‘Geplaagde Quique Setién krijgt ultimatum én ontsnappingsmogelijkheid’

Dinsdag, 30 juni 2020 om

Quique Setién staat momenteel hevig onder druk bij Barcelona. RAC1 meldt dat 61-jarige oefenmeester zijn biezen kan pakken als de Catalanen pas op de plaats moeten maken in titelstrijd na de wedstrijden tegen Atlético Madrid (dinsdagavond) en Villarreal (zondagavond). Tegelijkertijd schrijft El Desmarque dat Setién reeds een ontsnappingsroute heeft, daar Real Betis hem dolgraag terug wil als trainer.

Het rommelt de laatste tijd bij Barcelona, dat punten verloor tegen Sevilla (0-0) en Celta de Vigo (2-2) en daardoor Real Madrid zag passeren op de ranglijst. De Koninklijke heeft momenteel een voorsprong van twee punten op de aartsrivaal. Wat misschien zorgelijker is, zijn de spanningen binnen de selectie. Spaanse media zagen Lionel Messi in een drinkpauze tijdens de wedstrijd tegen Celta verbaal botsen met Eder Sarabia, de rechterhand van Setién.

Setién boos op vloekende en tierende assistent: 'Er kijken ook kinderen'

De wedstrijden tegen Atlético en Villarreal lijken nu cruciaal te worden voor de toekomst van Setién bij Barcelona. Indien die duels geen bevredigend resultaat opleveren, wordt Garcia Pimienta tot het einde van het seizoen doorgeschoven naar de hoofdmacht. De 45-jarige oefenmeester heeft momenteel de leiding bij Barcelona B. Indien Setién door Barcelona op straat gezet wordt, hoeft hij echter niet lang zonder club te zitten.

Real Betis nam vorige week afscheid van zijn trainer Joan Francesc Ferrer Sicilia, kortweg Rubi, wiens positie tot het einde van het seizoen is overgenomen door sportief directeur Alexis Trujillo. In de zoektocht naar een vaste opvolger voor Rubi heeft vice-president José Miguel López de naam van Setién naar verluidt genoteerd op zijn verlanglijstje. De huidige trainer van Barcelona werkte tussen 2017 en 2019 met succes bij Real Betis, dat onder zijn bewind als zesde en tiende eindigde. Na een halfjaar zonder club te hebben gezeten, tekende hij in januari tot medio 2022 in Catalonië.

Overigens is nog niet iedereen binnen de clubleiding van Real Betis overtuigd van het plan om Setién terug te halen. Men vreest dat hij voorlopig nog aan het roer staat bij Barcelona en de huidige nummer dertien van LaLiga wil niet te lang wachten met het binnenhalen van een nieuwe trainer. Daardoor gelden Manuel Pellegrini, Marcelino Garcia Toral en Javi Gracia (allen clubloos) momenteel als de voornaamste kandidaten om als trainer aan de slag te gaan in Andalusië.

Arthur needs protection from Juventus speculation - Setien
Meer video's

Poll

Moet Barcelona afscheid nemen van Quique Setién?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door basdemanaz!)

Dat zou echt belachelijk zijn. Het bestuur heeft dramatisch ingekocht, waardoor we ook gewoon geen sterke bank hebben. Met het huidige materiaal zou je zeker kampioen kunnen worden, maar dan enkel in normale omstandigheden, en niet dat er om de drie dagen een competitiewedstrijd moet worden gespeeld. Messi kan dat niet aan. In deze situatie kan je niet verwachten dat Setien zomaar het kampioenschap gaat halen. Er is nu net nota bene bekend gemaakt dat Arthur noodgedwongen een transfer moest maken zodat het bestuur de financien op orde kan krijgen. Dat bericht zal ook wel lekker zijn ontvangen in de spelersgroep. Hoezo wordt de sportieve malaise dan aan Setien toegerekend. Wat een randdebielen lopen er in dat bestuur toch rond.

30 juni 2020 om 08:32

De selectie lijkt wat ongebalanceerd en je hebt in de voorhoede pech met blessures en tegnevallende spelers (de 3 topaankopen Countinho, Dembele en Griezzman samengevat). Op het middenveld lijkt de balans wat weg, net zoals bij Real. Veel spelers die het liefst op de zelfde positie spelen of de zelfde stijl hebben. Daarnaast was Suarez lang geblesseerd en ligt Frenkie er nu op een cruciaal moment uit. Setien is geen toptrainer maar hij is ook niet zo slecht. Ik denk dat Barcelona wat verwend is, je zult een keer hebben dat het minder gaat. Je speelt al jaren met dezelfde kern. Je ziet bij Man u, Real Madrid en AC milan dat als je dit te lang doet je team verval gaat tonen.

30 juni 2020 om 08:37

Ik ben het helemaal met je eens maar we hebben altijd Messi nog. Zonder Corona had hij ons waarschijnlijk steeds op het nippertje gered. Helaas zag je al voor de break al dat hij niet meer zo fit was (aangezien hij alles al speelde), laat staan dat hij nu om de drie dagen het team uit de brand moet helpen.

30 juni 2020 om 08:55

Ik denk het ook, Barcelona was juist net weer in vorm aan het raken terwijl Real alles aan het verspelen was.

30 juni 2020 om 11:08

Ahahaha wrm elke keer real madrid er bij noemen. Je weet dondersgoed dat ze in een overgangsfase zijn en met kroos odegaard casemiro en valverde en zelfs asensio op 10 een behoorlijk goed middenveld staat.

30 juni 2020 om 09:25

Dat klopt, maar dan zou je toch net verwachten dat Setien zn 5 wissels zou gebruiken, maar nee hij gebruikt maar 2 wissels in enkele wedstrijden (vanaf 80ste minuut dan nog) en zegt dan nog doodleuk dat hij 5 keer wisselen maar niks vindt. Dat kan best zijn maar zo dom en eigenwijs zijn kost je de titel. Het is niet voor niets dat die regel is ingevoerd nu het zo warm is in Spanje. Messi, Pique,.. elke 3 dagen 90 minuten laten staan, hoe haal je het in je hoofd?. En zelf communiceert die niet, alles moet via zn assistent verlopen die het heel hoog in zn bolletje heeft. Hoe die aan de zijlijn loopt te tieren als een 13-jarige is ongezien. Nee, ook Setoen is een miszet van het bestuur.

30 juni 2020 om 09:31

Wie moet hij wisselen dan? Tegen Celta kon hij het niet maken om een cv te wisselen. De wissels waren gewoon logisch aangezien de meest logische vervangers geblesseerd of geschorst waren. Bovendien hebben we ook gezien dat we op Umtiti niet meer kunnen rekenen. Dan blijven er maar weinig CV’s over. Het feit blijft gewoon dat Griezmann Messi van zijn taken had moet verlichten, maar dit gewoon nalaat. Daar kan Setien niks aan doen.

30 juni 2020 om 09:59

Je doet precies of Barca geen bank en geen jeugd heeft. Met zulke temperaturen moet je rond de 60ste minuut beginnen met wissels, zeker tegen de middenmoot. Voorin heb je Ansu Fati veel te weinig gebruikt, en zelfs de vaste 4de (Griezmann of Braithwate) maar 10 minuten voor het eind gebracht, op het middenveld had je minstens Puig meer kunnen brengen vanaf de 60ste minuut. Maar nee je laat je dertigers Arturo Vidal, Busquets Rakitic staan.. en Arthur heb ik veel te weinig gezien. Moeilijk is het toch niet he, in elke linie een vervanging doorvoeren tussen 60 en 68 ste minuut. Of denk je echt dat een ploeg van dertigers elke 3 dagen 90 minuten vol kunnen gaan in deze hitte zonder moe te worden. Het is omdat ze het niet meer kunnen belopen dat ze die tegengoals krijgen. Vanavond speel je tegen Atletico met een team dat op is.

30 juni 2020 om 10:22

Om 22:00 uur is het wel aangenaam spelen hoor. Ik denk dat je weer voorbij gaat aan het feit dat we pas kunnen rouleren als de stand het toelaat. In Vigo was dat gewoon niet mogelijk. Puig speelde een dijk van een wedstrijd. Die ga je niet na 60 min wisselen. Ook andersom niet tenzij je met 3-0 voor staat. Bovendien was er ook nog de afwezigheid van de Jong, Busquets en Roberto.

30 juni 2020 om 10:38

Het gaat om alle matchen van Setien tijdens Covid-19. De beste man wisselt veel te weinig. Geeft zelf tijdens persconferentie aan dat hij 5 wissels maar niks vindt en ze daarom ook niet gaat gebruiken.. we zien het resultaat. En Puig speelde idd een dijk van een wedstrijd maar mocht daarvoor steevast 90 minuten bankzitten. Dan gebruik je je kern niet goed.

30 juni 2020 om 10:39

Om 22:00 is het nog altijd 36 graden in Madrid, verre van aangenaam dus. Ben het wel met je eens dat alles wat tegen kon zitten ook tegen zit bij barcelona en setien. Alleen een blessure van messi kon er nog bij, voor de rest zit alles tegen

30 juni 2020 om 12:22

Schei toch uit. Spanje is een groot land. In Vigo (Noorden van Spanje) is het maar 20 graden. In het Zuiden is het dan weer een stuk warmer. Het feit blijft gewoon weer dat het om 22:00 uur gewoon een normale temperatuur is om te spelen. Die vijf keer wisselen is vanwege het drukke speelschema en niet vanwege de temperaturen, wat een onzinargument is.

30 juni 2020 om 09:54

Buiten het feit dat Arthur een goede speler is, laat hij het dit seizoen niet vaak zien. Het eerste seizoen was echt top. En hoewel qua leeftijd je eerder rakitic of busquets zag vertrekken heb je wel een concurrentie dilemma minder. Frenkie en Puig kunnen dan automatisch meer spelen en mocht je Coutinho niet verkopen of verhuren heb je daar ineens een goede speler terug. Ik zie hem liever op 10 spelen dan linksbuiten. Laat dat maar voor Ansu Fati openstaan.

30 juni 2020 om 12:01

Enerzijds belachelijk om hem nu alweer te ontslaan. Maar aan de andere kant, ze hebben wederom een trainer genomen die niks anders doet dan zijn voorganger, geen schokeffect en geen betere tactiek, niks. Alleen een trainer die zo lang mogelijk probeert te blijven zitten en op safe speelt, en daar niet eens resultaat mee haalt. Overigens staan ze 2e en nog volop kans om kampioen te worden, maar toch zie ik het voor de lange termijn niet zitten. Zou wel getuige zijn van wanbeleid én paniek dit.

Yup, eerst Valverde en nu ook weer Setien die het niet lukt. Zou je dan als beleidsbepalers niet een keer kunnen denken we kopen helemaal verkeerd in?

30 juni 2020 om 09:31

Ik vraag me soms echt af hoe het er in zo'n miljoenen business daadwerkelijk aan toe gaat. Het is zo makkelijk om elke keer maar een trainer bij het grof vuil te zetten als je geen kampioen wordt. Is er dan niemand in Barcelona die zich realiseert dat ook Real Madrid gewoon elk jaar titelkandidaat is? Daarnaast wordt er een Griezmann gekocht en Coutinho. Vervolgens wordt Arthur "geruild" voor Pjanic.ooit was Barcelona zo'n mooie en sympathieke club. Tegenwoordig is Barcelona alleen nog maar Messi en een bestuur wat nog geen circus normaal zou kunnen runnen. Ik vrees voor de dagen dat Messi gaat stoppen.

30 juni 2020 om 09:34

Ik ben het met je eens en ik vraag me ook af of die mensen er daar wel verstand van hebben. Ze kopen alleen maar controleurs en niemand meer creativiteit en je hebt een linksbuiten nodig en dan koop je Griezmann voor die positie wat iemand is die in de as hoort te spelen. Echt onbegrijpelijk

30 juni 2020 om 14:36

‘T lijkt voor mij er steeds meer op dat barca spelers koopt op hun naam “bekende spelers” want dit slaat alles ze mislukken tot nu toe

30 juni 2020 om 11:17

Valverde heeft wel 2 seizoenen en een beetje gehad. Setien niet. Dus je mag ze niet in dezelfde situatie benoemen.

30 juni 2020 om 20:31

Ze hadden Valverde nooit moeten ontslaan. Stond eerste, twee La Liga titels gewonnen in 2 seizoenen, en iemand die veel slechter is aanstellen alleen omdat hij “cruijfiaans” is. Nou dat Cruijfiaans is zeker wel te zien ja....

Maar wie willen ze er dan neer zetten. Ik vind Xavi een hele gok. Pep wss niet terug en Poch heeft altijd gezegt geen Barca coach te willen zijn. Wordt het dan toch zo n spaanse subtopcoach zoals Valverde en Enrique waren (toen ze naar barca kwamen!) met wisselend succes? Of zal men toch Gallardo halen? Probleem is echter dat zolang Messi er is het team maar beperkt kan spelen aangezien het team altijd ingesteld staat op hem. Opzich logisch maar dit brengt zwaktes mee die nu blootgelegd worden (zoals tegen Real waar men de passing lanes blokkeerde naar Messi toe).

30 juni 2020 om 09:49

Ik zeg je eerlijk, de 1e helft in Bernabeu was Barca de betere en hadden o.a. Griezmann en Arthur MOETEN scoren. Dan speel je toch een andere wedstrijd. De 2e helft was voor Real. Die goal van Vinicius was ook een beetje lucky doordat Pique die bal nog aanraakt. Het zijn kleine details die in zulke wedstrijden het verschil maken. Al moet ik wel toegeven dat die 0-0 in Camp Nou maar 1 winnaar verdiende en dat was overduidelijk Real.

30 juni 2020 om 09:57

Je vond Enrique een subtop coach? Man heeft wel gewoon de treble gewonnen en is nu coach van Spanje. Verder doe je nu alsof Real Barca helemaal in de tang had in die wedstrijd, maar dat is natuurlijk niet waar. Real wist wel te profiteren van de kansen die ze kregen, waar Barca ze miste.

30 juni 2020 om 10:43

Nee, ik vind dat Enrique een subtop coach was op het moment dat hij bij Barca instapte en geef me eens ongelijk. Hij had toen barca B, AS Roma (faalde hier) en daarna Celta getraint. Op het moment dat Barca hem haalde was hij, net als Setien en Valverde een subtop coach. Dat Real Madrid zwaktes heeft klopt. Dat geef ik ook toe in een reactie op de eerste post van dit topic, maar als je Barcelona ziet dit seizoen zie je dat ze zo goed als volledig afhankelijk zijn van Messi. Ploegen gaan dit counteren door Messi te isoleren. De wedstrijd tegen Madrid (ben even kwijt of het de eerste of tweede ontmoeting was) was hier een goed voorbeeld van.

30 juni 2020 om 11:08

@La-Decima ik ben het wel redelijk met je eens. Guardiola en Enrique konden met fantastische selecties werken bij Barca en met een Messi, Xavi en Iniesta op hun hoogtepunt. als je dat vergelijkt waar Valverde en nu Setien het mee moesten doen is dat een wereld van verschil en dan ben je al snel een falende coach want de selectie is zwaar uit balans en mist teveel creativiteit en diepgang. dan wordt het voor iedere coach gewoon een onmogelijk verhaal het mooie voetbal te spelen wat ze bij Barca willen zien

30 juni 2020 om 10:46

Enrique is een van de beste trainers geweest uit de historie van Barca als je naar zijn prijzen gaat kijken. Heeft bijna alles gewonnen wat ze konden winnen in die paar jaar. Champions League, Landskampioen, Copa del Rey en WK voor clubteams. Laatste wat je hem mag noemen is een suptoptrainer

30 juni 2020 om 11:10

@meneerja, zie mijn comment onder FCB_Catalunya. Enrique was een subtop trainer toen hij naar Barca ging. Maar zal het bericht wel ff editten omdat men niet begrijpt dat ik het zo bedoel.

30 juni 2020 om 11:15

Enrique is absoluut niet een van de beste trainers geweest. Het 1e jaar was inderdaad erg sterk met het winnen van de treble, maar vergeet niet dat MSN toen abnormaal goed draaide. In Januari dat jaar was Enrique nog bijna ontslagen. De 2 jaren daarna zagen we dat het helemaal niet zo geweldig was als leek en dat met Msn, Busquets in zn prime. Puur door de prijzen lijkt het alsof hij geweldig was, maar dan kun je Valverde ook geweldig noemen

Puur op basis van trainerskwaliteiten zou Pep de aangewezen man zijn, maar zelfs hij zou dit Barca niet op de rit krijgen, voetballend. Het probleem zit veel dieper. Het mooie aan Pep en dat wordt weleens onderschat door voetbalkijkera, is dat hij niet alleen bezig is met het eerste elftal maar ook de structuur van de club probeert te beïnvloeden om optimale omstandigheden te creëren binnen de club.

30 juni 2020 om 09:37

Guardiola is een goede coach maar het type voetbal wat hij wil spelen gaat idd niet lukken met deze selectie. Daarvoor zit er veel te weinig creativiteit en diepgang in het elftal. Bij City heeft hij een selectie staan die op Messi na bijna op iedere positie beter bezet is als dit Barcelona dus ik verwacht niet dat hij City dan gaat inruilen voor Barca

30 juni 2020 om 13:27

Alba, Ter Stegen, Semedo, Pique en Busquets/De Jong zouden bij City ook gewoon in basis staan hoor. Niet alleen Messi. Verdediging is bij Barca toch wel beter dan City.

30 juni 2020 om 16:34

@zermatt_person dat geloof ik wel maar het middenveld en de aanval bij City vind ik vele malen beter. De Bruyne bv zou bij Barca de beste middenvelder zijn

30 juni 2020 om 09:51

Het beste wat Pep gedaan had in zijn eerste periode bij Barca, en wat nu ook weer nodig is, om de selectie op te schonen. Destijds sterren als Deco en Ronaldinho die alles gewonnen hadden de deur gewezen. Nu mag er ook wel een grote schoonmaak door en de gevestigde namen van de afgelopen jaren weg. Pique, Busquets, Suarez... Ondanks dat ze niet direct te slecht zijn, heb je wel vernieuwing nodig in de selectie. Zij zijn aan het uitbuiken

30 juni 2020 om 11:03

@29er dat is sowieso een pre maar krijgt Pep net als bij City ook een miljard om in nieuwe spelers te investeren? daar heb ik mijn twijfels bij als ik gisteren weer zo een constructie zie met Arthur en Pjanic om de boekhouding op orde te krijgen. er moet echt flink doorgeselecteerd gaan worden bij Barca en voor Guardiola zijn speelstijl heb je wel bepaalde spelers nodig die dat kunnen uitvoeren en die zullen denk ik niet goedkoop zijn. Pep is ook iemand die veel arbeid van zijn spelers verwacht en de Messi waarmee hij nu gaat werken is inmiddels een dagje ouder geworden en die kan dat niet meer dat constante afjagen en mee verdedigen, dus hoe dat zou uitpakken tussen die twee weet ik ook niet. ik denk ook wel dat Barca bepaalde spelers wil verkopen maar clubs moeten ze wel willen of iig het bedrag willen betalen wat Barca ervoor terug wil zien en dat wordt denk ik niet makkelijk

30 juni 2020 om 13:51

Misschien wordt het zelfs tijd om Messi te verkopen. Barcelona kan hem eigenlijk niet betalen en hij past moeilijk in het systeem

Zal Barca balen dat ze Valverde eruit hebben gegooid? Ze hadden toch een zeker lijkende titel in handen en nu wel aardig aan Madrid gegeven

30 juni 2020 om 11:21

Nee helemaal niet het is dat real even een vormdip had begin van kalenderjaar. Barcelona speelde steeds gelijk waardoor ze zelfs buiten de top 4 stonden. Mensen die niet kijken of volgen maar snel een mening klaar hebben...

Circus Barcelona draait weer op volle toeren. Wat een wanbeleid. Het lijkt wel of het bestuur geen flauw idee heeft wat het doet en alles impulsief doet... "kuch, kuch". Heel het bestuur eruit aub, met Bartomeu en Abidal voorop. Vooral die laatste heeft me teleurgesteld, blijkt helemaal geen verstand van voetbal te hebben.

Het lost helemaal niets op om Setien eruit te gooien. Je kan er vergif op innemen dat er de komende twee wedstrijden punten verspeeld worden, de titel gaat gewoon naar Madrid. Ik heb er een hard hoofd in dat Barca enige kans op de CL maakt, want Bayern en City zijn vele malen sterker. Het loopt gewoon niet met de spelers die gekocht zijn en het ontbreekt gewoon aan diepgang als Griezmann en Messi beiden spelen. Je kan hier iedereen voor zetten, maar het gaat zichzelf niet in een keer oplossen

Hehe waar zijn al die mensen die beweerden dat Valverde het probleem was van het huidige Barca? Dit team is gewoon niet goed genoeg. Het bestuur heeft jarenlang keihard gefaald en de gevolgen beginnen nu financieel en sportief zichtbaar te worden. Ze kunnen geen versterkingen halen die voor een significante verandering zullen zorgen en als messi over 2 jaar helemaal op is, begint de sportieve malaise pas echt.

Als ik naar Setien kijk staat hij er ook verloren bij. Om hem heen zie je dan altijd die drukke dorpsgek Sarabia. Een type Hans Kraaij JR. Verschil met Valverde? Het spel is iets dynamischer en er wordt meer gebruikt gemaakt van jeugdspelers (nog te weinig imo). Geen enkele trainer kan hier wat van maken momenteel. Het middenveld met vooral Rakitic en Vidal is zo niet des Barca. Vidal voegt veel strijd en goals toe, maar ondanks dat zou ik hem echt geen basis materiaal willen noemen. Rakitic is allang niet meer wat hij is. Ik zou beiden verkopen zeker nu Pjanic is aangetrokken. Met Busquets en Pjanic heb je al genoeg ervaring op je middenveld. Ik zou bijna zeggen vul dat maar aan met Frenkie, Puig, Pedri, Alena, Monchu en Moriba. Die laatste 2 plus Puig zijn de talenten van de club op het middenveld, ga dan maar opnieuw opbouwen met het risico dat prijzen voorlopig uit zullen blijven. Kun je gelijk pijlen hoe die jongens het doen een heel seizoen op het hoogste niveau en ondertussen de selectie opschonen. Achterin zou ik Todibo dan echt kansen geven en Umtiti en Firpo meteen verkopen. Een linksback moet je dan wel aantrekken. Dan denk ik toch een Tagliafico of droomkandidaat Grimaldo. Voorin heb je genoeg opties. Idealiter zou ik Messi weer valse spits zetten, Ansu Fati linksbuiten en Dembele rechtsbuiten (lager verwachtingspatroon, wie weet dat hij eindelijk fit blijft en structureel een goed seizoen kan draaien), dan is het namelijk gewoon wereldtop. Suarez kan je als supersub/breekijzer achter de hand houden. Griezmann sowieso verkopen. Trincao die erbij komt, groot talent hopelijk een meerwaarde. Kan zowel op rechts als in de spits spelen. Zelfs Braithwaite met z’n snelheid en diepgang zou ik erbij houden. Als je Griezmann, Coutinho, Vidal, Rakitic, Umtiti en Firpo verkoopt zal je toch echt iets in het laatje kunnen brengen. Griezmann en Coutinho samen moet wel 100m minstens opleveren (in ergste scenario verkoop je beide met verlies maar alsnog voor rond de 50/60m p.p.) Vidal en Rakitic wellicht voor 15 á 20m. Umtiti is niks meer, maar wie weet dat hij bij een United/Chelsea/Arsenal weer kan opleven. Moet je wel 30/40m voor kunnen vangen. Is een wereldkampioen en voor z’n blessure absolute wereldtop en nog relatief jong. Firpo mag voor elk bedrag wel weg.

Bittere chaos dit, zeker als je die chemie zag tussen speler en coach afgelopen weekend. Bijzonder dat het bestuur de zoveelste verkeerde coach voor de groep zet. Wellicht tijd voor een renovatie van de spelersgroep en technische staf, zoals dat ook gebeurde na de komst van Rijkaard en Ronaldinho (deco, Eto'o werden gehaald, schoonmaak selectie in 2004).

Barca heeft een trainer nodig met ballen en een visie!!!! die de filosofie van de club nastreeft met duidelijk gezag omtrent het aankoop beleid. Maar welke trainer je ook voor de groep neer zet het probleem zal altijd Messi blijven, Messi is momenteel groter dan de club en daar ligt het probleem. Pep zag het jaren geleden al gebeuren en koos terecht eierenen voor zijn geld. Eigelijk is er momenteel maar 1 optie dat is Xavi als oud teamgenoot voor de groep zetten. Hij zal nog het respect krijgen van Messi die hij verdiend en de rest van de jongens kijken op naar zijn status. Daarnaast zijn er weinig trainers momenteel geschikt die hun ploeg een eigen identiteit mee kunnen geven. Aanvallend voetbal met voetbal vanuit de opbouw en verzorgd balbezit en creatieve speler om de opening te vinden in de kleine ruimtes. Buiten de trainers is het bestuur natuurlijk ook het grootste probleem je zal wel met moeite een geschikte trainer kunnen vinden maar dan moet je hem wel het matriaal geven wat nodig is.

Ach, waarschijnlijk gaat Messi nu weer de trainer (tijdelijk) redden zoals vaker. Maar ik vraag me af of Barcelona ooit verder gaat kijken waar het probleem nou echt ligt. Is het wel de trainer? Krijg je met een andere trainer wel het gewenste effect? Met Settien die er nu zit blijkbaar niet, dan zou het toch ergens anders aan liggen. Gek dat heel de wereld het weet, maar de club in kwestie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4916 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7643
4.Sevilla6317
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
A. GriezmannAanvaller349
A. VidalMiddenvelder307
L. MessiAanvaller3022
M. ter StegenKeeper340
L. SuárezAanvaller2515
Jordi AlbaVerdediger242
Ansu FatiAanvaller226
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

0 fans
Coach, 61 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 10 juli
Feyenoord heeft interesse in Santiago Pierotti, een talentvolle aanvallende middenvelder van Club Atlético Colon. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren