PSV gaat voor twee grote namen; concurrentiestrijd met Ajax aanstaande

Zondag, 28 juni 2020 om

PSV gaat de strijd met Ajax aan om Alireza Jahanbakhsh, zo meldt Voetbal International zondagavond. Volgens het weekblad ziet de clubleiding in de spits van Brighton & Hove Albion een potentiële versterking voor volgend seizoen. Bovendien mikt PSV op de terugkeer van Marco van Ginkel, die er zelf vanuit gaat dat hij komend seizoen opnieuw wordt verhuurd door Chelsea.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Bij welke club zou Alireza Jahanbakhsh beter passen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

86 reacties (laatste reactie door ajacio)

Ik zie niet in waaom PSV behoefte heeft aan een nieuwe aanvaller? De aanval zit wel goed met Malen, Gakpo, Madueke, Romero, Lammers enzovoort. Steek dat geld in twee nieuwe centrale verdedigers, een linksback en een middenvelder. Marco van Ginkel is wel meer dan welkom.

28 juni 2020 om 21:59

Omdat ze afscheid hebben genomen van Bergwijn en die Cultgriek, ook is het nog maar afwachten hoe Malen terugkeert.

28 juni 2020 om 22:00

Je noemt nu wel 3 spitsen op terwijl ali geen spits is. Concurrentie is er sowieso, maar het is wel een toevoeging imo. Los van dat de verdediging ook verbeterd moet worden, dat klopt sowieso.

28 juni 2020 om 22:03

Ik begrijp het eigenlijk wel. Gakpo en Doan zijn geen spelers die je de titel gaan bezorgen en Madueke is nog wel heel jong en wisselvallig toch? Dan zou een extra optie in de aanval zeker niet misstaan. Verder ben ik het wel met je eens dat de verdediging de zwakste linie is bij PSV en dat ze deze zeker moeten versterken. Het lijkt me alleen niet realistisch om drie nieuwe verdedigers te kopen, misschien proberen om een talent van een topclub huren met optie tot koop? Fosu mensah zou haalbaar kunnen zijn.

28 juni 2020 om 22:06

Gakpo is een uitstekende speler heeft dit seizoen prima cijfers kunnen overleggen. Madueke is een begenadigd talent en moet je gewoon speeltijd geven. Een nieuwe buitenspeler gaat tenkoste van zijn speeltijd. Nee, naar de aanval hoeft PSV niet te kijken imo.

28 juni 2020 om 22:08

Wat is er mis met Gakpo dan? Het was niet eens de bedoeling dat hij al vaste basisspeler zou worden maar door blessures van anderen en het tegenvallen van Bruma stond hij noodgedwongen in de basis, en hij legt evengoede statistieken af als een speler als Stengs. Er zit genoeg potentie in hem.

28 juni 2020 om 22:17

Ik vind stengs dan ook wisselvallend. Oprecht leuk talent, maar een ajax/psv moet wel meer zekerheid en opties hebben. Op gakpo kan je niet een heel seizoen bouwen als topclub zijnde. Niks ten nadele van hem natuurlijk. Ook qua mogelijke blessures is een brede selectie belangrijk.

28 juni 2020 om 22:19

Maar zijn die 4 aanvallers wel van het niveau om PSV een jaar lang te trekken? Met alleen Malen als aanvallende topper ga je het niet redden. Bruma en Doan zijn het ook niet tot nu toe, en die laten ook weinig hoopvols zien.

28 juni 2020 om 22:04

Omdat je niet echt een speler hebt voor op de rechterflank die er meteen staat. Madueke komt er wel alleen nog wat tijd nodig, voor de rest noem je 3 centrumspitsen en Gakpo voor op links. (Ik vergeet Bruma expres)

28 juni 2020 om 22:52

Het is echt te hopen dat ze Bruma kunnen slijten bij haast elk aannemelijk bod. Daarnaast vind ik zeker dat Jahanbaksh een toevoeging kan zijn. Al zou de focus eerder moeten liggen op de verdediging en middenveld.

28 juni 2020 om 22:05

En Bruma ook nog. Heeft nog niet veel laten zien, maar wel veel gekost dus die krijgt in ieder geval zijn kans wel. Van Ginkel zie ik (mits fit) ook wel als een versterking. Verdedigend moet er echt veel gebeuren daar!

28 juni 2020 om 22:13

Ajax heeft met Neres en Antony ook 2 buitenspelers voor de rechterkant. Daarnaast hebben ze ook veel jeugd daarachter. Wat Ajax met hem moet begrijp ik al helemaal niet.

28 juni 2020 om 22:23

Zelfde idee heb ik bij ajax.

28 juni 2020 om 22:40

PSV mag Jahanbaks halen zolang hij maar niet naar Ajax gaat. Die jongen is lang niet goed genoeg voor Ajax (en ook niet voor Psv). PSV zou beter voor een Ejuke kunnen gaan.

28 juni 2020 om 22:48

Ejuke? Hoezo dan? Jahanbaksh heeft bij AZ een stuk meer laten zien dan Ejuke bij Heerenveen?

28 juni 2020 om 22:49

Lang niet goed genoeg? Die scoorde gewoon meer dan 20 goals en gaf meer dan 10 assists in zijn laatste AZ seizoen. Neres is ook goed bijvoorbeeld en in potentie beter maar de prestaties van Jahanbaksh heeft hij nog niet weten te evenaren. Ejuke is een leuke snelle dribbelaar maar wel een beetje een blind paard.

28 juni 2020 om 22:50

Is Alireza niet gewoon beter dan Ejuke?

28 juni 2020 om 23:49

Ja en behoorlijk beter. Of je wilt een snelle blinde speler die liefst de tribune nog een schaar geeft. Ejuke moet echt controle gaan krijgen en overzicht wil hij in niveau stijgen.

29 juni 2020 om 07:32

Ik vond hem bij AZ echt heel rendabel. Merkwaardig dat hij dus totaal niet uit de verf komt bij Brighton. Nou wie weet.

Van Ginkel...prima lopen cashen, maar eeuwig verhuurd worden. Mooie carriere

28 juni 2020 om 21:59

Heeft helaas heeel veel pech gehad hoor! Wie weet hoe het anders verlopen was

28 juni 2020 om 22:35

Ja inderdaad, en in al zijn uitleen periodes (op milan na maybe) heeft hij bewezen een meerwaarde te zijn. Ik denk dat als hij nooit geblesseerd was geweest hij meer dan 50 interlands achter zijn naam had staan. Het is natuurlijk wel de vraag hoe goed hij nu nog is, na twee jaar zonder wedstrijd.

28 juni 2020 om 22:01

Ja boeiend. Van Ginkel staat volgens mij voor bijna £3m pond op de loonlijst laten we zeggen dat ie met belastingen enzo eraf elk jaar €2m netto er aan overhoudt exclusief premies, sponsors etc.. als Chelsea hem nog wil verkopen voor €15m ofzo laten ze hem bijtekenen. PSV koopt hem aan het eind van rit als die het goed doet. Iedereen blij. Hoe oud is die nu? 27/28?

Toch wel arm beleid van beide clubs om voor deze speler te gaan. Dit brengt zowel psv en Ajax al helemaal niet verder.

28 juni 2020 om 22:08

Wel slim van Psv even de prijs opdrijven bij de concurrent, was psv als eerste dan doet Ajax het weer slim.

28 juni 2020 om 23:01

21 doelpunten en 12 assists in zijn laatste seizoen in de eredivisie... en sindsdien is hij echt niet slechter geworden hoor.

Dus 2 mensen waar je niks aan hebt. Eentje is bijna altijd geblesseerd en e ander heeft al heel lang geen normaal wedstrijd op niveau gespeeld.

Dat vinden de AZ supporters niet leuk...

28 juni 2020 om 22:15

Nee zeker niet🙁. Aan de andere kant, ik heb van veel Ajacieden hier op de site geleerd dat de kans van slagen van voormalig AZ-spelers bij Ajax 0.0% is ‘omdat dat voorheen ook niet slaagde’ dus dat biedt hoop.

28 juni 2020 om 22:50

Op basis van het verleden klopt dat wel ja.

Ajax heeft hem ook helemaal niet nodig, met Neres, Promes, Anthony, Lang en evt Tadic heb je daar genoeg keuze. Liever een voetballende 6 a la Propper halen. Voor PSV zou het overigens wel een uitstekende aankoop zijn.

28 juni 2020 om 22:02

PSV ook niet, tuurlijk is het een grote naam voor de Eredivisie, maar PSV heeft al genoeg aanvallers in het team. Qua buitenspelers heeft PSV Bruma, Madueke, Gakpo en Doan. PSV heeft verdedigers nodig, ik zou er niks van snappen als al het transferbudget naar één aanvaller gaat

28 juni 2020 om 22:11

Maar zijn de 4 namen die je noemt goed genoeg voor een heel jaar PSV? Ik vind het meer leuke extra opties. Bruma kan er helemaal niks van, Doan is en wordt geen topspeler, de andere 2 hebben talent maar PSV komend seizoen niet dragen. Het is echt kiezen bij PSV, want zoals je al aangeeft, moet de rest van het elftal ook flink verbeterd worden. Hoeveel budget heeft PSV nu überhaupt?

28 juni 2020 om 22:21

Tussen al die aanvallers zit er geen een ‘kanon’ tussen die 15+ goals maakt. Jahanbaksh, Malen en Gakpo zou om te starten een hele mooie aanval zijn. Madueke kan je rustig als back up brengen dit seizoen. Ben het wel met je eens dat de prioriteit naar een CV/Linksback zou moeten gaan.

28 juni 2020 om 22:23

Sorry maar min. de helft is matig. Alireza zal veel kunnen toevoegen aan Psv. Vind hem ook beter passen bij psv dan bij Ajax.

28 juni 2020 om 22:34

Bruma en doan vallen tegen. Gakpo is half constant. Inderdaad breed bezet, maar zoals magistra zegt, mis ik wel een zekerheid qua prestaties. Als topclub moet je wel daarnaar streven. De verdediging is meer nodig maar een ali is wel een versterking vind ik. Bij ajax is hij dan iets minder noodzakelijk, maar nog steeds een leuke aankoop.

28 juni 2020 om 22:56

Doan valt tot nu toe nog niet tegen wat mij betreft. Past zich langzaam aan en laat zich steeds meer zien. Ik geef die jongen nog een half seizoen om hem goed te kunnen beoordelen. Denk wel dat hij van meerwaarde kan zijn

28 juni 2020 om 23:07

Ik had meer (direct) verwacht, maar ik sluit zeker niet uit dat hij het beter gaat doen. Enkel op hem bouwen, zou ik als psv zijnde echter niet doen. Kijk de blessuregolf halverwege het seizoen.

29 juni 2020 om 12:18

De overstap van Groningen naar PSV is wel een redelijke stap lijkt mij. Doan is nog maar 22 jaar en moet zich ook aanpassen aan het team en speelstijl. Als je in een goed geoliede machine binnenkomt is het makkelijk. Nu kwam hij binnen en liep het voor geen meter. Ik hoop dat Schmidt een verfrissend team weet neer te zetten met een eigen dominante stijl.

28 juni 2020 om 22:38

Vind niet dat je Lang mag noemen in dit rijtje, die heet het ajax niveau niet denk ik. Ook zou het zomaar kunnen dat Anthony ong een jaartje aan moet passen, en dan word de spoeling wel dun. Als iedereen fit is en in vorm dan heb je inderdaad luze problemen, maar met de huidige bezetting zie ik Jahanbaks graag komen

28 juni 2020 om 22:48

Neres en Promes basis, Anthony als back-up en anders nog Tadic of Labyad lijkt mij echt meer dan genoeg. Als Jahanbaksh komt en die Anthony doet het gewoon goed heb je echt een te groot luxe probleem. Zie een van deze jongens ook niet zomaar op 10 spelen namelijk.

28 juni 2020 om 22:41

Ajax kan juist wel een extra ‘tien’ gebruiken. Tadic speelt in de spits, en Ten Hag speelt met drie spelers daaromheen, dat zullen nu Anthony, Neres en Promes worden. Op de bank heb je dan spelers als Labyad, Lang etc, dat is drie niveau’s minder. In de afgelopen jaren miste Ajax steeds op cruciale momenten een aanvaller.

28 juni 2020 om 22:52

Wie van die jongens zou er op 10 moeten spelen dan? Denk eerder dat die drie jongens het moeten uitvechten op de vleugels. Met eventueel Tadic en Labyad heb je echt meer dan genoeg opties dan. Als ik het zo een beetje lees denk ik ook dat Ajax wellicht van systeem gaat wisselen met 2 aanvallende middenvelders. Met name Gravenberch is in zo'n systeem op zn best. Met Gravenberch, Van de Beek (of Klaassen) en een goede 6 zou je dan een uitstekend gebalanceerd middenveld heb met voetbal, scorend vermogen en loopvermogen.

28 juni 2020 om 22:57

De drie spelers achter de spits noemt Ten Hag altijd de drie tienen. Van die drie zal Promes centraal gaan spelen denk ik. Ten Hag gaat niet ineens van 4-2-3-1 afstappen, dat weet ik wel zeker.

28 juni 2020 om 23:09

Zie Promes niet echt als 10. Heeft zojuist die ruimte aan de zijkant nodig om zn snelheid te gebruiken. Als dit wel gebeurd zou Jahanbash inderdaad wel nuttig zijn. We gaan het zien.

28 juni 2020 om 23:23

Precies. Ik vind hem voor beide clubs een onnodige aankoop. Dan laat ik nog in het midden of Alireza deze clubs ook echt beter gaat maken. Beide hebben juist best aardige buitenspelers, al zou PSV er eventueel nog wel een bij kunnen gebruiken. Hij is welkom bij Feyenoord maar wij gaan hem niet kunnen betalen denk ik.

Heb het gevoel dat psv onder de nieuwe trainer de goede kant op zal gaan. Gun het ajax, maar het is wel leuk als er een mooie titelstrijd komt, goed voor de eredivisie. Hopelijk kan az stengs, boadu en koopmeiners behouden. Ali lijkt me een goede aankoop voor beiden en had wel verwacht dat hij zou slagen bij brighton. Geweldige omhaal maar verder weinig van gezien helaas.

Vind beide ver van grote namen, misschien voor de eredivisie, maar goed mits dat zo is, dat is dan ook wel gelijk een pijnlijke constatering. Ik zou voor Jahanbaksh gaan. Prima voetballer. Van Ginkel laten varen, is veel te blesurregevoelig.

Toch wel bijzonder dat ze elke keer bij van ginkel uitkomen. Ik snap dat het een aantal keer goed is uitgepakt, echter heeft dat er ook voor gezorgd dat elke keer na zijn vertrek er weer een nieuw middenveld gecreëerd moest worden. Daarnaast, nu is hij er echt wel flink lang uitgeweest. Daar wordt hij niet beter van.

Ik weet niet in welke rol ze Jahanbaksh willen gaan halen, maar volgens mij speelt hij toch altijd rechtsbuiten? Haal toch alsjeblieft eens een keer een stel goede verdedigers man, in plaats van het smijten met miljoenen voor aanvallers. Marco van Ginkel daarentegen zou wel een goede versterking zijn (mits hij weer op zijn niveau komt na zijn blessure). Aanvallers hebben we bij PSV echt wel genoeg, Madueke, Doan, Bruma en zelfs Malen kunnen allemaal op rechts. Ik word er echt chagrijnig van dat er niet een keer een 'grote' naam komt voor de CV en LB positie

Ik vind van Ginkel een goede speler, maar kunnen ze nu echt niets anders verzinnen dan wéér een (dezelfde) speler huren (lees: geen transfersom, geen kapitaal op het veld)? Investeer dan in een aankoop zodat die kan renderen

Het is natuurlijk aan PSV zelf, maar dat zou dan weer betekenen dat je weer niet begint bij je zwakste linie, de verdediging. Voor de rest weer weinig creatief met van Ginkel. Ik vind het ook typisch dat van Ginkel schijnbaar wel voor PSV wil spelen, maar geen PSV salaris wil verdienen. Zijn contract bij Chelsea was al minimaal 2x bijna afgelopen, waarna hij koos voor verlenging. Hij had natuurlijk ook direct voor PSV kunnen kiezen. Ik ben benieuwd wat hij nog kan. Alweer meer dan 2 jaar geen wedstrijd gespeeld. Heel jammer voor een speler met zijn kwaliteiten. Jahanbaksh zou ik een goede vinden, al zal hij niet goedkoop zijn qua salaris en eventuele transfersom.

28 juni 2020 om 22:06

Waarom zou Van Ginkel voor een PSV salaris bij PSV gaan spelen als hij dat ook voor een hoger Chelsea salaris kan doen?

28 juni 2020 om 22:11

Ik ben het deels met je eens. Uiteraard moeten er verdedigers gehaald worden, al verwacht ik wel dat bijvoorbeeld Obispo gewoon een serieuze kans gaat krijgen! Van Ginkel vind ik persoonlijk, mits fit, een no brainer. Als je die kan huren zou ik het direct doen. Nogmaals, afhankelijk van zijn fitheid. Zo'n type middenvelder mist PSV. Andere naam die in mij opkomt is, misschien verrassend, Davy Klaassen. Die kan echt wel wat toevoegen bij PSV.

28 juni 2020 om 22:18

Los van een Obispo die terugkomt heb je nog steeds 1 of wellicht 2 linksbacks nodig. Daar zoeken ze al een tijdje naar. Bij van Ginkel weet je nooit of ie fit is. Hij is het al 2 jaar niet geweest en daarvoor speelde hij prima, maar wel met pijn, waardoor hij niet volledig belastbaar was en soms wedstrijden moest laten schieten.

28 juni 2020 om 22:21

Daarom zeg ik toch ook, mits fit... het is gewoon jammer, want van Ginkel heeft verder alles om een hele goede middenvelder te zijn. Dat zal er nooit meer helemaal uitkomen. Ik bewaar wel enorm goede herinneringen aan zijn laatste periode bij PSV als aanvoerder. Middenvelders met scorend vermogen zijn er niet zo veel, vandaar dat ik ook de naam Klaassen liet vallen. Over de linksbacks heb je inderdaad gelijk, al zijn daar dan weer geruchten over dat Teze mogelijk omgeturnd wordt. Maar goed, achterin moet er zeker wat bij.

28 juni 2020 om 23:01

Klaassen vind ik persoonlijk een typische Ajax speler. Ik had tot vandaag eigenlijk gedacht dat PSV nieuws zou uitbrengen over van Drongelen van HSV. Alleen is die helaas geblesseerd uitgevallen en ligt er zeker 6 maanden uit. Obispo was ik bijna vergeten dat die terug komt. Zeker een fijne speler om achter de hand te hebben

Beide lekker naar AZ laten gaan. Ajax heeft ze niet nodig en ik verwacht wel dat ze versterkingen zijn voor de Eredivisie, dus ik zie ze graag komen. Ajax heeft voorlopig nog Donny van de Beek en op de flanken is er ook ruim voldoende kwaliteit. Jahanbaksh zie ik trouwens niet echt passen in het systeem van Schmidt, maar ik laat me graag verrassen.

Dat is goed nieuws. Laat Psv maar een goed en flink bod voorbereiden, dan mogen ze Alireza hebben, want die past niet bij ons soort voetbal. De focus bij Ajax hoort op een fysieke en technische 6 'type Yaya' te liggen.

28 juni 2020 om 22:14

Sanogo? 🤪

28 juni 2020 om 23:10

Dat je hem nog in je hoofd hebt zitten. Ik denk aan een type Yaya Toure, maar dat weet jij ook wel.

29 juni 2020 om 06:21

Haha ja, was een geintje natuurlijk. Verder ben ik het niet met je eens dat we zo'n type missen. Doe mij maar een type De Jong of Ziyech. Een speler die linies verbind, het spel versneld en creativiteit toevoegt. Pure voetballers.

28 juni 2020 om 22:16

Waarom past hij niet bij Ajax ? Past daartegen rechtsbuiten met een goede voorzet en met scorend vermogen ?

28 juni 2020 om 23:08

Hij heeft ruimte nodig, bij Ajax zijn de ruimtes klein. Met Neres en Antony hebben we al 2 snelle en technische dribbelaars voor de nr 7 positie.

Prima. We hebben geen echte rechtsbuiten, Ihattaren kun je er neerzetten, maar zie hem liever groeien op 10. Maarja wat doe je dan met Doan? Da's ook 8 miljoen. Zit er samen met Bruma straks 20 miljoen op de bank? En natuurlijk moet ik hier ook even zeggen: trek nou eens de buidel voor een centrale verdediger! Wat heb je er nou aan als je verdediging meer doorlaat als je aanval kan scoren. En wat heb je aan een goede aanval als het middenveld hen niet kan bereiken? Wat dat betreft is Van Ginkel dan evt wel fijn, maarja, 2 maar niet gespeeld... dan moeten we nog een linksback. Nee, Jahanbakhsh is dan gewoon te duur. Mooi buitenkansje maar op het verkeerde moment. De selectie is volledig uit balans en op cruciale posities ver onder PSV niveau.

Eerst Doan verkopen, dan vindt ik het een logische!

Ik lees regelmatig dat spelers van AZ het buiten AZ niet goed doen, maar toch zijn Ajax, PSV en Feyenoord regelmatig geïnteresseerd in AZ spelers. Ik zou het leuk vinden als Jahanbakhsh zou terugkeren naar Nederland, maar dan wel graag naar Alkmaar!

28 juni 2020 om 22:38

Gaat natuurlijk niet heel snel gebeuren. AZ doet kwa transfersommen en salarissen (nog) niet mee met de top 3.

29 juni 2020 om 00:52

Laat Feyenoord en PSV daar ook maar buiten. Ajax is echt een top 1 op dat gebied.

Ik twijfel er een beetje aan of Jahanbaksh een goede aankoop zou zijn voor Ajax. Deed het goed bij AZ een paar jaar terug, maar dat ene seizoen waarin hij zo veel scoorde en assists gaf kan ook een uitschieter geweest zijn want daarvoor en daarna is hij daar niet bij in de buurt gekomen, en hij wordt al 27 deze zomer.

Ik ben blij dat PSV aan dit soort spelers denkt aan versterkingen. Ze hebben beiden laten zien een topspeler in de Eredivisie te zijn. Afgelopen jaar was bijv. Doan een grote aankoop. Daarvan wist je van te voren dat hij PSV niet direct beter maakt. Dit zijn spelers die PSV nodig heeft. Ik hoop op een spannend Eredivisie aankomend seizoen en hoop op Europese overwintering voor zoveel mogelijk Nederlandse clubs.

Goddomme wat schandalig! Jahanbahksh? Prima speler natuurlijk, maar ten eerste heeft PSV met Romero, Lammers, Malen, Ihattaren, Gakpo, Thomas, Mauro, Bruma en Doan negen(!) spelers voor de vier voorste posities. Keuzes die de club zelf gemaakt heeft, dus ga daar maar mee aan de slag. Zeker omdat - ten tweede - de prioriteiten duidelijk achterin liggen. Wanneer gaat PSV er eens achter komen dat je ook gerust in die linie mag investeren en niet alleen transfervrije dropouts hiervoor contracteert. Je kunt het je fans echt niet aandoen nu weer niet te bouwen aan een behoorlijke defensie.

Zou me niet eens verbazen als beide clubs geen echte interesse hebben. Misschien is het ook een tactiek om de prijs op te drijven.

Hopelijk is PSV Ajax voor met het aantrekken van Jahanbakhsh. Dat behoedt Overmars voor een volgende miskoop. Daarnaast zijn er andere posities (middenveld!) waar prioriteiten liggen. Datzelfde geldt overigens voor PSV (defensie).

Beetje jammer voor PSV dat ze de strijd met Ajax als het er echt op aankomt altijd zullen verliezen. Ajax heeft namelijk sportief meer te bieden (cl) en financieel.

29 juni 2020 om 12:09

Ajax had financieel altijd meer te bieden dan Psv, toch is er sinds de jaren 70 altijd sprake geweest van stuivertje wisselen tussen (vooral) Ajax en PSV wat betreft de landstitel. PSV is altijd erg creatief geweest wat betreft het transferbeleid ondanks de minder financiële positie. Bovendien, wanneer is er nou echt concreet een situatie geweest afgelopen jaren waarin een speler kon kiezen tussen Ajax en PSV en voor een van de twee kiest? Ajax en PSV vissen allebei uit een andere vijver en komen daardoor nooit in de clash wat betreft spelers.

Daar heeft PSV het geld niet voor, kan nooit concurreren met Ajaxof het moet zoals met Romario weer met allerlei schimmige en onduidelijke constructie's gaan Daar hebben ze patent op in Eindhovenmaar denk dat de speler voor Ajax zou kiezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5645
2.AZ5637
3.Feyenoord5015
4.PSV4926
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. SchmidtUnknown
H. JurjusKeeper
J. ZoetKeeper
T. BaumgartlVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

48 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Brighton & Hove Albion 10 2 0 0
2018/2019 Brighton U23 1 0 0 0
2018/2019 Brighton & Hove Albion 19 0 2 0
2017/2018 AZ 33 21 3 0
2016/2017 AZ 30 11 4 0

In de wandelgangen

Zondag 9 augustus
Als Manchester United niet vandaag een toereikend bod uitbrengt op Jadon Sancho, is de transfer definitief van de baan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren