Opvolging Genee komt ter sprake: één favoriet torent ver boven de rest uit

Donderdag, 2 juli 2020 om

Komt Veronica Inside na de zomerstop terug? Honderdduizenden mensen zitten al jarenlang twee keer per week voor de buis gekluisterd om te aanschouwen hoe Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp het (voetbal)nieuws doornemen, maar het is allerminst zeker of het succesvolle tv-programma terugkeert. Het is goed mogelijk dat Genee wordt vervangen of zelf een stap opzij zet om de twee analisten tevreden te stellen. Wie moet de presentator opvolgen bij een vertrek? Uit een poll van De Telegraaf komt een duidelijke favoriet naar voren: Hélène Hendriks.

De thema-uitzending van Veronica Inside over racisme op maandag 22 juni lijkt een breekpunt voor het tv-programma. Genee neemt een week na de gewraakte grap van Derksen over een Zwarte Piet ('Weten we zeker dat dat Akwasi niet is?') zowel de rol van presentator als mediator op zich, maar trad daarbij veel te hard op tegen Derksen, aldus de analisten. "Ik zat daar als presentator van Veronica Inside én als discussieleider van een programma over racisme. Dat was heel ingewikkeld en best een lastige combinatie. Ik zat in een volledige squeeze", liet Genee zondagavond weten bij Op1. Gezien het verloop van de uitzending én het feit dat de show met advocate Natacha Harlequin en oud-voetballer Dries Boussatta met 'twintigste keus' zat, denkt Genee dat ze de show die maandag wellicht hadden moeten schrappen. "Met terugwerkende kracht was het misschien beter geweest om die uitzending niet te maken."

De uitzending kwam er echter wel en met grote gevolgen. Derksen en Van der Gijp willen niet meer in dezelfde setting aan tafel zitten met Genee. "Ik heb gezegd: die NSB-methode ligt je lekker, dat had je binnen vijf kwartier wel aardig in de vingers", zei Van der Gijp tegenover Powned over een gesprek met Genee. "Ik ben maar met één doel naar dat programma gereden. Dat is dat Johan er goed uit zou komen. Maar hij (Genee, red.) is met een ander doel gekomen: dat hij er goed uit zou komen. Ik ben ontzettend boos om de doodeenvoudige reden dat ik niet zou weten hoe het verder moet. Dat zou ik echt niet weten. Hij heeft tijdens het programma openlijk afstand genomen van ons. Maar maandag gaat hij er weer zitten om ons een foute grap over de lengte van Wesley Sneijder te laten maken? Dat kan niet. Hij heeft zich voor het hele volk ongeloofwaardig gemaakt. Ik ga daar niet zitten om mezelf ook ongeloofwaardig te maken."

‘Derksen en Van der Gijp tippen nieuwe presentator bij Talpa’

Johan Derksen en René van der Gijp zouden een samenwerking met een andere presentator overwegen.Lees artikel

De scenario's
De grote vraag is nu of de heren elkaar in de komende weken alsnog gaan vinden, zoals wel vaker is gebeurd de afgelopen jaren na een enorme rel. Na de woorden van Derksen en Van der Gijp richting Genee lijkt dit echter uitgesloten. Derksen vertelde dinsdag aan RTL Boulevard dat het trio nog wel een keer om de tafel gaat zitten wanneer de emoties zijn ingedaald. "Dan zien we wel of we er uit komen. Maar ik denk dat de problemen die er nu zijn blijven. Dat verandert niet", zei Derksen, die aangaf dat het einde van Veronica Inside ook het einde van zijn tv-carrière betekent. "Ik heb geen enkele ambitie om verder nog iets op televisie te doen. Dat was het dan." Als Derksen wegvalt, is er volgens hem óók geen sprake meer van Veronica Inside. "Dan is het format ook definitief klaar. Dat is namelijk contractueel zo vastgelegd."

Het trio kan bovendien gezamenlijk besluiten het avontuur te beëindigen. Of men kan zelfs genoodzaakt zijn te stoppen door het wegtrekken van adverteerders en/of sponsors. Daarnaast is er nóg een scenario mogelijk: Genee kan worden vervangen of stapt zelf op. "Het plezier moet wel blijven natuurlijk", zei de presentator bij BNR over de huidige situatie bij Veronica Inside. "Dat is een van de belangrijkste criteria. En als je geen plezier meer hebt met elkaar, dan moet je erover nadenken. Het is een factor van drie personen, die alle drie kunnen bepalen wat ze willen erover. Maar het is voor mij in eerste instantie belangrijk hoe ik er zelf in sta", vertelde Genee, die hiermee alle opties openhoudt. Diverse presentatoren werden al gelinkt aan de mogelijke vacature. De namen die het meeste komen bovendrijven zijn Hélène Hendriks en Wytse van der Goot.

Guus Hiddink en Wytse van der Goot in 2018 bij de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord (0-3).

Angela de Jong, tv-recensent van het Algemeen Dagblad, had al vernomen dat Derksen en Van der Gijp een samenwerking met een andere gastheer overwegen. "Het zou denkbaar kunnen zijn dat ze met een andere presentator verder gaan. Die optie hebben ze ook bij Talpa neergelegd, begreep ik. Wytse van der Goot zou de voorkeur hebben", aldus De Jong, die na het optreden van Genee bij Op1 niet meer verwacht dat de presentator de boel weer gaat leiden bij Veronica Inside. "Een presentator die vindt dat je tegenwoordig niet alles moet of kunt zeggen, scoort wellicht deugpunten bij de Arie Boomsma's van deze wereld maar zet de bijl aan de wortel van een show als VI", stelde de recensent.

Wel of geen Genee?
De afgelopen dagen vroeg De Telegraaf op de eigen site wie Veronica Inside moet presenteren na de zomerstop. Zowel Johan Derksen als René van der Gijp lijken niet meer met Wilfred Genee te willen samenwerken. Wie uit de Talpa-stal zou hem moeten opvolgen als presentator van Veronica Inside?, zo luidde de vraag. Ruim 35.000 mensen hebben één van de acht opties ingevuld. Twintig procent van de stemmers denkt dat niemand Genee gaat vervangen, aangezien de presentator 'gewoon' bij het programma blijft. Vijftien procent stelt dat er zonder Genee geen Veronica Inside is.

De zes andere opties waren Hendriks (45 procent), Van der Goot (8 procent), Jan Versteegh (2 procent), Johnny de Mol (5 procent), Winston Gerschtanowitz (2 procent) en Albert Verlinde (3 procent). De vier laatste namen lijken niet realistisch, aangezien deze presentatoren, afgezien van De Mol wellicht, nimmer veel affiniteit met voetbal hebben getoond. Een groot deel van de stemmers ziet vooral in Hendriks de mogelijke opvolger van Genee. De presentatrice werkt op Champions League-avonden al samen met Derksen, terwijl zij ook al eens te gast is geweest in het programma. Bovendien is Hendriks bekend met de sfeer van het programma door de vele crosstalks die ze heeft gedaan als presentatrice van FOX Sports. Na grote favoriet Hendriks volgt dus Van der Goot, die als presentator en commentator voornamelijk werkzaam is bij Ziggo Sport, maar ook als commentator en verslaggever bekend is bij Veronica.

Laat in de poll en in de comments hieronder weten wie jouw voorkeur geniet.


Poll

Wie moet Veronica Inside presenteren mocht het programma na de zomerstop terugkeren?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door arepa)

Als er een andere presentator komt, wat ik niet hoop geen Hendriks zeg. Ik hoop dat ze er alsnog gezamenlijk uit gaan komen, als volwassene mensen die al meer persoonlijke stormen hebben doorstaan.

1 juli 2020 om 07:57

Ik hoop gewoon dat ze Derksen laten vallen en eens verder gaan zonder die inmiddels ook al te oude zuurpruim. Kan Genee mooi blijven, hoef je geen opvolger voor hem te zoeken. En k ujn je misschien met een wisselende setting gaan werken en weer over voetbal praten.

1 juli 2020 om 08:39

Zonder Johan Derksen had dit programma nooit bestaan en jij mag hem een zuurpruim vinden, ik zie hem als een vrij nuchter ontspannen persoon die vecht voor onze recht. Namelijke vrije meningsuiting.

1 juli 2020 om 08:56

@groninger Hopp Ja vrije meningsuiting, tenzij Genee niet zegt wat hem goed uitkomt. Dan is hij op zn pikkie getrapt en wil hij stoppen met het programma. Big baby!

1 juli 2020 om 09:19

Vrije meningsuiting is geen recht op het geen consequenties hebben van je uitspraken. Derksen mag zulke dingen zeggen (hij wordt niet vervolgd), sponsors en tv zender mogen dan hun handen van hem af trekken omdat ze niet met hem geassocieerd willen worden. Dat laatste is net zo veel onderdeel van het recht op vrijheid van meningsuiting als alles mogen zeggen. Vrije meningsuiting waarbij wat je zegt geen consequenties heeft is een hol recht en niks waard.

1 juli 2020 om 10:59

Programma is juist succesvol door Derksen. Vrijdagavond wil je toch liever op de bank zitten en beetje kunnen lachen? Als ik een programma wil kijken dat inhoudelijker over voetbal gaat kijk ik naar perez bij fox of naar rondo.

1 juli 2020 om 10:59

Die Johan vecht toch maar mooi voor ons recht. Later zullen onze kinderen leren over vrijheidstrijders als Ghandi, Mandela en Derksen. Een quote als 'oog om oog maakt de hele wereld blind' verbleekt naast het inspirerende 'was dat niet Akwasi?'. Echt doe even normaal, Johan vecht voor geen enkel recht. Derksen praat kroegpraat op TV, dat moet hij kunnen en dat kan zeker vermakelijk zijn. Maar je hoeft het ook weer niet zo veel groter te maken dan wat het is. Derksen is vrij om zijn mening te geven, en de rest van de wereld is vrij om daar iets van te vinden. Beide kanten van deze discussie schieten steeds zo belachelijk ver door, doe even normaal.

1 juli 2020 om 11:00

@hakkie2 Die inmiddels al te oude zuurpruim? Is dat dan geen leeftijdsdiscriminatie van jou kant? Kijk naar scout Piet De Visser. Doet nog steeds prima zijn werk.

1 juli 2020 om 11:12

Als adverteerders opleggen wat voor soort programma je moet maken, is het vrije woord monddood....

1 juli 2020 om 11:16

Daarom snap ik al die heisa niet na een wel of niet geslaagde opmerking/grap van Derksen. Oftewel van een mug een olifant maken. En noch Derksen, BLM of Akwasi zijn voorvechters van ons recht. Daarvoor komen andere personen, instanties of organisaties veel eerder in aanmerking. Zij die strijden voor het recht van allen...

1 juli 2020 om 11:26

Je verwart nu de vrijheid tot het uiten van een mening en het maken van een commercieel tv programma. Een commercieel tv programma is gemaakt om geld te verdienen, en dat doe je door veel kijkcijfers te trekken en daar adverteerders mee te krijgen. Dus natuurlijk hebben de adverteerders (en daarmee de kijkers) een grote stem in wat je wel en niet kunt maken, omdat dat maakt of je programma wel of niet rendabel is. Dat is altijd zo geweest buiten de publieke omroepen (en daar zijn weer andere zaken die jou beperken in welke programmas je kunt maken). Als je het vrije woord wil voeren kan je dat altijd doen op internet, social media, straat etc. Dus nee, adverteerders binnen commerciele programmas maken het vrije woord niet dood. Overigens zou ik me hier in het geval van VI geen onnodige zorgen over maken. Als Derksen besluit door te gaan weet ik zeker dat de adverteerders gewoon in de rij blijven staan voor dit programma, want het trekt kijkers zat. Dus nogmaals, laten we de discussie aan beide kanten niet zo overdreven doortrekken.

1 juli 2020 om 11:29

Wat ik niet snap is dat Derksen en Akwasi nog niet aangeklaagd zijn . Als.mensen er echt overtuigt zijn dat de uitdrukkingen van Derksen en Akwasi strafbaar zijn , dan zouden ze toch allang aangeklaagd moeten worden. Rascime is strafbaar en het aanzetten en oproepen van geweld is strafbaar....

1 juli 2020 om 11:37

Meerdere mensen hebben aangifte tegen Akwasi gedaan, en het OM doet daarom onderzoek naar zijn uitspraken. Voor zover ik weet is daar verder nog niks uit voortgekomen en wederom voor zover ik weet is Derksen nog door niemand aangeklaagd. Maar correct me if im wrong.

1 juli 2020 om 12:30

Er staat in de tekst dat, indien derksen vertrekt, het format wordt beëindigd aangezien die contractueel is vastgelegd.. maar misschien weet iemand hier iets meer over? Heeft dat nog te maken toen het Voetbal international heette ?? Iemand?

1 juli 2020 om 14:20

Er staat míj bij dat Johan gelijk al in de eerste minuut tegen Genee zei ga jij nu al voor agentje spelen.toen had er al een lampje moeten gaan branden bij Genee.maar meneer was zo dom om dat niet te begrijpen was te veel met zich zelf beter.overigens vind ik dat Gijp ook wel wat meer voor Johan op had mogen komen.die schoof meteen in de eerste minuut al alles van zich af.ook niet collegiaal En tot slot.wat heeft Johan nou helemaal gezegd wat zo racistisch in??

2 juli 2020 om 14:36

Hakkie eens, al hoop ik dat de setting niet veranderd. Het programma gaat nooit meer hetzelfde zijn anders. Niemand geen van de drie heren vervangen.

2 juli 2020 om 21:06

Hakkie houdt van NSB-ers

1 juli 2020 om 13:10

Dan krijg je Barbara Barend taferelen, dat werkt ook niet was een fiasco ...

Ik wil niet vervelend zijn, maar ik durf te stellen dat deze poll niet serieus te nemen is. De Telegraaf heeft een poll gehouden die door 35.000 Telegraaf-lezers is ingevuld, waarvan 90% het programma waarschijnlijk niet meer dan 1 keer heeft gezien. Albert Verlinde of Jan Versteegh als mogelijke presentatoren.... hoe verzin je het. En de huismoeders die hebben gereageerd zien een vrouw staan en denken: hé dat is leuk, wat diversiteit! Totaal onnozele poll en uberhaupt vreemd dat hier een heel artikel over wordt geschreven. Genee heeft al eerder aangegeven dat hij de beste radio / televisieprogramma’s maakt met mensen waarmee hij niet goed kan opschieten dus ik denk dat Veronica Inside er alleen maar op vooruit gaat als hij blijft. Maar áls iemand hem moet vervangen, doe mij Wytze of Helene dan maar. Wytze kunnen ze ook lekker belachelijk maken en voor Hendriks hebben ze toch een soort zwak (misschien afwisselen). Echter, ik hoop gewoon dat Genee blijft

1 juli 2020 om 01:20

het probleem is alleen dat Genee wel een bom onder het programma heeft gelegd door het vrije woord waar het programma om bekend staat te saboteren met zijn constant herhalende kritiek richting Derksen in de laatste uitzending. dit zal de geloofwaardigheid van het programma en de onderlinge verstandhouding misschien geen goed doen. aan de andere kant verwacht ik wel dat het dan na een paar eerste onwennige uitzendingen uiteindelijk wel weer vergeten zal worden en we weer het oude VI te zien gaan krijgen. ze moeten wel lekker hun zelf blijven en niet teveel met een blad voor de mond gaan praten na dit incident want dan is het geen VI meer. als dat opgelost wordt mag Genee wat mij betreft gewoon blijven zitten als hij deze stunts niet meer uithaalt maar het laatste woord zal zijn aan Derksen en Gijp want die trekken de kijkcijfers

1 juli 2020 om 01:30

@Japiekrekel. Het vrije woord waar dhr Derksen alleenrecht op heeft? Of is het misschien zo dat Genee ook recht op het vrije woord heeft? Dat de samenwerking tussen de heren van VI door een aantal factoren wellicht een einde aan komt, so be it. Kinderlijk deze discussie, je zou bijna denken dat er ergens nog een anti racisme en/of überhaupt een zinvol debat gaande zou zijn.

1 juli 2020 om 02:16

@ajaciedje02 natuurlijk mag Genee een kritische vraag stellen maar hij bleef elke keer exact dezelfde vraag stellen waar Derksen allang op had geantwoord dus dan ben je iemand een mening of uitspraak aan het opdringen en dat kan nooit de bedoeling zijn van een presentator. zeker niet als er al een Harlequin en Boussatta aan tafel zitten die speciaal zijn uitgenodigd om de discussie met Derksen aan te gaan. dan had je die niet moeten uitnodigen en had Genee zelf aan tafel moeten gaan zitten met Derksen om de hele uitzending te discussieren. hij schoot nu totaal zijn doel voorbij en bezweek onder de druk van alle kritiek en het mogelijke verliezen van zijn programma, waardoor hij opeens de politiek correcte figuur ging uithangen wat hij normaal helemaal niet is. ik zag wel net een artikel voorbij komen dat Derksen waarschijnlijk sowieso met het programma gaat kappen en dat er dan contractueel is vast gelegd dat VI definitief stopt bij zijn opstappen dus ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken

1 juli 2020 om 11:29

Je kunt het vrije woord niet saboteren door kritisch te zijn, dat zou de definitie van het vrije woord onderuit halen. Genee heeft een bom onder het programma gelegd door (in de ogen van de overige 2) zijn collega's af te vallen. Daar kun je van alles van vinden (en daar vinden blijkbaar ook heel veel mensen iets van), maar Genee heeft niet het vrije woord gesaboteerd.

1 juli 2020 om 15:36

@ewoud maar hoezo zit je dan als presentator een uur lang iemand een uitspraak op te dringen die hij niet wil doen?

1 juli 2020 om 16:10

Ik heb geen idee waarom Genee doet wat hij doet, ik zeg ook niet dat wat hij deed niet fout was. Maar er zit nog steeds een groot verschil tussen vervelend zijn, opdringerig zijn, misschien oncollegiaal zijn en de vrijheid van meningsuiting onderdrukken.

1 juli 2020 om 16:18

@ewoud ok, dan begreep ik je even verkeerd. wat ik meer wilde aangeven ook is dat Genee wel een beetje tegen het format van het programma inging. de druk van de buitenwereld en angst om zijn programma te verliezen werden hem blijkbaar teveel waardoor hij opeens het geweten van Nederland ging uithangen. Derksen is al op leeftijd dus die zal daar minder van wakker liggen en Gijp boeit het volgens mij nog minder, maar dat Genee zwaar in paniek was was duidelijk te zien in de laatste uitzending. die verloor echt de controle over zichzelf

1 juli 2020 om 22:47

Derksen heeft juist heel veel ontweken, waardoor Genee er steeds weer naar vroeg.... “Maar Johan, dat kan jij toch helemaal niet voelen” “Maar Akwasi mag wel schreeuwen op de dam” En zo ging dit meerdere keren in de uitzending. In plaats van dat Johan erop inging waarom hij van mening is waarom hij dat wel kon voelen, ontweek hij dat door naar Akwasi of BLM protesten te verwijzen. (Niet dat ik vind dat Akwasi geen blaam treft hoor.) Maar dit is de hoofdzakelijke reden waarom Genee er telkens weer op terugkwam juist omdat Derksen niet op de argumenten inging...

2 juli 2020 om 14:41

Normaal gesproken, vind ik je vrij objectief Japie. Maar geen enkele keer heb ik je vraagtekens zien leggen bij de uitspraak van Derksen. En volgens lijn zijn alle drie heren zelf verantwoordelijk voor hun woorden! En zowel Gijp als Derksen hadden tijdens de uitzending hun mond moeten openen ik vind het laf zo makkelijk achteraf maar goed.

2 juli 2020 om 15:15

@sulejmanii ik zeg niet dat ik achter de uitspraak van Derksen sta maar iemand is verantwoordelijk voor zijn eigen uitspraken. als hij dan geen excuses wil aanbieden moet hij zelf dealen met de consequenties en niet iets worden opgedrongen door een presentator

2 juli 2020 om 21:08

@ajaciedje02daar gaat het niet om. Genee heeft ze een mes in de rug gestoken. Genee doet al jaren mee met de grappen en de grollen. Nu was hij ineens de schijnheilige.

Ik hoop en verwacht dat ze er uiteindelijk wel uit zullen komen en ze na de zomer weer samen op TV te zien zijn waarbij ze elkaar af en toe nog in de zeik nemen over alles wat zich heeft voorgevallen de afgelopen weken. Mocht dit niet mogelijk zijn en er moet een vervanger komen dan gaat mijn voorkeur naar Wytse.

1 juli 2020 om 02:17

volgens de Telegraaf heeft Derksen vandaag aangegeven dat hij er waarschijnlijk definitief mee kapt en dat dan contractueel is vast gelegd dat heel VI stopt dus ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen

1 juli 2020 om 06:59

Bij de Telegraaf moet je altijd een slag om de arm houden. Die wisten ook met 100% zekerheid te vertellen dat Frienkie de Jong naar PSG ging....

1 juli 2020 om 11:28

Dat is zeker waar. Ik ben benieuwd maar hoe ik laatst Genee zag zitten bij Pauw dat leek niet gespeeld. Die zag er echt verslagen uit dus ik denk dat er best harde woorden zijn gevallen achter de schermen. Ik ben benieuwd of dat nog goed komt.

1 juli 2020 om 15:34

Nou ik betwijfel het. Wat hij zelf ook zei ze moeten later nog een keer om de tafel. Zal mis leiden dat Genee vervangen zal worden. Derksen is de man achter VI. Derksen heeft t zowel des tijds bij rtl als nu bij Veronica vast gelegd dat het programma zonder hem niet dezelfde naam mag dragen. Ik denk dat Derksen het kwalijker vind dat Boussatta daar aan tafel zat. Dat is nl water en vuur.

Leuke meid Helene maar dat is toch geen stevige gespreksleider. Die show met Genee was toch ook niet zo'n succes. Ben eigenlijk niet zo'n fan van 'm maar die van Gangelen zie ik 't dan nog eerder doen, ook beetje een 'mannetje'. Denk en hoop eigenlijk zelf dat de mannen het weer bijleggen en volgend seizoen gewoon weer aan tafel zitten. Dacht eerst dat 't misschien zelfs vooropgezet was om de discussie te verleggen, maar de ruzie lijkt wel erg oprecht.

1 juli 2020 om 01:54

Jij snapt wel dat van gangelen bij fox zit en dus geen Veronica Inside kan presenteren dan hè. Volgens mij vergeten mensen dat contracten bij bepaalde zenders ook van invloed is. En eigenlijk leg je nu de schuld van het niet werken van het programma van Genee en Hendrix bij Hendrix neer. Volgens mij is alles wat Genee op tv doet buiten VI niks waard. Dat zegt ook een hoop.

1 juli 2020 om 02:00

Vind de discussie sowieso nogal theoretisch maar qua persoon vind ik dat veel logischer. Ik praat overigens helemaal niet over schuld, vond het bv ook een slecht format. Maar daar zag je toch echt dat ze nog veel te licht is voor 't zwaardere werk. Volgens mij heeft ze dat ook nog zelf beaamt nav een kritische column. Sluit niet uit dat dat nog komt maar ze moet nog wat stappen zetten op dat gebied.

1 juli 2020 om 09:30

Van Gangelen wordt uitgekotst door de heren van VI. Lijkt mij dan niet logisch dat hij het wordt. Helene daarentegen heeft een klik met hen en durft van zich af te bijten. In mijn ogen de meest logische kandidate, mits het überhaupt door gaat.

Ik ken Helene niet zo goed omdat ik haar programma nooit kijk. Zij komt naar mijn mening heel meegaand en kritiekloos over. Dat is alleen maar mooi voor de heren Johan en Renee. Kunnen ze over en weer in één stuk door de hele programma tiki-taka doen zonder de 'voorzetjes' om in te koppen van Helene. Het programma VI kijk ik al acht jaar al niet meer. Van mij mag het van de buis af.

1 juli 2020 om 12:33

Je kijkt al 8 jaar niet meer zeg je.. Hoe kom je dan bij 'voorzetjes'....

1 juli 2020 om 17:17

Beste Rob, misschien lezen, hier op discussies forumleden van VZ? Tig artikelen voorbij gekomen omtrent deze poppenkast.

1 juli 2020 om 22:37

Weet ik toch.. zat maar wat te dollen maat

Wat ze ook doen, probeer het maar. Dit is het laatste tv programma dat ik nog kijk met uitzondering van live voetbal en wielrennen. Als het dan zonder Genee is denk ik dat het zou kunnen werken met haar.

Winston, ook een maatje van Gijp en Derksen. Not. Wie heeft deze achterlijke lijst gepubliceerd. Wytse is prima, maar heel ander persoon. Dan wordt het andere tv. Neemt niet weg dat ik zijn kwaliteiten niet bewonder. Met CL, uitstekend verslag. Alleen 2x per week zo’n ‘show’ leiden is wat anders. Hoop dat hij gewoon zijn eigen ding heeft op een gegeven moment. Net als bij Ziggo, Tussen de palen.

Als.er een programma weet hoe ze alle publiciteit moet trekken dan is het VI wel. Alles komt nu in het nieuws , dit is het meest besproken programma van de laatste tijd. En dat voor een programma dat alleen aan kantine-praat doet, toch knap.

Nogmaals!!! Dit is een grote show.Die gaan gewoon met zijn 3en verder en buiten de hele situatie gruwelijk uit. Beste reclame om in de toekomst dit programma te maken is er eigenlijk niet. Vanaf volgend seizoen zitten er 2 miljoen kijkers elke aflevering te kijken ipv de schamele 600k. Ook weer interessant voor de sponsoren. Lekker elke dag elkaar voor rotte vis uit maken op elke tv/radio programma die er is en in hun groepsapp lachen ze de ballen uit hun broek om ons....tjing tjing!

1 juli 2020 om 09:55

Ik denk dat je wellicht een kleine opleving ziet maar zo’n plat en een dimensionaal programma, daar moet je wel een paar tikken van een molen hebben gehad om het te kunnen blijven kijken. Ze hebben enkel een trouwe meute in Urk en dat soort regio’s.

1 juli 2020 om 12:35

Haha hoe kom je daar nou bij? Voeg daar nog maar wat regio's bij toe hoor

Jeetje, veronica inside is gewoon met deze 3 heren...sla elkaar op de bakkes en ga weer verder...als ze er niet uitkomen, dan stop er maar mee.laat dan een nieuw concept komen met andere mensen.

Waarom zouden ze op die stoel lulletje Kraay jr. er niet neer zetten?als hij niet te veel zijn eigen mening door voert moet dat prima kunnen om dat cafépraat op de oude voet door te voeren met regelmatig een seksistisch grapje er tussen door.

"de vier laatste namen lijken niet realistisch, aangezien deze presentatoren, afgezien van De Mol wellicht, nimmer veel affiniteit met voetbal hebben getoond" Hoezo is affiniteit met voetbal een vereiste? Ik heb Derksen zelden kunnen betrappen op enige kennis daarvan. De echte kenners en volgers van het edele voetbalspel kijken bij mijn weten ook helemaal niet naar dit programma, omdat het simpelweg niets te maken heeft met voetal. Er zijn naast de voetbalsites geweldige podcasts en boeken over voetbal die de echte honger stillen. Een middelmatige voetballer uit de jaren 60 heeft een verdienmodel gecreeerd met het op kniehoogte doorzagen van anderen in onze maatschappij (ook niet voetballers) waarbij provocatie een onderdeel is van dit model (ook hier in VZ begint er dagelijks een headline met (derksen zegt: .... Derksen vindt: ...... Derksen atnwoordt.....etc.). Geen enkel probleem, blijkbaar zitten daar honderdduizenden mensen bij te soppen, maar eh.....met voetbal heeft het niets te maken.

Genee deed wat nodig was om de Akwasi aflevering te vullen. Stelde vragen aan alle tafelgasten, deed zijn werk zoals het moest. De overdreven reactie van van der Gijp en Derksen heeft ervoor gezorgd dat die hele aflevering zijn waarde verloor en zodoende vertrokken de laatste overgebleven sponsoren.

1 juli 2020 om 11:55

Inderdaad, hij is niet perfect en het had anders gekund maar zelfs als gespreksleider weet je niet wat de antwoorden gaan zijn. Zonder Genee, Gijp of Derksen is het programma gewoon niet hetzelfde meer. Ze moeten elkaar veel meer waarderen en ieder zichzelf laten zijn. Om Genee te vragen om niet meer zo zelfingenomen te zijn, en niet af en toe zuigende vragen te stellen of opmerkingen te maken is breken met het succesvolle format.

Ik vond vi in mijn vroege pubertijd wel leuk, maar ben het erg snel ontgroeid, verbaas me dan ook dat het programma nog zo lang door is gegaan. Hoe dan ook, ik vind de opties Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde erg spectaculair. Hoop erg, met een lichte voorkeur voor de tweede, dat een van hen het wordt. Dan heb je pas televisie!

1 juli 2020 om 22:59

Ik hoop op Humberto Tan

Ze zijn bij de Telegraaf kennelijk ook niet helemaal lekker in hun hoofd. Verlinde en Derksen aan een tafel, 2 x anderhalf uur per week ? Hoe verzin je het.

Gaat niet gebeuren denk ik, reken erop dat de mannen gewoon doorgaan, kunnen het niet missen, geld belangrijk. Ieder speelt zijn rol in het programma en als ik het goed begrepen heb in het programma is het Genee die de contracten voor de mannen binnensleept. Ze gaan nog een keer bij elkaar zitten en dan komt het goed. De dochter van Derksen sprak gisteren de meest wijze woorden tot nu toe, dan komt het wel goed dacht ik.

Liever niet, is geen gespreksleider, heeft weinig inbreng en irritante breezer oorringen. Indien Genee weggaat zou ik het concept van het programma ook een beetje veranderen, zelfde als Gijp of Derksen weg zou gaan.

Bijzonder dat Wietse aanzienlijk weinig stemmen heeft gekregen. Ik vind hem wel een goede. Fijn stemgeluid om naar te luisteren, en komt daarnaast op vaak overtuigende wijze over als voetbalkenner. Maar Helene? Los van het feit dat het een -opzich mooie- vrouw is zie ik niet waarom zij de opvolgster moet worden. Zij heeft niet de capaciteit om zich continu te kunnen weren tegen al die flauwe grappen.

1 juli 2020 om 13:13

Ze schijnt een goede band met de heren van VI te hebben omdat ze zich juist zo goed kan weren.

Wel grappig dat VZ hier intrapt en er nog twee pagina's aan weet te wijden. De soap continues.. .zo'n poll is toch niet serieus te nemen als je al die namen ziet staan? Dat zijn bij uitstek personen die in het programma slecht naar voren zijn gebracht. ze hebben de hele zomer om weer even tot rust te komen, tegen die tijd is het coronanieuws hopelijk ook weer belangrijker dan VI. Hopelijk draaien ze bij en gaan ze verder waar ze gebleven waren. VI is geen VI meer als éã©n van de sterkhouders er uit zou stappen.

Als er een andere presentator komt, kun je net zo goed stoppen met dit format. Zeker Heleen is totaal ongeschikt voor hetzelfde format. Dan moet je een ander soort programma maken en krijg je een goede morgen Eredivisie of studio voetbal, wat totaal overbodig is.

Als Genee er uit wordt gesodemieterd en Waldorff en Statler mogen blijven zitten is de vrij gekomen stoel een met bloed besmeurde stoel.een beetje journalist/spelleider trapt hier niet in. Een smet op je carrière. Al zullen er vast en eker mensen zijn die het hier niet zo nauw mee nemen en eerder denken aan geld

Laat Humberto Tan maar aan tafel schuiven daar. Kijken of Johan dan nog steeds zulke misplaatste grapjes maakt. Dan is er in ieder geval iemand aan tafel die hem direct kan zeggen dat er bepaalde dingen niet kunnen.

1 juli 2020 om 22:21

Ja, want daar doet hij ook zoveel op uit. Dan verandert er weinig en heb je bovendien een pisnijdige presentator.

Genee doet al jaren zo en nu is het ineens erg? Hypocriet van Derksen en Gijp. Ze weten allemaal dat Genee zo is. Allemaal zaten ze er gespannen en waren ze die uitzending niet zich zelf. Waar gaat het over? Tijdens de uitzending hadden ze hun bek open moeten trekken, de ballen moeten hebben om op te staan als het ze niet beviel. Allemaal een grote mond maar als het er op aankomt zitten ze er met natte ogen...

Zal mij niets verbazen dat ook Genee in zijn contract heeft staan mocht hij ermee gaan stoppen dat het programma ook ophoudt te bestaan.

Johan Derksen heeft helemaal gelijk!! Wilfred Genee dient vervangen te worden door Wytse of Helene!! Een mens moet kunnen zeggen wat ze willen,en VI is een leuk programma!! Laten we gewoon normaal tegen en met elkaar blijven doen!!

Het ziet er op dit moment niet naar uit dat het goed komt, maar deze samenstelling is toch wel de beste. Er zijn er nog wel een paar die deze show prima kunnen leiden, maar of dat echt zal werken.... Wilfred is veruit de allerbeste presentator die er is, snel, slim, scherp en kan overal over meepraten. Is het bij zijn optreden waarbij het helemaal mis is gelopen, uiteindelijk ook "echt" misgelopen? Of heeft hij bewust of niet, Johan gered door zich zelf op te offeren. Na deze uitzending heb ik namelijk niets meer gehoord over Johan/Akwasi....

Zou mooi zijn als ze jan joost kunne krijgen, maar ik hoor niemand over hem

Zijn ze nou echt serieus over die Helene. Deze dame gaat niets toevoegen snap het ook niet. Ik keek het al vrij weinig maar als zij er gaat zitten kijk ik helemaal niet meer!

Derksen en Van Der Gijp hebben wel een presentator nodig die voorzetjes geeft tot een grap. Klinkt misschien heel gek maar een Slijptol of Dennis Schouten zal dit perfect kunnen doen. Dennis heeft ook veel affiniteit met voetbal.

Is Jan Joost van Gangelen niet een veel betere en logischere optie, vraag ik mij af. Volgens mij heeft die daar ook wel gezeten in het verleden aan tafel, is een man die de wereld kent en die zoiets zou moeten kunnen.

Gewoon derksen en van der gijp vervangen door elke week 3 gasten uit te nodigen. Zo belangrijk zijn ze nu ook weer niet. De programma heet voetbal inside, maar ze praten over politieke kwesties. Het heeft ook geen zin meer om derksen en renee elke keer een veer in de anus te steken. Sommige mensen lachen al als johan moet hoesten bv. Gewoon over voetbal praten met mensen die er brood van eten. Geen mensen die er baat bij hebben om de boel te laten exploderen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Dinsdag 14 juli
Manchester United en Manchester City vechten om de handtekening van Ferran Torres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren