Terugkeer El Ahmadi naar FC Twente blijkt nog lang niet zeker

Zaterdag, 27 juni 2020 om

Karim El Ahmadi neemt pas medio augustus een beslissing over zijn toekomst. De middenvelder van 35 jaar houdt zodoende een slag om de arm wat betreft een eventuele rentree bij FC Twente. Technisch directeur Jan Streuer gaf zaterdag in gesprek met RTV Oost nog aan ‘dat hij het gevoel had dat het gaat lukken’ om El Ahmadi terug naar De Grolsch Veste te halen, maar dat is voorlopig nog geen uitgemaakte zaak.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Karim El Ahmadi weer voor FC Twente gaat spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door tukkertje91)

Geweldige voetballer, die zeker nog wat aan Twente kan toevoegen. Ook bij een Utrecht, Heerenveen of Vitesse zou die niet misstaan, maar Twente heeft hem harder nodig en is natuurlijk jongen uit de regio. Zie hem daarna graag terug bij Feyenoord om iets in de jeugd te doen, heb het idee dat hij daar best geschikt voor zou zijn.

27 juni 2020 om 15:19

Hij mag van mij zeker terugkomen bij Feyenoord in een andere functie, maar zou ook mooi zijn als hij later in zn eventuele trainersloopbaan pas bij Feyenoord komt.

27 juni 2020 om 15:56

Twente heeft momenteel met het aantal beschikbare spelers nu toch juist behoefte aan veldspelers? El Ahmadi is 35 en heeft de afgelopen 2 jaar in een competitie gespeeld die niemand volgt, hoe ben jij er zo zeker van dat hij wat kan toevoegen aan Twente?

27 juni 2020 om 16:13

Inderdaad dat vraag ik me ook af. Hetzelfde verhaal als Brama. Ga voor jonge spelers waar je eventueel over 3 jaar ook nog wat aan hebt en die ook verkocht kunnen worden.

27 juni 2020 om 16:25

En dan degraderen vanwege onervarenheid, er moet gewoon een goede mix komt van ervaring en jonge spelers, de meeste die nu bij Twente onder contract staan zijn onervaren dus er is zeker nog wel ruimte voor minimaal 4 a 5 spelers met ervaring, helaas gaan die niet komen vanwege het salaris, maar dat ze nodig zijn lijkt mij wel duidelijk.

27 juni 2020 om 18:52

Is in mijn ogen korte termijn visie. Spelers halen om niet te degraderen. El hamadi is 36 en heeft 2 jaar op een niveau gespeeld wat echt slechter is dan de Nederlandse ED. Je kan ook iemand van 30 aantrekken die heeft ook ervaring en kan als het goed is nog jaren mee.

27 juni 2020 om 22:08

Korte termijn visie is wel handig, aangezien er nog minimaal 10 tot 15 man toegevoegd moet worden aan de selectie. Maar als je alternatieve spelers hebt die 30 zijn, transfervrij, bereid om loontechnisch consessies te maken, een bak aan ervaring hebben en meekunnen met het niveau van Twente (laten we zachtjes zeggen: rechter rijtje op z’n best). Be my guest. Ik zie graag je shortlist tegemoet, maken we er werk van. In een ideale situatie halen we natuurlijk allemaal jongens met restwaarde, aangevuld met ervaren krachten die in de middenmoot ook niet zouden misstaan. Maar hoeveel procent van die doelgroep wil voor maximaal 2/2.5 ton (en dat zijn dan de grootverdieners) op jaarbasis spelen voor Twente denk je?

Die Streuer doet er wel alles aan om Twente linken aan grote, bekende namen. El Ahmadi, Ola John, Elia, Cerny, Van Wolfswinkel, Huntelaar.. En ja, zijn naam staat er niet altijd bij, maar het kan niet anders dan dat het uit die hoek komt.

27 juni 2020 om 15:14

Haal de naam Cerny maar uit dat rijtje. Absoluut geen grote of bekende naam. Ik zie Karim wel terugkeren in Enschede, lekker dichtbij zijn familie.

27 juni 2020 om 15:22

De naam van Cerny is wel bekend hoor. Die laat ik er lekker tussen staan

27 juni 2020 om 15:34

Niet zo raar praten GOAT hij komt bij Ajax vandaan dus het is sowieso een grote en bekende naam 😜 eigenlijk zegt Streuer niet zulke rare dingen, heeft wat bekende gepolst Huntelaar wilde logischerwijs bij Ajax blijven, v Wolfswinkel blijkt te duur, El Ahmadi weet het nog niet (Wat Streuer dus ook al vertelde) zijn we nog in afwachting van Elia, daar verwacht ik ook dat hij te duur zal zijn, blijft over Ola John, heb werkelijk geen idee van zijn niveau momenteel, maar als hij basis speelt (weet het niet) in een vergelijkbare competitie moet dat wel kunnen denk ik,vind het niet heel apart wat er nu gebeurt eerlijk gezegd.

27 juni 2020 om 15:43

@wandering, ik zeg niet dat het een grote naam is. Of althans, dat is niet mijn bedoeling. Verder vind ik het ook niet apart dat Twente zulke lijntjes uitgooit, wel dat het allemaal zo nadrukkelijk in de media komt..

27 juni 2020 om 15:21

Ik vind het ook helemaal niet handig om al die namen te noemen als er blijkbaar nog helemaal niets zo zeker is. Dan kan het alleen maar tegenvallen. Zeker met het budget van Twente zal het nog knap lastig worden om zulke namen te halen.

Zou toch wel een stunt zijn als ze El Ahmadi terug kunnen halen naar Enschede.. Ik las ook al dat Ola John en de transfervrije Eljero Elia ook eveneens op het verlanglijstje staan van FC Twente. Het beste is er natuurlijk al wel vanaf van alle drie maar toch voor Twente en de Eredivisie zeker aanwinsten. Hoop het voor Twente dat ze alle drie naar Enschede terug komen.

27 juni 2020 om 16:30

Ola John is voor mij het grootste vraagteken of die nog wat toe kan voegen, Elia zou meer dan welkom zijn, voegt zeker nog wat toe, ben bang dat hij schrikt van het salaris dat Twente kan geven. Persoonlijk geef ik ze van deze 3 namen de grootste kans bij El Ahmadi, die schat ik toch wel 50/50

28 juni 2020 om 15:19

Ik snap wat je bedoelt met Ola John ik volg Vitoria Guimarães niet en ook Portugese competitie niet. Dus geen flauw idee hoe Ola John het daar doet. Maar even een andere vraag zouden de Guzman en Cerny een gewenste optie zijn? Hij werd ook al een paar keer genoemd.. En ik ben het met je eens over El Ahmadi 50/50 is het zeker. Maar Streuer en van de Kraan hebben hem blijkbaar niet direct kunnen overtuigen in het gesprek laatst. 'Als je iemand anders kan krijgen in mijn plaats moet voor die speler gaan' zei Karim.. Dus dat is zeker niet positief hij is niet echt gemotiveerd geraakt om het rode tenue weer aan te trekken volgens mij..

27 juni 2020 om 17:00

2 jaar geleden hadden ze el Hamdaoui,maher,assaidi en tighadouini en nog degradeerde ze,grote namen zegt niks...

27 juni 2020 om 22:18

Dat waren tevens namen die allen niet wedstrijdfit waren en Twente alleen als springplank wilden gebruiken om hunzelf weer enigszins in de etalage te zetten. Als er dat jaar ook maar iets ontbrak, was het wel het ‘team’ zijn, in plaats van 11 individuen. De namen Elia, John, El Amhadi zijn natuurlijk in het verleden ook (positief) betrokken geweest. Daar mag je meer emotionele binding bij verwachten, en een stukje cultuurbewaking. Of het realistisch is dat de jongens voor ons kiezen wil ik liever in het midden laten (ik vrees het antwoord). Maar ik kijk daar positiever tegenaan dan het lijstje spelers waar we toen hadden. Kijken of Promes ook op het lijstje kan (neem het laatste aub niet serieus)

Zijn huis op het Vaneker is klaar, Ola John is zijn buurman en achter hem zit Chery. Kunnen mooi carpoolen naar de Veste wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2737
2.Vitesse2514
3.PSV2315
4.Feyenoord2212
5.FC Twente1810
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper100
T. EbuehiVerdediger100
Julio PleguezueloVerdediger100
J. BoschMiddenvelder100
V. ČernýAanvaller104
DaniloAanvaller109
W. BramaMiddenvelder91
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

89 fans
Middenvelder, 35 jaar

In de wandelgangen

Maandag 30 november
Sadio Mané is wederom op de radar van Barcelona verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren