Bryan Roy vergelijkt Cruijff met Trump in merkwaardig interview

Zaterdag, 4 juli 2020 om

Bryan Roy baarde de afgelopen jaren opzien met optredens in de media. Zo leek hij allesbehalve nuchter tijdens een voorbeschouwing met Harry Vermeegen op Ajax – Feyenoord in 2018 en verbaasde hij tijdens een warrig telefoongesprek met Wilfred Genee bij Radio Veronica. Toen hem in het gesprek werd gevraagd wat hij doet sinds zijn vertrek als jeugdtrainer bij Ajax, antwoordde de oud-aanvaller ‘niks’. In een interview met het Algemeen Dagblad gaat Roy in op zijn opmerkelijke mediaoptredens en vertelt hij dat het goed met hem gaat en dat hij zich ‘bevrijd’ voelt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

130 reacties (laatste reactie door droppie)

Ik ben het totaal niet met hem eens wat betreft Trump enzo maar prima toch dat hij zich bevrijd voelt. Lekker laten gaan joh.

4 juli 2020 om 10:35

@Makalele probleem is dat die gasten helemaal niet bevrijd voelen. Alles is een complot. Ieder gebeurtenis (bijv BLM) is vooropgezet plan om af te leiden. Ze denken ieder moment dat een groep de burgers slaaf wil maken. Of uitroeien.

4 juli 2020 om 10:47

Kan het zo zijn dat Roy inmiddels wat meer levenservaring heeft en tot een generatie behoort die nog wel heeft geleerd om zelf na te denken. Tegenwoordig looen er te veel mensen die niet meer hebben geleerd om vrijuit te kunnen denken. Dat merk ik ook aan de reacties op dit artikel. Heel zorgwekkend. Mensen worden daadwerkelijk zombies.

4 juli 2020 om 11:07

@Das-Phantom "wel geleerd zelf na te denken" Ja precies! Met zelf geleerd bedoel je klikken op de filmpjes en linkjes die via algoritmes op je zoektermen voor je in beeld komen. Heel zelfstandig geleerd ja!

4 juli 2020 om 11:21

Kril / Op filmpjes klikken? Je kan toch zelf met je ogen kijken Kril? Weet je wel waar Trump allemaal mee hoeft moeten afrekenen? Ze noemden hem eerst een Russian spy, dat is zowat het ergste wat je volgens de wet fout kan doen in Amerika, spionage. Je raadt het al, die aanklacht bleek een totale hoax te zijn. Daarna kreeg je de seksaffaire met Stormy Daniels, en je raadt het al, hij heeft geen eens seks met haar gehad. En dan zeg je als laatst dat er mensen zijn die ieder moment denken dat de burgers slaaf worden gemaakt, dude , de ouders van mijn oma waren slaven. Dat is niet zo lang geleden, en jij denkt dat er geen enkele mensen meer bestaan op deze wereld die zo een tijdperk weer in gang zouden willen zetten? En dan als laatst Kril, volgens jou bestaat een complot gewoon niet, dat heeft iemand jou in ieder geval wijs gemaakt, maar dude, we zitten in de grootste fucking conspiracy aller tijden. Als ik een jaar geleden tegen jou had gezegd dat alle sport eruit zou gaan, alle concerten en festivals afgelast zou worden en dat alle winkels dicht zouden zijn, dan had je mij zo een persoon genoemd die de hele dag filmpjes zit te bekijken op Youtube zeker. Nou beste meneer, we zitten midden in een conspiracy

4 juli 2020 om 11:59

Wat is dit nou weer voor dom gedoe InsideRMadrid? Natuurlijk had iedereen je voor gek verklaard als je had gezegd dat de sport er over n jaar uit zou liggen! Je bent toch geen waarzegger of wel dan? Niemand zag dit aankomen! Daarnaast over dat spy gebeuren is de grootste hypocrisie ooit. Amerika beschuldigd iedereen van spionage terwijl ze zelf zo ongeveer de meeste spionage uitvoeren, dat is echt niet een van de meest foute dingen die je kan doen daar. Valse beschuldigen worden zovaak gedaan, kijk bijvoorbeeld naar een Ronaldo of Neymar die een vrouw verkracht zouden hebben, Trump is niet de enige die dat meemaakt, zwak excuus. Ik denk niet dat MrKrillin bedoeld met 'burgers slaaf maken', daadwerkelijke slaven zoals we 200/300!!!!!! Jaar geleden hadden. Wat mij betreft is het echt tijd voor deze generatie om daaroverheen te stappen. Al deze punten hebben helemaal niks met een "Conspiracy" te maken..

4 juli 2020 om 12:12

@inside wel erg eenzijdig allemaal. Arme Trump wat hij allemaal heeft mee moeten afrekenen. Gelukkig staat hij er boven en heeft niet de halve wereld beschuldigd, zoals clintons (geen fan van) vastzetten, Biden corrupt, een journalist beschuldigd van moord, en nog veel meer. Een leider die rechtsgang nooit heeft tegengewerkt door mensen te ontslaan die naar corruptie onderzoeken. Die man is gestoord, corrupt en egoistisch. Nog nooit heeft een president zulke hoge kosten gemaakt door wekelijks naar zijn resort in Florida te vliegen. De corrupte man ontvangt zelfs buitenlandse leiders daar. En de overheid maar betalen voor zijn resort. Verder met slaaf bedoel ik idd niet zoals Ajax1812 aangeeft. Mensen geloven we worden slaaf van het systeen door chips te krijgen, 5G wat ons gaat monitoren en robots (A.I) baas. Maar ehhh er waren virologen die al eerder voorspeld hadden dat we een pandemie zouden krijgen. Ook Obama waarschuwde en investeerde in een afdeling.om te monitoren. Jouw favoriet trump had dat gelijk ongedaan gemaakt. Als hij niet bezig was met zijn obama-obsessie dan had het vele levens gescheeld in de VS. Ook het niets doen februari en deel maart is zijn fout

4 juli 2020 om 12:28

Zolang er verdachte situaties zijn, zijn er complotten.blm mag demonstreren en is geen gevaar voor Corona. 10.000 mensen op een hoopje schreeuwend om gehoord te worden. In tussentijd mag in een voetbalstadion waar mensen uit elkaar moeten zitten niet geschreeuwd en geklapt wordt, doe je het wel, 3 maanden op de blaren zitten, dit soort beslissingen zijn corrupt en maken situaties verdacht.het afnemen van ons democratisch recht om bij grote beslissingen in een referendum mee te mogen stemmen, afnemen omdat er niet naar het volk geluisterd wordt is verdacht.media iedereen laten manipuleren over de protesten op malieveld dat hooligans confronaties zoeken, terwijl er duizenden filmpjes zijn dat stillen dit hebben uitgelokt gestuurd door onze regering. Ook dit is verdacht.demonstreren tegen de spoedwet die vanaf september in gaan, dat er zomaar mensen jou huis in mogen, zonder enige vorm van aanleiding, is inbreuk op je privacy en tevens enorm verdacht.social distancing verplicht maken terwijl er geen bewijs is waar dit wel en niet toegepast moet worden (politieke leiders houden hier overigens zelf niet aan, zie filmpje van Rutte en Macron en de zovele poltieke debatten) Elke land heeft andere regels dus er is vrijwel niks te onderbouwen. Je mag tegenwoordig met steeds meer mensen samen zijn met social distancing, maar als ik met jou optrek, en jij weer met pietje, zijn we in ons dagelijkse leven met elkaar continu in verbinding zonder 1.5 meter.

4 juli 2020 om 15:30

Kijk eens op youtube naar Cafe Weltschmerz . Zij pratenet experts. Hebben nog niet eens over de conspiricy die erachter zit maar wel over wat er allemaal fout is over corona!

4 juli 2020 om 16:39

@MrKrillin nee dat bedoel ik niet. Foute aanname en je bent waarschijnlijk ook niet uit op een inhoudelijke discussie. Tenminste dat blijkt voor mij uit je reactie. Waarschijnlijk ook niet goed over nagedacht. Ik heb ook andere reacties van je gelezen hieruit blijkt o.a. dat jij alles wat de overheid if media je verelt voor zoete koek aanneemt.

4 juli 2020 om 16:39

@MrKrillin nee dat bedoel ik niet. Foute aanname en je bent waarschijnlijk ook niet uit op een inhoudelijke discussie. Tenminste dat blijkt voor mij uit je reactie. Waarschijnlijk ook niet goed over nagedacht. Ik heb ook andere reacties van je gelezen hieruit blijkt o.a. dat jij alles wat de overheid if media je verelt voor zoete koek aanneemt.

4 juli 2020 om 19:46

Deze kende ik nog niet superajax, heel erg interessant, dankjewel!

4 juli 2020 om 11:37

Prima voor hem, maar ik ben vooral blij dat hij in ieder geval niet meer met jongeren werkt.

4 juli 2020 om 14:11

Hoezo? Mag je als voetbaltrainer geen andere politieke mening hebben. Hellend vlak

4 juli 2020 om 15:08

Zegt hij dat? Volgens mij zegt hij gewoon dat hij blij is. Ik ben ook blij dat iemand met waanstoornis niet met jongeren werkt. Ik ga hem alleen niet tegenhouden zodra hij dat wel weer gaat doen.

5 juli 2020 om 05:11

Waanstoornis? Knappe paychiater die een diagnose op basis van een interview kan doen

Die vent is een stuk minder saai dan ik dacht. Ik ga 'm maar eens volgens op twitter. Complottheorieën zijn altijd vermakelijk!

Nou ik hoop dat hij snel hulp vindt want het klinkt alsof hij dat hard nodig heeft. Compleet in de war. Dat gun je niemand. Vindt het persoonlijk ook altijd jammer als mensen niet gewoon een beetje kritisch zijn maar doorslaan en met allemaal complotten komen die zover gezocht zijn.

4 juli 2020 om 08:51

Ik vind dit niet eens zo ver gezocht, ik vind het juist onwijs stoer als mensen zich uitspreken over hun manier van denken, het is erg naïef om te denken dat het allemaal van een beestenmarkt in China is gekomen.. denk dat iedereen dat hier wel met me eens is. Verder gewoon een goede vent die Bryan, hij valt toch niemand lastig met zijn tweets en uitspraken? Topper!

4 juli 2020 om 09:06

Serieus en dat krijgt op duimpjes? Welke informatie is er om dit te onderbouwen? Dat je kritisch bent op de berichtgeving vanuit China is éã©n ding, maar hoe kom je van daar gelijk bij een gerichte aanslag? En was Sars dat dan ook? En alle andere virussen die ooit de wereld hebben geplaagd? En wie wordt hier precies beter van? Man man man... Edit: Hmmm, ik geloof dat ik misschien wat ironie heb gemist...

4 juli 2020 om 09:39

Serieus jij begint over duimpjes? Welke informatie is er om te onderbouwen dat het van vleermuizenkak komt? Precies, de theorieën die je door de strot geduwd krijgt van NOS of RTL maar hé, omdat Jan de hoop het voorleest is het waar? Want daar haal jij je waarheid vandaan. Je moet misschien even uit het keukenkastje komen en zelf op onderzoek uitgaan... wie zou er nou toch beter kunnen worden van een virus?🤔🤷🏼‍♂️ Laten we beginnen met de Farmaceuten. Want degen die hier een vaccin tegen ontwikkeld schijnt misschien nog wel eens wat geld te kunnen verdienen... het woord coronakilo’s al eens voorbij horen komen? De suikerindustrie is zo’n beetje de grootste industrie ter wereld. Daarbij ook nog eens de meest verslavende stof ter wereld. Ieder spindokter weet dat we in een consumptie maatschappij leven en dat mensen tegenwoordig gaan vreten uit verveling. Dus wie zou hier aan kunnen verdienen? Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus je kan hier wel mensen belachelijk gaan zitten maken met je semi-elitaire gebral en ze gekkies noemen maar misschien ben jij hier het gekkie wel. Andersdenkenden zijn niet per definitie gekkies. Je hoeft het niet eens te zijn en jouw waarheid hoeft niet de mijne te zijn. Die ligt altijd ergens in het midden...

4 juli 2020 om 09:47

Nee, de waarheid ligt niet altijd in het midden. Als ik zeg dat 2+2=4 en jij zegt dat het 6 is, is het antwoord niet opeens 5, het is nog steeds 4. Trouwens leuk hoe je iemand ervan beschuldigd de informatie niet te kunnen onderbouwen (naast alle wetenschappers natuurlijk, maar die negeren we maar voor het gemak) en dan zelf niks onderbouwd. Even voor de duidelijkheid; zeggen dat er iemand profiteert is dus absoluut geen onderbouwing. Maar goed, kom nu maar met alle redenen dat ik een schaap ben 😉

4 juli 2020 om 09:49

Hahahahah insinueren dat de suikerindustrie hier wel eens iets mee te maken zou kunnen hebben is nog gekker dan flat earthers De corona-kilo's komen door niet of minder bewegen (lockdown). En de farmaceuten hadden vast liever een virus gehad waar ze ook daadwerkelijk een vaccin tegen hadden of op korte termijn konden hebben. Je praat over zelf onderzoek doen, en doet niet eens de moeite zelf na te denken.

4 juli 2020 om 10:01

@misterafca, stellen dat je zelf onderzoek moet uitdoen en vervolgens met vergaande speculaties komen is niet heel sterk. Stel dat de NOS en rtl het bij de verkeerde eind hebben. Wie bepaalt dan dat de leugens verspreid zitten? Wie zouden dan in het complot zitten. Want zoiets groot zou betekenen dat werkelijk elke regering in een complot zou zitten en of verkeerde informatie doorkrijgt of allemaal wordt voorgelogen? En door wie zouden ze dan moeten worden voorgelogen? China dan. Dat zou betekenen dat China zelf een virus heeft gecreã«erd om hun eigen economie te ruineren. Dat is lekker logisch wou je zeggen. En hoe komt het dat mensen die zeggen dat het een complot is wel de informatie hebben. Die bronnen die men dan stuurt zijn zelden wetenschappelijk onderbouwt en men praat elkaar gewoon na. Daarnaast verbaast mij het altijd dat mensen die deze complottheorieã«n verspreiden, genoeg uitspraken doen waar je als snel denkt “die is niet goed”. Die populaire britse verspreider van complottheorieã«n zei eens dat hij de zoon van God is. Persoonlijk vind ik dat niet heel goed over nagedacht. "zelf onderzoek doen" is niets minder dan een paar linkjes online zoeken die jouw gedachte bevestigt. Ik weet niet of je het weet, maar bijna iedereen kan een site maken en daar onzin op verkopen

4 juli 2020 om 10:02

Misterafca jij haalt je informatie uit informatiebronnen die niet msm zijn. Andere uit msm. Ik doe dat op basis van kennis van vrienden en kennissen die van arts tot viroloog zijn. Die er goed genoeg inzitten om hier betrouwbare informatie over te geven. De informatie op de msm is 10x beter dan de informatie van daarbuiten. Dat jij de msm bij voorbaat niet vertrouwd is denk ik een groter probleem.

4 juli 2020 om 10:04

Hahahahaha, heerlijk! Tenzij je dit allemaal meent natuurlijk, dan maak ik me zorgen.

4 juli 2020 om 11:10

@swissneutraal: daar is niks raars aan als je die beestenmarkten ziet. Ooit van een zoonoze gehoord? Er wordt geen enkele maatregel genomen om een besmetting tegen te gaan daar

4 juli 2020 om 11:38

Lacaz / Die zogenaamde wet-markets staan daar al 40 jaar.... maar nu opeens is er een virus daar vandaan gekomen hoor... comeon dat geloof je toch echt niet zelf hahah. Ze weten nog steeds niet wie patient zero is. Kijk, mensen zijn gewoon trustworthy, dat zijn ze altijd al geweest. De mens wil van het goede uitgaan bij andere mensen, dat is onze natuur. Maar er zijn een paar mensen die letterlijk 0 geven om jouw of mijn leven. En dan zijn er mensen die dan aan mij vragen : maar beste Insider, denk jij dus dat alle doktoren ook in dit complot zitten?? Nou, voor doktoren is het simpel, die gaan gewoon mee met het programma, zo niet? Dan verliezen ze hun baan en wordt hun dokters licentie ingetrokken.

4 juli 2020 om 12:09

Het feit dat deze markten er al 40 jaar zijn betekent niet dat er elk jaar een virus uit voortkomt.. Sommige dieren dragen helemaal geen ziektes, andere dieren dragen ziektes die niet besmettelijk zijn en dan heb je ook nog de mogelijkheid dat er iemand besmet is maar dat het virus zich verder weinig of niet verspreid heeft. Sorry jongen, maar je verhalen gaan echt helemaal nergens over. Denk jij ook echt dat iedereen, elke regering, elke leider, elke dokter, elke wetenschapper, elke viroloog meegaat in zo'n "complot" waar werkelijk waar niemand beter van wordt? (Nee, ook de farmaceuten niet, ze hebben nog niet eens iets kunnen vinden tegen corona..) Sorry, maar ik kan zoiets echt niet serieus nemen.

4 juli 2020 om 12:12

Misterafca, ik denk dat de Mediamarkt of bol.com achter het virus ziet, die hebben echt dik verdient aan online verkopen.maar zoals Steve Stingray hierboven ergens al aangaf; die Bryan Roy is lang niet zo saai als ik dacht. Wat een influencer.

4 juli 2020 om 12:14

@ajax1812 hahaha iedereen is ongeloofwaardig en zit in compot. Behalve zo een vage youtuber vanuit kelderkamer met totaal geen kennis, ervaring die weet het wel. Erg logisch allemaal.

4 juli 2020 om 12:18

Aja/ jij bent volgens mij zo een type die denkt dat er helemaal geen kwaad in de wereld bestaat, ik merk aan alles wat je typt dat je fulltime naar cnn en nos en dat soort ongein zit te luisteren, en dat is je goed recht, maar die mensen zitten er keer op keer naast, wanneer ga je stoppen met luisteren naar hun? En om je vraag te beantwoorden : alle regeringen, leiders, doktoren, wetenschapper etc gaan mee in het complot van de who. Weet je toevallig wie de who is? Daar krijgt iedereen zn informatie vandaan, zoek maar eens op wie de who is. Zoek daarna maar meteen op waarom Trump alle banden met hun heeft afgekapt. Zoek daarna eens op wat China en de who met elkaar te maken hebben

4 juli 2020 om 12:26

Ik kijk totaal geen nieuws grote vriend, moet er niet aan denken zelfs, ik denk gewoon voor mezelf na en kijk voor mezelf wat ik logisch vind klinken. Het is volslagen onlogisch als alle doktoren en dergelijke aan een complot meewerken. Dat zou namelijk betekenen dat NIEMAND zijn mond voorbij kan praten, en geloof mij maar, dat is onmogelijk. Jij bent hier degene die gebrainwashed is maat.

4 juli 2020 om 12:31

@inside "waarom trump alle banden heeft afgekapt" Tja kan liggen omdat hij veel kritiek kreeg omdat hij heel februari en deel maart niets deed aan aanpak.... Ondanks alle waarschuwingen koos hij ervoor weekenden te golven. Dus goedkope tacktiek is afleiden. WHO als vijand bestempelen en laten zien dat hij wel daadkrachtig is. Sorry bro, maar als je denkt dat trump echt goed werk levert, dan kan ik je niet serieus nemen.

4 juli 2020 om 12:33

Aja/ kijk het verschil tussen jou en mij is dat ik jou beter probeer te maken, en jij bent alleen maar van je aan het afslaan. Heb je who gegoogled? Heb je trump kapt banden af met who gegoogled? Heb je banden china en who gegoogled? Het who is het complot, niet de doktoren, die krijgen gewoon een sheet toegestuurd met het covid programma, als ze daar tegen in gaan verliezen ze hun licentie. En als je toch bezig bent, google eens waarom wetenschappers en doktoren geconsored worden op YouTube die nagenoeg het Zelfde zeggen als ik. Weet je toevallig wie Joe Rogan is? Weet je toevallig waarom hij naar Spotify verhuisd? Ik probeer jou op onderzoek uit te laten gaan, je zou nog versteld staan van hoeveel je kan leren.

4 juli 2020 om 12:40

Kril / hahah waar denk je dat de vs zou zijn als Hillary nu president was? Dan was er allang martial law. Ik vind dat Trump het zeker naar behoren deed, maar covid en george floyd kunnen weleens zijn einde betekenen, al denk ik niet dat het amerikaanse volk op Biden gaat stemmen. Je maakt op zich goede punten hoor, ik snap dat je twijfels kan hebben, maar who heeft hem verkeerd ingelicht, daarom kapte hij de banden af, en omdat de who bekend staat om veel invloed van China te incasseren en te accepteren

4 juli 2020 om 12:40

Heb net inderdaad dat who gebeuren gegoogled. Blijkt dus dat Trump de who verwijt de crisis onderschat de hebben. Best Ironisch. Maargoed, tuurlijk censort youtube die mensen, die willen ook geen mensen op hun platform die allemaal onzin verspreiden. (Daarnaast is ook hier weer van toepassing dat het woord "corona virus" letterlijk gecensored is, dus zodra iemand, dus niet alleen 'doktoren' daar een filmpje over maken en dit ook in hun titel zetten, het filmpje eraf gehaald wordt) Als allerlaatste, Joe rogan gaat naar spotify omdat ie verdomme 100 miljoen verdient aan dat geintje 😉

4 juli 2020 om 12:42

Joe Rogan gaat naar Spotify omdat ze hem +100m betalen. En niet alles geloven dat je hoort Inside. Cnn en NOS ongein noemen, om vervolgens totaal uit de duim gezogen conspiracies als waarheid te gaan spuien .. Smh

4 juli 2020 om 12:43

@mrkrillin Februari en deel Maart? Hij doet vandaag, in Juli, nog steeds veel te weinig. Voor de rest wel helemaal met je eens trouwens!

4 juli 2020 om 13:12

Lol, dit is echt volledig ontspoort. Maar ik wil wel even reageren op @misterajax. Op zich wil ik wel weten waarom mijn post elitair zou zijn. Bovendien pretendeer ik, in tegenstelling tot jou, helemaal niet de waarheid te weten. Sterker nog, ik zeg dat je kritisch mag/moet zijn op berichtgeving. Waar ik echter moeite mee heb zijn wilde theorieën die zonder enige serieuze bewijslast of kennis worden gedeeld als waarheid. Dat van die markt in Wuhan is waar de lokale wetenschappers zeggen dat de bron ligt. Dat mag je wel in twijfel trekken, maar vind ik een andere orde dan Facebook theorieën die puur op basis van de onderbuik zijn.

4 juli 2020 om 13:18

Ik ben t over t algemeen met je eens. Echter zou t niet moeten kunnen dat youtube mensen censort het is een vrij open net waar iedereen zijn of haar standpunten moet kunnen geven.

4 juli 2020 om 13:18

@inside geen idee waar we zouden met hilary. zoals ik zei, ben geen fan. Maar denk wel dat zij niet situatie zou onderschatten. Verder WHO is van de VN. Who zijn diplomaten. Ja ze hebben situatie met China niet goed aangepakt omdat ze diplomatie hanteten en niet (openlijk) kritiek uiten op een lid. Neemt niet weg, dat daar meeste specialisten zijn. Die kan je niet uit eigen belang boycotten. Als andere partijen ook trump zouden boycotten om fouten van hem, dan bleef er niemand over om samen te werken. Het treurige aan trump is dat hij daar zit voor trump. Meer bezig met verkiezingen dan beleid maken.

4 juli 2020 om 13:20

@Weef Volgens mij hebben Amerikaanse wetenschappers van hun veiligheidsdiensten dezelfde conclusie getrokken. Nou zeg ik niet dat die altijd betrouwbaar hoeven zijn, maar dat is wel wat anders dan alleen lokale wetenschappers.

4 juli 2020 om 13:21

@dante haha eens. Hij deed nog covid bijeenkomsten, maar na zijn blunders over uv licht en chloor als bestrijding gelijk mee gestopt. Heb je beelden gezien na zijn bijeenkomst in Tusla? Liep zo verloren bij, omdat er weinig mensen waren. Man is een narcist. Menigte laten wegspuiten om aan de overkant in een kerk foto sessie te doen met de bijbel in de hand.

4 juli 2020 om 13:22

@Godenzonen Nee! kijk die onzin over 5G. Omdat mensen te lang vrij waren leugens te verkondigen voor views (dus geld) zijn mensen in gaan geloven. 5G masten worden nu gesloopt. Experts worden niet meer geloofd.

4 juli 2020 om 13:24

@G0D3NZ0N3N YouTube is een bedrijf dat zelf mag bepalen wie en wat daar post. Bovendien is er al jaren druk op deze bedrijven om bepaalde zaken te censoren, maar alleen wanneer dit goed uitkomt. In dit geval zijn ze als de dood voor malloten die zeggen dat je bleek moet drinken, dat je dood kunt gaan door maskers te dragen, of dat corona je niets kan maken als je elke dag een sauna pakt. Bijv.

4 juli 2020 om 13:26

@Krillin Ja ik vind het woord narcist overused tegenwoordig, maar hij is echt de definitie ervan. Ik zag trouwens ook een post van Bryan Roy pas waar hij zei dat Trump geen racist kon zijn, want er waren ook een paar negers in Tulsa. De wereld is echt gek ah worden 😅

4 juli 2020 om 13:32

@dante, nog zoiets geks is inderdaad dat Corona weg zou gaan door de hitte (ook door onze grote vriend Trump verklaard geloof ik). Trump is echt een gek eerste klas, ik hoop dat die zo snel mogelijk weg gaat.

4 juli 2020 om 13:34

@swissneurtral in hoeverre heb jij verstand van het totstandkomen van een virus? Ik hoop oprecht dat je 130 accounts hebt, want anders ga ik nog erger twijfelen aan het niveau op dit forum.

4 juli 2020 om 13:38

@ajax1812 Ja en niet leren hè? Letterlijk eergisteren zei hij gewoon weer dat hij denkt dat het binnenkort verdwijnt 😳 Ik durf nergens op te rekenen in zo'n gestoord land, maar hoop het idd ook.

4 juli 2020 om 08:56

Beetje raar om te zeggen dat iemand compleet in de war is omdat hij anders denkt dan jij niet ? Kun jij mij dan uitleggen hoe dit allemaal is gegaan? Je gelooft niet dat de media selectief is met berichtgeving? Kijk hoe de media mensen belachelijk maakt...

4 juli 2020 om 10:08

Zoals ik hierboven zeg. Ik heb mijn kennis van mensen die van zaken weten. Niet msm en niet daarbuiten. Ik vind het lachwekkend dat die mensen buiten de msm nog steeds doen alsof zij alle kennis hebben en de virologen bijvoorbeeld niks van virologie begrijpen. Sorry dat vind ik lachwekkend ja . En een andere mening hebben vind ik niet erg. Dat heb ik met veel mensen. Waar ik niet tegen kan zijn mensen die gewoon niemand vertouwen en doen alsof de hele medische wereld samenspannen om ons even flink te naaien. En dan doet ook ongeveer de hele wereld hier aan mee. Ook allemaal omgekocht zeker. Sorry ja ik snap dat deze mensen niet heel serieus worden genomen.

4 juli 2020 om 10:15

Probleem met al die virologen is dat ze zoveel verschillende dingen zeggen en er zo vaak naast hebben gezeten. Ik hoor meneer van Dissel toch hele andere dingen zeggen dan meneer Osterhaus. We hebben die viroloog in Groningen die weer een andere mening heeft. Ondertussen hebben andere landen met hun virologen weer een andere strategie tegen corona gehanteerd. Op basis daarvan is de conclusie gerechtvaardigd dat sommige virologen er inderdaad bijzonder weinig van begrijpen en dat zelfs in sommige maatregelen in Nederland geen enkele logica zit. Niet dat ik daarmee in een samenspanning geloof hoor, het is meer dat ik niet weet welke viroloog ik moet geloven, want ze zullen allemaal intelligent zijn, maar hun verhalen lopen wel gigantisch uiteen.

4 juli 2020 om 12:17

@Master D het is helemaal geen issue als specialisten van mening verschillen. Ze baseren zich op hun kijk, ervaring en waarnemingen. Jij kan als leek luisteren naar die specialisten en dan bedenken welk uitleg jij meest logisch vind. Maar kom op, luisteren naar gasten als jensen slaat nergens op! Daar schiet niemand wat mee op.

4 juli 2020 om 15:07

Je hebt gelijk MrKrillin je moet ver weg blijven van types als Jensen maar ik merk toch wel een kentering in denken van mensen. Moreel wenselijk gedrag maakt populair. De verwarring blijft groot als je specialisten elkaars mening hoort bekritiseren. Ook die mensen hebben een ego en zullen niet snel bijdraaien en eerlijk zijn. Maurice de hond die een betere analyse heeft dan een lid van het OMT. Niet samen gesprek aan gaan maar elkaar in twijfel trekken. En laten we al helemaal niet kijken naar de farmaceutische industrie waar alleen maar gelogen wordt om zoveel mogelijk geld te verdienen. Niet zo gek dat als er een paar slimme mensen eens kijken wat een rapport of onderzoek nu waard is ineens een andere kijk op waarheid en specialisten en experts komt. Men vergeet alleen dat als iets niet klopt ineens niets meer klopt. Zelf denken is lastig en we volgen rapporten want die zijn waar syndroom is wel erg aanwezig. Die hele biomassa is een grote faal maar toevallig een van de aanpassingen die KLM moet doen om geld te krijgen is op zijn minst discutabel maar je hoort er niemand over. Laat meer mensen zelf denken en met elkaar in gesprek zijn anders is iedereen ineens een gekkie.

Het kan aan mij liggen, maar ik kan het originele stuk niet vinden. Wanneer is dit gepubliceerd?

4 juli 2020 om 12:45

Vanochtend om 10:18 op ad.nl gezet (dus waarschijnlijk in de krant van vanochtend gepubliceerd)

Was 1 van de uitspraken van Johan niet: Een sterke aanval is de beste verdediging! Dat is een quote van Adolf Hitler!!! Ik snap Roy wel, spiritueel zijn zou iedereen zich in moeten verdiepen, het is werken aan jezelf!

4 juli 2020 om 09:11

Het is een uitspraak van Mao Zedong. Ook geen lieverdje natuurlijk.

Bryan Roy is dus blijkbaar een complotgekkie. Ik gun het iedereen om 'vrij' te zijn, maar ga a.u.b. geen rare complotten verspreiden zonder enige kennis van zaken.

4 juli 2020 om 09:15

Ik ben absoluut niet van de complottheorieën maar het helpt ook weinig door mensen met die gedachtegang gelijk als gekkies weg te zeggen.

4 juli 2020 om 09:50

Nou, als je met ze in gesprek gaat voelen ze zich serieus genomen en zien ze hun theorieën als legitiem. Ik noem het dat ook liever gekkies

4 juli 2020 om 10:39

@,DRMario hoe noemen dan? als je gesprek aangaat en je veegt alles van tafel dan hoor je dat je een blinde schaap bent, naief bent en als eerste voor de rij staat voor vaccinatie of dat je onderdeel bent. Ook niet heel vleiend he

4 juli 2020 om 11:14

Oh dat helpt zeker wel Mario, het zijn simpelweg gewoon gekkies die in het belang van de samenleving weggestopt moeten worden en geen podium moeten krijgen. Iemand als Jensen had allang offline gehaald moeten worden bijvoorbeeld. Ik ben wel voor een beetje censuur om dit soort belachelijke theorieën de kop in te drukken, met harde hand graag.

4 juli 2020 om 12:24

Ondanks dat de thoerieën vaak nergens op slaan snap ik ook wel dat je al het voorgekauwde nieuws van de NOS niet zomaar wil geloven.

4 juli 2020 om 12:40

Ja, als je met zulke stelligheid zulke theorieën de wereld in slingert zonder dat je zelf op enige manier deskundigheid hebt dan vind ik je een gekkie ja. Als je eerder berichten van Facebook gelooft dan boodschappen van wetenschappers en journalisten dan vind ik je een gekkie ja. Er is niets mis met kritisch zijn op berichtgeving, maar om dan op basis van de onderbuik maar allemaal alternatieve theorieën de wereld in te slingeren is gewoon raar en zelfs schadelijk in mijn ogen.

4 juli 2020 om 13:03

Het nieuws en journalisten zomaar voor waarheid aannemen lijkt mij ook niet heel handig om eerlijk te zijn. Laten we vooral kritisch blijven met zijn allen. @Consy, heel handig. Iemand met een ander mening, hoe serieus je die moet nemen is een tweede, censuren en wegstoppen. Hele mooie. Ik ben christelijk. Zullen we ook maar alle Joden en spaghettimonsteraanhangers wegstoppen omdat ik in iets anders geloof? @Dweyer, Ja, laten we er vooral voor zorgen dat mensen met een andere mening zich niet serieus genomen voelen. Waarom denk je dat de Zwarte pieten discussie zo moeizaam gaat?

4 juli 2020 om 13:15

Hehehe. Consy. Wat een prachtige bevestiging zou dat zijn voor de 'complot-gekkies'. Oh wacht. Haha. Alle complot-gekkies, in artikel of beeldend, wórden al gecensureerd. Dat weet jij niet want je hebt nooit de moeite genomen je erin te verdiepen maar geloof me consy, die censuur die jij zo graag wilt, is er al járen.

4 juli 2020 om 13:38

@dr.mario: Ik denk dat er gerust wel een verschil zitten tussen stellen dat zp racistisch is en stellen dat de aarde plat is. Alhoewel ik de vrije mening hoog in de vaandel heb zitten, maak ik me ontzettend veel zorgen over de kwantiteit aan fake news dat men online kan vinden. Daarentegen helpt het ook niet als mainstream media verhalen in de wereld slingert zonder enige factcheck. Probleem zit er denk ik in dat we allen snel verklaringen en antwoorden op (grote) problemen zoeken en dit direct op ons beeld getoond willen hebben. Vaak kom je dan eigenlijk uit op gevoelens die als waarheid worden geuit, halve verhalen, zwakke bronvermeldingen etc.

4 juli 2020 om 14:26

@dweyer - Iedereen die iets concludeert zonder strokend bewijs en aannames doet dat nergens op gebaseerd is, is een "gekkie". Dat geldt net zoveel voor een groot mediaplatform dan voor een complot theorist.

4 juli 2020 om 17:51

@dr.mario: Ik zeg helemaal niet dat je berichten van journalisten als waarheid aan moet nemen, maar de betrouwbaarheid van journalisten en met name wetenschappers lijkt mij nog steeds wel een stuk hoger dan die van Facebook berichten. De rare conclusie die wordt getrokken door sommigen is dat omdat het ene bericht (in hun ogen) niet betrouwbaar is, dat dan een andere wilde (complot)theorie aannemelijker is. Als de ene theorie onwaar zou zijn, betekent dat niet dat een willekeurige andere theorie opeens aannemelijk is zonder dat daar harde aanwijzingen voor zijn.

Ja, die man is wel redelijk hard aan het zwemmen in complottheorieën. Zo’n figuur die bij elke natte scheet van Trump doet alsof alles naar rozen ruikt.

Jammer dat VZ (evenals veel andere media) het probeert te laten lijken alsof Trump supporters gek zijn. Echter, er zitten in alle lagen van de bevolking vele Trump supporters.

4 juli 2020 om 10:41

@hup daar heb je de media niet voor nodig. Iemand die nog achter Trump staat - die verantwoordelijk is voor dat VS slechtste voorstaat met aanpak covid - moeten wel gek zijn. Of doden interesseert ze niet, zolang hij maar fel is tegen zwarten en Mexicanen. Recht voor raap toch

4 juli 2020 om 11:04

De reden dan er opeens mensen pro-Trump zijn geworden, dus ook minderheden, heeft maar 1 reden. Volgens hun theorie strijdt hij tegen de zogenaamde new world order. Die reden is voor hun zoveel belangrijker dan al het andere dat ze al zijn falen vergeten.

4 juli 2020 om 11:06

In de VS gaat het niet best, maar relatief gezien deed nl het niet veel beter. We staan als het om aantal doden per 1.000.000 gaat gewoon in de top 10 van de wereld.

4 juli 2020 om 11:09

@gdoxu klopt.wat je zegt. Maar als NWO zou bestaan dan zou de corrupte trump juist vanuit die groep komen. Hij is een en al elite.

4 juli 2020 om 14:36

gdoxu - Maar gaat het nou echt zoveel slechter in Amerika dan anders? Elke president heeft zo z'n projecten, maar zoveel verandert er niet. Trump is op z'n zachtst gezegd natuurlijk een merkwaardige meneer die er geen problemen mee heeft z'n gedachten te delen op social media, maar als je puur naar de cijfers van Amerika onder Trump kijkt, is er maar weinig verschil met z'n voorgangers. Obama was bijvoorbeeld ongehinderd populair, maar het land is onder zijn leiding toch echt afgegleden, terwijl er bij Trump op bepaalde gebieden tekenen van verbetering zichtbaar zijn. Het is maar net hoe de media zo'n man portretteert. Nu zeg ik overigens niet dat Obama een slechte president was of Trump een goede, maar de media zoomt altijd in op specifieke zaken omtrent een president. In Amerika schreeuwen ze bijvoorbeeld dat Trump weleens de man kan zijn die Amerika in oorlog kan brengen, terwijl Amerika onder Bush en Obama zo'n beetje het hele Midden-Oosten tegen zich in het harnas heeft gejaagd.

4 juli 2020 om 14:40

@dr. Duck - Dat heeft ook met omstandigheden en de factoren te maken. Nederland is bijvoorbeeld 1 van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Dat soort omstandigheden vloeien door in het aantal verkeersslachtoffers, het aantal sterfgevallen door ziekten en noem het allemaal maar op.

4 juli 2020 om 16:04

Dr duck. Is bijna 2 x zoveel doden per 100.000 in de vs. Dat gezegd ben ik t wel eens dat de restricties meer doden gaan veroorzaken (inde derde wereld) dan levens redden (van 75 plussers)

4 juli 2020 om 15:26

Er zitten in alle lagen van de bevolking ook vele gekken. Das ook het manco van democratie. Mensen zijn over het algemeen nogal dom.

Erg triest allemaal; bij hem klopt er iets niet, dus klopt er bij hem waarschijnlijk helemaal niets meer...

Zoals sierd de vos het zo mooi kan zeggen: koekoek! Hopelijk ziet Bryan snel in dat hij hulp nodig heeft.

Daarom is Bryan Roy ook niet gevraagd om in de miljonairscommissies plaats te nemen zoals Humberto Tan, Edgar Davids, Ruud Gullit, etc. die onderzoek gaan doen naar racisme. Er mogen immers alleen mensen in met de juiste meningen en je moet een bepaalde bankrekening hebben. Want ja, de miljonairs in deze commissie weten als enige hoe het in de maatschappij er aan toe gaat en hoe het is om geen succes te hebben en tegen wat voor problemen de gewone bevolking aanloopt. Dat inzicht verkrijg je alleen met de juiste mening en miljoenen op de bank. Bryan Roy heeft weliswaar ook een extremistische mening die je niet serieus moet nemen, maar ja wel de verkeerde.

4 juli 2020 om 10:16

Het zou ook te maken kunnen hebben met het feit dat hij knettergek is. Enerzijds zegt hij dat het corona virus gecreëerd is en als wapen gebruikt wordt, maar anderzijds is hij idolaat van de tegenstrijdige Trump die net doet of de maatregelen onzin zijn en een manier van politieke tegenstanders om het volk klein te houden. Al zou het in theorie als wapen ontwikkeld zijn, des te belangrijker om dan idd de maatregelen goed in acht te nemen . Er is echt geen land te wereld die zo erbarmelijke slecht met deze situatie omgaat als de VS. Het is echt ronduit schokkend als je door Roys Twitter TL scrollt.

4 juli 2020 om 10:21

We kunnen niet allemaal onze vriendin slaan en onderdrukken zoals Edgar Davids, dan mag je wel in zo'n commissie plaatsnemen schijnbaar. Overigens is er echt wel een land in de wereld die zo erbarmelijk slecht met deze situatie omgaat als de VS. Dat land heet Brazilie. Wel eenzelfde type leider daar.

4 juli 2020 om 10:53

Ach, je moet je niet druk maken om zo’n commissie. Zoiets ontstaat om van een niet bestaand probleem wel een probleem te maken. In zo’n commissie worden wat algemeenheden gedebiteerd door lieden die het allemaal met elkaar eens zijn. En ach, de leden verdienen er wat aan - je helpt elkaar aan werk - en zoiets sterft op termijn een zachte dood. Net wat Cruijff destijds opmerkte bij de samenstelling van die bij Ajax geã¯nstalleerde Rvc: er zitten bepaalde leden in deze commissie vanwege andere reden dan kwaliteit. En hij sloeg daarmee de spijker op de kop. Dat Davids dat op een andere manier deed, maakt niets uit. Deze zelfbenoemde intellectueel duikt altijd weer op als er door een bepaalde groep mensen weer een klaagzang ontstaat over hoe erg ze wel niet weer worden benadeeld. Je leest amper over Nederlanders die begin vorige eeuw door de heersende klasse als wegwerparbeiders werden misbruikt, en amper te eten kregen. Maar zoiets zeggen in onze hedendaagse multiculti samenleving komt niet van pas. Het is maar net achter welke hype je aan wilt lopen. En dan is het misbruik van eigen, blanke landgenoten zo ouderwets;-)).

4 juli 2020 om 11:13

Wat een slecht verhaal is dit zeg. Heeft niks met het artikel te maken en het ‘niet bestaand probleem’ en ‘wegwerparbeiders’ is doordrenkt van arrogantie, want jij weet natuurlijk precies hoe het zit. En dat terwijl jij duidelijk niet tot een minderheid behoort en ook geen beleidsmaker bent

4 juli 2020 om 10:57

Het kan er ook mee te maken hebben dat Bryan hier spreekt over een zwart gat, ongekend dat dat nog geaccepteerd wordt in deze tijd! Schande!

4 juli 2020 om 15:27

Tja het is dat, of het feit dat ie niet goed bij z'n paasei is.

Tijdens zijn actieve carriere keek ik al tenenkrommend naar interviews met hem. Zo arrogant kwam hij altijd over. Seedorf had dat ook ,maar die was dannook weer grappig,op zijn 16e al vertellen hoe de wereld in elkaar stak. Bovendien een glanscarriere gehad,daar heb ik dan respect voor.

De lijn tussen de vrijheid van meningsuiting en het actief verspreiden van waarheidsondermijnende desinformatie en complottheorieën is een hele dunne. We moeten er wel voor blijven waken dat complete nonsens zonder enige wetenschappelijke onderbouwing niet wordt gezien als zomaar een andere mening.

Als je gaat verkondigen dat je gelijkenissen zit tussen trump en cruijff snapbik dat je je mening niet mag uiten van ajax. Kannonen zeg, wat een bijzondere mening. Trump is gewoon een idioot waar ajax hun clubheld nooit aan gelinkt wilt zien worden

4 juli 2020 om 12:01

Sorry maar johan Cruijff was ook op een gegeven ogen blik ook teveel in zn proza gaan geloven; hij had die manier van spreken van Mohamed alie afgekeken en kon dat bij lange na niet volhouden en raas kakelde dus voor een goed gedeelte als hij op tv kwam. Niet te volgen “dronkemans” praat was T voor een goed gedeelte. Trump doet dat ook; gezwets over niets, onvolgbare prietpraat praat. In die zin snap ik die vergelijking tussen die 2.

4 juli 2020 om 14:45

Er zijn altijd wel gelijkenissen te zien als je twee personen gaat vergelijken. Soms moet je beter zoeken, maar gelijkenissen zijn er altijd te vinden. In zijn context is het op z'n zachtst gezegd een merkwaardige uitspraak. Het gaat uiteindelijk ook om interpretatie. Gezien jouw betoog denk ik persoonlijk het volgende: Ik denk dat als Cruijff en Trump beiden dezelfde controversiele uitspraak doen, jij eerder geneigd zult zijn om de positieve boodschap in die van Cruijff te zoeken en de negatieve boodschap in die van Trump.

Bryan Roy, zegt in de media geen negatieve dingen over Trump en stelt vraagtekens bij het Coronabeleid en het ontstaan ervan, dan schildert de msm je natuurlijk het liefste af als wereldvreemd, gekkie of erger. Ik zou bijna zeggen welke persoon die positief is over Trump wordt normaal behandeld in de media, dat kan niet want zo werkt de msm niet.

4 juli 2020 om 12:21

@ramon hou toch op man! Vaak zijn het ook gewoon oplichters, daar heb je geen msm.voor nodig. Kijk een fox bijv. wat pro trump is. Voor uitbraak covid ontkenden ze allemaal, zal wel meevallen, trump heeft gelijk door niets te doen. Nu tijdje later hoor jezelfde kneuzen zeggen ik heb altijd gezegd we moeten niet onderschatten, is de schuld van de democraten. Gast, met zulke mensen heb je geen msm nodig om niet serieus genomen te worden.

4 juli 2020 om 13:13

@mrkrillin Jouw mening ken ik zo langzamerhand wel, alles waar jij het niet mee eens bent moet monddood gemaakt worden, wat dat betreft zou je eens een sollicitatie moeten sturen richting Npo. Jij snapt niet dat ieder verhaal twee kanten heeft maar ik waag te betwijfelen of je daar ook maar 1 seconde voor open zou staan.

4 juli 2020 om 13:25

@ramondiaz wat voor 2 kanten? weerleg dan wat ik zei dat die protrump fox gasten leugenaars zijn. ik kan je zo links geven dat ze continue zaken verdraaien.

4 juli 2020 om 13:52

@MrKrillin Het is toch helemaal geen geheim dat Fox pro Trump is, het is ook geen geheim dat CNN pro Democrats (Obama, Biden, Clinton) is. En wat je Corona verhaal betreft, ja Fox heeft de boel daar verkeerd voorgespiegeld maar welke politicus of media organisatie niet? Onze eigen Rutte heeft letterlijk gezegd dat de meesten van ons besmet zouden worden met het virus en dat we groepsimmuniteit zouden opbouwen, achteraf gezien is het toch anders gebleken, was hij toen aan bet liegen of kun je gewoon zeggen dat hij met de gegevens die op dat moment voorhanden waren in samenspraak met de experts hieruit de meest logische conclusie dacht te trekken. Jij ziet alles zwart wit, goed fout, links rechts maar ik hoop dat je zelf weet dat het in werkelijkheid nooit zo werkt. Ik kan heus niet alles weerleggen wat je zegt, daar leent dit forum zich niet altijd voor, ik weet het ook niet allemaal, situaties veranderen en ik heb ook niet altijd gelijk maar ik weet voor 100% dat jijdat ook niet hebt, dat zijn 2 kanten.

4 juli 2020 om 14:09

@ramon absoluut weten wij het ook niet. Daarom kan je beste houden wat de experst zeggen. Meningen van die verspreiders voegen niets toe. Verder je kan het mis hebben, maar fox is populistisch en draaien. Geen probleem als je eerst fout had en later corrigeert. Maar zij liegen en bedriegen openlijk op tv! Als je andere mening hebt dan ben je een landverrader. Welke andere nieuwszenders reageren ook zo?

4 juli 2020 om 14:49

Maar hoe is dat anders in andere landen en bij andere platformen dan? 95 procent heeft het coronavirus in het begin onderschat en de andere 5 procent heeft het coronavirus in het begin overschat. Nu komen er langzaam steeds meer feiten op tafel en blijkt het in relatieve zin toch niet zo'n ernstig virus als wel eens gezegd is. Iedereen heeft dezelfde fouten gemaakt, want feit is dat werkelijk niemand ook maar enige kennis van zaken had omtrent het virus. De virologen niet, de overheden niet en de media al helemaal niet. Zelfs nu lopen ze nog steeds te gissen.

4 juli 2020 om 15:30

Hij zegt dat allemaal zelf op Twitter. Iedereen kan daar zelf conclusies uit trekken. Ik heb de "msm" echt nog nooit iets over hem zien, horen of lezen doen. Wat zijn rechtse mensen toch tere zieltjes. Iedereen is zogenaamd tegen ze. Beetje weerbaarheid zou die beweging goed doen.

Ik denk dat Johan zich omdraait in zijn graf als hij hoort van deze vergelijking. Ik ben absoluut geen fan van Trump. Maar ik kan me echt niet voorstellen dat iemand zoals Bryan Roy een fan is van Trumo, gezien het hele racisme verhaal.

4 juli 2020 om 13:21

En dit is exact de reden dat steeds meer zwarten toch voor Trump kiezen. Witte liberalen die hen komen redden tegen racisme en armoede, onder een voorwaarde: zij mogen niet voor zichzelf denken en moeten blind voor democraten stemmen. Trump heeft veel meer voor de zwarte gemeenschap gedaan dan Obama.Het racisme in Amerika is niet toegenomen, racistische incidenten zijn er onder elke president geweest. De zwarten die zelf kritisch nadenken en zich niet als stemvee laten gebruiken beginnen dit langzamerhand in te zien.

4 juli 2020 om 16:07

Dan hadden ze toch echt voor Bernie moeten gaan en niet voor die halve gare Biden. Bernie had juist een programma voor de minder bedelde. Biden en trump is status quo hanteren. In South Carolina zijn de zwarte gemeenschap wel dergelijk gestuurd om op Biden te stemmen.

4 juli 2020 om 13:23

Waar staat dat Trump een racist is? Of verzin je dat voor het gemak zelf ter plekke?

4 juli 2020 om 15:34

Er zijn echt zat voorbeelden van Trump's racisme. Dit wordt door zijn achterban echter afgedaan als fake news of verkeerd geinterpreteerd. Moet wel bevrijdend zijn, leven in zo'n veilige bubbel.

4 juli 2020 om 16:43

Ik volg de Amerikaanse politiek behoorlijk intensief en ben het er niet mee eens dat Trump een racist is. Wel maakt hij soms opmerkingen over groepen mensen die controversieel zijn. Maar dat doet hij niet alleen op basis van afkomst maar ook op basis van ideologie etc.

Bryan zegt helemaal niks verkeerds. Sterker nog: hij heeft volkomen gelijk. De media probeerd Trump belachelijk en monddood te maken door elke dag FakeNews te verspreiden. Heel eng. Daarom wordt achterban van Trump dagelijks groter en groter. De mensen zijn ook niet gek of blind..

4 juli 2020 om 14:09

Echt, het aantal complotgekkies is enorm. Trump scheldt wereldleiders uit, wil gezondheidszorgverzekerinf arman afschaffen, vindt corona een hoax, ontslaat ad lopende band mensen, weigert zich te conformeren aan covid beleid, zit continu tv te kijken en te tweeten, bevoordeelt z’n eigen business op grote schaal, heeft nog nooit belastingaangifte transparant gemaakt, loopt ah handje v Putin, slijmt bij Kim Un, is alleen geïnteresseerd in beurskoersen en totaal. Iet in 130000 corona slachtoffers, bedreigt partijleden die t niet met m eens zijn, scheldt voortdurend andere partijen uit en brengt onzin verhalen naar buiten. De man is een gevaarlijke narcist met megalomane machtsmisbruik trekken. D o e n o r m a a l

4 juli 2020 om 14:54

Heb jij de peilingen de laatste vier maanden wel gevolgd? Trump z'n achterban wordt allerminst groter en groter, hij krijgt z'n campagne rally's zelfs verre van uitverkocht.

4 juli 2020 om 20:22

@orgullo Als je de peilingen gelooft wordt je vaak teleurgesteld, in de verkiezingen om de presidentskanditaat voor de Republikeinen te worden is Trump uitgelachen in de media als kansloos inclusief de peilingen om dit aan te tonen, tegen Hillary Clinton was hij ook kansloos volgens diezelfde peilingen. Je moet niet alles geloven wat je in de media leest. Als je onze media moest geloven was Brexit kansloos, was het Oekraine referendum een makkie gewwest en de was het referendum voor de Europese grondwet ook volgens wens van de regering verlopen. Er is natuurlijk een reden dat het raadgevend referendum is afgeschaft, het werd er namelijk niet geloofwaardiger op.

4 juli 2020 om 15:35

Hoezo de media? Jij gooit alles op twitter. Heb je hem weleens horen praten? Het is een volledige idioot. Daarnaast staat ie steevast stijf van de medicijnen en lijdt hij als je het mee vraagt aan dementie. Maar nee het is vast de media. De achterban wordt ook niet groter, maar feiten zijn saai.

4 juli 2020 om 20:23

Gaat het nu over Trump of Biden?

5 juli 2020 om 00:12

Ramondiaz, dit moet over Biden gaan. Ik heb nog nooit zo'n slechte kandidaat gezien bij de Democraten Die gaat niet eens 4 jaar volmaken als je hem zo ziet. Mensen mogen hun eigen voorkeur hebben, maar ik vind het onder Trump wel goed zo. Minder oorlog waar Amerika een rol in speelt betekend ook dat 'onze' jongens ook niet (weer) naar een conflictgebied moet om onze bondgenoot te helpen.

Mijn hemel, ik had al vernomen dat Bryan aardig in de war is maar van dat Twitter account van hem krijg je gewoon koppijn hoeveel onzin er op staat. Die knakker ziet echt achter iedere boom een samenzweringstheorie, lijkt me uitputtend om zo paranoia door het leven te gaan.

Duidelijk 2 kampen zie ik hier.. Mensen die helemaal niet geloven in conspiracy theories en een groep die wel daarin gelooft. Ik moet zeggen, ik behoor tot de 2e groep. Ik vind het maar heel naive als je denkt dat dingen allemaal eerlijk en natuurlijk verlopen. Een klein maar tegelijkertijd een groot voorbeeld. Kijk hoe de mainstream media issues verslaan en vergelijk die maar eens met wat er op social media te zien is. Mainstream media hebben alles in controle. Ze verslaan nieuws altijd half en/of verdraaid. Zie dat niet in? Dan heeft verdere discussie geen nut. Ben je openminded en de mogelijkheid niet uit te sluiten, kunnen we verder praten. Anders is net tegen een muur praten waar je niet door heen kan komen.

4 juli 2020 om 16:11

Wat ook waar is; niet alle complottheorieën Zijn waar en omgekeerd t zelfde. Ik ben van mening dat flat earth onzin is maar denk dat er meer aan de hand is met 9/11 dan wordt vermeldt. Covid19 is hoogst waarschijnlijk man-made maar niet perse met een gedachte gang. Dat mensen er nu voordelen uit halen en dat er garen worden gesponnen vanwege covid19 betekent niet dat er een complot is

4 juli 2020 om 19:23

Tuurlek zijn niet alle theorieen waar. Maar sommige reactiies die ik hier lees zijn wel heel erg naief. En daarbij zijn die personen wel heel erg judgemental. Geloof jebwel, word je direct als een gek neergezet. Of je wel normaal kan functioneren in dagelijksleven met al die paranoia. Ik geloof zeker dat er een elite groep bestaat die sommige gang van zaken beinvloedt en soms zelfs initieert. Maar ik kan verder gewoon prima leven hoor. Zit niet in een grotje onheschoren en stinkend krantenstukjes die op de muur zijn geplakt te bestuderen, terwijl ik traps rondom mn grotje heb gezet..

Pijnlijk om te lezen. Had hier geen idee van eigenlijk. Hopelijk zoekt ie hulp.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Nederland

FIFA ranking: 14
2214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Dinsdag 11 augustus
CSKA Moskou heeft de pijlen gericht op Mike Trésor Ndayishimiye. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren