‘Verrassende wending bij Feyenoord na geruchten over Senesi’

Woensdag, 22 juli 2020 om 07:34Yanick Vos

Marcos Senesi wordt gelinkt aan een zomerse transfer, maar ondanks de geruchten is er volgens Voetbal International geen concrete interesse in de Argentijnse verdediger. Feyenoord-trainer Dick Advocaat rekent er daarom op dat hij in september bij de start van het nieuwe seizoen gewoon over de 23-jarige mandekker kan beschikken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door markie1984)

Een vaag stukje tekst. Wat is de verrassende wending ? Dat Feyenoord niet onder de 20 miljoen wil verkopen, terwijl er nog niemand echt geïnteresseerd is. Maar dat Feyenoord wel het geld goed kan gebruiken....

22 juli 2020 om 07:46

Het is een verrassende wending dat blijkbaar nog geen enkele club concreet is geweest, terwijl er in de afgelopen dagen in een artikel hier op vz stond dat er al 3 verschillende biedingen waren binnengekomen. Ook apart dat Sevilla niet eens interesse heeft terwijl dit ook bijna de enige club die met naam genoemd werd.

22 juli 2020 om 07:47

Verassende wending is het vertrek van Summerville denk ik, eerst worden de geruchten over Senesi besproken en het stuk over Summerville er er letterlijk na haha!

22 juli 2020 om 09:10

De vage wending is het plotseling verlengen van Botteghin omdat er opeens veel geruchten over Senesi zijn. Een week geleden waren er geen geruchten en zou Botteghin vertrekkend nu is er een mogelijke transfer en heeft Botteghin opeens bij getekent. Ik ga ervan uit dat er clubs heel erg concreet zijn voor Senesi en dat deze binnen 2-3 dagen vertrekt voor 22-23 miljoen.

22 juli 2020 om 09:16

De transfermarkt is op het moment dicht tot begin augustus, dus binnen 2-3 dagen lijkt mij vrij sterk. Feyenoord is al lange tijd met Botteghin in gesprek over een verlenging. Ik denk dat het nu doorgaat terwijl het eerst leek af te ketsen weinig met Senesi te maken heeft. Het is meer dat Botteghin geen interesse had van clubs die hem een betere aanbieding deden dan Feyenoord.

22 juli 2020 om 09:49

Feyenoord is inderdaad al langer in gesprek met Botteghin, er is ook al langer interesse in Senesi en bovendien is Botteghin de partner van Senesi en niet de vervanger. Maar in tegenstelling tot VI (Krabbendam) ga ik er ook absoluut vanuit dat er genoeg concreet is.

22 juli 2020 om 16:15

Klopt natuurlijk totaal niet wat je zegt. Dat Botteghin toch zou blijven hing al een hele tijd in de lucht zeker omdat er nooit officieel afscheid van hem was genomen zoals bij v.d Heijden of Tapia. Botteghin ging niet akkoord met het aanbod van Feyenoord maar er bleek geen beter aanbod tussen te zitten en hij heeft ook een jong gezin dus zal in deze tijd ook niet zomaar overal heen willen. Verlengen is voor hem nu gewoon de veiligste optie en dan volgend jaar als alles hopelijk weer wat normaler is nog eens kijken of die een avontuur aan kan gaan.

22 juli 2020 om 16:28

@V-Watcher, of heeft Feyenoord er een schepje boven op gedaan bij Botteghin omdat ze anders helemaal geen verdedigers overhouden? We zullen het niet weten want beiden zijn aannemelijk. Voor mij is het toeval iets te groot.

Het gaat niet bepaald Crysencio met Summerville...

Arnesen maakt er een leuk verhaal van, let maar op als iemand 20 miljoen bied, dan is Senesi gewoon weg!!!

Tuurlijk moet Feyenoord verkopen, zoveel spelers hebben ze niet die echt waarde vertegwoordigen

22 juli 2020 om 08:51

Ik zal het in de gaten houden. Feyenoord moet helemaal niet verkopen op het moment. Uiteraard ga je vroeg of laat in de problemen komen zonder mooie uitgaande transfers, maar het water staat niet aan de lippen.

22 juli 2020 om 09:12

Net zoals ze er goed aan hebben gedaan om die 18 miljoen op Jorgensen te weigeren natuurlijk... Als Feyenoord zoveel winst kan maken op deze speler, binnen 1 jaar, verkopen. En als Feyenoord zijn huiswerk goed heeft gedaan dan hebben ze een vervanger allang in beeld. En dit zou niet alleen Feyenoord moeten doen, maar elke club in Nederland. Zoals Ajax Sanchez voor 5 miljoen kocht en 12 maanden later voor 40 miljoen verkopen, top.

22 juli 2020 om 09:33

"net zoals ze er goed aan hebben gedaan om die 18 miljoen op Jorgensen te weigeren natuurlijk... "reuze interessant ja. Behalve dat die 18 miljoen nooit officieel is bevestigd en ook als dat bod daadwerkelijk is gedaan, er wat mij betreft legitieme redenen waren om nog een half jaartje te willen wachten met de verkoop. Dat is echter een andere discussie. Leuk om bijvoorbeeld Sanchez aan te halen, maar als je wilt kan ik ook een lijstje maken van spelers waar Ajax niet snel genoeg heeft verkocht?

22 juli 2020 om 10:08

Als we altijd maar moeten denken aan hoe het bij Jorgensen ging, komen we natuurlijk ook nooit echt vooruit.

22 juli 2020 om 09:03

Oh ja, jij weet het beter dan Arnesen.. Fijn, als ik wat wil weten over Feyenoord, dan klop ik bij je aan...

22 juli 2020 om 09:14

@Markie, Feyenoord kan niet zomaar een club record weigeren. Dat is financieel gewoon weg niet verantwoord. Een transfer van 20mil + moet Feyenoord simpelweg mee door gaan. Het is namelijk ook niet dat ze zwemmen in het geld. En ik heb nog nooit een TD horen zeggen dat ze geld te kort hebben en daarom graag hun speler verkopen..

22 juli 2020 om 09:42

Hebben ze al gedaan zelfs

22 juli 2020 om 10:35

@Goat1908, een eerste bod afslaan is heel wat anders dan een deal laten klappen. Een bod afslaan is onderhandelen om een hoger bod te krijgen. Als een speler niet te koop is zeg je dat hardop, en dat is precies wat Arnesen niet zegt. Die geeft aan dat bij het juiste bedrag Senesi vertrekt.

22 juli 2020 om 12:30

Nog eentje die weet hoe het zit.. ook jou houd ik in gedachten als ik nieuws over Feyenoord wil weten. Laten we nu naar afwachten hoe het gaat, want speculeren heeft geen zin.

22 juli 2020 om 14:35

Markie, deze hele site is gestoeld op speculeren en discussiëren. Misschien dat jij beter teletekst in de gaten kan blijven houden, daar zie je feiten terug.

23 juli 2020 om 13:02

Dit is geen discussiëren, dit is dingen neerzetten als voldongen feit... Daar ageer ik tegen.

22 juli 2020 om 10:48

Sinisterra, kökcu, senesi, berghuis, bozenik, malacia, bijlow, haps. Vertegenwoordigen allemaal aardig wat waarde. Wordt zo moe van mensen die stellen dat de feyenoordselectie niet veel waard is..

22 juli 2020 om 10:53

Feyenoord moet senesi inderdaad een keer verkopen voor dikke winst, maar dat betekent niet dat het voor de eerste de beste hoge prijs moet. Ze kunnen ook besluiten een jaar te wachten en volgende zomer hem te verkopen. Senesi stijgt alleen maar in waarde want is echt een hele goede verdediger

22 juli 2020 om 13:57

Je lult uit je nek en dat weet jij ook.
Begrijp je wel waarom je hoopt dat Feyenoord de beste verdediger op de ned moet verkopen maar helaas is dat (voor jou) niet zo.

Het is inderdaad een verrassende wending. Maar van wie? Waar de Feyenoord watcher van VI als eerste aankaarten dat Senesi zo goed als zeker naar Spanje of Engeland gaat vertrekken wordt nu met een vraagteken op het voorhoofd gezegd hoe komen ze daar nu bij? Is niks van waar. Dus eerst hand in hand met de Telegraaf vechten om als eerste onzin te verkopen omvervolgens te zeggen hoe komen ze er bij. Van mij mag hij blijven maar een hoge transfersom geeft meer lucht al zal er na een jaar Advocaat puin geruimd moeten worden. Eerst uitgebreid in de krant verklaren dat Feyenoord jeugd in Moet passen en vervolgens een zooi ouwe knarren aantrekken zodat de talenten weer gillend de poort uitlopen en Advocaat de deur achter zich dicht trekt. Wil je helemaal naar de fylisteinen er loopt nog iemand in Katwijk die graag in de schijnwerpers staat. God behoedde ons.

Dat er nu geen concrete interesse is, is niet zo gek. De hele tombola moet nog echt op gang komen. Verwacht vanaf augustus dat het circus echt gaat beginnen en dan moet blijken wat van de interesses waar is (in welke speler dan ook). Hoop voor Feyenoord dat ze hem kunnen behouden!

22 juli 2020 om 09:53

Echter meldde Feyenoord Transfermarkt (in tegenstelling tot Krabbendam ondertussen een betrouwbare bron) dat er zelfs al, een dus concreet, recordbod van 22 miljoen is afgeslagen. Hoop zelf ook dat hij blijft, maar vanaf 25 miljoen zal hij niet te houden zijn lijkt me.

22 juli 2020 om 10:09

Als dat inderdaad al geboden is en komen terug met een bod van circa 25 miljoen lijkt hij mij ook niet te houden nee. Is wel echt een mooi bod dan trouwens, daar moet je echt wel een vervanger voor kunnen halen (en een hoop overhouden). Zou sportief wel heel fijn zijn als hij blijft natuurlijk.

22 juli 2020 om 10:33

25 miljoen is natuurlijk laten gaan.koop daarna die jongen van NAC en koop een cv die er gelijk sta. Dat moet wel lukken voor dat bedrag.heb je dan nog centjes over ga je voor Venema en je heb 2 leuke jongens voor de toekomst.met alle respect ik hoop echt wel dat Senesi blijft maar voor 22 mil zou ik hem al op de fiets wegbrengen.

22 juli 2020 om 10:52

Jaa ik hoop ook van harte dat hij blijft. Maar met, laten we zeggen, 15 miljoen herinvesteerbaar geld kunnen we inderdaad ook weer vooruit. Arnesen zal ook wel z'n lijst klaar hebben liggen.

Volgens ABC Sevilla heeft Senesi op een lijst gestaan met meerdere namen, er staat nergens dat hij de man is die ze willen. Er lopen in Spanje genoeg goede verdedigers en beter dan Senesi . Momenteel worden deze namen genoemd : Marcos Alonso,dani Parejo, Rakitic, Gã¶tze, David Silva Jean-Philippe Mateta.

22 juli 2020 om 10:57

Allemaal middenvelders.

Dat er nog geen concrete interesse is niet zo heel raar toch. De clubs waar de geruchten over gaan die zijn net klaar met hun competitie of nog bezig met het afmaken van de competitie. De focus ligt ook meer daar op dit moment. Daarnaast is de transfermarkt ook niet open voor een deel van Europa. Alleen in Nederland en nog aantal landen is dit van 1 tot 21 juli deels open. Dus die interesse komt echt nog wel als de transfermarkt echt open gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

5 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 7 0 1 0
2020/2021 Feyenoord 34 3 5 0
2019/2020 Feyenoord 16 1 2 0
2019/2020 San Lorenzo 4 0 1 0
2018/2019 San Lorenzo 23 0 5 0
Laatste voetbalnieuws

Van Hanegem: ‘Hij heeft opeens een documentaire, maar moet scherper worden’

Willem van Hanegem is niet goed te spreken over het optreden van Feyenoord in de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-2). In zijn column voor het Algemeen Dagblad schrijft de oud-voetballer dat...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren