‘Ajax wil hooguit tien miljoen euro voor oude bekende betalen’

Donderdag, 6 augustus 2020 om

Een terugkeer van Jasper Cillessen bij Ajax is volgens media in Spanje een realistisch scenario. De doelman van Valencia staat volgens Sport positief tegenover een rentree bij Ajax, dat zich wil voorbereiden op een mogelijk vertrek van André Onana uit de Johan Cruijff ArenA. Het regionale Superdeporte uit Valencia schrijft op zijn beurt dat Ajax serieuze belangstelling heeft en in contact staat met Cillessen en diens management.

Beide kranten stellen dat Ajax bereid is om aan de salariswensen van Cillessen te voldoen, maar men is niet van zins om de hoofdprijs voor de terugkeer van de Oranje-international te betalen. De doelman wordt in april 32 jaar en dus zal Ajax in principe niks meer van de investering in zijn terugkeer terugzien. De Amsterdamse club zou bereid zijn om tot een bedrag van tien miljoen euro voor Cillessen te gaan.

Dat bedrag is ver verwijderd van de taxatie van Barcelona een jaar geleden, 35 miljoen euro. Cillessen maakte destijds de overstap naar Valencia, dat op zijn beurt Neto onder dezelfde transfervoorwaarden naar het Camp Nou liet gaan. Hoewel Cillessen dit seizoen tot dertig officiële duels voor los Che kwam, genoot hij nimmer het volste vertrouwen van de trainers die voor de selectie stonden.

Javi Gracia, die vanaf komend seizoen voor de selectie staat, zou overwegen om Jaume Domènech als eerste doelman aan te wijzen en dat zou voor Cillessen funest zijn met oog op het EK van volgend jaar zomer. Valencia wordt overigens al geruime tijd met de huur van Kepa Arrizabalaga voor twee seizoenen in verband gebracht. De mogelijke overgang van de doelman naar Mestalla staat of valt waarschijnlijk met een transfer van Onana naar Stamford Bridge.Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door thamike)

Prima vervanger inderdaad mocht Onana verkocht worden. Is de nummer 1 keeper van Oranje en is een keeper die zich beter zal voelen in de eredivisie denk ik. Ik verwacht dan ook een betere Cillessen bij Ajax dan bij Valencia omdat hij zich hier meer thuis zal voelen. Voor de eredivisie nog steeds een topkeeper. Is ook nog maar 31 jaar dus daar kan Ajax nog wel jaren mee verder.

6 augustus 2020 om 21:43

alleen voor de CL is hij niet goed genoeg gebleken en Ajax heeft ook ambities op dat niveau

6 augustus 2020 om 21:48

Waar blijkt dat uit dan?

6 augustus 2020 om 21:49

Dat zou kunnen. Zaak dus om een topverdediging samen te stellen. Want Oranje kan bijvoorbeeld ook met Cillessen van een Duitsland, Frankrijk of Engeland winnen omdat o.a. de verdediging top is. Natuurlijk kan Ajax geen De Vrij of een Van Dijk halen maar de laatste jaren kon Ajax wel mooi over Sanchez en De Ligt beschikken. Je moet dus een beetje mazzel hebben dat je weer ergens een topverdediger in spe kan aantrekken.

6 augustus 2020 om 22:20

De ligt is een Eigen talent dat je eens in de zoveel jaren tegen komt. Ik denk dat Frank de boer de vorige eigen jeugd speler is die qua niveau in de jury komt van de ligt. Sanchez was voor Ajax een schot in de roos. Deze past niet in het rijtje alvarez, magallan, westerman, Schuurs of pierie. Jouw voorbeelden zijn eerder incidenten dan dat dit de standaard is.

6 augustus 2020 om 22:27

Ik had gehoopt dat Vertonghen dit jaar zou terugkeren aangezien hij transfervrij was. Maar goed wie weet is er ergens nog een pareltje op te halen.

6 augustus 2020 om 22:33

Darcie toch niet zo? Vertonghen wou niet concurreren met blind en Ajax had hem niet dermate nodig als lcv omdat ze blind hadden dus konden ze hem ook geen salaris geven om alsnog de concurrentie aan te gaan. Maar interesse was er van beide kanten.

6 augustus 2020 om 22:51

@micheal2410 kijk alleen al even de wedstrijd van Valencia tegen Ajax terug en dan snap je wat ik bedoel. ook bij Valencia staat hij gewoon heel matig te keepen en dat is heel misschien nog net de Europese subtop die club

7 augustus 2020 om 00:07

@Michael2410, de wedstrijd tegen Ajax in Mestalla niet gezien? Alhoewel ik Cilessen daar nog niet echt vond blunderen. Alleen heeft die kerel echt geen uitstraling, als je dat vergelijkt met Onana...Onana wint dat hands down, no doubt. Plus het betere keeperswerk, ik zou echt proberen als Ajax zijnde om Onana tot nog 1 jaartje te verleiden

8 augustus 2020 om 22:29

29 wedstrijden in 3 jaar tijd?!?!

6 augustus 2020 om 21:50

je hebt al een prima vervanger voor onana in huis dus deze transfer is compleet nutteloos. 10m is echt teveel geld voor een keeper die 6 jaar op de bank heeft gezeten, het afgelopen jaar bij valencia door het ijs is gezakt. En dat is middenmoot spanje nu he. Ajax heeft teveel ambities om dit te doen, het verval van onana naar cillesin is te groot.

6 augustus 2020 om 22:20

Ik verwacht een betere Cillessen bij Ajax dan bij Valencia. Hij lijkt me ook meer iemand die het liefste thuis bij zijn vrienden en familie in Groesbeek is. Denk dat hij beter tot zijn recht zal komen in de eredivisie en wie weet keept hij dan ook beter in de CL. Het is een gok maar als er geen betere opties te vinden zijn is Cillessen een prima keuze.

6 augustus 2020 om 22:25

Het niveau van de eredivisie past idd beter bij hem, maar hij is alleen maar slechter geworden sinds hij vertrokken is. Ajax daarentegen is een stuk beter dan 6 jaar geleden. Feitelijk komt cilleson dus tekort voor top eredivisie. Daarna heb je Stekelenburg al, waarom 10m investeren in een nutteloze keeper? Vreemd beleid

6 augustus 2020 om 22:33

Voor de top eredivisie komt hij zeker niet tekort. Is beter dan Bijlow, Unnerstall en Bizot. Voor de CL is hij wel een twijfelgeval of hij daarvoor goed genoeg zal zijn.

6 augustus 2020 om 22:36

Hij is niet beter dan bizot. Nogmaals je negeert een aantal feiten. Cillesin is slechter dan 6 jaar terug terwijl Ajax een stuk beter is geworden in de tussentijd. Dus dan ben je al ongeschikt. Daarnaast heeft cillesin het afgelopen jaar abominabel gekeept bij Valencia en daardoor zijn ze in de middenmoot geëindigd. Hij stopt nooit onhoudbare ballen en dan onana en Stekelenburg wel. Dat is het verschil tussen natuurlijk talent en gemaakte keepers.

6 augustus 2020 om 22:40

Vind je niet dat je voor 10 miljoen geen gok moet nemen? Bedrag kun je gezien de leeftijd gelijk afschrijven. Als je dan toch Stekelenburg hebt, zou ik die investering niet doen.

6 augustus 2020 om 22:46

Ajax heeft net ruim 10 miljoen in hun schoot geworpem gekregen door de verkoop van Botman en Zeefuik. Dus dan kunnen ze wel een topkeeper aantrekken voor eredivisie begrippen. Stekelenburg is een groot twijfelgeval hoe goed zijn niveau nog is omdat hij al jaren niet meer op een fatsoenlijk niveau heeft gekeept. Cillessen deed het nog prima bij Oranje. En ook als reserve bij Barcelona heeft hij prima wedstrijden gekeept. Van Stekelrlemburg kan ik eigenlijk niet meer herinneren wanneer hij prima wedstrijden had gekeept.

6 augustus 2020 om 22:51

"stekelenburg is een groot twijfelgeval hoe goed zijn niveau nog is omdat hij al jaren niet meer op een fatsoenlijk niveau heeft gekeept." Cillesin heeft 6 jaar niet gekeept op afgelopen seizoen en daar is hij door de mand gevallen bij valencia. Sorry maar je meet nu met 2 maten dan. 10m is veel te veel om te gokken voor een nederlandse club, en al helemaal als je een alternatief gratis in huis hebt. Wil je per se een keeper aantrekken, betaal 20m en haal een 2e onana in huis.

6 augustus 2020 om 22:59

@wramerdammilot Het gaat er toch niet om dat het geld er is? 10 miljoen die je gelijk af kunt schrijven is onverantwoord, vooral als je een alternatief in huis hebt. Maar ja, het is altijd makkelijk geld van een ander uit te geven, zal ik maar denken.

6 augustus 2020 om 23:10

@wramerdammilot maar moet je een keeper willen waar je straks de CL mee ingaat die blijkbaar mentaal niet sterk genoeg is om te kunnen presteren op het moment dat zijn familie niet in de buurt is? is zo iemand dan wel geschikt om te dealen met de druk die komt kijken bij het internationale topvoetbal?

6 augustus 2020 om 23:24

[email protected] niemand kan onhoudbare ballen stoppen! Maar weet wel wat je bedoelt hoor.

6 augustus 2020 om 23:29

@wramerdam, dit is toch wel echt louter chauvinisme. Toch niet omdat hij 1ste keeper van Oranje is dat hij daarmee een goede transfer zou zijn voor Ajax? Natuurlijk zal je geen nieuwe Onana vinden, maar Cilessen is echt geen speciale keeper. Je kan een 31-jarige halen met 0,0 doorverkoopwaarde halen indien hij een directe versterking is, dat is hij zeker niet. Gewoon een jongere keeper halen zoals Van Crombrugge. Ook stukken beter trouwens.

7 augustus 2020 om 01:15

Cillessen is meteen de beste keeper in de eredivisie. Alleen Bizot is misschien beter. Onana is buiten categorie, die vervang je niet zo snel.

Volkomen logisch. Maximaal 15 miljoen zou ik nog vrede mee hebben, anders verder kijken naar andere opties. Klasse minder dan Onana, maar voor de Eredivisie een top speler. Weet ook niet of je voor minder dan 15 miljoen een gelijkwaardige/talentvollere keeper terug kan halen.

6 augustus 2020 om 21:39

Al betalen ze 80 miljoen, als er maar een goede keeper en selectie staat. Ik heb liever Cillessen dan een keeper die minder kost en nog tijd nodig heeft.

6 augustus 2020 om 21:41

Cillessen is natuurlijk een goed alternatief, maar we moeten onszelf ook niet wijsmaken dat hij er gelijk staat en het niveau uit zijn vorige periode gelijk heeft..

6 augustus 2020 om 21:45

hij heeft dat niveau uit zijn vorige periode nu ook gewoon bij Valencia. alleen is dat niveau helaas niet goed genoeg voor Laliga en de CL

6 augustus 2020 om 21:52

stekelenburg is beter dan cillesin, dus jij wil 15m uitgeven als Nederlandse club aan een backup keeper, haha dit kan toch niet kerel. Als je onana wil vervangen zonder dat je klasse inlevert, zoek dan verder en spendeer 20-25m. Maar als stekelenburg al in huis hebt, is cillesin echt overbodig.

6 augustus 2020 om 21:54

Als vervanger van Ter Stegen heb ik hem altijd goed zien keepen. En niet goed genoeg voor La liga in z'n algemeen is natuurlijk kolder.

6 augustus 2020 om 22:27

@Japie wat zeg jij nu? Dus Jasper was aan het blunderen in de Spaanse beker en die wedstrijden dat hij uitblinkende La Liga was geluk oid? Heeft het bij Barca juist erg goed gedaan voor een 2e keeper met weinig wedstrijden stond hij er bijna altijd. Daarnaast weet Ajax wat het in huis haalt voor 10 miljoen en is het logisch. Veel meer moet je ook niet betalen.

6 augustus 2020 om 22:47

thamike en michael, back up keeper bij barcelona is het afgelopen decennium het makkelijkste baantje in de voetballerij geweest. Kijk maar naar hiphop pinto, een zwakke keeper, maar die in de beker mocht opdraven en het goed deed. Dat is schijn, omdat barca vaker balbezit heeft waardoor keeper minder heeft te doen, de tegenstand in de copa del rey vaak zwak is, en er te weinig wedstrijden zijn gekeept over het hele seizoen om een goed oordeel te vellen

6 augustus 2020 om 22:54

@thamike met weinig wedstrijden in de bekertoernooitjes waarin Barca 9 van de 10 keer op de helft van de tegenstander speelde stond hij er dan misschien bijna altijd, maar op het moment dat hij een heel seizoen in actie moet komen bij een club die zelf ook wel eens onder druk komt te staan in een wedstrijd dan zie je dat hij duidelijk tekort komt voor een topcompetitie en de CL

6 augustus 2020 om 22:55

Nou dat lijkt me niet hoor. Weinig speelritme, weinig te doen in de wedstrijd maar je moet er wel staan die paar keer dat het moet.

6 augustus 2020 om 22:56

@japie, leg dat eens uit dan. Want ik kan ook gewoon zeggen dat hij wel goed genoeg voor de CL is.

6 augustus 2020 om 23:02

@micheal2410 hij keepte dramatisch in de CL dit seizoen tegen o.a. Ajax en hij is door de mand gevallen bij Valencia in Laliga wat op dit moment niet eens de Europese subtop is. dat niveau bleek al veel te hoog gegrepen voor hem. daarnaast hebben we hem niet al te lang terug ook weer zien schutteren in Oranje tegen bv Portugal in de Nations League. dat is de reden dat ik hem niet goed genoeg vind voor de CL. Cillessen is geen lange keeper, matig in zijn voortzettingen, onzeker op lange ballen en afstandsschoten, hij heeft geen uitstraling en stopt nooit een penalty. dat zijn allemaal redenen waarom ik hem tekort vind komen voor de CL

6 augustus 2020 om 23:04

Wanneer heb jij Stekelenburg voor het laatst zien keepen? Welke keeper heb je voor 20-25 miljoen? Ik spendeer helemaal niks dat is het mooie. Ik weet wel dat ik veel liever zie dat geld in selectie gestoken wordt dan dat het op de bank staat bij Ajax.

7 augustus 2020 om 11:17

@bochhereif en Japie jullie hele betoog zou waar kunnen zijn als Jasper in de wedstrijden die hij keept niets te doen had gehad en dus niets fout kon doen. Altijd spelen op de helft van de tegenstander en af en toe een bal wegschieten tja maar ik heb het over echte reddingen waar de kranten in Spanje vol mee stonden dat Barca zo n goede 2e keeper had. Bij sommige is het geheugen zo kort als het hun uitkomt en dat is bijna komisch om te zien. Vooral als je dan ook nog roept dat Stekelenburg wel beter is.

7 augustus 2020 om 11:29

Thankike cillesin voldeed ook wel als 2e keeper, en hiphop pinto ook, dus zoveel zegt dat niet. In die copa del rey wedstrijden was cillesin ook niet onbesproken omdat hij nog wel eens een houdbare bal er doorheen liet wat in de Spaanse en Nederlandse pers vervolgens werd uitgemeten. Maar ja als je MsN hebt lopen die er voorin 3 inknallen dan is zo'n keepersfoutje niet fataal.

6 augustus 2020 om 22:08

15 miljoen is echt teveel. Ga dan voor die Belgische keeper van Anderlecht want daar zit nog een verkoop in omdat die wat jonger is. Ik vind 10 miljoen echt teveel zeker als ze van Cillessen af willen. Niet meer dan 5 miljoen is wat mij betreft prima anders lekker voor een jonger iemand gaan. Je hebt al een Stekelenburg voor ervaring dus een jonge keeper zou wat mij betreft beter zijn.

Nou alle penalties die ajax tegen gaat krijgen zullen er dus ingaan en je hebt ook nog eens iemand zonder uitstraling. Vind het maar een slapzak die Jasper.

6 augustus 2020 om 22:10

Jasper ligt al bij de cornervlag als de penaltynemer de bal nog moet raken. Vind hem eerlijk gezegd geen keeper voor Ajax. Bij Oranje staat hij er ook in bij gebrek aan beter.

7 augustus 2020 om 02:44

Ter Stegen keept ook bij Barcelona bij gebrek aan beter, het als Alisson bij Liverpool bijvoorbeeld. Elke keeper keept bij gebrek aan beter. Messi en Ronaldo winnen ook de Ballon d'Or bij gebrek aan beter.

Nah.. Ik zou als Ajax zijnde eerder een andere, jonge talentvolle keeper kopen voor 10 miljoen dan Cillessen terughalen, is toch echt niet dé keeper die je wilt

6 augustus 2020 om 21:39

En waarom dan niet?

6 augustus 2020 om 21:48

Ik vind de uitstraling van een keeper ten eerste al heel belangrijk, op een dergelijke manier dat de tegenstander er al een klein beetje 'bang' van wordt. Dit mis ik bij Cillessen al enorm, hij komt een beetje 'zwakjes' over. Daarnaast vind ik dat Cillessen qua keeperskwaliteiten een net-niet keeper is. Uiteraard, in zijn periode bij Barca en bij Valencia heeft hij soms echt geweldige katachtige reddingen weten te maken, maar net zo vaak heb ik het gevoel gehad dat hij sommige ballen die in het netje vlogen had moeten hebben of anders had moeten verwerken. Maar we gaan het zien!

6 augustus 2020 om 22:17

Omdat je dan 2 keepers hebt die al jaren niets gepresteerd hebben en teren op het verleden.

7 augustus 2020 om 05:19

Dezelfde uitstraling die v d sar ook totaal niet had, maar ok. Iedereen zijn ding. Nee het is geen Europese top, maar hij is wel met een straatlengte voorsprong de beste van nederland. Of wil je zeggen dat bizot maar beter terug kan gaan naar de amateurs? Daar komt het wel op neer, vooral na het betoog van japie

7 augustus 2020 om 10:34

@Musi26 Vd Sar was buitencategorie, dan kom je wel weg met 1 minder aspect. Op een huis, tuin en keukenkeeper zoals Cillessen heeft zo een gebrek aan uitstraling wel invloed. Dat zien we al aan het feit dat hij nooit een penalty stopt. Spelers worden niet zenuwachtig van hem en schieten daarom al die penalty's overtuigend in

7 augustus 2020 om 11:28

Huis tuin en keuken keeper? Heeft wel bij Barcelona en bij Oranje gekeept hè. En heeft daar prima wedstrijden gekeept.

Voor 10 miljoen lijkt het mij wel een geschikte optie. Hij krijgt veel shit over zich heen maar bij Ajax en Barça is hij toch altijd een stabiele doelman geweest. Het is geen Onana, maar ik denk dat er ook geen één supporter is die denkt dat we een vervanger halen van hetzelfde niveau.

Die transfersom van 35 miljoen was puur voor de boekhouding. Ik begrijp wel dat Ajax voor de reservedoelman van Valencia niet de hoofdprijs wil betalen. En dan ook nog eens in Coronatijd.

Cillessen is geen Onana, maar wel de best mogelijke vervanger denk.. Voor 10 miljoen zou ik het ook doen, maar ik ben wel benieuwd naar zijn salariswensen. Als hij grootverdiener wil worden, zou ik het alsnog afkappen. Het afbreukrisico is daarvoor te groot. Gewoon 2 miljoen per jaar of zo doen.

6 augustus 2020 om 22:00

Vind je?ik zou het een gebrek aan creativiteit van de scouting vinden en dat voor 10 mln.0 restwaarde en slechts een modale keeper.

6 augustus 2020 om 22:10

Tsja, goede keepers liggen niet voor het oprapen en daarnaast heeft Ajax al vaker aangegeven zijn Nederlandse karakter te willen behouden. We willen de beste Nederlandse spelers en als Cillessen wekelijks een goed niveau bij Ajax haalt is de kans wel groot dat hij eerste keeper bij Oranje wordt.

6 augustus 2020 om 22:17

Dat "nederlandse karakter" argument wordt alleen van stal gehaald als het uitkomt. Ajax heeft ook deze ronde weer aardig wat aankopen van buiten Nederand gedaan. Toen hoorde ik ze niet over het "nederlandse karakter"

6 augustus 2020 om 22:24

Met alle aankopen wie ze de laatste tijd gedaan hebben moeten ze heel veel Nederlandse spelers halen om dit weer teniet te doen. Dit is weer zo’n opmerking die geplaatst wordt omdat het nu uitkomt.

6 augustus 2020 om 22:28

Het is niet de meest creatieve oplossing, maar mocht Onana verkocht worden, en ze kunnen Cillessen halen voor 10m zou ik het meteen doen. Prima keeper met genoeg ervaring. In Barcelona werd hij door velen geroemd als beste reserve keeper van Europa. Bij Valencia was de hele verdediging zo lek als een mandje, dus weet niet of je Cillessen wel zoveel kunt verwijten. Hij is minder dan Onana ja, maar je weet gewoon dat je er op achteruit gaat.

7 augustus 2020 om 05:20

is en blijft. Er is op dit moment geen enkele nederlandse keeper die in de buurt komt

6 augustus 2020 om 22:57

@De Toekomst er lopen honderden keepers rond op de wereld. waarom is Cillessen voor jou de beste optie?

Ajax aub in geen 10 miljoen jaar. Dan nog liever Stekelenburg, die veel meer personality heeft dan Jasper. Maar Onana is nog niet weg. Bij Chelsea raakt de zak ook eens leeg

6 augustus 2020 om 21:44

Stekelenburg heeft al jaren niet meer op een fatsoenlijk niveau gekeept. Pure onzin wat je roept dus. Cillessen is een stuk beter dan Stekelenburg op dit moment. Heeft bij Barcelona en bij Oranje prima wedstrijden gekeept.

6 augustus 2020 om 22:01

10 jaar versus 6 jaar ... Lood om oud ijzer, waarbij de een gratis is en de ander minstens 10 mln.

6 augustus 2020 om 22:52

@wramerdammilo Is het gelijk pure onzin als iemand een andere mening heeft dan jij? Cillessen keept net als Stekelenburg niet regelmatig dus dat hij een stuk beter zou zijn, is nergens op gebaseerd. Dus waarom zou je een gigantisch bedrag in een keeper steken die de afgelopen 6 jaar niet regelmatig heeft gekeept, veel geblesseerd is, en die geen restwaarde heeft? Weggegooid geld dus. Bovendien heb je Stekelenburg al onder contract dus als Onana weg zou gaan, hou je 10 miljoen voor andere investeringen beschikbaar.

6 augustus 2020 om 23:33

Denk dat Onana gewoon blijft bij Ajax. Lampard wil een betrouwbare keeper die er direct staat, dat risico kan je met Onana niet lopen. Denk dat het voor zowel Ajax als Chelsea een goede zaak is dat Onana gwn op zn stekkie blijft. Enkel Onana zelf zal daar misschien wat minder mee tevreden zijn haha.

Doen! Zeer stabiele en degelijke keeper. Ik vraag me wel af of dit waar is of niet...

Drama keeper heeft totaal nooit uitstraling gehad en pakt geen punten voor je ploeg. Aan de bal is hij voldoende daarom zou hij een oké optie zijn maar zeker niet voor dat bedrag! Er zijn veel betere opties, met veel meer uitstralen dan cillessen

7 augustus 2020 om 04:25

@ Young_bossik bedoel het echt niet om bijdehand te doen, en toegegeven ik ben niet goed op de hoogte wat er allemaal aan keepers (talent) rond. Welke (haalbare) namen denk jij dan aan ?

Hopelijk halen ze hem niet , maar vinden ze ergens anders een goede keeper. Dan heb je opeens 2 ex-keepers die beide nadat ze Ajax hebben verlaten nergens een goede beurt hebben gemaakt. Kom op dit moet je als Ajax niet willen.

Waarom Cillessen terug halen? We hebben Kjell Scherpen toch ook nog? Geef die man een kans! Zeer getalenteerd!!!

7 augustus 2020 om 02:34

Ik heb van Scherpen zowel bij Emmen als in Jong Ajax nooit gezien waarom hij keeper van Ajax 1 zou moeten worden. Dat ging met Onana goed maar dat is geen garantie dat het met Scherpen ook goed gaat.en bij Onana was het probleem dat hij fantastische momenten afwisselde met de meest rare blunders. Die fantastische momenten heeft Scherpen totaal niet.

Tuurlijk heeft Cillessen geen geweldige uitstraling, maar hij laat zich niet gek maken. Voor Ajax gewoon een redelijk goede keeper.

Wat mij betreft is hij van harte welkom, als het hem lukt om het niveau aan te tikken wat hij deed voordat hij naar het buitenland vertrok hebben we een goede vervanger/.stand in voor Onana. Voor het Nederlandse elftal zou het ook goed zijn als hij bij ons weer lekker in zijn vel gaat zitten, en al helemaal omdat wij er eindelijk weer eens bij zijn ! Een keeper die gelijkwaardig of beter is dan Onana gaan we never nooit vinden en van Scherpen ben ik nooit een fan geweest dus kom maar op met Cillessen. Al zal het wel fijn zijn als Onana en van der Sar hem even vertellen dat hij serieus met penalty's aan de gang gaat

Ajax wil voor een appel en een ei (Internationals) spelers kopen, maar verkopen voor niet minder dan €50 mil. Goed bezig. Onze reserve keepers (Scherpen of Kotarski) zijn al duurder. Wij zijn AJAX

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper10
N. TagliaficoVerdediger10
E. ÁlvarezVerdediger10
D. BlindVerdediger10
S. DestVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

283 fans
Keeper, 31 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 18 september
Real Madrid is van plan om Luka Jovic in de laatste fase van de transferperiode op huurbasis elders te stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren