Vrijdag, 3 Juli 2020

André Onana lijkt geen topkandidaat meer

Angel Gomes hoopt op een buitenlands avontuur. Er speelt echter nog niets concreet rond de aanvallende middenvelder, die transfervrij is vertrokken bij Manchester United. (Manchester Evening News)
Sheffield United heeft vier miljoen euro geboden voor John Swift. De middenvelder van Reading is gewild, aangezien ook Leeds United graag in zee gaat met de voormalig Engels jeugdinternational. (Daily Mail)
/
Chelsea werd eerder gelinkt aan André Onana, Nick Pope en Roman Bürki. Doelman Alphonse Aréola, dit seizoen door Paris Saint-Germain verhuurd aan Real Madrid, staat inmiddels ook op het lijstje van mogelijke opvolgers van Kepa Arrizabalaga. (Le10Sport)
Fraser Forster wil niet nog een jaar op huurbasis bij Celtic spelen. De Schotse topclub denkt zodoende aan de komst van doelman Vasilios Barkas, die door AEK Athene wordt getaxeerd op ruim vijf miljoen euro. (Daily Mail)
Napoli heeft interesse in Federico Bernardeschi. Mogelijk wordt de buitenspeler van Juventus betrokken in een deal waarbij spits Arek Milik naar Turijn verkast. (Sky Italia)
Manchester United mengt zich in de strijd met Paris Saint-Germain en Manchester City om Ismael Bennacer. AC Milan wil pas bij biedingen vanaf vijftig miljoen euro gaan nadenken over een vertrek van de middenvelder. (The Sun)Poll

Verwacht jij dat André Onana deze transferperiode vertrekt bij Ajax?


27 reacties (laatste reactie door tinus45)

Burki is toch geen topclub waardige keeper? Ik hoop nog steeds op Onana voor Chelsea.

3 juli 2020 om 17:29

Burki kan van de lijst. Heeft vorige week zijn contract verlengt. Dus die blijft bij Dortmund.

3 juli 2020 om 21:07

Waarom zit Burki dan bij een topclub?

4 juli 2020 om 10:14

Dat moet je Dortmund vragen. Vind hem namelijk ook niet goed genoeg voor Dortmund.

Onana is nergens topkandidaat geweest. Volgens velen zouden de topclubs over elkaar heen buitelen om Onana in te lijven. We zien nu dat dat niet waar is. Zijn naam staat vast ergens op een lijstje. Maar hij is bij geen enkele club topprioriteit. Zelfs subtoppers zijn niet concreet in hem geïnteresseerd. Hij is gewoon geen topkeeper. Hij mag in zijn handjes knijpen dat hij 1e keeper van Ajax is.

3 juli 2020 om 16:38

Onana is misschien geen topkeeper, maar wel geschikt voor een topclub. Echter, leuk al deze geruchten, maar alle topclubs hebben op dit moment een duidelijke eerste keuze en zijn niet op zoek!

3 juli 2020 om 17:11

Klasse redenatie zeg. Je realiseert je dat alle topclubs al voorzien zijn van een goede keeper (die veel gekost heeft en dus niet zomaar vervangen wordt)? Die subtoppers kunnen Onana niet betalen dus zullen ook niet langs komen.

3 juli 2020 om 17:35

Onzin, subtop, dus clubs als Napoli,Dortmund,inter ect Onana makkelijk betalen? Volgens besef jij niet hoe rijk deze clubs zijn. Middenmoot kan hem niet betalen nee, Subtop makkelijk zat. Aangezien Onana max 45 mil haat kosten

3 juli 2020 om 17:35

45 mil gaat kosten*

3 juli 2020 om 18:57

Makkelijk zat nog wel. Wanneer hebben de door jouw genoemde clubs €45miljoen betaald voor een keeper? Met uitzondering van Lukaku hebben geen van deze clubs ooit meer dan 45 miljoen betaald voor een speler laat staan een keeper. Waar basseet je het op dat zij dit bedrag voor onana kunnen veroorloven?

3 juli 2020 om 21:08

Maurootje, hoe durf jij Inter subtop te noemen? Wat is AC dan wel niet?

4 juli 2020 om 14:21

@Lunny. Ik weet heus wel dat de topclubs al een goede keeper hebben. Maar realiseer jij je dat het in de top anders werkt dan dat jij denkt? Want als Onana echt zo goed is of gaat worden, dan zal een topclub hem nu al halen om de concurrentie aan te laten gaan met hun huidige keeper. En om daarbij al een goede 2e keeper te hebben. Daar zal Onana weliswaar geen genoegen mee nemen, maar dan moet hij daar de strijd maar aangaan en winnen. En juist dit ziet geen enkele topclub in hem zitten. Zo goed is hij gewoon niet en gaat hij ook niet worden. Hij mag echt blij zijn als hij ooit Arsenal of Spurs haalt. Hij is niet beter dan Gomez van PSV, en we weten hoe het hem is vergaan in de PL. Laat Onana dus voorlopig maar gewoon bij Ajax blijven, dan heeft hij het al uitstekend voor elkaar.

3 juli 2020 om 17:35

Precies! Die jongen hoort thuis in de KKD, laat staan in de PL. Doe jij is even niet zo gek okan61

4 juli 2020 om 14:29

@Forzagigi. En jij denkt dat ie in de top van de PL hoort ofzo? Dat zit er niet in. Nu niet, nooit niet. Hij zal misschien een kans krijgen, maar die gaat hij verprutsen. Hij is niet beter dan Gomes, Dudek en Cillessen. En we weten wat voor een grote moeite die hebben gehad, terwijl er nu veel betere keepers zijn dan toen. Ik gun het hem van harte, maar hij moet echt blij zijn bij Ajax. Daarnaast kan hij zich beter richten op subtoppers in Europa. En dat is prima want ook daar kan hij een mooie carrière hebben. Zo kan hij ergens uitgroeien tot een clubheld.

Laat Onana dan nog maar lekker even bij ons blijven, topkeeper!

3 juli 2020 om 17:21

Zal zijn waarde geen goed doen denk ik en hoe groot gaat die vertrekwens doorwerken.wel leuk als hij nog een jaar blijft, blikvanger in de eredivisie en die moet je koesteren.

3 juli 2020 om 18:59

Ik ontvang volgend jaar met liefde 10 milj minder dan deze zomer.. Maar goed, ik ben niet de penningmeester van Ajax, ik ben fan en wil de beste spelers zien en geen berg cash (of cijfertjes op een rekening).

5 juli 2020 om 20:42

Hehe, jij hebt het door.iedereen staart zich altijd blind op de waarde van spelers en staan bij wijze van spreken te juichen als ze hun bedte soeler voor veel verkopen.ik ben net als jou een supporter die om de week al een jaar of 30 bij mijn club kom kijken.ik zie liever een tesmbdat bij elkaar blijft dan een team dat elk jaar moet bouwen jaar in jaar uit met wisselende resultaten.volgend seizoen ziet het er hopelijk beter uit aangezien er bin ons nog weinig is veranderd qua basis dan.

Onana is echt een topkeeper maar hoop dat de interesse achterblijft. Denk dat hij echt wel geschikt is voor de top maar daar speelt hij natuurlijk al

De andere keepers zijn beduidend minder als je het mij vraagt. Maar ik adviseer Chelsea toch één van die drie... haha!

Wat gaat Onana doen mocht de juiste club niet komen. Ziyech besloot vorig seizoen nog een jaar te blijven omdat er toen niet de juiste interesse voor hem was. Zie Onana hetzelfde doen. Die jongen wil een stap hogerop maar de meeste clubs zijn voorzien.

Als keeper moet je geduld hebben, de plekken zijn schaars. Een goede zaakwaarnemer kan ook geen kwaad. Hier kan onana nog wel in verbeteren. Misschien Raiola?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 5 augustus
James Rodríguez ruilt Real Madrid in voor Atlético Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren