Veronica Inside gaat volgend seizoen tóch gewoon weer van start

Vrijdag, 31 juli 2020 om

Veronica Inside keert na de zomer tóch terug op televisie, zo heeft Talpa in een persbericht bekendgemaakt. De onenigheid die tussen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen was ontstaan, leek het einde van het programma te betekenen nadat een onderling gesprek afgelopen donderdag geen oplossing bood. Maar het programma is volgens Talpa nu toch ‘gewoon’ vanaf 11 september weer te zien.

Van der Gijp en Derksen kwamen overhoop te liggen door de rol van Genee in de speciale racisme-uitzending, waarna ze allebei verschillende keren lieten weten dat de kans klein was dat ze weer aan tafel zouden aanschuiven in de oude samenstelling. Nadat Van der Gijp was teruggekeerd van zijn huwelijksreis, gingen de drie mannen van Veronica Inside donderdag met elkaar in gesprek. Na vijf kwartier kwamen Genee, Van der Gijp en Derksen weer naar buiten en waren ze ‘geen steek opgeschoten’.

Einde Veronica Inside is nabij na opvallend kort overleg

Het leek er donderdag nog op dat het einde van Veronica Inside nabij was. Lees artikel

Derksen schoof eerder Hélène Hendriks al naar voren als nieuwe presentatrice van Veronica Inside. Er zou vrijdag nog een gesprek met de directie van Talpa op het programma staan, maar Derksen liet weten dat dit afgelast was. Volgens het Algemeen Dagblad heeft John de Mol nu ingegrepen om de drie mannen weer aan tafel te brengen. “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n dertien jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien”, laat De Mol in het persbericht weten.

“Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn”, aldus De Mol. Genee, Van der Gijp en Derksen zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

195 reacties (laatste reactie door london calling)

Lol. Nou ze hebben het bij mij in ieder geval voor elkaar gekregen. Voor mij is wel degelijk het programma opgeblazen. Niet per se door hoe Genee zich heeft neergezet in die aflevering, wel door die hele poppenkast erna. Eerste aflevering na zomerstop gaat overigens zeker weer een recordbreker worden.

31 juli 2020 om 15:45

Haha, Nam je dat gewouwel van die ouderling eerst wel serieus dan?

31 juli 2020 om 15:47

Nee, heb ook m'n bewoordingen maar iets aangepast.

31 juli 2020 om 15:55

Die hele poppenkast? Dus jij laat je leiden door hoe groot de aandacht is die de media eraan besteed? Want zo boeiend was het niet, die poppenkast.. Het enige wat er gebeurde was dat we van elke halve uitspraak 3 of 4 nieuwsberichten kregen en alles tot in den treure werd uitgemolken in de media.

31 juli 2020 om 16:04

DeToekomst. Haha, enkele van deze mannen, zo niet alle, staan erg graag in de aandacht van die media. Ik dacht dat Genee de meest aandachtsgeile was van het setje, maar die hield ze nog het meest op de vlakte. Gijp en Derksen deden maar al te graag mee aan alle mediahype die hierop af kwam en de 1 probeerde nog hardere uitspraken te doen dan de ander. Nee we moeten niet doen alsof deze mensen slachtoffer zijn geworden van ongewenste media aandacht, waar ze zich naief in mee hebben laten sleuren.

31 juli 2020 om 16:16

Op hoeveel momenten hebben ze zich nu uitgesproken? 3 momenten? En telkens met dezelfde strekking, dus niet telkens met hele nieuwe dingen om aandacht te trekken.. Ze waren open en eerlijk in hoe zij erin stonden, meer niet. Dat de media dat allemaal gigantisch opblaast is een ander verhaal.

31 juli 2020 om 16:20

Ja en op basis van die 3/4 keer (binnen een maand tijd) , de uitspraken die daarin gedaan zijn, en hoe groot het is geworden/ze het hebben laten worden, ben ik er wel klaar mee. Overigens zegt Johan zelf dat hij dat ook nog steeds is, maar wordt hij nu netjes aan zijn contract gehouden, zo beweert hij in ieder geval. Ik zeg niet dat jij er ook klaar mee moet zijn, maar ik laat dit programmatje weer lekker links liggen.

31 juli 2020 om 16:28

@InkeMontana, en jij mag er natuurlijk klaar mee zijn. Dat is je goed recht. Zelf moet ik ook nog gaan bepalen wat ik ervan vind. Er kunnen nog meerdere plottwisten plaatsvinden, dus hoe ik uiteindelijk over de uitkomst (wat dat dan ook zal zijn) denk zie ik dan wel. Maar persoonlijk vond ik jouw redenatie wat vreemd, omdat die gasten gewoon hebben gedaan wat ze altijd deden en juist populair maakte; open en eerlijk hun mening geven. Dat de media er zo mee aan de haal gaat, maakt hun niks uit. Daar waren zij op die momenten niet mee bezig. Die hele poppenkast is wellicht ook niet wat zei wilde.

31 juli 2020 om 16:33

Al ze deze hele poppenkast niet willen dan moeten ze misschien eens stoppen met het praten met RTL Boulevard en dergelijke rotzooi programma's. Maar dat doen ze blijkbaar zonder moeite na elke ontwikkeling.

31 juli 2020 om 17:22

Dat hebben ze altijd al gedaan als er een vraag werd gesteld. De Toekomst heeft gelijk de media heeft dit op elke millimeter uitgemolken. Ze zijn zelf niet naar de pers gegaan en 3 momenten waar de pers contact heeft gezocht zij tig items over gemaakt. Het is maar waar je je druk om maakt.

31 juli 2020 om 17:57

De media "melken iets uit" omdat het blijkbaar veel gelezen of bekeken wordt. De media bepalen uiteindelijk niet zelf wat er veel in het nieuws is, althans, voor het overgrote deel niet. Dat wat clicks, kijkers, luisteraars en/of lezers oplevert komt veel in het nieuws. Ook bij de publieken gaat het ondertussen zo, zonder publiek namelijk geen bestaansrecht. Hiermee wil ik overigens niet zeggen dat ik dit een goede gang van zaken vind en het heeft ook niks meer te maken met de oorspronkelijke (belangrijkste) functie van de media, maar het is wel hoe het is. Vooralsnog is er dus maar één oplossing, niet meer klikken, kijken en luisteren als je het niet belangrijk vindt.

31 juli 2020 om 20:34

Ach mijn hemel toch!! Had ik vanmorgen nog geroepen dat het een paar weekjes zou gaan duren, lekker op vakantie allemaal, en daarna zouden de heren gewoon weer aanschuiven met zijn drieën, en inmiddels is het al zover.... Hoe voorspelbaar. Allemaal logisch wel. Maar ik snap werkelijk waar niet dat mensen denken dat dit één grote act was of een gespeelde ruzie of zoiets. Onzin. Dit soort emoties zoals hier hier los kwamen die speel je niet. Daarnaast, wat hebben ze te winnen met een 'act'? Publiciteit? Die was er allang. En die hebben zij echt niet nodig. Nee, dit was een echte ruzie maar het blijven mensen. Gelul over principieel gedrag en geloofwaardig blijven en zo zijn tekstjes voor mensen met veel te veel meel in de mond. Ze hebben ruzie gehad, fijn, en nu zand erover en verder. Als je na 15 jaar een vriendenrelatie hebt dan is die bestand tegen dit soort akkefietjes. Het is de heren al twee keer eerder ook al gelukt. Toen waren ze ook al 'gestopt ermee'. Staat allemaal in die boekjes van Michel van Egmond. Er kom gegarandeerd een derde deel nu. 'de Zwarte Piet toespelen'. Dat wordt de titel. En in september gewoon weer net as voorheen VI op TV. ik ga zeker weer kijken.

31 juli 2020 om 23:27

@Constant ik kan het niet beter verwoorden. Vaak is het zondag hoe men het zelf verteld het ook welmenend echt zo gegaan kan zijn. Er komt zeker een derde boek 😂

31 juli 2020 om 15:56

Johan Derksen sprak vanmorgen met John de Mol. ,,dat was een keihard gesprek. Hij zei: je kunt helemaal niet stoppen. Je hebt een contract, geen discussie , ik hou je daaraan. Ik had geen enkele keus. Maar ik wilde geloofwaardig blijven en niet overkomen als een zakkenvuller. Daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk ik de helft van mijn salaris aan goede doelen: een hondenpension in Almere en aan Casper van Eijk”, aldus De Snor die na het gesprek een mail kreeg van De Mol. Daarin stelt De Mol: ‘Al ben ik uiteraard volledig op de hoogte van wat er speelt en van de gesprekken die tot nu toe zijn gevoerd, ik heb me tot nu toe nog niet persoonlijk gemeld. Bij deze breng ik daar verandering in.’‘ik vind dat jullie begin september weer met elkaar aan tafel moeten. Daar heb ik een aantal argumenten voor. De chemie die jullie nu al een jaar of 13 met elkaar hebben, is niet in één keer voorbij, daar ben ik heilig van overtuigd. De huidige onenigheid is ontstaan uit een mix van zoveel uitzonderlijke omstandigheden, die een volstrekt eigen leven is gaan leiden. Laat ik het vergelijken met een goed huwelijk van die lengte, daar vraag je toch ook niet direct een scheiding aan na één slippertje? Los daarvan is algemeen bekend dat jullie privé bepaald geen vrienden zijn.’corona‘denk dat het bezoek van Wilfred aan Grolloo vorige week de eerste keer was dat hij bij jou over de vloer kwam. Dat zegt genoeg. Ik vraag jullie ook niet om met elkaar een vakantie door te brengen bij Sporthuis Centrum. Gewoon twee keer per week naar de studio komen en je werk doen, je contract respecteren, dat vraag en verlang ik. Daarnaast vind ik dat jullie de morele verplichting hebben richting jullie redactie. Een loyale en hardwerkende club mensen die leeft voor dit programma. Dat verrekte corona heeft al genoeg banen gekost, koppigheid tussen drie ego’s is bepaald geen excuus om ook hun jobs op de tocht te zetten. Verder vind ik dat het belang van de kijker voorop moet staan. Er is een ongelooflijk grote club mensen, heus niet alleen de diehard fans, die enorm veel plezier beleeft aan VI. Die kun je niet zomaar ‘hun’ programma afpakken vanwege één uit de klauwen gelopen incident.’‘over jouw geloofwaardigheid maak ik me geen zorgen. Volgens mij weet vriend en vijand dat jij geen toneel kunt spelen al zou je het willen. Ik vrees dat je met het stijgen van de jaren alleen maar meer uitgesproken wordt. Had ik iets over op moeten nemen in het contract... En tenslotte, als we het dan toch over contracten hebben, een breuk zou op dat gebied ook vergaande consequenties hebben, dat moeten we elkaar niet aan willen doen.’

31 juli 2020 om 15:59

Helemaal een met jouw reactie, en daarbij heb ik sterk het vermoeden dat het allemaal toneel was en een stunt. Ik heb geen seconde getwijfeld of ze door zouden gaan, je zult wel gek zijn om 6 ton te laten liggen voor 2x op de week opdraven voor een anderhalf uur.

31 juli 2020 om 16:13

Vergeet niet dat die hele poppenkast erna bewust gedaan was. Ik had het al voorspeld dat ze “gewoon” met z’n allen doorgaan. En iedereen verklaarde me voor gek hier. Op televisie is niks echt en is alles bewust gedaan. Veronica Inside heeft met deze “rel” alle kranten gehaald en iedereen gaat weer met een zak chips voor de tv naar dit uitgemolken programma kijken. Eens in de zoveel tijd hebben ze een “rel” om het programma weer in de schijnwerpers te zetten.

31 juli 2020 om 16:17

Je mag je afvragen hoe die poppenkast ontstaat. Alles word wel met een vergrootglas bekeken. Je mag de rol van de media ook in twijfel trekken. Gijp en Derksen lieten zich wel interviewen, maar ze lagen ook op Schiphol te wachten tot dat Gijp terug kwam. Dat is ook weer te ver. Gelukkig gaan ze door en mogen ze Arie Boomsma nog hoop keer aanpakken. De eerste week staat er spanning op daarna niet meer.

31 juli 2020 om 16:32

Dit was toch het hele idee. Die Snor wilde wel maar kon niet meer terug. Hij gaf al meerdre keren het voorzetje : Als de Mol zegt dat ik door moet dan kan ik niet anders en moet ik wel. Zo heeft niemand gezichtsverlies geleden en kunne ze weer gezellig verder

31 juli 2020 om 16:56

Ik zei het van begin af aan al. Maar mijn reactie werd verwijdert Een grote stunt. Vele mensen bleven erover bezig. En daardoor bleef het programma veel mensen boeien. Waardoor vele mensen weer naar de eerste aflevering gaan kijken. En ze weer kijkcijfers scoren. Om zo weer jet programma een juiste duwtje te geven. Straks leeft er weer iets anders in Nederland. Wordt er weer eens reactie gemaakt. Waar velen over zullen vallen. En komt het programma weer in the picture. Na vele gespreken niets opgeleverd te hebben Zou het nu na 1 gesprekje met de Mol, het ineens weer door gaan.

31 juli 2020 om 17:21

Ey Montana, ook jij zult gaat kijken. Ikke ook trouwens, vond hun relatie aan tafel toch al niet gezond, wat het juist vermakelijk maakt. Genee stookt het vuur bij Johan, dan komt renee het sussen met een grapje. Mooi concept waar iedereen voor valt.

31 juli 2020 om 19:01

Weet nog hoe snorremans het had over de geloofwaardigheid van ziyech en tadic omdat ze een doelpunt samen vierden. Deze snor ga ik dus op geen enkel onderwerp meer serieus nemen.

31 juli 2020 om 20:37

Het is alleen een poppenkast als je elke dag Nu.nl zit te F5en. De meeste nederlanders zullen hier misschien 2 of 3 keer iets van meegekregen hebben.

1 augustus 2020 om 00:59

ZoAls alle meeslepende netflix series. Kijkcijfers.

Alsof er wat anders te verwachten was. Ze eindigen elk seizoen wel met een rel en starten vervolgens weer als vanouds.

31 juli 2020 om 15:44

Das natuurlijk onzin hè. Elk seizoen eindigen met een rel? Ok noem ze eens op dan?

31 juli 2020 om 15:49

Derksen die weg loopt vlak het einde van de show. Gijp en Derksen die gedurende vi oranje "ontzettende ruzie" krijgen en elkaar niet kunnen luchten of zien maar uiteraard wel elke avond lachend en gierend asn tafel zitten. Ik heb te doen met figuren die zelfs dit nietkunnen doorzien.

31 juli 2020 om 15:55

Waar je het nu over hebt was letterlijk 6 en 7 jaar geleden.

31 juli 2020 om 16:11

En dat was niet eens het einde van het seizoen. Dat was niet eens aan het einde van het seizoen. Hun zoeken de media zelf niet op, fenee wel. Dat is het verschil. De media komt er als aasgieren op af. Komkommertijd.

31 juli 2020 om 16:34

@moniqueverscho... - Lekker makkelijk roepen, zo achteraf. Verder; waarom doe je zo jouw best om jouw gelijk te halen? Vind je het zo belangrijk dat mensen weten dat jij dit allang voorspeld had?

31 juli 2020 om 16:49

Dus roep ik nu achteraf of heb ik het voorspeld? Je beticht me van 2 verschillende dingen. Hetgeen wat mij zo irriteert is die figuren die keer op keer in trappen. Binnen een jaar hebben ze weer knallende ruzie en komt het nooit meer goed en weer zullen dezelfde figuren noord en brand schreeuwen.

1 augustus 2020 om 09:59

En roept Derksen dat hij zo onafhankelijk is en zijn fans dat het zo fijn is dat hij zo eerlijk is. Terwijl hij gewoon alles voor het geld doet, zoals ook nu weer blijkt. Stopt gewoon nog steeds € 300000 in zijn zakken en laat daarvoor al zijn principes varen. Iedereen mag van mij voor het geld kiezen maar kom er dan gewoon voor uit. Derksen heeft compleet zijn geloofwaardigheid verloren, maar dat zal hem geen windeieren leggen

31 juli 2020 om 17:35

Ultieme cliff hanger

31 juli 2020 om 17:44

Slappe hap dit van meneer snor. Als hij wilt stoppen omdat hij echt niet meer kan samenwerken met iemand dan stop je gewoon. Ongeacht de consequenties, een onbepaalde tijdscontract kan gewoon eenzijdig worden verbroken met een eventuele opzegtermijn. Alsof meneer onder schot wordt gehouden...scheer je weg c-acteur! En dan de Mol überhaupt noemen is al kansloos, zo van de big boss spreekt en vraagt en ik spring. Snor heeft geld zat en heeft een leeftijd dat ie naar niemand meer luistert of naar de pijpen danst. Ik hou van mensen die iets zeggen het menen en er dan naar handelen. Ook al ben je het niet met ze eens, ze zijn consequent en eerlijk. Dit is voor denk ik 20% real en de rest is improv van 3 c-acteurs die precies weten wat ze zeggen en wat ze moeten doen om controverse te ontlokken of de media te manipuleren. Ervaringsdeskundigen in het maken van zgn relletjes om die vervolgens in te zetten voor eigen belang. Kijkcijfers en mond op mond reclame. Het is een herhaling van zetten met nu iets meer realiteit dan anders maar de improv blijft hetzelfde. Wat ik echt nooit begrepen heb en heel erg jammer vind is dat gepromoot van hun eigen bv'tjes en sponsordealtjes. Alles draait om geld op tv I know maar het leel soms wel tell sell, een blues promo of een boekenbal. Het best vond ik ze juist als ze deden waar ze voor zaten, analyseren van voetbal. Verraste ze me soms gewoon met kennis of gefundeerde argument. Of je het er nou mee eens was of niet. Maar op 1 of andere manier moest het superschijtlollig worden met 20x het zelfde filmpje over een vallende Blatter ofzo. Diep diep zonde want er is al weinig aanbod qua voetbal talkshows. Heb jaren geleden ook keihard meegelachen over de dynamiek tussen kale en snor maar ze zijn hun mojo al jaren kwijt. Laat boulevard los, al dat gepromoot en de andere randzaken. Just go back to basic zou ik ze bijna willen adviseren. Ze waren al jaren geleden gestopt alleen had kijkend NL dat nog niet door....

Nou allemaal gratis drama en reclame. Derksen mag dan over anderen nooit meer iets zeggen over 'geloofwaardigheid', wat voorheen altijd zijn stokpaardje was.

31 juli 2020 om 15:59

Joh, je weet niet eens hoe het zit... Op basis van een halve alinea al zulke conclusies trekken is voorbarig.

31 juli 2020 om 16:05

Een maand lang en tot gisteren aan toe naar de buitenwereld schreeuwen dat dit nooit meer goed gaat komen en dan ineens doorgaan. Ik had niet anders verwacht, maar geloofwaardig is het niet natuurlijk.

31 juli 2020 om 16:19

Talpa zegt nu dat het programma doorgaat, de drie mannen hebben tot nu toe duidelijk gemaakt dat niet te zien zitten. Dit bericht kan ook bedoeld zijn om de druk op te voeren, omdat het een van de weinige kijkcijferkanonnen van Talpa is...

31 juli 2020 om 17:25

Het is toch bizar hoe sommige hier reageren, eerst schreeuwen een stunt daarna lijkt het echt gedaan met het programma en dan hoor je die schreeuwers even niet om bij een nieuw bericht weer te schreeuwen hoe ze dit allang wisten hahaha de drama er omheen is nog groter dan het programma. De 3 heren hebben een paar maal gesproken met emotie en nu worden ze aan hun contract gehouden. Ja het kan soms zo simpel zijn of zou 5G in hun hoofd alles in de war schoppen?

Ik denk dat ze gewoon een wurg contract hebben en dat ze daar niet onder uit komen. In mijn ogen was dat allemaal toneel spelen en puur voor de kijkcijfers, net zoals veel programma's op tv

Dus Genee mag gewoon weer doorgaan met zuigen. Jammer. Had graag gezien dat er een andere oplossing zou zijn. Nu komen gijp en Derksen ook niet meer geloofwaardig over. Kan niet meer op dezelfde manier door zeiden ze. Nou laat maar zien dan komend seizoen.

31 juli 2020 om 16:04

Ach die andere twee zijn net zo triest. Alles en iedereen lopen ze af te zeiken maar als ze zelf kritiek krijgen dan willen ze stoppen, hebben ze een burn out, lopen ze van tafel af... het zijn allemaal verwende blagen daar aan tafel. De een is niks beter dan de ander.

31 juli 2020 om 17:23

Weet je wat nou het hele verhaal is. Derksen en Gijp azen al een tijdje op een ander concept. Zoals ze zelf hebben gezecht. En deze hele situatie gebruiken ze als hefboom om dat voor elkaar te krijgen!! Ze wouden 1x per dag een half uur doen, genee ziet dat niet zitten. Nu hebben die 2 er alles aan gedaan om Genee te onder drukken en hun zin te krijgen. Maar Genee is Gellukig rustig gebleven en heeft voet bij stuk gehouden.

31 juli 2020 om 20:38

Soccerfan, Genee zuigt al 15 jaar. Als Derksen en Gijp daar een probleem mee hebben, hadden ze 14,5 haar geleden lekker op moeten stappen. Nu daarover zeuren slaat nergens op. Tuurljk mag jij doorgaan met zuigen. Dát is het format van het programma.

Die mannen kan je toch niet serieus nemen, ja eerste afleveringen zullen veel kijkers trekken, daarna zal het als een nachtkaars uitbranden.

31 juli 2020 om 18:44

laten we anders een programma als Rondo serieus nemen waar Ten Cate onlangs zei dat de slavernij in Qatar een keuze is en dat die mensen het daar geweldig hebben, zonder dat er ook maar iemand kritiek op deze choquerende en aanstootgevende onzinuitspraken durft te geven. of een Perez en Van Basten die in hun analyses volledig aan Ziyech voorbij gaan als hij net Motm is geworden. niet dat VI idd serieus te nemen is want dat zijn ook maar een stelletje simpele aandachtszoekers. er zijn echter geen goede inhoudelijke sportprogramma's op de Nederlandse TV en daar moeten we maar mee leren dealen. een Match of the day ga je hier niet zien helaas

31 juli 2020 om 15:55

Waarschijnlijk zullen ze er gisteren al wel zijn uitgekomen. Ben in ieder geval blij dat het gewoon doorgaat en dat we niet meteen alles aan de kant hoeven te gooien omdat een kleine minderheid zich gekwetst voelt. Terwijl ongeveer iedereen weleens een veeg uit de pan krijgt in dit programma.

Je gaat bijna hopen dat de kijkers het massaal laten afweten, als statement. Wat een soap en kinderachtig gedrag om alles via de media te spelen. Die er uiteraard zelf ook om vragen. Ik gun ze het beste, maar had zelf ook het idee dat het wel een beetje klaar was. Toch niet blijkbaar.

Blijkbaar waren ze er gister dus wel uitgekomen binnen die 5 kwartier. Zolang duurt het excuses aanbieden wat Genee dan ongetwijfeld heeft gedaan ook niet. En op de vraag 'wil je 6 ton verdienen met twee avondjes over voetbal lullen' zal iedereen ja op zeggen.ik ga in ieder geval gewoon weer kijken in september, ben benieuwd of ze het programma nog gaan veranderen.

Meneer de Mol zal wel met zijn portemonnee of dagvaarding hebben lopen zwaaien dat Derksen en van der Gijp van mening zijn veranderd. Waar zijn ze nu met hun standpunt dat het programma ongeloofwaardig is geworden en dat 80 procent er niet meer op zit te wachten? Voor de rest vind ik het een geinig programma, dus fijn dat ze doorgaan. Maar loop niet een maand in de media te verkondigen dat dit niet meer goedkomt, om vervolgens binnen 20 uur compleet te draaien.

31 juli 2020 om 15:48

Denk eerder dat meneer De Mol heeft gedreigd uit de portemonnee van Derksen en Van der Gijp te gaan graaien, omdat zij anders contractbreuk zouden plegen. Denk niet dat hij hiervoor een extra beloning heeft betaald.

31 juli 2020 om 15:51

Volgens mij bedoelen jullie beiden hetzelfde, dat is ook mijn idee. Dat hele spel was puur voor de buhne. Geloofwaardigheid hebben ze hoe dan ook flink op ingeboet.

31 juli 2020 om 15:56

"daarom, en dat is een idee van mijn vrouw, schenk de helft van mijn salaris aan goed doel: een hondenpension in Almere en aan Casper van Eijk”, aldus De Snor". Dus Derksen gaat juist de helft van zijn salaris weggeven.

31 juli 2020 om 16:05

Kun je nagaan hoe belachelijk veel hij verdient, en verdient heeft met die onzin die hij keer op keer verkondigt.

Maar natuurlijk!!! Ze hebben geheel voetbalminnend Nederland lachend bij de (voet)ballen gehad...en het is niet de eerste keer dat ze dit soortgelijk trucje hebben gehandeerd.stiekem had ik toch een beetje gehoopt, dat ze zouden stoppen, maar ik heb het nooit gedacht dat ze het ook echt zouden doen. Gijp houdt teveel van geld, Derksen van aandacht en Genee van luxe.

Totaal geen geloofwaardigheid meer bij deze drie personen, treurigheid staat hoog bij hen in de vaandel. Zwak en slap zo kun je deze drie mensen het beste omschrijven.

Wat een vreselijke afgang. Ze hebben zichzelf hiermee in één klap totaal maar dan ook totaal ongeloofwaardig gemaakt. Nu zijn ze definitief niet meer serieus te nemen en Johan in het bijzonder. Wat een ruggegraatloze, slappe zak is hij. Grote bek dat hij onder geen beding meer met Wilfred aan één tafel wil in deze setting maar als puntje bij paaltje komt ... Wat een stelletje vreselijke losers zijn het, werkelijk om te kotsen!!!

31 juli 2020 om 15:54

Geen zorgen hoor. Wss zal de kleur van de logo veranderen en zullen de stoelen anders gezet worden. Had Gijp toch gelijk dat het niet in dezelfde opzet verder kon!

Nog even los van al het drama, grote teksten en oorlogsvoering via de media van de afgelopen maand (dat had van mij totaal achterwege mogen blijven) ben ik ergens toch wel opgelucht dat het programma alsnog doorgaat. Was het programma van de buis gegaan, dan was dat een overwinning geweest voor de gedachtepolitie die door middel van een gepoogde advertentieboycot een ongewenst programma van de buis heeft proberen te halen. En dan ga je toch echt de verkeerde kant op. Hoe het programma er na deze rel uit zal zien is natuurlijk afwachten, hopelijk blijven de heren aan tafel gewoon zeggen wat ze denken (ook als het dikke onzin is).

Haha, deze mannen hebben er op heerlijke wijze voor gezorgd dat ze het gesprek van de zomer zijn. Ik ben blij, ik kijk altijd met het grootste plezier en kan dat vanaf september blijven doen, heerlijk!

31 juli 2020 om 16:07

Niet al te snuggere mensen trappen in 't hele circus en gaan als schapen weer voor de televisie zitten. Iqloze afzeik tv kijken, mensen diskwalificeren, belachelijk maken en vooral uitlachen. Je moet er van houden.

31 juli 2020 om 17:12

Allereerst natuurlijk fijn dat je mij als 'niet al te snugger' neerzet, zelf vind ik dat een beetje een onnodige sneer. Het is jouw soort humor schijnbaar niet, prima, laat de tv lekker uit. Maar wie ben jij om andermans vermaak af te schetsen als banaal en als zijnde kuddedieren die achter hun verfoeilijke idolen aanlopen? Beschik jij over een soort superieure vorm van humor die iedereen als de ware moet aannemen, omdat, als iets ook maar aanstootgevend is, het niet door de beugel kan? Nogal een autoritaire instelling.

Vond johan nog wel een man van principes, maar bijzonder dit. Waarschijnlijk een paar tonnetjes erbij gekregen en bizar veel reclame gehad. Ik kijk iig niet meer. (Principes

31 juli 2020 om 17:10

Leuke reactie, maar in een ander artikel wordt aangegeven dat Johan juist zijn halve gage aan Casper van Eijk en een kliniek in Almere doneert. Lekker makkelijk scoren, zo'n reactie, maar lees je alsjeblieft gewoon een beetje in voordat je dat soort dingen zegt.

Dit allemaal is van te voren al gepland natuurlijk. 1. Een grote drama maken, 2. Twijfelen of VI doorgaat, 3.bekendmaken dat het hoogstwaarschijnlijk niet doorgaat, 4. Plotseling met het nieuws komen dat het doorgaat zodat ze lekker weer tonnen met geld kunnen pakken als iedereen voor de tv staat 11 september. Een Goed plan van VI als je het zo bekijkt.

31 juli 2020 om 15:59

Ware het niet dat Derksen de helft van zijn salaris weg gaat geven. Dus maar de helft gaat verdienen van wat hij afgelopen jaar verdiende.

31 juli 2020 om 16:01

Arnold ik krijg de indruk dat jij vindt dat het van te voren gepland is. En ik ben het met je eens. Ik verwacht hoge kijkcijfers in t begin maar gedurende het seizoen wordt het voor hun doen een laagtepunt.

Al die mensen die denken dat dit allemaal gespeeld is hebben echt 0 mensenkennis. VI is het enige programma wat oprecht is en waarvan niet alles voorbedacht is. Ben heel blij dat dit programma door gaat. En hopelijk ook met hetzelfde format. Het enige programma dat nog bijna overal schijt aan heeft.

Stelletje kinderen. Jaren lang iedereen belachelijk maken en dan zelf bij de eerste scheet gaan janken. Ze hadden zich er boven moet plaatsen ipv deze poppenkast.

Shit, Ik had gehoopt eindelijk van die gluiperd van genee af te zijn. Nou ja, dan moeten de kijkcijfers die matennaaier maar van de buis jagen.

Loool de media is lekker bezig geweest hoor!ze zeiden zelf eerst dat het wel goed zo komen na de een vakantie. Had zelf ook het gevoel dat komt zeker goed.toen gister ineens zowat alle kranten en nieuwspagina's zeiden dat het vastgelopen was etc. Was ik wel verbaast en dacht ik echt oooh gaat hem dan toch niet worden.en dan nu alsnog het gaat officieel door! :D Zo zie je maar weer dat net zoals bij een voetbal transfer je het pas zeker weet als het bericht van diegene zelf komt ipv een voetbalzone

Gewoon 1.5 / 2 uur niks zeggen als ze echt zo achter hun mening staan. Ikzelf kijk enorm graag naar het programma. Sinds de begintijd.

Eindelijk gerechtigheid, hadden alle figuren die commentaar op het programma hebben het bijna voor elkaar gekregen. Als je niet tegen de uitspraken van onze vrienden kunt kijk je gewoon niet.het is wel typisch dat de tegenstanders van VI altijd het naadje va de kous weten over de gedane uitspraken met de nodige toevoegingen hunnerzijds.wilfred, René en Johan ga vooral zo door

Kan er maar 1 ding over zeggen: Told ya. Het was weer een publiciteitsstunt van jewelste. Derksen maakte zich zorgen over de geloofwaardigheid van het programma. Maak je niet druk hoor, dat waren jullie namelijk al lang niet meer.

Dit had je natuurlijk weken al kunnen verwachten! Iedereen zit voor de buis straks. Doel bereikt! 😄

Daarom. Waar gaat t over. Je moet een keer jezelf verantwoorden o o o wat erg. Iets meer incasseringsvermogen aub

Heel aandoenlijk dit allemaal. Drie volwassen mannen die letterlijk bakken met stront strooien over iedereen die iets doet/denkt wat hen niet aanspreekt, maar wel al wekenlang lopen janken in de media omdat ze zich zo gekwetst voelen. Vooral die Derksen. Iedereen is te gevoelig of snel gekwetst. Nu wordt hij zelf aangepakt en loopt hij er al wekenlang bij als een tiener die voor t eerst naar de brugklas gaat. Verwend nest. Grote muil altijd, maar incasseren, ho maar. Gênant zooitje bij elkaar.

31 juli 2020 om 16:18

Dit dus. Zijn er nog groene randjes die uitgedeeld worden bij Voetbalzone? Dan nomineer ik deze post van Soccerman. De man die te pas en te onpas een gebrek aan ruggengraat verwijt toont zich een pantoffeldiertje in deze discussie. Het is van een komische ironie.

31 juli 2020 om 16:31

Het gaat er wel om wie het zegt. Als mensen Derksen de maat nemen, heeft hij daar zelden problemen mee, maar iemand uit eigen kring is wel iets anders. Dat is hetzelfde als samen misdaden plegen en dat je dan samen in de rechtbank zit en je partner jou alles in je schoenen wil schuiven.

31 juli 2020 om 16:50

Om wie het zegt? Johan Derksen heeft zijn leven lang geprofiteerd van zijn positie bij de familie Cruijff. Derksen werd gezien als familie en kwam regelmatig over de vloer. Hierdoor had hij het privilege om stukken te schrijven die elk journalist wilde schrijven. Zo lang die man leefde was er geen vuiltje aan de lucht. Na zijn dood getuigd hij in het boek van Auke Kok dat Cruijff vreemdging? Hoe laf is dat? Dan verstopt hij zich onder het mom van 'objectiviteit' maar zo kan ik er ook nog een paar opnoemen. Waar was zijn objectiviteit toen hij op het schootje van Cruijff zijn stukken kwam schrijven? Kortom: genant zooitje waar RTL Boulevard, nota bene het programma wat zij continu belachelijk maken, nog jaloers op zou zijn. Derksen zijn geloofwaardigheid lag allang bij het grote vuil. Niks nieuws.

31 juli 2020 om 18:39

Wat heeft dat hier mee te maken? Hij bevestigde overigens een verhaal dat Kok al had, dus viel allemaal wel mee. Daarnaast waren het behoorlijk oude koeien. Het is niet alsof hij dat verhaal zelf ooit heeft gepubliceerd.

Als die programma stopt dan is het gedaan met ze. Wie wil ze hebben in een sportzender? Fox1 ziggo niet en dan.

Kijkcijfer record gepakt, weken in het nieuws geweest zonder een aflevering te maken en dus toch wel doorgaan waar je gebleven bent. Missie geslaagd dus voor de mannen.

Dit is precies wat ik dacht. Ook al waren ze gisteren nog pessimistisch. Ze konden niet meer terug nadat ze Genee publiekelijk hadden afgemaakt. Nu lijkt het alsof John de Mol het op het allerlaatste moment gelijmd heeft. Derksen sorteerde hier al op voor door te roepen dat John uiteindelijk bepaalt wat er gebeurt. Gijp matigde zijn toon ook al. Dat moet je lezen als ik wil heus nog graag met Wilfred door maar kan dat nu niet meer met droge ogen in de media roepen dus moet John het doen want dan lijkt het alsof ik professioneel ben. Ze zullen wel echt kwaad zijn geweest, de laatste uitzending met Sneijder ging ook niet door, maar dat zal al snel over zijn gewaaid. Ze konden zelf natuurlijk niet meer tegen het publiek zeggen van zand erover en door. Ze hadden hun mond moeten houden vlak na die uitzending.

Ze wilde gewoon aandacht en gingen daarom een flinke ruzie als toneelstukje opvoeren. Bij elke ruzie zei Derksen dat Genee de boosdoener was

Contract=contract heeft John de Mol gewoon gezegd en toen konden de heren kiezen 600k ieder of niets.

31 juli 2020 om 16:28

Dat is wat Johan graag gaat vertellen om zelf niet als een slapzak over te komen. Grapje erbij over goed verdienen en klaar weer. Helene is denk ik ook nooit een serieuze optie geweest. Dat wilde het publiek graag als Wilfred weg moest. Dat hebben ze dan als alternatieve eis neergelegd om te laten overkomen dat ze Wilfred echt zat waren. Maar nu zitten er gewoon weer met Wilfred. Wilfred beetje NSB grapjes toespelen, wat corona periode en BLM excuusjes erbij en niemand maalt er nog om.

Heeft iemand het nog over de 'racistische' uitspraak van Derksen? Nee he? Missie geslaagd vanuit Talpa. Nu weer door, en terecht!

Goed nieuws! En voor al diegene die zich beledigd voelt of altijd maar commentaar heeft op dit programma, ik zou zeggen ga elke maandag en vrijdagavond lekker iets leuks doen met de vrouw ofzo.. dan hoef je je niet te ergeren. Dat leeft namelijk wat prettiger voor jullie met een nogal minderwaardigheidsgevoel zo lijkt het.. Allen een hele fijne vrijdag toegewenst!

Je kunt zeggen wat je wilt. Maar ik had dit al lang verwacht. Welke gek gaat nou 8 ton netto opgeven.

Zoals ik al eerder aangaf in vorige posts. Allemaal drama queens daar, en gaan per september gewoon weer aan tafel schuiven. Allemaal geblaf en huilie huilie van Johan derkssen en Gijp. Ze wisten allang dat ze dat geld niet zouden weigeren. En dat allemaal vanwege een man die altijd denkt dat hij alles kan maken, maar wanneer hij eens wind tegen krijgt meteen huilie huilie gaat doen. Maar nu komt ie toch weer terug mrt zn staart tussen de benen.

Ja inderdaad! Het programma is zeker niet betrouwbaar! Dat je nu opeens doorgaat zegt genoeg. Wat een circus!

Het zal al wel meer gezegd zijn maar ik vind het erg jammer dat Genee niet vervangen wordt. Ik kijk naar het programma vanwege Derksen en van der Gijp en sommige extra gasten, daarbij het kinderachtige geneuzel van Genee maar voor liefs nemende. Telkens als hij weer even aandacht wil door weer iemand, meestal de extra gast, in de zeik te zetten vanwege een bami of weggooien ve jas, wordt ik ziek van dat kinderachtige gedoe. Waarom je gasten zo afzeiken, het is gewoon niet grappig en niet leuk om naar te kijken. Het is een arrogant egocentrisch kind en ik zie Hèlene veel liever. Maar wel leuk dat die andere 2 ons weer gaan entertainen.

Door alle ruzie van de afgelopen tijd hebben ze zich bij de eerste aflevering alweer verzekerd van dikke kijkcijfers. Zal wel teleurstellend worden als de heren er straks achter komen dat ze niet meer wekelijks de frontpagina van Voetbalzone halen en camera's van RTL Boulevard achter ze aan krijgen. Des te groter mijn vreugde, het geouwehoer over de heren zelf maakte je bijna liefhebber worden van Studio Voetbal met Arno Vermeulen, Van Hooijdonk en een gast die niks te zeggen heeft.

31 juli 2020 om 17:50

Ik vind het nieuwe studio voetbal met Sjoerd van Ramshorst, Vd Vaart en theo janssen eigenlijk leuker dan VI. dat gaat iig over voetbal en die brengen het niet zo serieus als Arno Vermeulen en bij Rondo is soms wel heel erg een van Gelder monoloog. VI gaat de afgelopen jaren steeds minder over voetbal, ik zou het helemaal niet erg vinden als ze wat (kleine) aanpassingen in het format doen om het weer meer over voetbal te laten gaan.

31 juli 2020 om 22:42

Eens hoor, de samenstelling van de tafel is voor Studio Voetbal erg bepalend. En soms helpt het niet erg mee dat er een speelronde is waar relatief weinig in gebeurd. Daar hebben ze bij VI wat minder last van, gezien het feit dat ze ook rustig even het televisieoptreden van Op1 gaan bespreken of perikelen rondom het sinterklaasfeest. Persoonlijk vond ik VI al een tijd lang te ver afgedreven van het voetbal. Ik zit eerlijk gezegd niet zo te wachten op een mening van Van der Gijp over de presentator van Op1 of wat Johan Derksen zijn mening is over koningshuis. Ik ben eerder benieuwd naar hun mening over het beleid van clubs, de prestaties van spelers en trainers en over wat nog meer een goede middenvelder voor Ajax zou zijn. Tussendoor een leuke anekdote over Wim Suurbier of Barry Hughes, een filmpje van Hans Kraay die een jasje gooit en akkoord misschien nog een fragmentje van Harry Mens erin. Maar serieus de stand van het land beschouwen ... alsjeblieft niet zeg.

1 augustus 2020 om 01:58

Helemaal mee eens. Eigenlijk gaat het sinds derksen weg is bij het blad vi steeds minder over voetbal, toen had hij nog wel eens leuke nieuwtjes e.d.het zou misschien geen kwaad kunnen om elke week een of twee journalisten aan tafel te hebben. Als ze aan de bar zitten voegen ze, vind ik, weinig toe.iemand als Valentijn Driessen is niet heel geliefd op dit forum, maar geeft ook gewoon zijn mening en dan gaat het in ieder geval over voetbal.

Johan Derksen aka de Nationale Azijnman aldus Harry Vermeegen zal nog een graadje zuurder aanschuiven in september. Niet voor mogelijk gehouden dat dat kan, maar zie hier. Ik vraag me of wat voor televisie dat gaat opleveren. Oudere mensen worden over het algemeen nog norser. De Mol noemt het 'uitgesproken', ik noem het geen filter hebben. We kunnen ons weer voorbereiden op 'spraakmakende' tv en dat met de decembermaand (zwarte piet discussie) in het vooruitzicht. Ik zou zeggen dames en heren: begin popcorn te hamsteren a la toiletpapier tijdens de uitbraak van het Coronavirus. Dat wordt smullen.

Haha verrassend!! Wat een poppenkast, continu weer. En het meest trieste is nog wel dat men het slikt als zoete koek. Totaal ongeloofwaardig die lui aan die tafel.

Mission accomplished. Van a tot z geregisseerd,zoals ik al diverse keren heb gezegd. Eigenlijk toch briljant

Die kwallen geilen alleen maar op aandacht. Daarnaast kunnen ze het geld niet missen. Hoe hypocriet kun je zien. Vreselijke mensen!

Wat fijn, gewoon TV voor vrijheid van meningsuiting, ipv alles gecensureerd. En denk dat ze hier wel van geleerd hebben dat het soms te ver gaat

Ze hebben er niets van geleerd, alleen dat ze niet meer met zo'n lijm poging uitzending (wel hun best bekeken uitzending, maar voor de verkeerde redenen) moeten gaan komen na een foute grap. Na het eerstvolgende schandaal gewoon doorgaan en het is om te beginnen al een satirisch programma voor een selecte doelgroep. Kleinzerige mensen moeten gewoon niet kijken. Ze hebben juist mijn respect als ze gewoon weer aftrappen met een keiharde zwarte pieten grap.

Ik ga niet meer naar die onzin kijken. Ik zal ze niet missen, en zij mij ook niet. Van mij mogen ze zeggen wat ze willen maar er is gelukkig geen kijkplicht. Het wordt dus hoge kijkcijfers min 1. Ik zit veel liever weer in een goedgevuld stadion, maar dat zal nog wel vele maanden op zich laten wachten.

Ik blijf het een geweldig programma vinden. Gewoon lekker met een kop koffie op de bank en kijken maar. Natuurlijk gaan ze soms over grens met hun grappen of opmerkingen. Aan de andere kant heb ik ook bewondering voor Johan. Hij durft zijn mening te geven op tv. Dat kan ik meer waarderen dan al die mensen die “stiekem” een mening hebben thuis, achter gesloten voordeuren. Gelukkig ook na de zomer weer VI anders wordt 2020 toch wel een heel slecht en saai jaar.

Uiteraard!het concept is geld waard. Johan Derksen kan dat niet zomaar kapotmaken.misschien nog 1 jaar later, dan is Johan exit. Ik denk zelf nog geen 6 maanden.johan is lichterlijk aan het dementeren. Hij kan woorden niet eens meer normaal uitspreken dit jaar en Genee verbeterde hem niet meer uiteindelijk (uiteraard door de Derksen methode).het is al langer bekend dat Johan iedere keer iets anders zegt, maar dit keer vond hij ineens dat het geen 'satire' meer is, maar dat mensen het een serieus programma vinden??een collega onder de bus gooien (weken lang), maar na "een goed gesprek met de directie" toch maar weer aan tafel zitten?prima, halve salaris naar een goed doel. Maar nog 6 maanden dan is Derksen weg. Derksen maakt zijn oude programma kapot en het feit dat het nu nog doorgaat heeft alles met zijn "van Gaal" mentaliteit te maken. ( IK BEN DE Baas. .. maar bazen gaan niet samen)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2213 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Vrijdag 7 augustus
Napoli zit om de tafel met de zaakwaarnemer van verdediger Kalidou Koulibaly. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren