Willem Janssen: ‘Volgens mij is Wesley definitief gestopt’

Vrijdag, 3 juli 2020 om

FC Utrecht bestaat vijftig jaar en dat werd gevierd met een live talkshow vanuit Stadion Galgenwaard met onder meer Kees Jansma, Hans Kraay jr., Frans van Seumeren en Willem Janssen. Na afloop verschenen deze vier heren voor de camera van Voetbalzone en aanvoerder Willem Janssen blikt in gesprek met verslaggever Justus Dingemanse vooruit op het komende Eredivisie-seizoen met de impact van de Coronacrisis en reageert hij op de vraag of Wesley Sneijder nog voor FC Utrecht had moeten spelen.

Bekijk de video hieronder of blijf op de hoogte en abonneer op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.

Poll

Denk je dat FC Utrecht komend jaar in de top vier zal eindigen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

14 reacties (laatste reactie door jaimy87)

Wordt een spannend gevecht tussen Utrecht en Groningen om plek 1 en 2.

2 juli 2020 om 12:48

Ja ik denk dat het doelsaldo de doorslag zal geven in de titelstrijd 1. Groningen en 2 Utrecht met beiden 98 punten. Ajax volgt op plek 3 met 72 punten en Feyenoord op 4 met 71 punten..

2 juli 2020 om 12:57

Ik denk dat het 100 om 97 voor Groningen wordt, thuiswedstrijd in Groningen moeten we kunnen winnen

Is dit terug te zien? Zo ja, waar? Alvast bedankt.

2 juli 2020 om 12:29

Jazeker, de hele liveshow staat op het YouTube-kanaal van FC Utrecht.

Ik denk dat Utrecht heel netjes 5e zal eindigen met heel veel praise Van Voetbal liefhebbers AZ en Feyenoord doen tot noch toe prima zake. En het lijkt er toch op dat behalve Ajax weinig clubs veel zullen veranderen. Utrecht heeft een hele leuke basis voor een elftal met 4 middenvelders. Ik zie ze volgend seizoen alleen stunten als een van de top-4 ploegen tegen valt. Maar ik zie ze kwalitatief wel enorm groeien als het team redelijk intact blijft

2 juli 2020 om 13:41

Utrecht moet z'n spelers ook nog maar zien te behouden en zelfs dan is het niet zo'n hele indrukwekkende selectie. Bovendien zullen de eventueel vertrekkende spelers ook geen jackpot gaan opleveren. Zelfs als 1 van de top-4 ploegen tegenvalt, moet Utrecht nog maar eerst zorgen consistent te kunnen spelen. Het afgelopen seizoen lieten PSV en Feyenoord erg veel punten liggen, maar Utrecht moest zich richten op Willem II en Vitesse en kwam niet in de buurt van die top 4.

2 juli 2020 om 13:56

Ik vind juist wel dat Utrecht een indrukwekkende selectie heeft. Van den Brom heeft al meerdere keren laten vallen volgend seizoen opnieuw naar de 4-4-2 te willen kijken. Met Dalmau, Kerk en Bahebeck heb je daar drie mooie opties voor en ook Van de Streek kan daar nog spelen. Op het middenveld heeft Utrecht perfect materiaal voor een ruit op het middenveld. Ramselaar en Van de Streek op de 10. Gustafson en Emanuelson op links en Maher en Van Overeem kunnen beiden zowel op rechts als controlerend spelen. Achterin heeft Utrecht inmiddels Hoogma voor nog een seizoen binnen en Janssen is weer terug. Ook Sane zit er nog steeds als ervaren kracht en met St. Jago en Mamengi heb je twee jongens die vorig seizoen al aan het grote werk hebben geroken en alleen maar beter kunnen worden. Guwara is je minpunt op links maar ook daar zie ik Mamengi nog wel doorbreken. Met Paes is een van de meest getalenteerde doelmannen van Nederland weer terug. Vorig seizoen was het eerste seizoen van van de brom. Een trainer die altijd laat zien meerdere jaren nodig te hebben om tot een ideale selectie te komen. Belangrijke jongens als Dalmau, Janssen en Paes raakte al vrij vroeg geblesseerd of werden niet fit. Willem 2 heeft een uitstekend jaar gehad en ik geloof volledig in het beleid wat daar gevoerd wordt de afgelopen 3 jaar. Maar ik zie ze niet weer meedoen om de 5e plaats. Ik zie ze verder nog wel in het linker rijtje eindigen. Vitesse heeft momenteel met het vertrek van Linssen en Matavz oprecht maar 1 speler die ik bij Utrecht in de basis zou zetten en dat is Bero. Ik verwacht echt dat die ploeg komend seizoen volledig in elkaar valt. Bazoer is verschrikkelijk en zorgt voor een negatieve sfeer. Pasveer is prima maar halverwege de 40. Buitink heeft nog nauwlijks kansen gekregen en is vrij afhankelijk van wat er om hem heen speelt en er is echt niks om hem heen.. Beerens, Gong, Dasa en Doekhi zijn over. Het is allemaal middelmaat. Het is natuurlijk allemaal speculeren. Maar als ik mag gokken gok ik op een top-4 klassering voor de 4 logische ploegen met erachter Utrecht, Willem 2 en Groningen/heerenveen. Pas daar achter zullen Heracles en Vitesse verschijnen in mijn opinie

3 juli 2020 om 13:09

Eens met je analyse. Echter, ik zie bij AZ wel enkele sterkhouders vertrekken. Dus wie weet, de vierde plaats?

3 juli 2020 om 15:26

Utrecht gaat z'n spelers behouden. Uiteraard is het wel zo dat iedere speler z'n prijs heeft. Of zoals Zuidam het zei:' Een jongen als Kerk blijft nog een jaar. Verkopen we hem toch hoeven we geen lening voor het stadion af te sluiten . In dat geval dus wel de jackpot, maar spelers die weg mogen zoals Strieder die al vertrokken is naar PEC leveren uiteraard niet de hoofdprijs op, maar enkele tonnen. Zo zal dat ook gaan bij de andere spelers in de selectie die het niveau niet aankunnen of niet in de speelstijl van Jvdb passen. Op 8 punten van de nummer 4 eindigen met een wedstrijd minder gespeeld te mogen hebben vind ik persoonlijk wel redelijk in de buurt.

3 juli 2020 om 20:02

Je vergeet dat we voor op links Warmerdam hebben aangetrokken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.PSV4926
7.Vitesse4110
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. HaarUnknown
M. PaesKeeper
E. BergströmVerdediger
D. DumićVerdediger
L. GuwaraVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

17 fans
Middenvelder, 34 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 11 augustus
CSKA Moskou heeft de pijlen gericht op Mike Trésor Ndayishimiye. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren