‘Wout Weghorst kan droomtransfer naar top van Premier League maken’

Maandag, 29 juni 2020 om

Wout Weghorst houdt aan zijn ijzersterke tweede seizoen bij VfL Wolfsburg mogelijk een absolute droomtransfer over, zo meldt BILD maandagavond. De Duitse krant schrijft dat Arsenal zijn oog heeft laten vallen op de 27-jarige centrumspits, die dit seizoen tot nu toe 20 keer scoorde in 42 officiële wedstrijden voor Wolfsburg.

Arsenal houdt inmiddels sterk rekening met het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang, die zijn volgend jaar aflopende contract niet lijkt te willen verlengen. Mocht Aubameyang, die gelinkt wordt aan Manchester United, Barcelona en Internazionale, deze zomer verkocht worden, dan verschijnt Weghorst volgens BILD op de radar van the Gunners. Wolfsburg zou 35 miljoen euro verlangen voor de viervoudig Oranje-international.

Weghorst heeft echter meer ijzers in het vuur om zijn felbegeerde transfer naar de Premier League, waarover hij al vaker in de media sprak, te bemachtigen. Volgens BILD lonkt vanuit de Engelse competitie ook de interesse van Newcastle United. The Magpies staan al tijden op het punt om overgenomen te worden door investeerders uit Saudi-Arabië, een deal waarvan de laatste plooien momenteel worden gladgestreken.

Zodra de overname voltooid is, wil Newcastle de transfermarkt betreden. De nummer veertien van de Premier League beseft dat spelers uit de absolute top niet direct zullen staan te springen om op St. James' Park te gaan voetballen, en richt zich naar verluidt op spelers uit de Europese subtop. Weghorst zou daarbij een van de eerste grote aankopen moeten worden van 'het nieuwe' Newcastle.

Toen Weghorst in 2018 AZ verliet, liet de aanvaller de kans om in de Premier League te gaan voetballen nog aan zich voorbij gaan. "Ik kon naar een club in Engeland, maar toen ik erover nadacht leek het mij niet verstandig", zei Weghorst, die waarschijnlijk doelde op West Ham United, eerder tegenover ELF Voetbal. Twee jaar geleden koos de targetman dus voor een stap naar Wolfsburg. “Ik denk dat je in Engeland minder tijd krijgt om in jezelf te investeren en je te ontwikkelen. Daar moet je er direct staan en als dat niet gebeurt word je zo weer aan de kant gezet." Verder gaf Weghorst nog aan Liverpool als zijn droomclub te beschouwen.


Poll

Kan Wout Weghorst het niveau van Arsenal aan?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door jackieboy10)

Hahaha dit zou zo typisch zijn. Hoor je namen als Upamecano en Partey. Gaan ze afkomen met Weghorst..

29 juni 2020 om 20:08

Prima speler om als stormram iets te forceren a la Giroud. 35 miljoen is wel te duur, Arsenal moet eerst de achterhoede versterken lijkt mij.

29 juni 2020 om 20:20

Aanval heeft talent genoeg idd. Al missen ze toch wel een fysieke aanvaller natuurlijk.

29 juni 2020 om 20:29

Dacht ik ook aan als vervanger van giroud. Met martinelli en nog auba en lacazette zal heen basisplek niet haalbaar zijn. Maar wie weet onze wout heeft vaker mensen verrast

29 juni 2020 om 21:06

Maar mensen, de laatste Nederlandse spisten die ze hebben gehad waren Van Persie en Bergkamp. En dan nu met Weghorst aankomen... Ach, wie weet. Misschien redt ie het daar ook wel weer.

29 juni 2020 om 22:20

Nou Giroud is echt wel flink paar klassen beter. Arsenal moet zich toch echt op betere spelers richten zelfs als stormram. Soms heb ik echt medelijden met de Arsenal fans wat een wanbeleid daar, het is gewoon om te huilen terwijl ik niet eens iets met Arsenal heb.

29 juni 2020 om 22:35

Een spits moet 1 ding doen en dat is scoren. Dat doet die in Duitsland toch aan de lopende band. Giroud heeft veel potjes dat ik hem niet zo doelgericht vind, hij heeft soms veel kansen nodig. Tja wat maakt een spits goed....... in mijn ogen toch echt maar 1 ding, scoren.

30 juni 2020 om 02:50

@Myloki Nou een top spits moet toch echt wel wat meer doen en kunnen dan alleen scoren. Giroud is een completere voetballer (dat betekent overigens niet dat ik Giroud een buitencategorie spits vind, alhoewel ik hem zeker onderschat vind). Vind Giroud ook technisch beter. De statistieken van Weghorst zijn overigens best goed momenteel maar ik heb 't even bekeken afgelopen jaar en hij scoort vooral tegen de kleintjes. Heb overigens respect voor Weghorst hoe hij toch zijn plafond weet te verleggen, maar t gaat me erg ver om hem nu al met Giroud te vergelijken. Als Giroud bij Wolfsburg had gespeeld denk ik dat hij gewoon basis had gestaan en niet Weghorst.

29 juni 2020 om 20:42

Als dit waar is dan lever ik al me arsenal shirts in, eerst die idiote contractverleningen en nu dit. Over 5 jaar degradeert arsenal als het zo doorgaat

29 juni 2020 om 22:15

Als je in Duitsland 1 op 2 loopt, ga je het bij het tegenwoordig middelmatige Arsenal ook redden.

29 juni 2020 om 23:14

Wat is 'redden'? 1 op 3 lopen? Geen Weghorst alsjeblieft, al was hij gratis.

29 juni 2020 om 23:48

16 uit 32 is nog steeds 1 uit 2. En Weghorst heeft wel de drive die de arsenal spelers bij elkaar niet hebben. Maar geef ook toe dat Wolfsburg mij wel zijn plafond lijkt.

29 juni 2020 om 22:25

Beste VZ waarom is de volgende reactie van mij zonder motivatie verwijderd: Weghorst voor Aubemayang is natuurlijk een grap. Maar na die fantastische invalbeurt in Oranje tegen Estland (ik weet het is maar Estland maar ik heb genoeg spelers zien falen tegen dat soort landen) heb ik deze jongen wel wat hoger zitten. Hij heeft dat niveau daarna doorgetrokken naar de Bundesliga. Echt leuke speler. Misschien niet niveau Arsenal maar zou zomaar nog een treetje hoger kunnen dan Wolfsburg. Waarom is deze reactie verwijderd? Bizar gewoon.

29 juni 2020 om 23:54

Herkenbaar. Lijkt me een prima reactie. Heb zelf ook een aantal reacties verwijderd zien worden terwijl daar geen eigenaardigheden in staan. Begint een beetje niveau nu. nl te worden met licht communistische censuur...

Met zo een aankoop blijft Arsenal nog wel een aantal jaar verwijderd van hetgeen de kop van het artikel suggereert, namelijk de top van de Premier League. Het is te hopen voor Gooners dat dit bij een gerucht blijft.

29 juni 2020 om 21:21

Ik zou hier niet op tegen zijn mocht Lacazette verkassen. We hebben dit seizoen enorm een grote spits gemist die iets kan forceren met zijn lengte en kracht. Dus wat dat betreft zou ik een type Weghorst best willen zien komen, maar niet voor 35 miljoen

Ik zou hem wel willen ruilen voor Lacazete. Slechter dan dat kan niet. Als Auba verlengt mag Wout berust back-up zijn. Eindelijk iemand die een keer hard wil werken met een goede mentaliteit.

29 juni 2020 om 20:06

Kunnen ze net zo goed een Luuk de Jong proberen te halen. Lacazette beoordelen op alleen zijn periode Bij Arsenal is lachwekkend, zelf met hard werken kom Wout wellicht niet in de buurt van Lacazette. Hoe kan het zijn dat spelers als Lacazette, Aubameyang geen knikker raken bij Arsenal, terwijl ze bij hun vorige club top spelers waren? Daarnaast als dit de spelers zijn waar Arsenal zich op focust, kunnen ze zich wellicht binnen 3 jaar gaan richten op het strijden van degradatie. Het begint al bij de coach..

29 juni 2020 om 20:09

Waar moet je Lacazette anders op beoordelen?

29 juni 2020 om 20:10

Ja want Luuk de Jong is enorm succesvol geweest buiten Nederland. Weghorst presteert tenminste nog in een topcompetitie.

29 juni 2020 om 20:13

Lacazette was bij Lyon een goede speler, waar ik op doel is dat het erop lijkt dat geen enkel speler zijn niveau lijkt te halen bij Arsenal. Wat ik vaak bij Arsenal zie is dat spelers op verkeerde positie worden opgesteld, nogmaals dit begint al bij de coach die voor de groep staat.

29 juni 2020 om 20:13

"Lacazette niet alleem beoordelen op zn Arsenal periode" lachwekkende argumentatie. Hij zit er al een tijdje en mag er gewoon op worden afgerekend

29 juni 2020 om 20:19

@Caribbean Auba en Leno halen gewoon hun niveau.. natuurlijk is dat een klasse hoger, maar het is wel gewoon mogelijk... gewoon presteren. Kansen missen komt niemand anders bij kijken dan alleen Lacazette..

29 juni 2020 om 20:21

@maurootje, Lacazette heeft in 77 wedstrijden 44 keer gescoord, hoezo afgerekend? Ze dachten toch niet bij Arsenal dat ze Messi binnen hebben gehaald? Nogmaals er zijn wel meer spelers die bij Arsenal met de ziel onder de arm rondlopen (Ozil, Aumb, Lacazette). Arsenal lijkt niet bepaald een club waar spelers opleven, voornamelijk laatste periode.

29 juni 2020 om 20:36

Euh Caribbean? Aubameyang die geen knikker raakt? Laat maar, als je dat zegt kijk je dus nooit Arsenal...

30 juni 2020 om 08:14

In 77 wedstrijden 44? Ik lees toch wat anders..

30 juni 2020 om 08:31

Haha waar haal je die cijfers nou vandaan Caribbean? Lacazette heeft in 90 PL wedstrijden 34 keer gescoord. Ter vergelijking, Aubameyang heeft in 78 wedstrijden 49 keer gescoord.

Zou de weg naar de middenmoot wel vervolgen voor Arsenal. De enige echte topspeler vervangen door Weghorst.

Tekenend voor de weg die Arsenal ingeslagen heeft, voor Wout zou het daarintegen een prima transfer zijn.

Tja dit is nou niet waar je zit op te wachten, helemaal voor 35 miljoen. Weghorst laat wel elke keer mensen praten maar zijn prestaties zijn constant uitstekend. Mensen zeiden dat hij bij Heracles op z'n top zat en AZ niet aankon, toen hij naar Wolfsburg ging hetzelfde verhaal. Ik zeg niet dat hij zou slagen bij Arsenal maar het patroon laat wel zien dat hij mensen versteld kan doen staan.

29 juni 2020 om 21:23

Het is een jongen die sleurt, irriteert, opnaait, beukt en de verdegeging iedere seconde bezig zal houden. Precies het type speler die Arsenal mist. Voor de duidelijkheid, mocht Auba vertrekken dan is dit absoluut niet zijn opvolger. Auba zal intern opgevolgd worden met Martinelli en Nketiah als hij vertrekt. Als Weghorst gehaald wordt is dat puur als opvulling van een plek in de selectie die vorig seizeon al gevuld had moeten zijn.

Toen Weghorst van Emmen naar Heracles ging dacht ik "dat redt tie nooit". Toen hij van Heracles naar Az ging dacht ik "dat is een stap te hoog". Toen hij van Az naar Wolfsburg ging dacht ik "dat gaat hij nooit redden". Nu ik drie keer ongelijk heb gehad moet ik hem maar eens het voordeel van de twijfel geven.

29 juni 2020 om 20:09

Ik doe met je mee. Goede aankoop zou dit zijn.

29 juni 2020 om 21:12

Weghorst is geen technisch wereldwonder of een snelheidsduivel, maar wel een hard-werkende speler met een uitstekend gevoel voor positie kiezen. Staat gewoon vaak op de juiste plek en is een hele goede afmaker. Bekijk zijn goals maar eens. Het ziet er niet altijd even stijlvol uit, maar vaak wel uiterst effectief. Precies dat gaatje vinden, balletje zo toucheren dat de uitkomende keeper mistast, of gewoon een harde pegel. Fysiek is hij erg sterk, dus wat dat betreft kan hij de PL wel aan. Hij heeft wel echt aanvoer nodig, maar hij zorgt ook dat er ruimte ontstaat voor sneller spelers, door dat het een type speler is die je wel wil dekken. Ik zie het zomaar een succes worden, net zoals dat het in de Bundesliga is geworden. Mits goed gebruikt is dit een prima spits. Wereldtop is ie natuurlijk niet, maar ja, dat is Arsenal ook al lang niet meer...

29 juni 2020 om 21:23

haha echt he... gun het die man van harte.. echt schoolvoorbeeld hoe ver je kan geraken met geloven in jezelf en nooit opgeven, zou hem graag nog keer in oranje willen zien.

29 juni 2020 om 22:57

Ik moet bekennen dat ik inderdaad dezelfde gedachten had bij eerdere transfers van Weghorst en hem dus eigenlijk nu ook een keer het voordeel van de twijfel zou moeten geven. En op zich zou hij met zijn sterke fysiek en mentaliteit niet eens misstaan in de Premier League. Echter ik kan me maar niet aan de gedachte onttrekken dat hij werkelijk op geen enkele manier een Arsenal spits is. Ze hebben daar zoveel mooie, technische aanvallers gehad, dat een bonkige spits als Weghorst daar toch nooit past? Aan de andere kant moeten ze toch een keert uit een ander vaatje gaan tappen daar, want de resultaten zijn de laatste jaren natuurlijk bedroevend met dat technisch begaafde materiaal. Misschien is een bikkel als Wout precies wat ze nodig hebben.

Soms denk ik dat de beleidsmakers bij Arsenal allemaal in een Spurs pyama slapen..

29 juni 2020 om 20:39

Dat is de enige logische verklaring inderdaad...! Triest excuus van een club begint het te worden en dat zeg ik als jarenlange Arsenal fan.

29 juni 2020 om 21:31

Als je als jarenlange Arsenal fan niet kan zien aan het traject waarmee we met Arteta aan begonnen zijn dan zou ik inderdaad eens een Spurs pyama overwegen.weghorst zou een fantastische supersub zijn en is precies iets wat er ontbreekt in de selectie van Arsenal. En we weten allemaal wel dat die 35 miljoen niet iets is wat Arsenal gaat betalen.

29 juni 2020 om 23:03

Welk traject? Dat is onzin om de fans zoet te houden. Mari gekocht, Soares een dik contract, Luiz met een nieuw contract. Auba en Saka lopen binnenkort gratis de deur uit...

30 juni 2020 om 00:05

Saka gaat gewoon verlengen, Auba kan nog beide kanten op, talenten als Nketiah, Willock, Tierney, Martinelli, Nelson doen het fantastisch. Volgend seizoen komt het grootste verdedigende talent van frankrijk naar Arsenal. Xhaka leeft onder Arteta weer helemaal op (geen wedstrijd verloren als hij speelt). Nu in verband gebracht met Partey die toch echt lijkt te gaan komen, en die 19 jarige hongaar van RB salzburg die enorm hoog aangeschreven staat. Ik heb het al een keer eerder gezegd, ik snap dat Arsenal op dit moment een club is die makkelijk te memen is en dat meoten we gewoon slikken. Maar dat onze eigen achterban zo blind is voor een traject dat ingeslagen is vind ik wel bijzonder.

30 juni 2020 om 01:57

Je bedekt het met de mantel der liefde. Nketiah stelt niks voor. Het is geen killer, zijn passing is ondermaats, hij is niet sterk in de lucht. Het enige wat hij is, is relatief fel in de duels. Idem dito voor Willock. Wordt ernstig overschat maar speelt weinig klaar (ik vraag me af waarom mensen doen alsof dit echte talenten zijn).nelson die het fantastisch doet? Waar kijk jij naar? Nelson valt gigantisch door de mand. Heeft nagenoeg geen duel goed gespeeld dit seizoen. Dat Saka verlengt is alles behalve een zekerheid. Je noemt de achterban blind, maar je komt met zo bizar veel onzin aanzetten. Het klopt dat Xhaka weer opleeft, maar alles over Partey is gewoon een gerucht. Saliba het grootste verdedigende talent noemen is daarnaast ook wat overdreven.

30 juni 2020 om 09:09

Zie hier de definitie van half volle en half lege glazen. Ik zit meer richting het half volle glas, al ben ik me wel ervan bewust dat het nog tijd nodig zal hebben. Het zou onze eigen fans sieren als ze niet mee gingen in het gejammer van mensen die niets met Arsenal hebben.

30 juni 2020 om 11:30

Wat een verschrikkelijke onzin reactie van jou Futureboss om maar te suggereren dat ik een Spurs pyjama moet overwegen. Weet je wat het is? Het is elke keer weer een traject. En waar leidt het toe? Vooralsnog tot vrij weinig. Ik vind het prima om Arteta tijd te geven en ik hoop ook dat het bestuur dat gaat doen en hem steunt met transfers. Het moet alleen wel progressie laten zien. Mijn issues zitten ook nog niet eens met Arteta, maar met het verrote bestuur van onze favoriete club. Kun jij met droge ogen beweren dat wij goed beleid voeren dan? En ja we hebben talenten en 1 topspeler en 1 keeper die ontzettend sterk presteert (het is te vroeg om Leno als topspeler te bestempelen). Maar dat is het ook. En niet al onze talenten doen het ''fantastisch''. Wat een onzin. Saka doet het fantastisch en Martinelli deed het fantastisch (nu geblesseerd). That's it. Nketiah, Willock en Nelson doen prima mee en daar ben ik ook gewoon tevreden mee. Zij kunnen prima fungeren als back-ups. Dan hoeven we daar geen overbetaalde vedettes meer neer te zetten.. En wat hebben velen toch met het toeschrijven van ''niet-verloren met statistieken'' aan één speler? Alsof dat altijd volledig gerelateerd is aan die ene speler... Ja Xhaka doet het goed en ja hij werd gemist elke keer als hij er niet was. Maar dat betekent niet dat hij jezus christ superstar is en dat we niet beter kunnen en ook moeten op termijn. En waarom presenteer jij geruchten als waarheden? En ik ben totaal niet blind voor een traject, maar ik trap niet zomaar in elk verhaaltje dat wordt opgehouden. Ik zie wel degelijk een traject vanuit wat Arteta wil, maar ik zie daarbij een bestuur dat daarop tegenovergestelde dingen doet. Wat moet Arteta met Luiz, Soares en Mari? Welk traject is ingeslagen wanneer Saka en Auba mogelijk niet verlengen? Hoe helpt dat het traject dat je met Arteta inslaat? Niet lijkt mij.. Nogmaals, het beleid van de club is op veel aspecten om te huilen en de acties van de club rijmen niet met het gepraat over het traject en de visie..

30 juni 2020 om 11:34

En waarom Samcro? Sinds wanneer is het uiten van legitieme twijfels over je eigen club het ''meegaan in het gejammer van mensen die niets met Arsenal hebben''? Ik vertik het om alles maar positief te blijven uitleggen, wanneer het duidelijk niet positief is. Een traject heeft tijd nodig, maar daarin moeten dan ook stappen worden gezet die dat traject bevorderen. En die stappen worden te weinig gezet. Ik heb niks tegen Arteta en ik zie wel degelijk vooruitgang onder hem. Ik zie daarentegen wel een bestuur die dingen doet die niets bijdragen aan ''het traject'' en die Arteta eigenlijk handicappen in de uitvoering van zijn taak. En dat dient benoemt te worden en daar dient kritiek op te komen!

30 juni 2020 om 13:02

Jullie zijn een stel zeikerds geworden die onder het mom van ‘ik wil het beste voor mijn club’ ook na gewonnen wedstrijden enkel negatief zijn. Ik vind het helemaal prima als jullie zo door t leven willen gaan en iedereen heeft recht op zijn mening en visie, maar het is imo echt erg treurig aan het worden en lijkt vaker wel dan niet op opmerkingen die niet-Arsenal fans zouden maken.

30 juni 2020 om 15:40

Haha komop man Samcro, haal dat grote bord voor je gezicht eens weg man.. En houd op met leugens te posten om je eigen punten kracht bij te zetten. Na gewonnen wedstrijden ben ik ook gewoon wel degelijk positief, maar jij ziet verbeterpunten ook als negatief. Dus dan kom je daar geen steek verder mee.. Bovendien ben jij zo extreem selectief in reageren, aangezien je elk punt dat niet in jouw positieve straatje past gewoonweg negeert. In mijn ogen is het net zo treurig hoe blind positief jij bent op alles wat met Arsenal te maken heeft. Als morgen Arsenal zou bekend maken dat ze Yaya Sanogo hebben terug gehaald als versterking voor het 1e, dan nog zou jij daar niets negatiefs in zien en geen enkel woord van kritiek uiten. Hoe ongeloofwaardig ben je dan? Wees eens realistisch.. Onze club gaat al jaren achteruit en als je daar wat over zegt ben je een negatieveling en maak je opmerkingen die ''niet-Arsenal fans zouden maken''. Schijnbaar ben je in jouw ogen pas een fan als je een blinde adoratie voor de club hebt en vrolijk blijft zingen als de club de afgrond in zakt.. En ja, ik gebruik hier dezelfde krachttermen en leugens als waarmee jij mensen die kritiek op Arsenal geven probeert weg te zetten als kleuters, negatievelingen, treurig of ''niet-Arsenal fans''.

Ik zou het niet eens zo een gekke transfer vinden. Arsenal heeft geen 'plan B' spits in de selectie. Weghorst is toch eenzelfde soort aanvaller als Giroud. Echter zou ik voor 35 miljoen verder zoeken.

29 juni 2020 om 20:22

Dat je weghorst met Giroud durft te vergelijken

29 juni 2020 om 21:25

echt he... zou hem eerder vergelijken met een Kuyt qua mentaliteit en kunnen op het veld.

30 juni 2020 om 13:49

Zou prima aankoop zijn voor Arsenal als hij zelfde niveau aantikt als kut in de premier league.

29 juni 2020 om 21:13

Ik denk dat Arsenal de centen hard nodig heeft om de basiself te versterken, dus 35 miljoen euro voor een "plan B spits" is hoe dan ook te veel geld. Verder wordt het voor Arsenal wel erg problematisch als Weghorst de speler is waar je mee aan komt zetten als je echt een kwaliteitsinjectie nodig hebt.

Eén van m'n favoriete clubs en één van m'n favoriete spelers. Zou dit heel graag zien. Kan veel wat Giroud ook kan.

Ik snap onderstaande reacties wel hoor, maar hij was al afgeschreven in de bundesliga voordat hij daar een bal had geraakt. En kijk hem nou eens gaan... ik was ook geen fan, maar wie weet wat zijn plafond nu ook daadwerkelijk is

29 juni 2020 om 21:20

Mensen wijzen ook wel erg snel naar z'n carriereverloop en veel te weinig naar z'n daadwerkelijke kwaliteiten. Het is sowieso altijd heel moeilijk in te schatten hoe een spits het gaat doen na een transfer, maar ik durf wel te stellen dat Weghorst geen aanwinst voor Arsenal is. Lacazette zit daar al op de bank en die is toch wel twee niveaus beter dan Weghorst.

29 juni 2020 om 22:55

En ik durf wel te stellen dat Weghorst het beter gaat doen dan die overschatte Lacazette. Twee klassen beter, no way. Heb je Lacazette überhaupt zien spelen de laatste tijd? Misschien heeft hij veel talent, maar daar zit nu echt niks meer in: geen inzet, geen passie en geen emotie. Gewoon slappe hap! Wout heeft tot nu toe overal een basisplaats moeten veroveren, zelfs toen hij van mijn eigen plaatselijke amateurclub naar een andere amateurclub ging die iets hoger speelde. En ja, h t was vaak echt een irritant ventje, maar het is toch echt ongelooflijk wat een mentaliteit die jongen heeft. Als een Kuyt kan slagen bij Liverpool dan kan Weghorst het absoluut bij dit Arsenal!

29 juni 2020 om 23:10

Ik reageer niet vaak, maar moest het in dit geval even doen haha. Ik ben een Arsenalfan en kijk bijna alle wedstrijden, ik zie hier tussen staan dat er geen inzet, passie en emotie te vinden is in het spel van Lacazette. Wat ik, en ik denk meerdere mensen, juist de laatste tijd heb gezien bij Lacazette is dat hij vele vuile meters maakt, veel aan het afjagen is en volle inzet toont. Dit staat los van zijn tegenvallende prestaties. Maar wat ik hiermee wil zeggen is dat dit juist punten zijn waar hij in opvalt en dat dit op het moment niet zijn tekortkomingen zijn. Het punt bij hem is vorm, dat hij hopelijk volgend seizoen weer te pakken zal krijgen.

29 juni 2020 om 23:33

Bedankt voor je reactie hveenbb. De wedstrijden die ik heb gezien van Arsenal vond ik Lacazette er gewoon heel erg lamlendig uit zien. Misschien komt het ook wel door die blik in zijn ogen. Die blik die zegt: 'het boeit me allemaal niet meer'. Vandaar mijn opmerking over inzet en passie. Maar als jij alle wedstrijden hebt gezien en zegt dat hij toch wel echt hard werkt zul je wel gelijk hebben. Alsnog heb ik een voorgevoel dat Wout Weghorst het beter zal gaan doen. Wout zal namelijk nooit genoegen nemen met de bank of met slecht spel. Hij zal er altijd meer voor doen dan zijn concurrenten, wat hem dat ook kost. Hoe denk jij over deze mogelijke transfer?

29 juni 2020 om 23:54

Ik snap je punt wel. Je kunt merken dat hij vaak gefrustreerd wanneer veel kleine dingen hem niet lukken, zoals de aannames die vaak van zijn voet springen. Echter, vind ik niet dat een club als Arsenal zal moeten gaan voor een optie als Weghorst. Ik vind het heel knap wat hij op basis van doorzettingsvermogen en wilskracht voor elkaar heeft gekregen. Maar dit is niet het niveau wat er nagestreefd moet worden. Ik zou dan eerder kijken naar, wanneer een Auba of Lacazette vertrekt, een jongere optie die ook meer binnen het plaatje past van een club als Arsenal.

Heerlijk een beetje crouch en giroud in een echt wat we nodig hebben! Het gaat van kwaad naar erger niet meer normaal

Mooie stap voor hem maar zie hem daar niet slagen. Zou als ik hem was daar lekker blijven. Doet het goed daar en word gewaardeerd.

29 juni 2020 om 22:58

Als hij de kans krijgt gaat hij dit sowieso doen en hij gaat dan ook sowieso slagen. Als ie daarvoor elke dag 12 uur moet trainen dan doet ie dat ook. Het duurt misschien even maar uiteindelijk zal Weghorst ook bij Arsenal een gewaardeerde kracht zijn.

30 juni 2020 om 13:50

Met zijn harde werken word je natuurlijk al snel gewaardeerd door het publiek. Als je dan een paar mooie wedstrijden scoort dan komt het al gauw goed in Engeland.

Ik zou Weghorst alleen halen als vervanger voor Lacazette niet Auba. Lacazette valt dit seizoen erg tegen en met Nketiah die zelf meer minuten dan hem krijgt is het tijd om afscheid van Lacazette te nemen. Weghorst zie ik wel als goeie plan B om als breekijzer in te vallen en met Tierney als linksback die goeie voorzetten kan geven zou het wel een mooie duo zijn. Alleen zou Arsenal max 25 miljoen moet uitgeven voor Weghorst hij is helaas geen 35 miljoen waard.

Jeetje, ze zijn echt de wanhoop nabij daar bij Arsenal.. Als dit de hand van Arteta is (of in samenwerking met) kunnen ze beter weer opnieuw beginnen.

Lekker joh, David Luiz verlengen en dan Weghorst in de spits. Heeft Arsenal geen zin meer om als topclub gezien te worden ofzo? Dit lijkt wel de setting voor de volgende Telfort reclame. Van in de EL-finale met Aubameyang, naar met Weghorst spelen in het rechterrijtje in Engeland. Lijkt me dat ze hoger moeten mikken bij Arsenal, Lacazette en Aubameyang zijn toch van een heel ander niveau.

Ik ben echt teleurgesteld in mijn cluppie. Dan heb je spelers als David Luiz, Rob Holding, Sokrates en Mustafi die er geen houtje touwtje van kunnen, ga je - met alle respect - Weghorst halen terwijl je in de aanval al Lacazette, Aubameyang, Ozil, Willock, Pepe, enz. hebt... Wat een dramatisch bestuur...

We kunnen alles zeggen over Wout maar hij flikt het telkens weer. Dankzij zijn instelling doet hij het overal goed. Er zullen echt nog wel meerdere clubs volgen. Zie hem zelfs slagen bij een Arsenal. Die jongen werkt keihard en geeft niet op.

Jammer, al die negatieve reacties hier. Waar is de trots op onze Nederland jongens gebleven? Het is toch bizar, maar dan ook echt bizar knap wat Wout Weghorst allemaal voor elkaar krijgt in zijn carriã¨re? Hij was bij onze plaatselijke amateurclub al niet de beste voetballer. Hij was de belangrijkste, absoluut, elke wedstrijd veroorzaakte hij wel weer een penalty of deed ie iets anders 'smerigs' waardoor de wedstrijd toch weer gewonnen werd. Maar de beste voetballer? Nee. Toch maakte hij de overstap naar een andere club uit de buurt die een paar klassen hoger speelde. Wout, inmiddels al rond de volwassen leeftijd, geloofde namelijk nog steeds in zijn kansen om prof te worden. Iets wat hij altijd al gewild heeft en op de basisschool dan ook aan iedereen liet weten dat hij dit zou gaan doen. Wout wist uiteindelijk een kansje te krijgen bij Emmen en daarna Heracles. Keer op keer paste hij zich aan aan het niveau van zijn nieuwe club om uiteindelijk te schitteren in het shirt van AZ. Wout deed geen moeite zijn frustratie te verbergen toen in de laatste dik gewonnen wedstrijd bij AZ het ploeggenoot Jahanbakhsh was die met de topscorerstitel aan de haal ging. Oncollegiaal? Ja, maar dat tekent ook Weghorst, dit was zã­jn doel. Toen de transfer naar Wolfsburg. Wederom paste Wout zich aan. In een elftal dat niet overdreven goed is weet Wout zich op de een of andere manier te manifesteren en staat hij qua statistieken gewoon weer tussen een aantal van de beste schutters van Europa. Ik vind het echt bizar. Ik geloof in Wout Weghorst en ik denk dat hij gaat slagen bij Arsenal, mocht deze transfer door gaan. Het duurt misschien weer even, Wout zal er waarschijnlijk 80 uur per week voor trainen, maar uiteindelijk zal hij er weer staan. Bergkamp, Van Persie en nu Wout Weghorst. Bizar.

30 juni 2020 om 00:33

Ja maar hier wordt je toch echt niet blij van als Arsenal fan? Die hebben vorige week al 3 bagger contractverlengingen gezien in de vorm van Luiz, Mari en Soares. En dit voor een bedrag van 35 miljoen, dat is voor Arsenalbegrippen en in coronatijd echt een enorm bedrag. Ik snap best dat je als Arsenal fan hier zo beetje een mental breakdown van krijgt. Het gaat hier niet om het Nederlands elftal dus trots is niet relevant maar een club waar veel mensen die hieronder hebben gereageerd fan van zijn.

30 juni 2020 om 12:43

Precies dit dus Primetime! Volledig eens met jouw reactie. En dan nog hebben wij als Arsenal fans ook nog een schare aan medefans die letterlijk elke transfer goed praten en elke beslissing goed praten. Ook op dit punt en de door jou genoemde contractverlengingen. Het is echt vermoeiend. En ondertussen zie je je favoriete club alleen maar verder afzakken.. Om moedeloos van te worden.

Dat zou een bijzondere move zijn. Tot nu toe is Weghorst op elk niveau geslaagd, dus wellicht is hij een gevalletje Dirk Kuyt: op elk niveau constant. Zou goed zijn voor z'n reputatie bij Oranje!

30 juni 2020 om 13:57

Ja alhoewel Kuyt multifunctioneel te gebruiken was. Uiteindelijk ook met een hoger niveau Nederland had verlaten. Zou goed zijn voor Oranje als hij het op een ander niveau ook weer kan laten zien.

Ik zei al dat AZ te hoog gegrepen was voor Weghorst, en dat dacht ik over Wolfsburg ook, en nu over Arsenal weer. Maar Weghorst is zo'n speler die door keihard te werken en met 200 inzet echt alles uit zijn carriã¨re weet te halen wat er in zit. Zeg maar een tegenpool van Renã© vd Gijp. Dus het zou me niet verbazen als hij het daar ook wel weer redelijk gaat doen.

Wout Wrghorst en dit heb ik al vaker gezegd doet me in zekere zin aan Kuijt denken. Die werd bijna overall sceptisch ontvangen in zijn carrière en maakte het overal waar, Weghorst doet dit ook. Daarnaast plant ie zijn carrière heel verstandig. Kunnen veel profs petje voor afnemen

Met alle respect, maar hoelang hoort Arsenal al niet meer bij de top van de PL? Gezien de spelers die ze de afgelopen jaren hebben aangetrokken en nu weer aankomen met Weghorst ben ik bang dat ze ook de aankomende tijd niet bij de top gaan horen.

Je denkt toch niet gelijk aan Arsenal bij Weghorst. Maar hij heeft toch elke keer weer mijn ongelijk bewezen bij elke stap omhoog. Ik vergelijk hem wat dat betreft dan ook met Kuijt. Die mij ook elke keer weer verbaasde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Arsenal507
10.Burnley 50-8
11.Everton45-11
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
P. AubameyangAanvaller3320
N. PépéAanvaller285
B. LenoKeeper300
A. LacazetteAanvaller279
R. NelsonAanvaller150
MartinelliAanvaller143
BellerínVerdediger151
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

17 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 VfL Wolfsburg 32 16 7 0
2018/2019 VfL Wolfsburg 34 17 4 0
2017/2018 AZ 31 18 6 1
2016/2017 AZ 33 17 7 0
2015/2016 Heracles Almelo 37 14 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ik zou Weghorst daarom graag zien bij een topclub als Bayern München’

Wout Weghorst brak door bij FC Emmen, verdiende een transfer naar Heracles Almelo en ging via AZ naar VfL Wolfsburg. In de Bundesliga was de 27-jarige spits het afgelopen seizoen samen...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 13 juli
Real Madrid wil Jesús Vallejo definitief verkopen na uitleenbeurten aan Wolverhampton Wanderers en Granada dit seizoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren