‘Barcelona zet streep door naam Koeman en heeft opvolger Setién binnen’

Vrijdag, 3 juli 2020 om

Barcelona zet vol in op Xavi als nieuwe trainer voor komend seizoen, zo verzekert Mundo Deportivo vrijdag. De huidige trainer van Al-Sadd uit Qatar zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met voorzitter Josep Maria Bartomeu. De spelersgroep van Barcelona staat volledig achter de komst van clubicoon Xavi naar het Camp Nou, zo klinkt het. Over de huidige hoofdtrainer Quique Setién gaan al langer verhalen de ronde in de Spaanse media dat hij na dit seizoen moet vertrekken.

Het lijkt erop dat de uitwedstrijd tegen Villarreal van aanstaande zondag cruciaal is voor de toekomst van Setién bij Barcelona. De positie van de Spaanse keuzeheer is al wankel en een nederlaag tegen de subtopper uit LaLiga kan hem weleens fataal worden. Bovengenoemd medium meldt dat Francisco Javier García Pimienta, coach van Barcelona B, de honneurs waarneemt bij een tussentijds ontslag van Setién. Na de uitbeurt tegen Villarreal staan er voor Barcelona nog vier competitieduels op het programma.

‘Verkeerde’ keuze Barça werd eerder al gemaakt door Ajax, PSV en Feyenoord

Lees artikel

De toekomst van Setién is al langer onderwerp van discussie in de Spaanse media. De opvolger van de in januari ontslagen Ernesto Valverde heeft naar verluidt een moeizame band met de spelers, wat nog maar eens werd benadrukt rondom het thuisduel met Atlético Madrid (2-2) van dinsdag. Er was toen volop verbazing over de invalbeurt van Antoine Griezmann in de slotminuut. Daarnaast is er onvrede over de teleurstellende reeks aan resultaten, wat er toe heeft geleid dat Barcelona aankijkt tegen een achterstand van vier punten op koploper Real Madrid. Zelfs het eventueel veroveren van de Champions League lijkt niet voldoende voor een langer verblijf als trainer.

El Chiringuito meldde onlangs nog dat Oranje-bondscoach Ronald Koeman hoog op het lijstje staat van Barcelona als eventuele opvolger van Setién, maar Xavi lijkt nu dé topkandidaat te zijn in het Camp Nou. Koeman zou ook pas na het EK van 2021 willen instappen. Vanwege de staat van dienst van Xavi als speler, met meerdere landstitels en Champions Leagues op zijn palmares, is de voormalig middenvelder nog steeds zeer populair bij de aanhang van de Catalaanse grootmacht. Bovengenoemd medium verzekerde dat hij niet zou willen samenwerken met technisch directeur Éric Abidal, maar dat lijkt geen breekpunt te zijn in de gesprekken met de Barcelona-leiding.


Poll

Maakt Barcelona met Xavi de juiste keuze als trainer?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

48 reacties (laatste reactie door vivalasvegas)

Ik denk dat eerst eens moeten beginnen met een nieuw bestuur. Een bestuur die de echte Cruyff visie hanteert. Daarna zoek je een geschikte trainer die deze visie deelt en het ook op benen kan zetten. Wat ze nu aan het doen zijn is een Dacia motor in een Ferrari stoppen. It won't work!

3 juli 2020 om 12:22

Helemaal mee eens. Xavi is wel iemand die die visie deelt, maar helaas nog steeds hetzelfde bestuur.

3 juli 2020 om 13:00

Dat er een nieuw bestuur moet komen ben ik mee eens! Aangezien volgend jaar (2021) nieuwe verkiezingen zijn is de kans groot dat dit ook gaat gebeuren met onder andere Laporta als een van de kandidaten. Hoe dan ook of er een nieuwe president komt of niet met een oud speler als Xavi sta je garant dat je de filosofie van de club na leeft. Xavi is geboren en getogen met de Cruijf visie en zal ook de juiste persoon zijn de visie te implanteren of zelf evalueren. momenteel is het simpel weg gewoon twee problemen: de afhankelijkheid op alleen Messi en het transferbeleid is afschuwelijk slecht.

3 juli 2020 om 15:29

Laporta is een politicus, geen voetbalbestuurder - ik had juist het idee dat Barcelona dat soort figuren niet meer wilde?

Dat zou super goed nieuws zijn voor barca. Ik meende wel dat Xavi had aangegeven zolang abidal er zit hij niet zou komen. Zou abidal vertrekken?

3 juli 2020 om 11:54

Dit is super goed nieuws maar vooral voor Oranje. Koeman heeft na jaren van kommer en kwel vorm gegeven aan het nieuwe Oranje met fantastisch voetbal en fantastische resultaten. Laat die maar lekker lang bij ons blijven.

Met dit bestuur gaat ook de intrede van Xavi uitlopen op een fiasco, er zit daar echt iets structureel verkeerd in die club. Hopelijk komt er na de verkiezingen weer een bestuur dat goed beleid voert voor een club als Barca.

3 juli 2020 om 11:53

Er is momenteel geen enkele eer te behalen bij dit Barca, ondanks dat ze de zowat beste speler ooit in hun rangen hebben. Xavi zou beter niet instappen want het gaat zijn carrière als trainer alleen maar beschadigen.

3 juli 2020 om 20:40

Eens! En ga er maar aanstaan als beginnend trainer. Want vroeg of laat zal je moeten doorselecteren. En gaat Xavi dan tegen zijn oude maatjes/voormalig ploeggenoten zeggen dat het klaar is. Dat is in mijn optiek wel wat er moet gebeuren. Messi is en blijft de grote man maar helaas niet voor eeuwig. Datzelfde geldt voor heel veel andere spelers (nu al in mijn optiek) Ik zou het knap vinden als Xavi de bezem erdoor durft te halen. Wetende dat het goed is voor de lange termijn maar hij wel heel veel gewonnen heeft met Barca en Spanje met een aantal van die gasten.

Dit is echt een enorm risico. Xavi kent de club natuurlijk door en door en heeft veel kijk op het spelletje, maar hij heeft heel weinig ervaring als coach en het is bijzonder onrustig in de club. Ik hoop van harte dat er duidelijke afspraken zijn met het bestuur, en dat hij ook de tijd krijgt om iets op te bouwen. Want er is echt een grote schoonmaak noodzakelijk bij Barcelona, en veel spelers die moeten vertrekken. Ik denk dat ik enkel Ter Stegen, Lenglet, Busquets, Frenkie, Messi, Fati en Puig koste wat kost zou behouden.

Als je Xavi toch wilt halen,doe het dan gelijk vandaag. Over een week of 4 gaat de CL verder.maar goed...zo lang het bestuur kansloos blijft en de selectie matig, kan geen enkele coach hier wat van maken. Maar Xavi kan wellicht het idee van voetballen weer terug brengen.

Allereerst hoop ik natuurlijk dat Xavi komt. Hij is en kent de visie van Barcelona als geen ander. Ik denk dat we bij Xavi ook het maximale kunnen zien van bijvoorbeeld Frenkie de Jong. Frenkie wilt het echte Barca spel spelen maar als deze corrupte bestuur trainers haalt die veelste defensief denken dan schiet het ook niet op. Ik mis de krachtige passjes weer driehoekjes snelle terugkaats ballen om zo continu ruimte te creëeren. Maar goed laten we eerst afwachten wanneer Setien weggaat en dan pas kunnen wij gaan juichen.

Iniesta terug brengen zou ook mooi zijn nu.

Als Xavi moet je hier nu toch niet aan willen beginnen, er valt geen eer te behalen. Spelers die worden verkocht om de boekhouding er wat rooskleuriger uit te laten zien, een verouderde selectie en een Real Madrid dat enkel sterker wordt.

3 juli 2020 om 11:12

Als het slecht gaat is het juist het moment om in te stappen. Je kunt het alleen maar beter doen. Je moet hem wel de tijd geven om de grote schoonmaak te doen en alle talenten in te passen. Pep stapte ook op zo'n moment in. Xavi zal alleen in gaan stappen wanneer Bartomeu weg is. Je verbinden aan iemand die toch snel weg moet is zinloos.

3 juli 2020 om 11:32

Ik denk dat Xavi beter een paar jaar kan wachten met het worden van de trainer. Wachten tot er bij de club financieel weer meer mogelijk is en miskopen als Griezmann, Coutinho en Dembele verwijdert zijn uit de loonlijst. Talenten als Pedri en Fati komen dan ook op een leeftijd dat ze echt een bijdrage kunnen leveren aan de selectie.stapt Xavi nu in kan hij het ondankbare werk opknappen om binnen 2/3 jaar zonder al teveel prijzen vervangen te worden. Volgend jaar zomer zou Real Madrid best eens Mbappe kunnen aantrekken en dan zit je daar als Xavi spelers te vervangen terwijl de concurrent enkel sterker wordt.

3 juli 2020 om 11:54

Nou ja. Dat is jouw mening. Net doordat het zo slecht gaat, valt er wat mij betreft wel veel eer te behalen. Omdat Barcelona zo veel beter kan. Met geen eer te behalen denk ik bijvoorbeeld aan Guardiola die Heynckes opvolgde na het winnen van de Treble. Dat is lastig voor een nieuwe trainer, want je kan niet beter doen. Je kan die prestatie hoogstens evenaren. Dit Barcelona kent echter een heel slecht seizoen en ook de verwachtingen zijn historisch laag. Het is niet moeilijk om beter te doen en slechter kan haast niet. Dit lijkt me dan ook een ideaal moment om in te stappen. Faalt Xavi, dan zal niemand naar hem wijzen maar naar het incapabele bestuur en de moeilijke omstandigheden waarin Xavi moest werken. Wordt het een succes, dan is hij een nog grotere legende dan hij nu al is. En sowieso zal hij door zijn verleden bij Barca al meer krediet krijgen dan pakweg Pochettino zou krijgen. Ik zou het doen. De eerste maanden kijken met welke spelers je verder wil en proberen talenten als Puig klaar te stomen voor het echte werk, en dan onder het nieuwe bestuur een paar gerichte transfers en ze doen weer mee voor de prijzen. Messi wordt ouder, maar met ter Stegen, Semedo, Lenglet, Fati, Dembele en eventueel Frenkie en Puig (deze 2 hebben mij nog niet helemaal overtuigd dat ze op lange termijn de ploeg kunnen dragen) heb je wel nog jonge spelers waar je op kan bouwen. Dan heb je nog Todibo en Pedri die wellicht nog iets meer tijd nodig hebben. Wel moeten ze Griezmann en Coutinho zien te lozen. Desnoods zwaar onder de prijs voor een miljoen of 60, dan slaan clubs als Arsenal of Tottenham echt wel toe. Ze moeten van die zware lonen af en die transfersom deels recupereren. Dan is er financieel weer wat mogelijk.

3 juli 2020 om 12:22

Als Xavi ook inspraak krijgt over de transfers, dan zie ik zijn terugkeer komende zomer wel zitten. Maar enkel indien hij bepaalt wie wel en wie niet gekocht en verkocht mag worden. Persoonlijk denk ik niet dat het bestuur die macht uit handen wil geven, zoals we nu net hebben gezien met Arthur. Wie weet welke lijken er nog allemaal in de kast liggen. Daarom zou ik het voor Xavi verstandiger vinden om nog een jaar te wachten, en dan definitief met een enorme schoonmaak te beginnen. Spelers als Suarez, Rakitic, Vidal en Pique zullen dan wel uitgespeeld zijn. Nu zou hij nog komend seizoen met die spelers door moeten, wat mij niet ideaal lijkt aangezien hij met die spelers ook nog heeft samengespeeld.

3 juli 2020 om 12:42

Ik ben bang dat je de huidige situatie bij Barcelona iets te rooskleurig in ziet. Ik denk namelijk dat het huidige bestuur er financieel echt een grote rotzooi van gemaakt heeft, waardoor je de komende jaren flink minder transferbudget te besteden hebt. Ik zie spelers als Coutinho en Griezmann deze zomer ook niet verkocht worden. Het huidige bestuur heeft Arthur al verkocht om de cijfers weer creatief in het zwart te krijgen, die willen echt niet nog meer verliezen op papier erbij hebben.heb je straks eindelijk een fatsoenlijk bestuur, dan beginnen ze direct 3-0 achter, doordat zij deze verliezen wel moeten maken om de club weer in een opwaartse richting te sturen. Met minder financien mogen zij de verouderde selectie opknappen en het salarishuis weer op orde proberen te krijgen. En daar bovenop heb je in Real Madrid een concurrent die wel gigantische aankopen kan doen.

3 juli 2020 om 14:50

Ajaxbarca, dat is ook een optie, maar wie moet je dan nu aanstellen? Een soort tussenpaus? Dat heeft in het verleden niet goed uitgepakt, dan gooi je eigenlijk weer een jaar weg. En als je dan nu wel voor een toptrainer en een autoriteit gaat genre Poch, dan blijft de trainer misschien wel een jaar of 4 op post en moet Xavi nog lang geduld uitoefenen. Verder denk ik niet dat het per se problematisch hoedft te zijn dat hij nog met enkele spelers samen heeft gespeeld, vooral omdat het al jaren geleden is. Mocht hij stoppen met voetballen en direct trainer worden bij dezelfde club is dat zeker moeilijk maar als er enkele jaren russen zitten en het maar om enkele oudere spelers gaat die dat kunnen plaatsen lijkt me dat niet problematisch. Ik denk zelfs dat hij iemand als Pique nog goed zal kunnen gebruiken. Misschien ook Suarez nog.

3 juli 2020 om 14:56

Viswoestijn, dat kan zijn. Ik heb onvoldoende inzage in hun financiele situatie. Maar ze hebben wel samen met United en Real de grootste omzet ter wereld, dan is er toch veel mogelijk als je wat in de salarissen snoeit lijkt me? Want dat is hun grote probleem, ze betalen veel te hoge salarissen. Dat er nu 2 topaankopen mislukt zijn, kan altijd eens gebeuren. Dat heeft elke club. Ik denk dat het probleem bij die 2 ook is dat ze veel te veel vragen. Kijk naar die koopoptie in het huuecontract van Coutinho, 120 miljoen! Dat is gek. Neem gewoon je verlies en verkoop hem voor 60 of 70 miljoen voor hij oud en niks meer waard is. Het lijkt me wel dzt een club als Tottenham direct toe slaat voor 60 miljoen. Verder volledig met je eens dat Real het veel beter voor elkaar heeft. Met Mbappe erbij wordt dat een machine die het Barca veel moeilikker zal maken dan dit jaar. Want laat ons eerlijk zijn, ondanks dat ze de titel zullen winnen, hebben ze weinig indruk gemaakt. Maar Barca heeft financieel wel hoge sponsordeals en zo weten af te dwingen dus ik denk niet dat een eventueel nieuw bestuur echt lang puin zal moeten ruimen. Er is daar wel iets mogelijk, maar dit bestuur is echt een klucht.

3 juli 2020 om 15:47

Ik ben geen Barcelona supporter, maar ik zou het zonde vinden als Xavi nu in stapt als trainer. Gewoon een paar jaar wachten en de club staat er weer veel beter voor, dat ze er weer bovenop komen spreekt wel voor zich. Ik denk dat de enige reden dat Coutinho nog niet verkocht is, omdat het bestuur niet nog meer verlies kan hebben in de boekhouding. Hij is overgenomen voor 120(+40) miljoen in 2018, laten we zeggen dat hij voor 150 miljoen (rekent makkelijker) opgenomen in de boekhouding. Een bedrag dat wordt afgeschreven in 5 jaar gezien zijn 5-jarige contract. We zijn nu 2 jaar verder wat zou betekenen dat Coutinho in de boekhouding nog een waarde zou kunnen hebben van 90 miljoen (2x 30 miljoen er vanaf). Ga je hem nu voor 60 miljoen verkopen, dan kunnen ze weer een " Arthur" doen om hun termijn financieel positief af te sluiten.

3 juli 2020 om 20:07

Dat kan de reden zijn. Triest dat ze zichzelf zo in de knoop hebben geworsteld met de ffp zeg.

Puur qua naam en spelvisie zou Xavi -natuurlijk- de geschikte kandidaat zijn. De vraag is alleen: is dit het juiste moment? Ik denk het niet, maar voor hetzelfde geldt blijkt hij een gouden zet te zijn om voor dé ommekeer te zorgen. Speculeren vooraf is altijd makkelijk. Ik zou het persoonlijk wel heel gaaf vinden als Xavi toch instapt vanaf aankomend seizoen!

Hmm ik twijfel of dit het juiste moment is voor Xavi...het is nogal een puinhoop bij Barca. En als het straks onder xavi ook niet gaat lopen, mede dankzij beleid. Kan dat behoorlijk nadelig zijn voor de trainerscarrière van Xavi en dat zou voor zo'n (club)legende echt zonde zijn!of ze moeten het beleid ook gelijk omgooien en bestuurlijk ook veranderingen toepassen.

Uiteindelijk heeft een Xavi ook een uitgebalenceerde selectie nodig. Als hij die niet krijgt, kan hij er ook niet zo heel veel meer uithalen. Je moet je beleid veranderen en niet per definitie je trainer als het beleid hetzelfde blijft. Een Xavi kan ook niks met een Griezmann. Bij een Xavi zit je ook nog steeds met die vreemde transfer van Pjanic voor Arthur. Dat soort zaken zijn de echte problemen. Niet direct of meneer Setien, Valverde of Xavi voor de groep staat.

Xavi heeft aangegeven niet onder dit bestuur te willen werken. In een interview heeft hij gezegt 2021 is de eerste mogelijkheid. Font (presidents kandidaat) heeft hem benaderd om coach te worden on zijn bestuur na de verkiezingen van de zomer van 2021.

Hopelijk gaat Xavi dit niet doen. Dit bestuur kan hem alleen maar kapot maken. Hopelijk komt ie pas binnen wanneer Font in 2021 de president wordt.

Ze zouden voor van Gaal moeten gaan met Xavi als assistent!

3 juli 2020 om 13:07

Van Gaal zou meteen half Ajax meenemen. Van Gaal heeft een te groot ego om als assistent te kunnen fungeren.

Er moet bij Barca veel gebeuren voordat ze door kunnen groeien naar de dominante vorm van voetbal. De selectie moet flink op de schop.

Waarom zou Xavi dan een goede coach zijn? Dit slaat nog ergens op? Zet hem eerst bij Barca B neer of wat dan ook. Dit is vergelijkbaar met van Basten die opeens coach werd bij Oranje, na kort bij Jong Ajax gecoacht te hebben.

3 juli 2020 om 13:08

Hij was de laatste 10 jaar van zijn carriere al een coach (op het veld). Als hij erin kwam stond iedereen opeens op zijn plek en kon het spel vloeien.

3 juli 2020 om 15:30

Guardiola werd ook met minimale ervaring al hoofdtrainer, ze denken daar ws als het 1x lukte, waarom niet nog eens?

Xavi is slim. Hij gaat gewoon het eerste halfjaar bouwen aan het team met de selectie die er dan is. Ik vermoed dat dit voordelig gaat uitpakken voor de eigen jeugd. Vanaf Februari zal er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe president komen in de vorm van Laporta/Font. Dat zijn precies de personen waar Xavi mee wil werken. Lekker bouwen aan een nieuw team, acclimatiseren en schoon schip maken. Jongens als Riqui, Monchu, Moriba en Collado zullen we denk ik sneller in het 1e zien dan we hadden kunnen bedenken. Weliswaar misschien uit nood, maar dat maakt niet uit. Het laatste wat je moet proberen is deze selectie nog meer uitmelken. Jeugd erin, bouwen, overbodige spelers wegdoen en hier en daar geld voor vangen en dan hopelijk met een nieuw bestuur icm Xavi gerichte aankopen doen (daar waar nodig). Imo is dat sowieso een LB die op termijn Alba kan vervangen, een CB die op termijn Piqué kan vervangen. Als je dan Vidal, Rakitic en Coutinho verkoopt moet er ook ruimte zijn om een middenvelder te halen. Frenkie en Puig hebben sowieso de toekomst en volgend jaar heb je Pedri erbij. Laten Pedri en Riqui nou precies types zijn die voetballen als Xavi en Iniesta (qua stijl, voor men zegt dat ik ze even goed vind of wat dan ook).

Een selectie die totaal niet draait en opnieuw gebouwd moet gaan worden en dan zet je een coach neer met nul ervaring in het betaalde voetbal. Imo een erg vreemde beslissing

3 juli 2020 om 11:45

Liep met Guardiola en Zidane anders gesmeerd. Het kan, soms is nieuw elan goed. En je moet affiniteit hebben met de club en de waarden en visie van de club goed kennen. Pep en Zizou zijn voorbeelden dat het kan, een garantie is het nooit. Maar wat moet je dan? Valderde en Setien lukte het als “ervaren” trainers ook niet. Dan heb ik liever iemand die veel heeft betekend voor de club, qua spel zelf precies alles zag en precies weet hoe en met welk materiaal hij zulk spel zou kunnen spelen. Xavi zal ook meer krediet hebben, het is een icoon en 1 van de beste middenvelders ooit. Denk dat alleen al jongens als Frenkie, Puig en Pedri veel baat zullen hebben bij zijn komst.

3 juli 2020 om 12:00

Guardiola en Zidane hadden bij hun aanstelling natuurlijk wel veel betere spelers tot hun beschikking. Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldo, Modric en Marcelo om er maar een paar te noemen die op dat moment nog vrij jong waren en nog in de bloei van hun carriere zaten. Xavi gaat die luxe niet hebben. ik zeg niet dat hij niet kan slagen want ik zou niet weten of het wel of geen goede trainer is maar ik vind het wel een groot risico om hem aan te stellen op dit moment. je maakt het hem namelijk wel erg moeilijk met deze povere selectie die totaal uit balans is en waarvan de sterkhouders op hun retour zijn

3 juli 2020 om 12:42

Wie zou jij aanstellen? Een trainer met status en ervaring heeft met precies diezelfde selectie te maken. Ik acht de kans groter dat Xavi veel meer jeugd gaat inpassen en de boel weer vanaf 0 wil gaan opbouwen. Dan zie ik liever zo iemand komen. Sowieso heeft Xavi in Barcelona en bij de fans een iconen status. Hij krijgt altijd het voordeel van de twijfel.

3 juli 2020 om 14:19

iemand die ervaring heeft en weet hoe hij een team kan opbouwen. iig geen trainer met nul ervaring. we weten helemaal niet of het uberhaupt een goede trainer is

3 juli 2020 om 13:09

Nul ervaring. De man heeft alles wat er te winnen valt gewonnen. En hij was altijd de verlengstuk van de coach op het veld.

Ik kan ernaast zitten, maar ik meen me te herinneren dat Xavi voor geen goud onder dit huidige bestuur aan de slag zou willen gaan. Barca oogt, zowel op het veld als op bestuurlijk niveau, als een hoopje los zand, dus ik denk dat ze iemand anders moeten polsen voor deze job.

3 juli 2020 om 13:10

Bartomeu kan snel vallen als er zo een motie wordt ingediend tegen hem.

3 juli 2020 om 15:31

Zijn daar plannen voor? Gevoelsmatig lijkt die kerel wel 9 levens te hebben...

Xavi heeft zich nog niet bewezen als trainer. Als hij daadwerkelijk ambities heeft, moet ie eerst 'vlieguren' maken bij een kleinere club. En daarbij komt dat hij met de kern van de huidige spelers ( Messi,Pique, Busguets) op het veld heeft gestaan. Gaat nooit werken. Dit Barça heeft een ervaren trainer nodig die een grote schoonmaak houdt, en geen oud speler die op basis van zijn naam als speler ergens binnenkomt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4918 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
16.Elche00
17.Sevilla00
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
TrincãoAanvaller00
NetoKeeper00
L. MessiAanvaller00
L. SuárezAanvaller00
Jordi AlbaVerdediger00
R. AraújoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

89 fans
Coach, 57 jaar
SeizoenClub
2020- Barcelona
2018-2020 Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
Laatste voetbalnieuws

‘PSV wil zakendoen met Barcelona en meldt zich voor toptalent’

PSV heeft bij Barcelona aangeklopt voor Pedri, zo verzekert Mundo Deportivo dinsdag. De Eindhovenaren zien in de zeventienjarige buitenspeler annex aanvallende middenvelder een welkome versterking. Mocht technisch manager John de Jong...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 22 september
Paris Saint-Germain heeft er vertrouwen in dat het Dele Alli op huurbasis binnen kan halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren