Marieke Derksen reageert met kwinkslag op gulle donatie van vader Johan

Vrijdag, 31 juli 2020 om

Vrijdag werd duidelijk dat Veronica Inside op 11 september tóch terugkeert met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Talpa-topman John de Mol maakte eigenhandig een einde aan de voortdurende soap rond de talkshow, door de hoofdrolspelers te wijzen op hun contractuele verplichtingen. Marieke Derksen reageert op Twitter met een knipoog op het besluit dat haar vader Johan nam om dan maar de helft van zijn salaris te doneren aan goede doelen.

Johan Derksen voerde vrijdag een stevige discussie met De Mol, zo onthulde hij in gesprek met het Algemeen Dagblad: “Dat was een keihard gesprek. Hij zei: ‘Je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie, ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus.’ Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller." Derksen heeft daarom in overleg met zijn vrouw besloten de helft van zijn salaris aan twee goede doelen te schenken: een hondenpension in Almere en aan Prof.dr. Casper van Eijck, die onderzoek doet naar alvleesklierkanker.

Het nieuws over de donatie van haar vader is ook Marieke Derksen ter ore gekomen. "Wat?! Nou daar gaat de erfenis... Niemand vertelt mij ooit wat", aldus het hoofd van de boekenuitgeverij Veronica Inside, die gezien de ontwikkelingen de laatste tijd benadrukt dat haar opmerking komisch bedoeld is. "Grapje, GRAPJE! Hoe meer de beestjes en Casper worden gesteund, hoe beter." Derksen krijgt met het grapje op Twitter de lachers op de hand, getuige de 1.400 likes die de tweet inmiddels heeft.

De Mol liet vrijdag middels een persbericht weten dat Veronica Inside ook komend voetbalseizoen blijft bestaan. "Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n dertien jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien”, zei De Mol. "Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn."Gerelateerd

Meer sportnieuws

2 reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

Nederland

FIFA ranking: 14
2214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Zaterdag 15 augustus
Hans Hateboer wordt begeerd door onder meer Napoli en Everton, maar Atalanta wil hem niet verkopen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren