De Telegraaf onthult ‘leukste detail dat niet in biografie van Sneijder staat’

Zaterdag, 4 juli 2020 om

Valentijn Driessen verwacht niet dat een eventuele terugkeer van Wesley Sneijder als voetballer succesvol wordt. De 36-jarige recordinternational van Oranje liet donderdag doorschemeren na te denken over een rentree in dienst van FC Utrecht, nadat hij door supporters van de club werd opgeroepen om nog één jaar te schitteren in zijn 'stadsie'.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.



Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door sirius)

Nou hup, excuses bieden voor alle beschuldigingen aan het adres van Huntelaar Ik denk dat ze een realistische blik hebben op de situatie rondom Sneijder en Utrecht. Ik zie het ook niet gebeuren. Hij kan misschien wel een rol spelen buiten het veld, maar vraag me af of hij dat wel wilt met zijn andere ambities.

Naast dat het heel lastig zal zijn om voldoende fit te worden; Utrecht heeft een goed middenveld. Imo beter dan enkele top 4/5 clubs. Je zit daar niet zomaar tussen als Sneijder zijnde. Tenzij ze hun spelers niet serieus nemen natuurlijk.

4 juli 2020 om 14:43

Zou alleen psv op kunnen noemen waarbij het middenveld niet al te best is (niet perse minder als bij Utrecht) . Bij ajax, az en feyenoord is het zeker beter dan bij Utrecht hahaha.

4 juli 2020 om 16:31

Mua, qua namen misschien. Maher en Ramselaar waren hopeloos bij Psv. Nu acht ik Maher wel beter dan bijvoorbeeld Hendrix of Rosario, maar Ramselaar vind ik bij Utrecht al niet zo bijzonder goed. Ik vind het sowieso wel frappant. Zo'n Van Seumeren komt even met een riedeltje aanzetten en ineens loopt iedereen de polonaise. Dezelfde ploeg had het afgelopen seizoen al enorme moeite om Willem II van zich af te houden en nu willen ze ineens de top 3 aanvallen? Ik zie het niet gebeuren.

4 juli 2020 om 19:06

Aan de andere kant is eigenlijk alleen Ajax op dit moment theoretisch echt beter. Het gat tussen PSV/Feyenoord en de overige is echt niet zo groot en zal door de Corona wellicht nog kleiner worden. En van heb ik het over de traditionele top 3. AZ heeft laten zien dat zij al echt mee doen.

Kom op Wesley. Nog een keer knallen en fit worden. Al is het om maar een paar keer in te vallen!

3 juli 2020 om 23:23

Ja dit wordt een verhaal zoals Atouba, Kuffour, Urzaiz en Heitinga als dit door gaat. Utrecht en Wesley weten heel goed dat dit nooit gaat gebeuren. Iedereen die er wel in gelooft is in mijn ogen niet een serieuze volger van de sport. Conditioneel legt hij het gigantisch af tegen technisch mindere spelers. Als je conditioneel niet in orde bent, is ook de techniek slap. Dit gaat nooit meer gebeuren. Sneijder had beter eerst terug kunnen keren naar Nederland om nu dan naar de zandbak te gaan. Of gewoon fit blijven. Ik gok dat hij niet eens meer goed genoeg meer is voor een Nederlandse middemoter op het 3e niveau.

4 juli 2020 om 00:23

..of om te vallen

In een pirlo rol, met 2 lopers naast hem, zie ik hem nog wel slagen. Belopen kan hij het natuurlijk niet meer maar hij heeft dan nog steeds de beste trap van de eredivisie. Maar zie utrecht met hem geen hoge ogen verder misschien dat de aandacht wel positief is.

4 juli 2020 om 07:51

Je laat het nu overkomen alsof die Pirlo-rol zomaar voor iedereen is weggelegd. Pirlo liep niet de meeste kilometers, maar had misschien wel de meest verantwoordelijke rol van het elftal. Coachen, spel verleggen, ballen veroveren, verdediging ondersteunen. Enige wat ik Sneijder nog toedicht zijn overzicht en traptechniek, verder helemaal niets.

Dit moet je als Sneijder zijnde toch niet meer willen. Wat valt er nou nog te laten zien? Dit kan alleen maar tegen gaan vallen in zijn geval. Robben kan ik begrijpen die ziet er ook nog fit uit en doet er waarschijnlijk nog genoeg voor. Die kan zo instromen en gaat een aantal linksbacks op hun benen laten tollen. Maar Sneijder moet lekker met een balletje gehakt en een baco’tje wedstrijdjes kijken maar niet meer zelf gaan ballen joh. Laten we hem herinneren aan hoe goed hij was in Oranje en zijn tijd bij Inter. En niet straks een mislukt avontuur bij Utrecht erbij als laatste herinnering.

Ik kan me niet voorstellen dat hij zelf niet zou doorhebben dat een comeback niet reeel is. Het komt op mij meer over als een schreeuw om aandacht voor Sneijder zelf in de hoop wat meer boeken te verkopen.

Er staan überhaupt geen details in dat boek, welke bestaat uit algemeenheden en oppervlakkige wedstrijdverslagen. Zonde, want keek er echt naar uit om te lezen, maar het bleek één grote deceptie.

4 juli 2020 om 12:00

Je kon dat hele boek hier lezen door op alle Wesley Sneijder artikelen te klkkken

4 juli 2020 om 12:01

Idd bijv zijn aantrekking tot die andere witte lijnen benoemd ie niet.

Sneijder kreeg al die katholieke rituelen natuurlijk ook mee uit zijn tijd bij Real en Inter. Ik vind het altijd wel wat hebben, hoewel je er natuurlijk niet in door moet slaan wat hier lijkt te zijn gebeurd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Zaterdag 15 augustus
Omar Rekik, het broertje van Karim Rekik, staat mogelijk voor een overstap naar Nederland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren