Arnesen: ‘Als hij verkocht is, dan brengt Feyenoord dat zelf naar buiten’

Zondag, 19 juli 2020 om 12:37Robin Bruggeman

Marcos Senesi beleefde een moeizame start bij Feyenoord, maar groeide naarmate het afgelopen seizoen vorderde uit tot een steeds belangrijkere schakel in het elftal van trainer Dick Advocaat. De goede prestaties van de Argentijn zijn ook elders niet onopgemerkt gebleven en de centrale verdediger komt al een aantal weken langs in diverse transferrubrieken.

Technisch directeur Frank Arnesen stelt de supporters van Feyenoord zondag in gesprek met RTV Rijnmond echter ietwat gerust: “Wij hoeven niet per se te verkopen. Maar je weet dat Feyenoord niet oneindig veel geld heeft dus zullen we aanbiedingen serieus nemen. Maar het is zeker niet noodzakelijk”, stelt hij.

Senesi geniet van het spelen in het Feyenoord-shirt

Hoewel Arnesen zich niet uitlaat over bedragen, heeft RTV Rijnmond vernomen dat Feyenoord ‘voor een bedrag onder de twintig miljoen euro niet eens nadenkt over een verkoop van Senesi’. De 23-jarige stopper zou in dat geval de duurste uitgaande transfer ooit van Feyenoord worden. Het record staat nu nog op naam van Dirk Kuyt, die veertien jaar geleden voor achttien miljoen aan Liverpool werd verkocht.

Ook over de geruchten over de interesse van Sevilla in Senesi houdt Arnesen zich op de vlakte: “Ik weet niet wie dat meldt, maar die informatie is niet vanuit Feyenoord gekomen. Als we Senesi verkocht hebben, dan brengen we dat zelf naar buiten”, is hij duidelijk.

Arnesen haalde voor aankomend seizoen tot nu toe Mark Diemers, Christian Conteh en Bryan Linssen naar Feyenoord. De Rotterdammers nemen afscheid van onder meer Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin, Renato Tapia en de huurlingen Rick Karsdorp, Oguzhan Özyakup en Edgar Ié. Voor laatstgenoemde lijkt het echter niet uitgesloten dat hij alsnog langer in De Kuip actief blijft.


Poll

Denk jij dat Marcos Senesi Feyenoord deze zomer alweer gaat verlaten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door feycoev)

Zou mooi zijn als die blijft. Ben sowieso enorm benieuwd naar wat Arnesen nog uit zijn hoed gaat toveren voor de achterhoede. Ze hebben pure middelmaat als vd Heijden en Botteghin weten te lozen. Maar helaas zie ik Feyenoord met jongens als Geertruida en Ié geen hoge ogen gooien.

19 juli 2020 om 13:17

Botteghin is geen middelmaat hoor altijd meer dan prima geweest

19 juli 2020 om 13:24

Maar Feyenoord wil vooruit, stappen maken. Dan is het niveau Botteghin niet meer wat je zou moeten willen nastreven toch? Na het kampioensjaar is het heel hard achteruit gegaan, vind ik.

19 juli 2020 om 13:34

Prima is toch niet goed genoeg? Zo hebben wij Veltman, ook meer dan prima maar geen topper, vooral als je stappen vooruit wilt maken moet je dan af van een 33 jarige? Botteghin

19 juli 2020 om 13:51

Er staat niet veel boven prima hoor...

19 juli 2020 om 14:19

Goed, heel goed, uitstekend, wereldklasse, Ronaldo/Messi.. Er staat dus nog genoeg boven prima

19 juli 2020 om 16:34

Dan ken je de betekenis van prima niet...

19 juli 2020 om 13:39

Gelukkig is Ié dan ook nog niet terug.

19 juli 2020 om 14:41

Geertruida hoort wel mooi bij de beste 80 talenten ter wereld...

19 juli 2020 om 18:17

Ik zag het inderdaad. Leuk voor hem, geloof ook echt dat er potentie in zit. Maar zie hem op dit moment nog geen 40 potjes in een jaar spelen als CV of RB van Feyenoord en de club daadwerkelijk naar een hoger niveau tillen. Jij wel als Feyenoord fan?

20 juli 2020 om 09:42

Nee ik ook niet. Kan wel een degelijke verdediger worden, misschien het beste op rechtsback maar moet daar nog heel wat vlieguren maken.

Leuk verhaal voor de bühne, maar als Sevilla 15mln neerlegd gaat er gewoon een strik om Senesi. De echte vraag is of er al een plan is om het (ooit onvermijdelijke) vertrek van Senesi op te vangen. Dat is het grote verschil met onze Amsterdamse vrienden, toen die Sanchez verkochten stond de Ligt klaar om dat gat op te vullen....

19 juli 2020 om 13:20

En toen de Ligt vertrok hadden we geluk dat Veltman nog bij de club was anders hadden we een probleem. Het is niet zo dat bij ons elk vertrek direct met een gelijkwaardige speler opgevangen is laatste jaren. Senesi is goed genoeg om mee te doen om de titel en Europees sla je er geen modderfiguur mee. Dat soort spelers zijn niet elk jaar haalbaar misschien, zo zagen we ook bij Ajax die met een groter budget moeite hebben. Als na Senesi een degelijke Eredivisie verdediger komt te spelen voor er weer een topper komt is dat kijkende naar huidige situatie niet gek. Zelfde heb ik nu bij Ajax op verschillende posities, zo was dat dit seizoen op het middenveld en kan het zomaar over 2 jaar in de aanval zo zijn.

19 juli 2020 om 13:25

Tsja, is het geluk dat Veltman er nog was? Of heeft dat misschien toch met “technische planning” te maken? Wat ik bedoel is dat Ajax in ieder geval een poging doet om een gelijkwaardige vervanger te halen voordat een speler verkocht wordt. Bij Feyenoord lijkt toch nog altijd de paniek te regeren zodra er spelers vertrekken.

19 juli 2020 om 13:59

Nouja, zonde blessure van Veltman was hij hoogstwaarschijnlijk al weg geweest. Die jongen loopt al zo'n 20 jaar bij Ajax en wilde niet transfervrij vertrekken dus verlengde, dat siert hem. Tuurlijk is het een deel die planning waar je op doelt maar er zit ook een dosis geluk bij. Bij Ajax hebben ze afgelopen zomer gewoon verschrikkelijk ingekocht terugkijkende erop. Martinez was voor relatief laag bedrag een positieve meevaller en Promes heeft zijn waarde en geeft opties maar je 2 beste spelers die vertrokken heb je ondermaats opgevangen en daar was dit seizoen resultaat van. Kijkende naar de aanval met kwaliteitspelers als Onana, Blind, Tagliafico en Vd Beek hebben we een matig seizoen gedraaid. Nu hoop ik dat die angst niet doorslaat bij Ajax naar deze zomer toe. Bij Feyenoord hebben ze naar mijn mening laatste twee seizoenen best degelijk gedaan toch? Ze hebben meer waarde in selectie dan ervoor, toch een deel verjonging plaats gevonden. Breedte lijkt nu versterkt te worden met spelers als Linssen en Diemers die niet heel veel kosten maar wel op posities spelen waar je nu waarde hebt lopen die na komend seizoen dus voor goed bedrag verkocht kunnen worden (Sinisterra en Kokcu) terwijl Berghuis en Senesi ook gewoon ver over de 10 miljoen zitten imo. Heb momenteel idee dat het bij Feyenoord weer beetje loopt zoals het zou moeten. Misschien op korte termijn dat ze nog af moeten haken maar die gaan weer terug komen.

19 juli 2020 om 14:11

Ik denk dat we zelfs in Rotterdam meer van Ajax verwacht hebben, maar toch liegen de prestaties er niet om. Voor Sinisterra hebben we nu een alternatief, maar Kökcü, Berghuis en Senesi zijn sterkhouders waarvan het vertrek in de huidige selectie niet kan worden opgevangen. Vervangers zijn nu echt nog 2-3 klasses minder?

19 juli 2020 om 14:41

Tuurlijk ga je er op achteruit maar er zitten nog teveel zwakke plekken in de selectie. Je kan op bepaalde posities stap terug doen, zoals met vertrek van Berghuis gaat gebeuren, maar als je elders stap vooruit zet kan het team beter worden. Wanneer het budget bij Feyenoord omhoog gaat, wat paar jaar kan duren, zie ik het daar wel goed komen eigenlijk. Zeker als het zoals paar jaar geleden een jaar klikt en je CL kan halen.

19 juli 2020 om 15:33

Ik vind je reacties heerlijk positief en je kijkt ook echt naar de situatie, onder Arnesen lijken we inderdaad bezig te zijn aan een opmars. Iedereen heeft geloof in de selectie en de spelers, in de breedte zijn we absoluut sterker geworden en de selectie is nu al veel meer in balans. Er staat meer waarde op het veld. En je hebt gelijk, Ajax moet wat dat betreft ons voorbeeld zijn. We moeten een selectie creëren waarin posities kunnen worden opgevuld wanneer er iemand vertrekt, daar hebben we de afgelopen jaren steken laten vallen evenals op het juiste moment leren verkopen. Maar ik geloof ook dat wij de komende 3/4 jaar weer gaan aanhaken onder Arnesen, ik hoop dat Dick ook nog op een of andere manier betrokken blijft na dit seizoen. Hij brengt zoveel positiviteit. Daarnaast is het denk ik voor ons heel belangrijk dat het -21 project een succes gaat worden, dat is voor de lange termijn echt heel belangrijk om jonge talenten kansen te bieden en aansluiting te laten krijgen in de belangrijke jaren. Zoals je ook ziet bij Summerville, eigenlijk door stom toeval naar Dordrecht verdreven, daardoor in de picture bij eredivisie clubs, en nu waarschijnlijk volwaardig lid eerste elftal. Zo hebben wij dit altijd ook gehad met Excelsior vroeger, hierdoor konden veel spelers de stap maken daarna. Tomasson, buffel etc. Nu moeten we dat weer gaan creëren, en snap ik eigenlijk niet dat er niet 2/3 jongens die de kans hebben naar Dordrecht of waar dan ook worden gestuurd. zoals bannis, Azarkan… Als we maar beter worden

19 juli 2020 om 13:34

Haha dat hoop je he. Met deze speler is Feyenoord een kampioens kandidaat en zonder niet. Beste verdediger op de ned velden.

19 juli 2020 om 13:51

@krinos en toen die De Ligt verkochten stond Veltman klaar om dat gat op te vullen die twee klassen minder is. ook voor een club als Ajax is het dus niet altijd makkelijk om zomaar even een topper in huis te halen

19 juli 2020 om 14:07

Je maakt hetzelfde punt als wolterx, terwijl Ajax zelfs met Veltman nog bovenaan in de eredivisie is geëindigd. Dat heeft zonder meer te maken met kwalitatieve armoede in de eredivisie, maar Feyenoord heeft in mijn optiek niet echt een vervanger voor Senesi van het niveau Veltman of hoger klaarstaan?

19 juli 2020 om 14:23

@krinos dat is waar maar die zijn toch wel ergens te scouten als Senesi een mooi bedrag oplevert? Senesi zelf was ook maar 7 miljoen dus als hij bv 20 miljoen oplevert is het zeker niet onmogelijk een goede vervanger te vinden

19 juli 2020 om 15:44

Eigenlijk komt het erop neer dat Feyenoord voor het bedrag van Senesi 2 spelers moet kunnen halen, 1 die potentieel over 2 seizoenen hetzelfde pad kan bewandelen en volgend seizoen iemand die de vervanger van Senesi kan gaan vervangen. Dan gaat Feyenoord echt een kans maken om weer substantieel aansluiting te vinden bij Ajax, PSV en AZ

19 juli 2020 om 15:50

Wat versta je eigenlijk onder aansluiting? Punten? Financieel? Prijzen? En je hebt het over weer aanhaken; wanneer heeft feyenoord in jouw ogen losgelaten dan? Wat mij betreft halverwege de jaren 70, maar laten we dat alsjeblieft niet als uitgangspunt nemen

19 juli 2020 om 13:53

Neerlegt... Voor 15 miljoen gaat Senesi echt niet weg. Dat is een leuk openingsbod.

19 juli 2020 om 15:30

Ik sluit niet uit dat hij vertrekt, maar hij vertrekt niet voor vijftien miljoen hoor. Ik weet niet waar je dat op baseert, maar hij hoeft niet verkocht te worden en heeft zelf al eens aangegeven te willen blijven. Onder Advocaat laat hij zien een heel goede verdediger te zijn en Feyenoord zit al niet breed op die positie, dus een eerder genoemde 20 miljoen lijkt me wel het minimum. En zelfs dan zie ik hem persoonlijk liever blijven

19 juli 2020 om 16:45

Ja daagg. 15 miljoen is genoeg om z'n handtekening te krijgen. Als de Ligt weg gaat voor 80, Sanchez voor 40. Dan ga je toch echt niet genoegen nemen met 15 voor Senesi? Lappen zullen ze. Minstens 25-30. We zijn niet langer een club die voor een appel en een ei z'n spelers weg doet. Europa ligt al krom dat Bergwijn en Ziyech zo goedkoop waren. Nou hebben wij een talentvolle jonge verdediger die een meerjarig contract heeft. En het is helemaal geen probleem hem een jaar langer in de Kuip te zien.

19 juli 2020 om 18:00

Wat denk je? Dat je dit even vanuit je leunstoel even kan bepalen?volgens mij is Arnesen heel duidelijk.

19 juli 2020 om 18:04

Feyenoord heeft naar verluid al een bod van 17 mil op Senesi van Sevilla afgewezen dus die '15 mil strik erom' klopt niet helemaal. qua vervanger heb je helemaal gelijk, er moet dan echt nog iets uit de hoed van Arnesen komen wil je een volwaardige vervanger hebben, zeker als ook Botthegin vertrekt.

Wel goed om te horen dat er niet verkocht hoeft te worden, er is dus nog wel wat geld om de achterhoede te versterken want je moet nog wel 2 Cv's en een CVM halen. Het liefst ook nog wel een links of een rechtsback.maar Arnesen voert goed beleid tot nu toe dus heb er vertrouwen in dat die spelers er zijn aan het begin van het seizoen zijn. Ie voor de breedte er bij achterin is prima zeker als daar Senesi als stabiele factor naast staat. Daarnaast zou ik het nog steeds niet een gek idee vinden om bij NAC aan te kloppen voor van Hecke. Het is ook niet uitgesloten dat Botteghin alsnog zijn contract gaat verlengen op een later tijdstip. Daarnaast zal je toch wel moeten proberen om Narsingh te lozen zeker als je Summerville zicht wil geven op speeltijd.

Met andere woorden.. Die gaat. Fijn dat Arnesen zijn mannetje staat en niet van plan is om Senesi voor een appel en een ei te laten gaan. Ik gok dat het bedrag rond de 25 miljoen gaat zijn. Benieuwd hoe Feyenoord dat dan gaat oplossen. Senesi en Botteghin die gaan en Malacia die geblesseer is moet je 3 vd 4 vervangen in je achterste linie.

19 juli 2020 om 13:31

Voor 25 mln moet je minimaal 2 van die posities kunnen vullen lijkt mij. Zolang Haps fit is lijkt LB me geen prio?

19 juli 2020 om 13:38

Ja klopt, maar ik bedoel het stond best goed achterin. cv's vulden elkaar goed aan, hadden een klik en het is aar afwachten als je twee nieuwe haalt watvoor niveau ze aantikken. Malacia was ook onderdeel van die sterke linie. Daarom wordt het wel even spannend voor Feyenoord. Hopelijk gaat Senesi binnen nu en een week en niet net voor de deadline.

19 juli 2020 om 15:01

@kdk-123 Maar welke club gaat 25 miljoen betalen? Sevilla wordt genoemd, maar hun transferrecord staat volgens mij op bijna 30 mil Zou goed zijn voor Feyenoord om eindelijk eens grote transfers te doen, maar ben benieuwd. Zelfs clubs als RM, Barca, A Madrid hebben moeite - o.a. door covid-19 - om transfers te doen. Dus lijkt me niet realistisch dat Sevilla zoveel gaat neerleggen. Begin seizoen weigerde ze ool 30 mil voor Bergwijn. Een aanvaller, NL international en in de CL gespeeld

19 juli 2020 om 16:46

Dan gaat ie niet weg. Ook prima. Komen ze volgend jaar toch weer met een dikke zak geld?

19 juli 2020 om 18:32

Ligt aan de club inderdaad. Sevilla wordt hem niet. Geven ook nooit veel geld uit. Getafe en Atalanta wilde hem ook. Maar ook dat zijn 2 clubs die niet veel uitgeven.komt er een club uit de PL dan kan dat wel. Verder vind ik Senesi zelf bij Inter passen. Godin wil weg, Skriniar gaat waarschijnlijk weg voor rond de 60 mio. Dan vind ik Inter Milan een typische club voor Senesi. Die kan enorm goed opbouwen en dat moet een cv ook wel kunnen bij Inter.niet iedere club heeft last van Covid hoor. Iedereen dacht dat we van die hoge transferbedragen afkwamen, maar inmiddels is iedereen al volop aan het uitgeven. Komt er uiteindelijk niemand voor 25+ dan blijft Senesi inderdaad en gaat hij het jaar daarop voor 30 of 35+ inderdaad.

19 juli 2020 om 18:53

Jorgensen: was 26, international, topscoorder ED, zat op zijn hoogtepunt. Je krijgt een bod van 17,5 miio en hoopt dan dat hij na een EK meer waard is. Senesi is 22, geen international, weinig wedstrijden gespeeld nog en veel meer potentie. Dan kan je die gok veel eerder nemen. Je gaat niet iedere speler snel wegdoen voor 15 miljoen, want oei oei oei een Jorgensen scenario kan zomaar gebeuren. Jorgensen was een goede gok. Maar helaas gegokt en verloren.

Tis toch van de gekke dat Feyenoord zijn duurste uitgaande transfer 18 miljoen is. Is totaal niet meer van deze tijd. Een verdediger zoals Senesi is binnen 2 jaar gewoon een A international van Argentinië en dan is ie 40 miljoen waard. Feyenoord moet hem vasthouden en pas bij 30 miljoen gaan nadenken.

19 juli 2020 om 15:02

@GrillMaster en dan een Jorgensson scenario krijgen? Feyenoord kan niet veroorloven om gok te nemen. Geld nodig om te groeien. Als een bod komt van rond de 18 mil dan is hij weg.

19 juli 2020 om 16:20

Waar kun je nu op baseren dat ie voor 18 miljoen gewoon weg is? Als bij Feyenoord een minimaal bedrag van 20 is besproken gaat ie echt niet voor minder weg. Of jij moet echt inside information hebben

19 juli 2020 om 18:12

Gebaseerd op logica. Je denkt toch niet dat Feyenoord 18 miljoen euro laat schieten als clubs niet bereid zijn 20 miljoen euro of meer te betalen? Het zegt al genoeg dat de technisch directeur tussen neus en lippen aangeeft dat de club geld nodig heeft. Niet bepaald de beste onderhandelingstactiek.

19 juli 2020 om 18:36

maar van 18 miljoen groeien ze niet, dat weet je. Feyenoord kan nooit voor 15 miljoen 2 verdedigers halen van de klasse van Senesi. En 18 miljoen voor een speler met zoveel potentie die nog international kan worden. Met Senesi erbij kan Feyenoord gaan voor het kampioenschap en dan groeien ze pas. Daarna zal het we een leegloop worden met Kokcu, Senesi en Berghuis.feyenoord heeft geen geldnood. En hebben nog een transferbudget van ongeveer 5 miljoen voor een extra verdediger naast Senesi.

19 juli 2020 om 19:12

Die vijf miljoen euro is echt nergens op gebaseerd. Verder gaat dit niet om groeien. De club moet noodgedwongen zo'n 20 miljoen euro terug in de begroting, dus die 18 miljoen euro is bij Feyenoord zeer welkom. Als je zo erg moet inleveren op de begroting, hoe kun je dan gaan beweren dat er geen geldnood is? Bovendien lijkt het erop dat Senesi voor Feyenoord niet houdbaar gaat worden. Verder: Zolang Senesi geen international is of zich op een groter podium laat gelden, heb je nergens garanties op.

19 juli 2020 om 15:10

Heb jij garantie dat hij over 2 jaar A-international is. Heeft hij zich al in de grootste Europees toernooi CL bewezen? Tegen grotere namen dan can de EL. Of heb jij gewoon een grote glazenbol waar jij alles uit de toekomst ziet??

19 juli 2020 om 23:48

Welke speler van Feyenoord had er voor meer moeten vertrekken dan?de laatste grote transfers van Feyenood waren die van Kongolo en Karsdorp, die gingen voor spelers uit een kleinere competitie gewoon voor markt conforme bedragen weg.

Het enige wat ik van Senesi weet is dat hij een stroef begin had en dat lang niet iedereen tevreden was. Is hij dan echt 20 miljoen waard zoals ik op FR12 lees tussen de reacties, of is dat meer de hoop om mee te dingen in de hoge bedragen van nu? Wat is ‘ie volgens jullie waard?

19 juli 2020 om 14:07

20 miljoen of meer. Begin was niet sterk maar dat kwam meer door Stam dat je in zo wedstrijd moet invallen. Daarna elke wedstrijd een ruim voldoende of hoger echt een heerlijke verdediger. Veel rust aan de bal en een enorm goede inspeelpass.

19 juli 2020 om 14:26

Denk je nou echt dat clubs zomaar 20 miljoen gaan neerleggen voor een speler die 15 potjes Eredivise gespeeld heeft? Volgend seizoen in Europa spelen lijkt me meer een graadmeter voor clubs, in de Eredivisie val je al snel op

19 juli 2020 om 14:38

Dan gaat hij toch niet weg.

19 juli 2020 om 15:05

Ik vraag me dat ook af. Heeft maar een handjevol wedstrijden gespeeld. Voor hoeveel is hij nou ook weer gehaald?

19 juli 2020 om 15:26

ja, ok. Maar deze jongen is dat geld echt wel waard. Hij heeft zich na die eerste drama wedstrijd echt goed gemanifesteerd. Dit is echt een hele goede verdediger. 20+ is veel , maar ik denk dat we hem voor minder gewoon niet moeten verkopen. Dan blijft hij toch lekker. Dan kun je wellicht met nog 1/2 aankopen in de toekomst op je mindere plekken echt gaan voor CL voetbal, verdien je het ook.

19 juli 2020 om 16:48

Tja. Kenny tete stond na 3.5 eredivisie wedstrijd in Oranje. Vond een heel groot deel van de Ajax supporters ook niet gek. Ik zie het probleem niet. hij hoeft niet weg. Dan is ie volgend jaar nog meer waard.

19 juli 2020 om 15:35

Jeroen, onder Advocaat is hij echt heel goed gaan spelen. Hij begon niet overtuigend onder Stam, maar daarna stond hij er ineens. Zeer betrouwbaar, opbouwend goed, wint duels. Enige nadeel vind ik dat hij de backs vaak aanspeelt op borsthoogte als ze compleet vrij staan, haha. Dat vertraagt de aanval soms. Verder is het een klasbak

Poeh veertien jaar terug je duurste speler verkocht voor 18M. Die willen dat bedrag natuurlijk verbreken en willen niks horen onder de 20M 🤣. Dat verklaart wel heel veel vind ik!

19 juli 2020 om 18:10

Een club denkt wel twee keer na als een technisch directeur tussen neus en lippen al aangeeft dat Feyenoord geld nodig heeft. Ik vind het niet slim om dit soort dingen als technisch directeur te zeggen. Het hoeft niet direct invloed te hebben, maar dat soort woorden werken enkel in het nadeel van de transferwaarde als ze effect hebben.

19 juli 2020 om 18:53

Feyenoord heeft geen geldnood en hoef niet te verkopen. Met een transferbudget van ongeveer 5 miljoen kan Feyenoord nog 1 cv kopen voor naast Senesi.

19 juli 2020 om 19:08

Natuurlijk heeft Feyenoord wel geldnood. Er is namelijk nauwelijks geld en de selectie vertegenwoordigt ook veel te weinig waarde voor het salarishuis dat ze hebben. Ze hebben nauwelijks iets te besteden. Verder wil ik weleens weten waar je die 5 miljoen euro vandaan haalt, want ik kan er niets over vinden. Als je zo'n 20 miljoen euro terug moet in de begroting, vraag ik me af of er uberhaupt iets overblijft om te besteden zonder dat je een speler verkoopt.

19 juli 2020 om 22:03

@kdk-123 hoe kom je erbij dat Feyenoord geen geldnood heeft. Feyenoord lijd een zuinig leventje voor een club die zichzelf 'topclub' wil noemen. Feyenoord is net een kind die samen met z'n moeder in een snoepwinkel binnenloopt, en tevreden moet zijn als hij 'n zakje met colaflesjes, kersjes en bananenschuimpjes krijgt. Want zelf kiezen zit er niet in. Matig budget!!!

Ok, dus sensei gaat vertrekken. Daar begint het toch aardig op te lijken! Toch erg goed en knap gedaan in zo'n korte tijd wennen aan Nederland en tegenslag overwinnen en een erg hoog niveau halen. Ik hoop heel erg op een 20+ transfer natuurlijk. Verder lijkt Botteghin toch te blijven tegen een lager salaris, dit juich ik toe. We hebben nog geen vervanging en zo heb je goedkoop een prima speler die ook nog eens goed kan coachen wat ook wel prettig is. Dan hebben we toch een meer dan ok elftal met op sommige plekken redelijke spelers, op sommige plekken spelers met potentie en een aantal toppers. We lijken onder Arnesen lig vooruit te gaan, groei te zien, en dat de supporters en de groep dat alleen al denkt en geloofd zorgt ervoor dat het ook zal gaan gebeuren. Ben heel benieuwd wat we gaan doen mocht Senesi gaan vertrekken, mijn inziens moeten we dan een talentvolle LCV en RB kopen. De LCV moet dan jong zijn en de kans hebben om naast Botteghin net zoals Senesi zich te ontwikkelen. Pierie zou ik geen gekke gedachte vinden, dit gaat echter nooit gebeuren. Ik heb verder weinig kijk op het buitenland, iemand een idee? Kana van Anderlecht of is die echt onhaalbaar ? en dan een RB omdat ik denk dat je Geertruida eerste RCV moet maken achter botteghin, ik denk dat hij op die plek een hele goede speler kan worden. Beetje een Luckassen maar dan ietsje rustiger. Als Advocaat hem veel beter vind als RB dan een RCV halen die talentvol is en op lange termijn plek Geertruida over kan nemen.

ps. Ie moeten wij mijn inziens van ons leven niet halen. Geloof niet dat hij zich nog veel gaat ontwikkelen, ik vond hem heel onrustig, kon niet communiceren. Maarja misschien dat Advocaat er iets van kan maken??

Volgens ABC Sevilla is hij een van de gegadigden en wil en kan Sevilla niet meer dan 15 miljoen betalen. De minister van volksgezondheid Salvador Illa van Spanje zegt nu zelfs dat hij voorspelt dat de competitie op 12 september zonder publiek van start zal gaan, Corona is zich razendsnel aan het verspreiden dus minder inkomsten . Dus zal hij wel bij Feyenoord blijven .

Gaat ook voor een schrijntje de deur uit had ie bij ajax gespeeld dan zou ie op z.nminst 60 miljoen verkocht worden dat is pas handelen met succes.

Als een verdediger van Ajax, uitgeleend aan Heerenveen omdat hij niet goed genoeg is om in Amsterdam te spelen, al voor 26 miljoen weg gaat. Geef Feyenoord groot gelijk.....als hij de deur uitgaat, dan voor de hoofdprijs.

Zo zeg wat een uitspraak! Als Senesi verkocht wordt gaat Feyenoord dat dus zelf naar buiten brengen? Dat zijn geen halve waarheden zeg! Hoop voor Arnesen dat hij geen gezeik gaat krijgen met zulke harde teksten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger323
J. ToornstraMiddenvelder307
S. BerghuisAanvaller3017
B. LinssenAanvaller298
N. JørgensenAanvaller224
N. MarsmanKeeper200
L. SinisterraAanvaller193
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

4 fans
Verdediger, 24 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 14 mei
Chelsea hoopt Benjamin Mendy te verlossen van de bank bij Manchester City. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren