Supporters van FC Twente horen slecht nieuws over Elia bij Paniekvoetbal

Vrijdag, 3 juli 2020 om 19:16Dominic Mostert

FC Twente hoeft volgens Jack van Gelder niet te rekenen op een terugkeer van Eljero Elia. Eerder deze week meldde Voetbal International dat de Eredivisionist zich officieel heeft gemeld voor de buitenspeler van Istanbul Basaksehir, die beschikt over een aflopend contract in Turkije. Volgens Van Gelder, die regelmatig contact heeft met Elia, is een overstap naar Twente echter niet de eerste keus van de 33-jarige aanvaller.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zou Eljero Elia er goed aan doen om terug te keren bij FC Twente?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

25 reacties (laatste reactie door sirius)

Elia is al gespot in enschede

3 juli 2020 om 19:35

Bron? Lijkt me stug gezien de Turkse competitie nog loopt

3 juli 2020 om 19:48

In de periode '07-'09 bedoel je? Ja, toen werd hij er regelmatig gespot.

3 juli 2020 om 20:41

Als je die verhalen op het forum van Fctwente.net hebt gelezen; die mensen moet je niet geloven. Die zitten er continue naast en gokken eens op de 50 keer goed. Schrijnend gewoon. Verder zie ik Elia ook niet naar FC Twente komen als ik eerlijk ben. Die kan vast ergens wel meer verdienen.

3 juli 2020 om 23:33

@sirius,elia heeft op Instagram dit bericht van van gelder ontkracht, hij zegt helemaal niet met van gelder gesproken te hebben, is gewoon weer een gevalletje hearsay

4 juli 2020 om 15:01

Ik heb het ook niet over Van Gelder. Ik zie het zelf namelijk ook niet gebeuren. Ik denk dat hij gewoon ergens naartoe gaat waar hij vier keer zoveel kan verdienen.

Goed nieuws! Mooi wegblijven ...

3 juli 2020 om 19:23

Hoezo is toch een topspeler voor Twente op het moment, zou een terugkeer heel aangenaam vinden

3 juli 2020 om 19:29

Ja serieus? Als je tweede keus bent nog steeds? Ik ben altijd van mening graag of niet. En als iemand ergens anders heen wilt oké prima maar dan naderhand niet met hangende pootjes jezelf weer melden

3 juli 2020 om 19:34

Alsof er ook maar 1 speler is die van alle clubs het liefst bij Twente zou willen spelen. Met jouw instelling heb je volgend seizoen te weinig spelers. Als een speler als Elia afgewezen wordt door zijn eerste keuze (Feyenoord, Besiktas, etc.) en dan toch naar Twente wil zou ik die kans met beiden handen aangrijpen.

3 juli 2020 om 19:37

@joost we hebben het op het moment helaas niet voor het uit kiezen

3 juli 2020 om 19:47

Stel jouw bedrijf moet iemand aannemen. Vallen ze dan af als er elders ook nog een sollicitatie loopt?

3 juli 2020 om 20:38

@dvv20 - Die spelers zullen er ongetwijfeld genoeg zijn, maar dat zijn zeer waarschijnlijk geen spelers die het vereiste niveau hebben. Verder was dit wel te verwachten. Ik vond het zelfs naief om hem al half naar FC Twente te schrijven. Ik zou het ook wel weten als ik zou moeten kiezen tussen een Eredivisie-salaris bij een middenmoter/degradatiekandidaat of een club in een mooi land waar je waarschijnlijk 4 keer zoveel kunt verdienen.

Echt iets voor de heer van Gelder.hij weet altijd van alles.nu weet hij weer te melden dat Elia niet naar Twente komt.alleen als het om concrete feiten gaat, hij is met iets anders bezig, weet hij net zoveel als ik over de plannen van Eljero……..

Ik had ook niet verwacht dat Elia zou komen. Die jongen gaat gewoon voor de knikkers voetballen en geef 'm eens ongelijk. Hij is inmiddels 33 jaar en ik zou het ook wel weten als ik de keuze had tussen een Eredivisie salaris bij een middenmoter/degradatiekandidaat of een avontuur in een mooi land waar je waarschijnlijk 4 keer zoveel verdient.

Voor de leuk: zoek eens op Instagram op Eljero Elia en kijk naar de comments onder zijn laatste post. Iemand vraagt hier namelijk: "Klopt t dat je met iets anders besig bent en Twente tot die tijd geen optie is? Of verzint Jack dit". Reactie van het account van Elia: "wie is jack?". Reactie terug: "van gelder". Reactie Elia: "niemand van nl besproken". In andere woorden: Jack van Gelder, je lult uit je nek! Ongelooflijk dit....

3 juli 2020 om 23:30

Ah, Elia ontkent het zelf. Nee, dan kan er inderdaad niets van waar zijn; voetballers geven altijd eerlijk antwoord als vragen gesteld worden over transfers die nog niet rond zijn...

4 juli 2020 om 14:29

Lees het artikel even beter. Hij ontkent ook niets, behalve dat hij met Jack uberhaupt heeft gesproken. Jack zegt dat hij de informatie heeft uit een gesprek met Elia, wat dus lariekoek is.

4 juli 2020 om 14:42

...wat dus lariekoek is omdat Elia, de voetballer over wie het transfergerucht hier gaat, het ontkent? Maar natuurlijk. (voor de duidelijkheid: ik verwacht ook niet dat Elia niet naar Twente komt hoor, maar dat Elia het gerucht zelf ontkent zegt me helemaal niets over de waarheid ervan.)

4 juli 2020 om 06:05

Logische reactie van Elia toch? Als hij het zou bevestigen zou dit de deur naar Twente zo goed als dicht doen, hij houdt nu alle opties open..

Mokhtar terughalen uit Amerika lijkt me beter dan een 33 jarige peperdure Elia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. VlapMiddenvelder345
R. ZerroukiMiddenvelder322
R. van WolfswinkelAanvaller3216
L. UnnerstallKeeper320
V. Misidjan Aanvaller273
D. RotsAanvaller273
M. UgaldeAanvaller253
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

100 fans
Aanvaller, 35 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren