Nederland juicht na rampzalige avond voor Turkije

Woensdag, 5 augustus 2020 om 20:47Demen Bulbul • Laatste update: 20:51

De landskampioen van Nederland in 2020/21 is zeker van deelname aan de Champions League in 2021/22. De eliminatie van Istanbul Basaksehir woensdagavond in de achtste finales van de Europa League door FC Kopenhagen betekent dat Nederland verzekerd is van een plek bij de eerste tien op de de UEFA-coëfficiëntenlijst, de ranglijst die de basis vormt voor de verdeling van toegangsbewijzen voor de Europese toernooien. De Eredivisie bezet momenteel de negende plaats met voldoende voorsprong op belagers als Oekraïne en Turkije.

Vanaf de kwartfinales van de Europa League is er geen tweeluik meer, maar steeds een enkele wedstrijd en zijn er dus ook minder punten voor Shakhtar Donetsk te verdienen. Niet twee punten voor een zege, een voor een gelijkspel en nul voor een nederlaag, máár drie punten voor een zege, twee voor een remise en een voor een nederlaag. De kampioen van de nummer elf mag alleen rechtstreeks naar de groepsfase als de Champions League-winnaar van dat seizoen zich ook in eigen land heeft geplaatst voor het toernooi en dus is het uitermate belangrijk om de in top tien te eindigen. Dit seizoen zit bijvoorbeeld Ajax als houder van het beste CL-ticket in de wachtkamer en in de komende voetbaljaargang Turkije.


FC Kopenhagen - Istanbul Basaksehir 3-0
Basaksehir won vijf maanden geleden op eigen veld met 1-0 dankzij een laat doelpunt van Edin Visca en had zodoende een uitstekende uitgangspositie in Kopenhagen. Het werd uiteindelijk echter een rampzalige avond voor de ploeg van trainer Okan Buruk. Kopenhagen schoot sterk uit de startblokken en wist binnen vier minuten de achterstand opgelopen in de heenwedstrijd weg te poetsen. Rechtsback Guillermo Varela bracht de bal in de doelmond, waar Jonas Wind met het hoofd toesloeg: 1-0.

Wind nam kort na de onderbreking ook de 2-0 voor zijn rekening. De spits mocht aanleggen voor een strafschop na een handsbal van Mehmet Topal en maakte oog in oog met doelman Mert Günok geen fout. Vrijwel onmiddellijk erna werd Elia als invaller binnen de lijnen gebracht, maar de Nederlandse wist het tij meer niet te keren in zijn laatste wedstrijd voor Basaksehir. Rasmus Falk tekende rond het uur met een lage schuiver vanbuiten de zestien voor de 3-0 en bracht Kopenhagen daarmee in veilige haven. Door de eliminatie van Basaksehir is Turkije dit seizoen uitgespeeld in Europa.

Shakhtar Donetsk - VfL Wolfsburg 3-0
In de beginfase liet Wolfsburg, dat het heenduel in eigen huis met 1-2 had verloren, nog een goede indruk achter, maar al snel maakte Shakhtar de dienst uit en mochten de bezoekers zich eigenlijk gelukkig prijzen dat na het rustsignaal een tussenstand van 0-0 op het scorebord stond. Het team van Luis Manuel Ribeiro Castro kreeg, mede dankzij de Braziliaanse creativiteit in het elftal, enkele goede mogelijkheden om de score in het warme Kiev te openen. Het waren Koen Casteels en het aluminium die geen medewerking verleenden.

Casteels reageerde goed op een zwabberschot van Alan Patrick, Marin Pongracic bracht redding in de doelmond en in de 27e minuut eindigde een schot van Marlos niet in het doel maar op de rechterpaal. De Braziliaan kon zich luttele minuten later revancheren, maar hij stuitte jammerlijk op Casteels. Wolfsburg kon zich in de eerste 45 minuten in aanvallend opzicht nauwelijks onderscheiden, mede omdat de wisselwerking tussen Daniel Ginczek en Wout Weghorst verre van vlekkeloos verliep.

In het eerste kwartier na rust veranderde het spelbeeld niet: de thuisploeg maakte de dienst uit en had de beste kansen. Toch waren de Duitsers dicht bij de 0-1 toen Andrij Pyatov goed ingreep bij een vrije trap van Maximilian Arnold. In het laatste half uur kwamen beide teams met tien man te staan: Davit Khocholava kreeg rood voor het neerhalen van de doorgebroken Joao Victor en twee minuten later ontving John Anthony Brooks zijn tweede gele kaart. Vanaf de 89e minuut sloeg Shakhtar driemaal toe: Junior Moraes nam een pass van Dodo in één keer op de slof en in de extra tijd tekende Manor Solomon voor de 2-0 én bepaalde Moraes met zijn tweede de eindstand.Gerelateerd

Meer sportnieuws

105 reacties (laatste reactie door jellybean)

Dat is heerlijk nieuws natuurlijk, flinke afstraffing ook zo in de return

Nou nou, hoe zijn we ooit onder Turkije gekomen, we moeten ons schamen, de teams in Nederland zijn toch veel en veel en veel beter, ze trekken een beetje oude vedettes aan en denken dat ze het daarmee redden!

5 augustus 2020 om 21:01

Meer (zwart) geld daar. De staat is arm, maar privé zitten een x-aantal Turken er warmpjes bij.

5 augustus 2020 om 21:28

Omdat veel NL clubs altijd gauw denken dat ze wel ff hun Europese tegenstanders verslaan.... waardoor ze lelijk onderuit gaan en punten inleveren. Het begint al hoe de meeste NL clubs die Europese voorrondes wel 'ff' denken door te komen. Zal nog wel vaker voorkomen want het is de Nederlandse mentaliteit.

5 augustus 2020 om 22:29

Kort samengevat: Vraag; hoe zijn we ooit onder Turkije gekomen? Antwoord; ze trekken een beetje oude vedettes aan en redden het daarmee! Kansloze reactie als je de afgelopen jaren de Turkse teams heb zien ballen in Europa. Er zijn zat jonge buitenlandse voetballers actief in Turkije met een mix van ervaren voetballers. Maar goed dat zal jij nooit erkennen.

5 augustus 2020 om 22:43

@koningjansma Turkije was gewoon een tijdje sterker en rijker. Spelers kregen daar beter betaald. Sneijder bleef er hangen. Kuyt, v Persi, v Hooijdonk gingen er geld harken ipv in NL. We hadden donkere tijden. Dankzij vooral Ajax hebben we onwijs veel punten behaald laatste jaren met o.a. EL finale plek en halve plek CL. Tegelijkertijd zijn aantal landen financieel geraakt zoals Portugal (wegvallen investeringsmaatschappijen), Turkije, Rusland. Daardoor kon NL weer stijgen.

5 augustus 2020 om 22:49

Wat een onzin, ik weet niet of je het door hebt maar Basaksehir is toch verder gekomen dan alle Nederlandse clubs dit jaar. Je doet alsof Nederland het zo goed doet in Europa... op Ajax na was het een grote ramp. En ranglijst is voor de afgelopen 5 jaar, 6 jaar geleden wonnen alle Turkse topclubs met 2 vingers in de neus van de Nederlandse, toen nog inclusief Ajax. Het gaat sinds de Lira crisis flink achteruit ja, maar dat is tijdelijk.

6 augustus 2020 om 00:18

Heel simpel. Dat komt omdat Turkse clubs beter presteerden en sterker waren dan de Nederlandse clubs. Een voorbeeld was bijvoorbeeld toen Feyenoord zowel thuis als uit gedomineerd werd door Besiktas.

6 augustus 2020 om 00:35

Omdat de Turkse clubs beter presteren, het land veel meer inwoners heeft en de inkomsten uit sponsoring en TV rechten vele maken hoger.

5 augustus 2020 om 21:07

Turks voetbal staat wel hoger aangeschreven afgelopen jaren hoor. Los daarvan ben ik wel met je eens dat de meeste Turkse clubs een bijzonder slechte visie lijken te hebben en zoals je zelf al zegt alleen maar oudere spelers kopen.

5 augustus 2020 om 21:07

Het is allemaal niet zo heel gek hoor. Sowieso heeft Nederland altijd een 5e club in Europa die er nooit iets van bakt. We hebben in dezelfde periode ook bekerwinnaars als Vitesse en Groningen gehad die in Europa in hun bij elkaar 12 poulewedstrijden 1 potje wisten te winnen. Een Feyenoord heeft de afgelopen 13 jaar 2x weten te overwinteren in Europa waarvan ze er eentje niet hebben mogen spelen omdat ze waren uitgesloten na rellen in Nancy. Een PSV heeft 2x weten te overwinteren in de laatste 8 jaar, dus dat schiet ook niet op, terwijl een Ajax in 16/17 en 18/19 2 uitschieters (ook 2 drama seizoenen 17/18 en 15/16) laat noteren, maar over het algemeen ook niet verder komt dan de 1e ronde na de winterstop. Daar kom je gewoon niet ver mee.

5 augustus 2020 om 22:33

KoningJansma, erg oppervlakkige en respectloze reactie tegenover het Turkse voetbal dit. Buiten Ajax 16/17 en Ajax 18/19 heeft NL er niks van gebakken in Europa en die uitgerangeerde sterren presteren zo nu en dan echt wel. Besiktas 16/17 heeft op een haar na de halve finale van de EL gemist en Besiktas 17/18 is als groepswinnaar doorgegaan in de CL. Bovendien heeft Fenerbahçe nog een paar leuke resultaten in de EL behaald de afgelopen jaren, Osmanlispor dat een keertje de laatste 32 heeft gehaald in de EL en nu Basaksehir dat de laatste 16 heeft gehaald. In Turkije zijn er meerdere teams die punten pakken, terwijl in NL vrijwel alle punten door Ajax behaald zijn, dat is de rede dat Turkije boven NL heeft gestaan.

6 augustus 2020 om 01:58

PSV vergeten en az?

9e plek? Ajax heeft halve finale cl en finale el behaald en nog staan we 9e. Huilen met de pet op dit. Alles lager dan 7e is tijd voor de KNVB op een aantal zaken te herzien. Financiële middelen, trainers cursussen en jeugdopleidingen

5 augustus 2020 om 21:53

Een 9e plek is voor Nederland anders nog niet eens zo slecht. En ja Ajax heeft het aardig goed gedaan de laatste jaren, maar met 1 club trek je niet een heel land naar plek 6 of 7, dat is onmogelijk. De tijden dat 2 clubs rechtstreeks de CL ingingen en een 3e nog naar de voorronde zijn voorbij. En dat gaat helaas ook nooit meer terugkomen.

5 augustus 2020 om 22:54

In de jaren 90 heeft Ajax dat toch ook alleen gedaan of zit ik er nou zo langs?

5 augustus 2020 om 22:47

@bocherief helaas vinden andere clubs het normaal om door amateurs uit Luxemburg uitgeschakeld te worden in de voorrondes. Een PSV die jaren opzettelijk EL laat lopen om in eigen land maar kampioen te worden om de CL miljoenen te pakken. Ajax en daarachter AZ die wel willen strijden om ver te komen.

6 augustus 2020 om 06:21

@ Mrkrillindaar begreep ik zelf jaren niets van omdat we geen rechtstreeks ticket hadden als je kampioen werd.

6 augustus 2020 om 01:55

Een 9e plek is waar NL thuishoort en is wellicht aan de hoge Kant. Geld bepaalt alles tegenwoordig en dan zijn de verschillen met de top 4 (ENG, DUI, SPA, IT) enorm. Dan lijken Frankrijk, Portugal en Rusland eigenlijk ook te hoog gegrepen. Dan komt een groep met Nederland, Belgie, oostenijk, Switzerland, turkije, oekraine . Van deze landen houden we qua commerciele mogelijjheden (tv geld, sponsoring, toeschouwers) alleen Belgie onder ons.

6 augustus 2020 om 12:16

@pietereen voordeel voor Nederland zou zijn als iets gebeurt wat in mijn ogen dient te gebeuren: Turkije hoort niet in de CL want is tournooi van Uefa. Turkije hoort niet onder Uefa, is namelijk geen Europees land.van jouw # 5 - 7 lijkt Portugal me nog wel te pakken met goed beleid van Nederlandse clubs en het niet laten lopen van de El.dan zit je op # 6.van het volgende treintje moet je dus bij de eerste 4 zitten (waarbij ik dus vindt dat het een treintje van 5 dient te zijn en niet een treintje van 6).

6 augustus 2020 om 12:56

Toen ik zei top 7 plaatste ik Portugal boven nl namelijk. Portugal is een monster Europees die gaan we never nooit pakken. Maar landen als België en Zwitserland, kom op he , als die al boven je gaan eindigen dan kun je beter stoppen met profvoetbal. KNVB doe je werk, 9e is veel te laag

6 augustus 2020 om 11:10

Het probleem is dat Ajax erg wisselvallig is. Tussen die EL-finale en de halve CL-finale zat bijvoorbeeld een jaar waarin ze maar één punt scoorden. Zo blijft er onder de streep voor Ajax slechts een 'gemiddelde' score over. En aangezien het tegenwoordig heel normaal is dat we na de voorrondes al twee ploegen kwijt zijn, is de 9e plek niet meer dan logisch.

6 augustus 2020 om 12:23

@jellybeandat was het seizoen van het ongeluk van Nouri. Dat kan ik die selectie en ook ie coach trouwens totaal niet kwalijk nemen. Vond het eerder logisch dan apart.als je dat seizoen door de vingers ziet kom je eigenlijk op voor Nederlandse begrippen hele goede resultaten voor Ajax in Europa de laatste 5 jaren.

6 augustus 2020 om 13:32

Ik neem Ajax ook niks kwalijk, het is gewoon een constatering. bochherief vroeg zich af hoe het kon dat we maar 9e stonden ondanks die twee goede jaren van Ajax, en dit is een belangrijk onderdeel van het antwoord: daar stond ook een extreem slecht jaar tegenover. De ranking ziet simpelweg geen seizoenen door de vingers.

Wel balen dat Shaktar in de laatste minuten nog de winst pakt.maar we staan ver genoeg voor, hopelijk kunnen PSV en Feyenoord (samen met Ajax en AZ) weer eens keer potten breken volgend seizoen.

Jaa hier had iedereen natuurlijk wel al rekening mee gehouden (directe plaatsing CL). Ik hoop dat VZ binnenkort met een update komt van wat het gunstigste is voor Ajax zodat ze in pot 2 komen. Bij het laatste artikel daarvan zaten er toch nog veel onzekerheden bij van wie er nou precies kampioen werd van welke competitie, maar nu alles afgerond is, moet dat precies uit te leggen zijn toch? Is toch net wat leuker en interessanter om de wedstrijden te volgen en voor wie te juichen.

door dit soort titel worden er toch weer reacties uitgelokt aangezien er veel Turken in Nederland wonen... on: had ik niet verwacht, ik had eigenlijk verwacht dat Istanbul Basaksehir hier redelijk simpel zou winnen. van dit soort ploegen verliest Ajax altijd (vroeger) maar goed, best triest als je het niet kan opboksen tegen een deense ploeg, ik kijk wel eens een wedstrijdje uit Denemarken, gaat nergens over, met een beetje snelheid voetbal je deense ploegen zo uit elkaar. jammer dat ze eruit liggen want Basaksehir heeft veel ex grote spelers onder hun hoede.

5 augustus 2020 om 21:11

Ten eerste doet voetbalzone (en eigenlijk alle media) dat met hun titels. En ten tweede leven we hier in Nederland, als men media wil die voor Turkije juichen dan mag men daar gaan wonen.

5 augustus 2020 om 22:03

Met alle respect hoor, maar wat hebben Turkse ploegen de laatste jaren laten zien in Europa dan? Thuis wonnen ze ook erg nipt, dus zo'n zekerheid was het absoluut niet. Bovendien is Kopenhagen thuis erg lastig te verslaan.

5 augustus 2020 om 22:36

SilverFront, in 17/18 is Besiktas als groepswinnaar doorgegaan in de CL. Opzich geen verkeerde prestatie.

5 augustus 2020 om 22:28

Als Turks voetbalfan moet ik zeggen dat het niet uitmaakt dat dut soort titels geplaatst worden, het is tenslotte een Nederlands voetbalforum. Mensen die zich hierdoor uitgelokt worden, kunnen niks hebben. Het is logisch dat de Ajax/Nederlandse fans blij hiermee zijn.

5 augustus 2020 om 22:40

Andere fans mogen hier ook blij mee zijn. Het gaat tenslotte om de kampioen van seizoen 20/21.

6 augustus 2020 om 06:23

@ Michael2410dat zegt hij toch ook.

6 augustus 2020 om 08:23

Nou ja, omdat Ajax specifiek genoemd wordt reageerde ik erop.

Jullie mogen me bedank berichtjes in mijn inbox sturen. Naja, ik ben ook gewoon blij als Nederlander (EN Deen!). Heerlijk om zo te winnen, Kopenhagen presteert wel altijd heel mooi voor haar kunnen, in Europa! Edit: typos.

5 augustus 2020 om 22:05

Heerlijk inderdaad, hahah. Dit komt nog extra lekker aan sinds enkele mensen een paar maanden geleden bij de lozingen zeiden dat Basaksehir dit Kopenhagen wel even aan de kant zou schuiven. Hele mooie prestatie dit. Geniet van je avond!

5 augustus 2020 om 22:37

Dat er coefficienten aan verbonden zijn die gunstig zijn voor Nederland kan mij in ieder geval niets schelen, zeer content dat Kopenhagen door is, duimen op een gunstige volgende ronde

5 augustus 2020 om 23:09

Leuk dat een Deense club het weer eens goed doet in Europa. Dat was weer even terug. Altijd leuk om een dubbel leuke avond te hebben fckdannebrog

Wat heeft dat shakhtar een leuke ploeg zeg, zie je tegenwoordig niet vaak meer in het huidige voetbal. Ongelofelijk dat ploegen in top competities niet in staat zijn om met creatieve spelers in het team te spelen en dat shakhtar er gewoon stuk of 7 heeft rondlopen. Teloorgang van het voetbal als je t mij vraagt die angstige spelopvatting die een hoop ploegen tegenwoordig hanteren.

5 augustus 2020 om 21:16

Echt een genot om naar te kijken inderdaad. En dan zie je Weghorst en al die andere houthakkers bij Wolfsburg, wat een verschil!

5 augustus 2020 om 22:12

Haha echt he! Heeft naar mijn mening echt gewoon met scouting en spelopvattingen te maken. In de Bundesliga en premier league lijkt helaas hoe groter, hoe beter te gelden, gaat heel vaak ten koste van de wat lichtere creatieve spelmakers. Doe mij maar ploegen als shakhtar, maar ook bijvoorbeeld wat relatief kleinere ploegen uit Portugal, Italië, Spanje kunnen soms verassen met goed georganiseerd aanvallend voetbal dat leuk is om naar te kijken.

Basaksehir speelde dramatisch. Had dit echt niet verwacht. Als ze dit spel ook in de CL laten zien, gaan ze het nog slechter doen dan Galatasaray in 19/20 hahaha (beetje zelfspot kan geen kwaad). Maar ja, alle gekheid op een stokje. Wat een dramatisch seizoen voor het Turkse voetbal.

Dat een NL club zich nu rechtstreeks kan plaatsen is te danken aan Ajax en geen enkele andere club heeft daarover recht van spreken. AZ heeft het afgelopen seizoen op nationaal niveau leuk gedaan maar Europees gezien nog deuk in een zacht pakje boter kunnen schieten.

5 augustus 2020 om 21:40

Volgens mij heeft az het prima gedaan door alle voorrondes door te komen en de groepsfase te overleven.

5 augustus 2020 om 21:43

Misschien moet Ajax een competitie oprichten met alleen Ajax!!! Kunnen ze zichzelf naar ieder seizoen op de borst kloppen hoe goed ze wel niet zijn aangezien ze weer 1ste geworden zijn.

6 augustus 2020 om 06:30

@ Mylokije kunt moeilijk ontkennen dat het niet Ajax is geweest die het ticket eigenhandig terug gebracht heeft. Het op de borst kloppen na goede resultaten horen gewoon bij het voetbal, dat deden PSV supporters 15 jaar geleden terecht ook. Wat dat betreft ben ik die zogenaamde en uiterst selectieve en vaak hypocriete "hollandse nuchterheid" liever kwijt dan rijk.

Niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan voor Shakthar vanavond. Op het moment met de rode kaart van Khocholava na nauwelijks in de problemen gekomen. Jammer dat de afronding eerder in de wedstrijd niet scjherp genoeg was en dat Casteels vaak in de weg lag. Ik ben benieuwd hoe ver we kunnen komen in Duitsland.

Fysiek kon basaksehir het niet aan tegen kopenhagen. Zij waren gewoon feller en harder bij elke duel. Het toonde eigenlijk wie de wedstrijd meer wilde.

Wat een drama was Basaksehir vanavond. Eerlijk is eerlijk, ze verdienden het oprecht niet, vooral die Caicara speelde echt als een natte krant. Ben blij dat Ajax direct naar de CL gaat. Als Turks en Nederlands voetbalfan is het toch vrij dubbel deze avond. Beide landen hebben de coëfficiënten hard nodig. Voor mij, als besiktas fan zijnde hoop ik nu dat een Engelse, Spaanse of Italiaanse club de EL wont, zodat besiktas in de derde voorronde van dd CL instroomt en niet in de tweede.

5 augustus 2020 om 22:49

@illi68 gaat de kampioen van Turkije nog wel rechtstreeks naar de CL?

5 augustus 2020 om 22:54

Ligt aan de kampioen volgens mij. Hoogstwaarschijnlijk wel, net zoals Ajax dit seizoen.

5 augustus 2020 om 22:55

De kampioen van 19/20 wel. De kampioen van 20/21 gaat rechtstreeks als Turkije goed presteert volgend seizoen.

6 augustus 2020 om 00:30

tnx! balen dan dat Turkije met een nieuwkomer de cl ingaat. Club zal zeker pot4 zijn.

Goed nieuws voor de Eredivisie dit. Wat ik alleen niet opmaak uit de tekst is wat er met de nummer 2 van de Eredivisie gebeurt. Spelen die nu nog maar 1 voorronde CL dan? Dit zou wel echt gigantisch zijn, helemaal als de Eredivisie weer eens twee clubs naar de CL kan sturen. Dit deden de Belgen dit CL seizoen namelijk wel (brugge en Genk).

5 augustus 2020 om 22:52

@Inside het is alleen goed nieuws voor de eredivisie als Ajax komend seizoen kampioen wordt. Zij hebben beschermde status en kans op pot 2 is aanzienlijk groot. PSV is ver gevallen, AZ staat laag en Feyenoord doet best om uit top 100 te vallen. Al die clubs komen bij voorbaat in pot 4. Dus kans dat die clubs punten sprokkelen is super klein. Heerst ook vaak kruideniersmentaliteit. Gaat meer om startpremie te pakken ipv punten.

5 augustus 2020 om 23:02

Kril / Her en der gaat er ook weleens een ploeg uit pot 4 door natuurlijk, maar ik snap wat je bedoelt, de Nederlandse Eredivisie op misschien Ajax na is vrij kansloos in Europa op dit moment. Maar alsnog zo een start premie alleen al kan je heel ver brengen. Als het goed is moet AZ binnenkort al voorronde CL spelen, daar kijk ik toch wel naar uit. Twee voorrondes doorkomen moet lukken, iig eentje moet lukken, daarna komt AZ wss een grote tegenstander tegen, en als ze geen beschermde status hebben kan dat gewoon een Turkse, Portugese of Franse (stade Rennes) ploeg zijn. Ga er maar aanstaan

6 augustus 2020 om 00:32

@inside altijd leuk dat jij zo positief bent. AZ staat 79e. Die gaan CL of 2 rondes niet overleven.

6 augustus 2020 om 11:22

Ja man PSV is van plek 32 naar 40 gezakt, gigantisch natuurlijk..

6 augustus 2020 om 13:51

Edit: vorige post niet meer van toepassing, was gebaseerd op cijfers van Baabman die niet kloppen. De tijd dat PSV in de buurt van plek 32 stond ligt al even achter ons (30e in 14/15 en 33e in 15/16), vanaf 16/17 altijd rond positie40 geschommeld en daar staan ze nu alsnog. Volgend jaar kunnen ze overigens zomaar een positie of 10 zakken want met 15/16 valt er dan een goed jaar (18.000 punten) voor PSV weg, terwijl er 4 magere jaren (3 keer 6.000 en een keer 1.000) blijven staan die meetellen.

Voor ons is dit natuurlijk geweldig nieuws, maar laten we hopen dat Nederland bij het eerst volgende meet moment we het directe ticket niet meteen weer kwijtraken. Het is echt een nadeel dat op een of andere manier Ajax en PSV nooit tegelijkertijd Europees presteren, en de rest van Nederland het op wat incidenten na al sinds de jaren 90 het structureel Europees laat afweten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Medipol Basaksehir

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
10.Göztepe510
11.Konyaspor501
13.Rizespor48-16
14.Kasımpaşa46-10
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
A. KocamanAanvaller
E. CrivelliAanvaller362
B. ÖzcanMiddenvelder330
D. AleksićMiddenvelder316
M. TekdemirMiddenvelder311
D. TürüçMiddenvelder312
F. GulbrandsenAanvaller297
Voor de complete selectie: Clubpagina Medipol Basaksehir.

100 fans
Aanvaller, 34 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 19 juni
OGC Nice wil Jean-Clair Todibo defintief overnemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren