Franse media: broer van Serge Aurier doodgeschoten in Toulouse

Maandag, 13 juli 2020 om

Christopher Aurier, de broer van Tottenham Hotspur-verdediger Serge Aurier, is volgens Franse media vanochtend om het leven gebracht. De 26-jarige Ivoriaan is volgens Le Point neergeschoten op de openbare weg in Toulouse. De dader is op de vlucht geslagen. Tottenham Hotspur bevestigt dat de broer van Aurier is overleden en brengt zijn condoleances over, maar doet geen uitspraken over de doodsoorzaak.

De politie ontving verschillende telefoontjes van omwonenden met de boodschap dat er een man op de grond lag met een schotwond in zijn buik bij Boulevard de Thibaud. Hij werd nog wel naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar dood verklaard. Volgens het lokale La Dépêche heeft het incident plaatsgevonden nabij een nachtclub. De politie is een onderzoek ingesteld.

Net als zijn broer Serge speelde Christopher Aurier op jonge leeftijd bij RC Lens. Hij speelde vervolgens voor onder meer Gueugnon, Chantilly en Rodéo FC Toulouse. Tottenham-back Aurier, een jaar ouder dan zijn omgekomen broer, kwam zondag nog negentig minuten in actie in de North London Derby tegen Arsenal (2-1 winst).39 reacties (laatste reactie door scouserper)

Waar zijn we toch allemaal mee bezig in deze wereld. Puinhoop zijn we ervan aan het maken. Helaas kun je er weinig tegen doen.

13 juli 2020 om 14:45

Ach dat is het al sinds mensen heugenis. Dat werd 100 jaar geleden ook al gezegd, en over 100 jaar nog steeds. Daar hoef je geen waarzegger voor te zijn.

13 juli 2020 om 16:24

Niet dat het minder erg is, maar dit gebeurt dagelijks. Dat het nu de broer van een bekend persoon betreft maakt het niet meer bijzonder.

Sterkte aan de nabestaanden!

Toulouse is een van de gevaarlijkste steden van Europa, maar desalniettemin is dit natuurlijk heel triest. Elke dode is er een te veel. RIP

13 juli 2020 om 10:03

Is dat zo? Ben er een aantal keren geweest maar nooit zo ervaren

13 juli 2020 om 10:50

Ik geloof dat Marseille nog erger is toch? En Lyon en Parijs? Ik ben redelijk vaak in Franse steden geweest en kom er liever niet (meer).

13 juli 2020 om 11:40

Vond het geweldig in Toulouse, had dit absoluut niet zo ervaren..ook echt een studentenstad.. k had een andere gevoel bij marseille..

13 juli 2020 om 12:32

Ik vond Toulouse juist heel gezellig toen ik er was...

13 juli 2020 om 13:51

Nou...vind Marseille een graadje erger dan Toulouse,ben in beide steden geweest. Boudewijn Zenden heeft even in Marseille gevoetbald,die heeft daar gelijk zn Lambo verkocht omdat hij bang was voor een carjacking. Maar goed,overal kan zoiets gebeuren,denk dat de mensen daar ook zo over Amsterdam praten mbt onveilig enzo

14 juli 2020 om 15:43

Ik ken niemand die zo over Amsterdam praat. Relatief veilige stad hoor.

14 juli 2020 om 16:05

Haha...ja,maar wat zullen ze zich in Frankrijk hebben afgevraagd toen daar de berichten over die liquidatiegolf in Amsterdam eo in de media verschenen....bijvoorbeeld....? Als ik in Engeland ben zeg ik altijd maar dat ik uit Amsterdam kom,dat kennen ze dan wel (mijn woonplaats hebben ze nog nooit van gehoord en ga het niet meer uitleggen ook) is gemakkelijker. Naughty and rough city hoor je dan vaker....toch een indicatie...maar zoals gezegd,dergelijke incidenten kunnen overal gebeuren.

Moet er niet aan denken om mijn broertje zo te verliezen, veel sterkte aan Aurier en zijn familie 🙏🏼 🧎‍♂️

Frankrijk is wel echt nog steeds diep aan het afglijden zeg, meerdere levensgevaarlijke steden en het is vaak genoeg onrustig. Begint een beetje een derde wereld land te worden zo.

13 juli 2020 om 15:56

Nou ja, de “criminele” moordcijfers gaan in Frankrijk al jaren omlaag, enige wat erger is geworden zijn aanslagen zoals in Parijs en Nice.

Zou me niet verbazen als hij een beetje half in de misdaad zat. Bij dit soort schietpartijen is dat vaak zo en die Serge Aurier is ook een beetje een dubieuze gast.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

In de wandelgangen

Zaterdag 15 augustus
Omar Rekik, het broertje van Karim Rekik, staat mogelijk voor een overstap naar Nederland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren