Zinédine Zidane heeft bekende namen niet nodig tegen Manchester City

Woensdag, 5 augustus 2020 om

Real Madrid moet vrijdagavond de 1-2 thuisnederlaag die in februari tegen Manchester City werd geleden zien weg te poetsen en Gareth Bale en James Rodríguez zullen in ieder geval geen rol spelen in de kraker in het Etihad Stadium. Het duo is door trainer Zinédine Zidane namelijk buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Het ontbreken van Bale en James komt niet als een enorme verrassing, aangezien zij in het afgelopen LaLiga-seizoen allebei een bijrol vervulden bij de Koninklijke. Zidane is geen groot liefhebber van Bale en de Welshman kwam in de laatste zeven wedstrijden die Real Madrid in competitieverband speelde niet van de bank af.

Voor de eerder aan Bayern München verhuurde James geldt min of meer hetzelfde. De Colombiaan kwam slechts acht keer in actie in het seizoen waarin Real Madrid kampioen van Spanje werd en woensdag doken er nog geruchten op dat hij dicht bij een overgang naar stadgenoot Atlético Madrid zou zijn. Naast Bale en James ontbreek overigens ook Mariano Díaz in de wedstrijdselectie: bij hem werd vorige week een coronabesmetting vastgesteld.

Voor Sergio Ramos is er juist wel weer een plek in het vliegtuig ingeruimd. De aanvoerder mag vanwege een schorsing niet in actie komen tegen the Citizens, maar Zidane acht zijn inbreng in de kleedkamer ogenschijnlijk belangrijk genoeg om hem alsnog mee te nemen. Naast Ramos zijn ook jeugdspelers Diego Altube en Javi Hernández meegereisd naar Manchester. De return in de achtste finales van de Champions League staat vrijdagavond om 21.00 uur op de agenda.


Poll

Denk jij dat Real Madrid doorgaat naar de kwartfinales van de Champions League?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door hangover96)

Dan staat er alsnog een geweldig team. Ik heb het gevoel dat dit een hele mooie wedstrijd gaat worden. Kan bijna niet anders. Vind het 2 van de leukst voetballende ploegen van dit moment. Jammer dat ik het niet kan zien. Mijn voorkeur gaat wel uit naar Real, omdat ik niks heb met clubs als City/PSG.

5 augustus 2020 om 18:13

Kan mij niet voorstellen dat we met 0-2 gaan winnen..ma goed k laat me verassen vooral als we snel op 0-1! Wij hebben niks te verliezen en veel te winnen, vamos madrid!!

5 augustus 2020 om 18:29

Is absoluut geen Real-haat maar leukst voetballende en Real? Real is stabiel maar niet leuk om te zien, of je moet dat leuk vinden, dan ok. Voor mij maakt dit laatste juist de reden dat t een interessante pot kan worden. City, Bayern en Aralanta

5 augustus 2020 om 18:43

Vind je Real Madrid echt een leuk voetballend team? City, Bayer, PSG voetballen 10x mooier. Real Madrid is dit jaar echt niet leuk voetballen sorry.

5 augustus 2020 om 18:52

vergeet Atalanta niet. die spelen imo misschien wel het leukste voetbal van allemaal

5 augustus 2020 om 19:12

Kan je mij voorbeelden geven van het voetbal dat Real speelt? Ik heb het dit jaar zelden gezien om eerlijk te zijn. Het is gewoon realistisch voetbal, niet meer doen dan je kan en daar is op zich niks mis mee als dat je prijzen oplevert. Maar leuk was het allerminst.

Ik hoop maar niet dat rodrygo of vini spelen. Vini had de vorige wedstrijd echt verpest voor ons.

5 augustus 2020 om 18:13

Je lult maar wat broer Vinicius gaf de assist in de eerste wedstrijd en werd gewisseld in de 75ste minuut bij 1-0 stand. 10 minuten later was het 1-2

5 augustus 2020 om 18:57

Sala / Zidane speelde destijds een 442 met Isco kort achter Vini en Benz, en ik vond het ook net wat te dun. Vinicius Benzema Asensio klinkt alweer heel anders, ik hoop dat Zidane met die voorhoede gaat spelen. Daarna kan hij altijd nog spelers brengen.

5 augustus 2020 om 20:27

Doe mij maar Hazard. Meer ervaring en kwaliteit voor deze topwedstrijden met veel op het spel. Vini moet je rond minuut 60 inbrengen. Met zijn snelheid, wendbaarheid en gretigheid maakt hij een vermoeide City defensie helemaal gek

6 augustus 2020 om 09:34

8 / Ik heb meegekregen dat Zidane geen enkele risico zal nemen met Hazard. Ik vind Vinicius inbrengen ook een goed idee hoor maar ik zie hem morgen wel starten

Geen verrassing natuurlijk. Bale heeft al twee jaar geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld en James is op weg naar Atletico

5 augustus 2020 om 18:13

Hoe zou het toch kunnen dat hij nooit fatsoenlijk speelt? Als je 0 vertrouwen hebt van je trainer, bestuur en fans wordt het lastig. Bezorgde de club hoogstpersoonlijk een CL. Ook Bale heeft genoeg dingen fout gedaan, maar vind het echt lachwekkend hoe hij wordt behandeld daar.

5 augustus 2020 om 18:16

Lachwekkend? Real was duidelijk dat men hem niet daar wilden hebben. Dat ie het spelletje meespeelt prima toch? K zie hier niemand fout, zowel bale als Madrid niet. It’s part of the game. Met fatsoenlijk wedstrijd doelt ie denk ik op blessures, anders geef k je hierin gelijk

5 augustus 2020 om 18:17

Mensen praten echt onzin, hoe heeft hij Real persoonlijk een CL bezorgd. Hoe is de team uit eindelijk in de finale terecht gekomen, door master bale zeker met 15 doelpunten of zijn geweldige assists of zijn verdedigende taken. Bale heeft in de finale tegen Liverpool een prachtige omhaal gemaakt en een grabbel master Karius gehad waarbij hij 2 belangrijke doelpunten heeft gemaakt, maar persoonlijk de CL bezorgd, dat kan een Ramos zeggen een Ronaldo een bale komt daar niet eens in de buurt.

5 augustus 2020 om 18:19

Het is duidelijk dat je niet veel wedstrijden van Real hebt gezien afgelopen twee jaar... Waarom zou Zinedine Bale opstellen op basis van een wedstrijd twee jaar geleden

5 augustus 2020 om 18:20

Tja op een gegeven moment is het natuurlijk klaar. Begin van het seizoen begon Bale gewoon in de basis, maar hij heeft weer eens aangetoond dat je niet op hem kan rekenen een heel jaar door 4x geblesseerd te raken en dat allemaal voor de corona stop. Dat Zidane dan kiest voor de toekomst is het beste voor de club, aangezien Bale in de wedstrijden die hij wel speelt ook geen inzet toont.

5 augustus 2020 om 18:25

@JoshuaK_ Dat hij geen inzet toont mag je hem inderdaad verwijten. Al denk ik ook dat het komt door wat hem allemaal is ‘aangedaan’. Maar van een topsporter met dat salaris mag je wel 100% verwachten. Het heeft alleen zeker niet alleen aan Bale gelegen imo.

5 augustus 2020 om 19:00

Josh / Exact. En geef Zidane eens ongelijk. Als Asensio niet geblesseerd was geraakt, dan waren we nu al een jaar lang verlost van Bale. En waarom zou Zidane nu Bale moeten oproepen? Ik vind die reacties hierboven echt lachwekkend. Als er iemand is die vindt dat wij Bale zouden moeten oproepen en opstellen, dan kan je er vanuit gaan dat dit personen zijn die niets goeds met onze club voor hebben. Die houding van Bale als grootverdiener in het Bernabeu is onacceptabel

5 augustus 2020 om 19:39

Vind je het gek dat die geen vertrouwen krijgt aangezien die zich nooit volledig inzet, altijd op 50% speelt en het hem niet uitmaakt of die wint of verliest. Laat Bale eerst dat belachelijke haar eraf kaal, mouwen opstropen en eens alles geven op trainingen en wedstrijden, dan krijgt die geheid speeltijd.

5 augustus 2020 om 20:30

Heeft tot de onderbreking na benz het meeste gespeeld van alle aanvallers. Ondanks dat ie 7 wedstrijden mistte door blessure. Dan kan je echt niet zeuren over een tekort aan kansen of vertrouwen. Speelde letterlijk elke wedstrijd dat ie dit was. Als ie helemaal niets klaarspeelt dan is het ook gewoon voorbij met de kansen hè. Logisch, vind je niet?

5 augustus 2020 om 20:35

Er zal vast meer achter zitten als je zo behandeld word gok ik.

5 augustus 2020 om 21:15

@Messibazoer Belachelijk? Als ik 660k per week krijg van mijn werkgever om niet naar m'n werk te gaan dan voel ik me ook niet zielig en kom niet aan met dat iedere voetballer wil spelen want daar had hij voor kunnen kiezen tegen een lager salaris elders. Bale moet gewoon eens goed in de spiegel kijken en zichzelf schamen. Bovendien kwam hij in mijn ogen altijd al technisch zwaar tekort voor real. Modric kroos asensio isco cr Benzema en dan bale... Op technisch niveau sluit dat gewoon niet aan. Laat hem maar lekker langs de zijlijn dazen bij Sheffield wednesday ofzo.

Real Madrid is een fantastische voetbal club met een enorme geschiedenis. Het wordt een zeer zeker lastige strijd voor de Madrilenen, maar het moet ze wel lukken. Vamossss!!! LOS BLANCOS

5 augustus 2020 om 19:01

Ilya / Het wordt een schitterende avond met veel op het spel. Ouderwets weer om 21:00 en ik kan echt niet wachten, ik ben al vanaf 1 augustus echt super gespannen

Lachertje. Je neemt iemand mee die niet eens mag mee doen omdat hij zo ‘belangrijk is in de kleedkamer’. Maar een topspeler neem je niet mee. Ik geef die Bale groot gelijk en hoop dat hij net zo lang blijft zitten tot zijn contract is afgelopen.

5 augustus 2020 om 18:14

Topspeler? Geweest misschien, daarbij is Ramos Madrid op het moment. Mede daardoor schat ik de kans op doorgaan bijzonder laag in, geen Ramos achterin betekent over het algemeen een puinhoop.

5 augustus 2020 om 18:16

Ja bale is niet echt chique behandeld door Perez en Zidane. Zo'n goede speler, daar had nog veel meer rendement uit gehaald kunnen worden. Bale moet gewoon alles slikken en zn geld innen, meer eer valt er niet te behalen.

5 augustus 2020 om 18:16

Bale gaat echt niet meer 100% geven voor Real, dan kan je beter Ramos meenemen om de rest te motiveren.

5 augustus 2020 om 18:19

Topspeler. Dat is pas een lachertje. Bale is geen topspeler meer. Genoeg kansen gehad onder Zidane, maar laat het nooit meer zien. Vreselijk lui geworden. Lekker achterover leunen op die 660k per week. Bale is niet meer nodig. Liever Vinicius en/of Rodrygo, zelfs nog liever Vazquez en dat zegt genoeg dan onze grote vriend Bale. Denk dat die het niet erg vind hoor. Kan die weer leker golfen in zijn achtertuin. Jullie mogen hem wel overnemen hoor? Geen enkel probleem. En wat is er zo erg aan dat Ramos mee gaat? Ookal mag die niet spelen tegen City. Het is de aanvoerder van het team. Toch mooi dat Ramos mee gaat om het team op te peppen? Snap het probleem niet.

5 augustus 2020 om 19:03

! / Lachwekkend toch hahah ze noemen Bale een topspeler, zo graag willen deze vz leden hierboven hun punt maken lol. Ze kijken nooit een wedstrijd van Real en weten helemaal niet wat er bij de club gebeurt. Ik vind het ook prachtig dat Ramos mee gaat hoor, Bale zou toch niet spelen, dan kan je zijn plekje beter gebruiken. Hopelijk is de boodschap aan hem ook duidelijk. Hij is niet meer welkom volgend seizoen

5 augustus 2020 om 23:41

Na zoveel jaar spreekt Bale geen woord Spaans, toont nooit de inzet die hij wel voor Wales laat zien, zit ongeinteresseerd op de bank, als hij speelt laat hij weinig zien daar kunnen een paar belangrijke goals van een tijd geleden ook weinig aan goed maken. Die centen binnehalen is zijn goed recht want contract is contract maar geld kan hij ook in de PL verdienen maar hij mist gewoon de mentaliteit daarom is hij gewoon geen topspeler.

5 augustus 2020 om 18:25

Deze topspeler zet de club voor schut met z'n clown acts op de bank. Bovendien heeft hij totaal geen band met de rest van het team dus zijn meerwaarde is nihil

5 augustus 2020 om 19:10

Oh ja. Als Bale doet alsof hij een verrekijker in zijn hand heeft of even zijn mondkapje over zijn ogen doet, zet hij de club voorschut. Vaak zat dat spelers geintjes op de bank uithalen, maar dan wordt er geen heisa om gemaakt. Nu wel omdat het dit keer het almachtige Real Madrid betreft. Hou op hoor. En hoe weet jij dat Bale geen band heeft met de rest van het team? Loop jij elke dag met de selectie mee om dit te kunnen roepen of doe je maar een aanname?

5 augustus 2020 om 20:09

Jouw reactie is een lachertje... Bale gaat niet mee omdat er maar 20 zitjes op het vliegtuig zijn hè kerel. Hij is buiten de wedstrijdselectie gelaten omdat die plekjes beperkt zijn. Ramos staat daar compleet buiten

5 augustus 2020 om 20:45

Niet niet mee bedoel ik dus

6 augustus 2020 om 09:36

8 / Er is een bericht naar buiten gekomen dat Bale zelf heeft gevraagd om niet mee te hoeven reizen naar Manchester. Mogelijk heeft dit met een naderende transfer te maken die hij zsm wil afronden.

5 augustus 2020 om 22:00

Als je bale een topspeler vind heb je minstens 2 jaar niet naar real gekeken want er is helemaal niks meer van de oude bale over.

Wordt een pittige kluif voor Real. Een logische keuze om in ieder geval Bale niet mee te nemen, die lijkt wel helemaal klaar te zijn met Real en andersom net zo.

Wordt moeilijk. Maar op de een of ander manier, heb ik wel vertrouwen erin. Vraag me niet waaorm. Misschien omdat iedereen wel zo beetje verwacht dat City doorgaat. Maar je weet maar nooit. Ach, weet je. Voor mij is dit soort een bonus wedstrijd. Gaan we door? Heerlijk. Uitgeschakeld? Geaccapteerd en door naar volgend seizoen. We hebben een heerlijke seizoen achter de rug gehad met 2 prijzen. CL is voor mij dus bonus. Zonder druk erin. Bale en James er niet bij zoals verwacht. Hopelijk wordt Bale nooit meer uitgeroepen. Zidane moet ook maar eens een stevig signaal afgeven aan Perez. Het is Perez's schuld dat het zover is gekomen. 660k per week, allemachtig.

Heel benieuwd naar deze match. Maar ik denk toch dat King Kevin weer de boel gaat bepalen op het veld. De man heeft loopvermogen, inzicht, een trap en techniek om u tegen te zeggen. Daarnaast is die versnelling aan de bal ook fijn. Kan het spel verdelen, kan temporiseren maar ook als een echte 10 de aanval alleen voor de goalie zetten. Hij is altijd overal waar hij moet zijn. Als hij het morgen op z’n heupen heeft, moet het haast wel City zijn dat aan het langste eind trekt. Maar de CL is toch het podium waar Real altijd excelleert. Kijken of ze echt zo sterk zijn na de corona crisis. Nu treffen ze een tegenstander van formaat.

Logisch. Je hebt een hechte groep nodig die in teambelang denkt en er 100 procent voor gaat. Zowel James en Bale zitten met hun hoofd niet bij Real en het teambelang. Als Bale bijvoorbeeld invalt, is het niet het type dat het gras gaat opeten en zich kapot gaat werken. En dat is wel wat je nodig zal hebben in deze wedstrijd. Ergens spijtig, want een goede Bale is natuurlijk het ultieme wapen tegen teams als Guardiola. Stevig blok, wat Madrid heeft bewezen te kunnen zijn, en dan lekker snelheid gebruiken van Bale en Vini. Daarom hoop ik dat Isco niet speelt, want op balbezit gaan we in ieder geval niet winnen. Benzema speelt zeker en verder Hazard/vini en Asensio/rodrygo. Ik zou opteren voor Rodrygo en Vini, puur omwille van hun snelheid en werkethiek en dat Hazard niet 100 procent is.

Onbegrijpelijk - hou je Bale het hele jaar voorzichtig in reserve om hem fit te houden voor de belangrijke CL wedstrijden, en dan neem je m niet mee. Als Real er nu tegen City uit vliegt hebben ze het helemaal aan zichzelf te danken....

5 augustus 2020 om 19:40

Nouja, City is gewoon ook een klasse beter. Denk dat kwaliteit de doorslag geeft.

6 augustus 2020 om 09:37

Hang / Oh jij denkt dat Zidane dus Bale fit houdt en hem daarom niet opstelde in de Laliga zodat we hem morgen in City kunnen opstellen??? Overduidelijk dat je geen affiniteit met onze club hebt, want zelfs mensen die er mijlenver vanaf staan hebben gezien dat Bale het niveau niet heeft en voorbij gestreefd is door jongens als Asensio, Rodrygo en Brahim.

6 augustus 2020 om 22:48

Ik ben niet helemaal serieus he

Wat een leven heeft menner bale, 18 mln per jaar verdienen en doet ie niks daarvoor, een dag golven andere dag trainen met zijn ploeg, andere dag niks doen .wauw ik ben jaloers op hem.

Werden de CL wedstrijden niet in Lissabon afgewerkt als in een toernooi? Of is dit inmiddels weer veranderd omdat deze wedstrijd in Manchester gespeeld wordt.

5 augustus 2020 om 20:47

Dit zijn returns die nog afgemaakt moeten worden. Vanaf de kwartfinales is het een mini toernooi in Lissabon. Ook zullen alle wedstrijden 1x plaatsvinden zonder return.

5 augustus 2020 om 20:49

Manchester City, barca en Juve zijn gaan klagen omdat hun thuisvoordeel werd weggenomen door deze constructie na reeds uit te hebben gespeeld. De uefa heeft ze gelijk gespeeld en dus worden de terugwedstrijden van de huidige ronde op hun oorspronkelijke locatie gespeeld. Volkomen terecht naar mijn mening. Vanaf de kwartfinale wordt alles inderdaad in Lissabon gespeeld

Het blijft me nogsteeds verbazen hoeveel mensen Bale en James graag in de basis willen zien. Beide heren hebben meer dan genoeg kansen gehad en maken het gewoon niet waar. Dit blijkt maar weer hoeveel mensen geen voetbal kijken en dan allemaal meningen hebben.

6 augustus 2020 om 09:39

34 / Je hebt helemaal gelijk hoor, als je al die reacties hier boven leest dan weet je meteen dat ze geen Real Madrid kijken of ook maar iets weten van de club. Overigens is er gister laat een bericht naar buiten gekomen dat Bale zelf heeft gevraagd om niet mee te reizen. James zou al bijna verkocht zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4249 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Elche00
14.Getafe00
16.Sevilla00
17.Alavés0-1
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
T. CourtoisKeeper00
RodrygoAanvaller00
CarvajalVerdediger00
NachoVerdediger00
Éder MilitãoVerdediger00
F. MendyVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

857 fans
Coach, 48 jaar
SeizoenClub
2019- Real Madrid
2016-2018 Real Madrid
2015-2016 Real Madrid II
2014-2015 Real Madrid II
2013-2014 Real Madrid
Laatste voetbalnieuws

‘Tottenham betaalt opvallend laag bedrag voor huur van Gareth Bale’

Gareth Bale is vrijdag in Londen gearriveerd om zijn terugkeer naar Tottenham Hotspur af te ronden. The Spurs gaan de 31-jarige aanvaller op huurbasis overnemen van Real Madrid, dat de Welshman...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 18 september
Real Madrid is van plan om Luka Jovic in de laatste fase van de transferperiode op huurbasis elders te stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren