar niet top top. Hij mist net dat extra's.

8 augustus 2020 om 00:32

Dat is echt gewoon onzin. Hij was samen met Mbappe de beste van dat hele WK. Kane beter noemen is scorebordjournalistiek en hetzelfde geldt voor Griezmann (beide ook veel penalty’s). Daarnaast nam Hazard elke wedstrijd België op sleeptouw en was hij zowat de enige die echt goed was tegen Frankrijk (samen met Courtois). Dat WK was hij wel “top top”, en als je dat ontkent heb je niet alle wedstrijden van België gekeken.

8 augustus 2020 om 00:35

Weet niet in welke wereld jij leeft, of over welke Hazard jij het hebt. Maar het zal toch zeker niet over Eden gaan. Hazard op z'n top moet zeker niet onderdoen voor een Neymar, Bale en consorten. Dat hij geen Ronaldo of Messi is, is meer dan normaal.

8 augustus 2020 om 00:40

lierse wat een nonsens. Laten we dan de ballon dor 2018 nemen, het zogenaamde top jaar van hazard volgens jullie en hemzelf, gewoon 8e geeindigd achter zelfs een varane. Op het wk waren de spelers die ik heb opgenoemd waardevoller. Waar is hazard bij real madrid? Cr7 en bale waren veel beslissender. Hoeveel bewijs moet er geleverd worden voordat je met een neutrale bril gaat kijken, I rest my case

8 augustus 2020 om 00:44

Nu ik denk dat Varane zo hoog stond omdat hij naast het WK ook de CL won. Hazard werd tweede op de uitverkiezing speler van het toernooi op het wk (en de hoogste rating van alle spelers op whoscored), maar schijnbaar zijn er een stuk of 10 spelers die een beter toernooi speelden... En dan durf je het woord “neutraal” in de mond te nemen. Maar om even terug te gaan naar je oorspronkelijke statement. Hazard heeft dus 1 ietwat discutabele uitspraak gedaan. Inderdaad wat heeft die man praatjes, wat een blaaskaak!

8 augustus 2020 om 00:44

@chelsea ik vind Hazard een goede speler maar Neymar vind ik toch wel een stuk beter hoor. die is sneller, afgetrainder, wendbaarder en vaker beslissend en heeft toch meer de absolute wil om te winnen als Hazard

8 augustus 2020 om 00:54

@japie, puur op talent kan je wel zeggen dat Neymar nog een stukje beter is. Zeker qua scorend vermogen. Maar bij Neymar komt het er ook zeker niet altijd uit en komen er standaard een heleboel kaarten, blessures en andere kwaaltjes op en naast het veld bij. Zou persoonlijk liever Hazard ( niet deze van dit seizoen )in mn eerste 11 hebben. Ondanks Neymar mss de betere maar zeker niet de grotere voetballer is imo.

8 augustus 2020 om 01:00

@chelsea ik vind Neymar in het veld ook een irritant figuur en qua persoonlijkheid heb ik zeker meer met Hazard maar een fitte Neymar in vorm tikt imo soms echt het topniveau van een Messi en Ronaldo aan. al is hij natuurlijk niet zo constant als die twee dus ik wil niet zeggen dat hij net zo een goede speler is

8 augustus 2020 om 01:21

Kane was zo matig dat WK. Die doelpunten verbloemen alles. Heb je wel gekeken? Hazard vond ik dat WK echt fenomenaal.

8 augustus 2020 om 07:26

Hazard heeft België bij de hand gegrepen op het wk? Volgens mij is België gewoon uitgeschakeld tegen Frankrijk hoor en hij zal ik jou hazard gekleurde bril een goede wedstrijd gespeeld hebben maar in mij ogen heeft hij gewoon gefaald op het belangrijkste moment want hij heeft geen assist gegeven of een doelpunt gemaakt ook geen penalty gecreëerd... Daar gaat het uiteindelijk om en niet of hij een paar leuke dingen met een bal doet... Nee je moet realistisch zijn en toe kunnen geven dat hazard ongeschikt is voor real Madrid maar ik vind hem passen bij andere topclubs waar hij gewoon lekker kan ballen (want dat kan die echt) en niet perse hoeft te scoren omdat anderen dat daar doen (psg, Bayern, City)

8 augustus 2020 om 12:04

@bochherief, en gij bent wel neutraal? Laat me niet lachen. Zelfs als er hier 30 forumleden je tegenspreken, wil je nog altijd niet toegeven. Hazard was idd slecht dit jaar, ik kan dat toegeven, maar jij kunt niet toegeven dat hij jaren uitblinker was bij Chelsea, en 2de beste speler, en terecht, op het WK 2018.

8 augustus 2020 om 13:44

eydie, kun je mijn reacties 3 tot 10x lezen aub, want ik gaf al toe dat hazard de man was bij chelsea, maar alsnog minder dan de bruyne, silva, aguero bij city, en salah bij liverpool. Daarnaast neemt hazard belgie nooit bij de hand, zoals de ware toppers wel doen. Hazard was in 2018 niet de 2e beste speler van het wk, griezmann, mbappe, kane, pogba etc hadden meer impact. Ik merk gewoon veel voorliefde voor hazard, waarschijnlijk door landgenoten, maar speltechnisch is dat niet terecht imo, waar een debruyne veel meer impact heeft.

8 augustus 2020 om 14:27

De Bruyne bij City ja, maar bij de Rode Duivels, waar ik ook bijna alle wedstrijden van zie, haalt hij lang niet altijd het niveau van bij City.

8 augustus 2020 om 07:22

Heeft hazard niet allerlei dingen gezegd over de gouden bal of beste speler trofee? Ik kan me zoiets herinneren.

8 augustus 2020 om 09:08

Tja als je zo iets beweert moet je zelf maar met die uitspraken komen, maar voor zover ik weet niet nee.

Hazard was niet goed maar sinds wanneer heeft hazard dan grote praatjes? Of heb ik niet goed opgelet in de media. Hazard vind ik juist een nederig persoon.

Misschien zit ik ernaast, maar is Hazard juist niet een nederig persoon? Zou niet de eerste keer zijn dat Derksen onzin uitslaat. Waar zijn de echte analisten die daadwerkelijk de wedstrijden bekijken? Mensen kunnen grappen maken over Kees Kwakman en het is zeker niet mijn favoriet, maar bij hem weet je dat hij wel echt alle wedstrijden heeft gezien.

7 augustus 2020 om 23:55

Ja inderdaad weer een vrij ongefundeerde uitspraak die hij gewoon doet omdat het binnen zijn verhaaltje past. Maar voor voetbaltechnische uitspraken moet je niet naar die mannen luisteren.

Of ie zoveel babbels heeft weet ik niet, ik had juist de indruk dat het wel een relaxte en bescheiden knul is. Maar dit zijn wel de wedstrijden om je echt te laten zien, en dat is niet gebeurd.

Ik vond Hazard bij die minuut stilte al een rare uitstraling hebben. Hij stond met z'n handen achter zijn rug in plaats van met een arm over de schouder van Militao. Bij de aftrap leek hij ook wat afwezig. Ben benieuwd of die jongen er vandaag mentaal wel helemaal bij was.

Hazard is helaas de meest overschatte speler van de 21e eeuw. Heeft éã©n degelijk toernooi gekend met Belgiã« en heeft nog nooit iets laten zien in de ko fase van de CL, de wedstrijden waar het om gaat. 29 jaar alweer en nooit iets in de CL laten zien, dat kun je onmogelijk een topspeler noemen. Real had beter voor een andere buitenspeler kunnen gaan.

8 augustus 2020 om 00:04

Je kunt inderdaad zeggen dat hij het in 1 competitie nog niet heeft laten zien. Anderzijds kun je ook zeggen dat hij in Frankrijk, Engeland, de Europa league en het WK een van de beste (zoniet de beste) speler(s) was.

8 augustus 2020 om 00:12

Frankrijk is geen topcompetitie, net als de Europa League. In Engeland heeft die het zeker goed gedaan en afgelopen WK was die degelijk maar niet meer dan dat. Ik vind het echt karig wat hij op internationale toptoernooien heeft laten zien. Zeker veel te weinig om als een absolute topspeler te worden gezien.

8 augustus 2020 om 00:17

“Degelijk niet meer dan dat”, hij was gewoon de beste speler op dat toernooi naar mijn idee (2de in de eindverkiezing dacht ik).

8 augustus 2020 om 00:19

klopt, onze belgische vriend schrijft zijn landgenoot omhoog op het wk, maar griezmann, pogba, mbappe, kane, rakitic, modric,de bruyne waren toch beter en dan mis ik er nog een paar.

8 augustus 2020 om 00:21

Je zet je zelf volledig voor lul door de Bruyne te noemen. Die was namelijk absoluut niet beter dan Hazard.

8 augustus 2020 om 00:40

Kan je beter negeren Lierse. Hij noemt met Pogba zelfs de slechtste speler aan Franse zijde op vam het WK. (Daar doet 1 geweldige assist in 6 wedstrijden niets aan af) Je vraagt je soms af of onze bochterief wel wedstrijden kijkt. (Of alleen de samenvattingen)

8 augustus 2020 om 00:45

weet niet hoe het zit met jullie, zelf heb ik elke wedstrijd gekeken op het wk. Pogba was meester op het middenveld, al vanaf de 1e wedstrijd tegen australia met splijtende passes waar een penalty uit voortkwam. Tegen belgie was hij gedisciplineerd en sterk, combineerde hij defensief sterk werk met aanvallende impulsen. Als je echt een wedstrijd volgt, dan zie je zulke prestaties

8 augustus 2020 om 00:49

@nl_modric dat vraag ik me eerder van jou af eerlijk gezegd na deze uitspraken. als je niet hebt gezien op het WK dat Pogba een van de belangrijkste krachten was van Frankrijk dan weet ik niet welk WK jij hebt zitten kijken. hij heeft beslissende dingen gedaan en hij speelde gewoon uitstekend samen met Kante op dat middenveld. ik denk dat je in de war bent met Giroud ofzo

8 augustus 2020 om 00:52

Nee hoor kijk de wedstrijden maar eens terug. Veelvuldig balverlies, dramatische passes en weinig rendement. Ook verdedigend deed Kante al het werk.

8 augustus 2020 om 00:56

Sterker nog, de nu bekritiseerde Varame speelde een puiktoernooi, samen met Umtiti em Mbappe. Giroud scoorde weleenswaar niet veel, maar had als aanspeelpunt een belangrijk aandeel voor Griezie en snelheidsduivel Mbappe. Met Kante ( als beste dm ter wereld) hobbelde Pogba 3eereldm beetje uit de maat mee.

8 augustus 2020 om 00:57

nlmodric, je hebt dus geen enkele wedstrijd gezien. Tegen argentinie was hij de creatieve kracht die vanuit het middenveld de spitsen wist te lanceren. Tegen uruguay hielp hij het team het middenveld controleren en de druk afhouden. Aangezien je modric in je naam hebt, laten we ons focussen op de finale dan, waaarin hij ook nog eens scoorde.

8 augustus 2020 om 01:03

Nl_modric als je gaat stellen dat Giroud een beter WK speelde als Pogba dan kan ik heel deze discussie al niet meer serieus nemen

8 augustus 2020 om 09:59

Beter ? Muah ik vond dat ze beide niet opvielen. Het enige verschil is dat Giroud als kapstok gebruikt kon worden voor de lopende mensen (griezman en Mbappe) om hem heen. In dat opzicht vond ik dat Giroud inderdaad belangrijker was voor Frankrijk dan de overrated Pogba.

8 augustus 2020 om 13:29

Elke wedstrijd lijkt me nogal sterk hoor kerel. Volgens mij moet je dan behoorlijk werk- en levenloos zijn

8 augustus 2020 om 00:39

Hoe kan je nu de meest overschatte speler van de 21ste eeuw zijn als je meer dan 5 jaar de Premier League domineert en de beste speler van het WK bent?

8 augustus 2020 om 00:43

Panama, Tunesie, Engeland B, Japan, enige serieuze wedstrijd was Brazilie waar die het goed deed, maar dat WK was sowieso niet hoogstaand qua individuele prestaties van spelers en hij deed het degelijk, maar echt niet top in mijn ogen.

8 augustus 2020 om 00:46

Tegen Frankrijk was hij ook briljant, Mbappe noemde hem zijn beste tegenstander ooit. En die speelde op dat WK ook tegen Messi... ik wil niet zeggen dat hij beter is dan Messi maar kom op zeg.

8 augustus 2020 om 08:27

Ben je er weer om negatief te praten? Denk echt dat Hazard met je moeder in bed is gedoken ofzo. Hazard heeft echt genoeg laten zien in veel wedstrijden van België, altijd één van de beste. En hij speelde bij Chelsea, veel moeilijker om daar CL te winnen en je te tonen dan bij Barcelona en Madrid waar er geen spelers als Morata etc rondlopen. Heeft in de PL echt bewijzen dat hij absolute wereldtop is.

Ik weet nog wel dat mensen beweerden dat Hazard beter was dan Robben. Ik moet er nu nog steeds om lachen. Zelfs met zoveel blessures heeft Robben tig veel meer laten zien dan onze grote vriend Hazard. Ik sluit niet uit dat wanneer ik Robben straks bij Groningen zie spelen hem alsnog beter zal vinden dan Hazard op dit moment.

8 augustus 2020 om 00:32

lachwekkende statements inderdaad, eden beter dan robben, en tegenwoordig is het dat thorgan hazard beter is dan memphis depay. Kijk je gewoon naar de feiten, de beslissende rollen, leiderschap, kwaliteit, staan robben en depay boven de hazard gebroeders.

8 augustus 2020 om 00:35

Beweren dat De Bruyne, Kane en Griezmann een beter wk speelden dan Hazard is toch een uitspraak die dat eenvoudig evenaart...

8 augustus 2020 om 00:37

ze speelden ook een beter wk. Ik begrijp dat het jou dwarszit maar als je met een neutrale bril kunt kijken naar het wk, dan snap je waarom zelfs franse verdedigers boven eden hazard zijn verkozen.

8 augustus 2020 om 00:40

Nu als Belg heb ik tenminste alle wedstrijden van België gezien op het WK, wat jij overduidelijk niet gedaan hebt. Maar dit is nogal een zinloze discussie. Het is alsof ik met iemand een discussie voer over het feit dat R9 een goede spits was...

8 augustus 2020 om 00:41

Kijk de statistieken van robben maar eens terug. Die heeft meerdere seizoenen echt belachelijke cijfers gehaald in een beperkt aantal wedstrijden. Eeuwig zonden dat hij altijd geblesseerd was, anders had hij qua niveau heel dicht tegen CR7 aan kunnen zitten. Hazard blijft toch net dat beetje extra's missen. Het is een topspeler, maar hoort in mijn ogen niet bij de spelers waar we het over 30 jaar nog over hebben.

Praatjes weet ik zo niet, meer hij oogt nog altijd niet fit. Het lijkt op een blessure te zijn die roet in het eten gooit, misschien had hij wel helemaal nog niet moeten spelen.

Babbels heeft Hazard zeker niet. Johantje moet weer populair doen. Hazard vind het juist erg dat die in zijn eerste jaar bij Real niet heeft laten zien wat die kan. Heeft letterlijk ook zelf geroepen dat dit zijn slechtste jaar ooit is in zijn carriere. Vond Hazard wederom weer matig vandaag. Had na de wedstrijd ook weer ijs op zijn enkel. Tja. Ik ben er wel ff klaar mee. Dan maar hopen dat zijn enkel helemaal gefixt is voor volgend seizoen.

We hebben het vaak over ene Griezmann, maar deze Hazard is toch zonder grappen 3x harder gefaald dan Griezmann? Nummer 7 onwaardig naar mijn mening.

8 augustus 2020 om 00:43

Griezmann maakt het niet waar en is gewoon niet goed genoeg voor Barca. Hazard kampte met overgewicht en blessures en is dit nog niet te boven gekomen. Natuurlijk stelt Hazard ontzettend teleur, maar een fitte Hazard (als die er nog ooit komt) is nog altijd stukken beter dan Griezmann. Zeker nummer 7 waardig naar mijn mening.

8 augustus 2020 om 02:37

Dus Griezmann is niet goed genoeg voor Barca, maar heeft tenminste wel 16 doelpunten gescoord en 4 assists gegeven. Hazard is wel goed genoeg voor Real want...? Geef me 1 goede reden waarom Hazard goed genoeg is. Een speler die binnenkomt met overgewicht, hoe is het in godsnaam mogelijk. Je droomtransfer zogenaamd, dan doe je er alles aan om binnen te komen als zo scherp als Bruce Lee toch? Maar neen, Hazard moet altijd een 'pass' krijgen. Schei toch uit met stukken beter dan Griezmann zeg. 1 doelpunt in 1058 minuten...schrijnend.

Mogen we concluderen dat hazard een grote flop aankoop blijkt? 1 goal en 3 assists had ik met mijn te hoge bmi ook wel gemaakt. Deze gast voegt niks toe en mag van mij oppleuren

8 augustus 2020 om 00:44

Matig idd, maar voetballen kan hij als geen ander. Volgend seizoen zie ik hem wel opbloeien.

8 augustus 2020 om 00:44

Tot nu toe kan je dat inderdaad wel zeggen ja. Toch zou het verschrikkelijk dom zijn om hem nu al te verkopen. Momenteel zou je er geen tarrel voor krijgen en maak je weer grote verliezen. Laat hem een goede voorbereiding volbrengen en wie weet gaat hij alsnog vlammen...

Misschien zit ik er naast, maar die babbels heb ik naar mijn weten nooit gezien bij Hazard?Uit interviews lijkt mij het een (voor een wereldvoetballer) vrij normale jongen met als hoogtepunt het interview waarbij de Chelsea spelers helemaal stuk gaan om Ivanovic zn Engels. Eerste beelden die mij binnenschieten als ik aan een Hazard interview denk😂

8 augustus 2020 om 01:40

Inderdaad ja! En als hij al eens zei dat hij 'de beste' was, was dit altijd met immens veel spot. Vind Hazard persoonlijk een zalige kerel die altijd down to earth is gebleven. Heeft het niet hoog in zn bol gekregen, maar gewoon bij zn jeugdliefde gebleven en voor hetgeen wat hij verdient heel voorzichtig in zn uitgaven.

Dit voelt toch ergens als Ajax vorig jaar; Ramos weg bij de return en de organisatie is weg. Ik ben benieuwd hoe Real het in de toekomst op gaat lossen, want er is nu niemand die achterin opstaat en voor elke bal gaat zoals een Ramos kan én doet.

8 augustus 2020 om 02:24

Ook met Ramos werd Real overklast door City toch?

8 augustus 2020 om 02:33

Inderdaad. Bij Real is er altijd een reden voor een verlies. De 'als' factor wordt dan veelvuldig naar voren gebracht. City was gewoon een klasse beter. En zij hadden geen Aguero, en een Mahrez die de hele wedstrijd op de bank zat!

Was er ook niet een seizoen bij Chelsea waarin Hazard totaal niet zichzelf was en toen het jaar daarop een superseizoen draaide? Wie weet is hij volgend jaar zichzelf weer. Zou erg mooi zijn hem weer te kunnen zien als een wereldklasse speler

8 augustus 2020 om 02:22

Yep. Kwam toen ook net als het grootste gedeelte van de selectie te zwaar aan bij de voorbereiding. Net na het kampioenschap. Matchen begonnen verloren te gaan, Mourinho begon te flippen. Het werd een horrorseizoen voor Chelsea. Ook toen sukkelde hij met blessures. Het jaar daarop werden ze weer kampioen met een hele sterke Hazard. Aan het einde van dat slechte seizoen was hij al wel op de weg terug onder leiding van Guus Hiddink. Die moest toen even depanneren op het einde en de spirit terug in de groep krijgen, wat hij heel goed gedaan heeft.

Ben het eens met Derksen. De man van 100 miljoen, weggegooid geld. Dat bedrag had Real nooit moeten betalen voor een speler die altijd wegdraait van zijn tegenstander en de balletjes breed legt of gewoon terug passt. Hazard heeft alles van een speler die aan het afbouwen is tegen dat ie 30 is. Ik zie hem echt niet nog groeien als een speler die hij bij Chelsea was, no way. Oh ja, na de titel zeiden een paar Real fans op Vz dat ze dit City probleemloos gingen uitschakelen. Waar zijn die nu als ik vragen mag?

8 augustus 2020 om 13:32

Ik heb het misschien gemist hoor maar ik heb niet 1 Madrid-fan dat zien roepen. Degenen die dat allicht wel deden zijn niet serieus te nemen dus waar steek je je tijd nou in joh

8 augustus 2020 om 13:42

Gesprekken die ik had met hen, niet met jou. Dus waar steek jij je tijd in? Waar bemoei jij je mee als je er niet bij was?

Spijtig dat deze man vaak commentaar krijgt van de mensen, je kan zeggen wat je wil maar hazard is het type speler die zich gerespecteerd moet voelen binnen een club met hun supporters. (in de tribunes) Verder heeft iedereen het over de gouden generatie die verdwijnt. Niet waar Lukaku, De Bruyne, Thorgan, Saelemakers, Dendonker, Meunier, Courtois gaan nog wel enkele jaren mee en België staat nu als voetbal land meer in de interesse van buitenlandse grootmachten (neem voorbeeld aan Saeli bij Milan eerste Belg ooit) er spelen steeds jongere nog niet bekende belgen bij clubs als City (in de jeugd) dus tegen dat deze (gouden generatie) uitgevoetbalt is komen er vanzelf jonge talenten zoals Brazilië ons steeds voorschotelt... Wat mij inderdaad wel zorgen baart is het gebrek aan talentvolle verdedigers want in mijn visie bepalen verdedigers of je een wedstrijd wint of verliest. Dusja geef Hazard (het dikkertje volgens iedereen) eens wat respect mensen.

Hazard die een van de beste spelers was in PL, maar keihard faalt bij Real. Dan zijn er mensen die de audacity hebben te zeggen dat Messi zou falen in PL.

Ik blijf het herhalen... Hazard is geen speler voor real Madrid. Hij is wel een goede speler maar zeker geen absolute wereldtop omdat hij gewoon te weinig scoort en zeker in de belangrijke westrijden.. Hij hoort thuis bij een psg of Bayern München

Hazard heeft ook de kans gewoon niet gehad om lange tijd fit te blijven dit seizoen. Denk echt dat hij volgend seizoen gewoon terug wereldniveau gaat halen.

Altijd het zelfde liedje. Varane is super kwetsbaar als Ramos daar niet staat. Tegen Ajax was het precies zo. Hazard gaat het niet worden, zelfs bij Chelsea, wat eigenlijk een stap lager was, lukte het ook niet altijd. Toen het onder Mourinho niet meer werkte deelde hij in de malaise met 4 doelpunten. Dan is ie dus afhankelijk, en wisselvallig. Ik vind het niks, om eerlijk te zijn. Bovendien straks ook alweer 30. Geen restwaarde.

Toch zonde om te zien dat Hazard, na eindelijk zijn droomtransfer te hebben gekregen naar Madrid, niet weet te slagen. Ik doel uiteraard op het niet blessure gedeelte. Dit was een grote kans zichzelf te onderscheiden. Waar een Benzema soms tegen het verpesten van mijn toto zat, maakte ik mij om Hazard geen zorge

Hazard grote babbels? Deze man blaat toch soms gewoon maar wat he? Hazard is een lolbroek maar wel gewoon heel nederig en loopt nooit stoer te doen. Dat hij zwak was staat verder gewoon vast natuurlijk maar dat ie zichzelf een geweldige vedette vindt is wellicht de grootste onzin die ik deze week gelezen heb

8 augustus 2020 om 10:53

Nu ik raad je aan de comments hierboven eens te lezen. Dan kun je nog heel wat onzin lezen...

8 augustus 2020 om 13:36

Hoezo Lierse? Kane, griezmann, de Bruyne en pogba waren toch veel beter dan Hazard? Volgens mij speelden depay, garrincha, mignolet en vormer ook gewoon een beter wk dan Eden hoor

8 augustus 2020 om 15:20

Ja uiteraard. Zal je toch zien hè. Speelt Mignolet net een wereld-WK in 2018, Jordan Lukaku een wereld-EK in 2016 en Jürgen Cavens net een wereld-WK in 2014. Het zit hazard niet mee...

Eden Hazard is een geweldige voetballer. Maar je kan dat niet tonen als je niet fit bent. Dit seizoen heeft hij vrijwel niets (kunnen) laten zien. Zizou had hem gisteren veel eerder naar de kant moeten halen. Het klopte gisteren gewoonweg niet op alle vlakken.

Ben wel benieuwd waar zijn overgewicht van begin dit seizoen vandaan kwam? Heeft er in de loop van het seizoen ookmee geworsteld. Is het aanleg? Of heeft hij vorige zomer het ervan genomen? In dat laatste geval mag hij die 7 van CR7 snel van zijn rug halen, want Ronaldo is iemand die leeft voor de sport, en Hazard het andere uiterste

Ramos us de sterkte en de zwakte van Real. Met of zonder hem is een groot verschil. Men moet toch onderhand wel.een goede vervanger voor hem hebben ? Hazard heeft het nog niet laten zien bij Real . Zo zie je maar dat de overstap naar een andere club niet zo maar iets is. Het hangt van vele factoren af of je slaagt of niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4257 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona5333
4.Sevilla4816
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
AsensioAanvaller232
Vinícius JúniorAanvaller223
K. BenzemaAanvaller2112
RodrygoAanvaller120
T. CourtoisKeeper250
M. DíazAanvaller101
E. HazardAanvaller82
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

766 fans
Middenvelder, 30 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 3 maart
Rangers maakt zich zorgen over de situatie van Jürgen Klopp bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren